Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje! jobb - lediga jobb

Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje! jobb Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!- Södertälje


Mer beskrivning

Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Vi söker nu en erfaren svetsare till en stor kund i Södertälj där svetsarbetet främst kommer att utföras på fast arbetsplats/verkstad. Krav på dig som söker tjänsten: - licens för att svetsa pinne och tig (rör 45 grader) - inneha ett giltligt heta arbeten kort - ha förmågan att kunna sköta maskiner för bockning, kapning och valsning. - tala svenska flytande Vidare bör du som söker minst ha 2 års erfarenhet för att vara lämplig för tjänsten och kunna läsa ritningar och bygga/svetsa från ritning. Har du körkort är detta mycket meriterande. För den som gör ett bra arbetsinsats finns goda möjligheter att få fast anställning hos kund. Personliga egenskaper Som person vill vi att du är ansvarstagande, arbetsvillig, självgående och flexibel. Vi ser även att du som söker är social och har en god samarbetsförmåga och inte rädd för att ta i och hålla ett högt tempo när du arbetar.. Välkommen med din ansökan!
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!


Sök lediga jobb Erfaren svetsare sökes till kund i Södertälje!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se