Erfaren Mekanikkonstruktör jobb - lediga jobb

Erfaren Mekanikkonstruktör jobb Erfaren Mekanikkonstruktör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren Mekanikkonstruktör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren Mekanikkonstruktör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR- Karlskrona

 2. Erfaren Mekanikkonstruktör, Eskilstuna- Eskilstuna

 3. Erfaren mekanikkonstruktör- Enköping

 4. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 5. Erfaren mekanikkonstruktör som vill jobba mot den Norska oljeindustrin- Linköping

 6. Erfaren mekanikkonstruktör till företag i flygbranschen- Lund

 7. Erfaren Mekanikkonstruktör och Produktutvecklare- Malmö

 8. Erfaren mekanikkonstruktör- Norrköping

 9. Erfaren Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare- Norrköping

 10. Vi söker erfaren mekanikkonstruktör!- Linköping

 11. Erfaren mekanikkonstruktör- Linköping

 12. Erfaren mekanikkonstruktör- Norrköping

 13. Vi söker erfaren mekanikkonstruktör till kund!- Linköping

 14. ANDRITZ AB rekryterar erfaren mekanikkonstruktör- Örnsköldsvik

 15. Erfaren Mekanikkonstruktör- Älvkarleby

 16. Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech- Åtvidaberg

 17. Erfaren mekanikkonstruktör- Lund

 18. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 19. Erfaren Mekanikkonstruktör, Hässleholm- Hässleholm

 20. Erfaren mekanikkonstruktör till Autoliv- Linköping

 21. Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech- Åtvidaberg

 22. ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR- Stockholm

 23. ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR- Mölndal

 24. Erfaren Mekanikkonstruktör- Älvkarleby

 25. Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech- Åtvidaberg

 26. Erfaren Mekanikkonstruktör till MacGregor i Gbg!- Göteborg

 27. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 28. Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech- Åtvidaberg

 29. Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare- Falkenberg

 30. Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare- Falkenberg

 31. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 32. Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm- Hässleholm

 33. Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech- Åtvidaberg

 34. Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm- Hässleholm

 35. Erfaren mekanikkonstruktör- Tidaholm

 36. Erfaren Mekanikkonstruktör- Göteborg

 37. Erfaren Mekanikkonstruktör- Karlstad

 38. Erfaren Mekanikkonstruktör- Karlstad

 39. ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL FORDONSBRANSCHEN- Stockholm

 40. Erfaren mekanikkonstruktör / produktutvecklare- Stockholm


Mer beskrivning

ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR
. Xdin expanderar och etablerar verksamhet i sydöstra Sverige. Vi vänder oss därför till dig som söker nya utmaningar i karriären i Karlskronaregionen.  ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Vi går för högtryck. Vi söker ytterligare konstruktörer med några års erfarenhet.    Vi ser att du är civil- eller högskoleingenjör, eller har förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt. Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom ditt kompetensområde. Du är en erfaren användare av datorstödda applikationer inom något av områdena mekanik, design- och visualisering eller beräkning- och simulering. Du har god kunskap inom de normer som gäller för branschen. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN I regionen Southeast är vi omkring 140 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom fordonsindustrin, telekom, rymd & försvar, industri-, medicinteknik- och energibranschen. Xdin Southeast har kontor i både Lund, Jönköping och Linköping. KONTAKT Thomas Montgomery Manager, Produktutveckling Karlskrona 0709-71 41 87 Ansök så snart som möjligt så rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 18 augusti 2013. Välkommen med din ansökan!
Företag: Xdin
Ort: Karlskrona
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR

Erfaren Mekanikkonstruktör, Eskilstuna
På Etteplans kontor i Eskilstuna arbetar vi främst inom mekanik, beräkning, el och automation. Vi är framför allt verksamma inom verkstadsindustrin. Hos oss blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas. Arbetsbeskrivning Vårt kontor befinner sig i ett expansivt skede och för att kunna stötta våra kunder och svara upp mot marknadens krav behöver vi förstärka vårt team i Eskilstuna rejält. Du kommer att arbeta i ett härligt kompetent gäng med stor erfarenhet från olika företag och branscher vilket ger dig en unik möjlighet att utvecklas som ingenjör. Att vara mekanikkonstruktör på Etteplan är ett varierande arbete. Våra kunduppdrag innefattar hela eller delar av utvecklingsprocessen. Våra uppdrag bedriver vi antingen hos kund eller från vårt kontor som helhetsåtaganden. Arbetsuppgifter varierar beroende uppdrag. Exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen som mekanikkonstruktör är förstudier, detaljkonstruktion samt leverantörskontakter. Du bidrar till att kontinuerligt utveckla din egen och avdelningens kompetens inom mekanisk konstruktion och förmedlar dina kunskaper och erfarenheter såväl internt som externt. Kompetens Din formella kompetens är civil- eller högskoleingenjör, men vi lägger stor vikt vid praktiska färdigheter, erfarenheter och kunskap. Du uppvisar engagemang, pålitlighet och professionalitet. Du har minst 3-års yrkeserfarenhet inom mekanisk konstruktion, gärna som konsult. Erfarenhet från arbete med transmissionsutveckling, gjuten, svetsade konstruktioner, projektledning eller konstruktionsledning är meriterande. Erfarenhet av 3D-CAD är ett krav. Erfarenhet av Catia V5 meriterande Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Om företaget Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 1 800 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. År 2012 hade Etteplan en omsättning på 134,5 miljoner (EUR). Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor. Denna annons ligger ute under semesterperioden vilket innebär att rekryteringsprocessen kommer att bli något fördröjd. Vi hoppas att du har överseende med detta. Du kommer att få återkoppling senast under andra halvan av augusti. Vi önskar dig en trevlig sommar!
Företag: Etteplan Industry AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör, Eskilstuna

Erfaren mekanikkonstruktör
Packsize är världsledande inom det framgångsrika konceptet "on demand packaging", vilket innebär att förpackningar i rätt storlek och design produceras direkt i företagens förpackningslinor. Idag innehåller en förpackning i snitt 30 % luft eller fyllnadsmaterial, vilket med Packsize maskinsystem kan minskas till cirka 5 %. Således ger konceptet inte bara en bra ekonomisk vinst för kunderna, utan är också en mycket god gärning för miljön. Företagets produktions- och utvecklingsenhet ligger i Enköping medan sälj- och supportenheter finns i USA och Europa. Företaget har 160 anställda globalt, varav 40 är lokaliserade i Enköping. Är du intresserad av att arbeta i ett högexpansivt produktföretag med duktiga medarbetare, trevlig stämning och goda möjligheter till personlig utveckling? Då har du hittat rätt! Vi söker en erfaren mekanikutvecklare för utveckling av befintliga produkter och kommande maskingenerationer. Hos oss får du arbeta med intressant teknik och vara med i hela kedjan från idé till färdig produkt. Du får möjlighet att vara innovativ och bryta ny mark i jakt på framtidens förpackningsmaskiner inom konceptet "on demand packaging". Arbetsuppgifterna är varierande och omfattar bland annat konceptframtagning, detaljkonstruktion, dokumentation samt en del kund- och produktionssupport. Du som söker har troligtvis högskoleexamen i maskinteknik samt minst fem års erfarenhet av konstruktion i plåt, maskinbearbetade detaljer, gjutgods, rörliga system eller liknande. Du har goda kunskaper om standardlösningar, toleranssättning och ritningsteknik, men även ett gott öga för innovation och söker hela tiden bättre lösningar. Som person är du ansvarsfull, passionerad, positiv och har bra samarbetsförmåga. Du behärskar något 3D CAD-system, helst Solid Works. Eftersom de flesta av våra kunder befinner sig utomlands är det ett krav att du kan kommunicera på både engelska och svenska.
Företag: PACKSIZE TECHNOLOGIES AB
Ort: Enköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Din roll Vill du utvecklas och arbeta med produktutvecklingen för några av Sveriges ledande företag? Vi på Combitech letar efter duktiga och engagerade mekanikkonstruktörer som kommer att arbeta med kvalificerade kunduppdrag innefattande hela eller delar av utvecklingskedjan. Du kommer även att vara proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar samt kvalité och kostnadsbesparingar. Att du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla är något som vi värdesätter högt på Combitech. Dina kvalifikationer Du har högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande samt några års erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer. Kunskap i andra CAD-program är ett plus. Du är duktig på att kommunicera med andra, tar egna initiativ och drivs av att komma framåt. Du är driftig, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösningar. Vid frågor om tjänsten kontaktar du Daniel Östling på: 0734-18 0815 Vid frågor om rekryteringsprocessen kontaktar du Camilla Jaconelli på: 0734- 18 09 25 Urvalet sker löpande, skicka din ansökan redan idag. Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren mekanikkonstruktör som vill jobba mot den Norska oljeindustrin
Framtiden AB Är du redo för nästa steg i din karriär som mekanikkonstruktör och nyfiken på den Norska offshoremarknaden? Då kan detta vara det rätta klivet för dig! Dina arbetsuppgifter Du kommer att jobba som mekanikkonstruktör i ett mycket spännande projekt mot den norska offshoremarknaden. Uppdraget utförs på plats i vår kunds egna lokaler men kortare resor till Norge kan förekomma – framförallt under din första tid i uppdraget. Din uppgift kan vara att konstruera exempelvis ventiler med stort fokus på dimensions-, och geometriska toleranser. Detta är ett arbete som ställer höga krav på din noggrannhet och att du alltid levererar med högsta kvalitet. Om företaget ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med cirka 6800 medarbetare. De har sin bas i Europa men har verksamhet i hela världen. Inom Produktutveckling är ÅF specialist på att utveckla sina kunders idéer till färdiga produkter. Styrkan är den unika mix de har med alla nödvändiga kompetenser inom mekanik, elektronik och mjukvara och projektledning. ÅF jobbar med hela kedjan från design till komplett produktionsunderlag, från prototypframtagning till verifierad slutprodukt. Din profil Du som söker är högskole/civilingenjör och har 4-5 års erfarenhet av att jobba som mekanikkonstruktör. Du har goda kunskaper i något/några CAD verktyg så som Solidworks, Catia V5, NX eller Pro Engineer. Det CAD verktyg som du kommer att arbeta med i detta projekt är Solidworks – varför det är en fördel om detta är din huvudkompetens. Du har god förståelse och kunskap inom dimensionstoleranser och geometriska toleranser. Meriterande är om du tidigare arbetat inom Offshoreindustrin. En fördel är om du har erfarenhet av SAP. Som person är du noggrann och kvalitetsmedveten då det ställs höga krav på funktion och kvalitét. Du är driven och har god förmåga att ta egna initiativ. Du är en person som välkomnar nya spännande utmaningar. Du som söker behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. Villkor Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är på heltid Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så du inte missar chansen!
Företag: Framtiden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör som vill jobba mot den Norska oljeindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör som vill jobba mot den Norska oljeindustrin

Erfaren mekanikkonstruktör till företag i flygbranschen
Framtiden AB Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med både nyutveckling och vidareutveckling av företagets produkt. Om företaget Vår kund är världsledande tillverkare och leverantör av avancerade lastningssystem till flygindustrin. De erbjuder även specialanpassade lastlösningar och världsomspännande support för deras system. Huvudkontoret är placerat i Tyskland men en stor del av utvecklingen sker i Lund. Då det går bra för företaget finns det nu ett behov av en CAD- ansvarig som kan avlasta konstruktörer och utvecklingsingenjörer. Din profil Skallkrav Erfarenhet - Av att arbeta som konstruktör. Svenska och engelska, tal och skrift. Känsla och intresse - För tillverkning och tekniska lösningar. Goda kunskaper - 3d CAD. Det är viktigt att du förstår CAD- konceptet och mindre viktigt är vilket program du hittills jobbat i. Meriterande Erfarenhet - Av att utföra hållfasthetsberäkningar. Som person ska du vara noggrann, ansvarstagande och gilla att pyssla med detaljer. Utöver detta ska du ha nära till skratt då det är ett glatt gäng du kommer att jobba med! Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden AB för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Start: Omgående, med hänsyn till eventuell uppsägningstid Omfattning: Heltid Ort: Lund Urval sker löpande, så var snabb in med din ansökan!
Företag: Framtiden AB
Ort: Lund
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör till företag i flygbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör till företag i flygbranschen

Erfaren Mekanikkonstruktör och Produktutvecklare
ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. Vi söker dig som har arbetat 3-7 år med konstruktion eller produktutveckling och vet vad som triggar dig som ingenjör. Vi söker dig som i snabb takt vill utvecklas ytterligare. Du är social, engagerad, tycker om variation och brinner för teknik. Du kan ett eller flera CAD system bra, och du vet vilka krav som ställs på det underlag du som konstruktör och produktutvecklare levererar till våra kunder. För ÅF är det viktigaste att du som konstruktör och produktutvecklare hela tiden utvecklas då det är en del av hur vi ser på begreppet utveckling. I rollen som konstruktör på ÅF hjälper vi dig att nå dina karriärmål inom ramen av vår verksamhet. Du kan utvecklas till specialist inom just ditt fält, generalist eller teknikledare, bland mycket annat. Vårt goda anseende hos kunderna och det faktum att vi har fler konsulter att välja mellan, gör att vi har bra matchning mellan olika uppdrag och konsulter. Oavsett vilket uppdrag du som anställd på ÅF har för tillfället, är alltid över 6000 kollegor beredda att hjälpa dig med sina kunskaper. Det ger en trygghet eftersom ÅF´s ambition är att höja nivån och utmaningen för varje nytt uppdrag. Som anställd på ÅF får du också tillgång till ett stort utbud av internutbildningar i vårt koncept för kompetensutveckling. Så säkerställer vi både att du som konsult är attraktiv får våra kunder, och att du alltid känner dig up-to-date i dina uppdrag. Som konstruktör och produktutvecklare på ÅF får du: - ÅF som din Karriärpartner - möjlighet att jobba hos olika branscher och kunder - uppdrag med hög teknisk nivå som utmanar - möjlighet att jobba med produktutveckling, konstruktion, teknikstudier eller koncept - självständigt arbete eller i arbete i team - möjlighet att utbilda och leda kollegor, om du har förmågan och viljan - möjlighet att driva interna projekt inom kompetensutvecklingsområden eller trivselaktiviteter - en personlig utvecklingsplan - tillgång till spännande uppdrag genom vårt höga anseende och våra goda kundrelationer - hög träffsäkerhet i uppdrag när det gäller din kompetens och vilken grad av utmaning du vill ha - en trygg långsiktig och utvecklande anställning Som konstruktör och produktutvecklare på ÅF är du: - Examinerad maskiningenjör - Engagerad och driftig - Beprövad ett par år på arbetsmarknaden med liknande uppgifter - Flexibel, som konsult hjälper vi ofta våra kunder där de finns. - Öppen för att lära dig nya saker Då de flesta av våra kunder är internationella företag behärskar du svenska och engelska i tal och skrift. Vi erbjuder en utvecklande karriär hos oss men ställer samtidigt höga krav på individen. Uppfyller du dessa och känner att du vill utvecklas ytterligare ? då är det här jobbet rätt för dig! Ansökningarna behandlas löpande så vänta inte med att skicka in din. Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande
Företag: ÅF Technology South
Ort: Malmö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör och Produktutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör och Produktutvecklare

Erfaren mekanikkonstruktör
Arbetsuppgifter Som konsult på ÅF kommer att du arbeta med våra kunder inom energiområdet och traditionell industri som framför allt finns i Norrköpingsregionen. Du får delta i spännande uppdrag som handlar om spetsteknologi där du har möjlighet att utveckla din tekniska kompetens ytterligare. Tjänsten innebär ett visst resande, främst inom Östgötaregionen. Din bakgrund Vi söker dig som har: - Civilingenjör/Mastersexamen eller motsvarande - 3-5 års erfarenhet från mekanikkonstruktion - Goda kunskaper i svenska och engelska Du har god kompetens inom CAD-konstruktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet från UG/NX. För att trivas som konsult hos ÅF är det viktigt att du motiveras av att hjälpa våra kunder och bidra med ditt kunnande för att konstruera och utveckla lösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Rollen som konsult kräver flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Vi värdesätter att du kan ta egna initiativ och självständigt slutföra olika arbetsuppgifter. Som konsult på ÅF får du: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy - En personlig och professionell utveckling där Du är viktig - Goda fritids- och friskvårdsmöjligheter - Möjlighet till internationella uppdrag - En flexibel arbetstid Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Wahlström på tel 0725-545792 eller platschef Carl-Gustav Pehrsson på tel 070-634 27 32. Vi arbetar med en löpande urvalsprocess och ser därför gärna att du skickar din ansökan bestående av CV och personligt brev via www.afconsult.com så snart som möjligt, dock senast 22 september. Välkommen in med din ansökan!
Företag: ÅF Technology West
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Som erfaren mekanikkonstruktör/produktutvecklare har du möjlighet att få arbeta i kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i hela fjärde storstadsregionen d.v.s. Linköping- och Norrköpingsregionen. Du kan t.ex. få arbeta med utveckling av turbiner och dess hjälpsystem vilket bland annat inbegriper konstruktion, automation, el- eller styrsystem. Hos en annan kund kan du vara med och utveckla Sveriges stridsflygplan Gripen eller framtidens produkter i form av autonoma flygfarkoster som t.ex. helikoptern Skeldar. Vi kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i olika branscher. Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. **** Din kompetens och erfarenhet **** Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med en arbetslivserfarenhet som konstruktör eller systemingenjör. Du har erfarenhet från CAD-verktyg som Catia V5, NX, Pro-E, Solid Works och/eller PDMS. Variationen av uppdrag och utvecklingsmöjligheter är stor samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Vi erbjuder dig att välja att utvecklas mot det du vill, t.ex. om du har siktet inställt mot projektledning, chefsroll, expertkonsult etc. Hos oss har du möjlighet att välja de uppdrag som ligger rätt för att just du ska få din drömkarriär. **** Dina personliga egenskaper **** På det personliga planet är det viktigt att du är öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, stor initiativförmåga, är bekväm i kundrelationer och tycker det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt. Då kompetensutveckling är en kärnfråga hos oss ser vi gärna att du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör/Produktutvecklare

Vi söker erfaren mekanikkonstruktör!
Framtiden AB Vi söker dig som har minst två års erfarenhet som mekanikkonstruktör och som vill jobba med hela processer och driva projekt i sin helhet. Låter detta något som dig? Urvalet sker löpande så sök redan idag! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med uppdrag där du kommer att arbeta med allt från analys, design och implementering, verifiering till systemintegration. Din roll kan vara från implementationen till att driva ett projekt i sin helhet beroende på kund och uppdrag. Om företaget Vår kund är ett konsultbolag som framförallt jobbar mot branscher så som bilindustrin, telecom, energi, industri och flygindustrin. De jobbar med att leverera tjänster på plats hos kund och projektbaseradelösningar som kan vara både inhouse men också ute hos kund. Som konsult har du möjligheten att se många olika branscher och få en stimulerande vardag då du ser många olika verksamheter och deras teknik. Din profil Vi söker dig som har minst två års arbetslivserfarenhet av mekanikkonstruktion. Vi ser att du behärskar något av de vanligaste utvecklingsverktygen inom 3D CAD exempelvis Catia V5, Inventor SolidWorks, SolidEdge eller Pro/E. Vi ses att du är en social och framåt person som har ett starkt driv. Något som är viktigt för tjänsten är att du kan samarbeta med anda och att du har ett sinne för problemlösning vad gäller kundens problem. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Tjänstgöringsort: Linköping Anställningsform: Tillsvidareanställning Anställningens omfattning: Heltid Start: Enligt ök. Urval sker löpande!
Företag: Framtiden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker erfaren mekanikkonstruktör! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker erfaren mekanikkonstruktör!

Erfaren mekanikkonstruktör
Arbetsuppgifter Som konsult på ÅF kommer att du arbeta med våra kunder inom energiområdet och traditionell industri som framför allt finns i Linköpingsregionen. Du får delta i spännande uppdrag som handlar om spetsteknologi där du har möjlighet att utveckla din tekniska kompetens ytterligare. Tjänsten innebär ett visst resande, främst inom Östgötaregionen. Din bakgrund Vi söker dig som har: - Civilingenjör/Mastersexamen eller motsvarande - 3-5 års erfarenhet från mekanikkonstruktion - Goda kunskaper i svenska och engelska Du har god kompetens inom CAD-konstruktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet från UG/NX. För att trivas som konsult hos ÅF är det viktigt att du motiveras av att hjälpa våra kunder och bidra med ditt kunnande för att konstruera och utveckla lösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Rollen som konsult kräver flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Vi värdesätter att du kan ta egna initiativ och självständigt slutföra olika arbetsuppgifter. Som konsult på ÅF får du: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy - En personlig och professionell utveckling där Du är viktig - Goda fritids- och friskvårdsmöjligheter - Möjlighet till internationella uppdrag - En flexibel arbetstid Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Wahlström på tel 0725-545792 eller platschef Carl-Gustav Pehrsson på tel 070-634 27 32. Vi arbetar med en löpande urvalsprocess och ser därför gärna att du skickar din ansökan bestående av CV och personligt brev via www.afconsult.com så snart som möjligt, dock senast 31 oktober. Välkommen in med din ansökan!
Företag: ÅF Technology West
Ort: Linköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren mekanikkonstruktör
Arbetsuppgifter Som konsult på ÅF kommer att du arbeta med våra kunder inom energiområdet och traditionell industri som framför allt finns i Norrköpingsregionen. Du får delta i spännande uppdrag som handlar om spetsteknologi där du har möjlighet att utveckla din tekniska kompetens ytterligare. Tjänsten innebär ett visst resande, främst inom Östgötaregionen. Din bakgrund Vi söker dig som har: - Civilingenjör/Mastersexamen eller motsvarande - 3-5 års erfarenhet från mekanikkonstruktion - Goda kunskaper i svenska och engelska Du har god kompetens inom CAD-konstruktion. Vi ser gärna att du har erfarenhet från UG/NX. För att trivas som konsult hos ÅF är det viktigt att du motiveras av att hjälpa våra kunder och bidra med ditt kunnande för att konstruera och utveckla lösningar. Du har ett stort intresse för teknik. Rollen som konsult kräver flexibilitet och en god förmåga att kommunicera. Vi värdesätter att du kan ta egna initiativ och självständigt slutföra olika arbetsuppgifter. Som konsult på ÅF får du: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy - En personlig och professionell utveckling där Du är viktig - Goda fritids- och friskvårdsmöjligheter - Möjlighet till internationella uppdrag - En flexibel arbetstid Ansökan Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Lisa Wahlström på tel 0725-545792 eller platschef Carl-Gustav Pehrsson på tel 070-634 27 32. Vi arbetar med en löpande urvalsprocess och ser därför gärna att du skickar din ansökan bestående av CV och personligt brev via www.afconsult.com så snart som möjligt, dock senast 31 oktober. Välkommen in med din ansökan!
Företag: ÅF Technology West
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Vi söker erfaren mekanikkonstruktör till kund!
Framtiden AB Har du erfarenhet av mekanikkonstruktion? Är du nyfiken på flygindustrin och vill bli rekryterad till ett av Sveriges ledande konsultbolag? Skicka in din ansökan redan idag, urval sker löpande! Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som mekanikkonstruktör hos vår kund som är ett av regionens största konsultbolag. Här får du chansen att vara med i ett stort utvecklingsprojekt när det drar igång. En guldchans för dig som vill ta nästa steg i karriären och söker nya utmaningar. För dig som är sugen på att arbeta utomlands finns möjligheten till utlandsstationering under vissa faser av utvecklingsprojektet. Du kommer att arbeta nära kollegor inom andra kompetensområden vilket kräver god samarbetsförmåga och förståelse för andras arbete. Om företaget Vår kund är ett av Sveriges ledande konsultbolag. Mer information om kunden ges vid en eventuell intervju. Din profil Du som söker har relevant högskoleutbildning inom maskin/produktutveckling. Ett krav är att du tidigare arbetat som konstruktör. Vi ser att du har goda kunskaper i framförallt Catia v5. Meriterande är om du även arbetat i andra CAD-verktyg. Något som vår kund ser som ett plus är tidigare erfarenhet från flygindustrin. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Som person är du driven och framåt med en stor nyfikenhet. Du har lätt att samarbeta med andra och du trivs med att arbeta nära kunden. Du som söker älskar spännande teknik och att hitta smarta konstruktionslösningar. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden AB kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget. Villkor Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag så du inte missar chansen! Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Framtiden AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker erfaren mekanikkonstruktör till kund! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker erfaren mekanikkonstruktör till kund!

ANDRITZ AB rekryterar erfaren mekanikkonstruktör
Experis erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister – via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. För att kunna sätta oss in i våra kunders och kandidaters behov har vi fyra specialistområden; Engineering, IT, Executive och Finance, men vi kan även hjälpa till inom exempelvis Sales & Marketing. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. ANDRITZ Pulp & Paper i Sverige ingår i den internationella ANDRITZ koncernen med ca 23 900 anställda. De levererar service-, system och processlösningar till bland annat massa- och pappersindustrin med heltäckande och högspecialiserad expertkunskap. ANDRITZ AB Sverige har idag ca 350 medarbetare med kontor i Växjö, Örnsköldsvik, Karlstad, Nälden, Iggesund och Stockholm. ANDRITZ ABs resurser för vedhantering med kontor i Örnsköldsvik, har sin tyngdpunkt på service och eftermarknad. Organisationen med ca 25 medarbetare består av säljare, fältservicepersonal, teknikgrupp med projektledare samt projektadministration. Nu förstärker ANDRITZ AB verksamheten med ytterligare en konstruktör. Arbetsbeskrivning Med anledning av ökad efterfrågan från ANDRITZ kunder inom svenska värmeverk, söker de nu en ny medarbetare som vill specialisera sig inom såväl extern som intern bränslehantering för svenska värmeverk. För att utvecklas till expert inom området har du till din hjälp ANDRITZ kompetenscenter i Lahti, Finland, och du kommer att få branschspecifik utbildning i utrustning och processer. Den del av din tid som inte tillägnas kundorderprojekt från värmeverk, ägnar du till mekaniskt konstruktionsarbete för system och processlösningar till massa- och pappersindustri. Rollen är utåtriktad och du är aktivt delaktig i projekten, från offert till idrifttagande. Internt samarbetar du framför allt med övriga gruppmedlemmar och ansvarig säljare för värmeverk, samt med produktansvariga vid ANDRITZ kontor i Lahti. Dina kunder finns i Sverige och kontaktpersoner är vanligtvis underhållsansvariga på verken Vem är du? Vi söker dig som vill ha en viktig roll i att utveckla en ny marknad, som brinner för konstruktion men vill ha variation. Hos ANDRITZ kommer du att få jobba med många olika kunder och en stor bredd vad gäller utrustning/maskiner. Du har minst 5 års erfarenhet av tung maskinkonstruktion och vi ser helst att du konstruerat i 3D även om det inte är ett krav. Vi tror att du har 4-årig teknisk gymnasieutbildning eller är högskoleingenjör. Meriterande erfarenhet är konstruktion av utrustning för bränslehantering i värmeverk. Goda kunskaper i engelska i tal och skrift är ett måste då engelska är koncernspråk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att trivas måste du tycka om att skapa relationer och bygga nätverk med både kollegor och kunder, samtidigt som du har ett starkt driv för kontinuerlig utveckling inom ditt yrkesområde. Det är viktigt för dig att leverera resultat och uppfylla kundförväntningar. Till rätt person erbjuder ANDRITZ anställning i en världsledande internationell koncern med plats i en rutinerad arbetsgrupp med lång erfarenhet. Du får varierande kunduppdrag med mycket delaktighet, ansvar och inblick i hela kedjan. Inget projekt är det andra likt, vilket innebär ständigt lärande och omväxling. Kontaktperson Låter det som något för dig? Om du tror att du är rätt person vill vi ha din ansökan senast 8 december. Vänta dock inte med att skicka in din ansökan då vi jobbar med urvalet löpande. Ansök genom registrerat CV och länken nedan. Skriv gärna några rader i din ansökan om varför du söker jobbet och varför du är lämplig för jobbet. För frågor, kontakta rekryteringskonsult Maria Håkansson på 0660-59972. Välkommen att söka jobbet!
Företag: Experis Sverige
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga ANDRITZ AB rekryterar erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ANDRITZ AB rekryterar erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
Inresol är ett industridesignföretag som har förmågan att ta idéer från idé till produkt, med fokus på solenergi och andra förnybara energiprodukter. Inresol har sitt ursprung sedan början av 1980-talet. Inresol har skapat ett antal produkter sedan starten. De första energiprodukterna som utvecklades har varit i produktion i över 30 år. Detta inkluderar solenergisystem, biobränsle energisystem, energilagringskoncept, termiska kraftomvandlingssystem, inbyggda styrsystem med mera. Tillsammans kommer vi att skapa en bättre framtid! Vi söker erfarna ingenjörer till vår FoU-anläggning i Älvkarleby Position Sammanfattning: Som en teknisk FoU-center och tillverkare söker vi en konstruktör som kommer att genomföra analytiska studier på mekaniska tekniska koncept för att utveckla konstruktioner för de olika delarna av vår Stirling Engine med hjälp av kunskaper i maskinkonstruktion, överföring och termodynamik värme, FEA, CAD & GD&T. Den företagsamma ingenjör kommer att arbeta med design, konstruktion och integration av Stirling Engine för att säkerställa korrekt funktion och toleranser. Denna position ingår att göra beräkningar som kommer att vara lämpliga för den produkt, materialval komponent, CAD-konstruktion och montering, statiska och dynamiska beräkningar och simuleringar, kontakt -och leverantörsutveckling, tillverkningsstöd. Ansvarsområden : Konvertera befintliga 2D- konstruktioner i 3D-modeller. Föreslå nya designlösningar till befintliga konstruktioner och genomföra dem efter noggrann kontroll . Utför strukturanalys på komponenter. Utför vätskeflödesanalys, rörelsesimuleringar på komponenter och enheter. Skriv tekniska rapporter och kommunicera idéer och lösningar på ett effektivt sätt. Förbereda 2D tillverkningsritningar till bästa praxis. Identifiera lämpliga komponenter och samarbeta med leverantörerna för att få offerter och göra beställningar. Engagera med våra tillverknings-underleverantörer. Engagera dig i motormonteringsprocessen och hjälpa till att bygga en ram för motormontering och tillverkning. Visa företagsamma färdigheter och ställa rätt frågor för att hjälpa till att lösa kritiska tekniska problem. Kvalifikationer: Civilingenjör Inom Maskinteknik. 1-2 års erfarenhet av mekanisk konstruktion. Förmåga att generera begrepp och analysera dem genom FEA. Kompetenta att lösa problem i tid. Demonstrera kreativitet och uppfinningsrikedom i att tillämpa tekniska principer och praxis. Goda kunskaper och erfarenhet av 3D CAD- konstruktion, t.ex. . SolidWorks , SolidEdge, CATIA etc. Praktisk erfarenhet med Ansys eller Comsol. God erfarenhet av programmering med Matlab. Goda kunskaper i engelska och svenska.
Företag: INRESOL AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg AB söker nu mekanikkonstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag ca 160 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekt där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som är Högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik, gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer , Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och Termisk analys. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet av finmekanikkonstruktion. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech

Erfaren mekanikkonstruktör
På Etteplans kontor i Lund arbetar vi främst inom design och produktutveckling av medicintekniska produkter samt projektstöd och projektledning. Vi är framför allt verksamma åt kunder inom medicinteknik-branschen. Hos oss blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du att jobba i uppdrag som kan innefatta hela eller delar av kedjan förstudie - tekniskt offertunderlag - systemkonstruktion - detaljkonstruktion - leverantörskontakter - färdig produkt. Våra projekt drivs till stor del som in-house på vårt kontor i Lund, men vi har även uppdrag där du är placerad ute hos kund. Arbetet innebär omfattande kontakter med våra kunder, så servicemedvetenhet värdesätter vi i hög grad. Kompetens Du har relevant högskoleutbildning och minst 2 - 4 års yrkeserfarenhet av konstruktionsarbete med CAD-verktyget CREO. Har du dessutom erfarenhet inom medicinteknik är det starkt meriterande. Vi söker dig som; - har tidigare erfarenhet av att arbete mot produktstandarder och kvalitetssystem, - har erfarenhet av att jobba med framtagandet av produktdokumentation såsom specifikationer och riskanalyser, - har erfarenhet avseende materialkunskap och produktion. Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse. Du ska vara duktig på att presentera förslag och resultat, vara analytisk och vara intresserad att tillämpa nya kunskaper och ny teknik. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Om företaget Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 1 800 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. År 2012 hade Etteplan en omsättning på 134,5 miljoner (EUR). Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.
Företag: Etteplan Industry AB
Ort: Lund
Publicerad : 12-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1300 medarbetare på över 20 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar och som vill utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.  **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med ett parårs erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer, andra CAD-program är ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara delprojektledare eller liknande, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du kommunikativ och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning. Känner du igen dig i ovanstående beskrivning så kan du vara rätt person för oss, varmt välkommen med din ansökan. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör, Hässleholm
ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF expanderar ständigt och söker nu nya medarbetare inom Mekanik som vill utvecklas med oss i Hässleholm! Bakgrund - Du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. - Minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling. - Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen är det mycket meriterande. - Du behärskar ett eller flera av de vanligaste CAD-verktygen inom mekanikkonstruktion. - Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. - Körkort (B). Egenskaper - Initiativrik, öppen och ansvarstagande. - Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. - Du är van att söka information och inte rädd för att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. - Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har hög servicenivå. Vårt erbjudande Som konsult på ÅF arbetar du både med projekt i våra egna lokaler, där vi tar på oss helhetsansvaret, och ute hos våra kunder under deras ledning. Projekten kan vara i allt från någon vecka till flera år. ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen. Exempel på vad vi erbjuder: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter inom olika branscher och företag. - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder. - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete, med goda fritids- och friskvårdsmöjligheter. - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy. - Möjlighet till internationella uppdrag. - Flexibla arbetstider. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.
Företag: ÅF Technology AB
Ort: Hässleholm
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör, Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör, Hässleholm

Erfaren mekanikkonstruktör till Autoliv
Vill du jobba som konstruktör på Autoliv? Vi söker dig som har relevant arbetslivserfarenhet inom mekanik. Här får du möjlighet att arbeta med konstruktion, simulering, analys och även ha många kontaktytor både internt och externt. Academic Work söker för Autolivs räkning en mekanikkonstruktör Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Autoliv. Autolivs intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Som konstruktör kommer du att arbeta med konstruktion och uppdatering av hårdvaran för kamera och visionsystem. Du kommer att arbeta tillsammans med 5 personer som ingår i gruppen. Du kommer att ha mycket kundkontakt och en del resor förekommer i tjänsten. Vidare kommer du att ha kontakt med andra avdelningar på Autoliv. Som konstruktör inom bilbranschen ställs hårda krav vilket innebär att du måste vara noggrann i ditt arbetssätt. Autoliv arbetar i konstruktionsverktyget Catia V5. Du kommer till exempel att: - Arbeta med konstruktion - Arbeta med simuleringar och analys - Dokumentera Utvecklingsmöjligheter: Då fordonsindustrin ställer höga krav på säkerhet och funktionalitet kommer du få en gedigen inblick och kunskaper som du kommer ha stor nytta av under ditt arbetsliv. Autoliv är en stor koncern med stora utvecklingsmöjligheter för rätt person. Har lägst en högskoleingenjörsexamen inom mekanik. Är du civilingenjör är detta starkt meriterande. Vi tror att du har 4-5 års relevant arbetslivserfarenhet gärna inom metall och plastkonstruktion. Efterfrågade specifika kompetenser: - Relevant erfarenhet av konstruktion - Goda kunskaper i Catia V5 - Lösningsorienterad Det är meriterande om du har erfarenhet av metall och plastkonstruktion Som person är du driven, lösningsorienterad och social då du kommer att ha både interna och externa kontaktytor. Ansök via http://www.academicwork.se/jobad/erfaren-mekanikkonstruktor-till-autoliv/14927971 . Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Enligt överenskommelse UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid med möjligheter till överrekrytering UPPSKATTAD ARBETSTID: Kontorstider PLATS: Linköping URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på [www.academicwork.se.](http://www.academicwork.se) SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner du att Academic Work behandlar dina uppgifter enligt PUL. Det är endast medarbetare inom Academic Work som kan ta del av dina uppgifter. Ingen information lämnas till extern part (kunder) utan ditt medgivande. Läs mer på [vår PuL-sida.](www.academicwork.se/pul) [Autoliv](www.autoliv.com) är en välkänd aktör inom bilbranschen som arbetar med att utveckla säkerhetssystem för personbilar. Företagets vision är att minska trafikolyckor genom utveckling av tekniska lösningar.
Företag: Academic Work AB - Linköping
Ort: Linköping
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör till Autoliv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör till Autoliv

Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar produkter på uppdrag av ledande företag. Detta inom marknadsområdena Försvar & Marin, Industri, Informationsteknologi, Medicinsk teknik och instrument, Miljöteknik samt Sälj- och betalningslösningar. PartnerTech har cirka 1 400 medarbetare vid anläggningar i Sverige, Norge, Finland, Polen, England, USA och Kina. Moderbolaget PartnerTech AB, med huvudkontor i Vellinge, är noterat på OMX Nordiska Börs, Stockholm. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg AB söker nu mekanikkonstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag ca 160 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekt där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som är Högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik, gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer , Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och Termisk analys. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet av finmekanikkonstruktion. Som person är du driven och intresserad av att utvecklas och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Sista ansökningsdatum är den xx månad, men då vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech

ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Är du en erfaren mekanikkonstruktör och intresserad av nya utmaningar inom mekanikkonstruktion och uppdrag inom branscher som verkstad- och fordonsindustrin? Xdin växer och erbjuder spännande uppdrag inom flertalet områden. Du är högskole- eller civilingenjör med flerårig arbetslivserfarenhet inom maskinkonstruktion och utveckling. Du har en vilja att lära nytt och lär dig snabbt nya system. Du har jobbat med svetsade konstruktioner, formsprutad plast och/eller tunnplåt och har god förståelse för tillverkningsprocesserna. Det är meriterande om du har goda kunskaper i Catia V5 eller NX. Du behärskar obehindrat svenska och engelska flytande i tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR

ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR
Om tjänsten Nu behöver vi förstärka vårt konstruktionsteam och letar därför efter en erfaren mekanikkonstruktör. Din erfarenhet inom mekanikkonstruktion är av stor vikt för oss då du förväntas dela med dig och influera till nytänkande. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer vara att delta i projekt där du helt eller delvis driver projekt samtidigt som du emellertid utför arbetet själv i CATIA V5. En del projekt engagerar också övriga avdelningar på kontoret då prototyper ofta används i vår utvecklingsprocess. Som konstruktör hos oss kommer du arbeta med många olika konstruktioner/prototyper/produkter inom olika branschinriktningar. Våra projekt sträcker sig ifrån ca två veckor till över ett år vilket ger en bred personlig utveckling. Din profil Vi ser gärna att du är ingenjör, KY/YH-utbildad eller motsvarande och har flera års arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion. Att du kan arbeta självständigt i Catia V5 har vi som krav. Har du dessutom erfarenhet av konceptutveckling/prototyper likaså Smarteam (PDM) är det meriterande. Du förstår produktutvecklingsprocessen och är kreativ. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du har god kommunikativ förmåga i både svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Platsbeskrivning Koncernen Havd Group har lång och bred erfarenhet som leverantör till i första hand bilindustrin inom flera olika områden; produktutveckling samt produktion. Med egna produktionsanläggningar i Sverige och Ungern tillverkar Havd Group kundanpassade produkter. På vårt huvudkontor i Mölndal finns bland annat vår produktutvecklingsavdelning som driver både externa som interna uppdrag inom flertalet inriktningar. Vi har även egna verkstäder för prototypframtagning etc. Mer information om koncernen Havd Group, våra produkter och tjänster finns på vår hemsida www.havd-group.se
Företag: HAVD GROUP AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR

Erfaren Mekanikkonstruktör
Inresol är ett industridesignföretag som har förmågan att ta idéer från idé till produkt, med fokus på solenergi och andra förnybara energiprodukter. Inresol har sitt ursprung sedan början av 1980-talet. Inresol har skapat ett antal produkter sedan starten. De första energiprodukterna som utvecklades har varit i produktion i över 30 år. Detta inkluderar solenergisystem, biobränsle energisystem, energilagringskoncept, termiska kraftomvandlingssystem, inbyggda styrsystem med mera. Tillsammans kommer vi att skapa en bättre framtid! Vi söker erfarna ingenjörer till vår FoU-anläggning i Älvkarleby Position Sammanfattning: Som en teknisk FoU-center och tillverkare söker vi en konstruktör som kommer att genomföra analytiska studier på mekaniska tekniska koncept för att utveckla konstruktioner för de olika delarna av vår Stirling Engine med hjälp av kunskaper i maskinkonstruktion, överföring och termodynamik värme, FEA, CAD & GD&T. Den företagsamma ingenjör kommer att arbeta med design, konstruktion och integration av Stirling Engine för att säkerställa korrekt funktion och toleranser. Denna position ingår att göra beräkningar som kommer att vara lämpliga för den produkt, materialval komponent, CAD-konstruktion och montering, statiska och dynamiska beräkningar och simuleringar, kontakt -och leverantörsutveckling, tillverkningsstöd. Ansvarsområden : Konvertera befintliga 2D- konstruktioner i 3D-modeller. Föreslå nya designlösningar till befintliga konstruktioner och genomföra dem efter noggrann kontroll . Utför strukturanalys på komponenter. Utför vätskeflödesanalys, rörelsesimuleringar på komponenter och enheter. Skriv tekniska rapporter och kommunicera idéer och lösningar på ett effektivt sätt. Förbereda 2D tillverkningsritningar till bästa praxis. Identifiera lämpliga komponenter och samarbeta med leverantörerna för att få offerter och göra beställningar. Engagera med våra tillverknings-underleverantörer. Engagera dig i motormonteringsprocessen och hjälpa till att bygga en ram för motormontering och tillverkning. Visa företagsamma färdigheter och ställa rätt frågor för att hjälpa till att lösa kritiska tekniska problem. Kvalifikationer: Civilingenjör Inom Maskinteknik. 1-2 års erfarenhet av mekanisk konstruktion. Förmåga att generera begrepp och analysera dem genom FEA. Kompetenta att lösa problem i tid. Demonstrera kreativitet och uppfinningsrikedom i att tillämpa tekniska principer och praxis. Goda kunskaper och erfarenhet av 3D CAD- konstruktion, t.ex. . SolidWorks , SolidEdge, CATIA etc. Praktisk erfarenhet med Ansys eller Comsol. God erfarenhet av programmering med Matlab. Goda kunskaper i engelska och svenska.
Företag: INRESOL AB
Ort: Älvkarleby
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar avancerade produkter under kontrakt för ledande b-2-b företag. Vår beprövade erfarenhet och höga kvalitet gör oss till en tillförlitlig partner genom hela tillverkningsprocessen, från produktutveckling till produktion, logistik och eftermarknadstjänster. Som industriell partner erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar för samtliga faser i en produkts livscykel, vilket ger våra kunder en rad unika fördelar. Vårt globala erbjudande omfattar kundcenter och fabriker i Europa, Nordamerika och Asien. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg söker en mekanik konstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag 200 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekten där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer, Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och termisk ananlys. Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet av finmekanikkonstruktion. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech

Erfaren Mekanikkonstruktör till MacGregor i Gbg!
MacGregor är världsledande inom tekniska lösningar och tjänster för marin lasthantering samt inom laster för offshore. MacGregors produkter och lösningar används inom sjöfartstransporter, offshore- och marin logistikindustri, i hamnar och terminaler samt ombord på fartyg. Våra lastflödeslösningar integrerar funktionerna lasthantering, stuvning, skötsel och lastsäkring för att passa ett speciellt fartygs lastprofil. Det gynnar dess produktivitet, minimerar miljöpåverkan och förlänger livslängden. www.macgregor-group.com. MacGregor ingår i Cargotec. Cargotecs omsättning uppgick till sammanlagt 3,3 miljarder euro år 2012 och företaget sysselsätter cirka 10 500 personer. Cargotec?s B-aktier är noterade på NASDAQ OMX i Helsingfors under symbolen CGCBV. www.cargotec.com Arbetsuppgifter Som mekanikkonstruktör kommer du att arbeta med nykonstruktion och utveckling av lasthanteringssytem för RoRo-fartyg, som t.ex. akterramper och bildäckspaneler. Våra produkter är framför allt svetsade stålkonstruktioner och av grovsmide. Du kommer bland annat att arbeta med att ta fram produktionsunderlag, utföra hållfasthetsberäkningar och delta i konstruktionsarbetet från ax till limpa. För rätt person finns möjligheten att på sikt ta rollen som ledande konstruktör. Kvalifikationer Du har en gymnasie- eller högskoleutbildning inom maskinteknik eller väg & vatten och några års relevant arbetserfarenhet. Du är innovativ och analytisk och stimuleras av att lösa tekniska frågeställningar. Vidare behärskar du något 3D-Cad verktyg. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Personligt egenskaper Som person har du förmåga att driva ditt eget arbete framåt och fatta beslut. Du har ett noggrant och strukturerat arbetssätt och ser enkla men praktiska lösningar på komplexa problem. Du är en god kommunikatör och trivs med att arbeta i team. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en plats i ett internationellt ledande bolag med goda värderingar och stark vilja att lyckas. Hos oss får du stora möjligheter till egen utveckling och du kommer att arbeta med mycket kompetenta medarbetare. För rätt person finns möjlighet att ta rollen som ledande konstruktör eller projektledare. Vi har högt i tak, korta, snabba beslutsvägar och du kommer att få möjlighet att själv vara med och utforma vårt företag och våra produkter. Ansökan I det här uppdraget samarbetar MacGregor Sweden AB med Technogarden Engineering Resources AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringsansvarig Martin Fosser tel. 0739-80 83 92. Vi arbetar med ett löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast möjligt. Skicka personligt brev och utförligt CV till: cvgbg@technogarden.se med rubriken "Mekanikkonstruktör MacGregor".
Företag: Technogarden Engineering Resources AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör till MacGregor i Gbg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör till MacGregor i Gbg!

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1400 medarbetare på över 25 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar och som vill utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.  **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med ett parårs erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer, andra CAD-program är ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara delprojektledare eller liknande, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du kommunikativ och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar avancerade produkter under kontrakt för ledande b-2-b företag. Vår beprövade erfarenhet och höga kvalitet gör oss till en tillförlitlig partner genom hela tillverkningsprocessen, från produktutveckling till produktion, logistik och eftermarknadstjänster. Som industriell partner erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar för samtliga faser i en produkts livscykel, vilket ger våra kunder en rad unika fördelar. Vårt globala erbjudande omfattar kundcenter och fabriker i Europa, Nordamerika och Asien. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg söker mekanik konstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag 200 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekten där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer, Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och termisk ananlys. Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet av finmekanikkonstruktion. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 03-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech

Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare
Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare sökes till Svensson Engineering AB. Företaget tillverkar och levererar stora och avancerade ståltrummor och annan utrustning till framför allt till offshoreindustrin. Vi är ett innovativt företag som är ledande inom branschen på både beräkningar och tillverkning av kabeltrummor. Företaget ingår som en del av Svensson Group. Läs mer om Svensson Engineering www.svenssongroup.se DIN UPPGIFT: Som konstruktör/projektledare blir du en drivande och viktig del av bolagets fortsatta utveckling. I ditt ansvarsområde ingår bland annat: - Konstruktion/projektledning och utveckling av företagets ståltrummor. ? Helhetsansvar över förbättring och vidareutveckling av företagets produktområde. - Hantera kund- och leverantörskontakter och där utlandsresor är ett naturligt inslag. DIG VI SÖKER: Du har minst tre års högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion. Du har god erfarenhet av mekanisk konstruktion, projektledning och du känner dig bekväm med kund- och leverantörskontakter. Du bör ha minst fyra års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du kundorienterad, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå uppsatta mål. Du har goda projektledaregenskaper och en god kommunikativ förmåga. För att trivas i den här rollen bör du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Rollen kräver att du är självgående, har förmågan att ta egna initiativ och möjlighet att resa i arbetet. Du har goda kunskaper i MS-Office. Meriterande om du har god vana av att arbeta i affärsystem och i CAD-program. Svensson Engineering använder affärsystemet Pyramid och CAD-programmet Inventor. Det är meriterande om du har erfarenheter av att arbeta mot olika standarder samt datorstödd FEA/FEM. Du behöver goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. VI ERBJUDER En spännande tjänst med intressanta arbetsuppgifter i ett expansivt företag. Möjligheter till stort eget ansvar i ett mindre företag som ingår i en stabil koncern. Vi erbjuder dig är en heltids tillsvidaretjänst med tillsättning snarast. Placeringsort: Falkenberg I denna rekrytering samarbetar Svensson Engineering AB med rekryteringskonsult Krister Eliasson, FMR Rekrytering. Önskas ytterligare information ring gärna Daniel Carlsson (vd IBC/Svensson Engineering) på 0346-569 12 eller Krister Eliasson på 031-899206. Märk ansökan med "Mekanikkonstruktör Svensson Engineering". Sista ansökningsdag är den 11 april men urval sker löpande. Ansökan skickas till krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare

Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare
Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare sökes till IBC International Handling AB. Företaget är experter inom lyftutrustning. Vi har mångårig erfarenhet av att lösa olika lyftproblem. Lasten kan variera från några få kilo till flera ton. Vi har en rad standardlösningar men vår specialitet är kundanpassade lyft- och hanteringsutrustningar. Läs mer om IBC www.ibc-international.se DIN UPPGIFT Som konstruktör/projektledare blir du en drivande och viktig del av bolagets fortsatta utveckling. I ditt ansvarsområde ingår bland annat: - Konstruktion/projektledning och utveckling av lyftområdet. - Helhetsansvar över förbättring och vidareutveckling av företagets produktområde och återförsäljarnät. - Hantera kund- och leverantörskontakter. DIG VI SÖKER Du har minst två års högskoleutbildning inom mekanisk konstruktion. Du har god erfarenhet av mekanisk konstruktion, projektledning och du känner dig bekväm med kund- och leverantörskontakter. Meriterande om du har minst två års tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Som person är du kundorienterad, kreativ, uppsökande, driven och arbetar effektivt och metodiskt för att nå uppsatta mål. Du har goda projektledaregenskaper och en kommunikativ förmåga. För att trivas i den här rollen bör du vara noggrann, ansvarstagande och strukturerad. Arbetet kräver att du är självgående, har förmågan att ta egna initiativ och möjlighet att resa. Du har goda kunskaper i MS-Office. Det är meriterande om du har vana av att arbeta i affärsystem och i CAD-program. IBC använder affärsystemet Pyramid och CAD-programmet Inventor. VI ERBJUDER En spännande tjänst med intressanta arbetsuppgifter i ett expansivt företag. Möjligheter till stort eget ansvar i ett mindre företag som ingår i en stabil koncern. Vi erbjuder dig är en heltids tillsvidaretjänst med tillsättning snarast. Placeringsort: Falkenberg I denna rekrytering samarbetar Svensson Engineering AB med rekryteringskonsult Krister Eliasson, FMR Rekrytering. Önskas ytterligare information ring gärna Daniel Carlsson (vd IBC/Svensson Engineering) på 0346-569 12 eller Krister Eliasson på 031-899206. Märk ansökan med "Mekanikkonstruktör IBC". Sista ansökningsdag är den 11 april men urval sker löpande. Ansökan skickas till krister.eliasson@fmr.nu
Företag: FMR Bemanning
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör/projektledare

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1400 medarbetare på över 25 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. **** Din roll **** Combitech Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med ett par års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar och som vill utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.  **** Din kompetens och erfarenhet **** Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande med ett parårs erfarenhet av liknande arbeten. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer, andra CAD-program är ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara delprojektledare eller liknande, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund. **** Dina personliga egenskaper **** Som person är du kommunikativ och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning. **** Vad vi kan erbjuda **** Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag!
Företag: Combitech
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm
ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF expanderar ständigt och söker nu nya medarbetare inom Mekanik som vill utvecklas med oss i Hässleholm! Bakgrund - Du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. - Minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling. - Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen är det mycket meriterande. - Du behärskar ett eller flera av de vanligaste CAD-verktygen inom mekanikkonstruktion. - Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. - Körkort (B). Egenskaper - Initiativrik, öppen och ansvarstagande. - Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. - Du är van att söka information och inte rädd för att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. - Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har hög servicenivå. Vårt erbjudande Som konsult på ÅF arbetar du både med projekt i våra egna lokaler, där vi tar på oss helhetsansvaret, och ute hos våra kunder under deras ledning. Projekten kan vara i allt från någon vecka till flera år. ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen. Exempel på vad vi erbjuder: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter inom olika branscher och företag. - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder. - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete, med goda fritids- och friskvårdsmöjligheter. - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy. - Möjlighet till internationella uppdrag. - Flexibla arbetstider. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.
Företag: ÅF Technology South
Ort: Hässleholm
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm

Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech
Montico HR Partner AB Kundföretaget PartnerTech utvecklar och tillverkar avancerade produkter under kontrakt för ledande b-2-b företag. Vår beprövade erfarenhet och höga kvalitet gör oss till en tillförlitlig partner genom hela tillverkningsprocessen, från produktutveckling till produktion, logistik och eftermarknadstjänster. Som industriell partner erbjuder vi konkurrenskraftiga lösningar för samtliga faser i en produkts livscykel, vilket ger våra kunder en rad unika fördelar. Vårt globala erbjudande omfattar kundcenter och fabriker i Europa, Nordamerika och Asien. Läs mer på: www.partnertech.se Arbetsbeskrivning PartnerTech Åtvidaberg söker mekanik konstruktörer till utvecklingsavdelningen. På Åtvidabergsenheten finns idag 200 anställda. Som mekanikkonstruktör på utvecklingsavdelningen arbetar du inom utvecklingsprojekten där arbetet omfattar ett mycket brett spektrum där finmekanik ofta är den gemensamma nämnaren. Vui söker endast Mekanikkonstruktörer med minst 5 års erfarenhet. Din profil Till denna tjänst söker vi dig som högskoleingenjör/Civilingenjör i maskinteknik gärna med inriktning mot finmekanik. Du har goda kunskaper i ProEngineer, Solid Works eller i CATIA V5. Meriterande är kunskaper inom FEM och termisk ananlys. Som person är du driven och intresserad av att utveckla och lära. Du har ett stort teknikintresse och uppskattar tekniska utmaningar. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i grupp, har en positiv inställning och visar ett stort engagemang inför de uppgifter du får. Vi söker personer med minst 5 års erfarenhet av finmekanikkonstruktion. Vårt företag Monticokoncernen erbjuder tjänster inom personal- och kompetensförsörjning såsom bemanning, rekrytering, HR-konsultation, strategisk kompetensförsörjning, utbildning, jobbcoachning samt omställningsarbete. Vår expansiva koncern har idag cirka 600 anställda och omsätter cirka 400 miljoner SEK. Huvudkontoret finns i Tranås och övriga kontor finns i Borås, Eksjö, Eskilstuna, Falkenberg, Gislaved, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Jönköping, Kalmar, Karlskrona, Karlstad, Klippan, Kristianstad, Ljungby, Lund, Malmö, Mjölby, Motala, Norrköping, Nyköping, Nässjö, Olofström, Oskarshamn, Simrishamn, Vetlanda, Vimmerby, Värnamo, Västervik, Växjö och Ängelholm. Din ansökan lämnar du via länken nedan. Vi tar ej emot ansökningar via mail. Vi gör löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Montico HR Partner AB
Ort: Åtvidaberg
Publicerad : 04-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör Finmekanik PartnerTech

Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm
ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med 7000 medarbetare och över 16 000 oberoende partners och specialister. Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och kunder finns i hela världen. ÅF expanderar ständigt och söker nu nya medarbetare inom Mekanik som vill utvecklas med oss i Hässleholm! Bakgrund - Du har en teknisk utbildning på högskole- eller universitetsnivå. - Minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet inom mekanikkonstruktion och produktutveckling. - Har du dessutom erfarenhet från konsultbranschen är det mycket meriterande. - Du behärskar ett eller flera av de vanligaste CAD-verktygen inom mekanikkonstruktion. - Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. - Körkort (B). Egenskaper - Initiativrik, öppen och ansvarstagande. - Vi värdesätter ett gott affärsmässigt förhållningssätt högt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer. - Du är van att söka information och inte rädd för att hantera kontakter med leverantörer och tillverkare. - Du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och har hög servicenivå. Vårt erbjudande Som konsult på ÅF arbetar du både med projekt i våra egna lokaler, där vi tar på oss helhetsansvaret, och ute hos våra kunder under deras ledning. Projekten kan vara i allt från någon vecka till flera år. ÅF har 2013 utsetts till Sveriges näst mest populära arbetsgivare bland yrkesverksamma ingenjörer enligt Universums undersökning KarriärBarometern, vilket innebär att vi toppar listan som den populäraste arbetsgivaren i teknikkonsultbranschen. Exempel på vad vi erbjuder: - Stimulerande och omväxlande arbetsuppgifter inom olika branscher och företag. - En kreativ arbetsmiljö i moderna kontorslokaler hos oss eller på plats hos våra kunder. - En arbetsplats präglad av kamratskap, trivsel och lagarbete, med goda fritids- och friskvårdsmöjligheter. - Karriärutvecklande utbildningar genom ÅF-Academy. - Möjlighet till internationella uppdrag. - Flexibla arbetstider. Är du den vi söker? Skicka din ansökan redan idag, då vi tillämpar löpande urval. Det är på ÅF det händer! Vi är marknadsledande och därmed hjärtat i teknikvärlden. Där teknik finns, där finns också vi. När du jobbar hos oss får du tillgång till en ovärderlig kunskapsbank och en omfattande kollektiv kunskap. Med andra ord kommer du på ÅF att utveckla din kompetens både på djupet och på bredden, och därmed stå rustad inför framtidens utmaningar. Hos oss får du ett omväxlande, dynamiskt och utvecklande arbete. På ÅF är vi också passionerade. Vi uppmuntrar dig att göra det som du är bra på. Det är våra passionerade medarbetare som skapar ÅFs kreativa miljö där tankar och idéer får flöda fritt.
Företag: ÅF Technology South
Ort: Hässleholm
Publicerad : 05-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör till Hässleholm

Erfaren mekanikkonstruktör
Vår Kund Till kund söker vi nu en erfaren mekanik konstruktör. Vår kund inriktar sig mot trä- och metallindustrin med fokus på att leverera kundunika automationslösningar av högsta kvalitet. All projektledning, konstruktion, tillverkning, montering och provkörning sker under ett och samma tak vilket möjliggör ett totalansvar gentemot kund. Högsta kvalitét och maximal flexibilitet mot kund är ledord i verksamheten. Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba med alla uppgifter som tillkommer en mekanikkonstruktör. Erfarenhet av automation är meriterande. Du är en van användare av Solid Works och har god helhetsinsikt. Du är utbildad maskiningenjör eller har annan relevant utbildning. Eftersom du dagligen kommer att ha direktkontakt med våra kunder är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat på både svenska och engelska. Tyska är meriterande. Lön efter överrenskommelse. Arbetstider Heltid Krav Självgående Intiativrik Driven Tillsättning Löpande Om Jobzone Sverige AB Jobzone är det lokala bemanningsföretaget som jobbar nära dig med personaluthyrning och rekrytering. Alla våra 50 kontor i Sverige och Norge drivs av engagerade egna företagare på den lokala marknaden. Vår vision är att skapa framgång för individer och organisationer och ända sedan starten 2002 har vårt mål varit att vara bemannings-branschens attraktivaste arbetsgivare. På några orter i Sverige (bland annat Stockholm, Uppsala, Västerås och Eskilstuna) drivs vår verksamhet av det helägda dotterbolaget ADAPTUS Bemanning AB.
Företag: Falköping Bemanning AB
Ort: Tidaholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
Combitech är ett av Sveriges mest renommerade varumärke inom teknikkonsultindustrin och ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1400 medarbetare på över 25 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. På vårt kontor i Göteborg är vi idag totalt 100 personer och vi vill gärna bli fler. Vi levererar tjänster inom systemutveckling, mekanik, logistik och teknisk information främst inom Industri, Flyg, Telecom och Försvar lokalt i Göteborg. Läs gärna mer om oss : www.combitech.se Din roll i Combitech Combitech Göteborg befinner sig i en expansiv period med många olika typer av förfrågningar från kund, vilket helt går i linje med den mekaniksatsning som pågår i bolaget.Vi letar efter dig med minst åtta års erfarenhet av mekanisk konstruktion av komponenter eller hela systemlösningar och som vill utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Du kommer att arbeta med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. Det är ett stort plus om du har erfarenhet av att leda projekt och tycker om att ha kundkontakter. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produkt- och metodikförbättringar, kvalitet och kostnadsbesparingar. Du är med och bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. Din kompetens och erfarenhet Du har en högskoleutbildning med inriktning konstruktion, produktutveckling eller motsvarande. Du behärskar Catia V5 och/eller Pro Engineer, andra CAD-program är ett plus. Det är meriterande om du har erfarenhet av att vara delprojektledare, då vissa uppdrag kommer att kräva denna typ av bakgrund. Engelska och svenska behärskar du perfekt i tal och skrift. Dina personliga egenskaper Som person är du kommunikativ och tar egna initiativ. Du trivs med att arbeta i en föränderlig miljö med stimulerande arbetsuppgifter. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande, analytisk och stimuleras av att självständigt och kreativt arbeta med problemlösningar. Du är lyhörd och utåtriktad och har lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning. Din utveckling - vårt erbjudande Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Ansökan & Info I denna rekrytering samarbetar Saab Combitech med Experis Engineering. För mer information, kontakta Rekryteringskonsult Thomas Olsson, tel 0739 32 86 90. Vänligen vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är redo att utvecklas med oss, vi ser fram emot din ansökan redan idag.
Företag: Experis Engineering Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
På Etteplans kontor i Karlstad arbetar vi främst inom mekanik, el och automation, beräkning och projektledning. Vi är framför allt verksamma inom verkstads- och processindustrin. Hos oss blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas. Arbetsbeskrivning Vi har genomfört många spännande och kvalificerade uppdrag med hög kvalitet. Då resultaten har uppskattats har vi nu har möjlighet till djupare samarbete med många av våra kunder och även förfrågningar från nya. Uppdragen kan innefatta hela eller delar av kedjan, förstudie - tekniskt offertunderlag - systemkonstruktion - detaljkonstruktion - leverantörskontakter - färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment. Kompetens Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 3 års yrkeserfarenhet av mekanisk konstruktion, gärna inom verkstads-, process- eller fordonsindustrin. Du har kunskaper i något eller några av konstruktionsverktygen Pro-E, Catia V5, Inventor, Solid Works etc. Har du dessutom erfarenhet av svetsade konstruktioner, hållfasthetsberäkningar, rör och anläggningskonstruktioner eller om du tidigare har arbetat som konsult är det meriterande. Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Om företaget Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 1 800 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. År 2013 hade Etteplan en omsättning på 128,6 miljoner (EUR). Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.
Företag: Etteplan Industry AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

Erfaren Mekanikkonstruktör
På Etteplans kontor i Karlstad arbetar vi främst inom mekanik, el och automation, beräkning och projektledning. Vi är framför allt verksamma inom verkstads- och processindustrin. Hos oss blir du lyssnad på och respekterad. Med samarbete och en öppen dialog som grund blir du del av en kreativ, internationell företagskultur som ständigt erbjuder nya vägar att utvecklas. Arbetsbeskrivning Vi har genomfört många spännande och kvalificerade uppdrag med hög kvalitet. Då resultaten har uppskattats har vi nu har möjlighet till djupare samarbete med många av våra kunder och även förfrågningar från nya. Uppdragen kan innefatta hela eller delar av kedjan, förstudie - tekniskt offertunderlag - systemkonstruktion - detaljkonstruktion - leverantörskontakter - färdig produkt. Det kan röra sig om nyutveckling eller modifiering/vidareutveckling av befintligt produktsortiment. Kompetens Du är civil- eller högskoleingenjör med minst 3 års yrkeserfarenhet av mekanisk konstruktion, gärna inom verkstads-, process- eller fordonsindustrin. Du har kunskaper i något eller några av konstruktionsverktygen Pro-E, Catia V5, Inventor, Solid Works etc. Har du dessutom erfarenhet av svetsade konstruktioner, hållfasthetsberäkningar, rör och anläggningskonstruktioner eller om du tidigare har arbetat som konsult är det meriterande. Som person värdesätter vi att du är utåtriktad, ansvarstagande, gillar att arbeta tillsammans med andra och har ett stort teknikintresse. Ansökan Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Om företaget Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande. Med tanke på semestertider så blir rekryteringsarbetet något fördröjt under den perioden. Vi kommer att återuppta urvalsprocessen och återkomma i slutet av augusti. Om företaget Etteplan är ett av de ledande ingenjörsföretagen i Norden och det största och äldsta nordiska konsultföretaget i Kina. Etteplan är ett finskt börsnoterat företag och har i dagsläget ca 1 800 anställda i Finland, Sverige, Nederländerna och Kina. År 2013 hade Etteplan en omsättning på 128,6 miljoner (EUR). Vi undanber oss samtal från rekryteringsfirmor.
Företag: Etteplan Industry AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Mekanikkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Mekanikkonstruktör

ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL FORDONSBRANSCHEN
Alten växer så det knakar! Vi söker nu efter mekanikkonstruktörer med några års arbetslivserfarenhet av fordonsbranschen. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Du är bekant med CATIA V5 och det är meriterande om du har erfarenhet av PDM-systemet Enovia. Vi tror att du har ett genuint intresse för teknikutveckling och fordon. Har du specifika kunskaper kring gjutgods, plastkonstruktion och/eller plåtkonstruktioner så är du helt rätt person för oss. Utöver detta bör du tycka om att arbeta i projektform och trivs med att arbeta i grupp. Du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM ALTEN På Alten utvecklar och levererar vi kompetens för världsledande företag genom Sveriges mest engagerade teknik och IT-konsulter. Våra kunder återfinns inom branscher som Energy, Telecom, Automotive, Defence & Aerospace och Industry och vi är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan. Som en del av Alten Group har vi över 16.000 medarbetare och verksamhet i 16 länder. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag. Vi kommer att se över ansökningarna under vecka 33 och vi finns då tillgänglig för frågor kring tjänsten. Välkommen med din ansökan!
Företag: Alten Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL FORDONSBRANSCHEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN MEKANIKKONSTRUKTÖR TILL FORDONSBRANSCHEN

Erfaren mekanikkonstruktör / produktutvecklare
Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1400 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. Din roll i Combitech Vi fortsätter vår expansion och satsning i regionen och har därför behov av att anställa fler mekanikkonstruktörer till vårt kontor i Kista. Du kommer att arbeta som konstruktör med kvalificerade och utmanande kunduppdrag som innefattar hela eller delar av utvecklingskedjan. Våra kunder i regionen finns främst inom industri, telekom, försvarsindustri och medicinsk teknik. Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen - det gäller såväl din egen kompetensutveckling som kvaliteten på ditt konsultuppdrag. Du förväntas vara aktiv i utvecklingen av din profession, dvs vi förutsätter att du har ett driv att utveckla dig själv och våra kunder. Vi ser gärna att du ser dig själv som en teknikledare som driver utvecklingen framåt. Vi har regelbundna kursveckor, med inriktning på personlig utveckling, där man utöver utbildning får tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. Din kompetens och erfarenhet Vi söker dig som är civilingenjör, högskoleingenjör eller har motsvarande kompetens inom mekanik. Vi tror att du har arbetat några år som mekanikkonstruktör och har stor erfarenhet av CAD-verktyg som CATIA V5, Pro-E eller NX. Har du erfarenhet som konstruktör inom flera olika branscher är det särskilt meriterande. Dina personliga egenskaper För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av bra kundrelationer. Din utveckling Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.   Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk. Välkommen till Combitech!   Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.
Företag: Combitech AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren mekanikkonstruktör / produktutvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren mekanikkonstruktör / produktutvecklare


Sök lediga jobb Erfaren Mekanikkonstruktör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se