Eskilstuna kommun, BOU GSO6 jobb - lediga jobb

Eskilstuna kommun, BOU GSO6 jobb Eskilstuna kommun, BOU GSO6 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Eskilstuna kommun, BOU GSO6. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Eskilstuna kommun, BOU GSO6. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 2. Speciallärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 3. Hemkunskapslärare till Djurgårdsskolan, vikariat- Eskilstuna

 4. Speciallärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 5. Djurgårdsskolan söker lärare till åk 4-6- Eskilstuna

 6. Skogsängsskolan söker tidigarelärare- Eskilstuna

 7. Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 8. Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 9. Skoladministratör 50 % till Skogsängsskolan- Eskilstuna

 10. Skolbibliotekarie till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 11. Förskollärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan- Eskilstuna


Mer beskrivning

Lärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med inriktning Ma/No alt Sv/So (minst behörig i 2 ämnen). ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i efterfrågad årskurs. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i Ma/No alt Sv/So i åk 4-6. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Djurgårdsskolan

Speciallärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en speciallärare till åk 4-9. ARBETSUPPGIFTER Undervisning, handledning och sedvanliga arbetsuppgifter som speciallärare gällande barn i de efterfrågade årskurserna. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med speciallärarexamen, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som speciallärare. Meriterande är kunskap om läs- och skrivinlärning. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Vidare ser vi gärna att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Djurgårdsskolan

Hemkunskapslärare till Djurgårdsskolan, vikariat
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 6-9 med inriktning hemkunskap. ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i efterfrågad årskurs. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i hemkunskap till årskurs 6-9. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskapslärare till Djurgårdsskolan, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskapslärare till Djurgårdsskolan, vikariat

Speciallärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida. Till Djurgårdsskolan söker vi nu en speciallärare till åk 4-9. ARBETSUPPGIFTER Handledning och sedvanliga arbetsuppgifter som speciallärare gällande barn i de efterfrågade årskurserna. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med speciallärarexamen, vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som speciallärare. Meriterande är som du har kunskap om läs- och skrivinlärning. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Vidare ser vi gärna att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Djurgårdsskolan

Djurgårdsskolan söker lärare till åk 4-6
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu två lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med inriktning Ma/No alt Sv/So. ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i efterfrågad årskurs. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i Ma/No alt Sv/So i åk 4-6. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Djurgårdsskolan söker lärare till åk 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurgårdsskolan söker lärare till åk 4-6

Skogsängsskolan söker tidigarelärare
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. På Skogsängsskolan finns ca 225 elever från förskoleklass till åk.5. Skolan är belägen intill Vilsta friluftsområde. Vi arbetar för hög måluppfyllelse genom att ha höga förväntningar på eleverna. På Skogsängsskolan börjar vi arbeta med språkstimulans och matematik redan i förskoleklass. Vi är måna om varje elevs delaktighet i det dagliga arbetet och vi jobbar aktivt med att sätta barnets egen kreativitet i fokus. På vår skola arbetar vi aktivt med att ständigt förbättra oss genom kritisk granskning av den egna verksamheten. Till Skogsängsskolan söker vi en tidigarelärare för årskurs 3 i sv/so. ARBETSUPPGIFTER Du kommer ha ansvar för elever i sv/so och mentor i en årskurs 3. Som lärare tidigare åldrar arbetar du i ett arbetslag med andra pedagoger. Barnens behov och sammansättning styr verksamhetens innehåll och gruppens storlek. Både den inre och yttre miljön ska erbjuda våra barn mötesplatser för dialog, kreativitet och samspel. Som lärare tidigare åldrar ansvarar du för att ge stöd, uppmuntran och förutsättningar för varje barn att utvecklas utifrån sina förutsättningar i en lustfylld, utmanande och lärande miljö. Som lärare tidigare åldrar ska du planera, genomföra och följa upp verksamheten och sprida din kunskap till dina kollegor. Du ansvarar för att följa barnets utveckling och lärande, samt kontinuerligt reflektera kring detta. Pedagogisk observation, reflektion och dokumentation är en del i det dagliga arbetet, vilket ska leda till att synliggöra barnens olika läroprocesser och utveckling. KVALIFIKATIONER Vi kräver att du har lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 3 i sv/so. Det är meriterande med erfarenhet av arbete eller VFU med elever i tidigare år. Vi söker dig som har förmåga att tänka nytt, som ser möjligheter att utveckla och utvecklas i en skola i förändring. Du som pedagog måste ha en vilja att alltid lära mer för att kunna utmana barnen och dina kollegor vidare i deras lärande. Förmåga att kunna planera mot långsiktiga mål och ett intresse av att följa upp och analysera verksamheten är ett måste för dessa tjänster. Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med skolans värdegrund. Vi förväntar oss att du har en öppenhet inför mötet med barn och vuxna med olika bakgrund och förutsättningar. Eftersom vi arbetar i arbetslag är din förmåga att samarbeta och vara anpassningsbar mycket viktig. Du är duktig på att kommunicera med såväl barn som vuxna och är van att anpassa din kommunikation. Du ska ha en god elevsyn och förmåga att bygga förtroende. Det är viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Skogsängsskolan söker tidigarelärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skogsängsskolan söker tidigarelärare

Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9, inklusive grundsärskolan. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. för hela Djurgårdsskolan. Bokstäverna står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. För grundsärskolans del innebär detta att vi arbetar intensivt med målen i kursplanen, vi arbetar utåtriktat mot samhället i övrigt, vi arbetar tematiskt, vi söker samarbete med idrottsföreningar och vi genomför musikföreställningar. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan ARBETSUPPGIFTER Brinner du för att entusiasmera och motivera dina elever? Vi söker nu en Speciallärare som arbetar som klasslärare i årskurs 7-9 i grundsärskolan. Ditt arbete består av sedvanliga läraruppgifter vilket bland annat innebär att planera och lägga upp undervisning i grupp och individuellt. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 i Ma/No samt speciallärar- eller specialpedagogutbildning. Meriterande är om du har kompletterande utbildning i specialpedagogik med inriktning utvecklingsstörning. Krav för tjänsten är att du tidigare arbetat med barn som har en utvecklingsstörning, att du har praktisk erfarenhet av LGR11 samt att du är van att arbeta i ett arbetslag. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som speciallärare och att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en positiv, trygg och tydlig ledare, du kan lätt anpassa dig efter situation. Du är ansvarsfull och planerar, genomför, dokumentera och följer upp ditt arbete. Du kommer att vara en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du har en helhetssyn och kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan

Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9, inklusive grundsärskolan. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. för hela Djurgårdsskolan. Bokstäverna står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. För grundsärskolans del innebär detta att vi arbetar intensivt med målen i kursplanen, vi arbetar utåtriktat mot samhället i övrigt, vi arbetar tematiskt, vi söker samarbete med idrottsföreningar och vi genomför musikföreställningar. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan ARBETSUPPGIFTER Brinner du för att entusiasmera och motivera dina elever? Vi söker nu en Speciallärare som arbetar som klasslärare i årskurs 7-9 i grundsärskolan. Ditt arbete består av sedvanliga läraruppgifter vilket bland annat innebär att planera och lägga upp undervisning i grupp och individuellt. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 i Ma/No samt speciallärar- eller specialpedagogutbildning. Meriterande är om du har kompletterande utbildning i specialpedagogik med inriktning utvecklingsstörning. Krav för tjänsten är att du tidigare arbetat med barn som har en utvecklingsstörning, att du har praktisk erfarenhet av LGR11 samt att du är van att arbeta i ett arbetslag. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete som speciallärare och att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en positiv, trygg och tydlig ledare, du kan lätt anpassa dig efter situation. Du är ansvarsfull och planerar, genomför, dokumentera och följer upp ditt arbete. Du kommer att vara en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du har en helhetssyn och kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan

Skoladministratör 50 % till Skogsängsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vårt arbete genomsyras av helhetssyn, professionalism, tydlighet, respekt samt invånar-, kund- och brukarfokus. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. På Skogsängsskolan finns ca 250 elever från förskoleklass till åk.5. Skolan är belägen intill Vilsta friluftsområde. Vi arbetar för hög måluppfyllelse genom att ha höga förväntningar på eleverna. På Skogsängsskolan börjar vi arbeta med språkstimulans och matematik redan i förskoleklass. Vi är måna om varje elevs delaktighet i det dagliga arbetet och vi jobbar aktivt med att sätta barnets egen kreativitet i fokus. På vår skola arbetar vi aktivt med att ständigt förbättra oss genom kritisk granskning av den egna verksamheten. Skogsängsskolan söker nu en skoladministratör på 50 % som kan jobba förmiddagar, måndag-fredag. ARBETSUPPGIFTER Skoladministratörens huvudsakliga arbetsuppgifter är att bistå områdets rektor med både kvalificerade och enkla administrativa arbetsuppgifter inom elev,- personal-, och ekonomiadministration. Skoladministratören har kontakter med elever, föräldrar och områdets personal samt även vissa externa kontakter. Skoladministratörsrollen fungerar som ansikte utåt i många fall och ses som ”spindeln i nätet” för området. Du kommer att arbeta med; - elevadministration - ekonomi - fakturering - personaladministration - arkivering - postgång - externa och interna kontakter - skolskjutsar - arbetsmiljöarbete och - lås och larmhantering. KVALIFIKATIONER Du ska ha gymnasieexamen gärna med ekonomisk, administrativt eller likvärdig inriktning. Starkt meriterande är minst två års erfarenhet av administrativt arbete och erfarenhet av administrativt arbete inom skolan. Meriterande är minst ett års erfarenhet av en kundserviceroll. Det är starkt meriterande med kunskap och erfarenhet av Proceedo, Ps Självservice, Agresso, och Extens. Du bör ha IT- kunskaper i det dagliga arbetet med bland annat Officepaketet. Du ska kunna uttrycka dig tydligt i tal och skrift på svenska. Du ska vara kommunikativ, ha ett trevligt bemötande, vara öppen och tillmötesgående och inneha en hög grad av servicekänsla. Du har en helhetssyn och förstår din del i helheten och kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du är noggrann och kan planera och strukturera ditt arbete självständigt samt ha många saker på gång och arbeta i ett högt tempo. Du har en utvecklingsvilja och kan se förbättringsområden i ditt eget arbete för att förbättra processer och arbetsätt. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in din ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger tjänstens referensnummer. Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte tas i anspråk av övertalighet och att erforderliga beslut fattas. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Skoladministratör 50 % till Skogsängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skoladministratör 50 % till Skogsängsskolan

Skolbibliotekarie till Djurgårdsskolan
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda, professionella möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad! Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt till med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. Då allt fler elever lockas till vår skola, har matsalen byggts ut och utbyggnationen med moderna klassrum färdigställs ht 13. På Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9, grundsärskola samt nyanlända. Det gör att vi kan följa ditt barn genom hela grundskolan mot goda resultat. I de lägre åldrarna arbetar lärare, förskollärare och fritidspedagoger tillsammans kring barnen. Engagerad personal skapar trygghet redan från start. Matematik, natur, teknik och språkutveckling i samarbete med vårt bibliotek, är områden som vi prioriterar genom hela skoltiden. Vårt fokus är kunskap och goda studieresultat och ett arbetsklimat som präglas av goda relationer mellan lärare och elever samt tydliga krav på ordning och reda. På Djurgårdsskolans tre-parallelliga mellanstadium finns även musikklasser från årskurs 4. Till Gamla Stadens Musikklasser söker elever från hela Eskilstuna som vill satsa extra på körsång och musik. Vår omtyckta idrottsprofil från årskurs 6 har inriktning mot bland annat fotboll, tennis och ridning och vi samarbetar även med föreningar inom gymnastik och simning för utvidgning av vår idrottsprofil. I enlighet med nya läroplanen genomsyras undervisningen av entreprenöriellt lärande i år 7-9, vilket bland annat innebär att våra elever blir motiverade, handlingskraftiga och ansvarstagande till att se sina drömmar som framtida möjligheter. Inom ramen för elevens val ges också möjlighet till kvalificerad fördjupning i akademiska ämnen, allt kopplat till läroplanen. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en bibliotekarie för en heltidstjänst på dagtid med ansvar för Djurgårdsskolans skolbibliotek. I rollen som bibliotekarie ansvarar du över skolbiblioteket. Du ingår i ett arbetslag men är skolans enda bibliotekarie. I arbetet ingår nätverks-och fortbildningsträffar i samarbete med övriga bibliotek och mötesplatser. Du möter lärare och elever dagligen och är behjälplig i frågor kring litteratur, informationskompetens och utlåning. Du har boksamtal med eleverna och är ett stöd till lärarna i planeringen av arbetsområden både faktamässigt och skönlitterärt. Vidare ansvarar du för bibliotekets sortiment och inköp. Du presenterar och tillgängliggör ny litteratur både i klasser och i biblioteketet. KVALIFIKATIONER I första hand söker vi dig som har en avslutad examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller motsvarande utbildning eller arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av biblioteksarbete, gärna med inriktning mot barn och ungdomar. Du har ett gediget litteraturintresse och är bekväm med att använda dator och IT som arbetsverktyg. Har du tidigare arbetat i något lånesystem ser vi det som positivt. Du har kunskap om informationskompetens samt är villig att driva och utveckla detta område. Du är öppen för att utveckla samarbete i nätverk med skolor i samma område. För att lyckas i rollen som skolbibliotekarie är dina personliga egenskaper viktiga och vi söker dig som har en god pedagogisk förmåga och ett gott bemötande mot både elever och lärare. Du har en positiv syn och är lyhörd för besökarnas olika behov och önskemål. Eftersom du är själv i din roll är det viktigt att du är bekväm i detta och har en förmåga att ta egna initiativ och driva arbetet framåt. För att skolbiblioteket ska se välkomnande ut har du har ett gott öga för ordning och reda. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in din ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger tjänstens referensnummer. Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolbibliotekarie till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolbibliotekarie till Djurgårdsskolan

Förskollärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda, professionella möten med invånare, brukare och kunder. I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi är en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 8 500 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Välkommen att göra skillnad! Djurgårdsskolan ligger strategiskt i östra Eskilstuna med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9, inklusive grundsärskolan. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. för hela Djurgårdsskolan. Bokstäverna står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. För grundsärskolans del innebär detta att vi arbetar intensivt med målen i kursplanen, vi arbetar utåtriktat mot samhället i övrigt, vi arbetar tematiskt, vi söker samarbete med idrottsföreningar och vi genomför musikföreställningar. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. ARBETSUPPGIFTER Brinner du för att entusiasmera och motivera dina elever? Vi söker nu en Förskollärare till grundsärskoleklass och tillhörande fritidshem. Din uppgift är att ansvara för den pedagogiska verksamheten på fritidshemmet och tillsammans med grundskolläraren ansvara för undervisningen i åk 1-6. I övrigt består arbetet av sedvanliga läraruppgifter vilket bland annat innebär att planera och lägga upp undervisning i grupp och individuellt. Arbetet genomförs i nära samarbete med kollegor och ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen för grundskolans tidigare år, förskollärarexamen eller fritidspedagogexamen. Det är meriterande om du har kompletterande specialpedagogisk utbildning och även om du har erfarenhet av att arbeta inom grundskolans tidigare år. Om du har tidigare erfarenhet av arbete med barn i behov av särskilt stöd eller arbete med barn som har utvecklingsstörning kommer du snabbt komma in i rollen. Vi ser gärna att du är trygg i och har erfarenhet av att använda IT som ett verktyg i undervisningen. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en positiv, trygg och tydlig ledare, du kan lätt anpassa dig efter situation. Du är ansvarsfull och planerar, genomför, dokumenterar och följer upp ditt arbete. Du kommer att vara en del av ett arbetslag så det är viktigt att du har en god samarbetsförmåga. Vi värdesätter att du har en helhetssyn och kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in din ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger tjänstens referensnummer. Enligt skollagen (2010:800) krävs att registerutdrag från Rikspolisstyrelsens belastningsregister uppvisas för att få arbeta inom förskoleverksamhet/skola/fritidshem. Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande. För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster: Eskilstuna kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Grundsärskolan/Djurgårdsskolan


Sök lediga jobb Eskilstuna kommun, BOU GSO6

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se