Lediga jobb Essunga - Söka jobb i Essunga

Lediga jobb Essunga Sök lediga jobb Essunga


Hittade inga lediga jobb på sökning: Essunga. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 2. Stråklärare- Essunga

 3. Lärare i matematik och NO- Essunga

 4. Lärare svenska som andra språk- Essunga

 5. Lärare i svenska/engelska- Essunga

 6. Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet- Essunga

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 8. Flyktingsekreterare- Essunga

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 10. Hemtjänst/äldreomsorg Essunga- Essunga

 11. Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet- Essunga

 12. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 13. Undersköterska korttidsvård och hemvård 80%- Essunga

 14. Undersköterska särskilt boende ca 55%- Essunga

 15. Leg. Arbetsterapeut 100 %- Essunga

 16. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 17. Homepartysäljare - Essunga- Essunga

 18. Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet- Essunga

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 20. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.- Essunga

 21. Lokalvårdare- Essunga

 22. Kokerska- Essunga

 23. Spansklärare 80%- Essunga

 24. Skolkurator till Nossebro skola- Essunga

 25. Socialsekreterare - barn och familj- Essunga

 26. RIDINSTRUKTÖR- Essunga

 27. Handläggare bemanningsenheten- Essunga

 28. Förskollärare- Essunga

 29. Förskollärare- Essunga

 30. Undersköterska korttidsvård och hemvård 75%- Essunga

 31. Semester- och timvikarier- Essunga

 32. Lärare i matematik och NO- Essunga

 33. Speciallärare mot grundskolans äldre åldrar- Essunga

 34. Ekonomiassistent- Essunga

 35. Ekonom/Controller- Essunga

 36. Miljöinspektör- Essunga

 37. Kommunutvecklare- Essunga

 38. Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga- Essunga

 39. Elevcoach- Essunga

 40. Sjuksköterska äldreomsorgen natt- Essunga


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Essunga
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Stråklärare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en stråklärare som kan jobba med bredd, topp och kvalité. Du ska kunna undervisa på fiol och altfiol både enskilt och i ensemble, gärna över ämnesgränserna. KVALIFIKATIONER Musikpedagogisk utbildning eller motsvarande. B-körkort och tillgång till egen bil krävs eftersom undervisning sker på flera skolenheter.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Stråklärare jobb, Stråklärare Essunga, Stråklärare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stråklärare

Lärare i matematik och NO
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Nossebro skola har nått långt resultatmässigt, vi har en hög andel elever med betyg i samtliga ämnen och behöriga till gymnasiet. Grunden till detta är ett medvetet utvecklingsarbete kring bland annat måluppfyllelse, förhållningssätt, inkludering med stöd i klassrummet, individanpassning och forskningsbaserad kompetensutveckling. Vi kallar vårt utvecklingsarbete Synvändan. ARBETSUPPGIFTER Nossebro 6-9 skola söker en lärare i matematik och NO. KVALIFIKATIONER Vi söker dig, en utbildad Ma/NO-lärare, som: • Är engagerad i eleverna och deras inlärning. Elevernas delaktighet och möjlighet att påverka ser du som en tillgång. • Har goda ämneskunskaper och vet hur man undervisar i dessa ämnen. • Ska vara en tydlig och trygg vuxen i skolan. Du ska utforma din undervisning efter läroplanen, kursplanerna och elevgruppen samt kunna förmedla och bryta ner målen så att alla elever ges en tydlig och för dem greppbar undervisning. Du ska arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. • Känner dig trygg i kommunikationen med hemmet. • Arbetar systematiskt och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO

Lärare svenska som andra språk
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Nossebro skola har nått långt resultatmässigt, vi har en hög andel elever med betyg i samtliga ämnen och behöriga till gymnasiet. Grunden till detta är ett medvetet utvecklingsarbete kring bland annat måluppfyllelse, förhållningssätt, inkludering med stöd i klassrummet, individanpassning och forskningsbaserad kompetensutveckling. Vi kallar vårt utvecklingsarbete Synvändan. ARBETSUPPGIFTER Under sommaren 2013 kommer Essunga kommun att ta emot ensamkommande barn, vilka kommer att gå i grundskolans senare år. Inkludering, kunskapsfokusering och individanpassning är fokusområden för oss i vårt arbete med våra elever i skolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill jobba med dessa barn i skolan utifrån våra ledord. Du ska vara lärare och du behöver ha kunskap om grundläggande läs – och skrivinlärningen och/ eller ha kunskap i svenska som andraspråk. För oss är det viktigt att du har ett gott bemötande och lätt för att samarbeta med många olika människor. Tjänsten innebär att du har ett nära samarbete med skolans personal och med personalen på boendet.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska som andra språk

Lärare i svenska/engelska
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Nossebro skola har nått långt resultatmässigt, vi har en hög andel elever med betyg i samtliga ämnen och behöriga till gymnasiet. Grunden till detta är ett medvetet utvecklingsarbete kring bland annat måluppfyllelse, förhållningssätt, inkludering med stöd i klassrummet, individanpassning och forskningsbaserad kompetensutveckling. Vi kallar vårt utvecklingsarbete Synvändan. ARBETSUPPGIFTER Nossebro 6-9 skola söker en lärare i svenska och engelska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig, en utbildad svensk- och engelsklärare, som: • Är engagerad i eleverna och deras inlärning. Elevernas delaktighet och möjlighet att påverka ser du som en tillgång. • Har goda ämneskunskaper och vet hur man undervisar i dessa ämnen. • Ska vara en tydlig och trygg vuxen i skolan. Du ska utforma din undervisning efter läroplanen, kursplanerna och elevgruppen samt kunna förmedla och bryta ner målen så att alla elever ges en tydlig och för dem greppbar undervisning. Du ska arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. • Känner dig trygg i kommunikationen med hemmet. • Arbetar systematiskt och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/engelska

Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Essunga
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Essunga
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Flyktingsekreterare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Kommunens flyktingmottagande är organiserat inom Arbetsmarknadsenheten, där även ett boende för ensamkommande flyktingbarn finns. ARBETSUPPGIFTER Planera och verkställa kommunens mottagande av nyanlända enligt överenskommelse med Migrationsverket och Arbetsförmedlingens bosättningsenhet. Samverka med såväl interna som externa aktörer för att en god och långsiktig etablering ska vara möjlig. KVALIFIKATIONER Någon form av adekvat eftergymnasial utbildning såsom socionom eller annan likvärdig utbildning. Erfarenhet av liknande arbete samt god erfarenhet av socialtjänst.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Flyktingsekreterare jobb, Flyktingsekreterare Essunga, Flyktingsekreterare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flyktingsekreterare

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Essunga
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Hemtjänst/äldreomsorg Essunga
Vi söker för kunders räkning duktiga och erfarna hemtjänstarbetare till Essunga. Gärna med USK utbildning och erfarenhet av hemvård. Körkort och tillgång till bil är inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg.
Företag: Extramamman
Ort: Essunga
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänst/äldreomsorg Essunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänst/äldreomsorg Essunga

Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Essunga
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Essunga
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Undersköterska korttidsvård och hemvård 80%
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Inom äldreomsorgen i Essunga kommun är Kerstinsås är det största äldreboendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning samt körkort. Erfarenhet från hemvård och korttidsvård är meriterande.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska korttidsvård och hemvård 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska korttidsvård och hemvård 80%

Undersköterska särskilt boende ca 55%
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Inom äldreomsorgen i Essunga kommun är Kerstinsås är det största äldreboendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad och omsorgsarbete inom äldre- och handikappomsorgen. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska särskilt boende ca 55% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska särskilt boende ca 55%

Leg. Arbetsterapeut 100 %
Inom äldreomsorgen i Essunga kommun finns två äldreboende. Kerstinsås är det största boendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. Lindbacken är ett gruppboende för demenssjuka. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i kommunens rehabiliteringsverksamhet som består av dig och arbetsterapeut och arbetar inom hemsjukvården med rehabilitering i det egna hemmet, samt gentemot vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorgen. Dina uppgifter som arbetsterapeut är att undersöka, bedöma planera samt ordinera/delegera och kontinuerligt följa upp rehabiliteringsinsatserna. Rehabiliteringsarbetet bedrivs i samarbete med vårdtagare, närstående, sjuksköterska, biståndshandläggare och enhetschefer och omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Leg. arbetsterapeut samt körkort. Vi är en liten organisation och tjänsten kräver engagemang för både små och stora uppgifter. Som person är du positiv, har lätt för att samarbeta och förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Arbetsterapeut 100 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Arbetsterapeut 100 %

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Essunga
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Homepartysäljare - Essunga
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Essunga
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Essunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Essunga

Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Essunga
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Essunga med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Essunga
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Essunga kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Essunga
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Essunga.

Lokalvårdare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Städning av skollokaler F-5-skolan samt fritids i Bredöl, Essunga kommun. KVALIFIKATIONER Gärna erfarenhet av liknande arbete samt utbildning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Essunga, Lokalvårdare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Kokerska
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Tillagning av mat på förskola; frukost, lunch och mellanmål, ca 50 portioner. Beställningar. KVALIFIKATIONER Kock, vana från storkök.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kokerska jobb, Kokerska Essunga, Kokerska Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kokerska

Spansklärare 80%
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Nossebro 6-9 skola söker en lärare i spanska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig, en utbildad spansklärare, som: • Är engagerad i eleverna och deras inlärning. Elevernas delaktighet och möjlighet att påverka ser du som en tillgång. • Har goda ämneskunskaper och vet hur man undervisar i detta ämne. • Ska vara en tydlig och trygg vuxen i skolan. Du ska utforma din undervisning efter läroplanen, kursplanerna och elevgruppen samt kunna förmedla och bryta ner målen så att alla elever ges en tydlig och för dem greppbar undervisning. Du ska arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. • Känner dig trygg i kommunikationen med hemmet. • Arbetar systematiskt och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Spansklärare 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spansklärare 80%

Skolkurator till Nossebro skola
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Som kurator kommer du att arbeta nära både elever och personal. Dina arbetsuppgifter inkluderar samtal med barn och ungdomar, enskilt och i grupp, handledning och konsultation till skolpersonal och skolledning vad gäller elevärenden. Du bidrar med psykosocial kompetens till skolans organisation och du är skolans sakkunniga i sociala frågor. Du är en del i elevhälsan vilket innebär att arbeta förebyggande och med elevens kunskapsresultat i fokus. Som kurator är du även länk mellan skolan och socialtjänst, BUP och eventuella andra externa instanser. Arbetet som kurator omfattar både förebyggande och åtgärdande arbete. KVALIFIKATIONER Erfarenhet krävs. Socionomexamen eller jämförbar högskoleutbildning. Du ska ha förmåga att skapa goda relationer med barn och ungdomar. Som person är du strukturerad, engagerad och driven och du trivs med ett arbete som ställer höga krav på både samarbetsförmåga och självständigt arbete. Arbetet förutsätter att du har en god datorvana och goda erfarenheter av dokumentation.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator till Nossebro skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator till Nossebro skola

Socialsekreterare - barn och familj
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Individ och familjeomsorgen är indelad i ekonomiteam med 3 socialsekreterare och 1 assistent, utredningsteam med 5 socialsekreterare och ett familjeteam med 4 tjänster. IFO och skolan samfinansierar också 1 ungdomscoach. Arbetssättet präglas av den lilla kommunens möjligheter till kreativa och flexibla hemmaplanslösningar i nära samverkan med skola och andra samverkanspartners. I utredningsteamet arbetar 1 socialsekreterare med vuxna, 1 socialsekreterare med ensamkommande barn samt 3 socialsekreterare med barn och familj. IFO i Essunga kommun söker nu en socialsekreterare till utredningsteamet för arbete med barn och familj då en av våra socialsekreterare går i pension. ARBETSUPPGIFTER Är du socionom med engagemang och tro på socialt arbete kan vi erbjuda dig stimulerande arbetsuppgifter och goda anställningsförhållanden i ett kreativt och utvecklande klimat. Du kommer att arbeta med utredningar och insatser som gäller barn, ungdomar och deras föräldrar enligt SoL och LVU. Arbetet präglas av långsiktighet och helhetstänkande genom att familje- och nätverksperspektivet beaktas. Vi lägger stor vikt vid att göra den enskilde och familjen delaktig och förhållningssättet omfattas av tydlighet och respektfullhet. Vi arbetar utifrån BBIC (Barns behov i Centrum) och dokumentation sker i Procapita. IFO i Essunga kommun satsar i stor utsträckning på kvalificerade öppenvårdsinsatser på hemmaplan, och inom IFO finns ett professionellt öppenvårdsteam, Familjeteamet, som arbetar på uppdrag av socialsekreterarna med barnfamiljer och ungdomar i deras hem eller i våra lokaler utifrån behovet. Detta ger goda möjligheter till individanpassade och flexibla insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen eller utbildning som bedöms likvärdig och som har erfarenhet av arbete inom socialtjänsten. Meriterande är om Du arbetat med myndighetsutövning riktad mot barn och unga samt har erfarenhet av BBIC (Barns Behov i Centrum) som utredningsmetod. Du har god kännedom om gällande lagstiftning och socialtjänstens uppdrag. Som person är du noggrann och självständig och har lätt att hantera situationer när förutsättningar och planering ändras i arbetet. Du har god förmåga att analysera och dokumentera ditt arbete, samt uttrycka dig i tal och skrift. Då arbetet innebär många kontakter, både internt och externt, bör du ha god samarbetsförmåga, vara utåtriktad och positiv. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter att Du har humor och bidrar till ett gott klimat i arbetsgruppen. Körkort erfordras.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare - barn och familj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare - barn och familj

RIDINSTRUKTÖR
Essunga Ryttarförening är en liten ridskola med ca 100 elever. Vi har lektioner 5 dagar i veckan och träningar och tävlingar på vår anläggning som har 20 boxar, två ridhus, ridbana och gräsbana där vi anordnar tävlingar och utställningar sommartid. Vi söker en ridinstruktör på deltid. Utbildning/Erfarenhet: Utbildning till instruktör alternativt med tidigare erfarenhet.
Företag: Essunga Ryttarförening
Ort: Essunga
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga RIDINSTRUKTÖR jobb, RIDINSTRUKTÖR Essunga, RIDINSTRUKTÖR Essunga Ryttarförening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: RIDINSTRUKTÖR

Handläggare bemanningsenheten
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Inom äldreomsorgen i Essunga kommun är Kerstinsås är det största äldreboendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter blir att arbeta med bemanning/vikarieanskaffning i första hand för äldreomsorg och LSS. I arbetsuppgifterna ingår även systemansvar för berörda IT-system och viss personaladministration. KVALIFIKATIONER Du måste vara flexibel och serviceinriktad, ha förmåga att se lösningar och kunna ta snabba beslut. Du måste ha goda datakunskaper och gärna erfarenhet av administrativt arbete.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Handläggare bemanningsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handläggare bemanningsenheten

Förskollärare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn 1-5 år på Godegårdens förskola i Fåglum. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Essunga, Förskollärare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn 1-3 år på Ängens förskola i Nossebro. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Essunga, Förskollärare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Undersköterska korttidsvård och hemvård 75%
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Inom äldreomsorgen i Essunga kommun är Kerstinsås är det största äldreboendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för undersköterskor. KVALIFIKATIONER Undersköterskeutbildning samt körkort. Erfarenhet från hemvård och korttidsvård är meriterande.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterska korttidsvård och hemvård 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterska korttidsvård och hemvård 75%

Semester- och timvikarier
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Omvårdnad och omsorgsarbete inom äldre- och handikappomsorgen. KVALIFIKATIONER Omvårdnadsutbildning är meriterande.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Semester- och timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Semester- och timvikarier

Lärare i matematik och NO
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Nossebro 6-9 skola söker en lärare i matematik och NO. På vår skola går ca 270 elever i grundskola och grundsärskola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig, en utbildad Ma/NO-lärare, som: • Är engagerad i eleverna och deras inlärning. Elevernas delaktighet och möjlighet att påverka ser du som en tillgång. • Har goda ämneskunskaper och vet hur man undervisar i dessa ämnen. • Ska vara en tydlig och trygg vuxen i skolan. Du ska utforma din undervisning efter läroplanen, kursplanerna och elevgruppen samt kunna förmedla och bryta ner målen så att alla elever ges en tydlig och för dem greppbar undervisning. Du ska arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. • Känner dig trygg i kommunikationen med hemmet. • Arbetar systematiskt och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO

Speciallärare mot grundskolans äldre åldrar
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER 40% av tjänsten är riktad mot en elev med funktionsnedsättning, 60 % av tjänsten är resurs i klass och extrastöd i mindre grupp. På vår skola går ca 270 elever i grundskola och grundsärskola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig, en utbildad speciallärare, som: • Är engagerad i eleverna och deras inlärning. Elevernas delaktighet och möjlighet att påverka ser du som en tillgång. • Har goda ämneskunskaper och vet hur man undervisar i dessa ämnen. • Ska vara en tydlig och trygg vuxen i skolan. Du ska utforma din undervisning efter läroplanen, kursplanerna och elevgruppen samt kunna förmedla och bryta ner målen så att alla elever ges en tydlig och för dem greppbar undervisning. Du ska arbeta i arbetslag och vilja vara en del i arbetslaget och arbetet som förs runt våra elevers skoldag. • Känner dig trygg i kommunikationen med hemmet. • Arbetar systematiskt och är reflekterande. Nyfikenhet, tolerans, ärlighet, rättvisa, inkludering, respekt för mångfald och förståelse för kulturella skillnader är ledord i din yrkesutövning.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare mot grundskolans äldre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare mot grundskolans äldre åldrar

Ekonomiassistent
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara en viktig kugge i vårt centraliserade ekonomikontor, som består av 4 personer. Som ekonomiassistent kommer du bl a att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, kravhantering och dagbokföring. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lägst 3-årig gymnasieutbildning med ekonomiinriktning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Du ska ha goda datakunskaper. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Aditros affärssystem Economa och att du har goda kunskaper i Excel. Du är noggrann, strukturerad i ditt arbetssätt, ansvarstagande och har förmåga att arbeta självständigt såväl som i grupp. Din personlighet är utåtriktad, positiv och med stor idérikedom och initiativförmåga. Du ska kunna fungera lika bra i det dagliga rutinarbetet som vid mer krävande arbetssituationer.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent jobb, Ekonomiassistent Essunga, Ekonomiassistent Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent

Ekonom/Controller
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara en viktig kugge i vårt centraliserade ekonomikontor, som består av 4 personer. Som ekonom/controller arbetar du i första hand med verksamhetsstöd. Huvuduppgiften är att ge förvaltnings- och verksamhetschefer inom sitt ansvarsområde stöd i ledning och administration av deras enheter. Dit hör bl a arbete med budget, ekonomisk uppföljning och analys genom att ta fram nycketal och verksamhetsstatistik, göra kalkyler och upprätta bokslut. Stora delar av arbetet sker i samverkan med redovisningschef och ekonomiassistenter. KVALIFIKATIONER Du har högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande utbildning. Du har goda kunskaper i Microsoft Office-produkter, framför allt Excel. Du bör vara initiativrik, analytisk och noggrann. Förmåga att kunna kommunicera och informera är avgörande. Eftersom denna tjänst till viss del är ny, förväntas du att ha ett aktivt förhållningssätt, arbeta framåtsträvande och vara bra på att utforma rutiner. Du arbetar bra självständigt såväl som i grupp. Arbetet innebär under vissa tidsperioder en högre arbetsbelastning och du måste därför kunna hantera stress. Erfarenhet av arbete som ekonom/controller, gärna inom offentlig sektor, är önskvärt.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom/Controller jobb, Ekonom/Controller Essunga, Ekonom/Controller Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom/Controller

Miljöinspektör
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter kommer främst att omfatta tillsyn inom livsmedelsområdet men även miljö- och hälsoskydd. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - Har högskoleutbildning och helst erfarenhet av arbete inom livsmedel och miljö- och hälsoskyddsområdet. - är van att arbeta självständigt samt att samarbeta med andra - är positiv och ser möjligheter - är kreativ och tar egna initiativ - har körkort och gärna tillgång till bil
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Miljöinspektör jobb, Miljöinspektör Essunga, Miljöinspektör Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljöinspektör

Kommunutvecklare
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, ca en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Ansvarig för kommunens arbete med besöksnäring, evenemang och marknadsföring samt kommunutvecklingsfrågor i övrigt. Essunga kommun har många evenemang bl a Nossebro marknad och ca 150 000 besökare per år. Den stora marknadsytan i centrala Nossebro ger goda möjligheter till ytterligare utveckling av besöksnäring och evenemang i kommunen. Som ansvarig för besöksnäring, evenemang och marknadsföring med mera kommer du att arbeta tillsammans med bl a samhälls- och detaljplanerare samt kulturchef. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är kreativ, drivande, affärsinriktad, kommunikativ och har lätt för att samarbeta. Du bör ha erfarenhet från arbete med utvecklingsfrågor. Tidigare arbete inom besöksnäringen, evenemang eller dylikt är meriterande.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kommunutvecklare jobb, Kommunutvecklare Essunga, Kommunutvecklare Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kommunutvecklare

Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga
När vi nu tar steget och ansöker om ovårdnadsbiten inom Essunga hemtjänst söker vi inför detta: USK med erfarenhet av hemvård. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktigai egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Essunga
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till hemtjänsten i Essunga

Elevcoach
Essunga kommun med ca 5 500 invånare är belägen mitt i Västra Götalands län, drygt en timmas resa från Göteborg och en dryg halvtimma från Alingsås, Trollhättan och Vänersborg. Centralort är Nossebro. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. ARBETSUPPGIFTER Ett nytt projekt kommer att startas med syfte att minska utanförskap och normbrytande beteende. Tjänsten innebär arbete både inom skolans lägre åldrar (f-5) samt på socialtjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller socialpedagog. Du ska ha förmåga att: •Utveckla elevers förmågor till lärande, delaktighet och gemenskap. •Få föräldrar och elever att aktivt ta ansvar för en förändring. •Tillsammans med skola och hem hitta strategier så att förändringen blir hållbar över tid. •Samarbeta med olika professioner •Fungera som en länk mellan skola och socialtjänst •Leda föräldrautbildning •Arbeta systematiskt och vara reflekterande. Ha en positiv grundsyn. •Ingå i skolans elevhälsoteam
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Elevcoach jobb, Elevcoach Essunga, Elevcoach Essunga kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevcoach

Sjuksköterska äldreomsorgen natt
Inom äldreomsorgen i Essunga kommun finns två äldreboende. Kerstinsås är det största boendet med fem avdelningar. Två av dem är demensavdelningar, två avdelningar är permanent boende för äldre och den femte avdelningen är korttidsboende. Lindbacken är ett gruppboende för demenssjuka. ARBETSUPPGIFTER I Essunga kommun tjänstgör två sjuksköterskor vissa nätter och andra nätter tjänstgör man som ensam sjuksköterska. Sjuksköterskan på Kerstinsås har ansvar för hälsosjukvården och är med i omvårdnadsarbetet tillsammans med undersköterskorna. När man är två sjuksköterskor i tjänst är en av sjuksköterskorna placerad på Kerstinsås och den andra sjuksköterskan är tillsammans med en undersköterska i Nattpatrullen. Nattpatrullen ansvarar för hälsosjukvården för hemsjukvårdspatienter i ordinärt boende, boende på Lindbacken, utför planerade besök som beviljas enligt SoL och svarar på trygghetslarm. KVALIFIKATIONER Leg. Sjuksköterska. Vi är en liten organisation och tjänsten kräver engagemang för både små och stora uppgifter. Som person är du positiv, har lätt för att samarbeta och förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Essunga kommun
Ort: Essunga
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska äldreomsorgen natt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska äldreomsorgen natt


Sök lediga jobb Essunga

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se