Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar jobb - lediga jobb

Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar jobb Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar- Göteborg


Mer beskrivning

Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en erfaren svetsare. Vår kund är ett företag som designar, konstruerar samt bygger geoteknisk utrustning såsom borr- och mätutrustning, borrvagnar, nedpressare, sonderingsutrustning m.m. Under de senaste åren har man expanderat och utvidgat verksamheten. Företaget är beläget i Sisjön. Tjänstebeskrivning: Som svetsare kommer du få möjligheten att jobba under eget ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår Mag- och Tig-svets. På företaget han man runt 150 olika articklar som man jobbar med, vissa är återkommande medans andra är nyproduktion. Din uppgiftet är att utföra de arbetsorder som blivit beställda internt på företaget. Som svetsare är man är sin egen produktionstekniker. Man förväntas utifrån ritningar självständigt kunna välja ut rätt verktyg och utföra sina arbetsuppgifter. Det ställs höga krav på kvaliteten på det som levereras. Som svetsare förväntas man även utföra annat praktiskt arbete så som borrning och svarvning. Det gäller överlag att vara praktiskt och händigt lagd för att klara av arbetsuppgifterna. Är du den vi söker? Vi söker dig med minst två års erfarenhet av svetsning, Mag-svets för stålprofiler och Tig-svets för rostprofiler. Du är van vid att läsa ritningar och arbeta självständigt ifrån tidigare arbetsplatser. Utbildning är inget krav men vi ser gärna att man har någon verkstads eller plåtutbildning i grunden. Som person är du både händig och praktiskt lagd samt har ett logiskt och analytiskt förhållningssätt till arbete. I en arbetssituation har du förmågan att göra rätt prioriteringar och ta fram information som du saknar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Vill du ha en rolig och utmanande tjänst som svetsare där du får möjligheten att arbeta med frihet under ansvar. Då ska du inte tveka att söka tjänsten redan idag. Information kring tjänsten: Start: Senast Omfattning: Heltid Arbetstid: 7-16, viss flex Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute på uppdrag hos våra kunder.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar


Sök lediga jobb Erfaren svetsare till jobb med frihet under ansvar

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se