Erfarna Javautvecklare jobb - lediga jobb

Erfarna Javautvecklare jobb Erfarna Javautvecklare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Erfarna Javautvecklare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Erfarna Javautvecklare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Erfarna Javautvecklare- Göteborg

 2. Erfarna Javautvecklare sökes- Malmö

 3. Erfarna Javautvecklare till Dfind Redpatch- Göteborg

 4. Erfarna Javautvecklare- Göteborg

 5. Erfarna Javautvecklare- Göteborg

 6. Erfarna Javautvecklare Göteborg- Göteborg

 7. Erfarna Javautvecklare Stockholm- Stockholm

 8. Erfarna Javautvecklare Göteborg- Göteborg

 9. Ajilon söker erfarna Javautvecklare- Stockholm

 10. Erfarna Javautvecklare Stockholm- Stockholm

 11. Erfarna Javautvecklare Göteborg- Göteborg

 12. Erfarna Javautvecklare med stort intresse för Agile till COMBITECH- Göteborg

 13. Erfarna Javautvecklare rekryteras till Benify- Göteborg

 14. DevPort söker 5 erfarna javautvecklare till uppdrag inom Connectivity- Göteborg

 15. DevPort söker 3st erfarna javautvecklare- Göteborg

 16. X-Scape InfoMedia vill utöka sitt team med erfarna javautvecklare- Stockholm

 17. Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till it-avdelningen- Stockholm

 18. Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen- Norrköping

 19. Erfarna javautvecklare med fokus på front-end sökes till spännande uppdrag!- Stockholm

 20. ÅF söker erfarna Javautvecklare som vill ligga i teknikens framkant!- Göteborg

 21. Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till It-avdelningen- Stockholm

 22. Erfarna Javautvecklare sökes- Göteborg

 23. Castra Väst Systemutveckling söker erfarna Javautvecklare- Göteborg

 24. Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen- Stockholm

 25. Erfarna Javautvecklare sökes!- Malmö

 26. Acino söker erfarna Javautvecklare- Umeå

 27. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 28. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 29. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 30. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 31. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 32. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm

 33. Erfarna Javautvecklare till spännande projekt- Stockholm


Mer beskrivning

Erfarna Javautvecklare
www.combitech.se Combitech är ett av Sveriges största konsultbolag som kombinerar teknik, miljö och säkerhet. Företaget har 1300 medarbetare på mer än 20 orter i Sverige och Norge. Din roll  På Göteborgskontoret är vi idag 120 personer och vi behöver bli ännu fler för att kunna möta höstens förfrågningar. Som erfaren Javautvecklare på Combitech kommer ditt fokus att vara javautveckling och arkitektfrågor. Du får vara med och utveckla unika lösningar i Java – allt från kravställning till utveckling och förvaltning av applikationer för våra kunder. Exempel på detta kan vara: * Utveckling av MMI:er till avancerade simulatorer * Analys och design av komplexa ledningssystem * Vidareutveckling av befintliga kundlösningar Dina kvalifikationer Du är civil- eller högskoleingenjör inom datateknik eller motsvarande med flera års erfarenhet av arbete med Java. Du har förmågan att arbeta strukturerat med stor noggrannhet och analytiskt tänk och du brinner för systemutveckling. Har du dessutom arbetat med något av följande verktyg/ramverk ser vi det som ett plus: * EJB3/JPA * Seam/Spring/Hibernate * JBoss Kontaktpersoner: Ronnie Lindberg (om tjänsten) tfn: +46 31 337 58 94 Camilla Jaconelli (HR, om rekryteringsprocessen) tfn: +46 31 337 59 25 mob: +46 734 18 09 25 Urvalet sker löpande. Tillsättning av tjänsten kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Din arbetsplats Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid.
Företag: Combitech AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare

Erfarna Javautvecklare sökes
Lexicon IT-konsult Jobbeskrivning Lexicon IT-konsult är ett av Öresund regionens mest expansiva bolag och just nu söker vi efter ännu fler medarbetare. Älskar du IT-branschen och vill jobba på ett företag som vill lite mer och alltid sätter kunden i första hand- Då är det Lexicon IT-konsult som gäller! Utbildning/erfarenhet Du får gärna ha någon form av relevant utbildning såsom civilingenjör eller motsvarande samt att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift. Krav på arbetssökande Vi söker en modern Javautvecklare med stor erfarenhet av kopplingar mot webben. Agila metoder, Testdriven development och snus-fin kod är bevingade ord i din värld. Förutom detta så är det en bonus om du har erfarenhet av något av följande: Maven, JSF, JSP, Webservices, Weblogic Server, EJB, SOA, Soap UI, Hibernate, Swing, GWT, MongoDB, Git, SVN, JQuery, JavaScript och givetvis HTML5 och CSS3. Vem söker vi? Som person så vill vi att du är serviceminded, utåtgående och har ett stort behov av att lära dig nytt och att ha viljan att växa och utvecklas med oss. Övrig information Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så tveka inte utan skicka in din ansökan idag! Jobba för oss Lexicon IT-konsult är det stora företaget med det lokala företagets engagemang och anpassningsförmåga. Vi erbjuder duktiga och kompetenta IT-konsulter inom områdena: Infrastruktur och IT-Support, Verksamhetsutveckling och strategi, Management och kontroll, Produkt och systemutveckling samt HW Utveckling. Vi vet att vi kan erbjuda dig utmanande uppdrag. Vidare vet vi att vi ligger i framkant gällande teknik och utbildning. Frågan är inte om du tycker detta låter spännande utan snarare när du vill bli en del av vårt team?!
Företag: Lexicon IT-konsult
Ort: Malmö
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare sökes

Erfarna Javautvecklare till Dfind Redpatch
Om du har ett genuint intresse för systemutveckling och för att se andras verksamheter blomstra och må bra, så kan du vara rätt person för oss. Vi erbjuder dig en plats att växa rejält på; en plats där du kan bredda din kompetens och möta nya utmaningar, hela tiden med ett gott stöd från både kolleger och chefer. Du behöver inte vara erfaren konsult, men bör ha några års erfarenhet av professionell utveckling och framförallt vara en driven programmerare. Engagemang i användargrupper och Open Source-projekt är meriterande Vi söker dig som har . Gedigen erfarenhet av system- och mjukvaruutveckling . Goda kunskaper i objektorienterad analys och design . En välutvecklad förmåga att återkoppla krav och dokumentera resultat . Gedigen erfarenhet av utveckling inom Java/J2EE samt ett intresse av att utveckla med hjälp av Open Source verktyg. . Erfarenhet av olika ramverk som Struts, JUnit, Spring, Hibernate, etc. . Goda kunskaper i Svenska och Engelska Som person är du: . Varm och engagerad . Intresserad av människor och teknik . Kvalitetsmedveten och målfokuserad . Social och utåtriktad . Prestigelös och beredd att göra det som krävs Är du intresserad? Vid frågor kontakta Martin Jensäter på Redpatch tel: 0733-570666 Uppdragsgivare: Dfind Redpatch Ort: Göteborg
Företag: Dfind AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till Dfind Redpatch jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till Dfind Redpatch

Erfarna Javautvecklare
Just nu söker vi flera erfarna och drivna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder. Du skall vara driven och självgående och ha jobbat som Javautvecklare minst 3 år. Du skall ha ett brinnande intresse för systemutveckling och att lösa problem som uppstår hos våra kunder. Du skall vara kreativ och gilla att bolla dina ideer med andra. Du skall ha erfarenhet av och kunna de vanligaste ramverken och applikationsservrarna, vara väl insatt i JEE, känna till byggprocessen med Maven och Jenkins samt ha mycket goda kunskap om webbutveckling och databaser. Du skall förstå Agila principer och ha erfarenhet av Scrum och TDD.
Företag: SQUEED AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare

Erfarna Javautvecklare
På TechROi Group erbjuder vi flexibla lösningar då vi har bred kompetens inom flera olika branscher och yrkesområden. Vi levererar tjänster inom: - Teknisk konsultation och konstruktion - Utveckling och tillverkning av bränslesystem - IT-konsultation och kompetensutveckling - Omställning och rekrytering Vår styrka är att varje bolag har en renodlad verksamhet. Tillsammans är vi ett starkt team, med fokus på helhetslösningar, kvalitét och nöjda kunder. Vårt IT bolag har funnits som konsult- och utbildnings bolag i regionen sedan 1991 och är idag ett framgångsrikt företag i branschen. Vårt mål är att leverera rätt kompetens så att våra kunder utvecklas och blir vinnare på sin marknad. Hos Edit AB är människorna den främsta resursen. Vi söker nu erfarna Javautvecklare Vi är stolta över det förtroende vi får av våra kunder vilket leder till att vi kontinuerligt söker nya medarbetare. Kvalitetsingenjör; Vanligt förekommande uppdrag kan vara: - Driva och följa upp kvalitetsarbetet för att säkerställa kvalitetsmål i projekt - Utveckla leverantörsrelationer med fokus på kvalitet i en SQA- eller SQE-roll - Genomföra revisioner hos leverantörer och på interna processen. - Utveckla och förbättra processer - Som projektledare driva kvalitetsärenden på befintliga produkter eller processer Tjänsten innebär många kontakter hos såväl kunder som deras leverantörer. Det ställer höga krav på struktur, samarbetsförmåga och flexibilitet. En del resor kan bli aktuellt. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift är ett krav. Din bakgrund är högskole- eller civilingenjör med minst några års erfarenhet från en kvalitetsroll. Du har goda kunskaper inom ISO-standarder och olika kvalitetsverktyg (ex FMEA, Sex Sigma, Lean) samt har förmåga att driva projekt och påverka andra.
Företag: TechROi
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare

Erfarna Javautvecklare Göteborg
Vi söker flera erfarna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder i Göteborg OBS: Du skall kunna behärska svenska språket Dina kvalifikationer: Du skall vara driven, självgående, motiverad med stort intresse och passion för systemutveckling och har jobbat som Javautvecklare minst 4 år med goda kunskaper om webutveckling och databaser. Meriterande om du kan JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, Agila principer och Scrum. Du skall vara intresserad av front-end utveckling och välja lära dig mer inom användargränssnitt (Web och mobila appar). Vad vi erbjuder? - Marknadens bästa lönemodell och förmånliga anställningsvillkor - Solid Beans driver utbildningsverksam och kontinuerlig utbildar sin personal inom olika områden Ansökan? Skicka din CV via e-post till contact@solidbeans.com eller ring Hamid Samadi mobil: 0708662333 Ange referensnummer: SolidBeans20140110 Besöksadress: Göteborg: Kungsgatan 32 Stockholm: Östermalmstorg 1 www.solidbeans.com
Företag: SOLIDBEANS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare Göteborg

Erfarna Javautvecklare Stockholm
Vi söker flera erfarna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder i Stockholm Dina kvalifikationer: Du skall vara driven, självgående, motiverad med stort intresse och passion för systemutveckling och har jobbat som Javautvecklare minst 4 år med goda kunskaper om webutveckling och databaser. Meriterande om du kan JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, Agila principer och Scrum. Du skall vara intresserad av front-end utveckling och välja lära dig mer inom användargränssnitt (Web och mobila appar). OBS: Du skall kunna behärska svenska språket. Vad vi erbjuder? - Marknadens bästa lönemodell och förmånliga anställningsvillkor - Solid Beans driver utbildningsverksam och kontinuerlig utbildar sin personal inom olika områden Ansökan? Skicka din CV via e-post till contact@solidbeans.com eller ring Hamid Samadi mobil: 0708662333 Ange referensnummer: SolidBeans20140110 Besöksadress: Göteborg: Kungsgatan 32 Stockholm: Östermalmstorg 1 www.solidbeans.com
Företag: SOLIDBEANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare Stockholm

Erfarna Javautvecklare Göteborg
Vi söker flera erfarna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder i Stockholm Dina kvalifikationer: Erfaren Javautvecklare med goda kunskaper om webutveckling och databaser. Meriterande om du kan JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, Agila principer och Scrum. OBS: Du skall kunna behärska svenska språket. Vad vi erbjuder? - Marknadens bästa lönemodell och förmånliga anställningsvillkor - Solid Beans driver utbildningsverksam och kontinuerlig utbildar sin personal inom olika områden Ansökan? Skicka din CV via e-post till contact@solidbeans.com eller ring Hamid Samadi mobil: 0708662333 Ange referensnummer: SolidBeans20140209Gbg Besöksadress: Göteborg: Kungsgatan 32 Stockholm: Östermalmstorg 1 www.solidbeans.com
Företag: SOLIDBEANS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare Göteborg

Ajilon söker erfarna Javautvecklare
Ajilon Consultants bygger Sveriges smidigaste konsultbolag från grunden. Vårt fokus ligger på enkelhet, snabbhet och kvalitét i allt vi gör samt att behålla en platt organisation med tyngden på expertkompetens. Vi söker dig som är specialist med fokus på lösningar och som gillar utmaningar och att utvecklas. Vi söker dig som.. Har arbetat med Java och objektorienterad utveckling i några år, är en social och nyfiken person och vill utvecklas vidare i ett flexibelt, konsultdrivet bolag. Just nu söker vi specifikt till en kund i Stockholm där det även är meriterande om du har erfarenhet från testdriven utveckling och databasutveckling. Vi gillar särskilt att du kan kryssa för några av följande: • Spring MVC • Faclets • JSF • HTML5 • CSS/Less/Bootstrap • Javascript • Jenkins och kontinuerlig integrationsmiljö Vem trivs här? Som person är du kommunikativ och har god förmåga att interagera med slutkunden. Teamkänsla och flexibilitet är viktigt och du kan hugga i där det behövs. Då arten av dina uppdrag kan variera över tiden så är det även viktigt att du har lätt för att sätta dig in i nya miljöer och förutsättningar. Vi vill ha din hjälp att fortsätta stärka bilden av oss som kundfokuserade och professionella i våra arbetsmetoder. Därför lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet och uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Känner du att detta passar in på dig så hoppas vi att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Ajilon Consultants. Vad erbjuder vi? Utveckling genom kurser, certifieringar, internutbildningar mm, vilket är ett givet inslag i vår företagskultur. Vi deltar aktivt i forum som OWASP, DataFöreningen och Javaforum. Tillgång till uppdrag som inte annonseras offentligt på attraktiva bolag En social och drivande arbetsmiljö där egna initiativ uppmuntras och ofta ligger som grund för vår utveckling. Ser du en utmaning som skulle passa dig perfekt i ovanstående så vill vi gärna träffa dig! Vi ser gärna att du börjar igår, idag eller så snart som möjligt! Tjänsten avser en anställning i Ajilon Consultants konsultverksamhet och urvalsprocessen påbörjas omgående och intervjuer sker fortlöpande.
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ajilon söker erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ajilon söker erfarna Javautvecklare

Erfarna Javautvecklare Stockholm
Vi söker flera erfarna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder i Stockholm Dina kvalifikationer: Erfaren Javautvecklare med goda kunskaper om webutveckling och databaser. Meriterande om du kan JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, Agila principer och Scrum. Vad vi erbjuder? - Marknadens bästa lönemodell och förmånliga anställningsvillkor - Solid Beans driver utbildningsverksam och kontinuerlig utbildar sin personal inom olika områden Ansökan? Skicka din CV via e-post till contact@solidbeans.com eller ring Hamid Samadi mobil: 0708662333 Ange referensnummer: SolidBeans20140209 Besöksadress: Göteborg: Kungsgatan 32 Stockholm: Östermalmstorg 1 www.solidbeans.com
Företag: SOLIDBEANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare Stockholm

Erfarna Javautvecklare Göteborg
Vi söker flera erfarna Javautvecklare som vill arbeta som konsult och utveckla system och tjänster hos våra kunder i Stockholm Dina kvalifikationer: Erfaren Javautvecklare med goda kunskaper om webutveckling och databaser. Meriterande om du kan JavaScript, jQuery, CSS, HTML5, Agila principer och Scrum. Vad vi erbjuder? - Marknadens bästa lönemodell och förmånliga anställningsvillkor - Solid Beans driver utbildningsverksam och kontinuerlig utbildar sin personal inom olika områden Ansökan? Skicka din CV via e-post till contact@solidbeans.com eller ring Hamid Samadi mobil: 0708662333 Ange referensnummer: SolidBeans20140209Gbg Besöksadress: Göteborg: Kungsgatan 32 Stockholm: Östermalmstorg 1 www.solidbeans.com
Företag: SOLIDBEANS AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare Göteborg

Erfarna Javautvecklare med stort intresse för Agile till COMBITECH
Combitech är ett av Nordens största teknikkonsultbolag med 1400 medarbetare på över 25 orter. Vi kombinerar teknisk spetskompetens med djupa branschkunskaper, helhetsförståelse och särskilt fokus på miljö och säkerhet. Resultatet är anpassade, hållbara lösningar för kunder med höga krav som verkar både nationellt och globalt. Läs gärna mer om oss : www.combitech.se Din roll i Combitech Till Combitech i Göteborg letar vi efter personer som brinner för Agil arbetsmetodik (som t ex lean, scrum, kanban) och som vill ingå i team JidokaQ. Vi är ett mycket engagerat team med kompetens inom följande områden: • Agile Requirements • Agile User Experience (incl. business impact mapping) • Agile SW Development & Testing Methods, e.g. XP, TDD, CI, rapid prototyping, simulation, emulation • Agile Techniques and Tools, e.g. Java, Android. Vi söker just nu erfarna javautvecklare med intresse och erfarenhet av att arbeta i tvärfunktionella team. Du kommer att arbeta i en dynamisk miljö med fokus på att utveckla produkter åt våra kunder. Du kommer att erbjudas ett tekniskt brett arbete med stora möjligheter till utveckling både tekniskt och inom agila metoder. Din kompetens och erfarenhet Vi söker dig som har några års erfarenhet av javautveckling, gärna med tyngdpunkten inom java för inbyggda system. Du bör ha både intresse för och erfarenhet av systemarkitektur, kontinuerlig integration och agila metoder. Vi tror att du trivs i konsultrollen och vill vara delaktig i ett team med kunniga kollegor som hjälper dig att vässa din egen kompetens ännu mer. Din utbildningsbakgrund är troligtvis civilingenjör, systemvetare eller motsvarande utbildning. Dina personliga egenskaper Vi tror att du som söker är en engagerande och entusiasmerande lagspelare med en god kommunikativ förmåga. Du har en öppen och prestigelös hållning, en god affärsmässig förståelse och ett tydligt intresse för att utveckla dina personliga kvalitéer. Det är även viktigt att du är van att styra ditt eget arbete, har ett naturligt inre driv samt ett passionerat intresse för teknik och teknikutveckling. Din utveckling - vårt erbjudande Vi tror på kraften i rätt kombinationer. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetare en unikt sammansatt helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt. Några skulle säga att det är vår främsta styrka som arbetsgivare. Vi har valt att kalla det vår kombinationskraft. Genom de karriärmöjligheter som erbjuds, tillgången till Combitech Learning Lab och framför allt inspirerande kollegor, finns det utrymme och möjlighet att utvecklas både i yrkesrollen och som person. För oss är det också en självklarhet att det ska finnas balans i tillvaron. Vi erbjuder därför både stor frihet i arbetet och praktiskt stöd för att förena konsultrollen med föräldrarollen och/eller en rik fritid. Ansökan & Info I denna rekrytering samarbetar Combitech med Experis IT & Rekryteringskonsult Omar Burazerovic, tel 0703-774932. Känner du igen dig i beskrivningen? Då kanske du är redo att utvecklas med oss, vi ser fram emot din ansökan redan idag.
Företag: Experis IT Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare med stort intresse för Agile till COMBITECH jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare med stort intresse för Agile till COMBITECH

Erfarna Javautvecklare rekryteras till Benify
Benify är sedan många år i toppen på listan av Sveriges snabbast växande och samtidigt lönsamma bolag. 20 av Sveriges 30 största börsbolag använder sig av våra system som på ett smartare sätt synliggöra medarbetarens ”totala belöning” – lön, förmåner, personalrabatter samt pension och försäkring. Idag erbjuder vårt system flexibla förmåner till över en halv miljon personer. Vi består av 150+ fantastiska medarbetare i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Helsingfors, München och Amsterdam. Vi expanderar på en blomstrande marknad Benify utgörs idag av ca 220 fantastiska medarbetare i Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Amsterdam, München, Helsingfors och växer kontinuerligt i flera länder. Vi arbetar i en ung miljö med positiva och ambitiösa medarbetare, korta beslutsvägar och riktigt högt i tak. Vår vardag består av sociala, kompetenta och drivna människor som sprider positiv energi omkring sig. Vi arbetar med kodkvalitet samtidigt som vi har en hel del roligt tillsammans. Om tjänsten Som Java systemutvecklare kommer du att jobba med en webbaserad tjänst som är under ständig utveckling. Systemet är byggt på en Java-plattform med MySQL. Hela IT gruppen präglas av en stark kultur av ”lean”, agile och open source. Vi brinner för att vår kodbas och våra system är enkla och eleganta att underhålla, konfigurera och vidareutveckla. Utvecklingsgruppen på 25 seniora personer sitter i centrala Göteborg i fräsha lokaler. Vi är en tajt grupp där alla är med och påverkar framtiden. Vi är väldigt stolta över vår produkt och jobbar dagligen med att förbättra kodbasen, vårt arbetssätt och vår produkt. Antagligen har du även arbetat med open sourcetekniker som exempelvis Tomcat, MySQL, Struts, Eclipse, Hudson, Maven och Linux. Vi söker dig som • har avslutad examen inom datavetenskap eller liknande • har minst 3+ års arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter • har erfarenhet från Java och databas-programmering • brinner för kodkvalitet • vill vara med och påverka ett växande företag Som person är du en nyfiken doer som inte räds att kavla upp ärmarna när det behövs. Du gillar trevliga medarbetare i en fartfylld miljö med korta beslutsvägar och högt i tak. Ansökan Känner du igen dig ? Vi vet vi att du kommer att trivas mycket bra hos oss. Det tar vi reda på varje år och gör allt för att du som medarbetare ska ha det bra hos oss. Vänligen sök tjänsten redan idag genom att registrera ditt med CV. har du frågor är du välkommen att ringa rekryteringskonsult Omar Burazerovic på Experis IT, tel 0703-774932. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Vänta inte med att söka tjänsten.
Företag: Experis IT Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare rekryteras till Benify jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare rekryteras till Benify

DevPort söker 5 erfarna javautvecklare till uppdrag inom Connectivity
DevPort är ett familjärt och innovativt konsultbolag som består av ett drivet gäng tjejer och killar som med hjälp av morgondagens teknik tar fram innovativa och genomtänkta lösningar åt våra kunder. Vi jobbar aktivt med att lösningarna följer de senaste teknikerna och metoderna inom användbarhet, systemutveckling, verktyg, säkerhet och underhållbarhet. Vår specialistkompetens finns inom fordonsutveckling där vi erbjuder våra kunder konsulter inom IT, inbyggda system och mekanik. Tjänsten Gränslandet mellan embedded systems och IoT håller på att blir mer diffust och i takt med att vi utökar vår affär inom området connectivity söker vi nu några skarpa javautvecklare för uppdrag i teknikens absoluta framkant! Din profil Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av javautveckling. Vi vill att du, liksom oss, är en vinnartyp. Då flera av våra uppdrag utförs i agila team, vill vi att du är en bra och prestigelös lagspelare. Vi anammar testdriven utveckling där du som utvecklare skriver dina egna testscript. Du har erfarenhet av nedanstående: - Java SE / Java EE / Core Java Enterprise - Webbutveckling - Applikationsservrar som t.ex. JBoss, Weblogic, OAS eller WebSphere - Spring, JUnit, Maven - Testdriven utveckling (TDD) Som person är du resultatinriktad, noggrann och har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer i ett företag. Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vill du spela i vårt positiva lag? Vårt kontor i Göteborg ligger fint vid vattnet längst ut på kajen vid Lindholmen. Några av våra största kunder ligger ett stenkast från vårt kontor. Den familjära stämningen upplevs inte enbart vid fikabordet och i våra projektteam, utan lika mycket i aktiviteter efter jobbet som after work’s eller gemensam träning. Vårt mål är inte att bli det största företaget i vår bransch, men däremot det tekniskt ledande företaget i de nischer vi valt att fokusera på. För att lyckas med detta krävs kompetensutveckling och seriöst utmanande uppdrag. Allt detta kan du få på DevPort! Självklart har vi också kollektivavtal och ett generös utbud av andra förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, tjänstebil, smartphone, etc. till våra anställda. Det ser vi mer som en självklarhet... Hur du ansöker: Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande. Du söker denna tjänst här alternativt genom att skicka din ansökan till rekrytering@devport.se Läs gärna mer om oss på www.devport.se DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: DevPort AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga DevPort söker 5 erfarna javautvecklare till uppdrag inom Connectivity jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DevPort söker 5 erfarna javautvecklare till uppdrag inom Connectivity

DevPort söker 3st erfarna javautvecklare
DevPort är ett familjärt och innovativt konsultbolag som består av ett drivet gäng tjejer och killar som med hjälp av morgondagens teknik tar fram innovativa och genomtänkta lösningar åt våra kunder. Vi jobbar aktivt med att lösningarna följer de senaste teknikerna och metoderna inom användbarhet, systemutveckling, verktyg, säkerhet och underhållbarhet. Vår specialistkompetens finns inom fordonsutveckling där vi erbjuder våra kunder konsulter inom IT, inbyggda system och mekanik. Tjänsten Gränslandet mellan embedded systems och IoT håller på att blir mer diffust och i takt med att vi utökar vår affär inom området connectivity söker vi nu några skarpa javautvecklare för uppdrag i teknikens absoluta framkant! Din profil Vi söker dig med minst 5 års erfarenhet av javautveckling. Vi vill att du, liksom oss, är en vinnartyp. Då flera av våra uppdrag utförs i agila team, vill vi att du är en bra och prestigelös lagspelare. Vi anammar testdriven utveckling där du som utvecklare skriver dina egna testscript. Du har erfarenhet av nedanstående: - Java SE / Java EE / Core Java Enterprise - Webbutveckling - Applikationsservrar som t.ex. JBoss, Weblogic, OAS eller WebSphere - Spring, JUnit, Maven - Testdriven utveckling (TDD) Som person är du resultatinriktad, noggrann och har lätt för att kommunicera med personer på olika nivåer i ett företag. Du talar, läser och skriver obehindrat på svenska och engelska. Vill du spela i vårt positiva lag? Vårt kontor i Göteborg ligger fint vid vattnet längst ut på kajen vid Lindholmen. Några av våra största kunder ligger ett stenkast från vårt kontor. Den familjära stämningen upplevs inte enbart vid fikabordet och i våra projektteam, utan lika mycket i aktiviteter efter jobbet som after work’s eller gemensam träning. Vårt mål är inte att bli det största företaget i vår bransch, men däremot det tekniskt ledande företaget i de nischer vi valt att fokusera på. För att lyckas med detta krävs kompetensutveckling och seriöst utmanande uppdrag. Allt detta kan du få på DevPort! Självklart har vi också kollektivavtal och ett generös utbud av andra förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag, tjänstebil, smartphone, etc. till våra anställda. Det ser vi mer som en självklarhet... Hur du ansöker: Vi ser fram emot din ansökan snarast då tjänsterna tillsätts löpande. Du söker denna tjänst här alternativt genom att skicka din ansökan till rekrytering@devport.se Läs gärna mer om oss på www.devport.se DevPort gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: DevPort AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga DevPort söker 3st erfarna javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DevPort söker 3st erfarna javautvecklare

X-Scape InfoMedia vill utöka sitt team med erfarna javautvecklare
Javautvecklare X-Scape söker nu skarpa javautvecklare till sitt sammansvetsade team på Österlånggatan i Gamla Stan! Din profil Vi hoppas att du har arbetat som javautvecklare i minst fem år. Du har förhoppningsvis konsultberfarenhet men det är inget absolut måste. Om du inte tidigare har jobbat som konsult så kompenserar du det med ett riktigt vasst CV. Vidare önskar vi att du har kunskap inom bank/försäkring, media, industri eller telekom. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en social person som tycker om att arbeta i grupp och som kan föra kreativa diskussioner tillsammans med både medarbetare och kunder. Det är viktigt att du är en självgående och driven person som är noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare och drivs av nya utmaningar. Vidare är du naturligtvis konsultmässig med ett brett socialt nätverk som du tar med dig till bolaget. Varför X-Scape? X-Scape är ett litet och personligt konsultbolag vilket skapar känslan av att varje medarbetare är viktig för oss. Vi erbjuder ett omväxlande och utmanande arbete och ett kompetent och trevligt arbetsteam. Hos oss får du chansen att vara med och påverka inriktning på bolaget samt ta mycket eget ansvar. Här kommer du också få vara med och planera aktiviteter och konferensresor, sociala aktiviteter (vinprovningar, restauranger, golftävlingar, skidåkning, yoga mm). Hos oss erbjuds du en väl tilltagen provisionsbaserad lön med eget kostnadsställe där du lär dig driva eget företag. Detta är X-Scape InfoMedia X-Scape Infomedia i sin nuvarande form grundades 1999. Bolaget består idag av ett antal konsulter som tillsammans med våra kunder utvecklar och förvaltar effektiva och kvalitativa IT-system. Samtliga X-Scape Infomedias konsulter har mångårig erfarenhet av utveckling och förvaltning av IT-system inom främst bank, försäkring, telekom och credit scoring. Vårt kontor finns på Österlångatan 13 i Gamla Stan, Stockholm. Ansökan I den här rekryteringen jobbar vi tillsammans med Dfind IT. Om du har frågor rörande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Hobroh via frida.hobroh@dfind.se, 072-551 59 90. Sista ansökningsdag är den 25:e januari 2016. Ansök om tjänsten via www.dfind.se/it [ http://www.dfind.se/it ] Välkommen med din ansökan!
Företag: Dfind IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-14
Sök fler jobb liknande: lediga X-Scape InfoMedia vill utöka sitt team med erfarna javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: X-Scape InfoMedia vill utöka sitt team med erfarna javautvecklare

Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till it-avdelningen
Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten ersätter tidigare 21 fristående polismyndigheter, Rikspolisstyrelsen och Statens kriminaltekniska laboratorium. Myndigheten har blivit en enrådighetsmyndighet vilket innebär att den leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. It-avdelningen har cirka 800 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av it-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU. Är det DIG vi letar efter? Är DU en av dom som ska vara med och driva polisens it-stöd framåt och därigenom bidra till att effektivisera den polisiära verksamheten? Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt. It-stödet hanterar bland annat polisanmälningar, utredningar, underrättelser, gränskontroll, efterlysningar, trafik, radio, informations- och ärendehantering, statistik, personal, loggning, behörighet och it säkerhet. Våra it-stöd har ett brett spann – från små enkla applikationer till stora komplexa system, från egenutvecklat till standardsystem, från gamla system till nya heta mobila appar. Vi söker nu Erfarna Javautvecklare till enheten Utveckling och applikationsförvaltning (UAF) – är det DU? ARBETSUPPGIFTER Som Javautvecklare kommer du att arbeta med utveckling av nya och befintliga system, huvudsakligen skrivna i Java och närliggande tekniker och även arbeta med databaser, skript, skriva dokumentation, testa och ha kontakt med driften och verksamheten. Vi arbetar enligt agila principer och alla i teamen är med och bidrar i sprintplanering, demos och dagliga stå-upp-möten. Vi jobbar nära verksamheten och det är viktigt att ha god förståelse för hur polisen arbetar och vilka behov de har varför du kommer att få möjlighet till studiebesök och verksamhetspraktik i den operativa polisverksamheten. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer • Högskoleexamen inom IT eller annan relevant högskoleutbildning • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling med gedigna kunskaper inom Java • Erfarenhet av att arbeta i agila team med agila metoder Du har erfarenhet av några av följande verktyg/miljöer: • JEE och närliggande bibliotek såsom Hibernate och Spring • Applikationsservrar: t ex JBoss • Ramverk/tekniker: JPA, ajax, JavaServer Faces • Verktyg: Eclipse, Maven, Hudson • Standarder: Xml, Java 5 eller senare, Java EE 5, EJB 3.0 (eller högre), Webservices, JMS • Databaser: MySQL eller Oracle • Operativsystem: Linux/Unix • JIRA, Confluence eller motsvarande verktyg för agil utveckling • Flytande svenska i tal och skrift Meriterande Det är meriterande om du • har erfarenhet av testdriven utveckling och testautomatisering • har erfarenhet av att arbeta med continous delivery • har erfarenhet av att arbeta på ett större företag eller myndighet Personliga egenskaper Vi söker dig som har en personlig drivkraft, van vid att på egen hand ta dig an komplexa arbetsuppgifter där förutsättningarna inte alltid är helt klarlagda. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar i agila utvecklingsteam med gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk med god problemlösningsförmåga. ÖVRIGT Vi erbjuder Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter. Mer om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Förtroendearbetstid tillämpas. Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med ansvarig rekryterare. Ansökan Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Ansökan sker via Polisens webbaserade rekryteringsverktyg, klicka eller kopiera och klistra in nedan länk i en webbläsare. Vi undanber oss ansökningar via andra kanaler än denna. Sista ansökningsdag är 22 augusti 2016. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Polismyndigheten, IT-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till it-avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till it-avdelningen

Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen
Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till it-avdelningen, Underättelsesystem, i Norrköping Ref.nr.C7933/2016. Ansök senast 12 september 2016. Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten ersätter tidigare 21 fristående polismyndigheter, Rikspolisstyrelsen och Statens kriminaltekniska laboratorium. Myndigheten har blivit en enrådighetsmyndighet vilket innebär att den leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. It-avdelningen har cirka 800 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av it-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU. Är det DIG vi letar efter? Är DU en av dom som ska vara med och driva polisens it-stöd framåt och därigenom bidra till att effektivisera den polisiära verksamheten? Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt. It-stödet hanterar bland annat polisanmälningar, utredningar, underrättelser, gränskontroll, efterlysningar, trafik, radio, informations- och ärendehantering, statistik, personal, loggning, behörighet och it säkerhet. Våra it-stöd har ett brett spann ? från små enkla applikationer till stora komplexa system, från egenutvecklat till standardsystem, från gamla system till nya heta mobila appar. Vi söker nu Erfarna Javautvecklare till enheten Utveckling och applikationsförvaltning (UAF) ? är det DU? Läs hela platsannonsen på vår hemsida: https://polisen.se/Aktuellt/Lediga-jobb/Gemensam/Erfarna-Javautvecklare-till-it-avdelningen-Underattelsesystem-i-Norrkoping/
Företag: Polismyndigheten
Ort: Norrköping
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen

Erfarna javautvecklare med fokus på front-end sökes till spännande uppdrag!
Presentation Är du en vass Javautvecklare som vill bli delaktig i ett spännande projekt! Vi söker just nu flera javautvecklare som kommer att ingå i en härlig arbetsgrupp för att driva ett projekt inom telekombranschen. Du kommer att bli projektanställd av Poolia IT, med startdatum omgående fram till den 12/12- 2016. Kan detta vara något för dig! Tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Till produktområde CRM söker vår kund flera seniora javautvecklare med frontend-kompetens. Området ansvarar för kundhanteringssystem för att stötta kundservice och säljstödsystem till samtliga säljkanaler. Deras arbetssätt har en stadig grund i agila metoder och Lean Startup med användaren i fokus. De har en stark tro till innovation genom experiment och lärande. Arbetsmetoder som par- och mobprogramering, a/b testning, användartester och continuous delivery är en naturlig del i vardagen. De har många spännande utmaningar under hösten 2016 och söker därför ytterligare seniora utvecklare som vill jobba i hela stacken. • Du kommer att vara med i uppstarten av ett nytt spännande projekt i en microservices arkitektur där det finns stora möjligheter att påverka design och teknikval. • Du jobbar med moderna tekniker och får vara med om att utveckla helt nya lösningar för att maximera upplevelsen för både användaren och kunden. • Du kommer att tillhöra ett starkt team bestående av 21 utvecklare, 2 UX:are, 2 Produktägare och 1 agil coach. Teamet självorganiserar sig månadsvis i mindre grupper för att kunna skapa största möjliga värde tillsammans med närmaste intressenter genom att alla utvecklare själva får välja vilket initiativ de vill arbeta med. Utbildning/erfarenhet Krav: Java8 Spring Framework (core, mvc, boot, security) react.js och/eller angular.js Bra att ha: Redux HTML5 Underscore.js Grunt Node.js Maven Redis Apache Solr Jenkins Kubernetes Docker Språk: Du kommunicerar på svenska och engelska flytande. Företagsbeskrivning It-branschen är dynamisk och konstant föränderlig, det vet vi på Poolia. Därför värderar vi din kompetens och personliga egenskaper högt när vi anställer en konsult. Att få rätt person på rätt plats är vi specialister på och vi vet vikten av nytänkande inom it-branschen för att kunna erbjuda lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.
Företag: Poolia IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna javautvecklare med fokus på front-end sökes till spännande uppdrag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna javautvecklare med fokus på front-end sökes till spännande uppdrag!

ÅF söker erfarna Javautvecklare som vill ligga i teknikens framkant!
Om jobbet Det finns en stark efterfrågan från ÅF stora kundbas inom flera branscher. Lockar någon av dessa? Telekom Automotive Industri Energi Medtech Vi rekryterar därför ännu fler engagerade medarbetare som vill vara med och utvecklas. Du kommer att jobba i spännande utvecklingsprojekt och möjligheten finns att jobba både externt ute hos våra kunder samt i våra inhouseprojekt. Som ny medarbetare blir du en del av ett befintligt team av ÅF:are och får en mentor som guidar dig in i både uppdraget och gemenskapen. En av våra medarbetare anser att: "ÅF har väldigt många kunder så det finns många olika intressanta uppdrag du kan välja mellan som konsult. Så jag kan säga att ÅF har allt du behöver som konsult i din arbetsresa." Vem är du? Om du brinner för teknik och dess möjligheter kommer du att gilla att jobba hos oss på ÅF. Som person är du duktig på att samarbeta med kunder och kollegor. Du håller dig ajour med teknikens utveckling, söker och återanvänder befintliga lösningar framför att uppfinna hjulet själv, får en kick av att dela med dig och hjälpa andra med din erfarenhet samt ha roligt på jobbet. Just nu söker vi dig som har mellan 2-6 års erfarenhet av utveckling inom Java samt relevant eftergymnasial utbildning. Har du erfarenhet av någon eller några av nedanstående eller liknande tekniker, passar du perfekt! Java EE SpringDatabaser Testautomatisering Har du dessutom något av nedanstående med dig i bagaget så är det lysande: Arbetat Agilt Javascript, HTML, CSS, Angular JS eller liknande TDD Continuous integration BDD Kunderna vi samarbetar med arbetar såväl nationellt som internationellt vilket kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen. Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vi erbjuder ÅF vill vara den arbetsgivare som du är stolt över att vara en del av. Vi arbetar med projekt högt och lågt för att få dig att trivas, med allt från att ha ett långsiktigt fokus på hållbarhet i det vi gör till att det finns klubbar du kan joina som matchar just dina intressen. Våra medarbetare trivs då de har uppgifter som matchar deras kompetens, en chef de utmanas av och att det finns möjlighet att påverka sin egen utveckling via tex våra konsultdrivna kompetensgrupper, meet-ups, inhouseprojekt eller genom att ta den där certifieringen du siktat på! Sammanfattningsvis söker vi dig som vill bli en del av marknadens vassaste kompetens och som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. Om företaget ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF – Innovation by experience.
Företag: ÅF AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga ÅF söker erfarna Javautvecklare som vill ligga i teknikens framkant! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅF söker erfarna Javautvecklare som vill ligga i teknikens framkant!

Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till It-avdelningen
Den nya Polismyndigheten bildades den 1 januari 2015. Polismyndigheten ersätter tidigare 21 fristående polismyndigheter, Rikspolisstyrelsen och Statens kriminaltekniska laboratorium. Myndigheten har blivit en enrådighetsmyndighet vilket innebär att den leds av en chef som inför regeringen ensam bär ansvaret för myndighetens verksamhet. Myndigheten består av drygt 28 500 medarbetare och är organiserade i sju regioner, ett antal gemensamma avdelningar samt ett kansli. It-avdelningen har cirka 800 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av it-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU. Är det DIG vi letar efter? Är DU en av dom som ska vara med och driva polisens it-stöd framåt och därigenom bidra till att effektivisera den polisiära verksamheten? Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt. It-stödet hanterar bland annat polisanmälningar, utredningar, underrättelser, gränskontroll, efterlysningar, trafik, radio, informations- och ärendehantering, statistik, personal, loggning, behörighet och it säkerhet. Våra it-stöd har ett brett spann – från små enkla applikationer till stora komplexa system, från egenutvecklat till standardsystem, från gamla system till nya heta mobila appar. Vi söker nu Erfarna Javautvecklare till enheten Utveckling och applikationsförvaltning (UAF) – är det DU? ARBETSUPPGIFTER Som Javautvecklare kommer du att arbeta med utveckling av nya och befintliga system, huvudsakligen skrivna i Java och närliggande tekniker och även arbeta med databaser, skript, skriva dokumentation, testa och ha kontakt med driften och verksamheten. Vi arbetar enligt agila principer och alla i teamen är med och bidrar i sprintplanering, demos och dagliga stå-upp-möten. Vi jobbar nära verksamheten och det är viktigt att ha god förståelse för hur polisen arbetar och vilka behov de har varför du kommer att få möjlighet till studiebesök och verksamhetspraktik i den operativa polisverksamheten. KVALIFIKATIONER Kvalifikationer • Högskoleexamen inom IT eller annan relevant högskoleutbildning • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling med gedigna kunskaper inom Java • Erfarenhet av att arbeta i agila team med agila metoder • Flytande svenska i tal och skrift Du har erfarenhet av några av följande verktyg/miljöer: • JEE och närliggande bibliotek såsom Hibernate och Spring • Applikationsservrar: t ex JBoss • Ramverk/tekniker: JPA, ajax, JavaServer Faces • Verktyg: Eclipse, Maven, Hudson • Standarder: Xml, Java 5 eller senare, Java EE 5, EJB 3.0 (eller högre), Webservices, JMS • Databaser: MySQL eller Oracle • Operativsystem: Linux/Unix • JIRA, Confluence eller motsvarande verktyg för agil utveckling Meriterande Det är meriterande om du • har erfarenhet av testdriven utveckling och testautomatisering • har erfarenhet av att arbeta med continous delivery • har erfarenhet av att arbeta på ett större företag eller myndighet Personliga egenskaper Vi söker dig som har en personlig drivkraft, van vid att på egen hand ta dig an komplexa arbetsuppgifter där förutsättningarna inte alltid är helt klarlagda. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar i agila utvecklingsteam med gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk med god problemlösningsförmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi erbjuder Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter. Mer om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Förtroendearbetstid tillämpas. Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med ansvarig rekryterare. Ansökan Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Ansökan sker via Polisens webbaserade rekryteringsverktyg, klicka eller kopiera och klistra in nedan länk i en webbläsare. Vi undanber oss ansökningar via andra kanaler än denna. Sista ansökningsdag är 23 januari 2017. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Polismyndigheten, IT-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till It-avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till It-avdelningen

Erfarna Javautvecklare sökes
Som världsledande inom innovation och högteknologisk R&D utvecklar Altran tillsammans med sina kunder framtidens produkter och tjänster. Under mer än 30 år har Altran levererat lösningar till ledande företag och organisationer inom sektorer som rymd, fordon, energi, järnväg, finans, hälsovård och telekom.  Genom att omfatta alla faser av produkt- och tjänsteutveckling, från strategisk planering till slutprodukt, har Altran en ledande position inom fem lösningsområden: Intelligent Systems, Innovative Product Development, Lifecycle Experience, Mechanical Engineering och Information Systems.  I Skandinavien är Altran representerat i Borlänge, Göteborg, Karlstad, Linköping, Malmö, Stockholm och Oslo med cirka 550 medarbetare.  Innovation är vår ledstjärna och det är därför vi kallar oss ”Innovation makers”. Internationellt har Altran 27 000 medarbetare i 23 länder. Under 2015 hade koncernen en omsättning på 1 945 miljoner euro. Vad har Altran att erbjuda dig? Då vi har funnits i mer än 30 år har vi byggt upp ett starkt nätverk, vilket ger dig chansen att delta i många spännande projekt. Vi är ett globalt företag och kan erbjuda dig möjligheten till en internationell karriär. Din utveckling prioriteras och vi håller regelbundet både interna och externa utbildningar. För oss är gemenskap och sammanhållning viktigt och därför arrangerar vi många sociala aktiviteter. Vi är ett dynamiskt gäng i blandande åldrar som har skoj tillsammans. Vi växer så att det knakar, vill du vara med? Ansök idag! Nu behöver vi växa med ett flertal erfarna Javautvecklare till Altran i Göteborg. Man kommer att arbeta ute hos kund med såväl back end som front end utveckling i Java. Eftersom man arbetar i krossfunktionella team enligt Scrum kommer det ingå såväl utveckling som UX, testning och kravnedbrytning. Det kan även finnas möjlighet att arbeta som Scrum Master. Du kommer att arbeta med roliga produkter i stora agila projekt. Vi söker dig med relevant akademisk examen samt minst 3-4 års relevant arbetserfarenhet. Som konsult på Altran arbetar du alltid nära våra kunder och uppdragen varierar över tid. Du behöver därför ha lätt för att ta till dig nya miljöer och tekniker, samt ha en service- och kundorienterad inställning. Vidare brinner du precis som vi för tekniken och har en passion för att lösa problem och bidra med din expertis. Kvalifikationer: * Relevant högskole- eller civilingenjörsexamen * Minst 3-4 års arbetserfarenhet som Javautvecklare i större miljöer och projekt * Erfarenhet av att arbeta agilt enligt Scrum eller Kanban * Då man arbetar i internationella mijöer är det viktigt att man har mycket goda kunskaper i engelska språket i tal och skrift * Branscherfarenhet ifrån telekom eller försvar anses mycket meriterande Känner du igen dig i ovanstående beskrivning och lockas av konsultrollen? Då är du varmt välkommen med din ansökan! För mer information, vänligen kontakta Ann-Louise Nyman, Team Manager, på tfn: 0705-081 497.
Företag: ALTRAN
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare sökes

Castra Väst Systemutveckling söker erfarna Javautvecklare
Tycker du att det är för mycket snack och för lite verkstad i många IT-projekt? Har du någon gång tänkt ”...men hur svårt kan det va!”? Brinner du för att arbeta med systemutveckling? Har du redan insett eller vill lära dig mer om vad agil systemutveckling handlar om, och hur det leder till ett roligare arbete och en bättre produkt? Kompetenser: • Java (EE) • Eclipse eller motsvarande IDE • JSP • Javascript med något ramverk (AngularJS, jQuery, React et c.) • JPA, Hibernate • Spring • MVC (JFS, Spring MVC, Struts2) • JAX-RS, JAX-WS, JMS • Maven, Gradle • JUnit • JBoss, Tomcat, WebLogic, IBM WebSphere • Jenkins, Hudson • SQL • AJAX • HTML • CSS Vem är du? • Är du en erfaren Javautvecklare med minst 3 års erfarenhet? • Förstår du redan eller vill lära dig mer om vad systemutveckling handlar om på djupet och vilken nytta eXtreme Programming practises såsom TDD, pair programming, continuous integration, coding standards och refactoring medför? • Kan du arbeta i tvärfunktionella utvecklingsteam i enlighet med en agil utvecklingsmetodik? • Är du en stark kommunikatör både på svenska och engelska? • Vill du jobba i ett agilt företag där laganda och kamratskap inte bara är en intern angelägenhet utan också styr vår samverkan med kunder och alla våra projekt? • Vill du ta dig an nya utmaningar i form av andra branscher och utvecklingsprojekt med jämna mellanrum? • Vill du arbeta i Göteborg med omnejd? Om du kan kombinera egenskaperna ovan med ett antal av de listade kompetenserna, då har vi möjligheten för dig att arbeta som IT-konsult i något av våra egna eller våra kunders utvecklingsteam! Om Castra Väst Systemutveckling Vi bygger ett konsultbolag med den uttalade visionen att bygga ett helt företag med gedigna konsulter enligt de agila grundvärderingarna. Ett företag som har sin grund i interaktioner och samarbeten, transparens och kontinuerlig förbättring. Ett företag som genom sin företagsbacklog och retrospectives välkomnar förändring och där kollegor i självstyrande team får åta sig uppgifter och ta beslut om lösningar. Dessa värderingar ska löpa som en röd tråd i allt från rekrytering och utbildning till kundrelationer och konsultuppdrag. Och våra konsultuppdrag, konferenser och utbildningsinsatser ska spegla denna röda tråd och stärka vår agila kultur. Är du intresserad av en ny utmaning med enorma möjligheter att påverka, goda lönevillkor och skarpa kollegor som kan hjälpa dig vidare i din egen utveckling, tveka inte att direkt höra av dig till mig!
Företag: Castra West AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Castra Väst Systemutveckling söker erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Castra Väst Systemutveckling söker erfarna Javautvecklare

Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen
Vill DU bli en av oss som driver polisens it-stöd framåt och därigenom bidrar till att effektivisera den polisiära verksamheten? Polisens it-avdelning levererar it-stöd till hela polismyndigheten och dess drygt 28 500 medarbetare. It-avdelningen har ca 740 anställda som tillsammans sköter utveckling, drift och underhåll av it-stödet till myndighetens alla olika verksamhetsområden. Vi samverkar även i tekniska frågor med andra rättsvårdande myndigheter inom landet samt bidrar aktivt till det rättsvårdande arbetet inom EU. Är det DIG vi letar efter? Som anställd på it-avdelningen är du delaktig i ett viktigt samhällsuppdrag med många spännande verksamhetsområden där du gör skillnad på riktigt. Vårt fokus är att generera verksamhetsnytta – med hög utvecklingstakt och modern teknik utifrån agila principer och förhållningssätt. It-stödet hanterar bland annat polisanmälningar, utredningar, underrättelser, gränskontroll, efterlysningar, trafik, radio, informations- och ärendehantering, statistik, personal, loggning, behörighet och it säkerhet. Våra it-stöd har ett brett spann – från små enkla applikationer till stora komplexa system, från egenutvecklat till standardsystem, från gamla system till nya heta mobila appar. Vi söker nu Erfarna Javautvecklare till enheten Utveckling och applikationsförvaltning (UAF) – är det DU? ARBETSUPPGIFTER Som Javautvecklare kommer du att arbeta med utveckling av nya och befintliga system, huvudsakligen skrivna i Java och närliggande tekniker och även arbeta med databaser, skript, skriva dokumentation, testa och ha kontakt med driften och verksamheten. Vi arbetar enligt agila principer och alla i teamen är med och bidrar i sprintplanering, demos och dagliga stå-upp-möten. Vi jobbar nära verksamheten och det är viktigt att ha god förståelse för hur polisen arbetar och vilka behov de har varför du kommer att få möjlighet till studiebesök och verksamhetspraktik i den operativa polisverksamheten. KVALIFIKATIONER • Högskoleexamen inom IT eller annan relevant högskoleutbildning • Minst 3 års erfarenhet av systemutveckling med gedigna kunskaper inom Java • Erfarenhet av att arbeta i agila team med agila metoder • Flytande svenska i tal och skrift Du har erfarenhet av några av följande verktyg/miljöer: • JEE och närliggande bibliotek såsom Hibernate och Spring • Applikationsservrar: t ex JBoss • Ramverk/tekniker: JPA, ajax, JavaServer Faces • Verktyg: Eclipse, Maven, Hudson • Standarder: Xml, Java 5 eller senare, Java EE 5, EJB 3.0 (eller högre), Webservices, JMS • Databaser: MySQL eller Oracle • Operativsystem: Linux/Unix • JIRA, Confluence eller motsvarande verktyg för agil utveckling Meriterande Det är meriterande om du; • har erfarenhet av testdriven utveckling och testautomatisering • har erfarenhet av att arbeta med continous delivery • har erfarenhet av att arbeta på ett större företag eller myndighet Personliga egenskaper Vi söker dig som har en personlig drivkraft, van vid att på egen hand ta dig an komplexa arbetsuppgifter där förutsättningarna inte alltid är helt klarlagda. Det är viktigt för oss att du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och att du är kommunikativ eftersom vi jobbar i agila utvecklingsteam med gemensamma mål. Du är tekniskt skicklig, prestigelös, analytisk med god problemlösningsförmåga. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi erbjuder Vi erbjuder en arbetsplats med många intressanta arbetsuppgifter och yrkesgrupper. Vi bedriver vår verksamhet med det engagemang, den tillgänglighet och den effektivitet som vårt uppdrag kräver. Polismyndigheten arbetar aktivt med jämställdhet och mångfald och strävar efter att skapa en arbetsplats där skiftande erfarenhet och bakgrund tas till vara. Våra anställda har tillgång till ett friskvårdsutbud med goda träningsmöjligheter. Mer om anställningen Anställningen är tillsvidare och inleds med sex månaders provanställning. Förtroendearbetstid tillämpas. Arbetsplatsen ligger på Kungsholmen i Stockholm. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Säkerhetsprövning (med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen) genomförs före anställning. Anställningen kräver svenskt medborgarskap. Som medarbetare inom polisen agerar du för likabehandling. Det är en förutsättning för rättssäkerhet, rättstrygghet och för polisens legitimitet i samhället. Som företrädare för polisen respekterar du allas lika värde och skapar förtroende för polisen. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Har du skyddad identitet, referenser eller liknande information som du själv bedömer som olämplig att lämna ut, ta kontakt med ansvarig rekryterare. Ansökan Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen. Ansökan sker via Polisens webbaserade rekryteringsverktyg, klicka eller kopiera och klistra in nedan länk i en webbläsare. Vi undanber oss ansökningar via andra kanaler än denna. Sista ansökningsdag är 10 april 2017. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Välkommen med din ansökan!
Företag: Polismyndigheten, IT-avdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Polismyndigheten söker Erfarna Javautvecklare till IT-avdelningen

Erfarna Javautvecklare sökes!
Om jobbet För kund räkning söker vi två Javautvecklare till deras IT avdelning. Dels backend men även frontend. Är du en duktig fullstack JAVA programmerare är det meriterande. Har du erfarenheter från E-commerce och/eller Retail sidan så passar du väl in i företagets framtidsvisioner med storsatsning på dessa områden. Dina arbetsuppgifter: Du kommer ingå i ett litet men agilt och högeffektivt team om totalt 7 personer. Du kommer att få jobba med kundens alla företagets marknader i östeuropa, och norden. Du kommer även vara delaktig i företagets storsatsning på retail sidan och e-commerce sidan där du kommer få vara delaktig i att bygga inovativa lösningar för dessa försäljningskanalers behov och integrera lösningarna mot företagets backoffice. Krav för tjänsten: -Ypperliga kunskaper i Java 8. -Praktisk erfarenhet av att jobba med och mot relationsdatabaser, Postgres -God förståelse för funktionell och objektorienterad programmerings paradigm. -Du har minst 3-4 års arbetslivserfarenhet som java utvecklare. -Behärska svenska mkt väl i tal och skrift. Ansökan görs via mail till agneta.eriksson@hays.com, skicka cv och personlig presentation. Märk din ansökan med "Javautvecklare"
Företag: Hays Specialist Recruitment AB
Ort: Malmö
Publicerad : 01-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare sökes!

Acino söker erfarna Javautvecklare
Om företaget Acino är ett IT-bolag med rötter i Norrland som sedan starten 2006 vuxit till att idag vara en av Umeås största och mest välmående bolag inom vår bransch. Vi är stora inom systemutveckling, test och interaktionsdesign och jobbar i projekt såväl inhouse som ute hos våra kunder. Vår framgång bygger på passion för digital utveckling, transparenta dialoger och agila arbetssätt. Läs gärna mer om oss på www.acino.se eller följ oss på sociala medier. Hjärtat och vår absolut största styrka på Acino är vår personal. Det viktigaste vi gör är att rekrytera rätt personer att växa med då kvalitet och stolthet är ledord i allt vi tar oss för. Som kollega till oss värnar vi om att du ska få utlopp för din digitala kreativitet och kunna ha balans i livet på alla plan. Vi söker nu fler erfarna javautvecklare till vårt kontor i Umeå. Dina arbetsuppgifter Som javautvecklare på Acino erbjuds du goda utvecklingsmöjligheter och spännande uppdrag. I vårt familjära bolag står den individuella utvecklingen i centrum då vi tror att motiverade medarbetare är nyckeln till vår gemensamma framgång. Du kommer att ha möjlighet att arbeta i varierande projekt, stora som små, kopplat mot olika verksamheter och branscher. Din profil Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av javautveckling. Du har erfarenhet av arbete i agila utvecklingsprojekt och kan ta ansvar för att leda mindre grupper eller delar av projekt om så behövs. Det är meriterande om du har erfarenhet av frontend-utveckling (t.ex. Angular), testarbete och/eller arbete inom telekom. För oss är det självklart att du är duktig på att kommunicera i tal och i skrift, på både på svenska och engelska. Då tjänsten i stor utsträckning innebär kommunikation och samverkan med kollegor och kunder är det viktigt att du får energi av att samarbeta med andra. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta den bästa lösningen för kunden och slutanvändaren. Ta chansen och följ med oss på vår fortsatta tillväxtresa, vi törs lova att du inte kommer bli besviken! Din ansökan I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Mattias Adolfsson, på tfn: 0733-51 27 25. Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se, men senast den 25 februari.
Företag: Clockwork Umeå AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Acino söker erfarna Javautvecklare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Acino söker erfarna Javautvecklare

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av våra största kunder inom Telecom- branschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. – Svenska i tal och skrift. – Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. – Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. – Engelska i tal och skrift. – Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. WorkNordic är ett snabbt växande företag inom marknadsföring av platsannonser, rekrytering och bemanning. Vi erbjuder rekryteringslösningar till alla delar av näringslivet. Vi hjälper dig att hitta rätt jobb oavsett vilken bransch du befinner dig i.
Företag: Worknordic Group AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt

Erfarna Javautvecklare till spännande projekt
Vill du vara med i Sigmas storsatsning där du kommer få vara med och bygga upp en ny plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Då vill vi träffa dig! Nu söker vi för Sigmas räkning flertalet utvecklare som tillsammans vill vara med och bygga upp ett nytt team. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag! Dina arbetsuppgifter Som Javautvecklare kommer du att arbeta med ett projekt hos en av Sigmas största kunder inom Telecombranschen där du främst kommer sitta ute hos kund. Du kommer vara med i ett spännande projekt som spänner sig under flera år. Företaget bygger upp en ny plattform som kommer vara en levande plattform som följer tekniken och framtidens evolution. Hur saker och ting ska fungera bestäms utifrån det agila teamet du kommer ingå i. Övrigt: Arbetstider: 08–17. Omfattning: Heltid. Placering: Stockholm Uppdraget är en direktrekrytering där du blir anställd direkt hos Sigma Technology. Din profil Skallkrav: - Högskole- eller civilingenjörsutbildning inom mjukvaruutveckling. - Minst 2 års arbetslivserfarenhet inom programmering där du varit i kontakt med både frontend och backend. - Goda kunskaper i programmeringsspråket Java, C eller C++. - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Svenska i tal och skrift. Som person ser vi att du har ett brinnande intresse för programmering samt hela tiden vill hålla dig uppdaterad inom nya teknikområdet och programmeringsspråk. Vi ser gärna att du är kreativ i grupp och teamkonsultation då du kommer arbeta tätt tillsammans med dina kollegor. Vi söker även dig som ser långsiktigt på din nästa anställning. Om kunden Sigma är ett företag med jättebra personalpolitik som lägger stor vikt i att sina anställda ska trivas och har blivit utnämnda till Sveriges bästa arbetsgivare. Därför har du som konsult på Sigma möjligheten att på sikt utvecklas åt den riktningen du själv finner mest intressant. Sigma Technolgy är idag runt 400 anställda. För att läsa mer om Sigma besök deras hemsida www.sigmatechnology.se Om vårt företag OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, lager- och logistik, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på 43 orter i Sverige, och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss, eller rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se
Företag: OPG Stockholm Rekrytering
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna Javautvecklare till spännande projekt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna Javautvecklare till spännande projekt


Sök lediga jobb Erfarna Javautvecklare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se