Extrajobb som ekonomiassistent jobb - lediga jobb

Extrajobb som ekonomiassistent jobb Extrajobb som ekonomiassistent jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Extrajobb som ekonomiassistent. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Extrajobb som ekonomiassistent. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 2. Student för extrajobb som ekonomiassistent- Göteborg

 3. Extrajobb som ekonomiassistent- Göteborg

 4. Student till extrajobb som ekonomiassistent!- Karlstad

 5. Extrajobb som ekonomiassistent på Volkswagen Finans- Stockholm

 6. Extrajobb som ekonomiassistent- Örebro

 7. Extrajobb som ekonomiassistent på vårt kontor i Stockholm- Stockholm

 8. Student till extrajobb som ekonomiassistent!- Stockholm

 9. Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg- Helsingborg

 10. Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg- Helsingborg

 11. Driven student till extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 12. Student till extrajobb som ekonomiassistent- Danderyd

 13. Extrajobb som ekonomiassistent!- Halmstad

 14. Extrajobb som ekonomiassistent!- Helsingborg

 15. Extrajobb som ekonomiassistent Umeå- Umeå

 16. Extrajobb som ekonomiassistent- Norrköping

 17. Meriterande extrajobb som ekonomiassistent- Kalmar

 18. Meriterande extrajobb som ekonomiassistent- Kalmar

 19. Ledigt extrajobb som ekonomiassistent i Solna!- Stockholm

 20. Extrajobb som ekonomiassistent till statlig myndighet!- Göteborg

 21. Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 22. Extrajobb som ekonomiassistent i centrala Linköping- Linköping

 23. Spännande extrajobb som ekonomiassistent- Göteborg

 24. Extrajobb som ekonomiassistent- Kramfors

 25. Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 26. Extrajobb som ekonomiassistent hos ett framgångsrikt företag!- Jönköping

 27. Ledigt extrajobb som ekonomiassistent mot den norska marknaden!- Stockholm

 28. Ambitiös student till extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 29. Extrajobb som ekonomiassistent- Linköping

 30. Spännande extrajobb som ekonomiassistent- Göteborg

 31. Extrajobb som ekonomiassistent!- Halmstad

 32. Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent- Stockholm

 33. Ekonomistudent till extrajobb som ekonomiassistent- Jönköping

 34. Extrajobb som ekonomiassistent- Jönköping

 35. Extrajobb som ekonomiassistent till företag inom aktiehandel- Stockholm

 36. Extrajobb som ekonomiassistent!- Halmstad

 37. Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos NOA Potions!- Stockholm

 38. Extrajobb som ekonomiassistent!- Eskilstuna

 39. Extrajobb som ekonomiassistent + sommarjobb- Luleå

 40. Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos Otera Ratel i Sollentuna!- Stockholm


Mer beskrivning

Extrajobb som ekonomiassistent
Arena Personal AB Om företaget Till vår uthyrningsverksamhet söker vi ett flertal ekonomiassistenter för uppdrag på deltid. Vi tror att jobbet kan passa utmärkt för sig som är student och vill ha ett extraarbete då arbete sker vid behov med tjänstgöring upp till halvtid. Du kommer att bli anställd av Arena Personal och arbeta som uthyrd medarbetare hos våra kunder för ett eller flera uppdrag. Våra kunder finns belägna runt om i hela Storstockholm. Arbetsuppgifter Vi tror att du har arbetat med ekonomi under en period och har kommit i kontakt med följande arbetsuppgifter, även om du kanske inte har arbetat med samtliga: • Kundreskontra såsom fakturering, bokning av inbetalningar, räntedebitering/kravhantering/inkasso • Leverantörsreskontra såsom kontering av fakturor, registrering av fakturor, förbereda/skicka/bokföra betalningar • Avstämning av reskontror, likvidkonton och periodiseringskonto Din profil För att vara aktuell för uppdragen, har du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter. Som person är du positiv, prestigelös, flexibel och noggrann samt har ett öga för siffror och struktur. För att klara av jobbet har du goda kunskaper i Office-paketet, i synnerhet Excel. Det är meriterande om du har erfarenhet av ett eller flera olika ekonomisystem. Varmt välkommen med din ansökan bestående av ett CV och gärna ett personligt brev via vår hemsida (registreringsprocessen tar ca 30 sekunder). Ange gärna i din ansökan när du kan tillträda en ny tjänst/uppsägningstid. Vi vill tipsa dig om att söka redan i dag då intervjuer sker Vi ser fram emot din ansökan! Om oss Arena Personal är experter på rekrytering och bemanning. Vi är verksamma över hela landet och har rätt storlek för att leverera de mest komplexa volymuppdragen och är tillräckligt nära marknaden för att hitta unika kompetenser. Vi är din personliga bemanningspartner. Som en del av Aktriva-koncernen, där även Arbetslivsresurs ingår, är vi en komplett HR-partner som erbjuder organisationsutveckling, omställning, rehabilitering, rekrytering och bemanning.
Företag: Arena Personal AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Student för extrajobb som ekonomiassistent
Komet hyr ut och rekryterar - från student till professionell. Att arbeta som konsult hos oss på Komet är ett bra sätt att starta eller fortsätta karriären på, oavsett om du fortfarande studerar eller har hunnit vara ute i arbetslivet ett tag. Vi rekryterar också inom en mängd olika områden och branscher och kan erbjuda varierande och spännande uppdrag med olika krav på erfarenhet. Komet ingår i Proffice-koncernen. Proffice är ett av Nordens största specialistföretag inom bemanning. Med engagemang och lyhördhet hjälper vi människor och företag att hitta lösningar för att utvecklas. Komet söker för kunds räkning en student som vill arbeta extra som ekonomiassistent hos vår kund i Alingsås. Vår kund tillhandahåller industriförnödenheter och industrikomponenter samt därtill relaterade tjänster till industri- och byggsektorn i Norden. Och behöver nu förstärka organisationen med en ekonomiassistent. Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent är din uppgift att checka fakturor mot inköpsorder och lagerloggning. Vidare scannar du fakturor och attesterar digitalt. Du jobbar med kundreskontra och mycket jobb sköts via datorn. De flesta förfrågningar skickas via mail. Utmaningen i tjänsten är att hitta flödet och hinna med alla arbetsuppgifter under månaden. Är du personen vi söker? Personen vi söker studerar en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vidare har rätt kandidat god datavana och det är ett krav på vana av att arbeta i officepaketet speciellt excel. Viktigt är att du är en lyhörd person som är noggrann och snabb i tanken. Du trivs med ett standardiserat arbetssätt och tycker om att ha et kontinuerligt arbetsschema. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande så sök tjänsten redan idag! Ansökan: Du registrerar enkelt din ansökan via nedanstående formulär vi har tyvärr ingen möjlighet att hantera ansökningar via mail. Information om uppdraget Start: Oktober Arbetstid: 8-17,1 dag i veckan fram till årsskiftet Lön: Enligt kollektivavtal Detta är ett uppdrag som ingår i vår uthyrningsverksamhet vilket innebär att Du kommer att vara anställd av Komet men arbeta ute hos en av våra kunder.
Företag: Komet Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Student för extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student för extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Inför kommande uppdrag söker vi dig som är intresserade av att arbeta deltid i vår uthyrningsverksamhet. Då kundernas önskemål varierar kommer även dina arbetsuppgifter att skifta beroende på uppdrag. I stora drag så kommer du att få arbeta med leverantörsreskontra, kundreskontra, faktureringar samt sedvanliga arbetsuppgifter tillhörande ekonomiassistent. Anställningen är på timmar och arbetstiderna varierar och är enligt överenskommelse. Vem är du? Du har en annan huvudsaklig sysselsättning, till exempel studier eller eget företag som du vill kombinera med ett extrajobb. Som person söker vi dig som är självständig, ansvarsfull, noggrann och har hög integritet. Det är en bred och varierande tjänst och för att klara detta behövs en positiv grundinställning och drivkraft. Meriterande är en pågående högskoleutbildning inom ekonomi alternativt industriell ekonomi eller logistik. Vi ser gärna att du har ett par års arbetslivserfarenhet inom området. Du har goda kunskaper i engelska och svenska samt är flexibel i dina arbetsuppgifter. Fördel är om du har arbetat i ekonomiprogram såsom SAP, VISMA och Navision samt har goda kunskaper i Officepaketet. Vad kan vi erbjuda dig? Du får möjlighet att skaffa dig erfarenheter från olika arbetsplatser och branscher samt chans att bygga upp ett stort kontaktnät. Vi samarbetar med många attraktiva företag och kan öppna dörren till intressanta och spännande uppdrag. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker ovan nämnda tjänst via ansökningslänken nedan. Urval sker löpande och vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Örnmark via mornma@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Student till extrajobb som ekonomiassistent!
Studerar du ekonomi och vill samla på dig värdefull erfarenhet inför kommande arbetsliv? Då har Adecco Student uppdraget för dig! Just nu söker vi ekonomiassistent på deltid till vår kund i Karlstad! Hur ser din arbetsdag ut som ekonomiassistent? På kontoret jobbar idag 6 personer och du kommer att få avlasta dom i det löpande arbetet inom ekonomi. Framförallt rör det sig om att göra avstämningar i bokföringen, scanna/betala fakturor och till viss del fakturerering. Du granskar siffror och är uppmärksam på eventuella fel du stöter på. Du får möjligheten att jobba ca 2 dagar i veckan för att samla på sig värdefull erfarenhet inför framtiden samtidigt som du drygar ut studentkassan. Dagarna och tiderna är mycket flexibla så du kan kombinera det med skolan på bästa sätt. Vem trivs här? Du som studerar ekonomi eller motsvarande kommer trivas här. Grundläggade kunskaper i bokföring är en förutsättning för att klara av arbetet. Som person är viktigt att du är noggrann och inte lämnar något åt slumpen. I övrigt kommer dina kollegor uppskatta dig för din positivitet, nyfikenhet och ditt driv. Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Du blir anställd som konsult i Adecco Student som erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.   Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Student till extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till extrajobb som ekonomiassistent!

Extrajobb som ekonomiassistent på Volkswagen Finans
Som administratör på ekonomiavdelningen hos Volkswagen Finans i Södertälje består den största delen av jobbet av att placera inbetalningar, göra rättelser och hantera avvikelser. Det är en komplex uppgift som kräver stor analytisk förmåga. Uppdraget kommer att starta med en bra introduktion. Vem är du Vi söker dig som studerar någon typ av ekonomiutbildning och söker ett meriterande extrajobb att komplettera dina studier med och lägga till i CV:t. Du bör ha minst två års erfarenhet av ekonomistudier eller liknande arbete. Du bör även ha mycket goda kunskaper i Excel. Vi ser gärna att du ser långsiktigt på jobbet och att du räknar med att stanna minst ett år samt att du är beredd att arbeta 4-5 dagar per månad vid månadsskiften då ekonomiavdelningen har som mest att göra. Det finns även möjlighet att få jobba heltid under jullov och sommarlov. Vi erbjuder dig Ett meriterande extrajobb på ett globalt bilfinansieringsföretag. Uppdraget är på deltid vid behov och du jobbar framförallt vid månadsskiften men även andra dagar i månaden kan förekomma. Volkswagen Finans har valt att samarbeta med bemanningsföretaget Next u i denna bemanning vilket innebär att du kommer vara anställd av Next u.   Volkswagen Finans Sverige AB (publ) erbjuder finansiering och tillhörande tjänster för att skapa förutsättningar för återförsäljare inom Volkswagen-gruppen att sälja fler bilar. Vi erbjuder bland annat kundfinansiering i form av leasing eller lån, serviceavtal, försäkring, personalbil och hantering/administration av bilpark med mera. Vi erbjuder även finansieringslösningar specifikt för återförsäljarnas verksamhet. Bolaget står under Finansinspektionens tillsyn. Volkswagen Finans Sverige är ett helägt dotterbolag till Volkswagen Financial Services AG, Tyskland som i sin tur är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG, Tyskland. Next u är rekryterings- och bemanningsföretaget som tittar på människor, inte papper. Vi vet att det är människor som gör skillnaden mellan bra företag och fantastiska företag. Det är därför vi arbetar med videobaserade tjänster. Då får du en mer rättvis bild av både kandidater och jobb - inte bara tjusiga ord i ett CV eller i en annons. Urval och intervjuer sker löpande och vi kommer att tillsätta tjänsten så fort vi har hittat rätt person.
Företag: Next u AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent på Volkswagen Finans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent på Volkswagen Finans

Extrajobb som ekonomiassistent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är nybliven student och som vill arbeta extra vid behov hos en av våra kunder som ekonomiassistent. I arbetet ingår bl a in- och utbetalningar, löpande bokföring, fakturering mm. Arbetstiderna är dagtid och uppdraget startar under oktober/november. Vem är du? Vi söker dig som är nybliven student och som söker ett långvarigt extra-arbete vid sidan om. Du har god datorvana, framför allt i Excel. Du är noggrann, strukturerad och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student
Ort: Örebro
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent på vårt kontor i Stockholm
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag som funnits sedan 2008. På kontoret vid Hornstull i Stockholm arbetar idag 44 personer och vi har därtill kontor i Malmö och Göteborg. Vi har sedan vi startade haft en stark positiv tillväxt och som ett led i det söker vi nu en ekonomiassistent. Vår företagskultur präglas av ett positivt arbetsklimat, ett högt tempo och kontinuerlig utveckling. Vi värdesätter den egna drivkraften och viljan att utvecklas både i rollen och genom att växa inom företaget. Arbetsuppgifter: I rollen som ekonomiassistent kommer du bland annat att arbeta med leverantörsreskontra, kontering samt administrering av anställningsavtal. Arbetet sker dels i Visma SPCS och i Visma Lön 600. Du kommer att tillhöra vår ekonomiavdelning som i dagsläget består av två personer. Tjänsten är på deltid, omkring 16 timmar i veckan. Profil: -Pågående utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning -Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter -God datorvana -Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska Personliga egenskaper Vi söker dig som är serviceminded, noggrann, självgående och social. Du är ödmjuk inför att lära dig nya saker och trivs i en roll där du får ta ansvar och växa med uppgiften. Vidare ser vi att du är trygg med dig själv, även inför oväntade utmaningar. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Övrig information: Start: December Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08-40024050 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval av ansökningar. Sökord: extrajobb, ekonomi, student, leverantörsreskontra
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent på vårt kontor i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent på vårt kontor i Stockholm

Student till extrajobb som ekonomiassistent!
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande ekonomistudent till rollen som ekonomiassistent på bank. Banken är belägen på Södermalm och du kommer ingå i ett ekonomiteam på sex personer. Detta är ett extrajobb. Tjänstebeskrivning I rollen som Ekonomiassistent kommer du bland annat upprätta och skicka ut fakturor och genomföra inkassosamtal. Du har mycket kontakt med såväl kunder som leverantörer via telefon och mail. Det här är rollen för dig som studerar ekonomi och vill få meriterande arbetserfarenhet som ekonomiassistent hos en etablerad aktör. Lämplig bakgrund Vi söker dig som studerar ekonomi vid högskola/universitet och har en grundläggande förståelse av ekonomi och redovisning. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Du är flytande i svenska och engelska i tal och skrift. Som person är du driven och ansvarstagande. Du har en utmärkt social förmåga som gör att du har lätt för att kommunicera med och samarbeta med andra. Vidare är du noggrann och strukturerad. Du fungerar utmärkt i såväl självständigt arbete som i arbete i grupp. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW . Uppdraget är extra vid behov under terminer och periodvis heltid under sommaren.  Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Student till extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till extrajobb som ekonomiassistent!

Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg
Professional Consulting Vi söker nu för kunds räkning en långsiktig ekonomiassistent. Vår kund är ett i Norden ledande företag inom express- och budtjänster och har sitt kontor i Helsingborg. Du blir anställd av Professional Consulting, men arbetar ute hos kund Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att boka och registrera fakturor i kundens datasystem. Längre fram kan det också bli aktuellt att stötta kund vid bokslut. Arbetet är förlagt på två vardagar i vecken och arbetstiderna kan variera mellan heldagar (8-17) eller halvdagar ex 8-12 eller 13-17 efter överenskommelse. Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola. Du ska vara i början av din utbildning och ha möjlighet att arbeta minst två halvdagar i veckan samt vid semester och sommar. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta de två första arbetsdagarna varje månad. Det är av stor vikt att du bor i närområdet och är mycket flexibel. Vi söker dig som är social, trevlig och karismatisk. Vidare är du mycket ansvarsfull, du skall ha lätt för att lära och snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna som efterfrågas. Vi söker dig med öppet sinne som brinner för faktureringsarbete. Personlig lämplighet är viktigast och tjänsten kräver ingen direkt erfarenhet från tidigare arbete. Huvudsaken är att du har klart för sig grunderna i företagsekonomi. Arbetet kommer påbörjas så snart vi hittar lämplig kandidat. Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg

Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg
Professional Consulting Vi söker nu för kunds räkning en långsiktig ekonomiassistent. Vår kund är ett i Norden ledande företag inom express- och budtjänster och har sitt kontor i Helsingborg. Du blir anställd av Professional Consulting, men arbetar ute hos kund Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå av att boka och registrera fakturor i kundens datasystem. Längre fram kan det också bli aktuellt att stötta kund vid bokslut. Arbetet är förlagt på vardagar ett par gånger i vecken och arbetstiderna kan variera mellan heldagar (8-17) eller halvdagar ex 8-12 eller 13-17 efter överenskommelse. Från april månad har kunden ett stort behov och kan du gå in och arbeta mycket under den perioden och över sommaren är det meriterande. Vi söker dig som studerar ekonomi på universitet eller högskola. Du ska vara i början av din utbildning och ha möjlighet att arbeta minst två-tre heldagar i veckan samt vid semester och sommar. Det är viktigt att du har möjlighet att arbeta de två första arbetsdagarna varje månad samt heltid under sommaren. Det är av stor vikt att du bor i närområdet och är mycket flexibel. Vi söker dig som är social, trevlig och karismatisk. Vidare är du mycket ansvarsfull, du skall ha lätt för att lära och snabbt sätta dig in i arbetsuppgifterna som efterfrågas. Vi söker dig med öppet sinne som brinner för faktureringsarbete. Personlig lämplighet är viktigast och tjänsten kräver ingen direkt erfarenhet från tidigare arbete. Huvudsaken är att du har klart för sig grunderna i företagsekonomi. Arbetet kommer påbörjas så snart vi hittar lämplig kandidat. Vi på Professional Consulting är experter på unga akademiker och vet hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan men också en nyttig erfarenhet och möjlighet att få en fot in i näringslivet. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Helsingborg
Publicerad : 03-04
Sök fler jobb liknande: lediga Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student sökes till extrajobb som ekonomiassistent i Helsingborg

Driven student till extrajobb som ekonomiassistent
SW är specialiserade på rekrytering och konsultverksamhet för tjänstemän. Våra tjänster och våra kunder finns inom ekonomi, bank & finans, administration, försäljning, kundservice och IT, med placering i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vår affärsidé är att tillgodose företagens behov av flexibel arbetskraft och samtidigt vara en naturlig partner vid rekryteringar. Läs mer på www.sw.se och gilla oss på Facebook! SW söker för kunds räkning en driven och ansvarstagande ekonomistudent till en tjänst som ekonomiassistent. Tjänsten är ett extrajobb som innebär 4-8h/månaden samt finns det mycket god chans till heltid under sommaren 2015. Startdatum är 2014-08-01. Kunden är ett väletablerat, svenskt industriföretag som arbetar internationellt. Kontoret är beläget i centrala Stockholm med trevlig utsikt. Tjänstebeskrivning I rollen som Ekonomiassistent kommer du huvudsakligen arbeta med leverantörsreskontra med inscanning av fakturor. Tjänsten innebär även att du har intern kontakt med chefer och kollegor inom koncernen gällande fakturafrågor. Ambitionen är att ditt arbetsområde ska utvecklas efter tidens gång och då kommer du exempelvis få arbeta med inbetalningar på kundreskontra. Du kommer till en positiv och driven ekonomiavdelning där stämningen präglas av glatt humör, hjälpsamhet, kompetens och professionalitet. Det här är tjänsten för dig som läser ekonomi och vill visa vad du går för på en ekonomiavdelning. Du får växa in och utvecklas i rollen som ekonomiassistent på en ekonomiavdelning som arbetar med Europa som arbetsfält. Lämplig bakgrund Vi söker dig som studerar ekonomi vid universitet/högskola och har minst två år kvar på dina studier. Du är flytande i såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du är datavan och har goda kunskaper i Officepaketet. Som person är du driven och ansvarstagande. Du är noggrann och hängiven till arbetsuppgiften. Du är trygg i dig själv och har lätt för att få kontakt med människor och smälta in i en arbetsgrupp. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med anställning hos SW. Tjänsten är ett extrajobb där du förväntas cirka 4-8h/månaden. Kontraktet kommer förlängas fortlöpande eftersom kunden har ett kontinuerligt behov.. Det finns mycket god chans till sommarjobb under 2015. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Simon Jordal, 08-407 55 68. Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: SW
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Driven student till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driven student till extrajobb som ekonomiassistent

Student till extrajobb som ekonomiassistent
Vill du ha ett meriterande och utvecklande extrajobb vid sidan av dina studier? Trivs du i internationell miljö där det händer mycket och ingen dag är den andra lik? Då är det här jobbet för dig! Tobii Technology är världsledande inom hård- och mjukvarulösningar för Eye tracking och Eye control. Baserat på denna teknik skapar vi produkter för forskare, funktionshindrade, interaktionsdesigners och reklambranschen. Tobii har sedan starten 2001 varje år uppvisat mycket snabb försäljningsökning och har belönats med ett stort antal priser. Företagets huvudkontor ligger i Danderyd med filialer i USA, Tyskland, Norge, Japan och Kina. Nu söker vi nya kollegor som kan bidra till Tobii´s fortsatta framgång Tobiis finansavdelning består idag av sju personer som sköter allt ekonomiarbete i moderbolaget Tobii AB samt koncernredovisningen för Tobiis sju dotterbolag som är spridda över hela världen. Tobii växer snabbt vilket ställer stora krav på finansavdelningen. Vi utvecklas kontinuerligt och arbetar ständigt för att förbättra rutiner, arbetssätt och resultat. Nu söker vi dig som vill arbeta vid sidan av dina studier ca 2 dagar i veckan som ekonomiassistent för att avlasta vår finansavdelning. Du kommer att vara ett stöd för hela avdelningen med många varierande och spännande arbetsuppgifter, bland annat: -Löpande redovisning -Kundresekontra -Leverantörskontra -Reseräkningar -Månadsbokslutsarbete -Kontoavstämningar -Arkivering För att trivas hos oss tror vi att du är en vetgirig och hjälpsam person som uppskattar att både ta ansvar för dina arbetsuppgifter och att hjälpa kollegor när det behövs. Du uppskattar ett högt tempo där du hela tiden får lära dig nya saker samtidigt som du är noggrann med dina återkommande arbetsuppgifter. Bakgrund/Profil: -Studerar på ekonomi på universitet eller högskola, minst ett år kvar av studierna. -Gärna någon erfarenhet av att arbeta med ekonomi eller redovisning. -Talar och skriver engelska obehindrat. -Goda kunskaper i MS Office paketet, speciellt Exel. -Kan arbeta ca 2 dagar i veckan. Det är meriterande om du har erfarenhet av något av följande system, dock inget krav: -Visma Buisness -Redsoft -MediusFlow -Agda Lön Så om du vill arbeta kundnära och med kompetenta och hjälpsamma kollegor, ansök då genom att klicka på länken till vår karriärsida och ladda upp CV och personligt brev, vi tar inte emot ansökningar via mail http://www.tobii.com/en/about/careers/job-openings/job-list/details/?vacancy=1214815 . För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Finance Manager, Johan Östmark, johan.ostmark@tobii.com
Företag: Tobii Technology AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Student till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Student till extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent!
Är du student, underleverantör eller kanske bara söker ett extraarbete! Nu har vi på Adecco ett spännande uppdrag som Ekonomiassistent hos vår kund i Halmstad! Vad innebär jobbet? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta med bokföring och bokslut och andra vanligt förekommande uppgifter som ekonomiassistent. Med dina kunskaper och ditt driv hjälper du företaget att säkerställa bokslutet för året! Vem trivs här? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? Vill du jobba extra, är underleverantör eller håller på att genomföra en kandidatexamen inom ekonomi? Då är detta rätt uppdrag för dig! Du trivs med flexibla arbetstider och kan jobba ca 50%. Engelska har du inget problem med att både tala och skriva och du vet att noggrannhet och lyhördhet är dina två viktigaste egenskaper. För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco. Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent!

Extrajobb som ekonomiassistent!
Är du student, underleverantör eller kanske bara söker ett extraarbete! Nu har vi på Adecco ett spännande uppdrag som Ekonomiassistent hos vår kund i Helsingborg! Vad innebär jobbet? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta med bokföring och bokslut och andra vanligt förekommande uppgifter som ekonomiassistent. Med dina kunskaper och ditt driv hjälper du företaget att säkerställa bokslutet för året! Vem trivs här? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? Vill du jobba extra, är underleverantör eller håller på att genomföra en kandidatexamen inom ekonomi? Då är detta rätt uppdrag för dig! Du trivs med flexibla arbetstider och kan jobba ca 50%. Engelska har du inget problem med att både tala och skriva och du vet att noggrannhet och lyhördhet är dina två viktigaste egenskaper. För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco. Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent!

Extrajobb som ekonomiassistent Umeå
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning För kunds räkning söker vi en ekonomiassistent/löneadministratör. Tjänsten innefattar jobb 2dagar/vecka och extra vid behov. Arbetsuppgifterna kommer bestå av bl a allmänna administrativa uppgifter på en ekonomiavdelning. Samt arbete med löpande bokföring och att räkna dagskassor. Vem är du? Du har erfarenhet av att ha arbetat med löpande bokföring och räknat dagskassor. Som person behöver du vara noggrann, ansvarfull och självgående. Ett krav är att du har annan huvudsaklig sysselsättning. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Välkommen att söka tjänsten via ansökningslänken nedan. Då urvalsprocessen sker löpande är det av vikt att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Maria Johansson på 090- 70 23 67 Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Umeå
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent Umeå

Extrajobb som ekonomiassistent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Vi söker dig som är student eller senior och vill arbeta extra cirka 50 procent hos en av våra kunder som ekonomiassistent. I arbetet ingår bland annat in- och utbetalningar, fakturering, allmänna administrationsuppgifter med mera. Arbetstiderna är dagtid och uppdraget startar OMGÅENDE. Uppdraget är långsiktigt så vi ser att du har flera års studier kvar. Vem är du? Du är studerande till minst 51 procent på högskola- och universitet eller senior. Du har god datorvana, framförallt i Excel. Du är noggrann, strukturerad och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter. Som person är det viktigt att vara öppen, flexibel och tillmötesgående. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Vid frågor maila linda.hedlof@manpower.se Vi tar endast emot ansökningar via registrerat cv på www.manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Norrköping
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Meriterande extrajobb som ekonomiassistent
Meriterande extrajobb som ekonomiassistent Har du kunskaper i Monitor? Är du även sugen på en ny utmaning som ekonomiassistent? Letar du dessutom efter ett extrajobb att fylla ut ditt CV med? Proffice söker nu, för omgående behov, en noggrann ekonom till ett anrikt industriföretag. I tjänsten kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering, rapportering (i programmet Monitor) och redovisning i annan valuta samt tillkommande administrativa uppgifter. Som person tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann i dina uppgifter och samarbetar smidigt med andra. För att lyckas i rollen har du gymnasieexamen – kanske att du studerar ekonomi på högskola eller universitet – liksom du har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering och rapportering i Monitor. Eftersom tjänsten är på deltid, uppskattningsvis 8-10 timmar/vecka, passar den här tjänsten perfekt för dig med eget företag, du som behöver fylla ut din tid eller studerar. Observera att vi inte har lov att ta emot ansökningar via e-post på grund av Personuppgiftslagen (PUL), men vi svarar gärna på frågor. Ansök därför via länken nedan. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Kalmar Omfattning: Deltid, uppskattningsvis 8-10 timmar/vecka. Sista ansökningsdag: 2015-05-31 För information: Kontakta; Martin Sjögren | martin.sjogren@proffice.se [ mailto:martin.sjogren@proffice.se ] | Kvalifikationer: Gymnasieexamen och erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering och rapportering i Monitor. Meriterande om du har erfarenhet av fakturering i annan valuta mot utlandet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Meriterande extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Meriterande extrajobb som ekonomiassistent

Meriterande extrajobb som ekonomiassistent
Meriterande extrajobb som ekonomiassistent Har du kunskaper i Monitor? Är du även sugen på en ny utmaning som ekonomiassistent? Letar du dessutom efter ett extrajobb att fylla ut ditt CV med? Proffice söker nu, för omgående behov, en noggrann ekonom till ett anrikt industriföretag. I tjänsten kommer du att arbeta med kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering, rapportering (i programmet Monitor) och redovisning i annan valuta samt tillkommande administrativa uppgifter. Som person tror vi att du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann i dina uppgifter och samarbetar smidigt med andra. För att lyckas i rollen har du gymnasieexamen – kanske att du studerar ekonomi på högskola eller universitet – liksom du har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering och rapportering i Monitor. Eftersom tjänsten är på deltid, uppskattningsvis 8-10 timmar/vecka, passar den här tjänsten perfekt för dig med eget företag, du som behöver fylla ut din tid eller studerar. Observera att vi inte har lov att ta emot ansökningar via e-post på grund av Personuppgiftslagen (PUL), men vi svarar gärna på frågor. Ansök därför via länken nedan. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Kalmar Omfattning: Deltid, uppskattningsvis 8-10 timmar/vecka. Sista ansökningsdag: 2015-06-30 För information: Kontakta: Setareh Moshtaghi | setareh.moshtaghi@proffice.se | Kvalifikationer: Gymnasieexamen och erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, fakturaregistrering och rapportering i Monitor. Meriterande om du har erfarenhet av fakturering i annan valuta mot utlandet. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Kalmar
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Meriterande extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Meriterande extrajobb som ekonomiassistent

Ledigt extrajobb som ekonomiassistent i Solna!
Manpower Student söker nu ekonomiassistenter till vårt kundföretag med placering i Solna. Är du noggrann, ansvarsfull och serviceminded? Då är detta extrajobbet för dig! Hur är företaget där jag kommer att jobba? Kundföretaget är ett ledande företag inom bygg- och fastighetsbranschen med placering i Solna. De söker nu ekonomiassistenter med fokus på fakturahantering. Uppdraget är på deltid och innebär minst två vardagar i veckan under kontorstid. Uppdraget startar i mitten av augusti och pågår tillsvidare. Till detta uppdrag kommer du bli anställd av Manpower Student och uthyrd till kund. Vad betyder tjänsten för företaget? Du kommer tillhöra ett team som arbetar med fakturahantering med de 4 nordiska länderna. Ditt arbete kommer främst ske mot den svenska marknaden. Vad gör en ekonomiassistent på företaget? Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av hantering av leverantörfakturor, ärendehantering via mail och telefon till kunder och leverantörer samt att administrera dessa i särskilt ärendehanteringssystem. Vad måste jag kunna uppfylla innan jag börjar som ekonomiassistent på företaget? •Du studerar ekonomi på universitet/högskola eller motsvarande •Du är första-års student och planerar att studera i flera år till •Du kan arbeta minst 2 vardagar/veckan på sidan av dina studier samt mer över jul och sommarlov •Du är van användare av MS Office-paketet •Meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med reskontra •Meriterande om du har kunskap i något affärssystem/ekonomisystem •Meriterande om du har kunskap i ytterligare nordiskt språk Hur är jag som person? •Du ser detta jobb som en chans att utvecklas och bredda dina erfarenheter inom ekonomi •Du är utåtriktad och serviceminded •Du är samarbetsvillig och flexibel •Du är kommunikativ och bekväm med telefon och dator som främsta arbetsredskap •Du är noggrann och ansvarsfull med en förmåga att arbeta snabbt och effektivt Hur söker jag jobbet? Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Oona Pipping, 08-452 33 88. Vad kan ni erbjuda mig? •Ovärderlig erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv •Roligt extraknäck under din studietid •Anställning enligt kollektivavtal med Unionen
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Ledigt extrajobb som ekonomiassistent i Solna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledigt extrajobb som ekonomiassistent i Solna!

Extrajobb som ekonomiassistent till statlig myndighet!
Är du ekonomistudent och vill ha ett meriterande extrajobb till hösten? En populär myndighet i centrala Göteborg söker dig som har arbetat med ekonomi tidigare, men vill utvecklas med ännu mer erfarenhet inför din framtida karriär som ekonom. OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent som kan avlasta dem under hösten. Uppdraget startar 1 september med en upplärning och löper fram till årsskiftet. Omfattningen är på cirka 25 %. Vissa veckor kan myndigheten behöva mer hjälp och mindre hjälp andra veckor. Arbetstiderna kan anpassas efter ditt schema, samtidigt som de gärna ser att du är flexibel och kan hoppa in när det behövs. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos myndigheten. ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du framförallt att hjälpa myndighetens ekonomiavdelning med diverse ekonomiska arbetsuppgifter. Verksamheten är även mitt uppe i ett projekt, som också kommer behöva administrativ avlastning. Du kommer till exempel att arbeta med: * avstämningar * projektadministration * tidsredovisningar och reseräkningar * leverantörsreskontra VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som studerar till civilekonom eller annan relevant eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du är student minst ett år till. Du har arbetat som ekonomiassistent/redovisningsassistent eller på en ekonomiavdelning tidigare. Då du kommer arbeta i ett flertal affärssystem ser vi gärna att du är van vid detta. Det är även meriterande om du har arbetat i Agresso tidigare, då myndigheten använder detta affärssystem idag. Som person är du jordnära samt trygg i dig själv och dina ekonomiska kunskaper. Du har höga ambitioner och mål med din karriär. Eftersom arbetsuppgifterna är varierande så ser vi gärna att du har lätt att lära nytt och är flexibel. Vidare är du även en social och serviceminded person. * Start: 1 september * Omfattning: cirka 25 % * Placering: Centralt i Göteborg * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg05@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida. INFORMATION OM FÖRETAGET Vår kund är en statlig myndighet med kontor i centrala Göteborg
Företag: Academic Work
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent till statlig myndighet! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent till statlig myndighet!

Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent
Är du ekonomistuderande och på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får visa prov på dina förvärvade kunskaper? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund, Capio S:t Görans Sjukhus, är ett av Sveriges större akutsjukhus. De söker idag en ekonomiassistent som kommer arbeta med kundreskontran samt med följande arbetsuppgifter: - Skanning av fakturor - Kundinbetalningar - Läsa in bokföringsordrar - Avstämning av konton För rätt person finns det stora möjligheter till mer anvancerade arbetsuppgifter över tid. Omfattningen är 50%, dock kommer tjänsten vara mer intensiv vissa perioder. Arbetstiden 8-17 och tjänsten börjar omgående. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Stadshagen. Din profil Vi ser helst att du som söker tjänsten studerar ekonomi och är i början av dina studier. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa uppgifter sedan tidigare. Som person skall du vara flexibel, trevlig och har bra samarbetsförmåga. Det är viktigt att du gillar att ha ordning och reda och du är noggrann i ditt arbete. Att du är datorvan är en förutsättning och extra plus om du har erfarenhet i något ekonomiprogram men inget krav. Vill du investera i din framtid och känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök tjänsten redan idag – tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent i centrala Linköping
Är du i slutet av dina ekonomistudier och vill bygga på cv:et med ett relevant extrajobb? Här finns ett tidsbegränsat uppdrag där du får jobba med främst leverantörsreskontra och beroende på din erfarenhet och kunskap kan det byggas på med andra uppgifter. Var snabb med din ansökan då jobbet är tänkt att starta den första veckan i september! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent för ett uppdrag på 1-2 månader. Jobbet kommer ta ca 10 timmar per vecka, och är ganska flexibelt med när arbetet kan utföras. Vår kund är ett museum och har sina lokaler centralt belägna i Linköping. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du arbeta med fakturahantering i leverantörsreskontran. Företaget har manuell fakturahantering och inte elektronisk, vilket innebär lite extra pappersarbete. Du kommer att få introduktion till jobbet av en kollega vid start, sedan bör du vara ganska självgående i ditt arbete. Tjänsten passar dig som har jobbat någon sommar som ekonomiassistent, och nu vill ha ett tillfälligt extrajobb under en period. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som är i slutet av dina ekonomistudier, gärna med inriktning redovisning, och har tid att jobba ca 10 timmar per vecka. Vi ser gärna att du har jobbat praktiskt med liknande arbete tidigare, till exempel en sommar som ekonomiassistent eller liknande. För att kunna göra ett bra jobb är det viktigt att du har ett bra siffersinne och känner till moms och debet och kredit. Det är mycket meriterande om du jobbat i Visma eller Spcs tidigare. Som person är du noggrann och kan jobba på självständigt. Du bör vara snabblärd då introduktionen till arbetet kommer vara intensiv men kort. Vidare är du framåt och initiativtagande. * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Som konsult på Academic Work erbjuds du: * Kollektivavtal: Samtliga våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. * Dedikerad konsultchef: Som anställd på Academic Work får du en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att hjälpa dig utvecklas i din yrkesroll samt säkerställa att du trivs på din arbetsplats. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Företag: Academic Work
Ort: Linköping
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent i centrala Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent i centrala Linköping

Spännande extrajobb som ekonomiassistent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en student som skall arbeta extra som ekonomiassistent hos stort meriterande bolag. Du kommer arbeta 1-2 dagar i veckan. Utöver dessa dagar är det även viktigt att du kan arbeta de två första dagarna i varje månad då du kommer hjälpa till med bokslut. Viktigt är även att du kan arbeta hos vår kund på lovdagar såsom jul, påsk samt semesterperioden- juni till augusti. Du kommer arbeta i rollen som ekonomiassistent vilket bland annat innebär hantering av leverantörs- och kundreskontra och bokslut. Vem är du? Vi söker dig som är i starten av dina studier på något av landets universitet och högskolor. Du har tidigare arbetat som ekonomiassistent med krav på erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har arbetat i något affärssystem. Som person är du självgående, flexibel och har lätt för att kommunicera. Som person söker vi dig som är självständig, ansvarsfull, noggrann och har hög integritet. Det är en bred och varierande tjänst och för att klara detta behövs en positiv grundinställning och drivkraft. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare inom Manpowers enorma utbud av tjänster. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Örnmark på mornma@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Spännande extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spännande extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent
Är du strukturerad, noggrann och kvalitetsmedveten? Studerar du ekonomi och vill ha ett meriterande extrajobb? Då kan du vara den vi söker! Vi söker just nu en ekonomiassistent på deltid till vår kund med placering i Docksta. Vår kund omsätter 120 mkr, har över 300 medarbetare och behöver nu förstärkning på ekonomiavdelningen. Du kommer att stötta befintlig personal inom ekonomiområdet och dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att bestå av: -Löpande bokföring -Reseräkningar -Kvittohantering Uppdragets längd är löpande 2 dagar i veckan samt extraarbete under lov och toppar för dig som studerar. Flexibilitet kring schema finns. Tillsättning sker under hösten enligt överenskommelse. Du kommer inledningsvis att bli anställd av StudentConsulting och vara uthyrd som konsult till vår kund. Arbetstider är förlagda på kontorstid, 8.00-17.00 Din profil Vi söker dig som studerar ekonomi på eftergymnasial nivå och gärna vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan av dina studier. Om du har arbetat med ekonomi eller administration tidigare, ser vi detta som meriterande. För att lyckas i denna roll är du strukturerad och nogrann med ett tydligt kvalitetstänk. Du arbetar effektivt och är van vid deadlines. Du älskar siffror och har lätt för att samarbeta med kollegor och kunder. Ange gärna i dina ansökningshandlingar om du har erfarenhet från något ekonomi- eller lönesystem. Välkommen med din ansökan redan idag, då vi arbetar med urvalet löpande! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Kramfors
Publicerad : 09-28
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent
Är du ekonomistuderande och på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får visa prov på dina förvärvade kunskaper? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund, Capio S:t Görans Sjukhus, är ett av Sveriges större akutsjukhus. De söker idag en ekonomiassistent som kommer arbeta med leverantörsreskontran samt med följande arbetsuppgifter: - Skanning av fakturor - Leverantörsnbetalningar - Läsa in bokföringsordrar - Avstämning av konton För rätt person finns det stora möjligheter till mer anvancerade arbetsuppgifter över tid. Omfattningen är 50%, dock kommer tjänsten vara mer intensiv under vissa perioder. Arbetstiden 8-17 och tjänsten börjar omgående och fortgår löpande under dina studier. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Stadshagen. Din profil Vi ser helst att du som söker tjänsten studerar ekonomi och är i början av dina studier. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa uppgifter sedan tidigare. Som person skall du vara flexibel, trevlig och har bra samarbetsförmåga. Det är viktigt att du gillar att ha ordning och reda och du är noggrann i ditt arbete. Att du är datorvan är en förutsättning och extra plus om du har erfarenhet i något ekonomiprogram men inget krav. Vill du investera i din framtid och känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök tjänsten redan idag – tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent hos ett framgångsrikt företag!
Söker du ett extrajobb och tycker att ekonomiadministration är fantastiskt roligt? Då kan vi ha jobbet för dig! Adecco söker för kunds räkning en ekonomiassistent för arbete minst 1 dag i veckan från mitten av oktober till och med sista januari. Hur ser din arbetsdag ut? Som ekonomiassistent hos vår kund kommer du att sköta löpande ekonomiskt och administrativt arbete. Dina främsta arbetsuppgifter är att hantera leverantörsfakturor. Du arbetar i Jeeves och AX. Vem trivs här? Vi tror att du har någon form av erfarenhet inom ekonomiadministration, alternativt läser din utbildning nu. Har du tidigare arbetat med hantering av leverantörsfakturor kommer du snabbt in i arbetet. Meriterande om du har arbetat i affärssystemet Jeeves och/eller AX. I övrigt tror vi att du är en orädd och driftig person, som lätt ser vad som behöver göras och kan ta egna initiativ för att färdigställa arbete inom utsatt tid. Du är social, flexibel och har lätt för att komma in i nya sammanhang. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vad erbjuder vi? Tjänsten är en inhyrning vilket betyder att Adecco är din arbetsgivare och du jobbar ute hos en utav våra kunder. Du kommer att arbeta ca 1 dag i veckan, vissa veckor mer, under perioden mitten av oktober till och med sista januari. Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och urval sker löpande under ansökningstiden. Därmed kan tjänsten komma att tillsättas innan ansökningstiden slut. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent hos ett framgångsrikt företag! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent hos ett framgångsrikt företag!

Ledigt extrajobb som ekonomiassistent mot den norska marknaden!
Är du ekonomistudent och söker ett givande extrajobb på ett företag där du kan utvecklas och lägga grunden för din framtida karriär? Är du en utåtriktad och pålitlig person som gillar service? Sök då extrajobbet som ekonomiassistent mot den norska marknaden via Manpower Student idag! Vi söker dig som förstår norska, har minst 2 år kvar av din utbildning och vill få en chans att utvecklas och bredda dina kunskaper inom ekonomi! Hur är företaget där jag kommer att jobba? Kundföretaget är ett ledande företag inom bygg- och fastighetsbranschen med placering i Solna. De söker nu en ekonomiassistent som främst skall jobba mot den norska marknaden med fokus på fakturahantering. Uppdraget är på deltid och innebär jobb minst två vardagar i veckan under kontorstid. Uppdraget startar omgående och pågår tillsvidare. Till detta uppdrag kommer du bli anställd av Manpower Student och uthyrd till kund. Vad betyder tjänsten för företaget? Du kommer tillhöra ett fakturahanteringsteam på närmare 20 personer som arbetar med de 4 nordiska länderna. Du jobbar närmast den norska gruppen som hanterar norska kunders fakturor, påminnelser och ärenden. Vad gör en ekonomiassistent på företaget? Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av hantering av leverantörfakturor, ärendehantering via mail och telefon till kunder och leverantörer samt att administrera dessa i särskilt ärendehanteringssystem. Vad måste jag kunna uppfylla innan jag börjar som ekonomiassistent på företaget? •Du studerar ekonomi på universitet/högskola eller motsvarande •Du talar och skriver svenska obehindrat och förstår eller talar även norska •Du har minst 2 år kvar av din utbildning •Du kan arbeta minst 2 vardagar/veckan på sidan av dina studier samt under lov •Du är van användare av MS Office-paketet •Meriterande om du har erfarenhet av reskontra och/ eller något affärssystem •Meriterande om du har kunskap i ytterligare nordiskt språk Vilka personliga egenskaper är viktiga? För att trivas i denna tjänst är det viktigt att du är en person som är positiv och ordningsam och har lätt för att kommunicera med människor. Tjänsten passar dig som inte är rädd för att slängas in i nya situationer och är noggrann och pålitlig i alla lägen. Att arbeta med telefonen och datorn som främsta redskap är något du känner dig bekväm med. Hur söker jag jobbet? Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Oona Pipping, 08-452 33 88. Vad kan ni erbjuda mig? •Ovärderlig erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv •Roligt extraknäck under din studietid •Anställning enligt kollektivavtal med Unionen
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ledigt extrajobb som ekonomiassistent mot den norska marknaden! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledigt extrajobb som ekonomiassistent mot den norska marknaden!

Ambitiös student till extrajobb som ekonomiassistent
Om företaget Vår kund är ett av Sveriges ledande fastighetskonsultföretag. Nu behöver deras ekonomiavdelning stöttning med en student som vill arbeta extra som ekonomiassistent. Dina arbetsuppgifter I den här tjänsten kommer du att stötta ekonomiavdelningen med kundreskontra och leverantörsreskontra. Arbetsuppgifterna kommer bland annat vara att lägga upp kunder, scanna och läsa in fakturor, kontering och löpande bokföring. Du kommer även att arbeta med andra administrativa uppgifter. Tjänsten beräknas starta i början av november och omfattningen kommer vara mellan 4 – 8 timmar per vecka, arbetstiderna är flexibla. För rätt person finns utvecklingsmöjligheter i företaget. Din profil Vi söker dig som läser en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har någon tidigare erfarenhet av liknande arbete. Som person är du noggrann, serviceminded och har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter och system. Vi arbetar med ett löpande urval, välkommen med din ansökan redan idag! Om oss Vi är pionjärer inom talent relations, vilket kort sagt innebär att vi vet vilka talangerna är. Studentworks mål är att vara en långsiktig partner för både företag och privatpersoner. Genom ett ständigt uppdaterat nätverk av kandidater och spännande kundföretag - i alla storlekar, i alla branscher - kan vi ligga steget före och matcha rätt person med rätt företag. Vi är Studentwork. Vi vet vad talang är. Det är vårt jobb. Kontakta oss redan idag och bli en del av vårt nätverk. Alla CV:n och ansökningar är välkomna, men om ni vill ha CV-tips rekommenderar vi varmt riktlinjerna i CV Guidelines. Dessutom få ni rätten att pryda ert CV med deras kvalitetsstämpel. Läs mer på www.cvguidelines.com/
Företag: Studentwork Sharper AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ambitiös student till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ambitiös student till extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent
Har du koll på bokföring och behöver extra pengar i kassan? Denna roll passar perfekt för dig som pluggar eller har annan huvudsaklig sysselsättning då arbetstiderna är flexibla och arbetet är självständigt. Låter det här som något för dig? Sök tjänsten redan idag! OM TJÄNSTEN Academic Work söker för kunds räkning en ekonomiassistent. Vår kund är verksam inom industrin och har sin placering i Nyköping. Ekonomichefen söker nu efter en assistent som kan avlasta honom i den löpande bokföringen. Det här är en perfekt tjänst för dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning men har tid över att tjäna lite extra pengar. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som ekonomiassistent kommer du framförallt hjälpa till med bokföringen och assistera ekonomichefen. Arbetet är självständigt vilket gör att det även kommer finnas möjlighet att arbeta hemifrån någon gång i veckan. Systemet som används är VISMA. Du kommer till exempel att: * Hantera kund- och leverantörsreskontra * Stämma av mot konton * Göra månadsavslut Tjänsten passar dig som har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och i dagsläget studerar och har ca ett år kvar på dina studier eller har annan huvudsaklig sysselsättning och vill jobba extra 1-2 dagar i veckan. VI SÖKER DIG SOM Vi söker dig som.. * Pluggar eller har annan huvudsaklig sysselsättning * Har erfarenhet av löpande bokföring * Har god datorvana * Har erfarenhet av VISMA * Flytande i svenska i tal och skrift då arbetet innebär kontaktytor Som person är det viktigt att du är noggrann då du arbetar med bokföring. Du behöver även vara ansvarsfull och självgående då det även finns möjlighet att arbeta hemifrån. * Start: Omgående * Omfattning: 1-2 dagar i veckan * Placering: Nyköping, med möjlighet att även arbeta hemifrån * Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. * Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. * Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen. SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
Företag: Academic Work
Ort: Linköping
Publicerad : 10-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Spännande extrajobb som ekonomiassistent
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Arbetsbeskrivning Till vår uthyrningsverksamhet söker vi nu en student som skall arbeta extra som ekonomiassistent hos stort meriterande bolag. Du kommer arbeta 1-2 dagar i veckan. Utöver dessa dagar är det även viktigt att du kan arbeta de två första dagarna i varje månad då du kommer hjälpa till med bokslut. Viktigt är även att du kan arbeta hos vår kund på lovdagar såsom jul, påsk samt semesterperioden- juni till augusti. Du kommer arbeta i rollen som ekonomiassistent vilket bland annat innebär hantering av leverantörs- och kundreskontra och bokslut. Kunden har som krav att du kan arbeta minst 2 år hos dem. Vem är du? Vi söker dig som är i starten av dina studier på något av landets universitet och högskolor. Du har tidigare arbetat som ekonomiassistent med krav på erfarenhet av leverantörs- och kundreskontra. Du har goda kunskaper i Excel och det är meriterande om du har arbetat i något affärssystem. Som person är du självgående, flexibel och har lätt för att kommunicera. Som person söker vi dig som är självständig, ansvarsfull, noggrann och har hög integritet. Det är en bred och varierande tjänst och för att klara detta behövs en positiv grundinställning och drivkraft. Vad kan vi erbjuda dig? Manpower Student strävar efter att bli din väg ut i arbetslivet. Vi hjälper dig att lägga en stabil grund under din studietid och blir sedan din naturliga väg vidare inom Manpowers enorma utbud av tjänster. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansökningslänken nedan. Vi jobbar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Om du har några frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Matilda Örnmark på mornma@manpower.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Spännande extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spännande extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent!
Är du student eller arbetar minst 50% och söker ett extraarbete? Nu har vi på Adecco ett spännande uppdrag som Ekonomiassistent! Vad innebär jobbet? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta med bokföring och bokslut och andra vanligt förekommande uppgifter som ekonomiassistent. Med dina kunskaper och ditt driv hjälper du företaget att säkerställa bokslutet för året! Vem trivs här? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? Vill du jobba extra, är underleverantör eller håller på att genomföra en kandidatexamen inom ekonomi? Då är detta rätt uppdrag för dig! Du trivs med flexibla arbetstider och kan jobba ca 50%. Engelska har du inget problem med att både tala och skriva och du vet att noggrannhet och lyhördhet är dina två viktigaste egenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av något stort affärssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco. Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent!

Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent
Är du ekonomistuderande och på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får visa prov på dina förvärvade kunskaper? Då har vi uppdraget för dig! Vår kund, Capio S:t Görans Sjukhus, är ett av Sveriges större akutsjukhus. De söker idag en ekonomiassistent som kommer arbeta med leverantörsreskontran samt med följande arbetsuppgifter: - Skanning av fakturor - Leverantörsnbetalningar - Läsa in bokföringsordrar - Avstämning av konton Omfattningen är 50%, dock kommer tjänsten vara mer intensiv under vissa perioder. Arbetstiden 8-17 och tjänsten börjar omgående och fortgår löpande under dina studier. Du kommer att vara anställd av StudentConsulting men arbeta i kundens lokaler i Stadshagen. Din profil Vi ser helst att du som söker tjänsten studerar ekonomi och är i början av dina studier. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa uppgifter sedan tidigare. Som person skall du vara flexibel, trevlig och har bra samarbetsförmåga. Det är viktigt att du gillar att ha ordning och reda och du är noggrann i ditt arbete. Att du är datorvan är en förutsättning och extra plus om du har erfarenhet i något ekonomiprogram men inget krav. Vill du investera i din framtid och känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök tjänsten redan idag – tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomistudent sökes till extrajobb som ekonomiassistent

Ekonomistudent till extrajobb som ekonomiassistent
Är du ekonomistuderande och på jakt efter ett meriterande extrajobb där du får visa prov på dina förvärvade kunskaper? Då har vi uppdraget för dig! För kunds räkning söker vi nu dig som studerar ekonomi idag på högskolenivå, gärna till civilekonom. De söker idag en ekonomiassistent som kommer arbeta med leverantörsreskontran samt med följande arbetsuppgifter: - Skanning av fakturor - Leverantörsbetalningar - Läsa in bokföringsordrar - Avstämning av konton Anställningen är förlagd på 8h/veckan och du kommer att bli anställd via StudentConsulting men kommer att jobba ute hos vår kund. Vi ser att du som söker ska kunna jobba under din julledighet. Din profil Vi ser helst att du som söker tjänsten studerar ekonomi och är i början av dina studier. Det är meriterande om du har någon erfarenhet av ekonomi och/eller administrativa uppgifter sedan tidigare. Som person skall du vara flexibel, trevlig och har bra samarbetsförmåga. Det är viktigt att du gillar att ha ordning och reda och du är noggrann i ditt arbete. Att du är datorvan är en förutsättning och extra plus om du har erfarenhet i något ekonomiprogram men inget krav. Vill du investera i din framtid och känner du igen dig i beskrivningen ovan? Ansök tjänsten redan idag – tjänsten tillsätts så fort vi hittar rätt kandidat. Ansöker gör du enkelt genom att ladda upp ditt CV/personliga brev på vår hemsida! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomistudent till extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomistudent till extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent
Ekonomiassistent Studerar du ekonomi och söker efter ett meriterande extrajobb där du kan använda dina kunskaper? Då har vi uppdraget för dig. För kunds räkning söker vi dig som vill jobba extra som ekonomiassistent och studerar ekonomi på högskolenivå. Arbetsuppgifterna för tjänsten innebär bland annat att du skannar fakturor, genomför leverantörsbetalningar, läser in av bokföringsordrar och gör avstämningar av konton. Du kommer jobba cirka 8 timmar per vecka vid sidan av dina studier. Tjänsten innebär att du blir anställd av Proffice och hyrs ut till en av våra kunder. Uppdraget inleds omgående. Uppdragsgivare: Proffice Sverige AB Ort: Habo Omfattning: Deltid Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.. För information: Rebecka Ivarsson, rebecka.ivarsson@proffice.se [ mailto:rebecka.ivarsson@proffice.se ] Kvalifikationer: Du som söker studerar ekonomi på högskolenivå, gärna civilekonom. Har du erfarenhet av likande eller administrativa uppgifter tidigare är det meriterande. Du behärskar svenska bra i tal och skrift och är en van MS Office användare. Har du körkort och tillgång till bil är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. Organisations-/företagsbeskrivning: Proffice är ett av Nordens största bemannings- och rekryteringsföretag med över 10 000 anställda på omkring 80 kontor i Norden. Som konsult hos Proffice är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver detta får du dessutom en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig möjlighet att forma din karriär så som du vill. Som konsult hos oss får du alltså en mängd karriärmöjligheter, du möter olika företagskulturer och får erfarenhet från många branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett spännande, välfyllt CV.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent

Extrajobb som ekonomiassistent till företag inom aktiehandel
Om Bravura: Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet. Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter. Om kunden: Bravura söker en ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra till ett Stockholmbaserat företag aktivt inom aktierelaterade tjänster med kunder över hela världen. På deras huvudkontor i centrala Stockholm arbetar idag omkring 60 välkomnande, avslappnade och öppna medarbetare. Företaget har mycket låg personalomsättning och många nuvarande medarbetare började med extrajobb här under sina studier. Nu har de ett långsiktigt behov av hjälp på ekonomiavdelningen. Arbetsuppgifter: Som ekonomiassistent arbetar du 25- 50 % och har eget ansvar över samtlig leverantörsreskontra. Du arbetar i ett elektroniskt fakturahanteringssystem och ansvarar även över avstämningar kopplade till leverantörsreskontra i bokslut. Du kan ibland även behöva hjälpa till med löpande bokföring men fokus ligger på de omkring 100 leverantörsfakturorna som kommer in varje vecka. Profil: Utbildning: Pågående utbildning inom ekonomi alternativt avslutad utbildning och omfattande tidigare erfarenhet som ekonomiassistent. Erfarenhet: Tidigare erfarenhet samt helhetsförståelse för löpande bokföring och liknande. Övriga krav: Systemvana och grundläggande kunskaper i Excel. Meriterande: Tidigare erfarenhet av leverantörsreskontra och intresse för branschen. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, även på engelska. Vi tror att du som söker är van vid att ha ett stort eget ansvar, ta initiativ och driva ditt arbete framåt. Du vet när du behöver hjälp och vågar be om det då du är ivrig att utvecklas inom ditt arbete. Vi ser även att du gärna samarbetar med andra och vill att det du gör blir så väl utfört som möjligt. Övrig information: Start: Omgående Plats: Centrala Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Kontakt: Bravura, tel. 08 - 400 240 50 Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: ekonomiassistent, leverantörreskontra, bokföring, deltid, halvtid, ekonomistudent, extrajobb
Företag: Bravura
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent till företag inom aktiehandel jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent till företag inom aktiehandel

Extrajobb som ekonomiassistent!
Är du student eller arbetar minst 50% och söker ett extraarbete? Nu har vi på Adecco ett spännande uppdrag som Ekonomiassistent! Vad innebär jobbet? Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att stötta med bokföring och bokslut och andra vanligt förekommande uppgifter som ekonomiassistent. Med dina kunskaper och ditt driv hjälper du företaget att säkerställa bokslutet för året! Vem trivs här? Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi? Vill du jobba extra, är underleverantör eller håller på att genomföra en kandidatexamen inom ekonomi? Då är detta rätt uppdrag för dig! Du trivs med flexibla arbetstider och kan jobba ca 50%. Engelska har du inget problem med att både tala och skriva och du vet att noggrannhet och lyhördhet är dina två viktigaste egenskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet av något stort affärssystem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att passa som konsult hos Adecco och våra kunder ställer vi höga krav på kundfokus och professionella arbetsmetoder. Vi uppskattar ett gott humör och glimten i ögat. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Hoppas att vi får möjlighet att hälsa dig välkommen till Adecco. Vad erbjuder vi? Anställning hos Adecco för uppdrag hos kund. Som konsult hos oss får du arbeta med varierande arbetsuppgifter och på olika arbetsplatser. Adecco gör att din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Vi kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Du blir anställd per timme och timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal. Mer information finner du på www.adecco.se. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansökan sker genom att du registrerar dig här nedan. Bifoga CV och personligt brev. Välkommen med din ansökan!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent!

Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos NOA Potions!
Är du en driven och initiativtagande student i slutet av din ekonomutbildning? Vill du få in foten på ett ungt företag som kan vara språngbrädan till din framtida karriär? Då är detta extrajobbet för dig! NOA Potions söker nu en självgående ekonomistudent i slutet av sin utbildning som vill vara del av ett företag i utveckling.Tveka inte att skicka in din ansökan! Hur är företaget där jag kommer att jobba? NOA Potions är ett svenskt företag som nyligen lanserat en antistressdryck, NOA Relaxation. De är ett spännande startupföretag som sitter i Hjorthagen i centrala Stockholm. Nu söker vi dig som vill extrajobba som ekonomiassistent hos dem. Arbetstiderna är förlagda på vardagar mellan 09:00-17:00 och du kommer att arbeta ca 2 dagar i veckan. Uppdraget startar omgående och pågår 3-5 månader framåt med möjlig förlängning. Till detta uppdrag kommer du att bli anställd av Manpower Student och uthyrd till kund. Vad gör en ekonomiassistent på NOA Potions? Ekonomirelaterade arbetsuppgifter bl.a. ansvarig för kund- och leverantörsreskontra, ansvarig för fakturering, viss controlling samt kontinuerlig kontakt med redovisningsbyrå. Vad måste jag kunna uppfylla innan jag börjar som ekonomiassistent på NOA Potions? • Du studerar ekonomi på universitet/högskola och är i slutet av din utbildning • Du kan jobba ca 2 vardagar i veckan på sidan av dina studier • Meriterande om du riktat in dig på redovisning i din utbildning • Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med ekonomirelaterade uppgifter Vilka personliga egenskaper är viktiga? För att trivas på NOA Potions är det viktigt att du är en positiv, driven och flexibel person som gillar att vara del av en organisation som ständigt växer och förändras. För att klara av arbetsuppgifterna är det också viktigt att du är noggrann och självgående och gillar att jobba under eget ansvar i en entreprenöriell miljö. Hur söker jag jobbet? Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Oona Pipping, 08-452 33 88. Vad kan ni erbjuda mig? •Ovärderlig erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv •Roligt extraknäck under din studietid •Anställning enligt kollektivavtal med Unionen
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos NOA Potions! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos NOA Potions!

Extrajobb som ekonomiassistent!
Är du en ansvarsfull och strukturerad student som vill jobba extra 1 dag i veckan? Vill du ha ett roligt och lärorikt arbete där du får möjlighet att samla nya erfarenheter? Vi på Adecco ger dig nu chansen att arbeta extra under studietiden! Hur ser din arbetsdag ut? Du kommer att arbeta med ekonomiadministration med leverantörsreskontra. I arbetsuppgifterna ingår registrering, matchning, betalning samt avstämning av varu- och omkostnadsfakturor. Vem trivs här? Vi söker dig som är studerande eller har annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50 % och gärna har tidigare erfarenheter inom ekonomi. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet samt faktureringsprogrammet ReadSoft. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du kan arbetar en dag i veckan ute hos kund. Du har körkort och tillgång till för att ta dig till arbetsplatsen. Som person är du positiv, noggrann och snabblärd. Du är van att arbeta självständigt, har ett strukturerat arbetssätt och klarar av att behålla fokus i stressiga situationer. Vad erbjuder vi dig? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Som student erbjuder Adecco dig en timanställning där du kan få vidga din erfarenhet och ditt kontaktnät genom vårt breda utbud av uppdrag. Utifrån din kompetens och dina ambitioner ger Adecco dig möjligheten till intressanta och varierande uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Är du intresserad? Då ska du söka så snart som möjligt med CV som visar vad du gjort och personligt brev som visar vem du är. Rekryteringsarbetet sker löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10. Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent!

Extrajobb som ekonomiassistent + sommarjobb
Är du student och söker extrajobb samt sommarjobb inom ekonomi? Då har vi tjänsten för dig! Student Consulting söker nu en ekonomiadministratör för ett meriterande extrajobb för dig som studerar ekonomi eller närliggande områden. Du kommer att vara anställd av Student Consulting men jobba hos en av våra uppdragsgivare som är ett statligt bolag. Arbetsplatsen ligger på bekvämt avstånd från Porsön och universitetsområdet. Arbetsuppgifterna omfattar i huvudsak bearbetning av fakturaunderlag och förberedelse av fakturor i Agresso. Kuvertering av fakturor sker därefter externt. Arbetet kommer att inledas med utbildning och introduktion. Arbetet med fakturering sker löpande två gånger per vecka och tar en till tre timmar per pass. Sista veckan varje månad kan antalet arbetstimmar vara högre. Detta är ett flexibelt extrajobb som du med enkelhet kan kombinera med studierna. Vi jobbar med schemalagd arbetstid där vi planerar någon vecka framåt vilka dagar som arbetet ska utföras. Kunden har öppet vardagar mellan 8-16. Du som söker ser långsiktigt på detta extrajobb då detta är ett löpande uppdrag. Uppdraget kommer att starta under mars-april månad. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför in din ansökan så snart du kan då vi bearbetar ansökningarna löpande. Din profil Vem söker vi då för detta meriterande extrajobb? Vi ser gärna att du är student (gärna inom en ekonomisk inriktning) och har minst 1 år kvar av dina studier. Det är en fördel du har någon slags erfarenhet av ekonomiarbete eller administration. Du är väl orienterad i de vanligaste datorprogrammen, tex Excel och Microsoft Outlook. Det är även meriterande om du har arbetat i ekonomihanteringsprogrammet Agresso. Som person är du självgående och tar ett stort eget ansvar för dina arbetsuppgifter. Du är initiativtagande och noggrann samt har en positiv, öppen och trevlig framtoning. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan på www.studentconsulting.se! Om företaget Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är experter på unga i karriären och har varit med och skapat hela studentbemanningsbranschen. Vi har sedan 1997 utvecklats till ett av branschens ledande företag och lärt oss hur värdefullt det är för dig som student att jobba extra under studietiden. Det är ett ypperligt tillfälle att dryga ut kassan, men också nyttig erfarenhet och en fot in i näringslivet. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se redan idag!
Företag: StudentConsulting
Ort: Luleå
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som ekonomiassistent + sommarjobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som ekonomiassistent + sommarjobb

Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos Otera Ratel i Sollentuna!
Manpower Student vänder sig till dig som är aktiv student på något av landets universitet och högskolor. Vi erbjuder extrajobb inom alla områden hos spännande företag i de flesta branscher. Hos oss lägger du grunden för din framtida karriär genom att bygga upp ett attraktivt CV och ett stort kontaktnät samtidigt som du drygar ut studiekassan. Twittrar du? Ta del av Manpower Student jobb genom att bli en Follower av www.twitter.com/Studentjobb. Hur är företaget där jag kommer att jobba? Otera Ratel är ett entreprenadbolag specialiserat på att projektera och bygga kraftanläggningar. Deras kontor är beläget i Sollentuna. Nu söker vi dig som vill extrajobba som ekonomiassistent hos dem. Arbetstiderna är förlagda på vardagar under kontorstid och du kommer att arbeta ca 1 dag i veckan under våren och heltid under semesterperioder i sommar. Uppdraget startar omgående. Till detta uppdrag kommer du att bli anställd av Manpower Student och uthyrd till kund. Vad gör en ekonomiassistent på Otera Ratel? Ekonomirelaterade arbetsuppgifter som registrering, inscanning och attest av leverantörsfakturor. Även diverse administrativa arbetsuppgifter ingår så som arkivering av pärmar, administrativt kontorsarbete, hantering av arkiv samt mottagande av transporter. Vad måste jag kunna uppfylla innan jag börjar som ekonomiassistent på Otera Ratel? • Du studerar ekonomi på universitet/högskola och har minst 1 år kvar av din utbildning • Du kan jobba ca 1 vardag i veckan på sidan av dina studier • Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med leverantörsfakturor • Meriterande om du har erfarenhet av att jobba med ekonomirelaterade uppgifter Vilka personliga egenskaper är viktiga? För att trivas på Otera Ratel bör du vara en framåt person med skinn på näsan som inte är rädd för att fråga. Det är samtidigt viktigt att du är prestigelös och noggrann i ditt arbete och trivs med varierande arbetsuppgifter. Hur söker jag jobbet? Du söker tjänsten via vår hemsida. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Oona Pipping, 08-452 33 88. Vad kan ni erbjuda mig? •Ovärderlig erfarenhet inför ditt kommande arbetsliv •Roligt extraknäck under din studietid •Anställning enligt kollektivavtal med Unionen
Företag: Manpower Student Huvudkontor
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-22
Sök fler jobb liknande: lediga Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos Otera Ratel i Sollentuna! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledigt extrajobb som ekonomiassistent hos Otera Ratel i Sollentuna!


Sök lediga jobb Extrajobb som ekonomiassistent

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se