Erfaren servitris_servitör jobb - lediga jobb

Erfaren servitris_servitör jobb Erfaren servitris_servitör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren servitris_servitör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren servitris_servitör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfaren servitris/servitör/hovmästare- Örebro

 2. Erfaren servitris/servitör- Örebro

 3. Erfaren servitris/servitör/hovmästare- Örebro

 4. Erfaren servitris/servitör/hovmästare- Örebro

 5. Erfaren servitris/servitör- Stockholm

 6. Erfaren servitris/servitör/hovmästare- Örebro

 7. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 8. Erfaren servitris/servitör inom á la carte sökes- Ekerö

 9. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 10. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 11. Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning- Göteborg

 12. Restaurangchef alternativt erfaren servitris/servitör- Uppsala

 13. Erfaren servitris/servitör med barkunskap- Lysekil

 14. Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning- Göteborg

 15. Erfaren servitris/servitör- Göteborg

 16. Erfaren servitris/servitör- Stockholm

 17. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 18. Erfaren servitris/servitör med barvana- Stockholm

 19. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 20. Erfaren servitris/servitör- Mora

 21. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 22. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 23. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 24. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 25. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 26. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 27. Erfaren servitris/servitör- Göteborg

 28. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 29. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 30. Erfaren Servitris/Servitör- Sollentuna

 31. Erfaren Servitris/Servitör- Sollentuna

 32. Erfaren servitris/servitör med barvana- Stockholm

 33. Erfaren servitris/servitör med barvana- Sigtuna

 34. Erfaren servitris/servitör- Örebro

 35. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 36. ERFAREN SERVITRIS/SERVITÖR/- Söderköping

 37. Erfaren servitris/servitör- Halmstad

 38. Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar- Stockholm

 39. Erfaren servitris/servitör sökes!- Botkyrka

 40. Erfaren servitris/servitör- Halmstad


Mer beskrivning

Erfaren servitris/servitör/hovmästare
Sedan 2004 har vi funnits i Örebro, i september 2011 flyttade vi in i våra ombyggda lokaler på Engelbrektsgatan. Vi är en restaurang med både lunch- och à la carte samt barverksamhet. Vi anordnar även många event med livemusik. Sushi är vår största specialité men vi serverar även asiatiskt inspirerade grillrätter. Vi har ett stort sortiment av dryck som omfattar vin, öl, japansk sake, drinkar och spritdrycker. Nu söker vi en erfaren person till vårt duktiga serveringsteam. Vi kräver att du har minst 3 års erfarenhet inom restaurangyrket samt har ett brinnande intresse för mat och dryck. Minimikrav: - minst 3 års erfarenhet av arbete som servitör/servitris (vi har tyvärr inte möjlighet att registrera ansökningar som inte uppfyller minimikraven) Vi ser även gärna att du: - har goda vin- & dryckeskunskaper, gärna sommelierutbildning - har erfarenhet som bartender - är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo - kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska - har b-körkort Välkommen med din ansökan!
Företag: East West - Sushi, Grill, Lounge
Ort: Örebro
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör/hovmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör/hovmästare

Erfaren servitris/servitör
För denna tjänst kräver vi minst 2 års praktisk erfarenhet av à la carte-servering på restaurang. Vi har tyvärr inte möjlighet att registrera och gå igenom ansökningar som ej uppfyller detta minimikrav. Vi har inte heller möjlighet att rapportera ansökningar som ej uppfyller kraven till Arbetsförmedlingen. Restaurangen har sedan 2004 funnits i Örebro, i september 2011 flyttade vi in i våra ombyggda lokaler på Engelbrektsgatan. Vi är en restaurang med både lunch- och à la carte samt barverksamhet. Vi anordnar även många event med livemusik. Sushi är vår största specialité men vi serverar även asiatiskt inspirerade grillrätter. Vi har ett stort sortiment av dryck som omfattar vin, öl, japansk sake, drinkar och spritdrycker. Minimikrav: - minst 2 års praktisk erfarenhet av à la carte-servering på restaurang. Vi ser även gärna att du: - har goda vin- & dryckeskunskaper, gärna sommelierutbildning - har erfarenhet som bartender - är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo - kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska - har b-körkort Välkommen med din ansökan!
Företag: East West - Sushi, Grill, Lounge
Ort: Örebro
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör/hovmästare
East West - Sushi, Grill, Lounge Vi är en restaurang med både lunch- och à la carte samt barverksamhet. Vi anordnar även många event med livemusik. Sushi är vår största specialité men vi serverar även asiatiskt inspirerade grillrätter. Vi har ett stort sortiment av dryck som omfattar vin, öl, japansk sake, drinkar och spritdrycker. Nu söker vi en erfaren person till vårt serveringsteam som leds av vår serveringschef. Vi kräver att du har minst 3 års erfarenhet inom restaurangyrket samt har ett brinnande intresse för mat och dryck. MINIMIKRAV: - minst 3 års yrkeserfarenhet av arbete som servitör/servitris (vi har tyvärr inte möjlighet att registrera ansökningar som inte uppfyller detta minimikrav) VI SER GÄRNA ATT DU: - har goda vin- & dryckeskunskaper, gärna sommelierutbildning - har erfarenhet som bartender - är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo - kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska - har b-körkort Välkommen med din ansökan!
Företag: East West - Sushi, Grill, Lounge
Ort: Örebro
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör/hovmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör/hovmästare

Erfaren servitris/servitör/hovmästare
East West - Sushi, Grill, Lounge Vi är en restaurang med à la carte och barverksamhet. Vi anordnar även många konserter med livemusik. Sushi är vår största specialité men vi serverar även asiatiskt inspirerade grillrätter. Vi har ett stort sortiment av dryck som omfattar vin, öl, japansk sake, drinkar och spritdrycker. Nu söker vi en erfaren person till vårt serveringsteam som leds av vår serveringschef. Vi kräver att du har minst 2 års yrkeserfarenhet av à la carte-servering samt har ett brinnande intresse för mat och dryck. MINIMIKRAV: - minst 2 års yrkeserfarenhet av à la carte-servering - goda vin- & dryckeskunskaper (vi har tyvärr inte möjlighet att registrera ansökningar som inte uppfyller dessa minimikrav) VI SER ÄVEN GÄRNA ATT DU: - har erfarenhet som bartender - är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo - kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska - har b-körkort Välkommen med din ansökan!
Företag: East West - Sushi, Grill, Lounge
Ort: Örebro
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör/hovmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör/hovmästare

Erfaren servitris/servitör
INFORMATION OM FÖRETAGET Kort beskrivning av företaget: Svenskt - Italienskt Kök Casual Dining - En Restaurang där all kan trivas! Tradionella rätter från Sverige, Italien och Fusion samt en stor urval av Pasta Och Pizza rätter. INFORMATION OM LEDIG TJÄNST Arbetsplats: Drottninggatan 6 Postnummer: 111 51 Ort: Stockholm Titel: Servitris med erfarenhet Beskrivning av arbetsuppgifter: Uppgifter enligt konceptets service standard och arbetsbeskrivning på respektive station. Beskrivning av kvalifikationer: Kan utföra lunch- och a la carte servering. Beskrivning av kvalifikationer: Minst 3 års erfarenhet från att servera. Övriga villkor: Noggrann, flexibel, stresstålig. Meriterad om du kan andra språk förutom Svenska/Engelska. ANSTÄLLNINGSVILLKOR Tillträde: omgående Typ av anställning: Vanlig anställning Erfarenhet: krävs Varaktighet: Tillsvidare Arbetstid: Heltid Övrig information beträffande Arbetstid/Varaktighet: Heltid/Halvtid/extra. Löneform: Fast lön ANSÖKAN Senast: 2013-12-12 AG referens: Ditt namn - Kock OBS! Vänligen bifoga ett foto/bild på dig själv i ansökan. KONTAKTPERSONER Funktion: Ägare Namn: Joni E-post: info@polpette.se Telefon: 0736136196
Företag: Drottninggatan 6 AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör/hovmästare
East West - Sushi, Grill, Lounge Nu söker vi ytterligare 1 heltidstjänst som kommer arbeta i direkt samarbete med vår serveringschef. Tjänsten kräver att du har flera års yrkeserfarenhet av à la carte-servering samt goda dryckeskunskaper. Vi är en restaurang med à la carte och barverksamhet. Vi anordnar även många konserter med livemusik. Sushi är vår största specialité men vi serverar även asiatiskt inspirerade grillrätter. Vi har ett stort sortiment av dryck som omfattar vin, öl, japansk sake, drinkar och spritdrycker. MINIMIKRAV: - minst 2 års yrkeserfarenhet av à la carte-servering - goda vin- & dryckeskunskaper (vi har tyvärr inte möjlighet att registrera ansökningar som inte uppfyller dessa minimikrav) VI SER ÄVEN GÄRNA ATT DU: - har erfarenhet som bartender - är stresstålig och gillar att arbeta i ett högt tempo - kan uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska - har B-körkort Välkommen med din ansökan!
Företag: East West - Sushi, Grill, Lounge
Ort: Örebro
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör/hovmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör/hovmästare

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går till Birka. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen. OBS! du bör tidigare ha arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren servitris/servitör inom á la carte sökes
Vi söker en erfaren servitris/servitör till vår anrika krog på Ekerö. Erfarenhet av bordsservering är ett krav och du bör ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska. Vi söker dig som vill jobba deltid, både dagar, kvällar och helg. Vi vill se att du ger bästa möjliga service till våra gäster och att du gillar att arbeta i team ser vi som en självklarhet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Charlottes kök & Bar
Ort: Ekerö
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör inom á la carte sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör inom á la carte sökes

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
OBS! Krav att du har arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går till Birka. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
OBS! Krav att du har arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går till Birka. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med erfarenhet inom branschen. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får optimal service? Vi söker nu två stycken ledaraspiranter till Jensen’s Bøfhus i Frölunda Torg Som ledare på Jensen’s Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.  * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. * Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. * Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Tjänsten: De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner. Därefter påbörjas din ca. 3 månader långa ledarutbildning. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om: * Ledning av arbetet i restaurangen. * Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter. * Egenkontroll, rengöring och hygien. * Arbetsmiljö  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att: * Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter. * Se till att Jensen’s Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra * upplevelse. * Lära upp och träna nya medarbetare. * Kontrollera kvaliteten på Jensen’s Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt * Hygien efterlevs både i restaurangen och i köket. * Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar   Vi erbjuder: När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i våra interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”. Jensen’s Bøfhus är ett ekonomiskt stabilt och väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt och intranät. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande i alt 13 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning

Restaurangchef alternativt erfaren servitris/servitör
Kadbano betyder fritt översatt "den bästa husmodern". Med ett namn som detta förpliktigar det oss att göra vårt bästa för att representera den persiska matkulturen. Till vår restaurang söker vi nu en restaurangchef. Du har tidigare erfarenhet av att arbeta som restaurangchef, alternativt är du en servitris/servitör med minst 4 års erfarenhet från a la carte - restaurang. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kadbano Kök och Bar
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef alternativt erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef alternativt erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör med barkunskap
Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 kilometer nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden. Smögens Hafvsbad är en av Sveriges vackraste hotell-, konferens- och spaanläggningar, beläget i Bohuslän på den svenska västkusten. Här finns 73 hotellrum fördelade på två hotellbyggnader, Spa-avdelning med stort utbud av behandlingar, pool, bubbelpool och stor konferensanläggning samt à la carte restaurang specialiserad på havets läckerheter. Vann Spa Hotell och Konferens och Smögens Hafvsbad ingår i Meholmen Hotell AB. Vi söker dig som har minst 3 års erfarenhet av att arbeta som servitör/servitris och som också har barkunskap. Vi tror att du är van att arbeta i grupp, att du är positiv och samarbetsvillig och att du har servicekänslan i blodet. Erfarenhet av arbete i Hotsoft och/eller Micros är meriterande. Tjänsten innebär arbete på båda våra hotell; Vann Spa Hotell och Konferens samt Smögens Hafvsbad. Arbetstiderna varierar men stort fokus på kvällar och helger. Vi arbetar med stora konferensgrupper men även med fin à la carte. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Har du de kvalifikationer och egenskaper vi söker? Då skall du inte tveka att söka! Har du frågor om tjänsten, kontakta Jennie Kaijser tel: 070-270 35 10 eller jennie.kaijser@vann.se. Välkommen med din ansökan! Ansökan skall innehålla CV och personligt brev och skickas till: marie.johansson@vann.se
Företag: VANN SPA, HOTELL OCH KONFERENS
Ort: Lysekil
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör med barkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör med barkunskap

Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning
Kan du leda ett team av glada och energiska medarbetare och samtidigt se till att våra gäster får optimal service? Vi söker nu två stycken ledaraspiranter till Jensen’s Bøfhus i Frölunda Torg Som ledare på Jensen’s Bøfhus kommer du att vara en del av ett ledarteam som hela tiden arbetar mot det gemensamma målet att ge alla våra gäster en upplevelse av god service och kvalitet. Dessutom kommer du att arbeta aktivt med att skapa en attraktiv arbetsplats med hög trivsel bland medarbetarna. Din profil: * Du har ett leende som smittar och ett intresse av att ge våra gäster bästa möjliga service.  * Du har lätt för att skaffa dig överblick samt en förmåga att hålla huvudet kallt i stressiga situationer. * Du är inte rädd för att fatta snabba beslut i en pressad situation. * Du trivs med varierade arbetstider och har ingenting emot att arbeta vissa helger. * Du är ambitiös, engagerad och vill utvecklas. Utmaningar ser du som spännande möjligheter att lära. Tjänsten: De första veckorna kommer du att få lära känna restaurangen samt våra arbetsrutiner. Därefter påbörjas din ca. 3 månader långa ledarutbildning. Under den här tiden kommer du bl.a. att få lära dig mer om: * Ledning av arbetet i restaurangen. * Kassauppgörelse, timregistrering och vecko-/månadsrapporter. * Egenkontroll, rengöring och hygien. * Arbetsmiljö  Din roll i ledarteamet innefattar ansvar för att: * Ta emot gäster i restaurangen samt leda medarbetarna i det dagliga arbetet och fördela arbetsuppgifter. * Se till att Jensen’s Bøfhus' koncept och servicestandarder efterlevs som led i att ge alla gäster en bra * upplevelse. * Lära upp och träna nya medarbetare. * Kontrollera kvaliteten på Jensen’s Bøfhus’ produkter, samt se till att våra standarder för rengöring samt * Hygien efterlevs både i restaurangen och i köket. * Genom att styra den dagliga driften av restaurangen se till att verksamhetens ekonomiska målsättningar   Vi erbjuder: När du arbetat som ledare under en tid får du möjlighet att utveckla dina ledaregenskaper genom att delta i våra interna ledarskapskurser, exempelvis; "Ledarskap och kommunikation”. Jensen’s Bøfhus är ett ekonomiskt stabilt och väletablerat företag med goda arbetsrutiner. Vi erbjuder flexibilitet avseende schema/arbetstider. Alla våra medarbetare får också ta del av ytterligare en rad förmåner såsom; personalrabatt och intranät. Dessutom är du, som anställd hos oss, alltid garanterad tillgång till en arbetsplats med bra sammanhållning och god ton mellan glada kollegor. Jensen’s Bøfhus är ett danskt företag med ett flertal restauranger runtom i Danmark, Sverige, Norge och i Tyskland. I Sverige finns det för närvarande i alt 13 restauranger i Malmö, Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Borås och Västerås. Ta chansen att få arbeta i en spännande organisation med utmanande och utvecklande arbetsuppgifter. Mer information om Jensen’s hittar du på www.jensens.se.
Företag: Jensen's Bøfhus
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör som söker större utmaning

Erfaren servitris/servitör
Till vår kund i centrala Göteborg söker vi för rekrytering en skicklig servispersonal med omgående start. Vi söker efter en erfaren, motiverad och serviceälskande personal med minst 3 års yrkeserfarenhet inom restaurang. Du har en ambition att ge service som överträffar gästens förväntningar och känner dig trygg i en restaurangmiljö. Du kommer att arbeta i ett team där det ställs krav på att du har hög social kompetens, är positiv, känner stolthet över ditt yrke och alltid sätter gästen i fokus. Din arbetsmiljö präglas av fina middagar och kontinentala matvanor med traditionsrika rätter i en fantastisk miljö. Kvalifikationer Utbildad servitör/servitris Erfarenhet från arbete med fine dining servering Intresse for mat och vin Serviceinriktad och flexibel God samarbetsförmåga Lön enligt kollektivavtal och erfarenhet. Ansökan skickas tillsammans med ett uppdaterat CV samt en kort motivering om varför du söker tjänsten. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.
Företag: Bemanningskontoret Rt i Sverige, AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Restaurang Axela som ligger centralt på södermalm i Stockholm söker en ny medarbetare för att utöka sitt befintliga team. Tjänsten är heltid tillsvidare och avser kvällar och helger. Vi söker dig som har branscherfarenhet och minst 4 års erfarenhet av a la carte servering. Arbetet kräver att du är utåtriktad, stresstålig och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska också ha arbetsmoral då punktlighet och flexibilitet värdesätts högt. Vi ser vidare att du känner stolthet i serviceyrket och att du är serviceinriktad. Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Företag: REST. AXELA AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
OBS! Krav att du har arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går reguljärt till Skokloster. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren servitris/servitör med barvana
Restaurang Axela som ligger centralt på södermalm i Stockholm söker en ny medarbetare för att utöka sitt befintliga team. Tjänsten är heltid tillsvidare och avser kvällar och helger. Vi söker dig som har branscherfarenhet och minst 2 års erfarenhet av a la carte servering. Vana av bararbete är meriterande. Arbetet kräver att du är utåtriktad, stresstålig och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska också ha arbetsmoral då punktlighet och flexibilitet värdesätts högt. Vi ser vidare att du känner stolthet i serviceyrket och att du är serviceinriktad. Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Företag: REST. AXELA AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör med barvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör med barvana

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
OBS! Krav att du har arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går reguljärt till Skokloster. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren servitris/servitör
Med ett fantastiskt läge på toppen av Gesundaberget söker vi nu personal inför kommande sommarsäsong. Topprestaurangen serverar både hemgjorda våfflor och en välsmakande a la carte meny. Vi serverar även nybakat fikabröd och välfyllda smörgåsar med goda drycker till Verksamhetsbeskrivning Gesundaberget är både en skidanläggning och en sommaranläggning med både downhillcykling och andra uteaktiviteter och vi kommer att ha öppet sju dagar i veckan under sommarlovet och resterade veckor har vi öppet på helgerna. Vi jobbar som mest när andra är lediga. Arbetet är ofta intensivt och sker i högt tempo. Vi arbetar tätt tillsammans med våra arbetskamrater och detta kräver att alla är inställda på att samarbeta, ha respekt för varandra och följa uppsatta tider. Det viktigaste är att Du tycker om att ge service och uppmärksamhet till andra människor och har en positiv inställning. Arbetsuppgifter Bordservering med egna stationer caféförsäljning,kassaredovisning,dukning,varuhantering,städning,diskplock mm. Utbildning/Erfarenhet Vi letar efter dig som värdesätter yrkeskunskap,servicekänsla,laganda,flexibilitet och ordningsinne. Vi förutsätter att du är en positiv och glad person som gillar högt tempo i en vacker miljö. Yrkeserfarenhet krävs Körkort och egen bil är till en fördel men inget krav.
Företag: Gesundaberget AB
Ort: Mora
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Jobbsökarna Halland bistår Mr Vinc´ K. Burger med rekryteringsservice och söker erfaren servitris/servitör. Mr Vinc´K. Burger är en gastropub som kommer att öppna på Klammerdammsgatan i Halmstad under juni. Restaurangen kommer servera kött, fisk, hamburgare och mycket mera. Om arbetsuppgifterna: Som servitris/servitör hos Mr Vinc´ K Burger kommer du att servera våra gäster a la carte/tallrik vid bordet samt ansvara för att gästerna trivs hos oss. Du kommer vara en del i ett driftigt arbetslag som tillsammans står för alla arbetsuppgifterna i restaurangen. Du upplever din belöning i nöjda gäster. Som person är du positiv och stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Om dig: Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör. Du är serviceminded och trivs med att jobba på en restaurang där det är fart och fläkt. Som person är du positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. Viktigt är att du är beredd att jobba kvällar och helger. I detta jobbet behövs god fysik. Du behöver ha god svenska i såväl tal som skrift. Om ansökan: Ansökningarna kommer behandlas löpande så tveka inte om du är intresserad - skicka din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Du som söker från annan ort än Halmstad beskriver i din ansökan hur du planerar att lösa ditt boende. Om anställningen: Provanställning 6 månader som om allt fungerar väl för båda parter går över till tillsvidareanställning.
Företag: Jobbsökarna Göteborg Halland
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Jobbsökarna Halland bistår Mr Vinc´ K. Burger med rekryteringsservice och söker erfaren servitris/servitör. Mr Vinc´K. Burger är en gastropub som kommer att öppna på Klammerdammsgatan i Halmstad under juni. Restaurangen kommer servera kött, fisk, hamburgare och mycket mera. Om arbetsuppgifterna: Som servitris/servitör hos Mr Vinc´ K Burger kommer du att servera våra gäster a la carte/tallrik vid bordet samt ansvara för att gästerna trivs hos oss. Du kommer vara en del i ett driftigt arbetslag som tillsammans står för alla arbetsuppgifterna i restaurangen. Du upplever din belöning i nöjda gäster. Som person är du positiv och stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Om dig: Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör. Du är serviceminded och trivs med att jobba på en restaurang där det är fart och fläkt. Som person är du positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. Viktigt är att du är beredd att jobba kvällar och helger. I detta jobbet behövs god fysik. Du behöver ha god svenska i såväl tal som skrift. Om ansökan: Ansökningarna kommer behandlas löpande så tveka inte om du är intresserad - skicka din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Du som söker från annan ort än Halmstad beskriver i din ansökan hur du planerar att lösa ditt boende. Om anställningen: Provanställning 6 månader som om allt fungerar väl för båda parter går över till tillsvidareanställning.
Företag: Arbetsförmedlingen Göteborg Halland
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Jobbsökarna Halland bistår Mr Vinc´ K. Burger med rekryteringsservice och söker erfaren servitris/servitör. Mr Vinc´K. Burger är en gastropub som kommer att öppna på Klammerdammsgatan i Halmstad under juni. Restaurangen kommer servera kött, fisk, hamburgare och mycket mera. Om arbetsuppgifterna: Som servitris/servitör hos Mr Vinc´ K Burger kommer du att servera våra gäster a la carte/tallrik vid bordet samt ansvara för att gästerna trivs hos oss. Du kommer vara en del i ett driftigt arbetslag som tillsammans står för alla arbetsuppgifterna i restaurangen. Du upplever din belöning i nöjda gäster. Som person är du positiv och stresstålig samt har lätt för att samarbeta. Om dig: Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta som servitris/servitör. Du är serviceminded och trivs med att jobba på en restaurang där det är fart och fläkt. Som person är du positiv och stresstålig och har lätt för att samarbeta. Viktigt är att du är beredd att jobba kvällar och helger. I detta jobbet behövs god fysik. Du behöver ha god svenska i såväl tal som skrift. Om ansökan: Ansökningarna kommer behandlas löpande så tveka inte om du är intresserad - skicka din ansökan redan idag. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista annonseringsdatum. Du som söker från annan ort än Halmstad beskriver i din ansökan hur du planerar att lösa ditt boende. Om anställningen: Provanställning 6 månader som om allt fungerar väl för båda parter går över till tillsvidareanställning.
Företag: Arbetsförmedlingen Göteborg Halland
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
En fin kvarterskrog i Partille söker en servitris/servitör som har erfarenhet inom restaurang yrket. Du ska vara serviceminded, stresstålig och kunna arbeta självständigt såväl som med kollegor. Sökande ska även kunna prata flytande svenska och kinesiska (Kantonesiska/Mandarin) i kommunikationsnivå.
Företag: Piccolo Pub
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Mr Vinc K är en gastropub med fokus på hamburgare. Vi arbetar med närproducerade råvaror, hos oss ligger fokus alltid på kvalitet. Vi finns på Klammerdammsgatan i centrala Halmstad. Vi behöver förstärka vårt team i restaurangen med två servitriser. Arbetet innebär servering vid bordet samt att servera kunder i vår bar och förbereda drycker för bordservering. Du tar bordsbokningar, ordnar med betalningar och mycket mera. Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete med bordsservering och som gärna har barkunskaper. Som person tycker du om att ge service och att ha mycket människor runt dig. Du har förmågan att arbeta strukturerat även när många av våra gäster vill ha din uppmärksamhet! Som vår servitris/servitör blir du vårt ansikte till gästerna. Kunskaper om vin och sprit är meriterande. Vi ser gärna att du kan vara med och utveckla restaurangen. Besök gärna vår hemsida: http://mrvinck.se Servitriser/servitörer gärna med bar kunskap. Som vill vara med och utveckla restaurangen.
Företag: Mr Vinc´ K. Burger
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren Servitris/Servitör
VÅR HISTORIA O?Learys historia är en kärlekssaga från Nantucket Island utanför Boston. Det är kärlekssaga med Boston och sportbarerna, maten, kulturen och kvinnan som gav O?Learys sitt namn. Människorna. Passionen för sport. De gröna väggarna. Den avslappnande känslan. Den traditionella amerikanska maten. Atmosfären. Bostonlagen och deras proffsspelare. Traditionerna. Blandningen av mat, dricka, sport och människor. Det innerliga och äkta. Den romantiska känslan.Det är den röda tråden som håller samman O?Learys Vi söker just nu, mycket erfarna Servis personal som utan problem kan servering på sina fem fingrar. Du är van att jobba i ett högt tempo. Du kan utan problem jobba under stressiga matcher. För att klara jobbet krävs det att du är serviceinriktad, noggrann och organiserad när du arbetar, samt klarar av att jobba i team och med en hovmästare som delegerar och delar upp dig i olika grupper. Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Hålla ett högt tempo, passa tider, är något som är väldigt viktigt. Tjänsten avser arbete på kvällstid, hel- eller deltidsarbete och där deltidsarbetet omfattar, minst 20 tim/vecka. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SOLLENTUNA SPORTSBAR AB (O`Learys)
Ort: Sollentuna
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/Servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/Servitör

Erfaren Servitris/Servitör
Vi söker just nu, mycket erfarna Servis personal som utan problem kan servering på sina fem fingrar. Du är van att jobba i ett högt tempo. Du kan utan problem jobba under stressiga matcher. För att klara jobbet krävs det att du är serviceinriktad, noggrann och organiserad när du arbetar, samt klarar av att jobba i team och med en hovmästare som delegerar och delar upp dig i olika grupper. Hög arbetsmoral och servicenivå är en självklarhet. Hålla ett högt tempo, passa tider, är något som är väldigt viktigt. Tjänsten avser arbete på kvällstid, hel- eller deltidsarbete och där deltidsarbetet omfattar, minst 20 tim/vecka. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: SOLLENTUNA SPORTSBAR AB (O`Learys)
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/Servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/Servitör

Erfaren servitris/servitör med barvana
Restaurang Axela som ligger centralt på södermalm i Stockholm söker en ny medarbetare för att utöka sitt befintliga team. Tjänsten är heltid tillsvidare och avser kvällar och helger. Vi söker dig som har branscherfarenhet och minst 3-5 års erfarenhet av a la carte servering. Kunskaper inom bararbete är meriterande. Då kommunikation är en väsentlig del av arbetet är mycket goda kunskaper i svenska språket viktigt. Arbetet kräver att du är utåtriktad, stresstålig och kan arbeta både i grupp och självständigt. Du ska också ha arbetsmoral då punktlighet och flexibilitet värdesätts högt. Vi ser vidare att du känner stolthet i serviceyrket och att du är serviceinriktad. Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Företag: REST. AXELA AKTIEBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör med barvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör med barvana

Erfaren servitris/servitör med barvana
Verksamhetsbeskrivning Rosersbergs Slottshotell är ett av Stockholms snabbast växande slottshotell och det har nu öppnats en möjlighet till jobb i vår fantastiska matsal. Slottshotellet är beläget ca 10 minuter från Arlanda flygplats och är ett slottshotell med 63 hotellrum och 9 konferenslokaler. Slottet är ett av de 10 Kungliga slotten i Sverige och det enda på vilket det bedrivs hotell- och konferensverksamhet. www.rosersbergsslott.se Arbetsuppgifter Vi söker dig med erfarenhet av restaurang samt servering och bar. På hotellet jobbar alla medarbetare nära varandra och hjälper till där det behövs oavsett vilken avdelning man tillhör. Körkort och bil är ett plus då det är en bit att gå till tåget. Utbildning/Erfarenhet lytande svenska i tal och skrift är ett krav samt att du pratar engelska språket. Du har en säljande framtoning och är van att ta egna initiativ. Övriga egenskaper som vi värdesätter är att du är strukturerad, noggrann, samt att du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp.
Företag: Stockholm Meeting Selection AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör med barvana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör med barvana

Erfaren servitris/servitör
Restaurang Hellas söker en erfaren servitris/servitör Dig som vi söker skall förutom att ha serveringserfarenhet också ha bar- och kassavana. Du arbetar 3-4 dagar i veckan och det kan finnas möjlighet till mer arbete..
Företag: Temerze AB Rest. Hellas
Ort: Örebro
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

ERFAREN SERVITRIS/SERVITÖR/
På Söderköpings Brunn möts det moderna med den historiska charm i precis samma anda som präglar Söderköpingsbygden. Maten, omgivningarna, servicen och atmosfären, allt är av samma höga kvalitet vilket garanterar en genuin weekendupplevelse. Besök spaavdelning där det erbjuds generösa spapaket och där man tar hand om gästerna på ett alldeles speciellt vis. Men oavsett vilket sammanhang du besöker Söderköpings Brunn gör de det yttersta för ditt välbefinnande. Söderköpings Brunn söker en duktig servitris/servitör alt hovmästare. Arbetet är förlagt till dagtid/kvällstid alla dagar i veckan Minst tre års erfarenhet av a la carte och festvåningsarbete Arbetet innebär mycket kundkontakter , varav du behöver vara en person som får energi av människor och därmed kan ge energi till andra. Är du motiverad - glad - spontan - kan arbeta i ett team? Det är således inte Arbetsförmedlingen som skall anställa personal utan företaget vi hjälper med rekryteringen. Jobbsökarna är ett samarbete mellan Företagarna och Arbetsförmedlingen som syftar till att hjälpa och underlätta för små och medelstora företag vid rekrytering av personal. Sista ansökningsdag är den 1 april men urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan den sista ansökningsdag. Ansökan sker via länken som finns i annonsen - Välkommen med din ansökan
Företag: Arbetsförmedlingen Södra Mälardalen Östergötland
Ort: Söderköping
Publicerad : 03-22
Sök fler jobb liknande: lediga ERFAREN SERVITRIS/SERVITÖR/ jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ERFAREN SERVITRIS/SERVITÖR/

Erfaren servitris/servitör
Mr Vinc K är en gastropub med fokus på hamburgare. Vi arbetar med närproducerade råvaror, hos oss ligger fokus alltid på kvalitet. Vi finns på Klammerdammsgatan i centrala Halmstad. Vi behöver förstärka vårt team i restaurangen med en serveringsmedarbetare. Arbetet innebär servering vid bordet samt att servera kunder i vår bar och förbereda drycker för bordservering. Du tar bordsbokningar, ordnar med betalningar och mycket mera. Vi söker dig som har god erfarenhet av arbete med bordsservering och som gärna har barkunskaper. Som person tycker du om att ge service och att ha mycket människor runt dig. Du har förmågan att arbeta strukturerat även när många av våra gäster vill ha din uppmärksamhet! Som vår servitris/servitör blir du vårt ansikte till gästerna. Kunskaper om vin och sprit är meriterande. Vi ser gärna att du kan vara med och utveckla restaurangen. Besök gärna vår hemsida: http://mrvinck.se
Företag: Mr Vinc´ K. Burger
Ort: Halmstad
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör

Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar
OBS! Krav att du har arbetat som servitris/servitör i minst 6 månader. Servitris/Servitör till Strömma kanalbolagets fartyg M/S Evert Taube och M/S Strömma Kanal. Fartygen går charter samt reguljär trafik i Stockholms skärgård. Strömma kanal går reguljär turer till Sandhamn och Evert Taube går reguljärt till Skokloster. Kvällstid kör vi räkkryssningar till Vaxholm. Ombord finns À la carte restaurang och cafeteria. Vi söker erfarna Servitriser/Servitörer till restaurangerna ombord. Vi söker dig med god erfarenhet inom branschen. Fartygen utgår från Strandvägen samt Nybrokajen och återgår alltid till hemmakaj, man sover inte ombord. Tillgång till boende i Stockholm är ett krav. Bifoga gärna foto med ansökan om du har. Välkommen med din ansökan via mail
Företag: CTV MARIN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Servitris/servitör skärgårdsbåtar

Erfaren servitris/servitör sökes!
Restaurang Botvid i Hallunda söker erfaren servitris/servitör. Vi söker dig som har kunskap och ett brinnande intresse av mat och dryck. Du har höga krav, passion för kvalitet och ett gediget intresse för människor.
Företag: RESTAURANG BOTVID
Ort: Botkyrka
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör sökes!

Erfaren servitris/servitör
Vi söker medarbetare (servitris/servitör) till vår väletablerade och familjära restaurang i Halmstad. Vi vill att du har erfarenhet inom branschen och undanber vänligen ansökningar om du inte har det.
Företag: RESTAURANG VERONA
Ort: Halmstad
Publicerad : 04-18
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren servitris/servitör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren servitris/servitör


Sök lediga jobb Erfaren servitris_servitör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se