Etableringslots sökes omgående jobb - lediga jobb

Etableringslots sökes omgående jobb Etableringslots sökes omgående jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Etableringslots sökes omgående. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Etableringslots sökes omgående. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Etableringslots sökes omgående- Sundbyberg

  2. Etableringslots sökes omgående till Pajala- Pajala

  3. Engagerad Etableringslots sökes omgående!- Stockholm


Mer beskrivning

Etableringslots sökes omgående
Nu söker vi dig som vill jobba som etableringslots hos oss! San Mark Service Care AB är ett företag som arbetar med hemtjänst, bemanning, rekrytering och jobbcoachning. Vårt främsta uppdrag är att skapa jobb! Vi tar nu nästa kliv i att bli framtidens jobbnätverk och lägger till ytterligare en verksamhet som Etableringslotsar, på uppdrag av Arbetsförmedlingen. Som en del i vår expansion söker vi medarbetare till oss internt för att arbeta som etableringslotsar. Tjänsten är på deltid eller heltid och förlagd till vardagar under kontorstid. Du kommer i första hand att arbeta på vårt kontor på orten och resor till andra närliggande orter kan även förekomma. Som Etableringslots jobbar du med att: -Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare) -Upprätta individuella handlingsplaner -Gruppseminarier -Tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet -Föreläsa och informera -Administration -Matcha kandidater mot arbetsgivare. Vi söker dig som: -Har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden -Har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur -Har erfarenhet från rekrytering -Har lätt för att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift -Ett krav är att du talar ytterligare ett språk, Somaliska. -Har erfarenhet från integrationsarbete. -Det är meriterande om du har B-körkort. Som person är det viktigt att du har ett genuint intresse för att arbeta med människor och alltid strävar efter att uppnå resultat i det du gör. Du bör vara en god lyssnare och ha en stark tilltro till människors förmåga att prestera och utvecklas. Du är självgående och har en inre trygghet, i kombination med en god social förmåga. Det är också viktigt att du har en förmåga att anpassa dig till de människor du möter, samt att du är utåtriktad och en god kommunikatör. Tillsättning sker efter överenskommelse. Urval och intervjuer kommer börja hållas från aug/sep. Men tveka inte att söka redan idag om du anser att du är rätt för tjänsten. Skriv i ditt personliga brev varför du är rätt person för tjänsten.
Företag: San Mark Service Care AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots sökes omgående

Etableringslots sökes omgående till Pajala
Verksamhetsbeskrivning MiROi i-learning AB är ett rikstäckande och ett av Sveriges största privatägda utbildningsföretag. Sedan 1991 utbildar vi marknaden, näringslivet och vuxengymnasiet i Sverige. Vi har uppdrag av arbetsförmedlingen och olika kommuner och i vårt utbud ingår de flesta gymnasiekurserna. MiROi är det utbildningsföretag som har störst utbud av yrkesinriktade utbildningar i Sverige. Vi arbetar med kompetensutveckling inom ett stort antal områden. Vi arbetar efter en modell uppbyggd i flera steg för att nå optimal effekt. Vi är ett modernt och mycket snabbt växande företag och idag har vi ca 580 anställda, där majoriteten utgörs av lärare och coacher. Arbetsbeskrivning Nu söker vi en etableringslots till vårt kontor i Pajala. Det som ingår i dina arbetsuppgifter är: Planera och genomföra individuella möten (intervjua, handleda och motivera deltagare). Upprätta individuella handledningsplaner, gruppseminarier. Du kommer hålla tät kontakt med Arbetsförmedlingen, handläggare samt övriga viktiga aktörer i näringslivet. Föreläsa och informera, administration samt matcha deltagare mot arbetsgivare. Utbildning/Erfarenhet Du som söker har kunskap och förståelse om den svenska arbetsmarknaden, har god kännedom om det svenska samhället och lokal infrastruktur. Har erfarenhet från rekrytering. Har lätt för att kommunicera på såväl svenska som engelska i tal och skrift. Erfarenhet av ytterligare språk är meriterade. Har erfarenhet från integrationsarbete. Det är meriterande om du har B-körkort.
Företag: MIROI I-LEARNING AB
Ort: Pajala
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Etableringslots sökes omgående till Pajala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Etableringslots sökes omgående till Pajala

Engagerad Etableringslots sökes omgående!
ARPESystem är ett företag som arbetar med etablering. ARPESystems etableringslotsar hjälper nyanlända flyktingar att hitta till rätta, slå sig till ro och integreras i det nya hemlandet Sverige. Vi använder olika vägar för att hitta jobb åt våra klienter, här används varierande och nytänkande medel för att nå målet: Arbete. Vi är professionella och personliga, vi ser klienterna som individer med egna berättelser, färdigheter, kompetenser och mål. Vårat team precis som våra klienter representerar mångkultur och en bred språklig kompetens och vår mål är att coacha våra klienter till arbete genom olika arbetssökningsverktyg och hjälpa dem ut i arbetslivet genom att matcha dem med arbetstillfällen. Vi letar efter en seriös och engagerad lots. Som lots kommer du att arbeta självständigt eller i grupp. Du skall stödja och matcha klienterna för att dem kan komma in på arbetsmarknaden samtidigt du lotsar dem och hjälper dem att integrera sig i samhället. Om du är en seriös, ambitiös, entusiastisk och utåtriktad person med professionell attityd och sunt förnuft som har erfarenhet om arbetsmarknaden då kan du arbeta hos oss. Det är ett krav att tala Arabiska eller Ryska. Arbetsplatser kan vara antigen i Södertälje eller i Kungens Kurva. Vad vi söker: - Har erfarenhet inom coachning. - Välorganiserad och kreativ. - Bra att kommunicera på svenska i både tal och skrift. - Utmärkt datoranvändare. - Kan ingå i ett grupparbete såväl som arbeta självständigt. - Har erfarenhet inom administration. Arbetsuppgifter innebär bland annat: - Matcha deltagaren mot marknaden. - Genomföra och följa ordentligt planeringen. - Administrera och organisera dokument och handlingar. - Databas-registrering. - Regelbunden kontakt med arbetsgivare, kunder och olika sorts av myndigheter. Välkommen med din ansökan redan idag! Intervjuer pågår löpande!
Företag: ASSISTANT REHABILITATE PERSONAL ECONOMIC STATUS HANDELSBOLAG
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad Etableringslots sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad Etableringslots sökes omgående!


Sök lediga jobb Etableringslots sökes omgående

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se