Extrahjälp som digital analytiker jobb - lediga jobb

Extrahjälp som digital analytiker jobb Extrahjälp som digital analytiker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Extrahjälp som digital analytiker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Extrahjälp som digital analytiker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Extrahjälp som digital analytiker- Stockholm

  2. Extrahjälp som digital analytiker- Stockholm

  3. Extrahjälp som digital analytiker - helger- Stockholm


Mer beskrivning

Extrahjälp som digital analytiker
Anegy är landets ledande konsultbolag inom digital strategi för några av Sveriges och världens mest etablerade varumärken. I takt med ett eskalerande behov från marknaden söker vi en extrahjälpande analytiker som kommer agera som resurs till ledande digitalstrateg för en varierande mängd uppgifter som relaterar till kampanjer och analys. Dina arbetsuppgifter kräver en god analytisk anda samt prestigelös och glad inställning till allt från stort till smått. Du ska helst vara grym på Excel samt vara noggrann. För att lyckas är det ett plus om du förutom nedan nämnda färdigheter gillar snabba puckar. 1. Du är snabb, nyfiken, vaken, inte rädd för att någon gång jobba kvällar. 2. Du är självgående (kommer dock arbeta nära en erfaren coachande kollega), tar egna initiativ och förstår när det är viktigt att saker hellre görs snabbt än bra och vice versa. 3. Du är ordningsam, bra på att strukturera och hålla koll på saker, framför allt siffror. 4. Har goda kunskaper inom Excel (utöver det är färdigheter inom Google Analytics ett plus) Ett extra plus med brinnande intresse för marknadsföring och/eller internet i allmänhet, och digital marknadsföring och sociala medier i synnerhet - det här är ett av få jobb där det är positivt att du bara måste in på FB, favorit-appen lr foki-bloggen 10 ggr/dag. Tjänsten är flexibel så det går bra om du är student eller kan jobba endast halvtid. Tjänsten påbörjas som en projektanställning med möjlighet till förlängning. Du kommer jobba som assistent direkt under en av våra onlinestrateger, på trevligt kontor 50 meter från Stureplan. Ditt svar vill vi ha per mail, med mer formell cv + foto + persondata som bilaga.
Företag: ANEGY ONLINE MARKETING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Extrahjälp som digital analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrahjälp som digital analytiker

Extrahjälp som digital analytiker
Anegy är landets ledande konsultbolag inom digital strategi för några av Sveriges och världens mest etablerade varumärken. I takt med ett eskalerande behov från marknaden söker vi 1-2 extrahjälpande analytiker (10-25%) som kommer agera som resurs till ledande digitalstrateg för en varierande mängd uppgifter som relaterar till kampanjer och analys. Jobbet passar med fördel som extrajobb till studier, där dina arbetsuppgifter kräver en god analytisk anda samt prestigelös och glad inställning till allt från stort till smått. Du ska helst vara grym på Excel samt vara noggrann. För att lyckas är det ett plus om du förutom nedan nämnda färdigheter gillar snabba puckar. 1. Du är snabb, nyfiken, vaken, inte rädd för att någon gång jobba kvällar. 2. Du är självgående (kommer dock arbeta nära en erfaren coachande kollega), tar egna initiativ och förstår när det är viktigt att saker hellre görs snabbt än bra och vice versa. 3. Du är ordningsam, bra på att strukturera och hålla koll på saker, framför allt siffror. Ytterligare fördel om du skriver bra och är bra på presentationer. 4. Du har goda kunskaper inom Excel (utöver det är färdigheter inom Google Analytics ett plus) Ett extra plus med brinnande intresse för marknadsföring och/eller internet i allmänhet, och digital marknadsföring och sociala medier i synnerhet - det här är ett av få jobb där det är positivt att du bara måste in och tweeta, posta, pinta, appa lr kolla favvo -bloggen 10 ggr/dag. Tjänsten är flexibel så det går bra om du är student eller kan jobba endast deltid. Tjänsten påbörjas som en projektanställning med möjlighet till förlängning och för rätt person goda befordringsmöjligheter. Du kommer jobba som assistent direkt under en av våra digitala strateger, på trevligt kontor 75 meter från Stureplan. Ditt svar vill vi ha per mail, med mer formell cv + foto + persondata som bilaga.
Företag: ANEGY ONLINE MARKETING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Extrahjälp som digital analytiker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrahjälp som digital analytiker

Extrahjälp som digital analytiker - helger
Anegy är landets ledande konsultbolag inom digital strategi för några av Sveriges och världens mest etablerade varumärken. I takt med ett eskalerande behov från marknaden söker vi 1 extrahjälpande analytiker (15-35%) som kommer agera som resurs till ledande digitalstrateg för en varierande mängd uppgifter som relaterar till analys av sajter/kampanjer/sociala medier lr dyl. . Jobbet passar med fördel som extrajobb till studier, där dina arbetsuppgifter kräver en god analytisk anda samt prestigelös och glad inställning till allt från stort till smått. Du behöver inte "kunna" webbanalys (vi lär dig), men ska helst vara grym på Excel samt vara noggrann. För att lyckas är det ett plus om du förutom nedan nämnda färdigheter gillar snabba puckar. 1. Du är snabb, nyfiken, vaken, inte rädd för att jobba helger lr någon gång kvällar 2. Du är självgående (kommer dock arbeta nära en erfaren coachande kollega), tar egna initiativ och förstår när det är viktigt att saker hellre görs snabbt än bra och vice versa. 3. Du är ordningsam, bra på att strukturera och hålla koll på saker, framför allt siffror. Ytterligare fördel om du skriver bra och är bra på presentationer. 4. Du har goda kunskaper inom Excel (utöver det är färdigheter inom exv. Google Analytics ett plus) Ett extra plus med brinnande intresse för marknadsföring och/eller internet i allmänhet, och digital marknadsföring och sociala medier i synnerhet - det här är ett av få jobb där det är positivt att du bara måste in och tweeta, posta, pinta, appa lr kolla favvo -bloggen varje timme. Tjänsten är flexibel så det går bra om du är student eller kan jobba endast deltid. Tjänsten påbörjas som en projektanställning med möjlighet till förlängning. För rätt person finns goda befordringsmöjligheter. Du kommer jobba som assistent direkt under en av våra digitala strateger, på trevligt kontor 75 meter från Stureplan. Ditt svar vill vi ha per mail, med mer formell cv + foto + persondata som bilaga.
Företag: ANEGY ONLINE MARKETING AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extrahjälp som digital analytiker - helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrahjälp som digital analytiker - helger


Sök lediga jobb Extrahjälp som digital analytiker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se