Eventpeople jobb - lediga jobb

Eventpeople jobb Eventpeople jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Eventpeople. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Eventpeople. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Stockholm

 2. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Norrtälje

 3. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Stockholm

 4. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Södertälje

 5. Sportintresserade eventare- Stockholm

 6. Vill du vara en del av årets roligaste eventturné?- Stockholm

 7. Utåtriktade eventare med skådespelartalanger sökes- Stockholm

 8. Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten- Stockholm

 9. Eventare till familjedag på Skansen- Stockholm

 10. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Karlskrona

 11. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Gävle

 12. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Halmstad

 13. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Östersund

 14. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Jönköping

 15. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Växjö

 16. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Helsingborg

 17. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Malmö

 18. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Kristianstad

 19. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Lund

 20. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Landskrona

 21. Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten- Malmö

 22. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Eskilstuna

 23. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Uppsala

 24. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Karlstad

 25. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Umeå

 26. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Sundsvall

 27. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Västerås

 28. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Göteborg

 29. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Borås

 30. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Uddevalla

 31. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Trollhättan

 32. Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten- Göteborg

 33. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Örebro

 34. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Linköping

 35. Glada och säljande varumärkesambassadörer- Norrköping

 36. Utåtriktad eventpersonal sökes till rolig eventturné- Malmö

 37. Värdinnor/värdar till....- Stockholm

 38. Utåtriktad och glad eventpersonal sökes till rolig eventturné- Göteborg

 39. Grid girls till Speedwaytävling- Stockholm

 40. Hudvårdsintresserade & säljande demonstratörer/merchandisers- Malmö


Mer beskrivning

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Tycker du att eventbraschen verkar spännande men inte har tidigare erfarenhet, kan detta vara ett bra uppdrag för att visa vad man går för! Var: Stockholm (Butiker i Bromma,  Sickla, Täby, Barkaby, Kungens Kurva och Kungsgatan) När: 6-7 13-14 och 20-21 september    Arbetstid: Fredag 15-19 Lördag 12-16 Utbildning: Sker innan uppstart Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Luleå När: 20-21 september Arbetstid: Fredag kl. 15-19 och Lördag kl 12-16 Utbildning: Via telefon och mejl Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Tycker du att eventbraschen verkar spännande men har inte någon tidigare erfarenhet så kan detta vara ett bra uppdrag för att visa vad du går för. Var: Norrtälje När: 13-14september Arbetstider Fredag kl. 15-19 lördag kl. 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Södertälje När: 13-14 Spetember Arbetstid: Fredag kl. 15-19 Lördag kl. 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer. Restidsersättning utgår vid resor över 1 timme.
Företag: Eventpeople
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Sportintresserade eventare
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer För en kunds räkning inom energibranschen söker vi nu två utåtriktade eventare som vill vara med och genomföra en sponsringsaktivitet för allsvensk fotboll.  Teamet kommer åka ner fredagkväll och övernatta i Örebro för att på lördagen bygga upp en eventyta och hålla i olika aktiviteter. Fotbollsspelare kommer att finnas på plats för att skriva autografer och det kommer vara en rolig och händelserik dag. På söndagen kommer ni vara lediga på och ingen lön utbetalas, däremot står vi för hotell under hela vistelsen. På måndagen kommer det vara en allsvensk fotbollsmatch och då ska teamet vara på plats för att fixa iordning arenan samt rigga ner efteråt. Det är inte ett jättetungt arbete men det krävs att du inte är rädd för att hugga i och att du är en prestigelös person. Eftersom ni slutar sent får ni även övernattning till på tisdag. Vi söker dig som har hög social kompitens, är ansvarsfull och har lätt för att ta egna intitativ. Du ska vara en glädjespridare som har lätt för att ta kontakt med nya människor. När: 16-20augusti Var: Utgångspunkt är Stockholm, genomförande i Örebro Arbetstid: ca 8timmar Utbildning: Ges innan start, datum ej klart Ersättning: Dagslön 1100kr, halv dagslön vid resdag
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Sportintresserade eventare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sportintresserade eventare

Vill du vara en del av årets roligaste eventturné?
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 150 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Procordia Food, AMF Pension, Sony Playstation med flera.Vill du vara en del av årets roligaste eventturné? Vår kund – en av Sveriges ledande optikerkedjor – storsatsar i år och vill möta konsumenter runt om i Sverige. Vi kommer med en roadshow, från april-december 2013, att besöka kedjans alla butiker i hela Sverige. Vi kommer dela upp landet i olika regioner. Du som jobbar Stockholmsregionen kommer att främst jobba i Stockholm, men även täcka orter som Linköping, Eskilstuna och Uppsala. I de fall jobbet innebär längre resor med övernattningar så ordnar vi med hotell. Självklart får du då traktamente. Vi utgår ifrån att du har eget boende i Stockholm. Vad innebär då jobbet? Först och främst kommer du att vara varumärkets ansikte utåt. Du kommer, som en del i ett team om två, åka runt i din region och utföra gratis syntester samt driva kunder till butik. Syntesterna utförs tillsammans med butikens egna optiker. Ni tar er runt mellan eventstopen med minibussar, där ni även förvarar produktionen. I vissa fall kommer eventen vara inne på köpcentrum och i vissa fall är de i tält utomhus.  Vi söker dig som; Klarar av lite tyngre arbete och inte har några broblem med att "hugga i", Lösningsorienterad, självgående, utåtriktad. Erfarenhet från serviceyrket är ett plus, men inget krav. Krav: B-körkort Önskemål: Du skall vara över 23 år och haft B-körkort i minst ett år. Vi tillhandahåller bil.  Datum:  - Du kommer få möjlighet att arbeta vid fler tillfällen, men vi måste räkna med att du kan följande datum:   v.31, 29 juli v.32, 7-9 aug v.34, 20aug v.35, 30-31 aug Kan bli fler tillfällen och förlängt Var: Stockholm med omnejd Arbetstid: Preliminärt kl 10.00-19.00 (varierande beroende på ort). Betald tid för av- och påetablering tillkommer. Utbildning: En dags obligatorisk utbildning  - vi återkommer med information vid rekrytering Ersättning: 112kr/h, semesterersättning om 12% tillkommer, eventuell reseersättning tillkommer enligt överenskommet. Rekrytering sker löpande.
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du vara en del av årets roligaste eventturné? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du vara en del av årets roligaste eventturné?

Utåtriktade eventare med skådespelartalanger sökes
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer För vår kunds räkning ska vi genomföra ett event som går ut på att informera människor i parker om återvinning och källsortering.  Vi söker 5 härliga,  extremt utåtriktade, självsäkra och modiga personer som verkligen vågar bjuda på sig själva. Arbetsuppgiften är att mingla runt med parkbesökare för att på ett positivt och humoristiskt sätt visa på vikten av att källsortera sina sopor, för de är inte sopor- de är resurser. Genom att vara en del av parken, snacka med besökarna och bara hänga för att påminna om budskapet ska teamet sprida positiv stämning och göra källsortering till ett roligt måste. Samtliga i teamet kommer att få en egen ”karaktär” och kostym för att lättare kunna gå in i sin roll.   Vi söker alltså dig som är extremt utåtriktad, självsäker och modig, och som verkligen vågar bjuda på sig själv. Skådespelartalanger är absolut ett plus. Du måste även vara bra lagspelare och kunna komma överrens och samarbeta med olika typer av människor.  När: 10/8 Göteborg 31/8 Stockholm Teamet utgår från Stockholm Utbildningsdag återkommer vi med. Lön: 112kr/timmen
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktade eventare med skådespelartalanger sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktade eventare med skådespelartalanger sökes

Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten
Vi söker nu utbildade make-up artister för ett kombinerat demo/merchandiseruppdrag under hösten. Du kommer arbeta i utvalda butiker samt på olika event med att promota ett mycket välkänt makeup märke. Du kommer att arbeta själv och ibland i team och det är viktigt att du kan alla de tillfällen som är inbokade.  Det är lika stort fokus på försäljning som på att lägga professionell makeup, så det är viktigt att du tycker det roligt med försäljning och att informera konsumenten i säljande syfte. Du kommer också ansvara för att det är snyggt och iordning i produkthyllorna och att butikspersonalen får info om nyheter och kommande nyheter. Du ska vara glad, utåtriktad och ha glimten i ögat. Vi ser också att du ska vara säljande, serviceminded och aktiv!  När:  Butiksevent: 6/9, 7/9, 19/9, 20/9, 21/9, 26/9, 27/9, 28/9 Ôvriga event: 22 & 23 aug - möjlighet att arbeta vid fler tillfällen i aug samt under hösten Var: Stockholm med omnejd Utbildning: Obligatorisk utbildning i aug - mer info kommer Ersättning: 893kr/dag, semesterersättning om 12% tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten

Eventare till familjedag på Skansen
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder ska genomföra en härlig familjedag på Skansen i September. Under dagen kommer det pysslas och pågå mysiga aktiviteter som vi behöver eventpersonal som håller i. Det kommer vara en dag av skratt och lek där vi går ner på barnens nivå och skapar upplevelser för dem och deras föräldrar.  Vi söker dig som har barnasinnet i behåll men samtidigt kan hålla en hög servicenivå och agera på ett proffsigt sätt. Du ska ha nära till skratt och ha lätt för att kommunicera med olika typer av människor i alla åldrar.  Var: Skansen i Stockholm När: 1 september Arbetstid: kl. 9-17 (inklusive rast) Antal eventare till projektet: 10st Utbildning: Stockholm under v.34 Ersättning: 112 kr/timme, semestersättning om 12 % tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Eventare till familjedag på Skansen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventare till familjedag på Skansen

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Karlskrona När: 13-14september Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Gävle När: 13-14 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Gävle
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Halmstad När: 13-14 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Östersund När: 20-21 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl. 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Östersund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Jönköping När: 6-7 september Arbetstid: Varierande, helger samt vissa veckodagar Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Växjö När: 20-21 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Växjö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Helsingborg När:  6-7 September Arbetstid: fredag 15-19 Lördag 10-18 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Malmö -Länna När: 20-21 September Arbetstid: Fredag 15-19 lördag 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Malmö
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Kristianstad När: 13-14 September Arbetstid: fredag 15-19 lördag 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Lund När: 20-21 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Lund
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Löddeköping När: 13-14 September Arbetstid: Fredag 15-19 lördag 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten
Vi söker nu utbildade make-up artister för ett kombinerat demo/merchandiseruppdrag under hösten. Du kommer arbeta i utvalda butiker samt på olika event med att promota ett mycket välkänt makeup märke. Du kommer att arbeta själv och ibland i team och det är viktigt att du kan alla de tillfällen som är inbokade.  Det är lika stort fokus på försäljning som på att lägga professionell makeup, så det är viktigt att du tycker det roligt med försäljning och att informera konsumenten i säljande syfte. Du kommer också ansvara för att det är snyggt och iordning i produkthyllorna och att butikspersonalen får info om nyheter och kommande nyheter. Du ska vara glad, utåtriktad och ha glimten i ögat. Vi ser också att du ska vara säljande, serviceminded och aktiv!  När:  Butiksevent: 19/9, 20/9, 21/9, 26/9, 27/9, 28/9 Ôvriga event: 25 sept & 7-8 sept Emporia - möjlighet att arbeta vid fler tillfällen i aug samt under hösten Var: Malmö med omnejd Utbildning: Obligatorisk utbildning i aug - mer info kommer Ersättning: 893kr/dag, semesterersättning om 12% tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Eskilstuna När: 13-14 September Arbetstid: Fredag 15-19 lördag 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Tycker du att eventbranchen verkar spännande men har ingen tidigare erfarenet kan detta vara ett bra uppdrag att visa vad du går för. Var: Uppsala När: 13-14 september Arbetstider: fredag kl.15-17 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Karlstad När: 6-7 Spetember Arbetstid: Fredag kl. 15-19 Lördag kl. 12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer. Restidsersättning utgår vid resor över 1 timme.
Företag: Eventpeople
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Umeå När: 6-7 september Arbetstid: Fredag 15-19 lördag-söndag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mejl Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Umeå
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Sundsvall När: 13-14september Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Västerås, Erikslund När: 20-21 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Västerås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Är du intresserad av eventbranschen men har inte tidigare erfarenhet kan detta vara ett bra uppdrag att visa vad man går för! Var: Göteborg, Bäckebol, Backplan och Sisjön När: 6-7 och 13-14 September Arbetstid: Fredag kl. 15-19 Lördag kl. 12-18 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Borås När: 6-7 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Borås
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Uddevalla När: 6-7 september Arbetstid: Fredag 15-19 lördag-söndag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mejl Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Trollhättan När: 13-14 september Arbetstid: Fredag kl. 15-19 lördag-söndag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mejl Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Trollhättan
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten
Vi söker nu utbildade make-up artister för ett kombinerat demo/merchandiseruppdrag under hösten. Du kommer arbeta på utvalda butiker samt på olika event med att promota ett mycket välkänt makeup märke. Du kommer att jobba själv och ibland i team och det är viktigt att du kan alla de tillfällen som är inbokade.  Det är lika stort fokus på försäljning som på att lägga professionell makeup, så det är viktigt att du tycker det roligt med försäljning och att informera konsumenten i säljande syfte. Du kommer också ansvara för att det är snyggt och iordning i produkthyllorna och att butikspersonalen får info om nyheter och kommande nyheter. Du ska vara glad, utåtriktad och ha glimten i ögat. Vi ser också att du ska vara säljande, serviceminded och aktiv!  När:  Butiksevent: 6/9, 7/9, 13/9, 14/9, 20/9, 21/9, 25/9, 26/9, 27/9, 28/9 - möjlighet att arbeta vid fler tillfällen i aug samt under hösten Var: Göteborg med omnejd Utbildning: Obligatorisk utbildning i aug - mer info kommer Ersättning: 893kr/dag, semesterersättning om 12% tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Makeup artister till demo/merchandiseruppdrag under hösten

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Örebro När: 20-21 September Arbetstid: Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Örebro
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Var: Linköping När: 20-21 Arbetstid: Fredag kl 15-19, Lördag-söndag 11-18 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Linköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Glada och säljande varumärkesambassadörer
PS Communication är i dag en av Nordens största kommunikationsbyråer. Vi skapar och genomför upplevelsebaserade kampanjer för att kommunicera med slutkonsumenter, kunder, återförsäljare, personal och andra intressenter. PS Communication har 145 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Oslo samt partnerbyrå i Helsingfors. Byrån arbetar med kunder som SJ, Telia, Ericsson, Trygg-Hansa, Posten, LG Electronics, Skånetrafiken, Kraft Food, AMF Pension, TV4 med flera. En av våra kunder, som är ledande inom branschen med högt rankade produkter inom flera kategorier, som till exempel kex, ost och livsmedel, choklad, kaffe, samt tuggummi och godis, kommer under hösten finnas på plats i butiker runt om i Sverige och bjuda på varma drycker. Vi söker nu en proaktiv, positiv och säljande varumärkesambassadör som kan visa upp vår kunds dryckesmaskiner och bjuda på dryck från välkända varumärken. Arbetet går ut på att lyfta fram produktens primära egenskaper såsom variation, bekvämlighet och kvalité. Du arbetar självständigt då du är ensam på plats i butiken. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt och säkerhetsställning av platsen samt rapportering och utvärderingar efter dagens slut. Du som söker ska vara proaktiv och framåt som person och det är av största vikt att du är informativ i din framtoning samt gillar att jobba självständigt. Med fördel har du erfarenhet från liknande uppdrag/arbete och trivs i en roll med eget ansvar. Du är en positiv och driven person som känner dig trygg i rollen som serviceinriktad varumärkesambassadör. Tidigare säljerfarenheter ser vi som meriterade. Tycker du att eventbraschen verkar spännande men har inte någon tidigare erfarenhet så kan detta vara ett bra uppdrag för att visa vad du går för. Var: Norrköping När: 13-14 September Arbetstider Fredag kl.15-19 Lördag kl.12-16 Utbildning: Via telefon och mail Ersättning: 112 kr/timme, semesterersättning om 12 % tillkommer.
Företag: Eventpeople
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Glada och säljande varumärkesambassadörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Glada och säljande varumärkesambassadörer

Utåtriktad eventpersonal sökes till rolig eventturné
Vill du vara en del av årets roligaste eventturné? Vår kund – en av Sveriges ledande optikerkedjor – storsatsar i år och vill möta konsumenter runt om i Sverige. Vi kommer med en roadshow, från april-december 2013, att besöka kedjans alla butiker i hela Sverige. Vi kommer att dela upp landet i olika regioner med fyra olika team som jobbar. Du som jobbar i Malmöregionen kommer tillhöra Region Malmö och kommer främst att jobba i och i närheten till Malmö. Men du kan även komma att arbeta i städer som kräver visst resande. I de fall jobbet innebär längre resor med övernattningar så ordnar vi med hotell. Självklart får du då traktamente. Vi utgår ifrån att du har eget boende i Malmö. Vad innebär då jobbet? Först och främst kommer du att vara varumärkets ansikte utåt. Du kommer, som en del i ett team om två, åka runt i din region och utföra gratis syntester samt driva kunder till butik. Syntesterna utförs tillsammans med butikens egna optiker. Ni tar er runt mellan eventstoppen med minibussar, där ni även förvarar produktionen. I vissa fall kommer eventen vara inne på köpcentrum och i vissa fall är de i eventtält utomhus. Då det är ni som ansvarar för att eventproduktionen monteras/demonteras varje arbetsdag är det viktigt att du inte är rädd att ta i när det krävs.   Vi söker dig som; Klarar av lite tyngre arbete och inte har några broblem med att "hugga i", är lösningsorienterad, självgående och utåtriktad. Erfarenhet från serviceyrket är ett plus, men inget krav. Krav: B-körkort och körvana Önskemål: Du skall vara över 23 år och haft B-körkort i minst ett år. Vi tillhandahåller bil.  Datum: Du kommer att få möjlighet att arbeta vid fler tillfällen, men vi måste räkna med att du kan följande datum: 17-aug Ystad 27 aug Eslöv  7 sep Visby  9 sep Malmö  10 sep Kristianstad  11 sep Lund  21 sep Malmö  4 okt Jägersro  Var:  Malmö med omnejd Arbetstid:  Preliminärt kl:10.00-19.00 (tiderna varierar beroende på ort). Betald tid för av- och påetablering av eventproduktoinen tillkommer Utbildning:  En dags obligatorisk utbildning  - vi återkommer med information vid rekrytering Ersättning:  112kr/h, semesterersättning om 12% tillkommer, eventuell reseersättning tillkommer enligt överenskommet. Rekrytering sker löpande   Vi hoppas att denna tjänst kan vara något för dig och ser fram emot att läsa din ansökan!
Företag: Eventpeople
Ort: Malmö
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktad eventpersonal sökes till rolig eventturné jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktad eventpersonal sökes till rolig eventturné

Värdinnor/värdar till....
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer En av våra kunder vill med hjälp av oss genomföra en eventurné. Vi kommer att besöka 6 orter i Sverige och eventpersonalen på plats ska informera om plack på tänderna och om allmän tandhygien. Besökare till montern kommer att gå in i en "placktunnel" och se plack på tänderna i UV-ljus med hjälp av en speciell väska. Vi söker nu efter tre glada, utåtriktade och mogna personer som kan representera vår kund under denna aktivering. Eventet kommer att genomföras under två dagar och resa till aktuell ort görs dagen innan. Övernattning på hotell står vi för. Efter genomförandet på lördagen kör teamet tillsammans till Stockholm. Är du tandläkarstudent är det ett stort plus. Var & När: Teamet utgår från Stockholm Bromma Blocks 6-7 Sep Gävle             13-14 sep  Malmö            27-28 sep Jönköping        4-5 okt Göteborg        11-12 okt Helsingborg     18-19 okt Till Malmö, Helsingborg, Göteborg och Jönköping åker ni till dagen innan genomförandet. Arbetstid: kl. 09:30-19 (inklusive rast) Utbildning: I Stockholm, datum ej klar Ersättning: 112kr/timme, semestersättning om 12 % tillkommer Reseersättning utbetalas då ni inte jobbar i Stockholm.
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Värdinnor/värdar till.... jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Värdinnor/värdar till....

Utåtriktad och glad eventpersonal sökes till rolig eventturné
Vill du vara en del av årets roligaste eventturné? Vår kund – en av Sveriges ledande optikerkedjor – storsatsar i år och vill möta konsumenter runt om i Sverige. Vi kommer med en roadshow, från april-december 2013, att besöka kedjans alla butiker i hela Sverige. Vi kommer dela upp landet i olika regioner. Du som jobbar Göteborgsregionen kommer att främst jobba i Göteborg, men även täcka orter som Jönköping, Linköping, Trollhättan och Kungsbacka. I de fall jobbet innebär längre resor med övernattningar så ordnar vi med hotell. Självklart får du då traktamente. Vi utgår ifrån att du har eget boende i Stockholm. Vad innebär då jobbet? Först och främst kommer du att vara varumärkets ansikte utåt. Du kommer, som en del i ett team om två, åka runt i din region och utföra gratis syntester samt driva kunder till butik. Syntesterna utförs tillsammans med butikens egna optiker. Ni tar er runt mellan eventstopen med minibussar, där ni även förvarar produktionen. I vissa fall kommer eventen vara inne på köpcentrum och i vissa fall är de i tält utomhus.  Vi söker dig som: Klarar av lite tyngre arbete och inte har några broblem med att "hugga i", är lösningsorienterad, självgående, utåtriktad. Erfarenhet från serviceyrket är ett plus, men inget krav. Krav: B-körkort Önskemål: Du skall vara över 23 år och haft B-körkort i minst ett år. Vi tillhandahåller bil.  Datum: Du kommer få möjlighet att arbeta vid fler tillfällen, men vi måste räkna med att du kan följande datum: v.39, 26-29-sept Göteborg v.40, 4-okt Malmö v.41, 11-okt Jönköping  v.41, 12-okt Linköping v.42, 18-okt Trollhättan v.42, 19-okt Kungsbacka  Kan bli fler tillfällen och förlängt. Var:  Göteborg med omnejd (se ovan) Arbetstid:  Preliminärt kl 10.00-19.00 (varierande beroende på ort). Betald tid för av- och påetablering av eventproduktion tillkommer. Utbildning:  En dags obligatorisk utbildning  - vi återkommer med information vid rekrytering. Ersättning:  112kr/h, semesterersättning om 12% tillkommer, eventuell reseersättning tillkommer enligt överenskommet. Rekrytering sker löpande.   Vi hoppas att denna tjänst kan vara något för dig, och ser fram emot din ansökan!
Företag: Eventpeople
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Utåtriktad och glad eventpersonal sökes till rolig eventturné jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utåtriktad och glad eventpersonal sökes till rolig eventturné

Grid girls till Speedwaytävling
Eventpeople bemannar och rekryterar uppdrag åt företag främst inom marknad, kommunikation, projektledning, koordinering, administration, kontor och service. Som medlem i Eventpeoples nätverk får du möjlighet att söka olika typer av uppdrag, alltifrån mässvärdinnor och varumärkesambassadörer till demopersonal och projektkoordinatorer För en kunds räkning söker vi grid girls till deras Speedwaytävling. Som grid girl kommer du hålla upp skyltar med förarnas namn och nummer på vid förarnas startpositioner. Du kommer vara bära en speciell Grid girlsuniform och även utföra enklare dansteg. Vi söker dig som tycker om att synas på en "scen" och har lätt för att bjuda på dig själv. När: 21 september Arbetstid: kl. 15:30-22:30 Utbildning: innan uppstart Ersättning: 112 kr/timme, semestersättning om 12 % tillkommer
Företag: Eventpeople
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Grid girls till Speedwaytävling jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grid girls till Speedwaytävling

Hudvårdsintresserade & säljande demonstratörer/merchandisers
Nu ska vår kund storsatsa genom att visa upp sina hudvårdsprodukter i olika butiker runt om i Malmö! Till dessa demonstrationer söker jag personal som tycker att det är kul med hudvård och är intresserad av att jobba 1 lördag i månaden, oftast i samband med löning. Vidare kommer du arbeta ytterligare ett antal utspridda halvdagar, oftast vardagar. Det viktigaste är att du tycker om att prata med kunder, har lätt för att ta kontakt med förbipasserande och tycker att det är kul att kunna fånga ett intresse och komma till ett säljavslut. En merit om du redan har kunskaper inom hudvård. Säljerfarenhet är ett krav. Du kommer att få en utbildning i produktsortimentet och varumärket så att du är väl förberedd för arbetet. Var: Malmö När: sept 2013 - dec 2013 Utbildning: Obligatorisk utbildning en heldag under vecka 38, samt en halvdag i november. Mer info gällanden datum + tider kommer.  Ersättning: 893kr/dag (8h), semesterersättning om 12 % tillkommer Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Eventpeople
Ort: Malmö
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Hudvårdsintresserade & säljande demonstratörer/merchandisers jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hudvårdsintresserade & säljande demonstratörer/merchandisers


Sök lediga jobb Eventpeople

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se