Eventpersonal med barnasinnet i behåll? jobb - lediga jobb

Eventpersonal med barnasinnet i behåll? jobb Eventpersonal med barnasinnet i behåll? jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Eventpersonal med barnasinnet i behåll?. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Eventpersonal med barnasinnet i behåll. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Eventpersonal med barnasinnet i behåll?- Gävle

  2. Eventpersonal med barnasinnet i behåll?- Bollnäs


Mer beskrivning

Eventpersonal med barnasinnet i behåll?
Gävles roligaste extra-jobb Är du intresserad av Gävles roligaste extra-jobb? Är drömmen att få göra andra glada och samtidigt tjäna pengar? Är du utåtriktad och gillar att arbeta med såväl vuxna som barn? Svarar du ja på dessa tre frågor då ska du definitivt läsa vidare? Caliptus är Sveriges mest anlitade Retail-Marketing Byrå, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 butiksaktivteter i hela Sverige. Caliptus arbetar med välkända varumärken och produkter inom detalj- och dagligvaruhandeln, direkt mot konsument. Vårt företag skapar hela kampanjer från kreativ idé till genomförandet av butiksdemonstrationer. Just nu söker vi personer med barnasinnet i behåll som vill jobba med först och främst barnevent. Inget event är det andra likt så det är en fördel om du gillar förändring och ytterligare en fördel om du kan göra lite av varje t.ex ansiktsmålning, pyssel, trolleritrick eller lira fotboll. Oftast kräver eventen någon form av uppbyggnad av eventområdet samt nedmontering efter eventets slut så du får inte vara rädd för att ta i när det krävs. Eventen är väldigt uppskattade av barnen men också av deras föräldrar så det är viktigt att den som söker tjänsten är lyhörd för allas önskemål. Har du erfarenhet av att anordna kalas, jobbat på lekland eller som knattevärd så är det klart meriterande. Övrigt som är en fördel för denna tjänst är om du är: barnkär, utåtriktad, glad, orädd, flexibel & driven. Eftersom en del av eventen riktar sig till vuxna är det även meriterande att ha jobbat med vanliga event som värd/värdinna. Anställningen är en allmän visstidsanställning per timme. De vanligaste arbetsdagarna för barnevent är lördagar. Andra typer av event kan vara på andra veckodagar. Skicka din ansökan med CV, personligt brev samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med ?Gävles roligaste extrajobb?. Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Gävle
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Eventpersonal med barnasinnet i behåll? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventpersonal med barnasinnet i behåll?

Eventpersonal med barnasinnet i behåll?
Bollnäs roligaste extra-jobb Är du intresserad av Bollnäs roligaste extra-jobb? Är drömmen att få göra andra glada och samtidigt tjäna pengar? Är du utåtriktad och gillar att arbeta med såväl vuxna som barn? Svarar du ja på dessa tre frågor då ska du definitivt läsa vidare? Caliptus är Sveriges mest anlitade Retail-Marketing Byrå, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 butiksaktivteter i hela Sverige. Caliptus arbetar med välkända varumärken och produkter inom detalj- och dagligvaruhandeln, direkt mot konsument. Vårt företag skapar hela kampanjer från kreativ idé till genomförandet av butiksdemonstrationer. Just nu söker vi personer med barnasinnet i behåll som vill jobba med först och främst barnevent. Inget event är det andra likt så det är en fördel om du gillar förändring och ytterligare en fördel om du kan göra lite av varje t.ex ansiktsmålning, pyssel, trolleritrick eller lira fotboll. Oftast kräver eventen någon form av uppbyggnad av eventområdet samt nedmontering efter eventets slut så du får inte vara rädd för att ta i när det krävs. Eventen är väldigt uppskattade av barnen men också av deras föräldrar så det är viktigt att den som söker tjänsten är lyhörd för allas önskemål. Har du erfarenhet av att anordna kalas, jobbat på lekland eller som knattevärd så är det klart meriterande. Övrigt som är en fördel för denna tjänst är om du är: barnkär, utåtriktad, glad, orädd, flexibel & driven. Eftersom en del av eventen riktar sig till vuxna är det även meriterande att ha jobbat med vanliga event som värd/värdinna. Anställningen är en allmän visstidsanställning per timme. De vanligaste arbetsdagarna för barnevent är lördagar. Andra typer av event kan vara på andra veckodagar. Skicka din ansökan med CV, personligt brev samt referenser via mail till: norr@caliptus.se. Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Bollnäs roligaste extrajobb". Varmt välkommen med din ansökan.
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Bollnäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Eventpersonal med barnasinnet i behåll? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Eventpersonal med barnasinnet i behåll?


Sök lediga jobb Eventpersonal med barnasinnet i behåll?

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se