ExpanderaMera AB jobb - lediga jobb

ExpanderaMera AB jobb ExpanderaMera AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: ExpanderaMera AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: ExpanderaMera AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elektriker till Hochtief- Stockholm

 2. Blockchef Mark till Hochtief- Stockholm

 3. Snickare sökes för omgående start i Stockholm- Sundbyberg

 4. Rekryterare med affärsintresse- Stockholm

 5. Key Account Manager till byggbemanningsföretag- Stockholm

 6. Platschef / produktionschef inom mark- Stockholm

 7. Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag- Stockholm

 8. Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning- Stockholm

 9. Arbetsledare / produktionsledare Stomme- Stockholm

 10. Snickare sökes till uppdrag i Stockholm- Stockholm

 11. Självgående byggnadsarbetare sökes för uppdrag i Stockholm- Stockholm

 12. Timmermän / Formspikare / Formsättare- Stockholm

 13. Prefabmontörer sökes till Stockholm- Stockholm

 14. Kalkylator Bygg- Stockholm

 15. Entreprenadingenjör till stort byggföretag- Stockholm

 16. Kalkylator inom mark och anläggning- Stockholm

 17. Formsättare till Stockholm sökes- Stockholm

 18. Träarbetare till Stockholm- Stockholm

 19. Mark- och anläggningsarbetare- Stockholm

 20. Stensättare sökes- Stockholm

 21. Rörläggare till Stockholm- Stockholm

 22. Arbetsledare / produktionsledare ROT- Stockholm

 23. Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)- Stockholm

 24. Markarbetare som gått kursen Arbete i offentlig mark- Stockholm

 25. Snickare till ROT-arbete- Stockholm

 26. Arbetsledare betong sökes omgående- Stockholm

 27. Engelsktalande formspikare sökes- Stockholm

 28. Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes- Stockholm

 29. Betongarbetare till Stockholm- Stockholm

 30. Arbetsledare till XERVON- Stockholm

 31. Projektledare till XERVON- Stockholm

 32. Erfaren inköpare- Ludvika

 33. Säljare byggbemanning region Skåne/Småland- Malmö

 34. Tvåspråkig (svenska och polska) snickare till Malmö- Malmö

 35. Snickare till Malmö- Malmö

 36. Betongarbetare / armerare till Malmö- Malmö

 37. Allsidiga snickare till Lund- Lund

 38. Snickare till projekt i Kristianstad- Kristianstad

 39. Tvåspråkig (svenska och polska) snickare- Kristianstad

 40. Prefabmontörer till Malmö- Malmö


Mer beskrivning

Elektriker till Hochtief
Hochtief: HOCHTIEF Solutions as a service-oriented construction company bundles the traditional core business of the HOCHTIEF Group.This mainly includes building construction, and civil and structural engineering. The company has also specialized in complex market segments such as shopping centers, high-rise buildings, airports, tunnels and power plants. HOCHTIEF Solutions is the management company of the Europe corporate division which employs more than 8,500 staff. ExpanderaMera söker för Hochtiefs räkning en Elektriker med allmän behörighet som skall arbeta på ett stort projekt på Norra Länken. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Hochtief men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Elektriker: - Planera och genomföra installationer för produktionen - Ansvara för säkerheten för avseende installationer - Genomföra arbetet efter budget - Medverka vid inköp - Samordning internt och externt Vi söker dig som har gymnasieexamen som elektriker eller liknande i botten och som har relevant praktisk erfarenhet från rollen i produktion. För tjänsten är det ett krav att du har allmän behörighet över 1000 V(AB) samt att du pratar engelska. Du talar flytande svenska och bra engelska samt är duktig på att kommunicera. Meriterande om du även kan tyska. I övrigt tror vi att du är trygg i dig själv, stresstålig och har „skinn på näsan“ Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba på mångkulturella projekt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Julia Olsson 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker till Hochtief jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker till Hochtief

Blockchef Mark till Hochtief
Hochtief: HOCHTIEF Solutions as a service-oriented construction company bundles the traditional core business of the HOCHTIEF Group. This mainly includes building construction, and civil and structural engineering. The company has also specialized in complex market segments such as shopping centers, high-rise buildings, airports, tunnels and power plants. HOCHTIEF Solutions is the management company of the Europe corporate division which employs more than 8,500 staff. ExpanderaMera söker för Hochtiefs räkning en blockchef för markarbeten. Tjänsten avser ett stort spännande projekt på Norra Länken. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av Hochtief men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som Blockchef Mark: - Planera och genomföra markarbeten för projektet - Ansvara för trafikomläggningar - Ansvara för arbetsberedning och KMA - Stämma av mot budget och göra prognos - Medverka vid inköp - Samordning internt och externt Vi söker dig som har civilingenjörsexamen eller liknande i botten, samt relevant praktisk erfarenhet från rollen i produktion. För tjänsten är det viktigt att du har insyn i arbete med trafikomläggningar i en väldigt trafikintensiv miljö. Du talar flytande svenska och bra engelska samt är en god kommunikatör. Meriterande om du även kan tyska. I övrigt tror vi att du är trygg i dig själv, stresstålig och har "skinn på näsan" Det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba på mångkulturella projekt. Urval och intervjuer sker löpande, skicka din ansökan till oss redan idag. Vid frågor om tjänsten kontakta Julia Olsson på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Blockchef Mark till Hochtief jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blockchef Mark till Hochtief

Snickare sökes för omgående start i Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Just nu söker vi 10 snickare för ett uppdrag hos vår kund i Sundbyberg med omgående start. Arbetet är en ombyggnation och du bör kunna gipsa, sätta reglar, tak och golv. Vi söker dig som arbetat med liknande uppgifter. Har arbetat som snickare i minst 4 år, är självgående och kan kommunicera bra på svenska eller engelska. Mycket meriterande om du kan läsa ritningar och har yrkesbevis. För mer info om tjänsten kontakta oss på kontoret: 08-530 343 78 Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes för omgående start i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes för omgående start i Stockholm

Rekryterare med affärsintresse
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vi söker efter en ny medarbetare för att utöka vår interna styrka. Den vi söker brinner för rekrytering och affärsmässigt personalarbete samt sporras av möjligheten att vara verksam i en spännande och expansiv bransch som byggbranschen. Vi söker dig med höga ambitioner, stor social kompetens och en drivkraft utöver det vanliga. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom företaget då företaget verkar på en marknad under kraftig tillväxt. Om tjänsten Som rekryterare hos oss ansvarar du för att kontinuerligt finna yrkesarbetare inom byggbranschen till vår bemanningsverksamhet. Du är delaktig i hela rekryteringsprocessen och förekommande arbetsuppgifter är exempelvis annonsering, intervjuer, referenstagning och deltagande vid rekryteringsträffar. För att lyckas och trivas hos oss är det viktigt att du är målinriktad och trivs i en säljorienterad miljö. Vem är du? Vi tror att du har en akademisk examen inom personal/beteendevetenskap samt att du har ett stort intresse för arbete med personalfrågor på ett affärsmässigt sätt. Du trivs i en fartfylld miljö där du får ta stort eget ansvar för att nå dina och våra mål. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt för att knyta nya kontakter. Meriterande om du tidigare arbetat med försäljning eller rekrytering. Ett krav är att du innehar B-körkort då du kommer att besöka våra kunder och konsulter ute på arbetsplatser runt om i Stockholmsområdet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Urval och rekrytering sker löpande varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Skicka din ansökan till mix.selder@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Rekryterare med affärsintresse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekryterare med affärsintresse

Key Account Manager till byggbemanningsföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu efter Key Account Manager till Stockholm. Vi värdesätter ditt driv och din höga ambition. Vi ställer höga krav på oss själva och varandra och arbetar på ett strukturerat sätt i högt tempo. Vi har korta beslutsvägar och en utvecklingsinriktad miljö! I ditt arbete som Key Account Manager kommer du att ha kontakt med befintliga storkunder samt göra nykundsbearbetning. Du arbetar relationsorienterat och är närvarande under hela inhyrningen. Dina kunder är bygg- och anläggningsföretag som hyr in på ramavtal och entreprenader. Under uppdragen kommer du som Key Account Manager vara med i startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du kommer att samarbeta med konsultchef och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. För att bli framgångsrik som Key Account Manager hos oss är det viktigt att du har en hög aktivitet - både över telefon och i möten. Vi ställer höga krav på genomförande och bokning av möten varje vecka. Vi vet att hög aktivitet leder till framgång! Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare / Account Manager - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Skicka din ansökan till tjänsten som Key Account Manager till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Key Account Manager till byggbemanningsföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Key Account Manager till byggbemanningsföretag

Platschef / produktionschef inom mark
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. På uppdrag av kund söker vi nu en platschef / produktionschef inom mark. Vår kund är ett stort byggföretag genomför bygg- och anläggningsentreprenader. I rollen som platschef inom mark ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Du kommer att vara ansvarig för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tidsomfattning. SOm platschef / produktionschef jobbar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och till din hjälp finns stöd i form av inköpare, anbudsingenjörer och andra kompetenta medarbetare. Vi söker dig som har flerårig praktisk erfarenhet av markarbete och anläggningsarbete. Du har gymnasiekompetens kompletterad med en byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens. Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av att som platschef leda både medarbetare och liknande verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från betong och/eller arbetat i Stockholms innerstad. Som person är du social, har förmåga att skapa långsiktiga relationer och ser lösningar istället för problem. Har du frågor kring tjänsten som platschef inom mark är du varmt välkommen att kontakta oss på 08- 530 343 78 eller via mail; Julia.Olsson@expanderamera.se Är du den platschef vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Platschef inom mark
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef / produktionschef inom mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef / produktionschef inom mark

Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi flera arbetsledare / produktionsledare inom mark och anläggning för stora och spännande projekt. Vår kund är ett av de största byggföretagen i Sverige och har i dagsläget flertalet projekt runt om i Stockholm där de behöver förstärkning. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning till stort byggföretag Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag

Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi arbetsledare/ produktionsledare inom mark och anläggning till spännande projekt. Vår kund är ett stort anläggningsföretag som behöver förstärkning med erfarna arbetsledare /produktionsledare till projekt i Stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare / produktionsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare /produktionsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning

Arbetsledare / produktionsledare Stomme
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare stomme. Kunden som behöver förstärkning är ett företag som är välkänt i branschen och har specialiserat sig på ny- och ombyggnation. Vår kund söker en arbetsledare som har erfarenhet av stomkomplettering. Du har som arbetsledare några års erfarenhet av nyproduktion och ROT. Du har flera års erfarenhet från rollen som arbetsledare och sköta ÄTA samt en hanteringen av en godkänd besiktning av stomme. Som person är du en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten och är duktig på att planera och strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och snabbt kommer att få ta ett stort ansvar. Har du några frågor angående tjänsten som arbetsledare är du välkommen att höra av dig till Julia Olsson 08-530 343 78 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Vi ser fram emot din ansökan! Märk din ansökan: Arbetsledare Stomme
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare Stomme jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare Stomme

Snickare sökes till uppdrag i Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Nu söker vi flertalet självgående snickare till våra spännande uppdrag i Stockholm för arbete med innerväggar, gipsning och undertak. Meriterande om tidigare arbetat med systemgolv ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna snickare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande byggföretagen i Sverige. Kvalifikationer för de snickare vi söker: Som snickare hos oss behöver du ej ha yrkesbevis dock vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska. Som person är du driven, samarbetsvillig och flexibel. Då vi söker snickare omgående för uppdrag kommer vi att anställa så fort vi hittar snickare med den profil vi eftersöker. Meriterande om du har körkort. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som snickare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare. Märk din ansökan med "Snickare" Vid frågor om tjänsten som snickare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Bor du inte i Stockholm? Vi kan hjälpa till med boende! Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Lön enligt kollektivavtal. Förmåner: vinstdelning och friskvårdsbidrag
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare sökes till uppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare sökes till uppdrag i Stockholm

Självgående byggnadsarbetare sökes för uppdrag i Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Byggnadsarbetare: Engagerade och självgående byggnadsarbetare sökes för omgående anställning till uppdrag i Stockholm. Då vi samarbetar med ett stort antal kunder kan vi erbjuda många olika spännande uppdrag för byggnadsarbetare! Vi ser gärna att du har yrkesbevis alternativt 5 års erfarenhet av arbete som byggnadsarbetare. Meriterande om du har körkort och tillgång till bil. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som byggnadsarbetare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som byggnadsarbetare. Märk din ansökan: "Byggnadsarbetare" Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Vi kan hjälpa till med boende om du inte bor i Stockholm! Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Självgående byggnadsarbetare sökes för uppdrag i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självgående byggnadsarbetare sökes för uppdrag i Stockholm

Timmermän / Formspikare / Formsättare
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu duktiga och erfarna timmermän, formspikare, formsättare för uppdrag hos våra olika kunder i Stockholmsområdet. Arbete med både lösform och storform förekommer. Vi söker dig som har flera års erfarenhet från formspikning och det är meriterande om du har yrkesbevis. Du ska vara självgående och kunna läsa ritningar. Samarbetsvillig, noggrann och strukturerad är egenskaper vi värdesätter! Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare. Märk din ansökan: timmermän, formspikare, formsättare Vid frågor om tjänsten som timmerman, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Arbetstid/Varaktighet: Heltid, tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal med Byggnads, vinstdelning, friskvårdsbidrag
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Timmermän / Formspikare / Formsättare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timmermän / Formspikare / Formsättare

Prefabmontörer sökes till Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning efter ett flertal erfarna prefabmontörer. Vår kund är ett företag som arbetar med montage av prefabricerade betongelement. Du kommer att arbeta med att montera betongelement i stomme (såväl betong- som plåtstomme). Du kommer även att göra betongarbeten såsom gjutningar och lapp och lag. Viss armering och formsättning förekommer också. Du har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och är utbildad byggnads/betongarbetare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med betong och prefabmontage. Skicka CV och referenser till sylwia.spruch@expanderamera.se. Detta uppdrag startar v. 36 Vi söker dig som har erfarenhet och kan arbeta helt självständigt. Du har flera års erfarenhet av arbete med prefab. Krav: - Heta arbeten - Liftkort - Säkra lyft Välkommen med din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som prefabmontör. Märk din ansökan: "Prefabmontör" Vid frågor om tjänsten som prefabmontör, vänligen kontakta Julia Olsson eller Sylwia Spruch på 08-53034378. Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Prefabmontörer sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prefabmontörer sökes till Stockholm

Kalkylator Bygg
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en kalkylator. Vår kund är en totalentreprenör inom byggsektorn som sysslar med allt ifrån små servicejobb till att producera hus och lägenheter. Detta är ett rekryteringsuppdrag och du kommer bli anställd direkt av kunden. Som kalkylator hos vår kund kommer du räkna på projekt upp till 40 miljoner kronor. Du kommer ta fram kalkylunderlag till nyproduktion och ROT-projekt samt lämna anbud. Vi söker dig som har flera års erfarenhet som kalkylator. Du har en byggtekniskutbildning samt flera års arbetslivserfarenhet inom branschen. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och det är meriterande om du har jobbat med Wikells samt om du har erfarenhet från produktionssidan. Är du den kalkylator vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Kalkylator Bygg Har du några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78 eller Julia.Olsson@expanderamera.se
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator Bygg

Entreprenadingenjör till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Vi söker nu en entreprenadingenjör till vår kund. Du kommer anställas direkt av kunden och vi på ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. Vår kund är ett stort företag som främst sysslar med nyproduktion. De är i behov av förstärkning och söker nu en entreprenadingenjör. Som entreprenadingenjör kommer du att ansvara för att följa och uppdatera projektets ekonomiska läge avseende intäkter, kostnader och kontraktsregleringar. Du kommer även arbeta med att upprätta slutkostnadsprognoser för tilldelat projekt vid avtalade intervall samt arbeta med en kvalitets- och miljöplan. Du kommer arbeta som entreprenadingenjör ute i produktionen och bistå platschefen i hans/hennes dagliga arbete. Vi söker dig som har ett par års erfarenhet från branschen. Du har en ingenjörsutbildning med byggteknisk inriktning. Du är strukturerad och ordningsam, intresserad av branschen, har ett driv och engagemang samt är duktig på siffror. Är du den entreprenadingenjör vi söker? Registrera din anmälan på vår hemsida eller skicka in din ansökan till Julia.Olsson@expanderamera.se . Har du några frågor ring 08-530 343 78. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Entreprenadingenjör till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Entreprenadingenjör till stort byggföretag

Kalkylator inom mark och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en kalkylator. Vår kund är ett medelstort företag som är nischat mot mark och anläggning. Vi söker dig som har erfarenhet av att ha arbetat som kalkylator, då främst inom markprojekt. Du har byggteknisk erfarenhet och har arbetat som kalkylator i flera år men är nu sugen på en ny utmaning. Som kalkylator kommer du kalkylera på och bistå med underlag till anbud. I ditt arbete kommer din samarbetsförmåga sättas på prov då du kommer ha mycket kontakt med konsulter, leverantörer, UE m.m. Är du den kalkylator vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din nasökan: Kalkylator inom mark och anläggning Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78 eller via mail Julia.Olsson@expanderamera.se
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kalkylator inom mark och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kalkylator inom mark och anläggning

Formsättare till Stockholm sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker omgående formspikare för uppdrag i Stockholmsområdet. Arbetet består av formsättning med varierande formar exempelvis lågform, storform samt systemformar som Peri och Doka. Vi söker formspikare med flera års erfarenhet från formspikning och det är meriterande om du har yrkesbevis. Du ska vara självgående och kunna läsa ritningar. Samarbetsvillig, noggrann och strukturerad är egenskaper vi vill att du ska ha! Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som formspikare redan idag! Bifoga gärna referenser från tidigare arbeten som formspikare Märk din ansökan: "formspikare" Vid frågor om tjänsten som formspikare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal med Byggnads, friskvårdsbidrag
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Formsättare till Stockholm sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Formsättare till Stockholm sökes

Träarbetare till Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Som snickare / träarbetare hos oss på ExpanderaMera får du möjlighet att arbeta på olika uppdrag ute hos våra kunder. Arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis stomkomplettering, inredningssnickerier och formsättning. För att arbeta som snickare hos oss är det inte ett krav att du har yrkesbevis (det är dock meriterande) men vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du kan kommunicera på svenska och är driven, samarbetsvillig och flexibel. Då vi söker snickare omgående för uppdrag kommer vi att anställa så fort vi hittar snickare med den profil vi eftersöker. Det är meriterande om du har körkort. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som snickare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare / träarbetare. Märk din ansökan med "Snickare / träarbetare" Vid frågor om tjänsten som snickare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Bor du inte i Stockholm? Vi kan hjälpa till med boende! Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön: Enligt kollektivavtal Förmåner: Vinstdelning och friskvårdsbidrag
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Träarbetare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träarbetare till Stockholm

Mark- och anläggningsarbetare
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker erfarna markarbetare / mark - och anläggning för kommande uppdrag i Stockholm! ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna markarbetare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande mark - och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. Som markarbetare hos oss får du möjligt att prova på alla olika typer av arbeten inom mark- och anläggning. Arbetsuppgifterna varierar mellan grundläggning, rörläggning, schaktarbete, stensättning m.m. Vi söker dig som har flera års erfarenhet av arbete med mark. Som person är du självgående, ansvarstagande och handlingskraftig, samt har en god förmåga att samarbeta med andra. Meriterande: yrkesbevis, maskinförarbevis samt arbete på väg. ExpanderaMera kan ordna boende i Stockholm om du skulle sakna detta. Vi ser fram emot din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som markarbetare/ arbete inom mark, anläggning eller rörläggning. För frågor kring tjänsten kontakta Sylwia Spruch på 08-530 343 78. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Mark- och anläggningsarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mark- och anläggningsarbetare

Stensättare sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Du är markarbetare / stensättare med flera års erfarenhet av stensättning och plattläggning. Du kan hantera laser självständigt och läser ritning utan problem. Vi ser gärna att du som markarbetare / stensättare arbetat med flera olika typer av stensättning såsom smågatsten, storgatsten, marksten och kantsten. Meriterande om du; - har yrkesbevis som mark- och anläggningsarbetare - har genomgått utbildning såsom Säkerhet på väg och Hjälp på väg - har B-körkort Bor du inte i Stockholm? Vi kan hjälpa till med boende. Vid frågor om tjänsten som markarbetare / stensättare kontakta Sylwia Spruch 08 530 343 78. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Stensättare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stensättare sökes

Rörläggare till Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker erfarna anläggare / rörläggare för kommande uppdrag i Stockholmsområdet. Dina arbetsuppgifter kommer att främst att vara rörläggning och enklare anläggningsarbete men även stensättning och plattläggning kan förekomma. Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet inom markarbete / anläggning. Som person är du självgående och handlingskraftig samt har god samarbetsförmåga. Meriterande: licens/diplom för elektromuffsvets/stumsvets. Är du den anläggare vi söker? Gör din anmälan till tjänsten som anläggare / rörläggare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten inom mark, anläggning eller rörläggning. Vid frågor om tjänsten som anläggare / rörläggare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Bor du på annan ort än Stockholm? Vi hjälper till med boende! Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Rörläggare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rörläggare till Stockholm

Arbetsledare / produktionsledare ROT
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning en arbetsledare / produktionsledare inom ROT. Du kommer som arbetsledare att planera, leda och fördela olika ROT-projekt ute hos kund. Vår kund är ett etablerat företag som satsar på miljön och håller på med stomkompletteringar och hyresgästanpassningar. Vi söker dig som arbetat som arbetsledare /produktionsledare tidigare, samt att du har arbetat med ROT-projekt tidigare. Som person har du ett positivt förhållningssätt och trivs att arbeta både i grupp och självständigt. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som arbetsledare / produktionsledare redan idag. Har du några frågor kring tjänsten som arbetsledare är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78. Registrera din ansökan på ExpanderaMeras hemsida eller maila den direkt till Julia.Olsson@expanderamera.se Märk din ansökan: Arbetsledare ROT
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare ROT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare ROT

Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter en erfaren arbetsledare /produktionsledare inom anläggning/betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort broprojekt och behöver nu förstärkning med en kunnig arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fem års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare vid infrastruktur- eller broprojekt Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Vid frågor om tjänsten som arbetsledare / produktionsledare till anläggning (bro) kontakta Julia Olsson på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare /produktionsledare till anläggningsprojekt (bro)

Markarbetare som gått kursen Arbete i offentlig mark
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning efter markarbetare som gått kursen Arbete i offentlig mark. Arbetsuppgifterna är varierande och kan exempelvis vara rörläggning VA, schaktning, stensättning m.m. Initialt kommer du att arbete med finplanering och stensättning i gatumiljö. Det är viktigt att du är van vid arbete i denna typ av miljö samt att du gått kursen "Arbete i offentlig mark" Du som söker tjänsten ska ha minst tre års erfarenhet av mark- och anläggningsarbeten. Du kan läsa ritning och hantera laser samt är arbetsam och självgående. Krav för tjänsten är att du har genomgått kursen Arbete i offentlig mark och kan uppvisa kursintyg. Meriterande och du har diplom/licens för elektromuffsvets och körkort. För frågor kring tjänsten kontakta Sylwia Spruch på 08-530 343 78. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt avtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Markarbetare som gått kursen Arbete i offentlig mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Markarbetare som gått kursen Arbete i offentlig mark

Snickare till ROT-arbete
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera har ett stort antal kunder som ständigt söker efter drivna snickare. Bland våra kunder återfinns många av de ledande byggföretagen i Sverige. Nu söker vi snickare till ROT-projekt i centrala Stockholm. Kvalifikationer för de snickare vi söker Som snickare hos oss behöver du ej ha yrkesbevis dock vill vi att du har minst 5 års yrkeserfarenhet. Du har tidigare erfarenhet av ROT-arbeten, kan läsa ritning och kommunicera på svenska. Som person är du driven, samarbetsvillig och flexibel. Meriterande om du har körkort. Urval och intervjuer sker löpande varför tjänsterna kan vara tillsatta före sista ansökningsdatum. Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som snickare redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som snickare. Märk din ansökan med "Snickare till Stockholm" Vid frågor om tjänsten som snickare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön enligt kollektivavtal.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare till ROT-arbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare till ROT-arbete

Arbetsledare betong sökes omgående
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter arbetsledare inom betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort tunnelprojekt och behöver nu förstärkning omgående med två kunniga arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fyra års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare inom betong Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Julia Olsson 08-530 343 78, eller via mail julia.olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare betong sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare betong sökes omgående

Engelsktalande formspikare sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker omgående formspikare för uppdrag i Stockholmsområdet. Arbetet består av formsättning med varierande formar exempelvis lågform, storform samt systemformar som Peri och Doka. Vi söker formspikare med flera års erfarenhet från formspikning. Till den här tjänsten är det ett krav att du kan engelska, då det är en arbetsplats med arbetskraft från ett flertal olika länder. Du ska vara självgående och kunna läsa ritningar. Samarbetsvillig, noggrann och strukturerad är egenskaper vi vill att du ska ha! Vi ser fram emot din ansökan till tjänsten som formspikare redan idag! Bifoga gärna referenser från tidigare arbeten som formspikare i din ansökan. Märk din ansökan: "formspikare" Vid frågor om tjänsten som formspikare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande formspikare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande formspikare sökes

Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker just nu efter flera engelsktalande betongarbetare/ armerare till vår kund i Stockholm. Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare har flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering. Ett krav för den här tjänsten är att du kan prata engelska, då arbetskraften kommer från ett flertal länder.Meriterande om du har körkort. Är du den betongarbetare /armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare eller armerare. Märk din ansökan: Betongarbetare/ armerare Vid frågor om tjänsten som betongarbetare, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engelsktalande betongarbetare /armerare sökes

Betongarbetare till Stockholm
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning sökes drivna och självgående betongare och armerare för omgående start. ExpanderaMera har ett stort antal kunder bland de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige som alltid erbjuder mycket spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du som söker tjänsten som betongare/ armerare ser vi gärna har yrkesbevis och flera års dokumenterad erfarenhet som betongare. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering. Tidigare erfarenhet av formsättning är också meriterande. Är du den betongare vi söker? Ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongare. Märk din ansökan "betongare/ armerare Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Sylwia Spruch på 08-53034378. Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare till Stockholm

Arbetsledare till XERVON
XERVON är ett av Skandinaviens största ställningsserviceföretag, ett helägt dotterbolag till XERVON GmbH som ingår i privatägda koncernen Rethman Group, med en omsättning på 125 miljarder kronor. Utöver huvudkontoret i Stockholm är de verksamma i Örebro, Karlstad, Göteborg och Norrköping. XERVON omsätter 200 miljoner kronor och har idag 100 anställda yrkesarbetare, ca 100 yrkesarbetare via underentreprenörer och 30 anställda tjänstemän. XERVON är ett företag med BF9K certifiering, bra lönsamhet och i kraftig expansion. ExpanderaMera söker för XERVONs räkning en arbetsledare för ställningsprojekt. Tjänsten avser arbetsledning på flera projekt samtidigt. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av XERVON men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. XERVON söker nu en arbetsledare med god ledarskapsförmåga. Ditt ansvar blir att verksamheten bedrivs på ett säkert sätt, följa företaget, processer, mallar samt planera och bemanna det dagliga arbetet. Du behöver inte tidigare arbetat med ställning men tidigare erfarenhet inom byggbranschen är ett krav. Du förstår vikten av att projekten genomförs i enlighet med den tidplan som finns. Din profil: - Tidigare erfarenhet som arbetsledare - Har god social kompetens - Är stark administrativt - Arbetar självständigt, men efter direktiv från ledningen - Är en driven lagspelare Lön/Förmåner: Månadslön Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78 eller Julia.olsson@expanderamera.se Då intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till XERVON jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till XERVON

Projektledare till XERVON
XERVON är ett av Skandinaviens största ställningsserviceföretag, ett helägt dotterbolag till XERVON GmbH som ingår i privatägda koncernen Rethman Group, med en omsättning på 125 miljarder kronor. Utöver huvudkontoret i Stockholm är de verksamma i Örebro, Karlstad, Göteborg och Norrköping. XERVON omsätter 200 miljoner kronor och har idag 100 anställda yrkesarbetare, ca 100 yrkesarbetare via underentreprenörer och 30 anställda tjänstemän. XERVON är ett företag med BF9K certifiering, bra lönsamhet och i kraftig expansion. ExpanderaMera söker för XERVONs räkning en projektledare för ställningsprojekt. Tjänsten avser projektledning på flera projekt samtidigt. Detta är ett rekryteringsuppdrag vilket innebär att du kommer bli anställd av XERVON men att ExpanderaMera sköter rekryteringsprocessen. Som projektledare hos XERVON får du arbeta självständigt med ett flertal ställningsprojekt samtidigt. Du ansvarar för kalkyl, beräkningar, offert, planering samt resultat för dina tilldelade projekt inklusive tidplan. Ansvar för projektekonomin samt löpande kundkontakt tillhör också dina arbetsuppgifter. Du behöver inte tidigare arbetat med ställning men flerårig erfarenhet från byggbranschen är ett krav. Meriterande om du har erfarenhet av Bas-U. Din profil: - God ledarskapsförmåga - God social kompetens - Van att arbeta administrativt och med ekonomi - Driven och resultatinriktad Lön/Förmåner: Månadslön Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Julia Olsson på 08-530 343 78 eller Julia.olsson@expanderamera.se Då intervjuer sker löpande ser vi fram emot din ansökan redan idag!
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare till XERVON jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare till XERVON

Erfaren inköpare
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu en senior inköpare för ett spännande uppdrag med mycket resor. Du kommer att resa över hela världen och arbeta med stora projekt åt vår kund med bas i Ludvika. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att vara ansvarig för upphandling av stora civilkontrakt globalt där vår kund bygger elektriska ställverk som kan vara upp till 400 x 400m. Du kommer ansvara för inköp och offerter för stora elanläggningar samt ha koll på infrastruktur och fabriksbyggnader på projekten i flera delar av världen. Vi söker dig som har ingenjörsutbildning samt drygt 10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och som söker en ny utmaning. Du är en god administratör, kan arbeta självständigt, läsa och förstå tekniska ritningar. Tidigare erfarenhet från att arbeta med mycket stora projekt samt från upphandling och behärska engelska obehindrat i tal och skrift är ett krav. Urval och intervjuer sker löpande, vilket gör att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tjänsten är en rekrytering till kund som föregås av en inhyrning, vilket betyder att du blir anställd av ExpanderaMera men arbetar hos vår kund, som på sikt har intention att anställa. För mer frågor om tjänsten eller för att ansöka, vänligen kontakta Julia Olsson på julia.olsson@expanderamera.se eller 08-53034378 Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren inköpare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren inköpare

Säljare byggbemanning region Skåne/Småland
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker nu efter ytterligare säljare / kundansvarig till region Syd. Vi värdesätter ditt driv och din höga ambition. Vi ställer höga krav på oss själva och varandra och arbetar på ett strukturerat sätt i högt tempo. Vi har korta beslutsvägar och en utvecklingsinriktad miljö! I ditt arbete som säljare / kundansvarig kommer du att ha kontakt med befintliga kunder samt göra nykundsbearbetning. Du arbetar relationsorienterat och är närvarande under hela inhyrningen. Dina kunder är bygg- och anläggningsföretag som hyr in på ramavtal och entreprenader. Under uppdragen kommer du vara med i startmöten ute hos kund i de olika projekten. Du kommer att samarbeta med konsultchef och rekryterare som bistår dig i frågor gällande personal och tillsättning av uppdrag. För att bli framgångsrik är det viktigt att du har en hög aktivitet - både över telefon och i möten. Vi ställer höga krav på genomförande och bokning av möten varje vecka. Vi vet att hög aktivitet leder till framgång! Din profil: - Du har tidigare erfarenhet från byggbranschen och/eller bemanningsbranschen - Du har dokumenterat goda resultat som säljare - Som person är du lyhörd, social och strukturerad - God administrativ förmåga Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i CRM-system. Skicka din ansökan till tjänsten som säljare / kundansvarig till jessica.lofstrom@expanderamera.se redan idag. Urval och intervjuer sker löpande. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare byggbemanning region Skåne/Småland jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare byggbemanning region Skåne/Småland

Tvåspråkig (svenska och polska) snickare till Malmö
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker en kunnig snickare till arbete på projekt hos våra kunder i region syd. Du är utbildad snickare med lång erfarenhet. Arbetsuppgifterna som snickare hos oss kan vara alltifrån formsättning till stomkomplettering. Ett krav för denna tjänst är att du talar flytande polska och flytande svenska då du kommer att fungera som en länk mellan arbetsledning och kollegor. Du är effektiv, noggrann och lojal. Vid frågor om tjänsten kontakta Emila Olsson 040-239378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tvåspråkig (svenska och polska) snickare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tvåspråkig (svenska och polska) snickare till Malmö

Snickare till Malmö
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning duktiga snickare till projekt hos våra kunder i Malmö-området. För att arbeta som snickare hos oss ska du vara utbildad samt ha minst fem års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med nyproduktion och är såväl snabb som noggrann. Meriterande om du pratar svenska eller engelska. Vid frågor om tjänsten kontakta Emila Olsson på 040-239378. Urval sker löpande och tjänsterna kommer med stor sannolikhet tillsättas före sista ansökningsdatumet. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare till Malmö

Betongarbetare / armerare till Malmö
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera har ett stort antal kunder som söker efter drivna betongare och armerare till projekt i Malmö-området. Bland våra kunder återfinns många av de ledande bygg- och anläggningsföretagen i Sverige. Vi erbjuder ett givande och utmanande arbetsklimat med goda möjligheter till personlig utveckling. Du som söker tjänsten som betongarbetare / armerare har yrkesutbildning och flera års dokumenterad erfarenhet av betongarbeten. Du ska kunna läsa ritningar, vara självgående och duktig på armering. Meriterande om du har körkort men det är inget krav. Du bör kunna prata engelska eller svenska. Är du den betongarbetare /armerare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Skriv gärna med referenser från tidigare arbeten som betongarbetare eller armerare. Märk din ansökan: Betongarbetare/ armerare Vid frågor om tjänsten som betongarbetare, vänligen kontakta Emila Olsson 040-239378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Betongarbetare / armerare till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Betongarbetare / armerare till Malmö

Allsidiga snickare till Lund
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning efter flertalet allsidiga snickare / träarbetare till projekt i Lund. Arbetsuppgifternasom snickare / träarbetare kommer variera och kan exempelvis bestå av gipsning, utfackningsväggar, takarbeten, plastning med mera. Krav för tjänsten som snickare / träarbetare: - Utbildad snickare / träarbetare - Minst fem års yrkeserfarenhet som snickare / träarbetare - Kunna kommunicera på svenska Detta projekt börjar v 27, urval och intervjuer sker löpande. Skicka dina ansökan till tjänsten till som snickare / träarbetare till emila.olsson@expanderamera.se eller till sylwia.spruch@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Lön enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Lund
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Allsidiga snickare till Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allsidiga snickare till Lund

Snickare till projekt i Kristianstad
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning duktiga snickare till nyproduktion. Du kommer att arbeta med varierande arbetsuppgifter bland annat stomkomplettering. För att arbeta som snickare hos oss ska du vara utbildad samt ha minst fem års erfarenhet. Du har tidigare arbetat med nyproduktion och är såväl snabb som noggrann. Meriterande om du pratar svenska eller engelska. Vid frågor om tjänsten kontakta Emila Olsson på 040-239378. Urval sker löpande och tjänsterna kommer med stor sannolikhet tillsättas före sista ansökningsdatumet. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare till projekt i Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare till projekt i Kristianstad

Tvåspråkig (svenska och polska) snickare
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker en kunnig snickare till arbete på projekt hos våra kunder i region syd. Initialt kommer du att arbeta på ett nyproduktionsprojekt i Kristianstad. Du är utbildad snickare med lång erfarenhet. Arbetsuppgifterna som snickare hos oss kan vara alltifrån formsättning till stomkomplettering. Ett krav för denna tjänst är att du talar flytande polska och flytande svenska då du kommer att fungera som en länk mellan arbetsledning och kollegor. Du är effektiv, noggrann och lojal. Vid frågor om tjänsten kontakta Emila Olsson 040-239378. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Tvåspråkig (svenska och polska) snickare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tvåspråkig (svenska och polska) snickare

Prefabmontörer till Malmö
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker för kunds räkning efter ett flertal erfarna prefabmontörer. Vår kund är ett företag som arbetar med montage av prefabricerade betongelement. Du kommer att arbeta med att montera betongelement i stomme (såväl betong- som plåtstomme). Du kommer även att göra betongarbeten såsom gjutningar och lapp och lag. Viss armering och formsättning förekommer också. Du har tidigare erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter och är utbildad byggnads/betongarbetare. Du har dokumenterad erfarenhet av arbete med betong och prefabmontage. Skicka CV och referenser till emila.olsson@expanderamera.se. Urval och intervjuer sker löpande, skicka dina ansökan redan idag. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Lön/Förmåner: Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Prefabmontörer till Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Prefabmontörer till Malmö


Sök lediga jobb ExpanderaMera AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se