Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra lediga jobb

Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra jobb Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Extrajobba med läxhjälp, Sigtuna- Sigtuna

  2. Kock- Järfälla

  3. En personlig assistent- Stockholm

  4. Gymnasielärare i företagsekonomi- Stockholm

  5. Boo Gårds förskola söker två förskollärare- Nacka

  6. Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår- Lidingö

  7. Berikande och spännande extrajobb som Studiecoach på My Academy!- Stockholm

  8. Studenter till fakturagruppen på bank fr.o.m. augusti- Stockholm

  9. Resande Serviceingenjör- Järfälla

  10. Account Managers med försäkrings- och redovisningsbakgrund sökes- Stockholm


Mer beskrivning

Extrajobba med läxhjälp, Sigtuna
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Sigtuna Årskurs: Grundskolan år 9 Ämnen: Svenska - läs & skriv Vill träffas totalt antal timmar: 10 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: EWS20130709 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Sigtuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Sigtuna

Kock
En erfaren kock sökes som kan samtidigt driva en restaurang med allt vad det innebär, från beställning till att leda personal och fördela arbetsuppgifter. En kock som kan laga internationella som husmanskost och gärna ha egna specialiteter i bagaget. En restaurang är under planering och kommer att öppnas förhoppningsvis under våren 2014. Därför är det bra att denna kock som jag söker kan var delaktig även i planeringen och konceptframtagandet, samt vara delaktig i planering av utrustning samt diverse inventarieval. Den kock som jag söker ska var självdriven och ha erfarenhet av att driva restaurangen som sin egen.
Företag: WASA EKONOMI AB
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Järfälla, Kock WASA EKONOMI AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

En personlig assistent
Dedicare Assistans AB arbetar för assistansberättigade barn, ungdomar och vuxna i Stockholms län. Dedicare Assistans grundades 2009 och har idag närmare 200 medarbetare. Vi arbetar för att vara ett nära och personligt assistansbolag. Hos Dedicare får du stöd i ditt arbete, vi hjälper dig att växa i din yrkesroll och erbjuder goda anställningsvillkor. Vi har kollektivavtal och är medlem i Vårdföretagarna. Läs mer på www.dedicare.se Vi söker kvinnlig personlig assistent att arbeta hos en rullstolsburen tjej i 50-års åldern. Arbetet är förlagt till dag, kväll, natt samt helger enligt rullande schema. Vår kund behöver hjälp med det mesta som uppkommer i hennes vardag, exempelvis förflyttningar och allmänna hushållsgöromål såsom matlagning, tvätt och städ samt att sköta personlig hygien. Du kommer att vara henne behjälplig både i och utanför hemmet samt i samband med olika aktiviteter. Vi söker dig som är en självgående, rak, positiv, och aktiv person som kan ta initiativ när det behövs och har en förmåga att hitta flexibla lösningar i situationer som uppkommer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det är avgörande att personkemin mellan dig och kunden stämmer överens. Har du tidigare erfarenhet av personlig assistans är det meriterande. Du som söker ska ha vårdutbildning och minst två års erfarenhet som personlig assistent, ett stort intresse för funktionshinder och en stor vilja att lära och att sätta dig in i kundens liv. I den här tjänsten är det viktigt att kunna följa med kunden på aktiviteter varför du ej bör vara pälsallergiker eller rädd för djur. Kunden är även rökare därför bör man ej vara känslig för röklukt.
Företag: DEDICARE ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga En personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: En personlig assistent

Gymnasielärare i företagsekonomi
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Har du gymnasielärarbehörighet och vill utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker. Vi behöver lärare i ämnet företagsekonomi, gärna i kombination med något annat ämne. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Vår utbildning bygger på en aktiv relation med det omkringliggande samhället och näringslivet. Du som söker ska därför ha ett genuint intresse för att arbeta utåtriktat och kunna integrera teori med praktik. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö. Du som söker ska därför vara beredd på att utmana dina pedagogiska mönster. Vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i företagsekonomi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i företagsekonomi

Boo Gårds förskola söker två förskollärare
  Arbetsbeskrivning Du kommer tillsammans med två pedagoger utveckla det utforskande arbetssättet, dokumentera barnens lärande, reflektera, planera, genomföra och utvärdera verksamheten på en av våra förskoleavdelningar. Vi erbjuder dig: • regelbundna pedagogiska diskussioner • kompetenshöjande utbildningar både internt och externt • 5 timmars planering • arbetskläder • friskvårdsbidrag • pedagogisk lunch Arbetsplatsbeskrivning Boo Gårds förskola ligger i ett naturskönt område i nära anslutning till skog och hav i Saltsjö-Boo.  Förskolan består av fyra avdelningar och är belägen intill skolan i ett lugnt villaområde. I enheten ingår Boo Gårds skola och Bagarsjöns förskola. I Nacka bor drygt 90 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller lärare mot de yngre åldrarna. Du är en god ledare som vill utveckla verksamheten och dig själv. Du är intresserad av barns lärprocesser och har stor erfarenhet av pedagogisk dokumentation. Du är tydlig och trygg i din yrkesroll gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi ser att du är flexibel i ditt arbetssätt och har god samarbetsförmåga. Du ska ha god kännedom om de styrdokument som förskolan arbetar utifrån, framförallt den reviderade läroplanen. Du ska ha goda datakunskaper. Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i förskola. Anställningens omfattning Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning:  Heltid 100% Tillträde: Enligt överenskommelse. Lön Löneform:   Månadslön   Ansökan Ansök senast den 9 augusti Kontaktpersoner Nancy Segura, Biträdande rektor          070-4318646               nancy.segura@nacka.se Tina Pettersson, Rektor                      070-4318653               tina.pettersson@nacka.se   Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Boo Gårds förskola söker två förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boo Gårds förskola söker två förskollärare

Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår
QWORK Sweden AB Kundföretaget Just nu söker vi ytterligare en kundtjänstmedarbetare till Falck räddningskår för ett vikariat på 1,5 år. Falck är nordens största entreprenör i personvårds- och räddningstjänster har under mer än 100 år haft som uppdrag att förebygga olyckor, sjukdom och nödsituationer samt att ge snabb och professionell hjälp åt dem som råkat illa ut. Genom alla Falcks affärsområden löper en gemensam vilja att hjälpa folk som en röd tråd. Arbetsbeskrivning Som kundtjänstmedarbetare kommer du att arbeta ge service till företagets kunder inom områdena Bilbärgning & Assistans, Försäkringar, Larm, Support och säkerhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer därmed bestå av: -Ge service och hjälpa kunder via telefon och mail -Arbeta aktivt med försäljning samt merförsäljning av Falcks produkter -Administrativt arbete samt övriga allmänna kontorsgöromål. -Merförsäljning av Falcks tjänsteombud till befintliga kunder. Din profil Vi söker dig med tidigare erfarenhet av kundtjänstarbete och service. Du bör ha god datorvana samt tala svenska och engelska flytande. Som person tror vi även att du trivs i en säljande roll, samt att du alltid sätter kunden i fokus. Du trivs med att arbeta i grupp och är alltid effektiv och noggrann i ditt arbete. Egenskaper som vår kund värdesätter är även att du är positiv, driven och stresstålig. Vi förespråkar kulturellmångfald. Omfattning: Vikariat, 1,5 år Arbetstid: Dagtid Tillträde: Enligt ök Plats: Lidingö Lön: Fast lön enligt avtal Låter detta som en tjänst som kan passa dig? Skicka din ansökan till snarast, vi arbetar med löpande urval. Tjänsten är en rekrytering vilket innebär att du kommer att bli direkt anställd av Falck och det är därför av vikt att du ser långsiktigt på samarbetet. Vårt företag QWORK är bemanningsföretaget som hjälper Dig att hitta rätt väg på arbetsmarknaden. Vi finns verksamma inom de flesta affärsområden, exempelvis ekonomi, IT, handel, industri och administration. Vare sig du är ny på arbetsmarknaden eller har lång och gedigen erfarenhet kan vi genom vår kunskap och våra nätverk ge dig ett stort försprång då du är på jakt efter Ditt nästa jobb. Vår vision är att vara det personliga bemanningsföretaget där du tillhandahåller viljan och motivationen och vi bidrar med möjligheterna och kontakterna. Vill du läsa mer om oss och vad vi kan erbjuda, gå då in på vår hemsida www.qwork.se.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Lidingö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Falck Räddningskår

Berikande och spännande extrajobb som Studiecoach på My Academy!
Är du student eller har nyligen avslutat din utbildning och söker ett givande extrajobb? Har du goda kunskaper i matematik och är intresserad av att agera coach och mentor åt grundskole- och gymnasieelever genom läxhjälp? Vill du ha en karriärutvecklande arbetslivserfarenhet? Då kan du vara den vi söker! My Academy är Sveriges största läxhjälpsföretag. Vi jobbar med läxhjälp i hemmet och rekryterar kontinuerligt engagerade, positiva och ämnesstarka personer som söker ett studierelevant extrajobb som studiehjälp och mentor för elever på grundskolan och gymnasiet. Vi samarbetar med Sveriges mest spännande företag däribland Ericsson, Kivra och Handelskammaren i NYC och hjälper dig ut i karriären! Vad innebär jobbet? Som Studiecoach på My Academy kommer du att arbeta eftermiddagar, kvällar och helger i elevernas hem som är spridda över hela Stor-Stockholm. Du arbetar minst 4-8 timmar/vecka under en termin eller längre. Du bidrar med dina kunskaper för att hjälpa eleven att uppnå resultat inom ämneskunskap, studieteknik och motivation och får även en introduktionsutbildning i My Academys pedagogiska upplägg. Förutom detta innebär arbetet en karriärutvecklande arbetslivserfarenhet då My Academy även hjälper sina studiecoacher in i arbetslivet. Detta är ett utvecklande extrajobb där du får använda och underhålla dina befintliga kunskaper och vara med och göra skillnad i unga människors liv! Vem trivs här? Du som har en påbörjad eller nyligen avslutad universitets- eller högskoleutbildning och goda kunskaper i framför allt matte, men även i andra ämnen, kommer snabbt att komma in i rollen. Ditt pedagogiska sätt och din goda förmåga att kommunicera effektivt på svenska i tal och skrift får du användning för här. Med din positiva attityd och ditt gedigna engagemang kommer du att bli en uppskattad resurs och göra skillnad! Vad erbjuder vi? Vi erbjuder ett utvecklande och givande extrajobb. Vid anställningens start får du en introduktionsutbildning där du bland annat tar del av vår arbetsstruktur. Vi har kontinuerligt träffar och after works med våra studiecoacher, vilket ger dig en fantastisk möjlighet att nätverka med tusentals kollegor runt om i Sverige. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Alla ansökningar hanteras av Adecco. Rekryteringsarbetet pågår löpande under ansökningstiden. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta Adeccos Kandidatcenter på tel 08-59898027 mellan kl 08.30-16.30 måndag-fredag eller maila till kandidatcenter@adecco.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Berikande och spännande extrajobb som Studiecoach på My Academy! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Berikande och spännande extrajobb som Studiecoach på My Academy!

Studenter till fakturagruppen på bank fr.o.m. augusti
Amendo AB Om Amendo Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra. Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot ekonomi, bank & finans samt försäkring. Vi har idag kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. På sikt kommer vi att finnas på fler orter i landet och i de nordiska huvudstäderna. Om företaget Vår kund är en stor koncern med både bank- och försäkringsverksamhet med kontor i Stockholm. Arbetsbeskrivning Från och med mitten av augusti kommer du att ingå i en pool som arbetar i bankens fakturagrupp. Arbetspassen ligger vanligtvis vardagar 08-12 och du ska kunna arbeta minst två pass per vecka, men gärna mer. I dina dagliga arbetsuppgifter hjälper du till med de dagliga rutinerna kring fakturahanteringen i bolaget. Du ankomstregistrerar fakturor, kontaktar leverantörer och har mycket interna kontakter i organisationen. Kvalifikationer och egenskaper Vi söker dig som studerar på universitet eller högskola och har minst två år kvar på studierna. Du bör ha ett stort intresse för ekonomi och finans och det är meriterande om du arbetat på bank eller som ekonomiassistent tidigare. Som person är du mycket ordningssam och noggrann, och trivs i en social miljö med hög grad av service. Du bör vara en problemlösare som kan hantera flera parallella uppgifter. Du ska vara flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Frågor och kontakt Du är välkommen att ansöka omgående, vi träffar lämpliga kandidater löpande.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter till fakturagruppen på bank fr.o.m. augusti jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter till fakturagruppen på bank fr.o.m. augusti

Resande Serviceingenjör
Saab erbjuder världsledande lösningar, produkter och tjänster för militärt försvar och säkerhet. Ny teknologi utvecklas, anpassas och förbättras ständigt för att möta kundernas föränderliga behov i fler än 100 länder. De viktigaste marknaderna är Europa, Asien och Nordamerika. Saab har omkring 14 000 medarbetare och försäljningsintäkterna uppgick 2012 till cirka SEK 24 miljarder, varav cirka 25 procent var relaterat till forskning och utveckling. Vad du blir en del av Security and Defence Solutions, ett affärsområde inom Saab, erbjuder produkter och lösningar för militära ledningssystem, luftburna spanings- och övervakningssystem, träning och simulering, flygtrafikledning, sjöfartssäkerhet, säkerhets- och övervakningssystem samt lösningar för säker och robust kommunikation. Security and Defence Solutions har ungefär 3000 medarbetare varav drygt hälften utanför Sverige. Sektionen Commissioning &Tech Support, söker en resande serviceingenjör.Avdelningen tillhandahåller tjänster med fokus mot support för sikten och ledningssystem levererade av Saab. Avdelningen jobbar med kunder på den globala marknaden. Vi ska stärka vår tekniska kompetens och förmåga att stödja kunder, vi söker därför en serviceingenjör med inriktning på teknisk kundsupport. Tjänsten ger möjlighet till ett brett arbetsfält och stora interna utvecklingsmöjligheter. Din framtida utmaning Som resande serviceingenjör arbetar du med plattformsnära arbeten.     Tjänsten innebär primärt: * Kundsupport, innehållande daglig kontakt med våra kunder, uppföljning av ärenden. * Ombordarbeten innehållande; -STW, (Setting to work) -HAT, (Harbour acceptance test) -SAT, (Sea acceptance test) - FU, (förebyggande underhåll) - AU, (avhjälpande underhåll) Då vi strävar efter en bredd samt intern rörlighet kommer du få stora möjligheter att arbeta inom hela Deployment avdelningens verksamhetsområde. Vår avdelning har idag kontor i Järfälla och Karlskrona så placeringsort är valbar. Den du är idag För befattningen gäller att du har tydligt kundfokus, med en hög förmåga att snabbt sätta dig in i olika tekniska system samt hålla många bollar i luften. Det är meriterande om du har kunskaper inom militär teknik samt de av Saab levererade siktes och ledningssystemen. Att behärska svenska och engelska i tal och skrift samt ha minst B-körkort är ett krav.  Du är i grunden ingenjör eller teknisk officer, och har god generell kompetens inom militärteknik.
Företag: Saab
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Resande Serviceingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resande Serviceingenjör

Account Managers med försäkrings- och redovisningsbakgrund sökes
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE verkar inom People Management som innefattar bemanning/rekrytering, verksamhetsutveckling och kompetensutveckling inom fem affärsområden; Kommunikation, Försäljning, HR, Ekonomi och Administration. Om kunden / About the Client Aon Global Risk Consulting AB är ett dotterbolag till den världsomspännande koncernen Aon med huvudkontor i London. Bolaget har idag 26 medarbetare som är experter på förvaltning och utveckling av försäkringsbolag, däribland Captives, som via outsourcing förlägger sin verksamhet till oss. Till avdelningen som förvaltar försäkringsbolag söker vi nu förstärkning i form av flera Account Managers som har försäkrings- och redovisningsbakgrund. Tjänsterna är placerade i Stockholm. Kundfokuserade och flexibla Account Managers med sinne för affärer välkomnas för spännande roller med stort ansvar och utveckling inom försäkringsredovisning. Arbetsbeskrivning / Work Description I rollen som Account Manager är du redovisningsansvarig för ett antal captive/försäkrings-bolag och den sakkunnige vad gäller bolagens försäkringslösningar. I ditt vardagliga arbete ansvarar du bland annat för bolagens redovisning, bokslut, budget- och prognosarbete samt treasuryfrågor. Vidare har du hand om årsboksluten för bolagen i enlighet med IFRS. Rapportering till företagets ledning, koncern och Finansinspektionen ingår också i dina arbetsuppgifter. Till din hjälp har du en av våra duktiga ekonomiassistenter. Du har daglig kundkontakt och du medverkar även på kunders styrelsemöten. Du ansvarar även internt för prissättning och lönsamhet avseende dina kundkonton. Utöver detta ansvarar du för att säkerställa att, för försäkringsbolag, gällande lagar efterlevs och du är kontaktperson för bolagens revisorer och aktuarier. Din profil / Your profile Du är civilekonom som har både försäkrings- och redovisningskunskap. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet, särskilt Excel. Då vi är en internationell koncern med både svenska och utländska kunder uttrycker du dig väl på både svenska och engelska. Kunderfarenhet och konsultativ erfarenhet är meriterande. Du trivs i serviceyrken där professionalism och kvalitet står i centrum. Övrigt / Other För att ansöka, skicka personligt brev och CV via länken. Sista ansökningsdag är den 31 juli 2013. Intervjuer kommer att hållas under augusti månad. Jobbcoaching / Prenumerationstjänst Inhouse erbjuder karriär- eller jobbcoaching för dig som är arbetssökande. För mer information besök: www.inhouse.se/coaching Glöm inte att registrera dig på vår hemsida. Genom att skapa en profil och aktivera Prenumerationstjänsten Match Mail får du information om nya tjänster och uppdrag via mail i samma stund som de publiceras på vår hemsida. Prenumerationen styrs enbart av yrkeskategorier, vilket innebär att du kommer att få mail om uppdrag som gäller både hel/deltid samt uthyrning/fast rekrytering. Registrera dig på: www.inhouse.se/registrera/ Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08-52 22 33 25 eller info@inhouse.se För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Account Managers med försäkrings- och redovisningsbakgrund sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Managers med försäkrings- och redovisningsbakgrund sökes


Sök lediga jobb Erfaren ekonomiassistent till leverantörsreskontra

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se