Europaskolan jobb - lediga jobb

Europaskolan jobb Europaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Europaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Europaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskollärare- Stockholm

 2. Music teacher/ After-school care leader- Stockholm

 3. Lärare i Musik, deltid 70%- Strängnäs

 4. Lärare i engelska, samhällskunskap och religion- Strängnäs

 5. Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)- Strängnäs

 6. Klasslärare för PYP (åk 1-5)- Stockholm

 7. Biträdande rektor vid Europaskolan i Bryssel IV- Stockholm

 8. Lärare i Musik, deltid 70%- Strängnäs

 9. Lärare i SO, heltid- Strängnäs

 10. Lärare i Bild, deltid 55 - 70%- Strängnäs

 11. Lärare i teknik, deltid 80%- Strängnäs

 12. Europaskolan söker vikarie i Idrott och hälsa- Strängnäs

 13. Lärare i teknik- Strängnäs

 14. Skolsköterska, 50%- Strängnäs

 15. Lärare i årskurs 4-6- Strängnäs

 16. Lärare för de tidiga åldrarna till Europaskolan Bryssel II- Ospecificerad arbetsort

 17. Grundskollärare till primärsektionen, Europaskolan Luxemburg I i Luxemburg- Ospecificerad arbetsort

 18. Gymnasielärare i kemi vid Europaskolan Bryssel II, Bryssel- Ospecificerad arbetsort

 19. Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)- Strängnäs

 20. Lärare i matematik på gymnasiet (Europaskolan)- Strängnäs

 21. English teacher- Stockholm

 22. Klasslärare för PYP (åk 1-5)- Stockholm

 23. Ma/SO-tjänst, grundskolans senare år, MYP- Stockholm

 24. Primary School Teacher PYP 1 (förskoleklass)- Stockholm

 25. Klasslärare för PYP (åk 1-5)- Stockholm

 26. PYP-lärare (grundskolans tidigare år)- Stockholm

 27. Sv/SO Grundskolans senare år, MYP- Stockholm

 28. Fr/Sp-tjänst, grundskolans senare år, MYP- Stockholm

 29. Ma/NO Grundskolans senare år, MYP- Stockholm

 30. Lärare i svenska och engelska- Strängnäs

 31. Lärare i slöjd (textil)- Strängnäs

 32. Lärare i musik- Strängnäs

 33. Lärare i franska och engelska- Strängnäs

 34. Lärare hem- och konsumentkunskap- Strängnäs

 35. Lärare i matematik och no- Strängnäs

 36. Elevassistent, 70 %- Strängnäs

 37. Förskollärare- Stockholm

 38. Preschool teacher.- Stockholm

 39. Lärare i Musik, deltid 80%- Strängnäs

 40. Lärare i årskurs 4-6- Strängnäs


Mer beskrivning

Förskollärare
Europaskolan är en grundskola/förskola som följer Lgr 11, Lpfö98 parallellt med IBO´s internationella läroplan. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet till hälften på svenska och hälften på engelska. Vi har två skolor, en i Vasastan och en på Södermalm. Sedan augusti 2007 har vi även startat förskoleverksamhet i respektive skolbyggnad samt en förskola på Renstiernas gata. På grund av en svår sjukdom i familjen slutar en av våra anställda och vi ska anställa en ny lika fantastisk förskollärare. Är du ambitiös och duktig pedagog? På Europaskolan får du den unika chansen att arbeta på den enda intrenationellt godkända IBO förskolan i hela Stockholm. Då vi vill att barnen förbereds på skolans två språk så är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska väl. Enbart behöriga sökanden. Läs gärna vidare om oss på vår hemsida, www.europaskolan.nu samt IBO´s hemsida, www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Europaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Music teacher/ After-school care leader
Europaskolan Södermalm is one of the two authorized IBO primary schools in Stockholm. ES educates over 250 students from grades k-9 according to the IBO and Swedish National curriculum models with an emphasis on language and mathematics instruction. To learn more about IBO visit their website at www.ibo.org. ES is now seeking a substitute music educator for the academic year beginning in August 2013. Duties include teaching music to students for grades 0-5 according to the IBO and Swedish National Curriculum models and in the After-school Care Center. Applicants should be native English speakers, but special consideration will be made for applicants with experience teaching in English and/or international teaching experience.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Music teacher/ After-school care leader jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Music teacher/ After-school care leader

Lärare i Musik, deltid 70%
Lärare i musik Roggeskolan i Strängnäs utökar sin verksamhet och söker därför lärare för undervisning i musik. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i musik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt, dock senast den 30 juli. OM OSS Roggeskolan är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och till hösten går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Roggeskolan ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs rese-centrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Roggeskolan sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Musik, deltid 70% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Musik, deltid 70%

Lärare i engelska, samhällskunskap och religion
Lärare i engelska, samhällskunskap och religion. Roggeskolan i Strängnäs söker lärare för undervisning i ovanstående ämnen. Utifrån ämneskombination erbjuds heltid eller deltid. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt, dock senast 10 augusti. OM OSS Roggeskolan är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och här går 250 elever i årskurs 6-9. Roggeskolan ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Roggeskolan sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Annonsören önskar ej bli kontaktad av annonsförsäljare under pågående annonsering.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i engelska, samhällskunskap och religion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i engelska, samhällskunskap och religion

Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)
Europaskolan söker lärare i Engelska Vill du vara med och forma Mälardalens bästa Gymnasium? Är du redo för rejäla utmaningar med stora möjligheter i enlighet med värderingar som gjort Europaskolan till en av landets främsta gymnasieskolor? Om detta känns lockande tror vi att du är rätt person. Inför ht 2013 söker Europaskolan en lärare i Engelska på gymnasieskolan eftersom nuvarande lärare fått en ny tjänst som bitr rektor. Det är en stor fördel om Du som söker även kan undervisa i något annat språk eller något av ämnena psykologi, filosofi eller andra SO ämnen. Europaskolan erbjuder 7 program som alla är studieförberedande. Samhällsvetarprogram, Företagarprogrammet , Europaprogrammet och Artes samhällsvetenskap, humanistiskt program samt två specialutformade naturvetenskapliga program - Kemi och Fysikprogrammet och Artes naturvetenskap med fördjupande specialkurser. Samt ett nationellt spetsprogram i naturvetenskap; Science. Skolans internationella kontakter är omfattande och ?europakunskapen? utgör en röd tråd genom alla program. Lärarutbildning ser vi normalt som en förutsättning för fast anställning. Annan relevant motsvarande kompetens kan vara aktuell. Undervisningserfarenhet är också en viktig merit. Vi söker dig som: är genuint utbildad och vill jobba i en skola med internationella kontakter. vill vara mentor och medverka till att eleven via sin individuella studieplan når sina mål. genomför undervisning med elevinflytande. har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i det övriga arbetet. Saker som vi uppfattar som positiva; - Näringslivserfarenhet. - Utlandserfarenhet. - Erfarenhet från att arbeta i projekt. - Språk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Tjänsten bestäms i samband med anställning vad gäller omfattning eller innehåll. För ytterligare information kontakta kansliet 0152 33 1100 Sista ansökningsdag 2013-08-29 Ansökan mailas eller postas till kansli@europaskolan.se. Postadress; EuropaSkolan i Strängnäs Thomas Axelsson Storgatan 2 Box 33 64521 STRÄNGNÄS Arbetstid/Varaktighet Heltid. Europaskolan tillämpar provanställning, 6 mån. Lön Månadslön. Uppge löneanspråk i ansökan. Europaskolan tillämpar individuell lönesättning. Kontaktpersoner För ytterligare information om tjänsten kontakta rektor Thomas Axelsson 0152 ?33 11 03/070 235 99 22 eller Bitr rektor Martina Gustafsson 070-4822756. LR fackliga ombud är Lars-Åke Persson 0152-33 11 18 Ansökan Sista ansökningsdag 130829 Arbetsgivare Europaskolan Strängnäs Storgatan 2 Box 33 64521 STRÄNGNÄS Tel: 0152-33 11 03 Hemsida; www.europaskolan.se Facebook; Europaskolan utbildning
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)

Klasslärare för PYP (åk 1-5)
Europaskolan är en internationell grundskola liggande centralt på Södermalm (åk 0-9) och i Vasastan (åk 0-5) och har även startat åk 6-9 i Vasastan i höstas. Vår inriktning är språk och matematik och undervisningen sker ca 50% på svenska och 50% på engelska. Europaskolan är den enda skolan i hela Stockholms Län som är auktoriserad inom väldens största utbildningsorganisation IBO och PYP programmet och en av två skolor i Länet som har auktorisation inom MYP programmet. Europaskolan passar för ambitiösa familjer som värdesätter en utbildning som håller hög nivå och ett arbetsklimat som ger trygghet och stabilitet. Europaskolans personal är internationell, flera anställda har utländskt lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är högutbildad, erfaren, drivande, har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever och med 100% vidareutvecklar Europaskolan till den bästa skolan i landet. På grund av ändrad organisation ska vi anställa en ny klasslärare med behörighet att undervisa i åk 1-5. Känner du dig vara intresserad av att arbeta på en av de bästa skolor som finns i Stockholm, delar våra värderingar, tycker om IBO-s filosofi, är duktig och ambitiös, kan du gärna skicka din ansökan till oss. Läs gärna mer om IBO på www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare för PYP (åk 1-5) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare för PYP (åk 1-5)

Biträdande rektor vid Europaskolan i Bryssel IV
Skolverket styr, stödjer, följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syfte att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Alla elever har rätt till en likvärdig utbildning. Vi riktar oss till skolors huvudmän, skolchefer, skolledare och pedagoger inom förskolan och skolbarnsomsorgen, grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Ibland är också elever och föräldrar Skolverkets målgrupper. ARBETSUPPGIFTER Till sekundärstadiet på Europaskolan i Laeken söker Skolverket och Europaskolan en biträdande gymnasierektor (Deputy Director Secondary) från och med den 1 september 2014 att arbeta med pedagogik och skolutveckling såväl som med administration och ekonomi. Tjänstgöringen kan efter en förlängning vara i högst nio år. Under denna tid genomförs utvärderingar det andra och femte tjänstgöringsåret. KVALIFIKATIONER Läs mer och sök tjänsten via länken nedan.
Företag: Skolverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande rektor vid Europaskolan i Bryssel IV jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande rektor vid Europaskolan i Bryssel IV

Lärare i Musik, deltid 70%
Lärare i musik Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i musik. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i musik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och till hösten går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Musik, deltid 70% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Musik, deltid 70%

Lärare i SO, heltid
En av våra lärare erbjuds annan tjänst inom vår koncern och därför söker vi nu hans ersättare - en lärare som kan undervisa i ett men helst fler av ämnena, samhällskunskap, religion, geografi och/eller historia, för årskurserna 7-9. Då vi erbjuder spetsutbildning ser vi gärna att du är behörig både för grundskolan och gymnasiet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och här går drygt 350 elever i årskurs 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Annonsören önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i SO, heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i SO, heltid

Lärare i Bild, deltid 55 - 70%
Lärare i bild Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i bild. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i bild. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Bild, deltid 55 - 70% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Bild, deltid 55 - 70%

Lärare i teknik, deltid 80%
Lärare i teknik Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i teknik. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i teknik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik, deltid 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik, deltid 80%

Europaskolan söker vikarie i Idrott och hälsa
Europaskolan I Strängnäs söker en deltidsvikarie (för vår ordinarie idrottslärare som är barnledig) i Idrott och hälsa. Deltiden är på ca 70% med undervisning måndag till torsdag på eftermiddagarna.. Europaskolan har 7 program med 330 elever som alla är studieförberedande. De är: 1. Humanistiskt program Europaprogrammet, 2. Samhällsvetenskapligt program Europaprogrammet, 3. Ekonomiskt program Företagareprogrammet, 4. Naturvetenskapligt program Kemi och Fysikprogrammet samt 5. Nationellt spetsprogram i naturvetenskap Scienceprogrammet. En tillvalsprofil inom Artes kan väljas till samhällsvetenskapliga- eller naturvetenskapliga programmet. Skolans internationella kontakter är omfattande och utgör en röd tråd genom alla program. Lärarutbildning ser vi normalt som en förutsättning för anställning. Annan relevant motsvarande kompetens kan vara aktuell. Undervisningserfarenhet är också en viktig merit. Vi söker Dig som: är genuint utbildad och vill jobba i en skola med internationella kontakter. vill medverka till att eleven via sin individuella studieplan når sina mål. genomför undervisning med elevinflytande. har en lämplig ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. använder IT som ett naturligt verktyg i arbetet. Undervisar Du i något annat annat ämne utöver idrott är det också en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Europaskolan söker vikarie i Idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Europaskolan söker vikarie i Idrott och hälsa

Lärare i teknik
Lärare i teknik Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i teknik och gärna annat naturvetenskapligt ämne. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i teknik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 01-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i teknik

Skolsköterska, 50%
Europaskolan Rogge i Strängnäs söker dig som är legitimerad sjuksköterska. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom öppen hälso- och sjukvård, hälso- och sjukvård för barn och ungdom eller den specifika skolsköterskeutbildningen. Du har kännedom om de styrdokument som styr skolsköterskans arbete inom skolhälsovården. Du ska ha god samarbetsförmåga samtidigt som du måste kunna agera självständigt. Du bör ha god datavana. Tidigare erfarenhet från arbete som skolsköterska är en merit. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna består av, förutom traditionella skolsköterskeuppgifter, även att tillsammans med skolans elevhälsoteam förebygga och främja elevhälsan samt stödja och hjälpa elever i svårigheter. Du ska ha en god samarbetsförmåga och social kompetens då mycket av arbetet sker i samarbete med elever, vårdnadshavare, skolpersonal samt myndigheter. Utifrån de styrdokument som styr arbetet som skolsköterska genomför du hälsosamtal och i förekommande fall hälsokontroller samt vaccinationer. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt, dock senast den 15 februari. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och här går 350 elever i årskurs 4 - 9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Vi undanber oss vänligt men bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska, 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska, 50%

Lärare i årskurs 4-6
Europaskolan Rogge söker en lärare för undervisning i årskurserna 4, 5 och 6. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i samhällsorienterande ämnen, men har bred kompetens och möjlighet att undervisa i även andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt, dock senast den 17 februari. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och här går 370 elever i årskurs 4-9. Skolan ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i årskurs 4-6

Lärare för de tidiga åldrarna till Europaskolan Bryssel II
Skolverket styr, stödjer, följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syfte att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Alla elever har rätt till en likvärdig utbildning. Vi riktar oss till skolors huvudmän, skolchefer, skolledare och pedagoger inom förskolan och skolbarnsomsorgen, grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Ibland är också elever och föräldrar Skolverkets målgrupper. ARBETSUPPGIFTER Barnen börjar förskolan det år de fyller fyra och går som regel två år i förskolan. Det finns en särskild läroplan för förskolan som innehåller mycket av skolförberedande verksamhet eftersom barnen börjar skolan som 6-åringar (åk 1 på Primary). Till tjänsten söker vi en utbildad lärare för de tidiga åldrarna med aktuell erfarenhet av förskole- och skolverksamhet i Sverige. Erfarenhet från arbete på förskolan samt erfarenhet från förskoleklass och upp till åk 3 i grundskolan är ett krav. Den grundläggande läs- och skrivinlärning samt ma­tematik är prioriterade ämnen under de inledande åren på Primary. KVALIFIKATIONER Läs mer och sök tjänsten via länken nedan
Företag: Skolverket
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för de tidiga åldrarna till Europaskolan Bryssel II jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för de tidiga åldrarna till Europaskolan Bryssel II

Grundskollärare till primärsektionen, Europaskolan Luxemburg I i Luxemburg
Skolverket styr, stödjer, följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syfte att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Alla elever har rätt till en likvärdig utbildning. Vi riktar oss till skolors huvudmän, skolchefer, skolledare och pedagoger inom förskolan och skolbarnsomsorgen, grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Ibland är också elever och föräldrar Skolverkets målgrupper. ARBETSUPPGIFTER Till tjänsten söker vi en utbildad lärare med aktuell erfarenhet av grundskolan i Sverige för tjänstgöring i åk 1 till åk 5 på Primary där eleverna är 6 till 10 år gamla. Eleverna börjar skolan det år de fyller sex och läs- och skrivinlärning samt ma­tematik är prioriterade ämnen under samtliga år på Primary. KVALIFIKATIONER Läs mer och sök tjänsten via länken nedan
Företag: Skolverket
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare till primärsektionen, Europaskolan Luxemburg I i Luxemburg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare till primärsektionen, Europaskolan Luxemburg I i Luxemburg

Gymnasielärare i kemi vid Europaskolan Bryssel II, Bryssel
Skolverket styr, stödjer, följer upp och utvärderar kommuners och skolors arbete med syfte att förbättra kvaliteten och resultaten i verksamheterna. Alla elever har rätt till en likvärdig utbildning. Vi riktar oss till skolors huvudmän, skolchefer, skolledare och pedagoger inom förskolan och skolbarnsomsorgen, grundskolan, gymnasieskolan och vuxenutbildningen. Ibland är också elever och föräldrar Skolverkets målgrupper. ARBETSUPPGIFTER Till tjänsten söker vi en utbildad gymnasielärare i kemi med aktuell tjänstgöring vid svenskt gymnasium och med erfarenhet av undervisning på grundskolan i Sverige för tjänstgöring i årskurserna 1-7 på sekundärstadiet. KVALIFIKATIONER Läs mer och sök tjänsten via länken nedan
Företag: Skolverket
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 02-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i kemi vid Europaskolan Bryssel II, Bryssel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i kemi vid Europaskolan Bryssel II, Bryssel

Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)
Europaskolan Strängnäs söker lärare i engelska Europaskolan Strängnäs är en friskola, som startade 1994. Skolans profil är aktiv Europaorientering, omvärldsorientering, digital miljö och klassisk campusmiljö. Kunskap och kvalitet är i fokus. Här förenas känslan för tradition och tidlösa värden med ambitionen att förnya och modernisera. Här finns sju högskoleförberedande gymnasieprogram, bland annat Artes och spetsutbildningen Science. Grundare och ägare är Stiftelsen Europaskolan, som är helt ideell och icke vinstdrivande. Vill du vara med och forma Mälardalens bästa Gymnasium? Är du redo för rejäla utmaningar med stora möjligheter i enlighet med värderingar som gjort Europaskolan till en av landets främsta gymnasieskolor? Om detta känns lockande tror vi att du är rätt person. Inför ht 2014 söker Europaskolan Strängnäs en lärare i engelska. Det är en stor fördel om du som söker även kan undervisa i något annat språk eller i något av ämnena psykologi, filosofi eller andra SO-ämnen. Lärarutbildning ser vi normalt som en förutsättning för fast anställning. Annan relevant motsvarande kompetens kan vara aktuell. Undervisningserfarenhet är också en viktig merit. Vi söker dig som · är genuint utbildad och vill jobba i en skola med internationella kontakter. · vill vara mentor och medverka till att eleven via sin individuella studieplan når sina mål. · genomför undervisning med elevinflytande. · har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. · använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i det övriga arbetet. Vi ser positivt på · Näringslivserfarenhet. · Utlandserfarenhet. · Erfarenhet från att arbeta i projekt. · Språk, gärna spanska, latin. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Tjänsten bestäms i samband med anställning vad gäller omfattning eller innehåll. För ytterligare information kontakta Olympia Berterud 0152 33 1108 Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 2014-03-28 Arbetsgivare Europaskolan Strängnäs Storgatan 2 Box 33 64521 STRÄNGNÄS Tel: 0152-33 11 03 Hemsida; www.europaskolan.se Facebook; Europaskolan utbildning
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Engelska på gymnasiet (Europaskolan)

Lärare i matematik på gymnasiet (Europaskolan)
Europaskolan Strängnäs söker lärare i matematik (ESMa14) Europaskolan Strängnäs är en friskola, som startade 1994. Skolans profil är aktiv Europaorientering, omvärldsorientering, digital miljö och klassisk campusmiljö. Kunskap och kvalitet är i fokus. Här förenas känslan för tradition och tidlösa värden med ambitionen att förnya och modernisera. Här finns sju högskoleförberedande gymnasieprogram, bland annat Artes och spetsutbildningen Science. Grundare och ägare är Stiftelsen Europaskolan, som är helt ideell och icke vinstdrivande. Vill du vara med och forma Mälardalens bästa Gymnasium? Är du redo för rejäla utmaningar med stora möjligheter i enlighet med värderingar som gjort Europaskolan till en av landets främsta gymnasieskolor? Om detta känns lockande tror vi att du är rätt person. Inför ht 2014 söker Europaskolan Strängnäs en lärare i matematik. Det är en stor fördel om du som söker även kan undervisa i något annat naturvetenskapligt ämne. Lärarutbildning ser vi normalt som en förutsättning för fast anställning. Annan relevant motsvarande kompetens kan vara aktuell. Undervisningserfarenhet är också en viktig merit. Vi söker dig som · är genuint utbildad och vill jobba i en skola med internationella kontakter. · vill vara mentor och medverka till att eleven via sin individuella studieplan når sina mål. · genomför undervisning med elevinflytande. · har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. · använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i det övriga arbetet. Vi ser positivt på · Näringslivserfarenhet. · Utlandserfarenhet. · Erfarenhet från att arbeta i projekt. · Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Tjänsten bestäms i samband med anställning vad gäller omfattning eller innehåll. För ytterligare information kontakta Olympia Berterud 0152 33 1108 Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag 2014-03-28 Arbetsgivare Europaskolan Strängnäs Storgatan 2 Box 33 64521 STRÄNGNÄS Tel: 0152-33 11 03 Hemsida; www.europaskolan.se Facebook; Europaskolan utbildning
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik på gymnasiet (Europaskolan) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik på gymnasiet (Europaskolan)

English teacher
Europaskolan, founded in 1998, is a family of state-funded international schools located in Södermalm (grades 0-9) and Vasastan (grades 0-7). We specialize in mathematics and language, with a particular focus on our languages of instruction, Swedish and English. Europaskolan is the only school in the Stockholm area authorized to run the IB's PYP and MYP programs in concert with the Swedish national curriculum, LGR 11. We have been IB-authorized since 2008. Europaskolan's staff is international; several have foreign teaching degrees and English as their native tongue. Our staff is comprised of experienced, motivated, hard-working individuals who continually aim to develop the school into Sweden's finest. We are currently seeking a qualified English teacher (lärarexamen/lärarlegitimation or international equivalent) for grades 6-9. It is a full-time position and you must be a native speaker to apply. Experience in teaching in the MYP is desirable but not a requirement. To be an English teacher at Europaskolan you must be capable of: - managing and engaging classes of between 22 and 24 students - creating dynamic and interesting units of study within the framework of the IB and Swedish national curricula - integrating other subject groups into your teaching - integrating classroom technology into your daily lessons The level of English instruction at Europaskolan is advanced. Our students have been exposed to a great deal of English from the time they enter the school. Preschool and after-school care (fritids) are primarily conducted in English, as are music, physical education, arts, and design technology. By the ninth grade all students are capable of a wide array of high level tasks from scientific debates in English to in-depth analyses of advanced English literature. Although the primary language of instruction at Europaskolan is Swedish, our students' proficiency in English is among the highest in the country as evidenced by their results on the national tests. Further information about our school is available on www.europaskolan.nu. Learn more about the International Baccalaureate on www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga English teacher jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: English teacher

Klasslärare för PYP (åk 1-5)
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är en fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av föräldraledigheter, behöver skolan inför ht-2014 visstidsanställa (ett läsår) klasslärare med behörighet att undervisa i åk 1-5 (PYP). Tidigare erfarenheter av att arbeta inom PYP är meriterande, men ej ett krav. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare för PYP (åk 1-5) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare för PYP (åk 1-5)

Ma/SO-tjänst, grundskolans senare år, MYP
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av att verksamheten utökas behöver skolan inför ht-2014 anställa en lärare med behörighet att undervisa i Ma och SO-ämnena, i åk 7-9. Tidigare erfarenheter av att arbeta inom MYP är meriterande, men ej ett krav. Tjänstens placering är vid Europaskolan Södermalm. Förväntningar: Som lärare förväntas du arbeta med en kombination av MYP curriculum/Lgr 11 genom att planera och genomföra Units of inqury som är relevanta och utmanande. Som lärare förväntas du samarbeta i planeringen av undervisningen med kollegor i dina ämnen och andra ämnen. Som lärare förväntas du vara öppen för nya pedagogiska idéer och villig att delta i ett kollegialt lärande. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/SO-tjänst, grundskolans senare år, MYP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/SO-tjänst, grundskolans senare år, MYP

Primary School Teacher PYP 1 (förskoleklass)
Europaskolan, founded in 1998, is a family of state-funded international schools located in Södermalm (grades 0-9) and Vasastan (grades 0-7). We specialize in mathematics and language, with a particular focus on our languages of instruction, Swedish and English. Europaskolan is the only school in the Stockholm area authorized to run the IB's PYP and MYP programs in concert with the Swedish national curriculum, LGR 11. We have been IB-authorized since 2008. Europaskolan's staff is international; several have foreign teaching degrees and English as their native tongue. Our staff is comprised of experienced, motivated, hard-working individuals who continually aim to develop the school into Sweden's finest. We are currently seeking a qualified primary school teacher (lärarexamen/lärarlegitimation or international equivalent) for PYP 1 (6 year olds/förskoleklass). It is a full-time position and you must be a native speaker of English to apply. Experience teaching in the PYP is desirable but not a requirement. To teach the PYP at Europaskolan you must be capable of: - managing and engaging classes of between 18 and 26 students - collaborating effectively with the classroom assistant creating dynamic and interesting units of inquiry within the framework of the IB and Swedish national curricula in collaboration with other teachers - integrating classroom technology into your daily lessons Further information about our school is available at www.europaskolan.nu. Learn more about the International Baccalaureate at www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Primary School Teacher PYP 1 (förskoleklass) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Primary School Teacher PYP 1 (förskoleklass)

Klasslärare för PYP (åk 1-5)
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av föräldraledigheter, behöver skolan inför ht-2014 visstidsanställa (ett läsår) klasslärare med behörighet att undervisa i åk 1-5 (PYP). Tidigare erfarenheter av att arbeta inom PYP är meriterande, men ej ett krav. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Klasslärare för PYP (åk 1-5) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klasslärare för PYP (åk 1-5)

PYP-lärare (grundskolans tidigare år)
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Vi söker en klasslärare med behörighet att undervisa i åk 1-5 (PYP). Tidigare erfarenheter av att arbeta inom PYP är meriterande, men ej ett krav. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga PYP-lärare (grundskolans tidigare år) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PYP-lärare (grundskolans tidigare år)

Sv/SO Grundskolans senare år, MYP
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är en fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av att verksamheten vid Europaskolan Vasastan utökas behöver skolan inför ht-2014 anställa en lärare med behörighet att undervisa i SO-ämnena och Sv, i åk 6-9. Tidigare erfarenheter av att arbeta inom MYP är meriterande, men ej ett krav. Tjänstens placering är vid Europaskolan Vasastan och Södermalm. Förväntningar: Som lärare förväntas du arbeta med en kombination av MYP curriculum/Lgr 11 genom att planera och genomföra Units of inqury som är relevanta och utmanande. Som lärare förväntas du samarbeta i planeringen av undervisningen med kollegor i dina ämnen och andra ämnen. Som lärare förväntas du vara öppen för nya pedagogiska idéer och villig att delta i ett kollegialt lärande. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sv/SO Grundskolans senare år, MYP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv/SO Grundskolans senare år, MYP

Fr/Sp-tjänst, grundskolans senare år, MYP
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av att verksamheten utökas behöver skolan inför ht-2014 anställa en lärare med behörighet att undervisa i franska och spanska, i åk 6-9. Tidigare erfarenheter av att arbeta inom MYP är meriterande, men ej ett krav. Tjänstens placering är vid Europaskolan Vasastan. Förväntningar: Som lärare förväntas du arbeta med en kombination av MYP curriculum/Lgr 11 genom att planera och genomföra Units of inqury som är relevanta och utmanande. Som lärare förväntas du samarbeta i planeringen av undervisningen med kollegor i dina ämnen och andra ämnen. Som lärare förväntas du vara öppen för nya pedagogiska idéer och villig att delta i ett kollegialt lärande. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Fr/Sp-tjänst, grundskolans senare år, MYP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fr/Sp-tjänst, grundskolans senare år, MYP

Ma/NO Grundskolans senare år, MYP
Europaskolan på Södermalm och Europaskolan i Vasastan är fristående grundskolor med internationell prägel. Europaskolan grundades 1998 och har sedan flera år tillbaka varit auktoriserad av International Baccalaureate (IB) att bedriva undervisning enligt Primary Years Programme (PYP) och Middle Years Programme (MYP). Europaskolan har en utökad timplan i språk och matematik. Undervisningen bedrivs på svenska och engelska ca 50/50%. Europaskolans personal har internationell bakgrund och/eller erfarenhet, flera anställda har utländsk lärarexamen och engelska som modersmål. Vår personal är välutbildad, drivande och har hög arbetsmoral, dvs. lärare som älskar sitt jobb, sina elever, samt till 100% bidrar till en fortsatt verksamhetsutveckling. Ambitionen är att vi tillsammans skapar landets bästa utbildning på grundskolenivå inom PYP och MYP. Med anledning av att verksamheten vid Europaskolan Vasastan utökas behöver skolan inför ht-2014 anställa en lärare med behörighet att undervisa i Ma/NO, i åk 6-9. Sökande måste vara bekväm med att undervisa på engelska. Tidigare erfarenheter av att arbeta inom MYP är meriterande, men ej ett krav. Tjänstens placering är vid Europaskolan Vasastan. Förväntningar: Som lärare förväntas du arbeta med en kombination av MYP curriculum/Lgr 11 genom att planera och genomföra Units of inqury som är relevanta och utmanande. Som lärare förväntas du samarbeta i planeringen av undervisningen med kollegor i dina ämnen och andra ämnen. Som lärare förväntas du vara öppen för nya pedagogiska idéer och villig att delta i ett kollegialt lärande. För mer information om IB PYP och IB MYP: www.ibo.org
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-20
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/NO Grundskolans senare år, MYP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/NO Grundskolans senare år, MYP

Lärare i svenska och engelska
Lärare i svenska och engelska Inför hösten 2014 tar vi det sista steget i vår utvidgning av våra spetsutbildningar och därför söker Europaskolan Rogge i Strängnäs lärare för undervisning i svenska och engelska. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i svenska och engelska. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska och engelska

Lärare i slöjd (textil)
Lärare i slöjd (textil) Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i slöjd med inriktning mot textil, då vår fantastiska lärare nu går i pension. Vi har nya fina slöjdsalar med stora möjligheter. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i slöjd. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i slöjd (textil) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i slöjd (textil)

Lärare i musik
Lärare musik Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i musik. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i musik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i musik

Lärare i franska och engelska
Lärare i franska och engelska Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i franska och engelska. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i teknik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska och engelska

Lärare hem- och konsumentkunskap
Lärare i hem- och konsumentkunskap Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i hem- och konsumentkunskap. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i hem- och konsumentkunskap. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare hem- och konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare hem- och konsumentkunskap

Lärare i matematik och no
Lärare i matematik och no Inför hösten 2014 tar vi det sista steget i vår utvidgning av våra spetsutbildningar och därför söker Europaskolan Rogge i Strängnäs lärare för undervisning i matematik och no. Vi ser gärna att du har behörighet för grundskolans senare del och gymnasiet. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i matematik och no. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och från och med nu i höst går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och no

Elevassistent, 70 %
Europaskolan Rogge i Strängnäs söker en elevassistent. KVALIFIKATIONER En av våra elever behöver stöttas under skoldagen såväl med skolarbetet som socialt. Du kommer tillsammans med lärarna och elevvårdsteamet arbeta medvetet och systematiskt för att skapa en trygg arbetsmiljö för våra elever. Du har förmåga att se elevens behov och motiverar eleven att utvecklas efter sin förmåga. Du är bra på att möta ungdomar och har lätt för att samarbeta med elever, vårdnadshavare och medarbetare. Du är strukturerad och tydlig. Erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov samt god insikt i neuro-psykiatriska diagnoser är meriterande. Mycket stor vikt läggs vid personlig lämplighet i förhållande till eleven. Du behöver som person vara trygg och stabil. Vi söker dig som har stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft. Vi är prestigelösa och flexibla, önskar att du är detsamma. OM OSS Europaskolan Rogge, som startades hösten 2008, är en stiftelseägd friskola med ca 350 elever i årskurs 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område på ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav i fråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, och ser trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Är du den vi söker? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent, 70 % jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent, 70 %

Förskollärare
Europaskolan är en grundskola/förskola som följer Lgr 11, Lpfö98 parallellt med IBO´s internationella läroplan. Vi bedriver vår pedagogiska verksamhet till hälften på svenska och hälften på engelska. Vi har två skolor, en i Vasastan och en på Södermalm. Sedan augusti 2007 har vi även startat förskoleverksamhet i respektive skolbyggnad samt en förskola på Renstiernas gata. Vi har hög personaltäthet, fina lokaler, gott om läromedel och en kö som skulle kunna fylla många förskolor. Platser brukar enbart räcka för syskon och några enstaka som väntat i flera år. Till hösten söker vi en förskollärare som gillar att arbeta med ambitiösa barn och familjer. Är en drivande pedagog som tycker om att utveckla och utvecklas. Känner du dig vara lämplig som sökande då på Europaskolan kan du få den unika chansen att arbeta på den enda internationellt godkända IBO förskolan i hela Stockholm. Då vi vill att barnen förbereds på skolans två språk så är det av stor vikt att du behärskar svenska och engelska väl. Enbart behöriga sökanden. Läs gärna vidare om oss på vår hemsida, www.europaskolan.nu samt IBO´s hemsida, www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Stockholm, Förskollärare Europaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Preschool teacher.
Europaskolan is an elementary school, middle school, and preschool that follows both the Swedish Curriculum (Lgr 11 and Lpfö 98), and IBO`s international curriculum. We provide an educational setting in which half of the instruction is in Swedish and the other half in English. We have two schools, one in Vasastan and one on Södermalm. since August of 2007, we have been running preschools in both buildings, as well. We are currently looking for a preschool teacher for our preschool. Because we want to prepare the children for our school`s two languages, our goal is for half of the staff to be native Swedish speakers, and the other half to be native English speakers. Only qulifid applicants, please. For more information about our schools, please visit our website at www.europaskolan.nu, and IBO`s website at www.ibo.org.
Företag: Europaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Preschool teacher. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Preschool teacher.

Lärare i Musik, deltid 80%
Lärare i musik Europaskolan Rogge i Strängnäs söker lärare för undervisning i musik. KVALIFIKATIONER Vi söker i första hand dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav, alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår eller dig som har annan adekvat utbildning för att undervisa i musik. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligti. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och till hösten går här drygt 350 elever i årskurserna 4-9. Europaskolan Rogge ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer. Europaskolan Rogge önskar inte kontakt med företag inom rekrytering och annonsförsäljning.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Musik, deltid 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Musik, deltid 80%

Lärare i årskurs 4-6
Europaskolan Rogge söker en lärare för undervisning i årskurserna 4, 5 och 6. Vi söker dig som har behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen, men har bred kompetens och möjlighet att undervisa i även andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare, med lärarexamen och med lärarlegitimation enligt skollagens krav alternativt dig som genomgått lärarutbildningen och nu ska genomföra ditt introduktionsår. Du har förmåga att - se elevens behov - motivera eleven att utvecklas efter sin förmåga - möta barn och ungdomar och samarbeta med dem, vårdnadshavare och medarbetare. Som person är du - strukturerad och tydlig - positiv och professionell i ditt bemötande av andra - ansvarstagande. Om du också har ett stort engagemang, höga ambitioner och egen drivkraft, kan du vara den vi söker. Vi är prestigelösa och flexibla och önskar att du är detsamma. Stämmer detta på dig? Din ansökan, som består av ett personligt brev och ett cv, vill vi få in så fort som möjligt, dock senast den 25 maj. OM OSS Europaskolan Rogge är en friskola som ägs av en ideell stiftelse. Skolan startades hösten 2008 och här går 370 elever i årskurs 4-9. Skolan ligger i ett naturnära område, ungefär 10 minuters gångväg från Strängnäs resecentrum. Vi erbjuder dig arbete i en liten och trivsam skola med höga ambitioner och krav ifråga om kvalitet och utveckling. På Europaskolan Rogge sätter vi kunskapen i centrum, med trygghet och studiero som förutsättningar för lärande. Vi vill ge eleverna mycket bra möjligheter att nå sina mål, och att utvecklas till ansvarstagande och harmoniska individer.
Företag: EUROPASKOLAN
Ort: Strängnäs
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i årskurs 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i årskurs 4-6


Sök lediga jobb Europaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se