Experis Engineering jobb - lediga jobb

Experis Engineering jobb Experis Engineering jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Experis Engineering. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Experis Engineering. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Processingenjör, Biopharmaceutical Production till Octapharma- Stockholm

 2. Miljökoordinator till konsultuppdrag- Stockholm

 3. Projektledare rekryteras till Einar Mattsson Projekt AB- Stockholm

 4. Platschef rekryteras till Einar Mattsson Byggnads AB- Stockholm

 5. AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon- Stockholm

 6. AB Transitio söker en Fordonsförvaltare- Stockholm

 7. Förvaltare lokaler till distrikt Centrala Huddinge- Huddinge

 8. DynaMate söker projektingenjör VVS- Södertälje

 9. Oracle Database Administrator- Stockholm

 10. KMT Robotics Solutions söker teknisk projektledare- Olofström

 11. KMT Robotics Solutions söker elkonstruktör- Ronneby

 12. KMT Robotic Solutions söker mekanisk konstruktör- Olofström

 13. Dala Vatten & Avfall AB rekryterar VA-ingenjör- Leksand

 14. Dala Vatten & Avfall AB söker GIS-handläggare- Leksand

 15. Marknadsdriven Produktchef- Hudiksvall

 16. Produktionteknisk gruppchef- Värnamo

 17. E.ON Elnät söker projektör lokalnät- Nässjö

 18. OKG söker Underhållsingenjör inom provning- Nybro

 19. OKG söker Systemingenjör till O3- Torsås

 20. OKG söker Projektledare- Oskarshamn

 21. Stele söker bygg/projektledare- Kalmar

 22. OKG söker Utredningsingenjör inom Strålskydd- Oskarshamn

 23. OKG söker Beräkningsingenjör inriktning bygg- Kalmar

 24. OKG söker Säkerhetsingenjör med inriktning elteknik- Oskarshamn

 25. OKG söker Underhållsingenjör för arbete med hissar och traverser- Kalmar

 26. OKG söker Underhållsingenjör till Reaktorunderhåll- Oskarshamn

 27. OKG söker Gruppchef till Reaktorsäkerhet och Tvärteknik- Oskarshamn

 28. OKG söker ingenjör inom området automation- Oskarshamn

 29. OKG söker Elkonstruktör- Oskarshamn

 30. OKG söker Strålskyddstekniker- Oskarshamn

 31. OKG söker Utredningsingenjör inriktning brand- Oskarshamn

 32. OKG söker Utredningsingenjör inriktning konstruktion- Oskarshamn

 33. OKG söker underhållsingenjörer inom elkraft- Oskarshamn

 34. OKG söker underhållsingenjörer inom I&C- Oskarshamn

 35. OKG söker arbetsmiljöingenjör- Oskarshamn

 36. Vidingehem söker fastighetsingenjör/chef- Växjö

 37. E.ON Elnät söker projektör lokalnät- Växjö

 38. Anläggningsingenjör till Fastighetsbolag inom Perstorpkoncernen- Perstorp

 39. Drift- och Underhållschef sökes till Enercon Windtower Production i Malmö- Malmö

 40. Arbetsledare Kvalitetskontroll (QC) till Oatly AB- Landskrona


Mer beskrivning

Processingenjör, Biopharmaceutical Production till Octapharma
Läkemedelsföretaget Octapharma grundades 1983 och är en av de största aktörerna på den internationella blodplasmamarknaden. Octapharma har ca 4000 anställda i 37 länder med tillverkning i Sverige, Österrike, Frankrike, Tyskland och Mexiko. Den svenska delen av Octapharma med ca 600 anställda har sitt ursprung i Kabi och har 60 års erfarenhet av tillverkning av plasmabaserade läkemedel. Våra läkemedel används huvudsakligen inom tre terapiområden: blödarsjuka, intensivvård och immunologi. Tillväxten är snabb och omsättningen 2012 beräknas till ca. 920 MEURO. Mer information finns på www.octapharma.se Octapharma har byggt en ny produktionslinje för rekombinant FVIII (human cl-rhFVIII). Sedan 2010 tillverkas produkt för klinisk prövning i anläggningen. Validering av produktion i 100 l-skala för kommersiell produktion pågår. Vi söker nu en Processingenjör inom avdelningen Biopharmaceutical Production. Den aktuella tjänsten är ett vikariat tom augusti 2014 med tillträde omgående. Arbetsbeskrivning Du kommer att delta i proteinreningsarbetet i vår anläggning. Arbetet omfattar rening av rekombinanta proteiner med framförallt kromatografiska metoder. Arbetet sker under GMP. Tjänsten kräver att du har vana av att författa styrande dokument och rapporter både på svenska och på engelska. Därför är det viktigt att du kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt i båda språken. Exempel på arbetsuppgifter kan vara; uppföljning av produktionen, kvalificering av utrustning och delta i den dagliga produktionen. Vem är du? Du som söker skall vara civilingenjör eller ha likvärdig utbildning. Du skall ha erfarenhet från rening av proteiner. Lång erfarenhet av rening av proteiner i större skala för produktion av läkemedelssubstanser kan ersätta kraven på akademisk utbildning. Har du arbetat med GMP är det en merit. Du skall ha stark drivkraft och vara ansvarskännande. Noggrannhet och kvalitetstänkande samt förmåga att dokumentera utfört arbete är viktigt. Många rapporter skrivs på engelska så god kunskap i engelska är ett måste. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Octapharma med Experis Engineering. Intervjuer kommer att påbörjas först efter 19 augusti, men kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt. Fackliga representanter för Unionen, Zahra Kafash-Hoshyar 08-566 43313, för Akademikerföreningen, Peter Aizawa 08-566 43436 Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Processingenjör, Biopharmaceutical Production till Octapharma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Processingenjör, Biopharmaceutical Production till Octapharma

Miljökoordinator till konsultuppdrag
Experis Engineering erbjuder kompetensförsörjning av tekniska chefer och specialister via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas. Experis Engineering finns på ett 30-tal orter i Sverige och i mer än 50 länder världen över. Till vår kund i Stockholm söker vi nu en miljökoordinator för ett uppdrag på cirka ett år. Arbetsbeskrivning Som miljökoordinator kommer du att arbeta med det systematiska miljöledningsarbetet enligt ISO 14001-standarden. Du kommer att tillhöra ett team som består av 6 medarbetare. Du kommer till exempel att •Vara ett stöd för andra avdelningar i olika miljöfrågor •Arbeta med uppföljning av miljömål och nyckeltal •Ta fram miljörutiner för att säkerställa efterlevnad av miljölagstiftningen •Arbeta med enhetens skriftliga kommunikation på exempelvis webben Vem är du? Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning mot miljö samt gärna någon erfarenhet av praktiskt miljöarbete efter utbildningen. Vi ser också gärna att du är intresserad av energifrågor. Då vår kund är inne i en byggnadsfas ser vi gärna att du som söker är intresserad av miljöfrågor som uppkommer vid byggnation samt har goda kunskaper inom miljöledning och miljölagstiftning. Som person har du ett genuint miljöintresse. Du är strukturerad och motiverad i ditt arbetssätt samt gillar ordning och reda. Du är kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Experis eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” med ett registrerat och uppdaterat CV. Urval kommer att ske löpande från mitten av augusti och framåt. Har du frågor, kontakta Experis Engineering, Pär Lundblad, par.lundblad@se.experis.com.
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Miljökoordinator till konsultuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Miljökoordinator till konsultuppdrag

Projektledare rekryteras till Einar Mattsson Projekt AB
Einar Mattsson koncernen är ett familjeföretag som varit verksamt på Storstockholms bostadsmarknad sedan 1935. Koncernens verksamhet är indelad i fyra områden: Egna fastigheter, Bostadsprojekt, Övriga investeringar samt Bygg och förvaltningstjänster. Einar Mattsson har 350 anställda och omsätter ca 1 miljard. Bostadsprojekten bedrivs i dotterbolaget Einar Mattsson Projekt AB. Bolaget nyproducerar äganderätter och bostadsrätter för försäljning samt hyresfastigheter för egen förvaltning. Vår ambition är att färdigställa 300 lägenheter per år. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som vill arbeta med projektutveckling av bostäder. Som projektledare driver du bostadsprojekt genom alla dess skeden, från idé till färdig produkt. Du leder, samordnar och administrerar projektets genomförande. Du tar fram affärsplan, budget och tidplan och styr projektet därefter. I arbetet ingår utredning i inledningsskede, detaljplansarbete, framtagning av bygglovsansökan samt förfrågningsunderlag, upphandling av entreprenör, kontakter med myndigheter och kunder mm. Einar Mattsson Projekt AB består idag av 11 medarbetare men planerar för framtida expansion Vem är du? Vi söker dig som är utbildad civilingenjör väg och vatten/samhällsbyggnad eller motsvarande. Du har några års arbetslivserfarenhet och motiveras av att självständigt driva såväl större som mindre bostadsprojekt. Vi deltar i utbyggnaden av Stockholm och dess närförorter, bland annat genom samverkans-projekt med andra exploatörer i Norra Djurgårdsstaden, Hagastaden, Årstafältet, m.fl. Du kommer ingå i ett engagerat projektledarteam som brinner för att göra sitt bästa i alla lägen. För att trivas hos oss är det viktigt att vara målmedveten, positiv, lyhörd, serviceinriktad, analytisk och kommunikativ. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Einar Mattsson Projket med Experis Engineering. För frågor kring tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Mattias Sahlström, 08 736 1113. Urval och intervjuer sker i början av augusti, ansök trots detta gärna så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare rekryteras till Einar Mattsson Projekt AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare rekryteras till Einar Mattsson Projekt AB

Platschef rekryteras till Einar Mattsson Byggnads AB
Einar Mattsson koncernen är ett familjeföretag som varit verksamt på Storstockholms bostadsmarknad sedan 1935. Koncernens verksamhet är indelad i fyra områden: Egna fastigheter, Bostadsprojekt, Övriga investeringar samt Bygg och förvaltningstjänster. Einar Mattsson har 350 anställda och omsätter ca 1 miljard. Bygg- och förvaltningsverksamheten bedrivs av dotterbolaget Einar Mattsson Byggnads AB och organiseras i två affärsområden: Byggproduktion och fastighetsförvaltning. Einar Mattsson koncernen värnar om god kvalité i såväl relationer som produkter, företagskulturen präglas av omtanke, engagemang och framåtanda. Arbetsbeskrivning Vi erbjuder ett spännande jobb som platschef inom Einar Mattson Byggnads AB. Denna tjänst är placerad inom enheten för Stamrenovering. Rekryteringen sker i första hand till ett större projekt i Bagarmossen där 90 st lägenheter i två evakuerade fastigheter skall stambytas, renoveras och förses med nya energilösningar. Du har som platschef en mycket viktig funktion i att leda, samordna, strukturera och administrera byggprojektet. Du ansvarar för att skapa en arbetsplats för entreprenadens genomförande, tidsplanering samt driva och kontinuerligt följa upp projektets status såväl ekonomiskt som säkerhetsmässigt. Du leder och fördelar arbetet i produktionen. Du har ett projektteam omkring dig bestående av arbetsledare, entreprenadingenjörer och inköpare. Du ansvarar för kvalitetssäkringen av våra processer och slutprodukt. Du deltar i projektmöten tillsammans med arbetschef och har kontinuerlig kontakt med beställaren. Vem är du? Tidigare erfarenhet av byggarbetsledning som platschef inom stamrenovering är meriterande, men kanske är du idag arbetsledare och redo att ta nästa steg i karriären. Byggnadsingenjörsutbildning är meriterande och du är en van dataanvändare. Förutom ett byggtekniskt kunnande är du en mycket god ledare och är bra på att dagligen leda och fördela arbetet. Du gillar ordning och reda. Som person är du driftig, strukturerad, kommunikativ och stresstålig. Du är även lyhörd och lösningsorienterad. Kontaktperson Einar Mattson samarbetar med Experis Engineering i denna rekrytering. Ansök gärna omgående, då vi hanterar ansökningar löpande För mer frågor angående tjänsten kontakta ansvarig rekryteringskonsult Li Cederblad 08 7642531 eller Mattias Sahlström, tel 08 7361113 Välkommen in med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef rekryteras till Einar Mattsson Byggnads AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef rekryteras till Einar Mattsson Byggnads AB

AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon
AB Transitio är ett bolag som ägs av tjugo stycken landsting/regioner i Sverige. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon för främst regional järnvägstrafik åt svenska regionala kollektivtrafikmyndigheter (RKTM). Syftet är främst att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. Transitio har löpande ett antal intressanta projekt igång. Projekten är av varierande storlek och komplexitet och omfattar typiskt fordonsanskaffning, upprustning, ombyggnad, underhåll samt anskaffning och installation av tekniska lösningar. Nu söker Transitio en projektledare med placering i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som projektledare Spårfordon har du en bred teknikkompetens avseende spårfordon och grundläggande kunskaper inom järnvägsteknik. Du har också erfarenhet av ombygg¬nads- och nyanskaffningsprojekt av spårfordon. Projektledaren ansvarar för planering, budget, genomförande och överlämning av egna projekt. Du ansvarar för att projektleda underhålls-, ombyggnads-, upprustnings- eller nyanskaffningsprojekt inom området Spårfordon. Vidare säkerställer projektledaren att beställarens och förvaltarnas krav ligger till grund för kravställandet i upphandling och följs upp i genomförandeskedet. Projektledaren ansvarar också för upphandling av konsulter. Vem är du? Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande med Civilingenjörsutbildning, Projektledarutbildning, Utbilning inom Upphandling, Järnvägsteknisk utbildning och Ledarskapsutbildning. Du är van att leda, driva och följa upp sakfrågor. Du har erfarenhet av att driva spårfordonsprojekt samt av upphandlingar. Som person är du självständig, trygg i dig själv och har ett intresse av att leda. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga till att se helheten i det du gör. Du är tydlig i din kommunikation och skapar och bevarar goda relationer. Du har också förmåga att planera och organisera eget arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar AB Transitio med Experis Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval kommer att ske från mitten av augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Transitio söker en Projektledare Spårfordon

AB Transitio söker en Fordonsförvaltare
AB Transitio är ett bolag som ägs av tjugo stycken landsting/regioner i Sverige. Transitios uppgift är att anskaffa, finansiera och förvalta järnvägsfordon för främst regional järnvägstrafik åt svenska regionala kollektivtrafikmyndigheter (RKTM). Syftet är främst att optimera ägarnas fordonskostnader samt säkerställa en hög kvalitet och kompetens inom områdena anskaffning, förvaltning och underhåll. På Transitio jobbar de aktivt för att förädla fordonsförvaltningsprocessen och alla dess ingående delar. En aktiv och medveten förvaltning ger väl fungerande och attraktiva fordon, med nöjda hyrestagare som följd. Transitio kan efter särskild överenskommelse även förvalta sina ägares egna fordon av samma typ. Nu söker Transitio en förvaltare för spårfordon med placering i Stockholm. Arbetsbeskrivning Som Fordonsförvaltare har du det övergripande ansvaret för att se till så att fordonen fungerar och bibehåller sitt värde under beräknad livslängd. Förvaltaren tar beslut kring fordonens tekniska utformning, fordonsförändringar, pool för högkostnadskomponenter, uppföljning av underhåll mm inom ramen för överenskommen förvaltningsprocess. I rollen ingår också att upprätta förvaltningsplaner och budget samt följa och bevaka myndighetskrav för fordonet. Förvaltaren ansvarar även för att hyresaffären löper enligt avtal, genom att följa upp servicenivåer och leveranser och göra nödvändiga justeringar till följd av ändrade förhållanden. Vem är du? Vi söker dig med högskoleutbildning eller motsvarande relevant yrkeserfarenhet. Det är meriterande med Civilingenjörsutbildning, Projektledarutbildning, Utbilning inom Upphandling och Järnvägsteknisk utbildning. Du är van att leda, driva och följa upp sakfrågor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att förvalta spårfordon samt av upphandlingar. Som person är du självständig, trygg i dig själv och har ett intresse av att leda. Du är affärsmässig och resultatinriktad och har god förmåga till att se helheten i det du gör. Du är tydlig i din kommunikation och skapar och bevarar goda relationer. Du har också förmåga att planera och organisera eget arbete. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Kontaktperson I den här rekryteringen samarbetar AB Transitio med Experis Engineering. För mer information kontakta rekryteringskonsult Tomas Löfgren på 08-764 2585. Intervjuer och urval kommer att ske från mitten av augusti! Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga AB Transitio söker en Fordonsförvaltare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: AB Transitio söker en Fordonsförvaltare

Förvaltare lokaler till distrikt Centrala Huddinge
Huge Fastigheter AB är ett av Sveriges tio största kommunala fastighetsbolag – ägare är Huddinge kommun. Det är en spännande tid på Huge Fastigheter just nu. Förnyelse och förändring präglar allt vi gör. Målet är att vara ett modernt fastighetsbolag som står rustat för framtidens utmaningar. Bolaget äger, utvecklar och förvaltar bostäder och olika typer av kommunala och kommersiella lokaler, allt från frilufts- och idrottsanläggningar till förskolor och köpcentrum. Huge har 270 anställda och omsätter cirka 1,3 miljarder kronor. Visionen är att skapa livskraft i Huddinge. Gå gärna in och läs mer på huge.se. Tycker du förvaltning av 90 000 m2 lokalyta fördelat på förskolor, skolor, idrottsanläggningar och kommunala verksamhetslokaler låter som en utmaning? Låter det motiverande att få driftnettoansvar för dina fastigheter? Brinner du för fastighetsförvaltning och att leda människor i deras dagliga arbete? Arbetsbeskrivning Som Förvaltare lokaler i vårt distrikt centrala Huddinge ansvarar du för 72 lokaler. Till din hjälp i detta arbete har du tre fastighetsskötare samt tillgång till övrig specialistkompetens inom Huge. I distriket finns även ytterligare en förvaltare kommunal service, samt en förvaltare boende och en förvaltare kommersiell service. I tjänsten arbetar du såväl operativt som strategiskt. En viktig del i det strategiska arbetet är att upprätta underhållsplaner för fastigheterna. Med din kunskap om fastigheter, ekonomi och strategi bidrar du till fastigheternas hållbarhet och utveckling. Som förvaltare har du budget- och driftnettoansvar för dina fastigheter. Du arbetar i nära samarbete med både drift- och trädgårdsavdelningen. Du har många kontaktytor och får vara med om spännande möten. Dessa möten kan gälla allt från ex planering inför och genomgång av energiförbrukningen på en skola tillsammans med rektor, till att bolla lösningar tillsammans med en energiingenjör internt hur ni ska energioptimera en simhall. Du sitter med i ledningsgruppen för distrikt centrala Huddinge. Vem är du? För att vara framgångsrik som förvaltare tror vi att du har ett strategiskt perspektiv, där du som förvaltare känner dina lokaler och vilka utmaningar de står inför framöver. Du trivs med rollen som daglig coach för din personal samt har viljan att utveckla dem och med dina fastigheter. Vi ser att du har flerårig erfarenhet från fastighetsförvaltning för att lyckas i denna roll. Det är även meriterande om du haft personalansvar tidigare samt har kunskap om LOU. B-körkort är ett krav. Att du är en god kommunikatör, både i tal och skrift är en förutsättning då du i tjänsten möter många människor, både verksamhetsansvariga samt nyttjare. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Huge med Experis Engineering. Du är välkommen att kontakta rekryteringskonsult Anna Setterberg på 08 764 25 83 om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Välkommen att söka!
Företag: Experis Engineering
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltare lokaler till distrikt Centrala Huddinge jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltare lokaler till distrikt Centrala Huddinge

DynaMate söker projektingenjör VVS
DynaMates projektgrupp VVS levererar helhetslösningar inom industriella projekt och fastighetsprojekt. De tar ett helhetsgrepp på uppdraget från förstudie till klar och besiktigad anläggning och tillhandahåller på så sätt kompletta anläggningar till ett fast pris. Styrkan i konceptet är helhetstänkandet och att den breda kompetens DynaMate besitter integreras med alla delar i uppdraget. Arbetsbeskrivning Som projektledare driver du uppdrag från start till mål, med ansvar för förstudier, kalkylering, projektering, upphandling och tidsplanering. Du arbetar direkt mot slutkund och ansvarar för funktionen. Arbetet sker i en teknikintensiv miljö där utmaningen ligger i stora uppdrag med bredd på arbetsuppgifterna samt även mindre uppdrag där man har ett helhetsansvar. Arbetet DynaMate erbjuder är självständigt med stora utvecklingsmöjligheter. På DynaMate har du närhet till företagsledning och stor möjlighet att påverka ditt arbete. Vem är du? Du har som lägst teknisk gymnasieutbildning och flerårig erfarenhet av projektledning inom VVS. Erfarenhet av projektledning inom tillverkande industri är meriterande. Du är strukturerad, tänker affärsmässigt och kan upprätthålla en god kontakt med kund. Du är engagerad, initiativrik och kommunikativ i din projektledarroll. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar DynaMate med Experis Engineering. Sök tjänsten genom att klicka på ”Ansök” nedan med ett registrerat och uppdaterat CV och personligt brev. Kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Mattias Sahlström på telefon 08-736 11 13 för alla frågor kring tjänsten. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansökan därför gärna så snart som möjligt. Välkommen in med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga DynaMate söker projektingenjör VVS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: DynaMate söker projektingenjör VVS

Oracle Database Administrator
Experis Engineering finds and retains the most qualified engineers in the labour market. We are now looking for a consultant for a long term assignment as DBA at our customer, a telecom company in Stockholm. Job description The Database Administrator primarily works within these processes: Ensures that the capacity of the databases matches the evolving demands of the business in the most cost-effective and timely manner. Ensures that the availability of databases meets or exceeds committed In Service Performance (ISP) levels. Other responsabilities include: Handle data lifecycle management. This includes tasks such as: sizing of storage areas, removing old data according to guidelines, control of disk usage. Control our backups and procedures for restoring data. User management with regards to roles, access and object rights. Align database security to the Security Policy. Staying up to date with current and new technologies. Outline and enforce best practices for SM and R&D and make sure these are followed as well as improved when necessary. Outline and enforce best practices for DBA team, i.e. object naming, change management, partitioning and other conventions. Keep stage databases under control and in line with production. Qualifications We beleive that you have a MSc. or other academic degree in Computer Science or Engineering, in combination with related work experience. Competence in MySql is preferred. Contact If you have specific questions or trouble registering your application you can call Pär Lundblad at 08-736 28 87.
Företag: Experis Engineering
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Oracle Database Administrator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Oracle Database Administrator

KMT Robotics Solutions söker teknisk projektledare
KMT Robotic Solutions AB är den globalt ledande tillverkaren av 3D robotiserade vattenskärningssystem. Företaget omsätter ca 400 MSEK och har tillverkning och utveckling i Ronneby och Auburn Hills i USA. Egna sälj- & servicekontor finns i Tyskland, England, Frankrike, Tjeckien och USA. Övriga marknader bearbetas tillsammans med lokala partners. För mer information se www.kmtrobotic.eu Placeringsort: Ronneby Arbetsbeskrivning Som Projektledare kommer du att leda projekt från beredning till färdig levererad produkt. Det är en utåtriktad roll där du arbetar i nära samarbete med marknad, produktion och inköp. Du kommer att jobba tekniknära samtidigt som du ansvarar för att planera, koordinera och följa upp arbetet i projektet. I rollen som projektledare kommer du att jobba med allt från offertstadie till leverans. Du kommer att vara delaktig i offertprocessen med att ta fram kalkyler och offerttexter och jobba tillsammans med vår säljkår. Du kommer att starta upp projektet internt, lägga in behov av material och personal samt skapa en projektplan för hela projektet. Under projektets gång är du ansvarig för att säkerställa att tidsplan och kostnader hålls. Du har all kommunikation med kund antingen direkt eller via säljarna. Du ansvarar för att projektet installeras i tid och när slutgodkännande hos kund är klart avslutar och summerar du projektet internt och lämnar över till vår service avdelning att hantera projektet under garantitiden. Ett projekt har ett tidsomfång på 4 - 6 månader och som projektledare driver du flera projekt parallellt. Resor tillsammans med säljare till kunder och projektmöten hos kunder förekommer i olika grad. Dessa resor sker huvudsakligen inom Europa. Vem är du? Vi söker dig med civilingenjörsutbildning inom maskin eller motsvarande ingenjörsutbildning. Vi söker en projektledare som utöver en övergripande teknisk förståelse har erfarenhet att driva och leda och kundprojekt. Du trivs i en föränderlig och snabbrörlig bransch. Du har goda kunskaper i engelska, samt kunskaper i tyska är meriterande. Du tycker om att arbeta självständigt, är driven och ansvarstagande. Du är en social och kommunikativ person med tydliga ledaregenskaper som är duktig på att prioritera ditt och andras arbete samt är resultatdriven. Du är duktig på att motivera människor att nå ett gemensamt mål. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi föredrar att du, i ett och samma dokument, bifogar både CV och ansökan i din profil. Lyft fram varför du är intresserad och hur du matchar dig mot den utställda annonsen. Har du flera frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på Experis. Tel 0455-302773. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Olofström
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga KMT Robotics Solutions söker teknisk projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KMT Robotics Solutions söker teknisk projektledare

KMT Robotics Solutions söker elkonstruktör
KMT Robotic Solutions AB är den globalt ledande tillverkaren av 3D robotiserade vattenskärningssystem. Företaget omsätter ca 400 MSEK och har tillverkning och utveckling i Ronneby och Auburn Hills i USA. Egna sälj- & servicekontor finns i Tyskland, England, Frankrike, Tjeckien och USA. Övriga marknader bearbetas tillsammans med lokala partners. För mer information se www.kmtrobotic.eu Placeringsort: Ronneby Arbetsbeskrivning Du arbetar med framtagning av elkonstruktioner och utrustning och med kostnadsbedömningar avseende anbud, projekt och produkter inom olika affärsområdena. I dina arbetsuppgifter ingår bl a konstruktion av el- och automationsanläggningar, programmering av PLC/styrsystem (Siemens), driftsättning, optimering och dokumentation av företagets leveranser samt koordinering av underentreprenörer. I rollen som elkonstruktör är du koordinator för KMTRS arbete gällande maskinsäkerhet. Vem är du? Du har högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot elteknik. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift och för dig är IT ett självklart arbetsverktyg. Tyska är meriterande. Du vill ha ett arbete där du arbetar som ansvarig elkonstruktör inom ett projekt och konstruerar det projektunika i KMTs leverans. Du är drivande och tar ansvar för att hela kedjan fungerar och kommunicerar väl med övriga enheter inom organisationen. Du prioriterar dina projekt och har koll på både helheten och detaljerna. Resor ingår i tjänsten. Kontaktperson Du söker tjänsten via länken nedan. Vi föredrar att du, i ett och samma dokument, bifogar både CV och ansökan i din profil. Lyft fram varför du är intresserad och hur du matchar dig mot den utställda annonsen. Har du flera frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Carina Berg på Experis. Tel 0455-302773. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga KMT Robotics Solutions söker elkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KMT Robotics Solutions söker elkonstruktör

KMT Robotic Solutions söker mekanisk konstruktör
KMT Robotic Solutions AB är den globalt ledande tillverkaren av 3D robotiserade vattenskärningssystem. Företaget omsätter ca 400 MSEK och har tillverkning och utveckling i Ronneby och Auburn Hills i USA. Egna sälj- & servicekontor finns i Tyskland, England, Frankrike, Tjeckien och USA. Övriga marknader bearbetas tillsammans med lokala partners. För mer information se www.kmtrobotic.eu Placeringsort: Ronneby Arbetsbeskrivning Som mekanikkonstruktör arbetar du med att konstruera, utveckla och anpassa företagets produkter till olika kundapplikationer - från behovsidentifiering till färdig lösning. Du arbetar huvudsakligen med att konstruera och ta fram underlag för kundanpassade lösningar med avseende på såväl offerter som tillverkning samt ingår i en grupp av konstruktörer/ingenjörer som ger teknisk support till säljorganisationen och övriga kollegor. Vem är du? Vi söker en konstruktör med ett brinnande intresse för teknik i allmänhet. Du trivs i ett högt tempo, är flexibel och förändringsbenägen samt kundorienterad med en stark vilja att lösa de problem och frågor som kan dyka upp. Du har en teknisk erfarenhet och goda kunskaper i 3D-CAD. KMT Robotic Solutions använder ProE som konstruktionsverktyg, vi ser därför gärna att du behärskar detta. Din bakgrund är troligen högskoleingenjör med inriktning mekanik med minst ett par års arbetslivserfarenhet. Arbetet sker ofta i projektform med deltagare från olika avdelningar. Det är därför en förutsättning att du gillar teamarbete, är prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta med andra. Som person är du driven och noggrann. Då vi är ett internationellt företag med dotterbolag runt om i världen kan resor förekomma i rollen. Det är därför viktigt att du har en förmåga att förstå och hantera olika kulturer och inte har något emot att resa i tjänsten. Du behärskar engelska i såväl tal som skrift, samt kunskaper i tyska är meriterande. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. Vi arbetar med löpande urval så vi ser helst att du söker tjänsten omgående om du är intresserad. Ansvarig rekryterare är Carina Berg, Experis AB och vid frågor är du välkommen att ringa 0455-302773. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Olofström
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga KMT Robotic Solutions söker mekanisk konstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KMT Robotic Solutions söker mekanisk konstruktör

Dala Vatten & Avfall AB rekryterar VA-ingenjör
Arbetsbeskrivning Som VA-ingenjör hos oss kommer du att få ett jobb med stor bredd inom VA-området vilket innebär att du kommer att arbeta med så väl VA-ekonomi och upphandlingar inom verksamheten som VA-projektering och projektledning. Du kommer också att arbeta med VA-juridik, taxeberäkning och lämna yttranden i samhällsbyggnadsärenden till kommunerna inom vårt verksamhetsområde. Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskper genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har kunskaper om anläggningsbranschen och att du har erfarenhet från upphandling enligt LOU/LUF och att har erfarenhet från arbete inom kommunalt bolag eller annan politiskt styrd verksamhet. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och har god förmåpga att arbeta både självständigt och i team. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Dala Vatten och Avfall AB med Experis. Du ansöker via www.experis.se senast 2013-07-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.
Företag: Experis Engineering
Ort: Leksand
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Dala Vatten & Avfall AB rekryterar VA-ingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dala Vatten & Avfall AB rekryterar VA-ingenjör

Dala Vatten & Avfall AB söker GIS-handläggare
Dala Vatten och Avfall AB är ett samordningsföretag inom VA och renhållning som idag ger service till Gagnefs, Leksands, Rättviks och Vansbros kommuner. Vi samordnar kundernas försörjning av världens viktigaste livsmedel, ett gott och friskt vatten av hög kvalitet samt skyddar miljön så att kommunerna kan utvecklas utan att naturen tar skada. Vi är i dags läget ca 60 anställda. www.dalavattenavfall.se Arbetsbeskrivning Arbetet innebär att du kommer att ansvara för, och själv hantera företagets kartverksamhet, samt samordning med administrativa system. Du kommer också att implementera driftrapportering och inom hela företaget, ansvara för utbildning av GIS-användarna och för hela verksamheten utveckla och öka nyttan av GIS-systemet. Vem är du? Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller har införskaffat motsvarande kunskaper genom arbetslivserfarenhet. Vi ser gärna att du har arbetat med GIS-system med koppling till VA och Avfall och/eller har kunskpap om databashantering och SQL. Som person är du kommunikativ och serviceinriktad och har god förmåpga att arbeta både självständigt och i team. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Dala Vatten och Avfall AB med Experis. Du ansöker via www.experis.se senast 2013-07-31. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Pär Gårdbro, 023-70 55 45.
Företag: Experis Engineering
Ort: Leksand
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Dala Vatten & Avfall AB söker GIS-handläggare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dala Vatten & Avfall AB söker GIS-handläggare

Marknadsdriven Produktchef
Sunfab Hydraulics AB är ett familjeföretag som präglas av innovationsförmåga och framtidsvisioner. Vi fokuserar på hydrauliska pumpar och motorer inom området mobilhydraulik, är 110 anställda och omsätter ca 200 Mkr. Vi står inför en spännande och intressant framtid med många offensiva satsningar i nya produkter och ökad produktionskapacitet. Läs mer på www.sunfab.se Arbetsbeskrivning Som produktchef blir du globalt ansvarig för Sunfabs Produktprogram för Motorer. I arbetet ingår att utveckla och öka försäljningen inom produktområdet med målet att skapa fortsatt tillväxt och möta nuvarande och framtida behov hos kunderna. I rollen som produktchef är du även ansvarig för vissa Key Accounts och verkar som tekniskt stöd vid kundbesök för att aktivt söka efter nya produkt- och affärsmöjligheter. Du ansvarar även för intern såväl som extern utbildning inom produktområdet. Tjänsten innebär också att analysera marknadens önskemål genom marknadsundersökningar och marknadsanalyser och kravställa dessa mot utvecklingsavdelningen. Som produktchef på Sunfab erbjuds du en omväxlande och spännande tjänst med mycket ansvar i en internationell miljö. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Hudiksvall. Vem är du? Vi söker dig som har en teknisk högskoleutbildning, gärna civilingenjör, samt några års erfarenhet som produktchef. För att lyckas i arbetet bör du ha god kunskap inom hydraulik och hydrauliska system. Du har en tydlig affärs- och produktinriktad profil, lönsamheten ligger i fokus och du trivs med att tillhöra en offensiv försäljningsorganisation. Som person är du kommunikativ, kreativ och utåtriktad men har också god analytisk och administrativ förmåga. Du är förtroendeingivande, lyhörd och samarbetar smidigt med andra människor. Då du dagligen kommer att ha kontakt med andra länder i världen är det ett krav att du förutom svenska talar och skriver engelska obehindrat. Har du dessutom kunskaper i tyska ses det som meriterande. Du är en van dataanvändare och har goda kunskaper i MS Office, framförallt i Excel och Powerpoint. Kontaktperson I denna rekrytering samarbetar Sunfab med Experis. Du ansöker via www.experis.se (annonsid: 884373). Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Mathias Ericson, 0650-356 93 eller 072-715 05 91. Välkommen med din ansökan senast den 31 juli. Du läser mer om Sunfab på www.sunfab.com
Företag: Experis Engineering
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Marknadsdriven Produktchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Marknadsdriven Produktchef

Produktionteknisk gruppchef
3M Svenska AB är ett helägt dotterbolag till 3M Company som grundades 1902 i USA. Idag marknadsför 3M mer än 8000 produkter i Sverige och 50000 produkter i hela världen. I Sverige omsatte 3M drygt 1,9 miljarder kronor år 2010. Före hela koncernen var mostavarande siffra 27 miljarder dollar. 3M Svenska AB har 600 anställda och huvudkontor i Sollentuna. Läs mer på www.3M.se Arbetsbeskrivning För 3Ms räkning söker vi nu en gruppchef för produktionsteknikgruppen mekanik och komponent, med placering i Värnamo. Mekanikgruppen har produktiontekniskt ansvar för framtagningen av komponenter till våra hörselskydd genom formsprutning, bockning och stansning. Gruppen består av tre personer som i huvudsak arbetar med verktyg och utrustning för formsprutning, automationsprojekt, plastsvetsning, bockning och stansning. Det är en spännande och inspirerande tjänst där det finns stora möjligheter till att vara med och påverka. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att leda och fördela arbetet i denna grupp. Du kommer också att både driva egna förbättringsprojekt inom produktion och ingå som projektmedlem i andra projekt. Detta arbete kommer bland annat att kräva framtagning av investeringsunderlag för effektiviserings- och automationsprojekt. I rollen ingår också att delta i produktutveckling av nya hörselskydd tillsammans med utvecklingsavdelningen. Tjänsten rapporterar till produktionsteknisk chef och är på heltid och tillsvidare. Arbete sker på dagtid. Vem är du? Vi tror att du som söker har högskoleexamen inom mekanik eller automation. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet inom formsprutning eller automation och har idéer och innovationsförmåga att kunna vidareutveckla och utbilda en verksamhet. Vi tror också att du har ett genuint intresse för produktion och produktionsteknik. Du är drivande som person och kan arbeta självständigt likväl som i team. Du behöver ha tidigare erfarenhet av personalledning. Koncernspråket är engelska vilket du behärskar flytande i både tal och skrift. Kontaktperson För mer information är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Annika Brandin, tel 036-173057. Du ansöker om tjänsten med registrerat CV här på www.experis.se. Varmt välkommen med din ansökan! * Trevlig sommar *
Företag: Experis Engineering
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionteknisk gruppchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionteknisk gruppchef

E.ON Elnät söker projektör lokalnät
E.ON elnät Sverige AB levererar el till över en miljon kunder från Skåne till mellersta Norrland. Vi är Sveriges största nätägare med mer än 126 000 km ledning, vår vision är att E.ON ska vara det ledande energiföretaget i Norden. Våra mål och prioriteringar är hög service, säkra elleveranser och fortsatt investering i förnyelsebar energi samt utveckla ett smartare elnät. E.ON Elnät Sverige AB har ca 650 anställda. Omsättningen uppgår till ca 8 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning I rollen som projektör blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter planering och projektering av distributionsnät 0,4 kV till 24 kV avseende nätstationer, jordkabel och luftledningar. Du kommer att utföra nätberäkningar på såväl befintliga som planerade nät. Som projektör ansvarar du för planärenden och kontakter mot andra aktiviteter inom företaget och mot externa kontakter såsom myndigheter, kommuner, exploatörer eller intressenter. Tjänstens alternativa placering är Växjö eller Nässjö. Vem är du? Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elkraft alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har god anläggningskunskap samt att du är förtrogen med EBR konstruktioner, föreskrifter och ledningsdimensionering. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Experis, Linda Malm 0480-42 52 42 eller rekryterande chef Daniel Axelsson 070-288 51 88. Urval sker löpande från vecka 33 så vänta inte med din ansökan. Ansök via länken: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00011-7_SE_2.html Facklig kontakt: Sofia Gustavsson, Unionen, 070-30 66 065, Pierre Andersson Ek Akademikerna, 070-29 75 181, Göran Svensson Ledarna, 070-68 88 054, Lars-Inge Gustavsson SEKO, 073-04 99 876.
Företag: Experis Engineering
Ort: Nässjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga E.ON Elnät söker projektör lokalnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E.ON Elnät söker projektör lokalnät

OKG söker Underhållsingenjör inom provning
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Mekaniskt Underhåll (UM) ansvarar för system- och komponentunderhåll på OKG och utför allt mekaniskt arbete/underhåll inom anläggningarnas maskinstation exkl reaktortank. Gruppen UMKs huvuduppgift inom Underhållsavdelningen är att ansvara för återkommande kontroll, QC-mek, åldringsverksamhet, analys samt tekniskt processtöd inom avdelning Underhåll. Du kommer att arbeta i en grupp som idag består av 13 personer. Som Underhållsingenjör inom provningsområdet driver och genomför du programmet för oförstörande provning. I uppdraget ingår planering, beställning och övergripande samordning av oförstörande provning. Du ansvarar för den direkta styrningen av provningarna samt initierar och deltar i utveckling av återkommande kontroll. Du har ett operativt ansvar i att leda och följa upp provningsarbetena så att det blir korrekt utfört. Återkommande kontroll står i en ständig utveckling och det är viktigt att tillmötesgå och se nya utvecklingsmöjligheter för att tillgodose interna och externa krav. Vem är du? Vi söker dig med teknisk utbildning såsom högskoleingenjör eller motsvarande. Du har en utbildning inom energisystem eller har erhållit denna kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har god kännedom om energibranschen, meriterande om du har erfarenhet av oförstörande provning. Du har en grundläggande ekonomisk kunskap då tjänsten innebär visst budgetansvar. Vi ser gärna att du har arbetat med kostnadsuppföljning. Du har en mycket god förmåga att planera och organisera arbetet, samt har förmågan att se olika lösningar på problemställningar. Du har också goda erfarenheter av att fungera som projektledare vid entreprenadverksamhet. Det är mycket meriterande med projektrelaterad erfarenhet inom anläggnings- och entreprenadbranschen. Vidare har du beslutsförmåga samt ett prestigelöst och samarbetsorienterat förhållningssätt. Du drivs av att utveckla och utvecklas, och ser ett stort värde i att ta egenansvar för din arbetsdag. Du drivs också av att organisera arbetet på ett självgående sätt. Du är också en person som tar ansvar för dina provningar och har en tydligt lösningsorienterad arbetsmetod. Du är trygg i dig själv och vågar stå för dina beslut, men kan också ta motgångar på ett professionellt sätt. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Manfred Olejnik, gruppchef UMK, tfn 0491-786218 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Tonny Granberg, Unionen Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Inkom med din ansökan snarast då vi arbetar med löpande urval, dock senast 25 augusti.
Företag: Experis Engineering
Ort: Nybro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Underhållsingenjör inom provning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Underhållsingenjör inom provning

OKG söker Systemingenjör till O3
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning O3 är OKGs största reaktor och som levererar 1450 MW. Inom avdelning Produktion O3 finns förutom produktionsenheten en enhet, P3S, som har anläggningsutvecklingsfokus. Till den sistnämnda söker vi nu en medarbetare, gärna med elinriktning. P3S ska på ett säkerhetsmässigt och ekonomiskt optimalt sätt stödja och samordna den långsiktiga driften av anläggningen inom ramen för STF och OKGs verksamhetssystem. Där du som systemingenjör har ett tydligt systemansvar och känner ansvar för helheten. Arbetet som systemingenjör innebär att vara sammanhållande för OKGs fackområdesingenjörer och det systemansvar som finns inom respektive område och bereda statusrapporter. Utifrån de olika fackområdena bilda sig en uppfattning om systemets status och vilken anläggningsutveckling som är nödvändig. För den medarbetare vi söker nu kommer uppgiften innebära systemansvar för våra elsystem. I arbetet ingår att tillsammans med linjeorganisationen ta fram systemstatusrapporter för systemen men även att delta i projekt inom elsystemen. Exempel på arbetsuppgifter: - Planera hur systemstatusrapporten ska tas fram eller uppdateras. - Bereda underlag inför systemstatusrapport. - Utföra trender inom olika områden. - Utvärdera underlag och trendning. - Utveckla och uppdatera systemstatusrapporten med anläggningsstatus. Vem är du? Vi söker dig som är civilingenjör inom el, gärna med erfarenhet från elproduktion eller processindustri. Som person har du samarbetsförmåga, är drivande, analytisk och noggrann. Arbetet kräver också kvalitetsmedvetenhet och en utvecklad helhetssyn. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Per Magnusson, chef P3S Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000
Företag: Experis Engineering
Ort: Torsås
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Systemingenjör till O3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Systemingenjör till O3

OKG söker Projektledare
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Enheten Teknik Projekt, TP, består av två grupper med gruppchefer, projektledare, projektplanerare samt projektcontrollers. I projektportföljen har vi nu ca 100 projekt, allt från mindre till större projekt inom områden som mek, el, bygg, IT osv Befattningen innebär att man leder ett eller flera projekt tillsammans med en projektgrupp och tar ansvar för de tilldelade projektens tekniska, administrativa och ekonomiska delar. Vi arbetar efter en projektmodell, Pup, som följer internationell standard (PMI). Projektledaren har bland annat följande arbetsuppgifter: - Styra, leda och följa upp projektarbetet så att projektmålen nås. - Tillse att arbetet bedrivs enligt OKGs och myndigheters krav och anvisningar. - Ta fram underlag och delta i kontakter med myndigheter. - Upprätta kalkyl, budget och ekonomiska rapporter, följa upp ekonomi för att säkerställa att projekten färdigställs inom beslutad budget. - Planera, starta och leda upphandlingar med leverantörer i samverkan med Inköpsenheten. - Planera, säkerställa och styra kvalitetsarbete i projektet för att tillse att projektet tillfredsställer de behov som det startades för. - Planera projektorganisationen. Leda projektgruppens resurser, organisera och fördela arbetet inom projektet. - Tillse att projektet håller utsatta tider genom att arbeta aktivt med projektplanering. - Se till att berörda intressenter hålls informerade, säkerställa att kommunikation sker i rätt tid och på rätt sätt. - Vara sammankallande och ordförande i interna projektmöten. - Identifiera, analysera och bemöta risker. - Avsluta faser och projektet med erforderliga beslutsunderlag. Vem är du? Du har gärna en ingenjörsutbildning och/eller relevant arbetserfarenhet inom något/några av de fackområden som projekt drivs inom på OKG. Vi ser även gärna att du har erfarenheter av tidigare arbete i projekt. Tjänsten som projektledare kräver ledaregenskaper som t ex: - Leverera resultat. - Helhetssyn. - Tydlig i kommunikation med intressenter. - Våga ta och stå för beslut. - Samarbetsförmåga. - Tänker och handlar affärsmässigt. - Ansvarskänsla för sina åtagande. - Proaktiv. - Förmåga att arbeta självständigt. - Skapa förtroende. - Känna ägarskap för projektet. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Erika Löfqvist, t f enhetschef TP, tfn 076-115 48 67 Linda Malm, Rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga når du via OKGs växel, 0491-78 60 00.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Projektledare

Stele söker bygg/projektledare
Byggfirman Stele etablerat 1956 är ett fullserviceföretag inom byggnation och kan erbjuda tillsammans med samarbetspartners alltifrån minsta byggserviceuppdrag till nyckelfärdiga större totalentreprenader som projekteras och utvecklas från start. Verksamheten fokuserar idag runt följande byggproduktionsområden såsom nyproduktioner, om och tillbyggnationer, renoveringar, service/löpande underhåll samt projektutveckling. Inom ramen för dessa produktionsområden så utförs även byggprojektuppdrag åt privata kunder, företagskunder, kommun, landsting och myndighetsbeställare. Läs mer på www.stele.se I denna rekrytering samarbetar Stele med Experis. Arbetsbeskrivning Som bygg/projektledare kommer du att vara med och driva utvecklingen i företaget när det gäller byggledning, projektledning, projektering och inköp. Vid stora byggprojekt är det du som ansvarar för projektstyrningen där även kalkylering kan förekomma. Det är du som bygg/projektledare som på ett metodiskt och målinriktat arbetssätt driver projekten mot uppsatt tidplan. Du kommer att ha en viktig och stor roll i företagets framtidsplaner! Vem är du? Vi söker dig som vill vara med och ta Steles nästa steg i utvecklingen. Vi tror att du är utbildad byggnadsingenjör och har flera års erfarenhet av att arbeta med liknande arbetsuppgifter. För att lyckas i tjänsten har du ett metodiskt arbetssätt, är strukturerad och har ett ekonomiskt sinne. Du har lätt för att kommunicera och trivs att arbeta mot uppsatta mål. Kontaktperson För mer information om tjänsten, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linda Malm på Experis 0480-425242. Urval sker löpande från vecka 33. Välkommen att ansöka!
Företag: Experis Engineering
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Stele söker bygg/projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stele söker bygg/projektledare

OKG söker Utredningsingenjör inom Strålskydd
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Verksamheten för GSS (Gemensam Service – Skydd – Strålskydd och Dosimetri) består av utredningsingenjörer och dosimetritekniker. Gruppens uppgift är att leda, samordna och utveckla områdena personstrålskydd och dosimetri. Verksamhetsområdet spänner över hela organisationen vilket innebär att uppdragen varierar mellan utredningar till att aktivt delta i arbete/aktiviteter och projekt. Du kommer att arbeta med bl a - utredningar och beräkningar inom strålskyddsområdet - utveckling av mätteknik och mätutrustningar inom områdena personstrålskydd och persondosimetri - granskningar av om- och nykonstruktioner med avseende på strålskyddsfrågor - utföra riskbedömningar och ge förslag till skyddsåtgärder - ALARA-frågor - normer för strålskyddsverksamheten Vem är du? Du har en civilingenjörsexamen inom fysikområdet. Du har gärna fördjupad kunskap inom instrumentteknik och dosimetri. Du har gärna arbetslivserfarenhet från kärnkraftsbranschen eller liknande industri. Du har en god samarbetsförmåga. Du präglas av helhetssyn, drivkraft, inlevelse och mod. Du är kommunikativ och resultatorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift på såväl svenska som engelska. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Robin Hanzl, gruppchef Strålskydd och Dosimetri Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Utredningsingenjör inom Strålskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Utredningsingenjör inom Strålskydd

OKG söker Beräkningsingenjör inriktning bygg
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Till vår enhet Teknik Mekanik, TM, behöver vi nu utöka med en beräkningsingenjör. Inom TM arbetar vi inom ett brett område innehållande systemkonstruktion av processystem, konstruktion inom mekanik och bygg, material, hållfasthet, strömning samt provningsteknik. Teknik Mekanik Beräkning, TMB, har tilldelats uppgiften att samordna och utveckla områdena last- och strukturanalyser inom mekanik och bygg, samt utveckling av materialtillämpningar och oförstörande provningsmetoder. Som beräkningsingenjör inom bygg består dina arbetsuppgifter bl a av att - utföra analyser eller stötta upphandlig av externa leverantörer för analys - granska utförda analyser - sköta kontakter med Strålskyddsmyndigheten SSM - slutdokumentera genomförda uppdrag - delta i OKGs projektverksamhet I arbetet ingår även att följa utvecklingen inom området i omvärlden samt att delta i utvecklingen av området ”Bygg och beräkningar” inom OKG. Du behöver även kunna - beskriva kravbild utifrån gällande regelverk - beskriva status på befintligt underlag och uppdragets inverkan på detta underlag - beskriva omfattningen av nödvändiga analyser Vem är du? Vi söker dig som är Civilingenjör eller forskarutbildad inom väg och vatten med inriktning stål och/eller betong. Erfarenhet av byggnadskonstruktion, FE-analyser, arbete med Eurocodes och EN-standard är meriterande. Arbetet kräver förmåga att bryta ner stora, ofta komplexa, frågeställningar till mindre, lösbara block. Detta kräver en bred förståelse inom hållfasthetsberäkningar, konstruktionsteknik och anläggningskännedom. Personliga egenskaper vi ser hos dig som söker är en god analytisk förmåga, noggrannhet och drivkraft. Du har även lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Paula Svensson, gruppchef TMB, 0491-786779 Carina Berg, rekryteringskonsult Experis, 0455-302773 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Beräkningsingenjör inriktning bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Beräkningsingenjör inriktning bygg

OKG söker Säkerhetsingenjör med inriktning elteknik
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Säkerhetsavdelningen och enheten SG, Säkerhet och Kvalitet, Granskning, behöver förstärka sig med en säkerhetsingenjör med inriktning elteknik. Vi genomför i huvudsak fristående säkerhetsgranskning inom OKG vilket är en viktig del av OKGs säkerhetsarbete. Säkerhetsavdelningen består av två enheter Säkerhet och kvalitet, Granskning (SG) samt Säkerhet och kvalitet, Kvalitet (SK) samt ett antal stabsfunktioner. Arbetet som säkerhetsingenjör består i att följa säkerhetsarbetet inom OKG vilket gör att man deltar i olika typer av säkerhetsrelaterade möten samt genomför fristående säkerhetsgranskning. Arbetet innebär oberoende kontroller av att OKG uppfyller gällande lagar, föreskrifter samt interna OKG krav. Formerna för säkerhetsgranskningen bestäms av de olika ärendenas karaktär, vissa mer övergripande och andra mer djupgående. Säkerhetsgranskning sker bland annat genom att kontrollera att verksamheten bedrivs med ett säkerhetsfokus och att ärenden såsom brister, ändringar, ombyggnader, säkerhetsredovisningar SAR/STF och drift-, störnings- och haveriinstruktioner hanteras på rätt sätt och uppfyller ställda krav. Arbetet är omväxlande och ger en god överblick över hela OKGs verksamhet. Arbetet innebär många kontakter både inom och utom OKG. Säkerhetsingenjör inriktning elteknik innebär bland annat att du kommer få arbeta och utveckla metoder för granskning/kontroll inom områdena elkraft, kontroll- och automationsutrustningar på såväl anläggnings- som systemnivå. Vem är du? Du har troligen en adekvat civilingenjörsexamen eller högskoleutbildning. Dina personliga egenskaper präglas av analytisk förmåga, noggrannhet och integritet. Du är mycket självgående och har en god förmåga att arbeta i team. Då arbetet innebär många olika kontakter både inom och utanför företaget tror vi att du bör ha god förmåga att uttrycka dig både muntligt och skriftligt. Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Anders Ahrenius chef för Säkerhetsgranskning, 0491-78 60 71 Linda Malm, Rekryteringskonsult Experis, 0480-42 52 42 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Säkerhetsingenjör med inriktning elteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Säkerhetsingenjör med inriktning elteknik

OKG söker Underhållsingenjör för arbete med hissar och traverser
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Enheten USE har ansvar för underhåll av el- och instrumentutrustning på våra yttre anläggningar. Hissar, traverser och elektriskt manövrerade portar har vi ansvaret för på hela OKG. Vi har även underhållsansvar på bevaknings-, passer- och kommunikationssystem. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Som Underhållsingenjör kommer du att arbeta med både avhjälpande (AU) och förebyggande (FU) underhåll, framförallt på OKGs yttre områden men även på anläggningarna O1, O2 och O3. I arbetsuppgifterna ingår också att dokumentera och följa upp underhållsaktiviteter samt att utveckla underhållsverksamheten. Arbetsuppgifterna som underhållsingenjör spänner över ett brett område. Du kommer i första hand arbeta med hissar, traverser och el-manövrerade portar. Arbeten med el- komponenter som transformatorer, ställverk, brytare, skydd och batterier, kan också bli aktuellt. Vem är du? För arbetet som underhållsingenjör vill vi att du har relevant högskoleutbildning eller en gymnasieutbildning med relevant erfarenhet. Eftersom vi värdesätter praktisk erfarenhet är det meriterande om du har arbetat inom underhåll, gärna med erfarenhet från kärnkraftsindustrin eller processindustrin. Vi söker dig som är intresserad av teknik och tycker om att arbeta med både gammalt och nytt. Du bör ha en analytisk läggning och god förmåga att se den praktiska tillämpningen. God samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga personliga egenskaper. Du ska ha goda kunskaper i engelska i både tal och skrift. Inom Underhåll på OKG finns det för rätt person möjligheter att utveckla kompetens inom fackområdet. Som person är du kvalitetsmedveten och har förmåga till helhetssyn. Du trivs med att arbeta självständigt och ta ansvar i arbetsgruppen. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Håkan Ekström, gruppchef USE Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga kan nås via OKGs växel, 0491-786000. Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Underhållsingenjör för arbete med hissar och traverser jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Underhållsingenjör för arbete med hissar och traverser

OKG söker Underhållsingenjör till Reaktorunderhåll
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Reaktorunderhåll (UR) ansvarar för arbete på 200-system på OKG vilket omfattar reaktortank med tillhörande komponenter samt hanteringsutrustningar. Då UR har medarbetare som lämnar företaget söker vi nu en drivande och självständig underhållsingenjör till UR. URs uppgift inom Underhållsavdelningen är att mekaniskt underhålla och vidmakthålla funktion, materiell status och kondition på system och objekt på reaktortankar och dess interna delar, drivdonsservice samt hantering av kärnbränsle. Verksamheten omfattar både den administrativa och den operativa verksamhet som syftar till att planera, bereda, utföra, utvärdera och utveckla verksamheten. - Förebyggande och avhjälpande underhåll på 200-systemen. - Samordningsansvar för samtliga arbeten i reaktorhallen. - Planera, bereda, utföra, utvärdera och utveckla förebyggande och avhjälpande underhåll, inspektioner, provningar och besiktningar. - Förebygga åldersrelaterad degradering. - Upprätthålla underhållsprogram och instruktioner för underhållsarbete enligt riktlinjer i OKGs verksamhetssystem. - Uppdatera anläggningsregistret, med avseende på förebyggande underhåll, för att överensstämma med anläggningens aktuella status. - Utvärdera anläggningarnas tekniska status. - Ständigt bevaka ny teknik och såväl intern som extern erfarenhetsåterföring i syfte att utveckla och förbättra den egna verksamheten. - Medverka vid sakgranskning och säkerhetsbedömningar. - Initiera och bedöma åtgärder och ändringar samt efter beslut medverka/ansvara vid genomförande. Bedömningarna ska göras med avseende på kärnsäkerhet, arbetsmiljö, tillgänglighet och ekonomi. - Kontrollera och prova arbetsutrustning i tillämpliga delar i enlighet med av myndigheten utfärdade föreskrifter. - Driva underhållsåtgärder. - Tillgodose anläggningarnas behov av reservdelar. Vem är du? - Tekniskt gymnasium / högskola. - Verbal förmåga / van att tala inför andra. - Samordningsroll många bollar i luften samtidigt. - Ordning och reda. - Dokumentera skriftligt datorvana ett krav. - Teknikbakgrund av något slag. - Erfarenhet av utförarroll / administration. - Jordnära, kunna diskutera och få acceptans för sin åsikt men ödmjuk inför andras åsikter. - Erfarenhet av underhållsteknik. - Erfarenhet från reaktorunderhåll är meriterande. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Linda Malm Rekryteringskonsult Experis, tfn 0480-425242 Lars Jansson, chef Reaktorunderhåll, tfn 0491-786273 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Underhållsingenjör till Reaktorunderhåll jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Underhållsingenjör till Reaktorunderhåll

OKG söker Gruppchef till Reaktorsäkerhet och Tvärteknik
Förutom att sträva efter att tillgodose våra kunders behov har vi också våra 79 000 anställda i mer än 30 länder för ögonen. För att de gör oss till vad vi är: ett av världens största privatägda energiföretag. Upptäck möjligheterna på E.ON. OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Placeringsort: Oskarshamn Arbetsbeskrivning Vid teknikavdelningens enhet för reaktorsäkerhet och tvärteknik (TR) genomförs analyser, utredningar och säkerhetsvärderingar med nukleär säkerhet som huvudsakligt fokus. Enheten ansvarar även för struktur och omfattning av säkerhetsredovisningarna för OKGs anläggningar. Reaktorsäkerhet och Tvärteknik söker nu en gruppchef till verksamhetsområde Analys. Enheten för Reaktorsäkerhet (TR) har till uppgift att utföra konstruktion på anläggningsnivå och genomföra analyser samt fortlöpande kontrollera och värdera anläggningarnas utformning med avseende på reaktorsäkerhet. Tjänsten innebär ansvar för utveckling och strategi runt analysfrågor och säkerhetsvärdering. Analyser (deterministiska och probabilistiska analyser) genomförs inom områdena reaktorsäkerhet, brand och fysiskt skydd. Utredningsuppdrag och värderingar utförs i samband med inträffade händelser, ändringsverksamhet och långsiktig anläggningsutveckling. Du har fokus på både ledarskap och det operativa arbetet inom verksamheten. Du kommer att svara för utvecklingssamtal, lönesamtal, arbetsmiljö och övriga resursnära frågor i en grupp om ca 15 personer. Övriga ansvarsområden/arbetsuppgifter är bl a - medverka i enhetens ledningsgrupp - ansvara för arbetsprocesser och kvalitetssäkring inom analysområdet - aktivt delta i det operativa arbetet inom verksamhetsområdet - budgetsansvar för verksamhetsområdet - ansvara för måluppfyllnad inom verksamheten - bemanna gruppen efter kraven från verksamheten Vem är du? Du har en dokumenterad utbildning och arbetserfarenhet inom de discipliner som omfattas av verksamhetsområdet eller annan erfarenhet från arbete med reaktorsäkerhet och analysarbete. Du har ledaregenskaper och har förmåga att coacha och utveckla människor. Du har en god samarbetsförmåga. Du präglas av helhetssyn, drivkraft, inlevelse och mod. Du är kommunikativ och resultatorienterad. Du har lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Per-Erik Grimert, chef för TR, tfn 0491-786464 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga når du via OKGs växel, 0491-78 60 00.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Gruppchef till Reaktorsäkerhet och Tvärteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Gruppchef till Reaktorsäkerhet och Tvärteknik

OKG söker ingenjör inom området automation
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning OKGs Teknikavdelning söker till enheten för Elteknik, TE, utredningsingenjör inom området automation med inriktningen HFE/HMI. Teknikavdelningen har idag ca 150 medarbetare inom olika teknikområden. TE har 30 medarbetare och ca 60 inhyrda resurser. Vi letar efter dig som vill anta utmaningen att aktivt delta i modernisering och utveckling av våra anläggningar. Du kommer att arbeta med analys och konstruktioner inom automationsområdet. Arbetet innebär även att stötta konstruktionsledarna avseende HFE i konstruktionsarbetet.Du kommer att bidra till vårt arbete med att ständigt förbättra anläggningarnas säkerhet och drifttillgänglighet. Arbetet omfattar deltagande inom projekt- och underhållsuppdrag. I projektverksamheten ingår att delta vid upphandlingar från leverantörer såväl inom Sverige som internationellt. På sikt ser vi också att du bidrar med insamlande av omvärldskunskap genom ett nationellt/internationellt kontaktnät. Vem är du? Du har en teknisk akademisk utbildning som högskoleingenjör eller civilingenjör. Kunskaper i PLC- och HMI-system är meriterande. För tjänsten krävs intresse för ordning och reda och att du är kvalitetsmedveten, systematisk och noggrann. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på engelska och på svenska. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper som t ex egen drivkraft och att du är kommunikativ, analytisk och samarbetsvillig. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Jenny Wirandi, gruppchef Elteknik, systemkonstruktion Fredrik Heyman, chef Elteknik Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga når du via OKGs växel, 0491-78 60 00 Observera att annonsen stänger 2013-08-31 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker ingenjör inom området automation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker ingenjör inom området automation

OKG söker Elkonstruktör
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning OKGs Teknikavdelning söker till enheten för Elteknik en konstruktör. Teknikavdelningen har idag ca 170 medarbetare inom olika teknikområden. Enheten för Elteknik (TE) har totalt 30 medarbetare. Vi söker dig som vill anta utmaningen att aktivt delta i utveckling och modernisering av våra anläggningar. Tjänsten är placerad i Simpevarp. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att - utföra och dokumentera konstruktioner inom projekt- och ändringsverksamheten - utföra utredningar av olika karaktär på system- och detaljnivå inom områdena el- och kontrollutrustningar - delta i fastställande av krav och konstruktionsförutsättningar inom elteknikområdet. Vem är du? Du har en teknisk akademisk utbildning som högskoleingenjör eller motsvarande. Du har erfarenhet av konstruktion och dokumentation på stora anläggningar. Erfarenhet av konstruktionsverktyg MasterConcept är meriterande. För tjänsten krävs intresse för ordning och reda och att du är kvalitetsmedveten, systematisk och noggrann. Du har god förmåga att kommunicera i tal och skrift, både på engelska och svenska. Vi kommer att fästa stor vikt vid dina personliga egenskaper som t ex att du är kommunikativ, strukturerad, samarbetsvillig samt har egen drivkraft att få resultat i arbetet. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Lasse Hellberg, gruppchef Elteknik, detaljkonstruktion, 0491-786894 Fredrik Heyman, enhetschef Elteknik, 0491-787404 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Ansök via länken nedan: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00165-1_SE_2.html Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-31 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Elkonstruktör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Elkonstruktör

OKG söker Strålskyddstekniker
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning De huvudsakliga arbetsuppgifterna består i att - utföra operativt arbete gällande: avsökningskontroll av utrustning och material, rumsklassning, dosrat, luft-, och strykprovstagning samt etablera skogränser - medverka i att planera/utföra dosreducerande åtgärder samt utföra åtgärder som eliminerar arbetsmiljörisker - bereda och lämna ut skyddstillstånd - bevaka och följa upp doser för arbetsområden - utfärda rapporter inom ansvarsområdet - utföra information/utbildningsinsatser inom verksamhetsområdet. Vem är du? Teknisk högskoleutbildning, yrkesutbildning eller gymnasium med relevant arbetserfarenhet är önskvärt. Exempel på yrkesutbildning är mekreparatör eller el-/instrumentreparatör. Övriga egenskaper som efterfrågas är - förmåga att uttrycka sig i tal och skrift - noggrannhet och serviceinriktad - initiativrik - viljan att arbeta i team. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Ann-Charlotte Thörnwall, gruppchef GSO, tfn 076-115 43 43 Michael Pettersson, chef GS, tfn 070-359 66 22 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, tfn 0480-425242 Ansök via länken nedan: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00166-1_SE_2.html Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-25 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Strålskyddstekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Strålskyddstekniker

OKG söker Utredningsingenjör inriktning brand
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning Vid teknikavdelningens enhet för reaktorsäkerhet och tvärteknik (TR) genomförs analyser, utredningar och säkerhetsvärderingar med nukleär säkerhet som huvudsakligt fokus. Enheten ansvarar även för struktur och omfattning av säkerhetsredovisningarna för OKGs anläggningar. Reaktorsäkerhet och Tvärteknik söker utredningsingenjör till verksamhetsområde brandanalys. Enheten för Reaktorsäkerhet (TR) har till uppgift att utföra konstruktion på anläggningsnivå och genomföra analyser samt fortlöpande kontrollera och värdera anläggningarnas utformning med avseende på reaktorsäkerhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom området brandanalys är: - Utföra brandtekniska analyser, inklusive underlag till probabilistiska säkerhetsanalyser. - Brandtekniska utredningar kopplade till reaktorsäkerhetskrav och säkerhetsvärderingar. - Deltagande inom projektverksamheten. - Tekniskt stöd till OKGs övriga organisationsdelar. Vem är du? Lämplig bakgrund är avlagd brandingenjörsexamen alternativt civilingenjörsexamen med inriktning brand- och/eller riskhantering. Erfarenheter från kärnkraftsindustri eller närliggande verksamheter är meriterande. Egenskaper som krävs för tjänsten är hög analytisk förmåga och helhetssyn. Följande egenskaper/kompetenser kommer också att beaktas; - god samarbetsförmåga - inlevelse och mod - kommunikativ och resultatorienterad - lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, både på svenska och engelska. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Per-Erik Grimert, chef TR Kerstin Hemmingsson, gruppchef Linda Malm, Rekryteringskonsult Experis, tfn 0480-425242 Ansök via länken nedan: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00168-1_SE_2.html Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-31 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Utredningsingenjör inriktning brand jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Utredningsingenjör inriktning brand

OKG söker Utredningsingenjör inriktning konstruktion
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning Vid teknikavdelningens enhet för reaktorsäkerhet och tvärteknik (TR) genomförs analyser, utredningar och säkerhetsvärderingar med nukleär säkerhet som huvudsakligt fokus. Enheten ansvarar även för struktur och omfattning av säkerhetsredovisningarna för OKGs anläggningar. Reaktorsäkerhet och Tvärteknik söker utredningsingenjör till verksamhetsområde konstruktion. Enheten för Reaktorsäkerhet (TR) har till uppgift att utföra konstruktion på anläggningsnivå och genomföra analyser samt fortlöpande kontrollera och värdera anläggningarnas utformning med avseende på reaktorsäkerhet. Huvudsakliga arbetsuppgifter inom området konstruktion är: - tolkning och tillämpning av krav på anläggningsnivå - framtagning av principlösningar och funktionskrav - upprätta konstruktionsförutsättningar för mekaniska anordningar - deltagande inom projektverksamheten. Vem är du? Lämplig bakgrund är civilingenjörsexamen. Erfarenheter från kärnkraftsindustri eller närliggande verksamheter är meriterande. Egenskaper som krävs för tjänsten är hög analytisk förmåga och helhetssyn. Följande egenskaper/kompetenser kommer också att beaktas; - god samarbetsförmåga - inlevelse och mod - kommunikativ och resultatorienterad - lätt för att uttrycka dig i både tal och skrift, både på svenska och engelska. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Per-Erik Grimert, chef TR Kerstin Hemmingsson, gruppchef Linda Malm, Rekryteringskonsult Experis, tfn 0480-425242 Ansök via länken nedan: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00169-1_SE_2.html Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-31 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker Utredningsingenjör inriktning konstruktion jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker Utredningsingenjör inriktning konstruktion

OKG söker underhållsingenjörer inom elkraft
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning Underhållsorganisationen står inför utmaningen att hålla en hög tillgänglighet i världsklass på anläggningarna och utveckla underhållsverksamheten samt delta i moderniseringar och effekthöjningar. El- och Instrumentunderhåll (UE) ansvarar för att underhålla all el- och instrumentutrustning på anläggning O1, O2 och O3. Vi söker nu drivande och självständiga ingenjörer till vår underhållsavdelning. Arbetet som underhållsingenjör inom elkraft innebär att du har ansvar för system och komponenter inom ditt kompetensområde. Främst kommer du att arbeta med AC-utrustning inom hög- och lågspänningsområdet samt med likspänningssystem. Aktuell utrustning är t ex brytare, transformatorer, likriktare, UPS-enheter, reläskydd samt hjälpkraftssystemens manöver- och automatikutrustning. I arbetet ingår att bereda, genomföra, dokumentera och följa upp underhållsaktiviteter. Du kommer också att arbeta med att utveckla underhållsverksamheten. I tjänsten ingår att delta i underhållet inom gruppens hela ansvarsområde. Vem är du? För arbetet som underhållsingenjör vill vi att du har relevant högskoleutbildning eller en gymnasieutbildning med relevant erfarenhet. Eftersom vi värdesätter praktisk erfarenhet ser vi gärna att du har goda referenser inom underhåll, gärna med erfarenhet från kärnkraftsindustrin eller processindustrin. Vi söker dig som är intresserad av teknik och tycker om att arbeta med både gammalt och nytt. Du bör gärna ha analytisk läggning, god förmåga att se den praktiska tillämpningen. God samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga personliga egenskaper. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Bo Löfqvist, gruppchef Elunderhåll block 1, 0491-786077 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Tonny Granberg, Unionen Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-31, kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker underhållsingenjörer inom elkraft jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker underhållsingenjörer inom elkraft

OKG söker underhållsingenjörer inom I&C
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning Underhållsorganisationen står inför utmaningen att hålla en hög säkerhet och tillgänglighet på anläggningarna, detta innebär även att utveckla underhållsverksamheten samt delta i moderniseringar. Vi behöver nu förstärka med personal inom I&C (Instrumentation and Control system). Arbetsuppgifterna inom I&C spänner över ett brett område som bl a elektronik, datorsystem, PLC, nätverkskommunikation, reglering och instrumentering inom anläggningarnas process- och automationsutrustning. Tjänsten som underhållsingenjör innefattar systemansvar, vilket bygger på att planera och genomföra förbyggande och avhjälpande underhåll på systemets komponenter. Som ingenjör kommer du att få arbeta brett med varierande arbetsuppgifter. De kan innefattas av att analysera statusen och upprätthålla underhållsprogrammet, driva mindre åtgärder, delta i större projekt eller skapa underhållsinstruktioner. Arbetsuppgifterna är mycket skiftande och du kommer att arbeta nära andra avdelningar och har möjlighet till ett stort kontaktnät. Vem är du? För arbetet som underhållsingenjör vill vi att du har relevant högskoleutbildning, samt ett antal år i arbetslivet inom fackområdet, gärna med erfarenhet från kärnkraftsindustrin eller processindustrin. Vi söker dig som är intresserad av teknik och tycker om att arbeta med både gammalt och nytt. Du bör vara noggrann och ansvarsfull samt ha god förmåga att se den praktiska tillämpningen. God samarbets- och kommunikationsförmåga är viktiga personliga egenskaper. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Johan Zeylon, gruppchef I&C, block 1 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Tonny Granberg, Unionen Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-31, kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker underhållsingenjörer inom I&C jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker underhållsingenjörer inom I&C

OKG söker arbetsmiljöingenjör
OKG är ett av de största företagen i Kalmar län med närmare 1 000 medarbetare. Vi driver och utvecklar tre kärnreaktorer, som tillsammans svarar för mer än tio procent av landets elförsörjning. Genom säker drift och ständig anläggningsutveckling, är det vår ambition att producera koldioxidfri el under sextio års tid. På www.okg.se kan du läsa mera om oss och om våra lediga jobb. Arbetsbeskrivning Gruppen du kommer att tillhöra har som uppgift är att leda, samordna och utveckla områdena yttre miljö, brand och fysisk arbetsmiljö. Verksamhetsområdet spänner över hela organisationen vilket innebär att uppdragen varierar mellan utredningar till att aktivt delta i arbete/aktiviteter och projekt. Arbetet består av traditionella uppgifter för en arbetsmiljöingenjör. Du kommer att arbeta både administrativt och operativt med bland annat: - arbetsmiljökartläggningar, mätningar och riskbedömningar - att genomföra och delta vid planering av arbetsmiljöutbildningar och information - att planera, stödja och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet i enlighet med OHSAS 18001. Vem är du? - Vi söker dig med arbetsmiljöingenjörsutbildning eller liknande teoretiska kunskaper. - Du har mångårig kunskap och erfarenhet från arbetsmiljöarbete, gärna inom byggbranschen eller processindustrin. - Du har lätt att samarbeta samt har ett genuint intresse för människors hälsa och arbetsmiljö. - Du ser möjligheter och lösningar. - Vidare är du kommunikativ i både tal och skrift, drivande och ansvarstagande. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta: Hans Bohlin, gruppchef GSY, tfn 0491-786556 Linda Malm, rekryteringskonsult Experis, 0480-425242 Facklig kontakt: Magnus Nicklasson, Sveriges Ingenjörer Tonny Granberg, Unionen Conny Larsson, Ledarna Samtliga nås via OKGs växel, 0491-786000 Observera att annonsen stänger 2013-08-11 kl 24:00 Löpande urval kommer att göras, dock kommer inte rekryteringen att slutföras förrän efter sista ansökningsdatum.
Företag: Experis Engineering
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga OKG söker arbetsmiljöingenjör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKG söker arbetsmiljöingenjör

Vidingehem söker fastighetsingenjör/chef
Vidingehem är ett kommunalt bostadsbolag som ingår i Växjö Kommunföretag AB och ägs av Växjö kommun. Idag är vi 45 anställda som förvaltar 2 067 lägenheter och 101 917 kvadratmeter lokaler, fördelade på 18 orter och fyra stadsdelar runt om i kommunen. Arbetsbeskrivning Du erbjuds ett spännande och stimulerande arbete inom Vidingehem där tjänsten är direkt underställd fastighetschefen. Detta innebär att du har ett tekniskt och ekonomiskt ansvar för drift och inköp, liksom för att driva projekt gällande såväl ny- som ombyggnationer. Vidingehems ambition är riktigt nöjda hyresgäster och som fastighetsingenjör kommer du att ha mycket kontakt med våra hyresgäster. Tjänsten är en tillsvidareanställning och på sikt kan det finnas goda möjligheter för dig att utvecklas inom Vidingehem och eventuellt ta steget till fastighetschef. Så här tänker vi oss dig Vi ser gärna att du har relevant utbildning på högskolenivå inom byggteknik och fastighetsekonomi, alternativt branscherfarenhet som bedöms likvärdig. Du har erfarenhet av projektledning, goda kunskaper i ekonomi och erfarenhet av arbete med ekonomisk uppföljning. Du har god datorvana och behärskar Officepaketets vanligaste program. Du uttrycker dig väl på svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du en lagsspelare med ledaregenskaper, du har en engagerande och motiverande ledarstil. Du har en god samarbetsförmåga och kan skapa och underhålla goda relationer. Du har en väl utvecklad kommunikationsförmåga, är strukturerad och känner stort ansvar. Att visa respekt för andra och samarbeta för att tillsammans nå bästa resultat är din utgångspunkt. Körkort krävs för tjänsten. Kontaktperson Ansök via länken nedan med ett registrerat och uppdaterat CV, samt ett ansökningsbrev där du berättar varför du söker tjänsten samt hur du matchar dig själv mot utställd annons. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Sara Williamsson på Experis, tel: 0470-74 55 82 (semester v. 28-32). Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt, vi kommer att påbörja urvalet efter semestern i v. 33. Sista ansökningsdag är dock 18 augusti. Välkommen med din ansökan!
Företag: Experis Engineering
Ort: Växjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vidingehem söker fastighetsingenjör/chef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vidingehem söker fastighetsingenjör/chef

E.ON Elnät söker projektör lokalnät
E.ON elnät Sverige AB levererar el till över en miljon kunder från Skåne till mellersta Norrland. Vi är Sveriges största nätägare med mer än 126 000 km ledning, vår vision är att E.ON ska vara det ledande energiföretaget i Norden. Våra mål och prioriteringar är hög service, säkra elleveranser och fortsatt investering i förnyelsebar energi samt utveckla ett smartare elnät. E.ON Elnät Sverige AB har ca 650 anställda. Omsättningen uppgår till ca 8 miljarder kronor. Arbetsbeskrivning I rollen som projektör blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter planering och projektering av distributionsnät 0,4 kV till 24 kV avseende nätstationer, jordkabel och luftledningar. Du kommer att utföra nätberäkningar på såväl befintliga som planerade nät. Som projektör ansvarar du för planärenden och kontakter mot andra aktiviteter inom företaget och mot externa kontakter såsom myndigheter, kommuner, exploatörer eller intressenter. Tjänstens alternativa placering är Växjö eller Nässjö. Vem är du? Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom elkraft alternativt likvärdig kompetens förvärvad på annat sätt. Vi ser gärna att du har god anläggningskunskap samt att du är förtrogen med EBR konstruktioner, föreskrifter och ledningsdimensionering. Kontaktperson För ytterligare information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Experis, Linda Malm 0480-42 52 42 eller rekryterande chef Daniel Axelsson 070-288 51 88. Urval sker löpande från vecka 33 så vänta inte med din ansökan. Ansök via länken: http://karriere.eon.beesite.de/job-ad/eon_html/SE-00011-7_SE_2.html Facklig kontakt: Sofia Gustavsson, Unionen, 070-30 66 065, Pierre Andersson Ek Akademikerna, 070-29 75 181, Göran Svensson Ledarna, 070-68 88 054, Lars-Inge Gustavsson SEKO, 073-04 99 876.
Företag: Experis Engineering
Ort: Växjö
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga E.ON Elnät söker projektör lokalnät jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: E.ON Elnät söker projektör lokalnät

Anläggningsingenjör till Fastighetsbolag inom Perstorpkoncernen
Perstorp Fastighets AB som ingår i Perstorpkoncernen förvaltar byggnader, vägar och övriga markområden inom Perstorp Industripark. Perstorp Industripark består av ett cirka 110 ha stort industriområde med ett hundratal byggnader för både industriellt och administrativt ändamål. Ett 20-tal hyresgäster är idag etablerade på området. Perstorp Fastighets ABs verksamhetsområde omfattar enheterna bygg/anläggningsprojekt, fastighetsunderhåll och mark/anläggningsunderhåll. I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Arbetsbeskrivning Att förvalta och underhålla markanläggningen åt kemi- och industriföretag innebär många spännande utmaningar samtidigt som det ställer stora krav. Man arbetar nära produktionen/processen och måste ha förståelse för vad som är viktigt för respektive anläggning så att verksamheten kan vara igång dygnet runt. Man har många kontaktytor bland brukarna och samarbetar i många frågor i det dagliga arbetet så väl som framåt i tiden. Man är en kugge i helheten där hyresgästernas problem också är dina problem och därför måste man visa på stor flexibilitet och initiativkraft. I rollen som anläggningsingenjör ansvarar du för den dagliga funktionen genom att planera och leda underhållsarbeten på mark och anläggningar, du samordnar entreprenörernas insatser och är beställarens representant för att säkerställa verksamhetens krav på kvalitet, säkerhet, ekonomi och genomförande tid. Du arbetar även med dagliga inrapporterade felanmälningar. I underhållsarbetet och driften ingår områden som t.ex. parkvård, vägar, planer, järnväg, betongkonstruktioner, VA och övriga markförlagda system. När det kommer till den praktiska hanteringen av markanläggningar så krävs det god materialkännedom och kunskap om hur man arbetar med olika arbetsmetoder. Du resursplanerar även för verksamhetens arbetsuppgifter och agerar arbetsledare vid de projekt som tilldelats enligt överenskommelse. Du skall vara van att leda entreprenörer och kunna bistå med kalkyler, planering och uppföljning samt att dokumentera genomfört arbete. Fastighetsbolaget består av 7 personer som samtliga har beställarfunktioner då alla jobben läggs ut på entreprenörer och samarbetspartners. Du rapporterar till VD för fastighetsbolaget. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placeringsort Perstorp. Vem är du? Du har minst en gymnasial utbildning inom relevant område samt minst 5 års arbetslivserfarenhet av liknande arbete. Du trivs med att arbeta med anläggningsarbeten och vill fortsätta att utvecklas. Förutom den praktiska kunskapen är det bra om du har kännedom om kostnader för både material och arbetsmetoder, så att rätt åtgärd kan beslutas utefter varje situation och tillfälle. Som person är du social och har en diplomatisk ådra då du arbetar i en servicefunktion. Du trivs med att ha många kontaktytor. Tjänsten kräver att du är självständig och drivande då mycket av arbetet är proaktivt. Kontaktperson Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök” med ett registrerat och uppdaterat CV. Vi går nu in i semestertider. Dina frågor får du gärna ställa från den 16/8 till Markus Holmgren på Experis Engineering, tel: 042-37 16 42. Skicka gärna in ditt CV först och kom med frågor sedan. Välkommen med din ansökan och trevlig sommar!
Företag: Experis Engineering
Ort: Perstorp
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Anläggningsingenjör till Fastighetsbolag inom Perstorpkoncernen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Anläggningsingenjör till Fastighetsbolag inom Perstorpkoncernen

Drift- och Underhållschef sökes till Enercon Windtower Production i Malmö
Enercon Windtower Production AB (EWP) i Malmö är ett helägt dotterbolag till Tyska ENERCON. Med produktion på tre kontinenter och verksamhet i 33 länder med ca 16 000 medarbetare är ENERCON ett av de marknadsledande företagen i världen och tillverkar vindkraftverk med state-of-the-art design. Enercon i Malmö har ca 200 anställda och en omsättning år 2012 var ca 450Mkr. Vid anläggningen i västra hamnen serietillverkas vindkraftstorn och generatorkomponenter. I dagsläget levererar vi 6 vindkraftstorn i veckan. Arbetsbeskrivning Som Drift- och Underhållschef är du ansvarig för tillgängligheten av maskinerna i EWP's anläggning, för att säkerställa att produktionen når sina produktivitets- och kvalitetsmål. Produktionsanläggningen består av många maskiner i en ”24/7-miljö”. Därför blir underhållsfunktionen en särskilt viktigt funktion för att klara av fabrikens målsättningar. Du kommer att ingå i produktionsledningsgruppen samt rapportera till produktionschefen. Huvuduppgifterna i uppbyggnadsfasen är att: • Designa och skapa rätt organisation (identifiera, rekrytera, samla teamet kring målsättningar). • Föreslå vilka delar av funktionen som skall outsourcas och förhandla underhållstjänster • Skapa effektiva rutiner och arbetssätt för att säkerställa tillgänglighet och ett smart, proaktivt underhållssystem. Vem är du? Vi söker dig som är ingenjör med ett stort teknisk intresse och erfarenhet från att leda drift- och underhållsarbete inom den tillverkande industrin, där höga krav har ställts på tillgänglighet och planering och där ständiga förbättringar genom Lean/TPM är en självklarhet. Vi ser gärna att du har varit med att bygga upp en underhållsfunktion tidigare i din karriär och du har en vilja och förmåga att skapa kundorienterade, kompetenta team. Du är lösningsorienterad och trivs i en miljö med rak kommunikation präglad av samarbete för att uppnå gemensamma mål. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Kontaktperson Vi gör löpande urval och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. För mer information, kontakta rekryteringskonsult Christofer Dahlman, Tel. 040-660 6334 (semester v28-31) Experis AB är ett auktoriserat konsultföretag - www.experis.se
Företag: Experis Engineering
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Drift- och Underhållschef sökes till Enercon Windtower Production i Malmö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Drift- och Underhållschef sökes till Enercon Windtower Production i Malmö

Arbetsledare Kvalitetskontroll (QC) till Oatly AB
Oatly AB är ett innovativt företag med stark framtidstro och engagerade medarbetare som utvecklar, producerar och säljer unika havrebaserade livsmedel. Vi är i dagsläget drygt 50 anställda och finns med egen produktionsanläggning i Landskrona. Med en expansiv tillväxt på en internationell marknad har vi många spännande utmaningar och projekt framför oss. Läs mer på www.oatly.com Oatly AB är i ett expansivt skede och utökar med en ansvarig till avdelningen för kvalitetskontroll (QC). I denna rekrytering samarbetar vi med Experis Engineering. Arbetsbeskrivning Som ansvarig för kvalitetskontroll (QC) blir din huvudsakliga roll att utveckla och leda det operativa arbetet inom avdelningen. Avdelningen består idag av tre personer som arbetar såväl administrativt som med mikrobiologiska, kemiska och sensoriska analyser. I ditt ansvar ingår också att se över och förbättra rutiner och processer för din avdelning samt att vara ett stöd till andra avdelningar för att producera med rätt kvalitet och undvika avvikelser. Tillsammans med dina medarbetare arbetar du med ständiga förbättringar för att bli mer effektiva. Du kommer att ingå i HACCP-teamet samt vara delaktig vid interna och externa revisioner. Du ansvarar för inköp av instrument och förbrukningsvaror. I ditt arbete kommer du i nära kontakt med kvalitetssäkring, produktion och produktutveckling/innovation. Du kommer att ingå i kvalitets- och miljöorganisationen och rapporterar till vår Kvalitets- och Miljöchef. Vi ser gärna manliga sökande då vår organisation idag endast består av kvinnor. Vem är du? Du har en teknisk högskoleutbildning eller motsvarande och har goda kunskaper i livsmedelskemi, mikrobiologi, HACCP och produktsäkerhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av kvalitetskontroll och gärna då inom mejeri- eller annan livsmedelsindustri. Det är också starkt meriterande om du arbetat i ledande befattning tidigare så du vet vad det innebär att leda och utveckla personal. Som person är du initiativrik, noggrann och resultatinriktad. Du är intresserad av människor och trivs med att leda och utveckla personal. Du är tydlig i din kommunikation och står för dina beslut. Oatly befinner sig i tillväxt vilket ställer krav på hur du och organisationen tacklar förändringar. Du blir involverad i många olika frågor och projekt som sker samtidigt. Det kräver att du trivs i denna miljö och är flexibel. Du har även en god förmåga att se helheten samtidigt som du kan driva ett utredningsprojekt och gå ner djupare i detaljer. I tjänsten ingår en del utländska kontakter så det är en förutsättning att du talar och skriver engelska. Kontaktperson Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök” med ett registrerat och uppdaterat CV. Då vi går in i semestertider ber vi om överseende med att processen tar sin tid. Du får gärna ställa dina frågor till Markus Holmgren på Experis Engineering, tel: 042-37 16 42 från den 16 augusti. Skicka gärna in ditt CV först och kom med frågor sedan. Välkommen med din ansökan och trevlig sommar!
Företag: Experis Engineering
Ort: Landskrona
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Kvalitetskontroll (QC) till Oatly AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Kvalitetskontroll (QC) till Oatly AB


Sök lediga jobb Experis Engineering

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se