Lediga jobb Eskilstuna - Söka jobb i Eskilstuna

Lediga jobb Eskilstuna Sök lediga jobb Eskilstuna


Hittade inga lediga jobb på sökning: Eskilstuna. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Etableringslots Eskilstuna- Södertälje

 2. Tegelviken söker behörig lärare till åk 2-5 inom ämnena Svenska/So- Eskilstuna

 3. Student sökes för extrajobb som kundservicemedarbetare i Eskilstuna.- Eskilstuna

 4. GSO2, Gillberga söker lärare, tillsvidaretjänster- Eskilstuna

 5. Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng- Eskilstuna

 6. Speciallärare till Skiftingehus skola, vikariat- Eskilstuna

 7. Lärare till Lundbyskolan- Eskilstuna

 8. Elgiganten Eskilstuna söker säljare till vitvaror- Eskilstuna

 9. Strategisk inköpare till konsultuppdrag i Eskilstuna- Eskilstuna

 10. Driven medlemsvärvare sökes till Eskilstuna- Eskilstuna

 11. Casinopersonal Eskilstuna- Eskilstuna

 12. Kommunikatör- Eskilstuna

 13. Utvecklare/samordnare- Eskilstuna

 14. Sjuksköterskor för kommunsjukvård i Eskilstuna- Eskilstuna

 15. Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna- Eskilstuna

 16. Innesäljare, Eskilstuna- Eskilstuna

 17. Två arbetsterapeuter till Vuxenförvaltningen- Eskilstuna

 18. Kock/Kokerska- Eskilstuna

 19. Kock/Kokerska- Eskilstuna

 20. Terminalarbetare med truckkompetens till Eskilstuna sökes!!- Eskilstuna

 21. Projektör till Stadsbyggnadsförvaltningen- Eskilstuna

 22. Lärare med erfarenhet av starta eget och företagande till Eskilstuna.- Eskilstuna

 23. Servicehandläggare, Eskilstuna- Eskilstuna

 24. Blivande Gruppchef/Säljare Eskilstuna- Eskilstuna

 25. Projektledare VS - Eskilstuna- Eskilstuna

 26. Tegelviken söker behörig lärare till åk 6-9 inom ämnena spanska/engelska- Eskilstuna

 27. Björktorpsskolan söker förskollärare/fritidspedag- Eskilstuna

 28. Assisterande dansledare Eskilstuna HT 13- Eskilstuna

 29. Beteendevetare/boendestödjare Riktargatan, Torshälla- Eskilstuna

 30. Förskolelärare/tidigarelärare till förskoleklass/fritidshem- Eskilstuna

 31. Tegelviken söker lärare inom ämnet engelska alt. franska, åk 6-9, vik- Eskilstuna

 32. Lärare till Djurgårdsskolan- Eskilstuna

 33. Butikssäljare till 3Butiken i Eskilstuna- Eskilstuna

 34. Tre sjuksköterskor till LSS och Socialpsykiatri- Eskilstuna

 35. Tunagården söker två undersköterskor- Eskilstuna

 36. Boendestödjare till intensivstöd med målgrupp 18-25 år- Eskilstuna

 37. Socialsekreterare till mottagningen för ekonomiskt bistånd- Eskilstuna

 38. Boendestödjare/beteendevetare till autismenheten- Eskilstuna

 39. Brevbärare till Eskilstuna- Eskilstuna

 40. FOTOGRAFER SÖKES I ESKILSTUNA- Eskilstuna


Mer beskrivning

Etableringslots Eskilstuna
Verksamhetsbeskrivning Arebtskonsulterna är ett jobbförmedlingsföretag som erbjuder tjänster inom jobbcoaching och etableringslots. Vår specialitet är att stödja arbetssöaknde på vägen till arbete och matcha med rätt jobb. Vi strävar efter att skapa jämlika möjligheter och förutsättningar för alla arbetssökande oavsett ålder, kön, utbildning, etnicitet, religion, sexuell läggning elelr funktionshinder, så alal kan få ett jobb som de trivs med. Arbetskonsulenterna växer och som en del i vår expansion söker vi dig som vill arbeta som etableringslots Arbetsuppgifter Som etableringslots arbetar du med att kontakta arbetsgivare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet för att matcha dina deltagare mot jobb. Kontakta handläggarna på Arbetsförmedlingen och informera dem om dina deltagares status. Hjälpa dina deltagare att etablera sig i arbetslivet så de hittar sin egen väg till försörjning på snabbast möjliga sätt. Erbjuda råd och stöd om studie- och yrkesval. Genomföra individuella samtal samt ge stöd i olika sociala frågor. Genomföra gruppseminarier. Administration och dokumentation. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är självgående, relationsskapare, målfokuserad och engagerad. du gillar ett högt tempo och arbetar effektivt samt strukturerat. Du har erfarenhet och ett brinnande intresse för att arbetat med människor. Du har lätt för att anpassad ig till de människor du möter samt att du är lyhörd och är en god kommunikatör. Du har arbetslivserfarenhet samt eftergymnasial utbildning. Vidare har du god kännedom om den svenska arbetsmarknaden samt om samhället. Du kommunicerar på såväl svenska som arabiska i tal och skrift.
Företag: AB Arbetskonsulterna i Sverige
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots Eskilstuna

Tegelviken söker behörig lärare till åk 2-5 inom ämnena Svenska/So
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet, det vet vi genom vår senaste medarbetarenkät. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Tegelviken ligger i Kvicksund, ett villasamhälle vid Mälaren, ca två mil nordväst om Eskilstuna, på gränsen mellan Södermanland och Västmanland. Tegelviken präglas av grundsynen att placera barnen i centrum i ett helhetsperspektiv, ett starkt föräldraengagemang och en ekologisk profil. Tegelviken har förskola och grundskola från förskoleklass till åk 9. ARBETSUPPGIFTER Behörig lärare inom ämnena Sv/So i åk 2-5. I tjänsten ingår att tillsammans med övriga i arbetslaget sköta för laget gemensamma uppgifter och samarbeta med övriga pedagoger på skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 2-5 inom ämnena svenska och So. I tjänsten ingår också mentorskap. Erfarenhet av undervisning i åldersblandade grupper är en merit. Du ska vara öppen och positiv, ha lätt att vinna såväl elevernas som föräldrarnas förtroende och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Flexibilitet att arbeta i en föränderlig organisation, ett positivt reflekterande synsätt, samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderar vi högt. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO5
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tegelviken söker behörig lärare till åk 2-5 inom ämnena Svenska/So jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tegelviken söker behörig lärare till åk 2-5 inom ämnena Svenska/So

Student sökes för extrajobb som kundservicemedarbetare i Eskilstuna.
Student Consulting Är du student på jakt efter ett spännande och givande extrajobb? Är du en person som brinner för att ge service? Då har vi ett uppdrag för dig! StudentConsulting söker nu för kunds räkning kundservicemedarbetare för installation och introduktion av ett nytt talbokssystem.Du kommer att installera talboksspelare för uppläsning av tidningar på plats hos användaren och ge denne utförliga instruktioner i hur man navigerar sig i det nya systemet. Arbetstiderna är förlagda till dagtid, och du jobbar minst 4 timmar per pass, ca 10-20 timmar/vecka. Företaget är en leverantör av talboksspelare och ska nu lansera en ny, modernare, teknik som tillhandahåller en större mängd information än tidigare. Vi söker dig som: - Gillar att arbeta med service och arbeta direkt mot kund. - Har god förmåga att förmedla kunskap till äldre synskadade - Grundläggande kunskap i att hantera dator och internetuppkopplingar. Övrig teknisk kompetens, ex. kunskap om hårdvara är meriterande. - Tillgång till surfplatta/dator eller smartphone - Har B-körkort och tillgång till egen bil, milersättning utgår. För att passa för tjänsten är det dessutom viktigt att ha en god svenska, både i tal och skrift samt vara en god kommunikatör och ha förmågan att tydligt förmedla instruktioner. Vi tror även att du har ett långt tålamod och ett glatt humör i alla situationer! Har du tidigare erfarenhet av äldre och/eller synskadade personer är detta mycket meriterande. Placeringen är i Eskilstuna men resor i regionen kommer att förekomma. Tjänsten innebär att du kommer arbeta som uthyrd konsult hos kund för StudentConsulting. Uppdraget beräknas pågå i 3-6 månader. Vi rekryterar löpande så skicka in din ansökan redan i dag! Mångfaldigt prisbelönta Student Consulting är experter på ung personal och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur extremt värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: Student Consulting
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes för extrajobb som kundservicemedarbetare i Eskilstuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes för extrajobb som kundservicemedarbetare i Eskilstuna.

GSO2, Gillberga söker lärare, tillsvidaretjänster
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar över 3000 medarbetare med att erbjuda högkvalitativ förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola för kommunens barn och unga. Eskilstuna är en spegling av världen med en mångfald av människor från världens alla hörn. I Eskilstuna är det ett stort fokus på skolfrågorna från såväl kommunledning som politiker. ARBETSUPPGIFTER Till Grundskoleområde 2, Gillberga och söker vi nu två lärartjänster. Gillberga skola är en grundskola med cirka 115 elever från förskoleklass till årskurs sex. På skolan arbetar 10 personal och vi arbetar ämnesintegrerat åk 1-3, åk 4-6. Skolan ligger i en lantlig idyll, 15 km från Eskilstuna Gillberga skola söker: •1 st. Specialpedagog. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 100 % arbetstid. •1 st. So/Ma/Eng-lärare, mentorskap åk 4. Undervisningen sker ämnesintergreat och är en tillsvidaretjänst med 100 % arbetstid. Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn/ungdomar i de efterfrågade årskurserna. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER För tjänsterna krävs lärarexamen med ämnesbehörighet i de ämnen som efterfrågas samt behörighet att undervisa i de årskurser som efterfrågas. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet eftersom dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång. Som anställd på inom GSO2 har du ett IT- intresse, en god samarbetsförmåga och en ansvarskänsla. Vi ser gärna att du kan entusiasmera & inspirera eleverna och möter dem med lyhördhet & fingertoppskänsla. Du har en god kommunikativ förmåga.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO2
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga GSO2, Gillberga söker lärare, tillsvidaretjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: GSO2, Gillberga söker lärare, tillsvidaretjänster

Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar över 3000 medarbetare med att erbjuda högkvalitativ förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola för kommunens barn och unga. Eskilstuna är en spegling av världen med en mångfald av människor från världens alla hörn. I Eskilstuna är det ett stort fokus på skolfrågorna från såväl kommunledning som politiker. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver dig som vill vara med och utveckla verksamheten i Skiftinge. Personen som fångar ögonblicksbilden hos eleverna, som arbetar målmedvetet med att höja elevernas studieresultat och motivation. Skiftinge erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att möta en positiv och engagerad personalgrupp som arbetar utifrån elevens bästa. Skiftingehus är en mångkulturell skola med drygt 400 elever från förskoleklass upp till skolår 9. Du kommer att undervisa i svenska/engelska i årskurs 6-9. samt, att tillsammans med övriga i arbetslaget, sköta för laget gemensamma uppgifter och samarbeta med övriga pedagoger på skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörighet att undervisa som senarelärare i ämnena engelska och svenska. Du ska vara öppen och positiv, ha lätt att vinna såväl elevernas som föräldrarnas förtroende och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Flexibilitet att arbeta i en föränderlig organisation, ett positivt reflekterande synsätt, samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderar vi högt. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO5
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng

Speciallärare till Skiftingehus skola, vikariat
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar över 3000 medarbetare med att erbjuda högkvalitativ förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola för kommunens barn och unga. Eskilstuna är en spegling av världen med en mångfald av människor från världens alla hörn. I Eskilstuna är det ett stort fokus på skolfrågorna från såväl kommunledning som politiker. Vi behöver dig som vill vara med och utveckla verksamheten i Skiftinge. Personen som fångar ögonblicksbilden hos eleverna, som arbetar målmedvetet med att höja elevernas studieresultat och motivation. Skiftinge erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att möta en positiv och engagerad personalgrupp som arbetar utifrån elevens bästa. ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi speciallärare på vikariat under höstterminen 2013. Som speciallärare arbetar du med elever i behov av särskilt stöd, individuellt och i grupp. Du fungerar också som stöd till pedagogerna i arbetslaget. I dina arbetsuppgifter ingår även att göra utredningar och upprätta åtgärdsprogram. KVALIFIKATIONER För tjänsten som speciallärare krävs lärarexamen med inriktning mot senare år och specialpedagogisk påbyggnad, alternativt speciallärarexamen. Tidigare erfarenhet som speciallärare i grundskolan äldre åldrar är meriterande. Erfarenhet av att arbeta med flerspråkiga elever är meriterande. Du bör vara insatt i och ha god kännedom om Skollagens avsnitt om åtgärd och särskilt stöd. Du bör också vara van och trygg med att använda IT som stöd i undervisningen och vara trygg i systematisk dokumentation. Vi värdesätter starkt elevfokus, samarbetsförmåga samt förmåga att på ett systematiskt sätt planera, organisera och prioritera dina arbetsuppgifter högt. Vi ser också gärna att du har en hög grad av personlig mognad, en positiv grundinställning samt förmåga att hantera stressiga arbetsperioder. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU FSO7
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Skiftingehus skola, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Skiftingehus skola, vikariat

Lärare till Lundbyskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO3, grundskoleområde 3, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör fem F-6 skolor, Björktorpsskolan, Lundbyskolan, Hällberga skola, Ärla skola samt Kjula skola. I vårt område arbetar vi aktivt för att utveckla vår verksamhet i takt med vårt samhälle. Hållbar skolutveckling har en stor plats i vårt dagliga arbete. Lundbyskolan ligger nära Eskilstuna centrum och har Parken Zoo som närmaste granne. Till Lundbyskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i No i åk 5-6. ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i de tidigare skolåren. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i NO i åk 5-6. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och för att lyckas i rollen krävs det att du har god samarbetsförmåga, ansvarskänsla och är flexibel. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. För att trivas hos oss är det bra om du är naturintresserad och tycker om att vara ute mycket.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO3
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Lundbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Lundbyskolan

Elgiganten Eskilstuna söker säljare till vitvaror
Elgiganten AB ingår i Elkjøpkoncernen som är en av de största aktörerna inom detaljhandel i Norden. Koncernen ägs av DSG International plc, med huvudkontor i England. Elkjøpkoncernen består av flera olika kedjor i hela Norden; Elkjøp och Lefdal i Norge, Elgiganten i Sverige och på Åland, Elgiganten i Danmark, Gigantti i Finland, Elko på Island och Elding på Färöarna. Alla varuhus i dessa kedjor får sina produkter från ett centralt lager i Jönköping. Vi har byggt upp en mycket stark position på marknaden genom att ha kompetenta medarbetare, starkt fokus på utbildning och utveckling av personal, kostnadseffektivitet, effektiva logistiklösningar och inköpssystem samt aggressiv marknadsföring av kända märkesvaror. Elkjøpkoncernen växer stadigt och etablerar hela tiden nya varuhus. I Sverige har vi idag cirka 50 st egenägda varuhus och 25 st franchisevaruhus fördelat över landet från Ystad till Kiruna. Vill du bli en del av ett vinnande team? Vårt första varuhus öppnades 1994 och sedan dess har vi utmanat våra konkurrenter, pressat priserna på hemelektronik och erövrat den svenska marknaden. Vi har idag 75 varuhus i Sverige med cirka 2200 anställda. Vår starka företagskultur präglar vårt sätt att agera vilket är nyckeln till vår framgång. Vi tror på individen och dennes vilja att ta eget ansvar och utvecklas. Därför söker vi dig som har en önskan att göra karriär inom företaget och som genom hårt arbete och ett brinnande engagemang vill bidra till nya framgångar. För att säkra den fortsatta utvecklingen framöver söker vi nya kollegor.  Till vårt varuhus i Eskilstuna söker vi nu en säljare till vitvaruavdelningen på 16%. Beskrivning av tjänsten: Som säljare på Elgiganten säljer du produkter och tjänster inom en av varuhusets produktavdelningar vitvaror, ljud&bild, data och telefoni. Arbetet som säljare innebär att du hjälper och vägleder kunden till den produkt som bäst uppfyller kundens behov. Att ge god kundvård är inte bara viktigt vid köp, utan även före och efter köp. Att kunden är nöjd med sin köpupplevelse är av yttersta vikt för oss och en förutsättning för att kunden ska komma tillbaka och handla just hos oss igen. Som säljare är du också ansvarig för din avdelnings varuexponering, ordning och attraktivitet, allt för att göra varuhuset till kundernas förstahandsval. Vi söker en Gigant… För oss är det viktigare att Du passar in i vår starka företagskultur än att Du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa. Därför söker vi dig: … som vill ge den bästa servicen! För att du ska trivas och bli framgångsrik i ditt arbete är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra. En Gigant löser de problem som uppstår på ett effektivt sätt. Du har ett brinnande intresse och håller dig uppdaterad gällande företagets produkter. … som vill skapa resultat! Du är en tävlingsmänniska med affärssinne som vill bidra till positiva resultat för företaget. Som Gigant skapar du resultat både individuellt och i grupp. Du arbetar därför hårt och tar dig an dina arbetsuppgifter på ett effektivt, strukturerat och noggrant sätt. Det faller sig naturligt för dig att ta egna initiativ då du är engagerad, ambitiös och målinriktad. Vi erbjuder: * Avtalsenlig lön och pension * Generöst bonusavtal och förmåner * En utpräglad företagskultur * Omfattande utbildningsprogram inom försäljning, kundvård, ledarskap och personlig utveckling * Goda karriärmöjligheter Vi på Elgiganten värdesätter mångfald inom företaget och välkomnar därför alla sökande, oavsett kön, ålder eller etnisk bakgrund.  Vi ser fram emot att ta del av din ansökan. Klicka på länken nedan, "Skicka ansökan", för att söka denna tjänst. Med vänliga hälsningar Christer Gangstad Varuhuschef Eskilstuna   Sista ansökningsdag: 2013-08-01 Anställningsgrad: Deltid Arbetstider:Dagtid, kvällar och helger Tillträde: Snarast
Företag: Elgiganten
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elgiganten Eskilstuna söker säljare till vitvaror jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elgiganten Eskilstuna söker säljare till vitvaror

Strategisk inköpare till konsultuppdrag i Eskilstuna
Poolia Teknik Presentation Till ett konsultuppdrag hos vår kund i Eskilstuna söker vi nu en strategisk inköpare som är van vid och motiveras av att arbeta krossfunktionellt. Uppdraget, som är på heltid, ska tillsättas i augusti och beräknas pågå till årsskiftet 2013/2014. Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter Som inköpare på detta uppdrag kommer du att arbeta i vår kunds globala inköpsorganisation. Du kommer att ansvara för ett specifikt sortiment och arbeta nära regionala inköpare runt om i världen. I rollen som strategisk inköpare förväntas du bland annat avtalsförhandla med vår kunds leverantörer, bygga och underhålla starka relationer med underleverantörer, samt ansvara för KPI:er och att uppnå satta mål. Utbildning/erfarenhet Till rollen som strategisk inköpare söker vi i första hand dig som har några års erfarenhet av inköp/materialstyrning, men även en bakgrund inom försäljning kan vara aktuell. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker en positiv lagspelare som har en förmåga att utveckla relationer i en mångkulturell miljö. Vidare är du analytiskt lagd, mycket affärsmässig och en van förhandlare. Därtill har du dokumenterad erfarenhet av att framgångsrikt leda projekt. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning En ingenjör på Poolia har en mängd av tjänster att välja mellan. Oavsett om du vill arbeta på ett stort eller litet företag, inom privat eller offentlig sektor, så har vi en tjänst för dig. Att det bland det viktigaste för en individ är att få återkoppling i sitt arbete det har vi tagit fasta på. Därför fokuserar vi på vidare- och karriärutveckling som de viktigaste byggklossarna i både Poolias och din framgång. Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig lång erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. 2011 har Poolia, för andra året i rad, vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Teknik
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Strategisk inköpare till konsultuppdrag i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Strategisk inköpare till konsultuppdrag i Eskilstuna

Driven medlemsvärvare sökes till Eskilstuna
Naturskyddsföreningen är en ideell miljöorganisation med kraft att förändra. Vi sprider kunskap, kartlägger miljöhot, skapar lösningar samt påverkar politiker och myndigheter såväl nationellt som internationellt. Vi startade 1909 och har idag 191 000 medlemmar. Men fler ska vi bli! Nu söker vi dig som vill göra en viktig insats för miljön och har det rätta drivet på resultat och kvalitet. Vi på Naturskyddsföreningen har ett team i Eskilstuna som har arbetat sedan i början av juli med att värva miljömedvetna medlemmar utomhus på gator och torg. Nu söker teamet fler medarbetare så Du är så välkommen! Som face-to-face värvare arbetar du i ett befintligt team med en teamledare som är ansvarig för resultat och kvalitet i det dagliga arbetet. Du arbetar hela tiden aktivt och uppsökande med att engagera och värva nya medlemmar och givare till föreningen. Har du dessutom erfarenhet av face-to-face, försäljning, event eller liknande arbete så är det mycket meriterande. Du delar självklart Naturskyddsföreningens värderingar och behärskar svenska i tal och skrift. Vi söker Dig som är beredd att satsa minst några månader på det här intressanta arbetet! (Men vi har året runt verksamhet). Utvecklingsmöjligheter finns inom föreningen. Så är Du utåtriktad, modig, envis, social och driven så kommer du att klara jobbet galant. Naturskyddsföreningen jobbar för att bli en arbetsplats där vi anställda har en stor bredd av perspektiv och erfarenheter. Vi värnar om en rekrytering fri från diskriminering och som ger lika möjligheter till alla. Detta erbjuder vi: Vi erbjuder en positiv produkt, säljutbildning och fast timlön. Dessutom får du trevliga arbetskamrater. Tjänsten innebär att du måste kunna arbeta minst 3 dagar i veckan. Arbetstiden är måndag-fredag 12.00 -17.30 Alla ansökningar bedöms och stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer sker löpande. Lön: 120 kr per timme, exkl. semesterersättning.
Företag: Naturskyddsföreningen
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Driven medlemsvärvare sökes till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven medlemsvärvare sökes till Eskilstuna

Casinopersonal Eskilstuna
- Att arbeta som dealer är ett väldigt roligt extrajobb som lämpar sig bäst för dig som studerar, behöver ett arbete till eller helt enkelt vill arbeta i krogmiljö. - Arbetstiderna passar bra för dig som studerar eller arbetar på dagtid, då våra bord har öppet på fredag- och lördagkvällar. - Arbetet är också socialt utvecklande, då man som dealer sitter i centrum för alla gäster när men leder och bestämmer över spelet. - Cherry Casino bedriver casinon på krogar runt om i hela Sverige. Vi finns i princip i alla städer från Kiruna till Ystad, vilket gör att man enkelt kan ta med sig jobbet om man flyttar till annan ort för att t ex studera. När vi rekryterar nya medarbetare är det ett par egenskaper som vi tittar extra mycket på och som sammanfattar vår värdegrund. Vi söker därför dig som är: - Serviceinriktad - Ansvarsfull - Tävlingsinriktad - Stresstålig Du behöver inte ha tidigare erfarenhet av branschen eftersom vi lägger mer vikt vid vår värdegrund och vi utbildar alla medarbetare själva. Körkort och tillgång till bil på helger är ett plus, men absolut inget krav. Dock krävs goda kunskaper i huvudräkning för att klara utbildningen, vilket också kommer att säkerställas med ett räknetest under anställningsintervjun. Om du har möjlighet skadar det inte att träna räkning med en kortlek innan intervjun. Efter din kostnadsfria utbildning på ca 30 timmar väntar ett stimulerande och roligt arbete i en spännande bransch. Du kommer att utgöra en viktig del i ett ungdomligt och trivsamt företag som arbetar för en god gemenskap och sammanhållning. Tror du att du kommer motsvara vår värdegrund och är intresserad är du välkommen att gå in på vår hemsida, www.cherry.se och klicka på "jobba hos oss". Har du några frågor går det bra att ringa till Personalchef Sven Lundberg 08-514 969 42. Koncernen Cherry är ett börsnoterat svenskt spelföretag som grundades redan 1963. Cherrys B-aktie är noterad på Aktietorget och det finns ca 4 000 aktieägare. Verksamheten är inriktad på automatspel, casinospel och internetspel. Den huvudsakliga spelverksamheten bedrivs på restauranger i Sverige och på internet. Totalt sysselsätter Cherry cirka 650 personer.
Företag: CHERRY CASINO AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Casinopersonal Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Casinopersonal Eskilstuna

Kommunikatör
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Konsult och uppdrag är Eskilstuna kommuns serviceorganisation. Vi skapar värde för verksamheterna i kommunkoncernen genom att erbjuda effektiva och tydliga tjänster. Vårt mål är att våra kunder betraktar Konsult och uppdrag som en kompetent, modern och affärsmässig partner. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten som Kommunikatör finns inom området Kommunikation på Konsult och uppdrag. Inom enheten finns bland annat redaktörer, förvaltningsledare e-tjänster, systemförvaltare och systemadministratörer för våra digitala kanaler, grafiska formgivare och projektkommunikatörer. Hela enheten består av 19 personer. Som kommunikatör kommer du att ansvara för planering och utformning av externa och interna kommunikationsinsatser, utifrån organisationens behov. Det innebär bland annat formgivning och produktion av informationsmaterial, marknadsföring av kommunens strategiska satsningar samt text- och fotouppdrag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning inom kommunikation/information/media eller motsvarande. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet. Ett stort fokus i ditt arbete kommer att vara utformning av informationsmaterial samt att kommunicera budskap både muntligt och skriftligt. Det är därför viktigt att du har en god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du har gärna erfarenhet av arbete i Adobe InDesign och Adobe Photoshop samt något webbpubliceringsverktyg. Du kommer att arbeta med vår webbplats i EPi-Servermiljö och vårt intranät i SharePoint. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och för att lyckas i rollen krävs bland annat att du är en flexibel och utåtriktad person. Eftersom ditt jobb omfattar många kontaktytor vill vi att du lyssnar in behov, inger förtroende och skapar goda relationer. Du är en organiserad och strukturerad person med god förmåga att planera ditt arbete enligt tidplaner. Utöver detta ser vi gärna att du är initiativrik och drivande, samt kan leverera resultat enligt högt ställda kundförväntningar. Det är också en fördel om du har en helhetssyn och har lätt för att se samband och förutse konsekvenser.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunikatör jobb, Kommunikatör Eskilstuna, Kommunikatör Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunikatör

Utvecklare/samordnare
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Avdelningen demokrati och välfärd ligger direkt under kommunledningskontoret som ytterst ansvarar för att stödja kommunstyrelsen i arbetet med att utveckla Eskilstuna och att leda och samordna kommunens angelägenheter. Avdelningen har en politikernära och strategisk placering inom kommunen och ett kommunövergripande ansvar. Till avdelningen söker vi nu en utvecklare/samordnare. Eskilstuna kommun är ett av Sveriges 48 finska förvaltningsområden vilket innebär att den enskilde har rätt att tala finska i sina kontakter med kommunen. Förskoleverksamhet, äldreomsorg, kultur och språk är prioriterade områden. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär samordning och utveckling av kommunens arbete med finskt förvaltningsområde. I tjänsten ingår att följa kommunens finskspråkiga verksamheter inom samtliga förvaltningar genom både muntliga och skriftliga kontakter, delta i samrådsmöten med den sverigefinska minoriteten, ordna träffar med förvaltningarnas finsktalande kontaktpersoner, delta i nätverksträffar med samordnare från andra kommuner samt ha kontakt med andra aktörer såsom Länsstyrelsen i Stockholm, Finlands ambassad, Finlandsinstitutet m fl. I tjänsten ingår också ansvaret för att fördela statsbidraget som kommunen får för merkostnader för servicen på finska. Detta statsbidrag redovisas årligen till Länsstyrelsen i Stockholm. Uppdraget innebär också mycket kontakter med finskspråkiga föreningar och enskilda medborgare. Ansvar för utveckling av de finskspråkiga webbsidorna under eskilstuna.se samt kontakt med översättare ingår också i uppdraget. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har god vana från liknande arbetsuppgifter främst från kommunala verksamheter, vana från att arbeta i samt ha god kunskap om olika nätverk både på lokal och på nationell nivå. Du ska ha lätt för att kommunicera både i tal och i skrift, som att ta emot studiebesök, informera och utbilda båda internt och externt. Vi förutsätter att du talar och skriver finska, vilket är arbetsspråket till stor del i dina kontakter med sverigefinnarna. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet, att du är engagerad, lösningsorienterad och arbetar ifrån en helhetssyn.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Utvecklare/samordnare jobb, Utvecklare/samordnare Eskilstuna, Utvecklare/samordnare Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utvecklare/samordnare

Sjuksköterskor för kommunsjukvård i Eskilstuna
Pelmatic söker dig som vill jobba som sjuksköterska inom kommunsjukvård i Eskilstuna. Vi erbjuder behovsanställning, visstidsanställning eller tillsvidareanställning beroende på dina önskemål om arbetstid. Uppdraget gäller arbetspass dag-, kväll och nattjänstgöring. Du som söker har minst ett års erfarenhet som sjuksköterska. Vi kan erbjuda både kortare och längre vikariat och vi vill att du som söker är social, ansvarstagande och har ett bra bemötande. Pelmatic Sweden AB är ett familjeägt konsultbolag med säte i Karlskrona. Vi är auktoriserade och följer arbetsmarknadens lagar, regler och avtal. Vår ambition är att vara en pålitlig partner och att leverera den kompetens och kapacitet som våra kunder efterfrågar. Med vår långa erfarenhet inom konsultbranschen vet vi vad som krävs - engagemang och ett kvalitativt väl utfört arbete. Rekryteringen sker löpande så passar detta in på dig är du välkommen att registrera ditt CV på www.pelmatic.se eller sända ansökan via e-post.
Företag: Pelmatic Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor för kommunsjukvård i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor för kommunsjukvård i Eskilstuna

Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna
Upgrades Education söker nu en högskolestudent till en elev i Eskilstuna som vill undervisa i matematik och fysik på gymnasiet. Kunden går IB programmet och läser alla ämnen på engelska. Hos Upgrades arbetar motiverade högskolestudenter med goda teoretiska och pedagogiska kunskaper. Vi är alltså inte lärare utan studenter som kan våra ämnen och som kan plugga! Att plugga på rätt sätt är viktigt och därför jobbar vi mycket med studieteknik. Samtidigt fokuserar vi på att förmedla kunskap och motivation. Är du högskolestuderande och vill vara med och inspirera och hjälpa andra att lyckas? Vill du få yrkeserfarenhet med flexibla dagar som går att kombinera med dina högskolestudier? Ta då chansen och sök redan idag! Personlighet: Som person är du självgående, tålmodig och ansvarstagande. Du har vilja av att dela med dig och gillar att se andra utvecklas och lyckas! Du har förmåga att motivera och inspirera yngre och äldre elever. Erfarenhet/Kvalifikationer: Det är meriterande om du har någon erfarenhet av undervisning sedan tidigare men det är inget krav. Krav: - Högskolestuderande - Om du har gått IB-programmet är detta en stor fördel - Bra betyg i matematik och fysik från gymnasiet Stämmer detta in på dig? Vill du ha möjlighet att arbeta i ett ungt, roligt, och snabbt växande företag? Vi erbjuder dig ett flexibelt extrajobb som skapar värde för både dig som coach och för eleven. Registrera din ansökan genom att klicka på länken nedan: http://www.upgrades.se/jobba-med-oss/aktuella-positioner?fStad=Eskilstuna Skicka din ansökan så snart som möjligt! Intervjuer sker löpande. Välkommen till oss på Upgrades!
Företag: UPGRADES EDUCATION SWEDEN AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läxhjälp, matematik och fysik i Eskilstuna

Innesäljare, Eskilstuna
FB Kedjor i Eskilstuna är marknadsledande inom mekanisk transportörutrustning till svensk industri. Vi är specialister på kedjetransmissioner och att utveckla kundunika lösningar är vår styrka. Vi är idag 17 anställda och omsätter 75 MSEK. FB Kedjor ingår i teknikhandelskoncernen Addtech som består av ca 120 bolag med 1 700 anställda och har en årlig omsättning på ca 5,2 miljarder. Mer information på www.fbkedjor.se.  Arbetsuppgifter  Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta med orderregistrering i affärssystemet iScala samt försäljning från insidan. Du ingår i försäljningsteamet där du har mycket kundkontakt, huvudsakligen per telefon. Våra kunder finns i huvudsak på den svenska marknaden, men vår försäljning sker även globalt. Du kommer även vara behjälplig med övriga administrativa arbetsuppgifter.  Kvalifikationer  Vi söker dig som: • har erfarenhet av kundkontakter och försäljning är utåtriktad och vill lösa våra kunders förfrågningar på bästa sätt.   • har god vana att hantera Microsoft Office. • har erfarenhet av att arbeta i affärssystem för säljande och/eller tillverkande företag • uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift  Personlighet  För att lyckas i rollen ser vi att du: är ansvarsfull, noggrann, organisatorisk och har förmågan att arbeta självständigt mot uppsatta mål och tidsramar. Du har driv, är engagerad, serviceinriktad och är tekniskt intresserad. Du är en god administratör för att behålla våra goda kundrelationer. Som person tycker om att umgås med andra människor och bjuder på dig själv som en del i det lilla företaget.  Varaktighet  Anställningen är en tillsvidareanställning med provanställning under de första 6 månaderna.   Vänligen ansök via länken nedan. Urval sker löpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Välkommen med din ansökan!
Företag: Work Agent Sverige AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare, Eskilstuna

Två arbetsterapeuter till Vuxenförvaltningen
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vuxenförvaltningen har på uppdrag av vuxennämnden ansvaret för samordning och ledning av verksamheten av vård och omsorg om äldre och vuxna med funktionshinder. Paramedicinska enheten består av arbetsterapeuter och sjukgymnaster och finns organiserat i fem team varav ett är Team Hemsjukvård och ett är Team Korttids/SÄBO. Båda teamen arbetar med personer över 18 år boende eget ordinärt boende eller på korttidsboende/ SÄBO. Insatserna är av hälsofrämjande och rehabiliterande karaktär. Vi söker två arbetsterapeuter. Den enda tjänsten är en tillsvidareanställning till Team Hemsjukvård och den andra är ett föräldrarvikariat på 1 år till Team Korttids/SÄBO. Vi erbjuder dig: -ett självständigt och flexibelt arbete -ett nära samarbete med andra yrkesprofessioner -möjlighet att utveckla dina pedagogiska kunskaper ARBETSUPPGIFTER I rollen som arbetsterapeut arbetar du med bedömning av aktivitetsförmåga samt beslut kring åtgärder för att bibehålla och utveckla funktioner hos vårdtagaren. Du arbetar med förskrivning av tekniska hjälpmedel, anpassning och träning samt handleder studenter och utbildar vårdpersonal. Arbetet utförs i eget ordinärt boende, särskilt boende och på korttidsenhet. Det dagliga arbetet sker i nära samarbete med sjukgymnast. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut med intresse för geriatrisk rehabilitering. Du har erfarenhet av att arbeta som arbetsterapeut och har ett uttalat intresse för målgruppen. Har du arbetat inom kommunal verksamhet är det en fördel. Vi ser gärna att du har läst kurser inom geriatrik, neurologi eller förflyttningsteknik men det är inget krav. Har du erfarenhet av att handleda studenter, utbilda vårdpersonal eller kan uttrycka dig på finska eller arabiska är det meriterande. Vi ser gärna att du har goda datakunskaper och datajournalvana. Det är ett krav att du har B-körkort. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. För att lyckas i rollen krävs det att du är ansvarstagande, stresstålig och har mycket god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du är strukturerad, flexibel och har ett gott bemötande. Om du har intresse för utveckling och förändringsarbete är det en fördel.
Företag: Eskilstuna kommun, Sjukgymnaster/Arbetsterapeuter
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Två arbetsterapeuter till Vuxenförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två arbetsterapeuter till Vuxenförvaltningen

Kock/Kokerska
Torshälla Stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och ca 500 anställda. Hela Eskilstuna kommun och Torshälla stads förvaltning har påbörjat en förflyttning till en modern kunskapsorganisation med fokus på att skapa goda relationer i mötet. Kostenheten leds av kost- och enhetschefen som har personal- och produktionsansvar. Kostenheten ansvarar för kosten i, hemvård, grundskola och förskola. Vi har 7 produktionskök och 1 mottagningskök. Inom äldreomsorgen producerar vi 96000 måltider och omsätter ca 7 miljoner kronor per år. Måltiderna lagas från grunden med stora krav på råvarukvalitet och miljöfokus. Närmare hälften av alla livsmedelsprodukter som används i matlagningen är ekologiska. Inom äldreomsorgen finns två tillagningskök med en arbetsledare och vi söker nu en kock/kokerska till vår verksamhet på Snäckberget! ARBETSUPPGIFTER Som kock/kokerska kommer du tillsammans med dina kollegor att tillaga ca 350 portioner dagligen med målsättningen att maten ska vara inspirerande, hälsosam och ekologisk. Du kommer också att tillaga specialkost, baka, bereda grönsaker, diska och städa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en kockutbildning eller storköksutbildning på minst 1,5 år samt tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök eller på restaurang om minst sex månader. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i HACCP, egenkontroller samt utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Vi kräver att du har grundläggande datakunskaper, goda svenskkunskaper samt en god förståelse för äldres nutrition och matvanor. Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs att du har goda kommunikativa förmågor och tycker om att arbeta i grupp likväl som ensam. Vi vill också att du tar egna initiativ och att du är trygg i din roll. Givetvis har du också ett brinnande intresse för målgruppen.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Eskilstuna, Kock/Kokerska Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock/Kokerska
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Torshälla Stads nämnd har inom sitt geografiska område ansvar för förskola, grundskola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, kostverksamhet, kultur-, fritid- och ungdomsverksamhet samt gatu-, park- och trafikverksamhet. Torshälla har ca 9000 invånare och ca 500 anställda. Hela Eskilstuna kommun och Torshälla stads förvaltning har påbörjat en förflyttning till en modern kunskapsorganisation med fokus på att skapa goda relationer i mötet. Kommunikation och samarbete är i fokus. I Torshälla har vi påbörjat ett omfattande orts utvecklingsarbete. Med fokus på entreprenörskap, innovation, kreativitet och nytänkande tar vi oss in i framtiden och ser fram emot Torshällas 700 års jubileum. Kostenheten leds av kost- och enhetschefen som har personal- och produktionsansvar. Kostenheten ansvarar för kosten i, hemvård, grundskola och förskola. Vi har 7 produktionskök och 1 mottagningskök. Inom förskolans 4 produktionskök producerar vi 80 000 måltider och omsätter ca 4 miljoner kronor per år. Måltiderna lagas från grunden med stora krav på råvarukvalitet och miljöfokus. Närmare hälften av alla livsmedelsprodukter som används i matlagningen är ekologiska. I vårt kök på Gökstenskolan tillagas dagligen ca 1200 portioner. Hit söker vi nu en kock/kokerska! ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med dina kollegor kommer du att tillaga mat med målsättningen att den ska vara inspirerande, hälsosam och ekologisk. Utöver själva matlagningen kommer du att tillaga specialkost, baka, bereda grönsaker, servera, diska och städa. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en kockutbildning eller storköksutbildning på minst 1,5 år samt tidigare erfarenhet av att arbeta i storkök eller på restaurang om minst sex månader. Vi vill också att du har erfarenhet av att tillaga specialkost. Det är starkt meriterande om du har kunskaper i HACCP, egenkontroller samt utbildning i specialkost och livsmedelshygien. Vi kräver att du har grundläggande datakunskaper och goda svenskkunskaper. Dina personliga egenskaper är viktiga och för att lyckas i rollen krävs att du har goda kommunikativa förmågor och tycker om att arbeta i grupp likväl som ensam. Vi vill också att du tar egna initiativ och att du är trygg i din roll. Givetvis har du också ett brinnande intresse för målgruppen.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Eskilstuna, Kock/Kokerska Eskilstuna kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Terminalarbetare med truckkompetens till Eskilstuna sökes!!
PerformIQ Om PerformIQ PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott eller föreningslivet. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Föreningslivet gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan. För mer information besök www.performiq.se Företagspresentation Vår kund är en världsledande post- och logistiskkoncern Tjänstebeskrivning Arbetsuppgifterna består i att arbeta som terminalare och med hjälp av truck föra godset från inkommande till utgående. Uppdraget ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att du kommer att vara anställd av PerformIQ, men arbeta ute hos en av våra kunder. Krav på person Vi söker dig som har en annan huvudsaklig sysselsättning. Annan huvudsaklig sysselsättning innefattar bl.a. student. egen företagare, idrottare på hög nivå eller timmanställd. Som person är du noggrann, snabblärd och fokuserad. Du har hög arbetsmoral och gillar att tävla. Goda geografikunskaper är meriterande. Motviktstruck/ledstaplare (A2/B1) är krav. För att arbeta som konsult på PerformIQ är det meriterande om du har tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat. Omfattning: Varierande Arbetstid: 14.30-22.00 Plats: Eskilstuna Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Vänligen bifoga din andra huvudsakliga sysselsättning! Välkommen med din ansökan
Företag: PerformIQ AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Terminalarbetare med truckkompetens till Eskilstuna sökes!! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Terminalarbetare med truckkompetens till Eskilstuna sökes!!

Projektör till Stadsbyggnadsförvaltningen
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Stadbyggnadsförvaltningen planerar, projekterar och bygger Eskilstuna och ansvarar för drift och underhåll av den offentliga miljön. Förvaltningen arbetar på uppdrag av stadsbyggnadsnämnden. Projektavdelningen arbetar med utredningar, projektering, konsult- och entreprenadupphandling och byggledning. Arbetena omfattar kommunala investeringar i gator, parker, broar, kajer och liknande. Arbetsplatsen ligger i centrala Eskilstuna, nära buss- och tågstation. Projektavdelningen söker en projektör. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta med mark- och gatuprojektering? Vill du jobba självständigt med utredningar, arbetshandlingar och förfrågningsunderlag? Då kanske du är den vi söker. I rollen producerar du självständigt ritningar i AutoCAD och ser till att projektets tidsplan och budget efterföljs. Du skriver utredningar, upprättar mängdförteckningar samt tar fram kalkyler. I arbetet ingår mycket kontakter med interna och externa aktörer. Redan från början kommer du att ha visst budget- och resultatansvar. Allteftersom kommer ditt ansvar att öka. Med tiden kommer du även bli delaktig i upphandling av entreprenader. Du rapporterar till projekteringsledare och avdelningschef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är högskoleingenjör med intresse för anläggningsbranschen. Du har läst kurser inom anläggning alternativt har arbetat i anläggningsbranschen med motsvarande arbetsuppgifter som beskrivs för rollen. Om du inte är lägst högskoleingenjör kan du ha dokumenterad erfarenhet/utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Eftersom arbetet innefattar mycket skrivarbete och muntlig kommunikation så krävs det att du kan tala och skriva svenska obehindrat. Tjänsten kräver B körkort. Det är meriterande om du har kunskaper om upphandlingar och mätteknik. Har du kunskaper och erfarenhet av att använda Novapoint Väg, Civil 3D och AutoCAD är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och för att lyckas i rollen förväntar vi oss att du är drivande, kan samordna och vill utveckla ditt ansvarsområde självständigt. Du kommer styra och driva projekt, vilket gör det nödvändigt att du har analytisk förmåga och är tydlig i din kommunikation. Vidare vill vi att du är kvalitetsmedveten, stresstålig och strukturerad. Då du har mycket kontakt med olika samarbetspartners kräver det att du är lyhörd, har känsla för service och god samarbetsförmåga.
Företag: Eskilstuna kommun, Stadsbyggnadsförvaltningen
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Projektör till Stadsbyggnadsförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektör till Stadsbyggnadsförvaltningen

Lärare med erfarenhet av starta eget och företagande till Eskilstuna.
Eductus hjälper privatpersoner, företag och organisationer. Vi är experter på matchning, rekrytering, integration, omställning, arbetslivsinriktad rehabilitering och vuxenutbildning. Vårt huvudkontor ligger i Göteborg och vi bedriver verksamhet på över 40 orter runtom i Sverige. www.eductus.se Vi söker utbildare/lärare med erfarenhet av starta eget och företagande till Eskilstuna. Till vår verksamhet i Eskilstuna söker vi dig som vill arbeta som utbildare/lärare inom vår starta eget utbildning. Som utbildare/lärare hos oss är det din uppgift att leda och undervisa våra deltagare. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningen i enlighet med de anvisningar som finns från vår uppdragsgivare Arbetsförmedlingen och Eductus. Det är därmed mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att lära ut. Samtidigt är det av central betydelse att vara närvarande och tillgänglig för samtliga deltagare och hjälpa dem i deras utbildning. Du ska vara väl insatt i arbetsmarknadsregler och ha stort intresse av arbetsmarknads- och samhällsfrågor. Du som söker bör identifiera dig med Eductus gemensamma värdegrund: Engagemang. Professionalism. Utveckling. Resultat. Glädje. Din bakgrund ?- Du skall ha pedagogisk utbildning eller minst 1 års praktisk erfarenhet av undervisning av vuxna ?- Du skall ha erfarenhet av att ha startat och drivit eget företag företrädesvis av småföretagarkaraktär. ?- Du skall ha erfarenhet och kunskap inom ett eller flera av områdena företagsekonomi, juridik, marknadsföring, jämställdhet, arbetsmiljö samt företagsadministration ?- Du skall ha väl dokumenterad erfarenhet/kunskap av företagande och näringsliv ?- God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift ?- Språkkompetens är meriterande Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet, det är viktigt att du trivs att arbeta i olika projekt och kunna ställa om när förändringar sker. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionshinder, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Anställningen är på heltid eller deltid, tidsbegränsad med varierande varaktighet. Placering i Eskilstuna, men uppdrag på andra kontor kan även förekomma. Sista ansökningsdag: 2013-08-18 Vid frågor kontakta ebert.persson@eductus.se fram till den 19 juli. Mellan den 22 juli och fram till den 26 juli Malin Lundbergh malin.lundbergh@eductus.se och mellan den 29 juli till och med 16 aug Anette König-Tillenius anette.konig@eductus.se Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan via länken nedan: Eductus är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: AcadeMedia Eductus AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med erfarenhet av starta eget och företagande till Eskilstuna. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med erfarenhet av starta eget och företagande till Eskilstuna.

Servicehandläggare, Eskilstuna
Skatteverket, Försäkringskassan och Pensionsmyndigheten driver servicekontor i samverkan. Verksamheten har en tydlig inriktning mot att erbjuda bättre samhällsservice och information till medborgare och företag. Att våra myndigheter samverkar i det personliga mötet ger förutsättningar för dig som servícehandläggare att svara på medborgare och företagares frågor med ett helhetsperspektiv för våra myndigheters områden. Dina arbetsuppgifter som servicehandläggare innebär att ge snabb och professionell service och information till privatpersoner och företag genom att svara på frågor. Du ger service och information på uppdrag av de tre samverkansmyndigheterna, i en öppen miljö, vilket ställer höga krav på din förmåga att ta in information och hålla dig uppdaterad inför det personliga mötet. Det är viktigt att du har en öppen, lyssnande och förklarande attityd och lätt att kommunicera i tal och skrift. Eftersom du arbetar nära kunderna måste du känna dig bekväm i det direkta mötet med individer med olika bakgrund i samhället.   I denna rekrytering söker vi vikarierande servicehandläggare till kontoret i Eskilstuna. På servicekontoret i Eskilstuna är vi cirka 10 medarbetare. Kontoren tillhör skattekontoret Södertälje. Vid behov kommer du att arbeta på andra servicekontor i närområdet.  Vi erbjuder dig en arbetsplats  - med samhällsviktiga, intressanta och utvecklande arbetsuppgifter  - som är till nytta för medborgare och företag  - med öppenhet, respekt, gott bemötande och mångfald  - som stimulerar till kreativitet, lärande och utveckling  - med en god balans mellan arbete och fritid.   Vi söker dig som • har väl dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper, exempelvis genom en högskoleutbildning om minst 120p/180hp inom samhällskunskap, ekonomi, juridik eller beteendevetenskap eller dokumenterad förmåga att inhämta och använda teoretiska kunskaper i arbetet • har arbetat minst två år i ett serviceyrke där du har fått besvara frågor på ett kortfattat och informativt sätt vid besök eller via telefon • har goda kunskaper i informationssökning och digitala medier • har mycket god förmåga att tala och skriva på svenska och engelska • bemöter andra väl och har god servicekänsla • har mycket god kommunikativ förmåga • har god förmåga att hantera flera kunder parallellt och arbeta i ett högt tempo • är flexibel • ser helheter, är utvecklingsorienterad och tänker nytt • stödjer och samverkar. Det är meriterande om du har erfarenhet av att tidigare ha arbetat på ett servicekontor. När vi anställer lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och förmågor. Du skall också uppfylla kriterierna i skatteverkets medarbetarpolicy. Anställningen är ett vikariat. Har du frågor om arbetsuppgifterna kan du ringa någon av sektionscheferna: 11-14/7 Niklas Åkerlund 15-26/7 Helena Finér Från 29 juli Lena Bakkan Om du har frågor om rekryteringsprocessen kan du ringa HR-konsult Kaj Klemark Välkommen med din ansökan till oss!
Företag: Skatteverket
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Servicehandläggare, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servicehandläggare, Eskilstuna

Blivande Gruppchef/Säljare Eskilstuna
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Vår säljkår behöver förstärkning med en medarbetare i Eskilstuna Kommun. Efter en tids säljutbildning blir din uppgift att i samråd med Filialchefen bygga upp & leda en grupp på 5-6 säljare. Det är ett stimulerande och intressant arbete som kräver energi & framåtanda och som för rätt person kan ge mycket goda utvecklingsmöjligheter. Du behöver inte ha sysslat med försäljning tidigare utan kan idag vara anställd i butik, inom industri,på kontor eller liknande. Tveka inte att söka !
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Gruppchef/Säljare Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Gruppchef/Säljare Eskilstuna

Projektledare VS - Eskilstuna
Isaksson rekrytering och bemanning AB Just nu rekryterar Isaksson Rekrytering & Bemanning en erfaren Projektledare inom VS. Vår kund är Skandinaviens främsta totalleverantör av tekniska installations- och servicetjänster för fastigheter och erbjuder en heltäckande specialistkompetens inom el, vs (värme och sanitet) samt ventilation. Arbetsuppgifter I rollen som projektledare inom VS kommer du att ansvara för vår kunds installationsprojekt från projektplanering till avslut. Du ansvarar för att leda och engagera vår kunds medarbetare och du kommer att arbeta aktivt med att utveckla och bevara kundrelationer. Du har ansvaret för resultatet, utförandet och budgeten i dina projekt. Företaget har flera spännande projektuppdrag i Eskilstuna och i dina arbetsuppgifter ingår ansvar för inköp av material, utrustning och tjänster enligt kalkyl. Det är du som planerar resursinsatser och lämnar anbud på extra arbeten. Möjligheterna att påverka innehållet i ditt arbete är stora, du lägger själv upp jobbet för dig och ditt arbetslag. Kompetensprofil Vi söker dig som tidigare erfarenhet från tjänsten som projektledare från vs-branschen. Vi ser att du har goda kunskaper i ekonomi, erfarenhet av ledarskap, upphandling och inköp. Har du tidigare erfarenhet från rollen som ledande montör är det mycket meriterande. Då vår projektstyrning sker i datamiljö vill vi att du har god datorvana. B-körkort är ett krav då du ansvarar för entreprenader i Eskilstuna med omnejd. Personliga egenskaper För att trivas i rollen som projektledare ska du ha goda ledarskapsegenskaper och du är en engagerad ledare som har förmåga att driva projekt framåt. Du trivs med teknisk problemlösning och har ett strukturerat arbetssätt. Du är uthållig och resultatfokuserad och strävar efter projektens lönsamhet. Du bör därmed ha ett kundorienterat synsätt och besitta förmågan att bevara och utveckla goda affärsrelationer. Vad erbjuder vi Vår kund erbjuder dig en plats att växa och utvecklas, i en enhet som vågar satsa och dessutom får du goda anställningsvillkor. Kanske allra viktigast, du kommer att arbeta tillsammans med erfarna kollegor där vi hjälper och stödjer varandra. Hos vår uppdragsgivare får du möjlighet att arbeta med tekniskt utmanande projekt under välordnade arbetsförhållanden. Vår kund har goda förutsättningar för att arbeta strukturerat i vårt projekt hanteringssystem, övriga system och i vårt gemensamma arbetssätt för projekthantering. Du kommer att ingå i ett gott gäng på vår kunds vs-avdelning med 55 medarbetare. Kontoret i Eskilstuna har även verksamheter inom el och ventilation och vi har ett nära samarbete mellan teknikområdena. Ansökan Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag! Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Emelie Ryman, 0721-64 94 56 Välkommen med din ansökan!
Företag: Isaksson Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare VS - Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare VS - Eskilstuna

Tegelviken söker behörig lärare till åk 6-9 inom ämnena spanska/engelska
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet, det vet vi genom vår senaste medarbetarenkät. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Tegelviken ligger i Kvicksund, ett villasamhälle vid Mälaren, ca två mil nordväst om Eskilstuna, på gränsen mellan Södermanland och Västmanland. Tegelviken präglas av grundsynen att placera barnen i centrum i ett helhetsperspektiv, ett starkt föräldraengagemang och en ekologisk profil. Tegelviken har förskola och grundskola från förskoleklass till åk 9. ARBETSUPPGIFTER Behörig lärare inom ämnena spanska/engelska i åk 6-9. I tjänsten ingår att tillsammans med övriga i arbetslaget sköta för laget gemensamma uppgifter och samarbeta med övriga pedagoger på skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 6-9 inom ämnena spanska och engelska. I tjänsten ingår också mentorskap. Erfarenhet av undervisning i åldersblandade grupper är en merit. Du ska vara öppen och positiv, ha lätt att vinna såväl elevernas som föräldrarnas förtroende och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Flexibilitet att arbeta i en föränderlig organisation, ett positivt reflekterande synsätt, samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderar vi högt. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO5
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Tegelviken söker behörig lärare till åk 6-9 inom ämnena spanska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tegelviken söker behörig lärare till åk 6-9 inom ämnena spanska/engelska

Björktorpsskolan söker förskollärare/fritidspedag
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO3, grundskoleområde 3, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör fem F-6 skolor, Björktorpsskolan, Lundbyskolan, Hällberga skola och Kjula skola. I vårt område arbetar vi aktivt för att utveckla vår verksamhet i takt med vårt samhälle. Hållbar skolutveckling har en stor plats i vårt dagliga arbete. Björktorpsskolan ligger nära Eskilstuna centrum men har ändå nära till grönområden och parker. Till Björktorpsskolan söker vi: • En förskollärare alternativt fritidspedagog som kommer att vara placerade i klass och inom skolbarnsomsorgen. Tjänsten är en tillsvidareanställning med en omfattning på 100 %. Referensnummer 447:3. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i förskoleklass, fritidshem och skolsamverkan. Arbetet genomförs i nära samarbete i arbetslag. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år/förskollärarexamen alternativt fritidspedagogexamen är ett krav för tjänsten. Tidigare yrkeserfarenhet med barn i tidigare år/förskola alternativt fritidshem är önskvärt. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Vi ser också gärna att du har en stor ansvarskänsla. Vi söker dig som har förmåga att entusiasmera och inspirera eleverna. Att kunna kommunicera på ett bra sätt med såväl vuxna som barn är också något vi värdesätter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet eftersom dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO3
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Björktorpsskolan söker förskollärare/fritidspedag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Björktorpsskolan söker förskollärare/fritidspedag

Assisterande dansledare Eskilstuna HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Eskilstuna inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.eskilstunadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Eskilstuna HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Eskilstuna HT 13

Beteendevetare/boendestödjare Riktargatan, Torshälla
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vuxenförvaltningen har på uppdrag av vuxennämnden ansvaret för samordning och ledning av verksamheten för vård och omsorg om äldre och vuxna med funktionsnedsättning. Förvaltningen är organiserad i en uppdrags- respektive utförardel samt tre stabsenheter ekonomi, personal och strategi och planering. Riktargatans gruppboende är ett LSS-boende i Torshälla för personer med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar, exempelvis bipolär sjukdom och förvärvad hjärnskada. Personalgruppen består av totalt åtta personer. Vi söker en beteendevetare/boendestödjare på 80 % till Riktargatan. ARBETSUPPGIFTER Är du nytänkande och har intresse för utvecklingsarbete? Gillar du att entusiasmera och motivera andra samt vill stötta kontaktpersonal i dokumentationsarbetet? Då kanske du är den vi söker. Beteendevetare/boendestödjaren har som ansvar att driva och utvärdera dokumentationen med utgångspunkt från brukarnas individuella genomförandeplaner. Du arbetar med kvalitets- och utvecklingsarbete samt är delaktig i det dagliga omvårdnadsarbetet, allt i ett hemmet förekommande uppgifter. Du är kontaktpersonal till en eller flera brukare samt sitter med i ledningsgrupp med andra beteendevetare, kvalitetssäkringssamordnaren, gruppledaren och enhetschefen inom enheten. Du samverkar med interna/externa aktörer och anhöriga. Arbetstiden är schemalagd dag, kväll, helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen, 180 hp, som beteendevetare, socionom eller annan inriktning som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av omvårdnadsarbete samt att arbeta med personer med psykiska och fysiska funktionsnedsättningar. Har du erfarenhet av att arbeta med personer med bipolär sjukdom eller förvärvad hjärnskada är det meriterande men inget krav. Vi ser gärna att du har erfarenhet av ett pedagogiskt anpassat arbetssätt. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt har god datavana. Har du kunskaper om LSS-lagen, MI eller kan kommunicera på finska är det en fördel. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har lätt att få med dig andra och vågar utmana din omgivning på ett ödmjukt sätt. Du är utvecklingsinriktad och intresserad av kvalitetsarbete. Då du arbetar tätt med andra i team är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt en pedagogisk förmåga att lära ut till andra. Utifrån brukarnas önskemål ser vi gärna manliga sökanden.
Företag: Eskilstuna kommun, LSS boende
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Beteendevetare/boendestödjare Riktargatan, Torshälla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beteendevetare/boendestödjare Riktargatan, Torshälla

Förskolelärare/tidigarelärare till förskoleklass/fritidshem
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. Fröslundaskolan och Mesta skola ingår tillsammans med Lagersbergs skola och Hällby skola i GSO 7, grundskoleområde 7. Allt fler elever väljer våra skolor och vi behöver utöka vår personalstyrka för att fortsätta säkerställa goda kunskaper. Skolorna ligger nära varandra söder om Eskilstuna. Nu söker vi: Förskolelärare/tidigarelärare till förskoleklass/fritidshem hos Fröslundaskolan och Mesta skola. ARBETSUPPGIFTER Fröslundaskolan: tillvidaretjänst, heltid. Mesta skola: visstidsanställning läsåret 2013/2014, heltid. Sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i förskoleklass, fritidshem och skolsamverkan. Arbetet genomförs i nära samarbete i arbetslag. KVALIFIKATIONER För tjänsten krävs förskolelärar/tidigarelärare examen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet eftersom dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång. Du har ett IT intresse, en god samarbetsförmåga och en ansvarskänsla. Vi ser gärna att du kan entusiasmera, inspirera eleverna och möter dem med lyhördhet och fingertoppskänsla. Du har en god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolelärare/tidigarelärare till förskoleklass/fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolelärare/tidigarelärare till förskoleklass/fritidshem

Tegelviken söker lärare inom ämnet engelska alt. franska, åk 6-9, vik
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet, det vet vi genom vår senaste medarbetarenkät. Vi är också stolta över att nu vara Sveriges Miljöbästa kommun och Årets studentstad. Tegelviken ligger i Kvicksund, ett villasamhälle vid Mälaren, ca två mil nordväst om Eskilstuna, på gränsen mellan Södermanland och Västmanland. Tegelviken präglas av grundsynen att placera barnen i centrum i ett helhetsperspektiv, ett starkt föräldraengagemang och en ekologisk profil. Tegelviken har förskola och grundskola från förskoleklass till åk 9. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare inom ämnet engelska alternativt franska i åk 6-9. Tjänsten är ett vikariat på 50% under höstterminen 2013. I tjänsten ingår att tillsammans med övriga i arbetslaget sköta för laget gemensamma uppgifter och samarbeta med övriga pedagoger på skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 6-9 inom ämnet engelska alternativt franska. Erfarenhet av undervisning i åldersblandade grupper är en merit. Du ska vara öppen och positiv, ha lätt att vinna såväl elevernas som föräldrarnas förtroende och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Flexibilitet att arbeta i en föränderlig organisation, ett positivt reflekterande synsätt, samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderar vi högt. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra. Stor vikt läggs vid de personliga egenskaperna.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO5
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tegelviken söker lärare inom ämnet engelska alt. franska, åk 6-9, vik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tegelviken söker lärare inom ämnet engelska alt. franska, åk 6-9, vik

Lärare till Djurgårdsskolan
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Barn- och utbildningsförvaltningen organiserar drygt 42 förskolor, 23 grundskolor och en gymnasieskola med tre enheter, plus ett antal gemensamma enheter som särskolan och verksamheten för funktionshindrade. GSO6, grundskoleområde 6, är ett av Eskilstuna kommuns sju grundskoleområden. Till området hör två skolor, Djurgårdsskolan samt Skogsängsskolan. Djurgårdsskolan i östra Eskilstuna ligger strategiskt med Ekängens idrottsanläggningar, Odlarskogen och centrum inom räckhåll. På attraktiva Djurgårdsskolan välkomnar vi alla barn från förskoleklass till årskurs 9. Vi expanderar och har behov av ytterligare lärare. Matsalen har byggts ut och en utbyggnad med moderna klassrum färdigställs till höstterminen 2013. Under våren 2013 myntades begreppet rätt K.E.M.I. som står för Kunskap, Entreprenöriellt lärande, Musik och Idrott. Entreprenöriellt lärande, Musikklasser och idrottsinriktning är våra profiler som vi vill skapa ännu tydligare ramar runt, och innehållsmässigt utveckla till spännande projekt och utmaningar för både elever och pedagoger i alla årskurser. Det är områden där alla kan hitta sina styrkor och talanger att växa utifrån, där alla kan utveckla känslan av att spela roll och bidra till människors utveckling och lärande. Områden där vi genom att samverka hittar en balans mellan att innovation och tradition. Vi har också skrivit en bok gällande arbetet på Djurgårdsskolan ”Rivna murar, byggda framgångar, strategier för skolutveckling”. Läs mer om vår skola på Djurgårdsskolans hemsida http://www.eskilstuna.se/djurgardsskolan Till Djurgårdsskolan söker vi nu en lärare med behörighet att undervisa i åk 4-6 med inriktning Ma/No alt Sv/So (minst behörig i 2 ämnen). ARBETSUPPGIFTER Undervisning och sedvanliga arbetsuppgifter gällande barn i efterfrågad årskurs. Arbetet genomförs i nära samarbete med ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med lärarexamen med behörighet att undervisa i Ma/No alt Sv/So i åk 4-6. Utifrån yrkesrollen är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska samt att du har en vana att arbeta med IT som stöd i ditt arbete. Som anställd på Djurgårdsskolan är du en trygg och tydlig ledare, kan lätt anpassa dig efter situation. Du har ett intresse och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Då du kommer att vara en del av ett arbetslag är det viktigt att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Du ska även ha en helhetssyn och kunna sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang. Du har ett öppet sinne, förmåga att entusiasmera och inspirera elever och har lätt för att kommunicera med såväl barn som vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO6
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Djurgårdsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Djurgårdsskolan

Butikssäljare till 3Butiken i Eskilstuna
3 vågar vara annorlunda. Vi är ett snabbt växande företag som ständigt utmanar marknaden för mobil kommunikation i vår kamp för Sveriges nöjdaste kunder. Nu söker vi engagerade medarbetare som vill bli bäst på det de gör i en energifylld miljö med ett högt tempo och högt satta mål. Vi söker två Butikssäljare på heltid och deltid till 3Butiken Eskilstuna. Din uppgift blir att sälja och demonstrera 3s mobila produkter och tjänster och se till att varje besök i butiken blir en positiv upplevelse för kunden. Utöver försäljning till privat- och företagskunder samt kundvård ingår andra butiksuppgifter såsom beställningar, inventering, hantera kassasystemet samt kontakt med säljsupport och kundtjänst. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av försäljning, gärna från butik, med goda resultat i ryggen. Dina personliga egenskaper värderar vi högt. För att trivas hos oss bör du vara mycket driven samt älska försäljning och kundservice. Du trivs du bra med utmaningar, tävlingar och ett högt tempo. Vi söker dig som; • vill bidra med hög service till alla kunder • vill satsa på en karriär inom försäljning • har mycket energi och vinnarmentalitet • inte är rädd för utmaningar och tycker om att arbeta mot mål • alltid ger service i världsklass • vill bli bäst på det du gör Vi ser att du gärna du vill utvecklas och aldrig ger upp. Det är viktigt att du tar ägandeskap över det som sker i butiker, dina kunder och alla ärenden du får. Start: Augusti/september Omfattning: 1 tjänst heltid och 1 tjänst deltid Lön: Fast månadslön + provision Arbetstid: Varierande Vi erbjuder dig ett roligt arbete med möjlighet till utveckling i ett spännande tillväxtföretag med sköna kollegor och mycket vilja. Vi bryr oss om våra anställda och anstränger oss för att du ska trivas hos oss.  Ansökan redan idag! Intervjuer kommer att hållas löpande då vi avser att tillsätta tjänsten snarast möjligt. Om du har frågor kan du ringa Butikschef Antonia Ridderstråle telefonnummer 073-543 82 75.
Företag: 3
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Butikssäljare till 3Butiken i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikssäljare till 3Butiken i Eskilstuna

Tre sjuksköterskor till LSS och Socialpsykiatri
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vuxenförvaltningen har på uppdrag av vuxennämnden ansvaret för samordning och ledning av verksamheten för vård och omsorg om äldre och vuxna med funktionshinder. Är du en drivande och entusiasmerande sjuksköterska som vill vara med och verka för god hälso-och sjukvård inom Eskilstuna kommun? Då kanske du är den vi söker. Som sjuksköterska i Eskilstuna kommun och vuxenförvaltningen ansvarar du för att den enskilde ska uppleva största möjliga hälsa och välbefinnande enligt det kommunala hälso- och sjukvårdsansvaret. Det finns goda möjligheter att utvecklas genom nära samarbete med kollegor och vidareutbildning. Sjuksköterskeenhet 2 söker tre sjuksköterskor. En 100 % och en 75 % tjänst till socialpsykiatrin samt en 100 % tjänst LSS. ARBETSUPPGIFTER Sjuksköterskan ska på ett strukturerat sätt leda det kommunala hälso- och sjukvårdsarbetet. Uppdraget har många dimensioner där den viktigaste delen är att förebygga fysisk och psykisk ohälsa enligt evidensbaserad kunskap. För att på bästa sätt tillgodose brukarens vårdbehov samverkar sjuksköterskan, utifrån ett vårdvetenskapligt förhållningssätt, i team med andra yrkesgrupper internt och externt. Sjuksköterskan har till uppgift att arbeta med dokumentation, identifiera och förebygga risker samt kartlägga och göra självständiga bedömningar av brukarens behov av hälso- och sjukvårdsinsatser. Sjuksköterskan arbetar pedagogiskt med att handleda och delegera personal i omvårdnadsarbetet. I tjänsten på 75 % till socialpsykiatrin arbetar du i nära samarbete med den psykiatriska kliniken. Det ingår att arbeta i gemensam jour. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med svensk legitimation som sjuksköterska, några års erfarenhet av arbete som sjuksköterska samt ett uttalat intresse av målgruppen. Har du vidareutbildning inom psykiatri, rehabilitering, geriatrik, psykisk ohälsa för äldre eller liknande är det meriterande. Du ska ha god datavana, erfarenhet av att dokumentera i journalsystem samt kunna uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Det en fördel om du har arbetat med kvalitetsregister så som Senior alert, Palliativa registret eller liknande men det är inget krav. Har du erfarenhet av att utbilda/handleda annan personal är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Du är trygg i sin profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt till ditt arbete. Du har god samarbetsförmåga, är entusiasmerande och drivande och har god problemlösningsförmåga. Då det ingår att handleda personal i omvårdsarbete är det viktigt att du på ett pedagogiskt sätt kan förmedla instruktioner till andra. Rollen kräver att du har B-körkort och vana av att köra bil.
Företag: Eskilstuna kommun, Sjuksköterskor
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tre sjuksköterskor till LSS och Socialpsykiatri jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tre sjuksköterskor till LSS och Socialpsykiatri

Tunagården söker två undersköterskor
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad Vuxenförvaltningen har under vuxennämnden det samlade ansvaret för vård, omsorg och stöd till äldre och personer med funktionsnedsättning. Verksamheten omfattar ca 2600 medarbetare. Vår organisation är indelad i en uppdrags- respektive utförande samt fyra stabsenheter; nämnd- och ledningskansli, ekonomi och IT, personal och strategi och planering. Tunagården har totalt 129 lägenheter fördelat på 12 enheter. Äldreboendet har 5 enheter, gruppboendet för personer med demenssjukdom 7 enheter, varav en enhet är för finsktalande. Tjänsterna vi söker avser svensktalande enheter. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten avser undersköterska på ett gruppboende för personer med demens. I rollen som undersköterska arbetar du utifrån personlig omvårdnad, hälso och sjukvård, meningsfull dag och social samvaro. I arbetet ingår även att vara kontaktperson till 1 el 2 boenden, ha kontinuerlig kontakt med närstående och upprätta genomförandeplaner (på vilket sätt boende ska ha sin omvårdnad). Du kommer även arbeta utifrån att ha ett ansvarsområde till exempel socialt dokumentationsombud. Viktigt i rollen är även att du innehar ett rehabiliterande synsätt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har slutförd utbildning som motsvarar behörighet som undersköterska. Har du tidigare erfarenhet av professionellt arbete med personer med demens ser vi det meriterande. Vi ser även att du har grundläggande IT-kunskaper såsom internet, mejl, ordbehandling. Det är starkt meriterande med kunskap att dokumentera och arbeta med genomförandeplaner. Som person ska du ha ett trevligt bemötande med stort brukarfokus, vara öppen och tillmötesgående, ha en bra servicekänsla med god dialog med närstående samt inneha ett salutogent förhållningssätt. Viktigt är även att du är trygg i dig själv och din yrkesroll.
Företag: Eskilstuna kommun
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Tunagården söker två undersköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tunagården söker två undersköterskor

Boendestödjare till intensivstöd med målgrupp 18-25 år
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Arbetsmarknads- och familjeförvaltningens verksamhet omfattar arbetsmarknad, socialtjänst, försörjningsstöd, integration och mångfald samt vuxenutbildning. I förvaltningen pågår ett intensivt arbete med att utveckla vård på hemmaplan av god kvalité. Förvaltningen har fått uppdraget att starta ett stödboende för brukare med djup och långvarig beroendeproblematik-/missbruk och som inte klarar krav på nykterhet. Intensivstöd utvecklar sitt arbetsområde och ska bygga upp en verksamhet i en lägenhet med tre boendeplatser beläget i Skiftinge. Vi söker därför en boendestödjare till intensivstödgruppen vars målgrupp är unga vuxna mellan 18-25 år med missbruk och psykisk problematik. Målet för verksamheterna är att skapa trygghet meningsfullhet och öka livskvaliteten för de unga vuxna. Du kommer att ingå i arbetsgruppen med de övriga boendestödjarna nom Intensivstöd. ARBETSUPPGIFTER Boendestödjaren är ansvarig för att stödja brukarna både praktiskt och fysiskt med allt från kontakter med olika myndigheter till att stötta brukarna i olika vardagsmoment för en fungerande vardagssituation. En central del av arbetet är användandet av metoder och förhållningssätt i kontakten med brukarna. De som används är motiverande intervju (MI) och CRA, vilket är en manualstyrd KBT-baserad behandlingsmodell. Dessa metoder syftar till att behandla och motivera brukarna att klara sysselsättning i form av exempelvis studier, arbete och drogfrihet. Boendestödjaren ansvarar för olika aktiviteter samt att ramar och överenskommelser i genomförandeplanen upprätthålls. I rollen som boendestödjaren är du insatssamordnare och har därför kontak med olika myndigheter såsom Landsting, Kriminalvården, Kommunens öppenvårdsverksamheter som exempelvis Vägen beroendemottagning, Boendeenheten, Försörjningsstöd, Socialpsykiatrin m.fl. samt brukarens anhöriga/nätverk. För övrigt ingår även kontinuerlig dokumentation och uppföljningar som kan göras genom ASI-uppföljning, vilket är en kartläggning av brukarens livsområden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har avslutad Beteendevetenskaplig högskoleutbildning eller motsvarande avslutad utbildning. Vi ser även att du har tidigare arbetslivserfarenhet av unga vuxna med beroendeproblematik och erfarenhet av arbete med människor med psykisk problematik samt dokumentationsvana. Det är meriterande om du tidigare arbetat inom HVB, har erfarenhet av MI, arbetat med CRA metodarbete eller innehar ASI-utbildning. Du ska också ha grundläggande datakunskaper och ha goda språkkunskaper i svenska, i tal och skrift, då mycket dokumentation ingår i boendestödjarens arbetsuppgifter. För övrigt är krav att du har körkort B. För att lyckas i rollen som boendestödjare är personliga egenskaper en viktig del. Därför lägger vi också stor vikt vid personlig lämplighet. Som boendestödjare ser vi gärna att du har god samarbetsförmåga och arbetar utifrån ett flexibelt arbetssätt. Viktigt är att du har tålamod och har en positiv och driven inställning till arbetet. Du är trygg och stabil i dig själv och din yrkesroll och ska därmed kunna hantera utmanande situationer. Ditt bemötande gentemot brukarna är viktigt, likaså din kommunikativa förmåga i fråga om tydlighet och lyhördhet.
Företag: Eskilstuna kommun Arbetsmarknads- och familjeförvaltningen
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till intensivstöd med målgrupp 18-25 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till intensivstöd med målgrupp 18-25 år

Socialsekreterare till mottagningen för ekonomiskt bistånd
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Arbetsmarknads- och familjeförvaltningens verksamhet omfattar Arbete och försörjning, Individ och familjeomsorg och Vuxenutbildning. ServiceCenter/Mottagningen ekonomiskt bistånd är en del av verksamhetsområdet Arbete och försörjning. Till ServiceCenter/Mottagningen ekonomiskt bistånd vänder sig kunder/brukare med de frågor som finns inom förvaltningen, såsom vuxenstudiefrågor, försörjningsstödsfrågor, arbetsmarknadsfrågor samt frågor omkring socialtjänsten vuxen, barn och ungdomsfrågor. På Enheten jobbar 24 stycken medarbetare inom yrkeskategorierna handläggare, socialsekreterare, budgetrådgivare samt studie- och yrkesvägledare. Mottagningen för ekonomiskt bistånd har uppdraget att pröva rätten till ekonomiskt bistånd. Här jobbar 11 handläggare/socialsekreterare och 1 teamledare. I teamet handläggs alla nya ansökningar om försörjningsstöd. Mottagningen för ekonomiskt bistånd står inför många spännande uppdrag och är i ett utvecklingsskede. Därför söker vi socialsekreterare med starkt brukarfokus som vill vara med och utvecklas framåt tillsammans med oss! 1 tillsvidaretjänst, 2 vikariat där ena är ett föräldravikariat på 1år och den andra är ett 6månaders vikariat. ARBETSUPPGIFTER I din roll som socialsekreterare kommer du att handlägga ärenden om ekonomiskt bistånd enligt Socialtjänstlagen, främst grundutredningar. Du kommer att stödja och motivera brukare till studier, arbete, arbetsmarknadsåtgärder eller kompetenshöjande insatser i kommunens egen regi. Du kommer även att tillsammans med brukaren upprätta en planering för snabbaste vägen till egen försörjning. Ditt arbete kommer också att innefatta att samarbeta med andra professioner inom enheten och förvaltningen. Dessutom med andra myndigheter och vårdgivare i syfte att främja brukarens väg till egen försörjning. En central del i detta kommer att vara trepartssamtal med Arbetsförmedlingen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en socionomexamen eller annan beteendevetenskaplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet och goda kunskaper av handläggning inom ekonomiskt bistånd. Har du erfarenhet av att ha jobbat med nyanlända ses detta som meriterande. Vi ser också gärna att du tidigare jobbat i samverkan med andra myndigheter. Du har god datavana och gärna erfarenhet av systemet VIVA. Dina personliga egenskaper har stor betydelse för organisationens framgång och för att lyckas i rollen krävs bland annat att du är serviceinriktad. Tjänsten kommer att utvecklas och nya arbetssätt kommer att införas. Detta gör att vi ser gärna att du är flexibel och driven. Du är lugn och har ett stort fokus på att samarbeta. Arbetsuppgifterna kan ibland innebära att möta människor i väldigt utsatta situationer. I dessa möten krävs det att du är trygg i dig själv, professionell och har ett ödmjukt förhållningsätt. Du är stresstålig och är inte rädd för att anta en utmaning.
Företag: Eskilstuna kommun Arbetsmarknads- och familjeförvaltningen
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till mottagningen för ekonomiskt bistånd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till mottagningen för ekonomiskt bistånd

Boendestödjare/beteendevetare till autismenheten
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Vuxenförvaltningen har på uppdrag av vuxennämnden ansvaret för samordning och ledning av verksamheten för vård och omsorg om äldre och vuxna med funktionshinder. Vi söker nu en boendestödjare/beteendevetare på 85% till Balstavägens gruppbostad och en på 75% till Carlavägens gruppbostad. Till Gnejsgångens servicebostad söker vi en boendestödjare/beteendevetare på 100% (varav 25% är en samordnarroll). Samtliga verksamheter ingår i vuxenförvaltningens autismenhet. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara initiativtagare till god kvalitet på arbetsplatsen och stötta kontaktpersonalen i dokumentationen? Är du den som har fokus på helheten? Då kanske du är den som vi söker. Boendestödjare/beteendevetare har som huvuduppgift att se till alla brukarna på boendet, vara delaktig i att bedriva pedagogiskt utvecklingsarbete med utgångspunkt i individuella genomförandeplanerna och utveckla den sociala dokumentationen. Du håller den etiska diskussionen levande på arbetsplatsen. Du ser utveckling och förbättring som naturliga delar i ditt arbete. I samarbete med brukaren skapar du förutsättningar till ett självständigt liv. Du är delaktig i det dagliga omvårdnadsarbetet, allt i ett hem förekommande uppgifter. Arbetet är varierande, du ska vilja arbeta i team och klara av att arbetar självständigt i högt tempo. För tjänsten med 25% samordnarroll, tillkommer arbetsuppgifter som exempelvis ansvar för schemaläggning i timecare, semesterplanering av personal, inplanering och inbokning av introduktion för ny personal, kontroll av frånvarorapporter, boka in vikarier och beställning av varor. KVALIFIKATIONER Den här rollen kräver att du har högskoleexamen 180hp, beteendevetare, socionom, socialpedagog eller pedagogisk examen med vidareutbildning inom funktionsnedsättning och ha erfarenhet av omvårdnadsarbete. Det är starkt meriterande att ha erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning, pedagogiskt anpassat arbetssätt för personer med autism och mycket dokumentation i arbetet. Du får gärna ha erfarenhet av arbete med brukare som har autism. Du ska ha datavana och kunna uttrycka sig i tal och skrift. Du får gärna ha arbetat i VIVA eller annat dokumentationssystem, genomgått ESL, MI eller annan utbildning inom funktionsnedsättningar eller ha kunskaper i ICF, samt kunskaper i att göra bedömningar/ kartläggningar. Självklart ska du uppfylla de formella kraven, men vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Viktiga personliga egenskaper för den här rollen är drivande, utvecklingsinriktad, entusiasmerande, lösningsfokuserad, behärskad, empatisk och flexibel.
Företag: Eskilstuna kommun, Autismenheten
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare/beteendevetare till autismenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare/beteendevetare till autismenheten

Brevbärare till Eskilstuna
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning men möjligheten till tillsvidareanställning är god. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du 07.00 och slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 15.00-17.00. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Sth/Mälardalen)
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Eskilstuna

FOTOGRAFER SÖKES I ESKILSTUNA
FOTOGRAFER SÖKES I ESKILSTUNA Diakrit är ett av norra Europas ledande företag inom visualisering och 3D-modellering. Företaget har drygt 230 anställda med kontor i Stockholm, Halmstad och Göteborg, samt produktion i Bangkok och Peking. Diakrit har en bred kundkrets med drygt 1300 kunder inom fastighetssektorn och retail. Majoriteten av kundbasen finns i de nordiska länderna och vi har även framgångsrikt påbörjat försäljning i Tyskland och USA. Företaget har en professionell och högutbildad kompetensbas i Peking och Bangkok, drivna av svenskar på plats, tillsammans med vår affärsutveckling i Sverige. Vi växer konstant och efterfrågan ökar globalt på våra produkter. Därför söker vi ny personal för att stärka vårt team. Vi söker nu fotografer i Eskilstuna. Verksamheten består i att åt fastighetsmäklare fotografera bostäder till försäljning. Du behöver vara en kreativ och engagerad person, noga med detaljer och ha ett genuint intresse i att träffa och arbeta med andra människor. Du bör ha jobbat som fotograf under minst två år, eller ha motsvarande utbildning, och ha ett gott öga för komposition av bilder, ljussättning mm. Önskvärd utrustning: * Systemkamera (helst fullformat) med ca 15 megapixlar. * Vidvinkelzoomobjektiv med effektiv brännvidd på minst 20 mm (helst från 17 mm). * Normalobjektiv. * Stabilt stativ och stativhuvud med vattenpass. * Extern vridbar blixt. * Kalibrerbar skärm. * Bredbandsuppkoppling. * Körkort och tillgång till bil. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i en internationell organisation där du ges utrymme att utveckla din fotografiska förmåga och känsla för bild inom fastighetsbranschen. Skicka ett e-mail innehållande ett personligt brev och CV, tillsammans med arbetsprover bestående av 3-5 st. egenproducerade bilder, gärna med anknytning till interiör och inredning. Bilderna ska vara sparade i jpeg, och ungefär i 1500 pixlar på längden. Skriv i ämnesraden: "Ansökan fotograf - Eskilstuna". Eventuella frågor mailas till ansokan.fotograf@diakrit.com Sista ansökningsdag 2013-08-02. Diakrit Fastighetsmäklarservice AB www.diakrit.se
Företag: DIAKRIT FASTIGHETSMÄKLARSERVICE AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FOTOGRAFER SÖKES I ESKILSTUNA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FOTOGRAFER SÖKES I ESKILSTUNA


Sök lediga jobb Eskilstuna

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se