Exportsäljare till Isoflex jobb - lediga jobb

Exportsäljare till Isoflex jobb Exportsäljare till Isoflex jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Exportsäljare till Isoflex. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Exportsäljare till Isoflex. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Exportsäljare till Isoflex- Borlänge

  2. Exportsäljare till Isoflex- Säter


Mer beskrivning

Exportsäljare till Isoflex
Isoflex AB utvecklar och säljer isoleringslösningar till tåg- och byggbranschen. Vi har unika produkter som fortsätter ge oss stora framgångar på marknaden. Vi levererar våra produkter till ett 20-tal europeiska länder samt Kina och Indien. Företaget omsätter cirka 50 MSEK, varav 95% kommer från vår export. Läs mer om oss på www.isoflex.se. Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla våra befintliga kundrelationer och etablera nya. En viktig uppgift är att skapa nya affärer och agera projektledare i de uppdrag vi levererar till våra kunder. Du har en nyckelroll för att säkerställa att vi levererar med förväntad kvalitet och hittar nya vägar ut på marknaden. Du måste ha erfarenhet av internationell teknisk försäljning. Att du behärskar såväl engelska som tyska på en avancerad nivå är en annan förutsättning. Jobbet ställer stora krav på självständighet och ansvarskänsla. Det är viktigt att du kan skapa hållbara och professionella relationer. Att du har en teknisk bakgrund, har ett högt engagemang och vill vara med på vår fortsatta expansion är viktigt för oss. Registrera din ansökan via ansök-knappen nedan den senast 31 augusti
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Borlänge
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Exportsäljare till Isoflex jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Exportsäljare till Isoflex

Exportsäljare till Isoflex
Isoflex AB utvecklar och säljer isoleringslösningar till tåg- och byggbranschen. Vi har unika produkter som fortsätter ge oss stora framgångar på marknaden. Vi levererar våra produkter till ett 20-tal europeiska länder samt Kina och Indien. Företaget omsätter cirka 50 MSEK, varav 95% kommer från vår export. Vi finns i Gustafs. Läs mer om oss på www.isoflex.se.  Ditt uppdrag är att fortsätta utveckla våra befintliga kundrelationer och etablera nya. En viktig uppgift är att skapa nya affärer och agera projektledare i de uppdrag vi levererar till våra kunder. Du har en nyckelroll för att säkerställa att vi levererar med förväntad kvalitet och hittar nya vägar ut på marknaden. Du måste ha erfarenhet av internationell teknisk försäljning. Jobbet ställer stora krav på självständighet och ansvarskänsla. Det är viktigt att du kan skapa hållbara och professionella relationer. Att du har en teknisk bakgrund, har ett högt engagemang och vill vara med på vår fortsatta expansion är viktigt för oss. Intresserad? Kontakta Ulf Alexandersson, 070 - 260 50 00, på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering.  Ansök via ansök-knappen nedan, senast den 7 juni.     Tidplan: Uppstart av uppdrag genom godkännande av grunddokument för processen i form av befattningsbeskrivning, kravprofil, exponeringsplan och tidplan. Exponering enligt plan inleds 22 maj.   v. 21 - 23 Exponering och sökning efter potentiella kandidater pågår. Sista ansökningsdag, söndag 7 juni. v. 24 Analys, värdering och urval av inkomna kandidater. Bokning av intervjuer. v. 25 Sprint intervjuar valda kandidater. Återkoppling till ej valda kandidater. Presentation av slutkandidater för Isoflex. v. 26 Presenterade kandidater intervjuas av Isoflex. Sprint gör referenstagningar. v. 27 Beslut om vem som erbjuds tjänsten. Sprint återkopplar till ej valda intervjuade kandidater.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Säter
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Exportsäljare till Isoflex jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Exportsäljare till Isoflex


Sök lediga jobb Exportsäljare till Isoflex

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se