Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen lediga jobb

Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen jobb Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren ekonomiassistent/receptionist till byggbranschen- Göteborg


Mer beskrivning

Erfaren ekonomiassistent/receptionist till byggbranschen
Poolia Ekonomi Presentation Vi söker nu för kunds räkning en ekonomiassistent och receptionist med erfarenhet av löneadministration till ett företag inom byggbranschen. Uppdraget kommer att starta omgående och pågå i sex månader med möjlighet till förlängning eller fast anställning. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Arbetsuppgifterna kommer att innebära: - Ansvar för receptionen och växeln 8-16:30 - Kontorsansvarig - Inköp av kontorsmaterial - Upprättande av projektpärmar vid nya projekt - Leverantörsreskontra med inscanning samt kontering av fakturor - Fakturering - Tidsredovisning - Servicestöd gällande inbokning av arbeten samt utskrift av arbetsordrar - Ansvarig för lönehantering bygglön Utbildning/erfarenhet Vi tror att du har några års erfarenhet från leverantörsreskontra. Erfarenhet från bygg/entreprenadbranschen är meriterande. Som person är du noggrann, du har förmågan att kunna arbeta i en flexibel miljö, kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ, vara effektiv, lyhörd, punktlig, analytisk samt ha lätt för att samarbeta. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren ekonomiassistent/receptionist till byggbranschen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren ekonomiassistent/receptionist till byggbranschen


Sök lediga jobb Erfaren ekonomiassistent_receptionist till byggbranschen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se