Espresso House jobb - lediga jobb

Espresso House jobb Espresso House jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Espresso House. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Espresso House. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Barista till Stockholm 20-30 h/v- Stockholm

 2. Barista till Stockholm extra-15 h/v- Stockholm

 3. HR -ansvarig region Norr- Stockholm

 4. Beredningsansvarig Konserthuset- Stockholm

 5. Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm- Stockholm

 6. Platschefer Stockholm- Stockholm

 7. Skiftledare till Malmö- Malmö

 8. Barista till Lund- Lund

 9. Barista Sturup- Svedala

 10. Barista till Malmö- Malmö

 11. Barista till Hantverkargatan i Västerås- Västerås

 12. Barista till Linköping- Linköping

 13. Platschefer Stockholm- Stockholm

 14. Baristor till Ängelholm- Ängelholm

 15. Barista till Trelleborg- Trelleborg

 16. Skiftledare till Espresso House Lund- Lund

 17. Skiftledare till Malmö- Malmö

 18. Barista Sturup- Svedala

 19. Baristor till Espresso House Växjö- Växjö

 20. Vikarierande platschef till Punkt i Västerås- Västerås

 21. Beredningsansvarig Konserthuset- Stockholm

 22. Barista till Lund- Lund

 23. Barista till Malmö- Malmö

 24. Platschefsvikariat Karlstad- Karlstad

 25. Barista till Espresso House Helsingborg- Helsingborg

 26. Baristor till Espresso House Kalmar- Kalmar

 27. Barista till Espresso House Landskrona- Landskrona

 28. Platschef vikariat Jönköping A6- Jönköping

 29. Skiftledare till Espresso House Lund- Lund

 30. Platschefsaspiranter till Region Syd- Malmö

 31. Medarbetare till Central beredning Stockholm- Stockholm

 32. Värd till Birger Jarlsgatan- Stockholm

 33. Platschefer Stockholm- Stockholm

 34. Baristor till Ängelholm- Ängelholm

 35. Barista till Espresso House Helsingborg- Helsingborg

 36. Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm- Stockholm

 37. Baristor till Espresso House Kalmar- Kalmar

 38. Platschef Birger Jarlsgatan- Stockholm

 39. Barista till Espresso House Landskrona- Landskrona

 40. Barista till Malmö- Malmö


Mer beskrivning

Barista till Stockholm 20-30 h/v
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta som Barista i ett väletablerat koncept! Vad gör en Barista på Espresso House? Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.    Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Vi ser helst att du är över 20 år, men minst 18 år fyllda! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är på deltid 20-30 h/v och vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss under minst ett år.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Stockholm 20-30 h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Stockholm 20-30 h/v

Barista till Stockholm extra-15 h/v
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta som Barista i ett väletablerat koncept! Vad gör en Barista på Espresso House? Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi.    Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Vi ser helst att du är över 20 år, men minst 18 år fyllda! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är på extra-15 h/v och vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss under minst ett år.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Stockholm extra-15 h/v jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Stockholm extra-15 h/v

HR -ansvarig region Norr
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.  Vi söker efter morgondagens stjärnor. Men först måste vi hitta dig!   Region norr med drygt 30 coffee shops och 400 anställda söker en ny regional HR-ansvarig. Du är den första kontakten våra blivande baristor får med företaget. Att förmedla glädjen, stoltheten och engagemanget i vårt arbete och företag är en viktig del i ditt arbete. Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen från ansökan till anställning. Det innebär allt från annonsering och intervjuer till kontraktskrivning och att administrera intern utbildning. Du är dagligen en viktig stödfunktion och kunskapskälla i arbetsrätts- och arbetsmiljöfrågor för regions-, distrikts- och platschefer. Det kan gälla frågor kring schemaläggning, ledighet, sjukdom och andra förändringar i personalstrukturen i regionens coffee shops.  I tjänsten ingår även hålla intern utbildning i arbetsrätt. Som HR-ansvarig har du även kontakt med myndigheter som bl.a. Försäkringskassan och Arbetsmiljöverket samt med företagshälsovård. Månadsvis sammanställs även nyanställda och avslutade medarbetare till ekonomiavdelningen på företaget. Som HR-ansvarig är du en viktig kontaktperson för både chefer och medarbetare inom företaget. Du har relevant utbildning och erfarenhet sen tidigare av att arbeta med personalfrågor och rekrytering samt har kunskap inom arbetsrätt. Har du arbetat i kedjeverksamhet är detta meriterande. Du behöver även ha goda kunskaper i MS Office. Då region norr står inför en expansionsfas, som kommer att sträcka från Stockholm och uppåt i landet, behöver du vara beredd på varierad arbetstid och en del resor. Du behöver vara flexibel och vara van att göra prioriteringar i en miljö som kännetecknas av högt tempo, då arbetsbelastningen och arbetsuppgifterna varierar snabbt och ofta.   Espresso House har kollektivavtal med Unionen, tjänsten är på heltid med placering på huvudkontoret i centrala Stockholm. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.  Sista ansökningsdatum är 2013-08-12.  Är du prestigelös och initiativtagande och har förmågan att knyta kontakter med många olika typer av människor, då är du rätt person!
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga HR -ansvarig region Norr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR -ansvarig region Norr

Beredningsansvarig Konserthuset
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker nu dig som vill ansvara för vår beredning på Konserthusets coffee shop i Stockholm. Tjänsten är på 30 h/v och innebär beredning av smörgåsar och sallader. Du kommer även ha ett ansvar för beställningar, renhållning, egenkontrollprogram och kvalitetssäkring. Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten person som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa. • Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk. • Du är ansvarsfull, initiativrik och gilllar att jobba självständigt • Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet! • Du trivs bäst i ett högt tempo och gillar att utmana dig själv   Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsten är 30 h/v och kommer tillsättas i september. Rekrytering startar efter sista ansökningsdag. Timlön enligt HRF:s kollektivavtal.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Beredningsansvarig Konserthuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beredningsansvarig Konserthuset

Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House största coffee shop söker en ny platschef under hösten 2013. Vi söker dig som har stor erfarenhet och passion för att driva en egen coffee shop. Vi söker dig som passar in på följande: Du har stor erfarenhet av ledarskap Du har en stor passion för drift och gästupplevelse Du har erfarenhet från arbete i liknande miljö Du har mycket energi och är positiv i din natur Du har passion för ditt arbete och är villig att satsa hårt Du är entusiastisk och lösningsfokuserad Du vill skapa extraordinära resultat och är tävlingsinriktad Du är en stark ledare med mycket engagemang och team känsla Du gillar utmaningar och lever efter principen ”inget är omöjligt” Som platschef på Birger Jarlsgatan har du resultat- och personalansvar för ca 25 baristor. Arbetet innebär att du arbetar som barista i drift ca 30 timmar/vecka och ca 10 h/v med administrativa arbetsuppgifter såsom bemanningsplanering, uppföljning försäljning och lägger beställningar. Du är den person som leder arbetet på plats och ser till att gästens upplevelse alltid motsvarar förväntningarna. Varierande arbetstider, helgarbete ingår. Tjänsten ska tillsättas hösten 2013, intervjuer hålls löpande. Skicka in din ansökan, CV och personligt brev via vår hemsida, www.espressohouse.se och klicka dig vidare till jobba hos oss och "Platschef Birger Jarlsgatan". Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta regionchef Sofia Köhl sofia.kohl@espressohouse.se Vi önskar dig lycka till! Espresso House
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm

Platschefer Stockholm
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!I dagsläget söker vi Dig som lockas av att arbeta som Platschef på Espresso House i Stockholm. Om Du känner igen Dig i följande beskrivning kan Du vara rätt person för tjänsten: Du är en serviceinriktad ledarpersonlighet med ordningssinne, som vill känna stolthet i ditt arbete. Du kan skapa rutiner i vardagen och samtidigt stå för ett flexibelt och nytänkande arbetssätt. Du vill vara ledare för att få vara med och påverka och inspirera dina medarbetare till nya prestationer och älskar att se andra personer växa. Siffror och lönsamhet lockar Dig och Du är alltid intresserad av att överträffa både dina egna och omgivningens förväntningar. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att lägga in rätt växel när det krävs. Vad gör Du som platschef? Den största delen av tiden arbetar Du som Barista i baren, där målsättningen är att Du och dina Baristor gemensamt skall sträva efter att uppnå och överträffa budgeterade försäljningsmål. I arbetsuppgifterna ingår också schemaläggning, beställningar, kontakter med leverantörer, hygienfrågor, personalfrågor och uppföljning av det ekonomiska resultatet. Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet, men det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Du är antagligen 25-45 år, har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen.    Tjänsterna omfattar heltid. Månadslön enligt kollektivavtal med HRF. Vi håller intervjuer och rekryterar löpande under våren.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefer Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefer Stockholm

Skiftledare till Malmö
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House söker en skiftledare till flera coffee shopar i Malmö Som skiftledare på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med platschefen. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Din målsättning som skiftledare skall vara att driva din egen coffee shop inom Espresso House. Det är därför viktigt att du har arbetat inom café/restaurang sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Du har goda ledaregenskaper och ett ekonomiskt sinnelag samt är intresserad av att fördjupa dig ytterligare inom dessa områden. Du kan helt enkelt ganska mycket redan men vill också lära dig mer. Varje dag! Timlön enligt HRF kollektivavtal
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare till Malmö

Barista till Lund
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi kommer ha behov av att anställa baristor under sommaren men främst under augusti/september. Tjänsterna avser olika deltidstjänster (mellan 2 och 5 arbetspass per vecka) samt extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Lund
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Lund

Barista Sturup
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House på Sturup, Malmö Airport, söker Dig som vill arbeta som Barista i ett väletablerat koncept! Vad gör en Barista på Espresso House? Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, ibland tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor men ofta själv. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Däremot ser vi helst att du har arbetat med något liknande tidigare och har kunkskap om branschen. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Att arbeta som barista på Sturups flygplats är speciellt på många sätt. Du skall älska snabba tempoväxlingar och oregelbundna arbetstider där det ofta kan röra sig om hastiga inhopp. Vi ser helst att du bor i närheten av flygplatsen. Körkort samt tillgång till egen bil är ett måste. Espresso House har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. De schemalagda arbetstiderna kommer främst att vara förlagda fre-sön med en genomsnittlig tjänstgöringsgrad på 10h/v.
Företag: Espresso House
Ort: Svedala
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barista Sturup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista Sturup

Barista till Malmö
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi kommer under sommaren och hösten att behöva anställa baristor som vill arbeta antingen extra vid behov eller deltid, 2-5 dagar i veckan.
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Malmö

Barista till Hantverkargatan i Västerås
Espresso House är en coffeeshop-kedja med över 100 coffeeshops runt om i landet. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är drygt 900 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först. Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss. På Espresso House lever vi efter värderingarna: gästen går alltid först, vi älskar initiativ och ansvar, vi pratar med varandra och vi har kul på jobbet, samtidigt som vi skapar lönsamhet!Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsten är 5 h/v men vi söker även personal för extra vid behov med start from september. Intervjuer hålls i mitten av augusti.
Företag: Espresso House
Ort: Västerås
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Hantverkargatan i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Hantverkargatan i Västerås

Barista till Linköping
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Nu söker vi dig som vill jobba som Barista på våra coffe shopar i Linköping Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är framförallt deltid men vi söker även personal för extra vid behov.  Rekrytering kommer att starta efter sista ansökningsdag. Tjänsterna ska tillsätttas from september
Företag: Espresso House
Ort: Linköping
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Linköping

Platschefer Stockholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.I dagsläget söker vi Dig som lockas av att arbeta som Platschef på Espresso House i Stockholm. Om Du känner igen Dig i följande beskrivning kan Du vara rätt person för tjänsten: Du är en serviceinriktad ledarpersonlighet med ordningssinne, som vill känna stolthet i ditt arbete. Du kan skapa rutiner i vardagen och samtidigt stå för ett flexibelt och nytänkande arbetssätt. Du vill vara ledare för att få vara med och påverka och inspirera dina medarbetare till nya prestationer och älskar att se andra personer växa. Siffror och lönsamhet lockar Dig och Du är alltid intresserad av att överträffa både dina egna och omgivningens förväntningar. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att lägga in rätt växel när det krävs. Vad gör Du som platschef? Den största delen av tiden arbetar Du som Barista i baren, där målsättningen är att Du och dina Baristor gemensamt skall sträva efter att uppnå och överträffa budgeterade försäljningsmål. I arbetsuppgifterna ingår också schemaläggning, beställningar, kontakter med leverantörer, hygienfrågor, personalfrågor och uppföljning av det ekonomiska resultatet. Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet, men det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Du är antagligen 25-45 år, har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen.    Tjänsterna omfattar heltid. Månadslön enligt kollektivavtal med HRF. Vi håller intervjuer och rekryterar löpande under våren.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefer Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefer Stockholm

Baristor till Ängelholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är framförallt deltid men vi söker även personal för extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Ängelholm
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Ängelholm

Barista till Trelleborg
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsten innebär extra vid behov och passar bra att kombinera med ex. studier.
Företag: Espresso House
Ort: Trelleborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Trelleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Trelleborg

Skiftledare till Espresso House Lund
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker skiftledare till Lund C 1 Som skiftledare på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med platschefen. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Din målsättning som skiftledare skall vara att driva din egen coffee shop inom Espresso House. Det är därför viktigt att du har arbetat inom café/restaurang sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Du har goda ledaregenskaper och ett ekonomiskt sinnelag samt är intresserad av att fördjupa dig ytterligare inom dessa områden. Du kan helt enkelt ganska mycket redan men vill också lära dig mer. Varje dag! Timlön enligt HRF kollektivavtal
Företag: Espresso House
Ort: Lund
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare till Espresso House Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare till Espresso House Lund

Skiftledare till Malmö
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker en skiftledare till flera coffee shopar i Malmö Som skiftledare på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med platschefen. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Din målsättning som skiftledare skall vara att driva din egen coffee shop inom Espresso House. Det är därför viktigt att du har arbetat inom café/restaurang sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Du har goda ledaregenskaper och ett ekonomiskt sinnelag samt är intresserad av att fördjupa dig ytterligare inom dessa områden. Du kan helt enkelt ganska mycket redan men vill också lära dig mer. Varje dag! Timlön enligt HRF kollektivavtal
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare till Malmö

Barista Sturup
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House på Sturup, Malmö Airport, söker Dig som vill arbeta som Barista i ett väletablerat koncept! Vad gör en Barista på Espresso House? Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, ibland tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor men ofta själv. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Däremot ser vi helst att du har arbetat med något liknande tidigare och har kunkskap om branschen. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Att arbeta som barista på Sturups flygplats är speciellt på många sätt. Du skall älska snabba tempoväxlingar och oregelbundna arbetstider där det ofta kan röra sig om hastiga inhopp. Vi ser helst att du bor i närheten av flygplatsen. Körkort samt tillgång till egen bil är ett måste. Under hösten kommer vi att få alkholmtillstånd till coffee shopen varpå kravet är att du som skall arbeta hos oss måste vara 20 år fyllda. Espresso House har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. De schemalagda arbetstiderna kommer främst att vara förlagda fre-sön med en genomsnittlig tjänstgöringsgrad på 10h/v.
Företag: Espresso House
Ort: Svedala
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Barista Sturup jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista Sturup

Baristor till Espresso House Växjö
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi har två lediga tjänster, 25h/v samt 5h/v samt med inhopp utöver detta vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Växjö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Espresso House Växjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Espresso House Växjö

Vikarierande platschef till Punkt i Västerås
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Platschef till Punkt i Västerås Espresso House söker nu Dig som vill ansvara för en coffee shop inom ett väletablerat koncept! Vad gör en Platschef på Espresso House? Större delen av arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar som barista. Din vardag består av möten med gäster, daglig drift i shopen och att leda din personal. I arbetet ingår också att ansvara för beställningar, hygiensäkring, schemaläggning och div personalfrågor, veckorapportering och resultatuppföljning. Du rapporterar till distriktschef.   Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person med goda ledaregenskaper. Du gillar ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd! Du trivs i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du har ett bra affärssinne och är en duktig säljare.  Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet. Du har ledaregenskaper och cill utveckla andra Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet. Det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Du är antagligen 25-35 år, har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen. Tjänsten är ett föräldravikariat from oktober 2013- januari 2015. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen ca 38 h/v, utöver det administrativt arbete. Möjlighet till förlängning av anställningen inom Espresso House.
Företag: Espresso House
Ort: Västerås
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande platschef till Punkt i Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande platschef till Punkt i Västerås

Beredningsansvarig Konserthuset
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker nu dig som vill ansvara för vår beredning på Konserthusets coffee shop i Stockholm. Tjänsten är på 30 h/v och innebär beredning av smörgåsar och sallader. Du kommer även ha ett ansvar för beställningar, renhållning, egenkontrollprogram och kvalitetssäkring. Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten person som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa. • Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk. • Du är ansvarsfull, initiativrik och gilllar att jobba självständigt • Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet! • Du trivs bäst i ett högt tempo och gillar att utmana dig själv   Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsten är 30 h/v och kommer tillsättas i september. Rekrytering startar efter sista ansökningsdag. Timlön enligt HRF:s kollektivavtal.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Beredningsansvarig Konserthuset jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beredningsansvarig Konserthuset

Barista till Lund
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi kommer ha behov av att anställa baristor under sommaren men främst under augusti/september. Tjänsterna avser olika deltidstjänster (mellan 2 och 5 arbetspass per vecka) samt extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Lund
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Lund

Barista till Malmö
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi kommer under sommaren och hösten att behöva anställa baristor som vill arbeta antingen extra vid behov eller deltid, 2-5 dagar i veckan.
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Malmö

Platschefsvikariat Karlstad
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker nu Dig som vill ansvara för vår coffee shop på Drottninggatan i Karlstad. Vår Platschef kommer gå hem på föräldraledighet och vi söker nu en vikarierande Platschef i hennes ställe. Vad gör en Platschef på Espresso House? Större delen av arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar som barista tillsammans med det team av baristor som Du har i uppgift att leda. Din vardag består av möten med gäster och daglig drift i shopen. I arbetet ingår också att ansvara för beställningar, hygiensäkring, schemaläggning och personalfrågor, veckorapportering och resultatuppföljning. Du rapporterar till distriktschef.   Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person med goda ledaregenskaper. Du gillar ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd! Du trivs i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar, Du har ett bra affärssinne och är en duktig säljare.  Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet. Du har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet.  Men det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Vår coffee shop i karlstad är en stor och mysig shop med många stamgäster. Den kräver ett stort ägandeskap och en självständig Platschef som ser stället som sitt eget.  Tjänsten är på 100 %. Du behöver finnas tillgänglig from oktober då utbildning och introduktion kommer att ske under hösten. Tjänstemannaavtal med Unionen
Företag: Espresso House
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefsvikariat Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefsvikariat Karlstad

Barista till Espresso House Helsingborg
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi har i dagsläget två lediga tjänster på Espresso House Väla om 5 respektive 15h/v. Utöver de schemalagda tiderna krävs inhopp vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Espresso House Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Espresso House Helsingborg

Baristor till Espresso House Kalmar
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi söker just nu baristor som vill arbeta deltid, 1-3 dagar i veckan samt extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Kalmar
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Espresso House Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Espresso House Kalmar

Barista till Espresso House Landskrona
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsten avser en behovsanställning med inhopp efter behov varpå vi söker en mycket flexibel person.
Företag: Espresso House
Ort: Landskrona
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Espresso House Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Espresso House Landskrona

Platschef vikariat Jönköping A6
Platschef vikariat Jönköping A6 A6 är det stora köpcentret i Jönköping där vi har en bra utveckling just nu och har potential att växa ännu mer. Du tar över en välmående coffee shop. På A6 är det högt tempo, mycket gäster stötvis, där det förväntas hög kvalité och service i världsklass. Espresso House söker nu Dig som vill ansvara för en coffee shop inom ett väletablerat koncept! Vad gör en Platschef på Espresso House? Större delen av arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar som barista tillsammans med det team av baristor som Du har i uppgift att leda. Din vardag består av möten med gäster och daglig drift i shopen. I arbetet ingår också att ansvara för beställningar, hygiensäkring, schemaläggning och div personalfrågor, veckorapportering och resultatuppföljning. Du rapporterar till distriktschef. Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person med goda ledaregenskaper. Du gillar ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd! Du trivs i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar, Du har ett bra affärssinne och är en duktig säljare. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet. Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet. Men det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Du har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen. Tjänsten är på 100 % och skall tillsättas 1oktober. Månadslön enligt Unionen tjänstemän.
Företag: Espresso House
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef vikariat Jönköping A6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef vikariat Jönköping A6

Skiftledare till Espresso House Lund
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker skiftledare till Lund C 1 Som skiftledare på Espresso House utför du alla arbetsuppgifter som en barista gör men rollen innebär också ansvar för och planering av daglig drift tillsammans med platschefen. Arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där Du arbetar direkt i kontakt med våra gäster, tillsammans med det team av baristor som är dina kollegor. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav, eftersom vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Din målsättning som skiftledare skall vara att driva din egen coffee shop inom Espresso House. Det är därför viktigt att du har arbetat inom café/restaurang sedan tidigare och har god kännedom om branschen och är van vid att arbeta oregelbundna tider. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Du har goda ledaregenskaper och ett ekonomiskt sinnelag samt är intresserad av att fördjupa dig ytterligare inom dessa områden. Du kan helt enkelt ganska mycket redan men vill också lära dig mer. Varje dag! Timlön enligt HRF kollektivavtal
Företag: Espresso House
Ort: Lund
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftledare till Espresso House Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftledare till Espresso House Lund

Platschefsaspiranter till Region Syd
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Platschefsaspiranter till Region Syd Espresso House söker nu dig som på sikt kan se dig själv ansvara för en coffee shop inom ett väletablerat koncept! Mycket händer inom Espresso House och vi fortsätter att växa. Vi letar efter dig som från start har drivet att bli platschef, men som från början kommer att arbeta som barista/skiftledare för att lära dig allt från grunden. Vad gör en Platschef på Espresso House? Större delen av arbetstiden är förlagd i coffee shopen, där du arbetar som barista tillsammans med det team av baristor som du har i uppgift att leda. Din vardag består av möten med gäster och daglig drift i shopen. I arbetet ingår också att ansvara för beställningar, hygiensäkring, schemaläggning och div personalfrågor, veckorapportering och resultatuppföljning. Du rapporterar till distriktschef. Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person med goda ledaregenskaper. Du gillar ordning och reda och älskar att göra gästen nöjd! Du trivs i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar, du har ett bra affärssinne och är en duktig säljare. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet. Vi ser helst att du som söker har erfarenhet från café och restaurangbranchen. Du är antagligen 22-45 år och har haft av ledande roll inom servicebranschen. Tjänsterna är på 75-85 % och skall tillsättas under hösten. Timlön enligt HRF:s kollektivavtal. Intervjuer kommer att ske löpande.
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefsaspiranter till Region Syd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefsaspiranter till Region Syd

Medarbetare till Central beredning Stockholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Nu söker Espresso House dig som vill arbeta i vårt centrala beredningskök Vad innebär jobbet? I november 2011 öppnade vi Espresso House första centralkök i Årsta i Stockholm. Centralköket arbetar med att förse en del av våra coffee shops med färska smörgåsar och sallader som levereras ut till enheterna på morgonen Som medarbetare i vårt centralkök ingår du i ett team av beredningspersonal och producerar smörgåsar och sallader . Arbetet utförs nattetid och arbetstiden är förlagd mellan kl. 21.00 - 08.00. Arbetet innebär inte att man jobbar i en coffee shop, utan den dagliga kontakten sker med våra lev erantörer och coffee shops.   Man arbetar oftast mellan 2-4 personer samtidigt och att alla både gör sitt och kan samarbeta är väldig viktigt för driften Hur kan du veta att det är dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad person som älskar att arbeta med mat och som inser vikten av att varje produkt som lämnar dig ska vara den bästa. Vi tror också att du har lätt till skratt och bidrar med en god stämning till arbetsgruppen. • Du har tidigare erfarenhet eller utbildning från kök, beredning eller kallskänk. • Du är van och trivs med att arbeta under tidspress • Du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift, då du dagligen har kontakt med leverantörer och dem du ska leverera till. • Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och du vill ha roligt på jobbet! • Du är en lagspelare som kan samarbeta med andra.   Arbetet innebär nattarbete; mellan kl. 21.00-05.00 eller kl. 24.00-08.00, både vardag och helg.  Tjänsten är på 25 h/v, med chans till mer, och ska tillsättas i oktober. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare till Central beredning Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare till Central beredning Stockholm

Värd till Birger Jarlsgatan
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara värd på Birger Jarlsgatan? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en upplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen, måndag - fredag kl 13:00-21:00. Ev helgarbete kan förekomma. Som värd kommer du ansvara för hur coffee shopen ser ut för våra gäster, du städar, plockar disk- diskar  och ser till att allt finns för våra gäster.  Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du har ett öga för det lilla extra, ordning och reda är ditt motto. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Tjänsten är heltid och ska tillsättas under oktober.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Värd till Birger Jarlsgatan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Värd till Birger Jarlsgatan

Platschefer Stockholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.I dagsläget söker vi Dig som lockas av att arbeta som Platschef på Espresso House i Stockholm. Om Du känner igen Dig i följande beskrivning kan Du vara rätt person för tjänsten: Du är en serviceinriktad ledarpersonlighet med ordningssinne, som vill känna stolthet i ditt arbete. Du kan skapa rutiner i vardagen och samtidigt stå för ett flexibelt och nytänkande arbetssätt. Du vill vara ledare för att få vara med och påverka och inspirera dina medarbetare till nya prestationer och älskar att se andra personer växa. Siffror och lönsamhet lockar Dig och Du är alltid intresserad av att överträffa både dina egna och omgivningens förväntningar. Du trivs i ett högt tempo och har förmågan att lägga in rätt växel när det krävs. Vad gör Du som platschef? Den största delen av tiden arbetar Du som Barista i baren, där målsättningen är att Du och dina Baristor gemensamt skall sträva efter att uppnå och överträffa budgeterade försäljningsmål. I arbetsuppgifterna ingår också schemaläggning, beställningar, kontakter med leverantörer, hygienfrågor, personalfrågor och uppföljning av det ekonomiska resultatet. Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att arbeta hårt och bjuda mycket av dig själv. Ansvaret är stort och i många avseenden jämförbart med att driva egen verksamhet, men det finns en stabil supportorganisation som stöttar för att säkerställa konceptet (drift, HR och marknad). Du är antagligen 25-45 år, har erfarenhet av ledande roll inom servicebranschen.    Tjänsterna omfattar heltid. Månadslön enligt kollektivavtal med HRF. Vi håller intervjuer och rekryterar löpande under våren.
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Platschefer Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschefer Stockholm

Baristor till Ängelholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Tjänsterna är framförallt deltid men vi söker även personal för extra vid behov. Tjänsterna skall tillsättas snarast.
Företag: Espresso House
Ort: Ängelholm
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Ängelholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Ängelholm

Barista till Espresso House Helsingborg
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi har i dagsläget två lediga tjänster på Espresso House Väla om 5 respektive 15h/v. Utöver de schemalagda tiderna krävs inhopp vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Helsingborg
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Espresso House Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Espresso House Helsingborg

Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House största coffee shop söker en ny platschef under hösten 2013. Vi söker dig som har stor erfarenhet och passion för att driva en egen coffee shop. Vi söker dig som passar in på följande: Du har stor erfarenhet av ledarskap Du har en stor passion för drift och gästupplevelse Du har erfarenhet från arbete i liknande miljö Du har mycket energi och är positiv i din natur Du har passion för ditt arbete och är villig att satsa hårt Du är entusiastisk och lösningsfokuserad Du vill skapa extraordinära resultat och är tävlingsinriktad Du är en stark ledare med mycket engagemang och team känsla Du gillar utmaningar och lever efter principen ”inget är omöjligt” Som platschef på Birger Jarlsgatan har du resultat- och personalansvar för ca 25 baristor. Arbetet innebär att du arbetar som barista i drift ca 30 timmar/vecka och ca 10 h/v med administrativa arbetsuppgifter såsom bemanningsplanering, uppföljning försäljning och lägger beställningar. Du är den person som leder arbetet på plats och ser till att gästens upplevelse alltid motsvarar förväntningarna. Varierande arbetstider, helgarbete ingår. Tjänsten ska tillsättas hösten 2013, intervjuer hålls löpande. Skicka in din ansökan, CV och personligt brev via vår hemsida, www.espressohouse.se och klicka dig vidare till jobba hos oss och "Platschef Birger Jarlsgatan". Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta regionchef Sofia Köhl sofia.kohl@espressohouse.se Vi önskar dig lycka till! Espresso House
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Birger Jarlsgatan Stockholm

Baristor till Espresso House Kalmar
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi söker just nu baristor som vill arbeta deltid, 1-3 dagar i veckan samt extra vid behov.
Företag: Espresso House
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Baristor till Espresso House Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Baristor till Espresso House Kalmar

Platschef Birger Jarlsgatan
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House största coffee shop söker en ny platschef under hösten 2013. Vi söker dig som har stor erfarenhet och passion för att driva en egen coffee shop. Vi söker dig som passar in på följande: Du har stor erfarenhet av ledarskap Du har en stor passion för drift och gästupplevelse Du har erfarenhet från arbete i liknande miljö Du har mycket energi och är positiv i din natur Du har passion för ditt arbete och är villig att satsa hårt Du är entusiastisk och lösningsfokuserad Du vill skapa extraordinära resultat och är tävlingsinriktad Du är en stark ledare med mycket engagemang och team känsla Du gillar utmaningar och lever efter principen ”inget är omöjligt” Som platschef på Birger Jarlsgatan har du resultat- och personalansvar för ca 25 baristor. Arbetet innebär att du arbetar som barista i drift ca 30 timmar/vecka och ca 10 h/v med administrativa arbetsuppgifter såsom bemanningsplanering, uppföljning försäljning och lägger beställningar. Du är den person som leder arbetet på plats och ser till att gästens upplevelse alltid motsvarar förväntningarna. Varierande arbetstider, helgarbete ingår. Tjänsten ska tillsättas hösten 2013, intervjuer hålls löpande. Skicka in din ansökan, CV och personligt brev via vår hemsida, www.espressohouse.se och klicka dig vidare till jobba hos oss och "Platschef Birger Jarlsgatan". Vid frågor gällande tjänsten, vänligen kontakta regionchef Sofia Köhl sofia.kohl@espressohouse.se
Företag: Espresso House
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef Birger Jarlsgatan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef Birger Jarlsgatan

Barista till Espresso House Landskrona
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept på vår coffee shop i Landskrona. Vi har i dagsläget två lediga tjänster, en helgtjänst samt en tjänst som avser extra vid behov. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Båda de lediga tjänsterna passar utmärkt att kombinera med studier. Att du som söker är flexibel är viktigt för oss.
Företag: Espresso House
Ort: Landskrona
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Espresso House Landskrona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Espresso House Landskrona

Barista till Malmö
Espresso House är Sveriges största och mest passionerade coffee shop-kedja. Redan från starten 1996 har vi haft som mål att ha de bästa och stoltaste baristorna. Vår vision är att erbjuda ”Världens bästa kaffeupplevelse till världens bästa gäst”! Vi är 1 500 engagerade och glada människor som älskar kaffe och alltid sätter gästen först! Under 2013 blir vi ännu fler, då vi har en kraftig expansionsplan framför oss.Espresso House söker Dig som vill arbeta i ett väletablerat koncept. Vad innebär det att vara Barista på Espresso House? Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! All arbetstid är förlagd i coffee shopen. Förutom hantering av kaffemaskin och kvarn består arbetet av kassaarbete, beredning av smörgåsar och sallader, diskplock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att Du är baristautbildad är en merit men inget krav. Vi utbildar alla våra baristor i egen regi. Hur kan Du veta att det är Dig vi söker? Du är en glad, energisk, kvalitetsmedveten sälj- och serviceinriktad person som älskar att "stå på scen" och göra gästen nöjd! Du är ansvarsfull och initiativrik. Du trivs bäst i ett högt tempo som hela tiden erbjuder nya utmaningar. Du vill känna stolthet för det varumärke du arbetar för och Du vill ha roligt på jobbet! Arbetet är krävande men utvecklande och Du måste vara beredd att bjuda mycket av dig själv. Det finns mycket goda utvecklingsmöjligheter för rätt person på Espresso House, då vi är ett kraftigt expanderande företag. Vi har kollektivavtal med HRF, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider; dag, kvällar och helger. Vi kommer under hösten att behöva anställa baristor som vill arbeta antingen extra vid behov eller deltid, 2-5 dagar i veckan.
Företag: Espresso House
Ort: Malmö
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Barista till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barista till Malmö


Sök lediga jobb Espresso House

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se