Extrajobb som marknadsundersökare! jobb - lediga jobb

Extrajobb som marknadsundersökare! jobb Extrajobb som marknadsundersökare! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Extrajobb som marknadsundersökare!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Extrajobb som marknadsundersökare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrajobb som marknadsundersökare!- Solna

 2. Extrajobb som marknadsundersökare!- Solna

 3. Extrajobb som marknadsundersökare- Mölndal

 4. Extrajobb som Marknadsundersökare- Borås

 5. Extrajobb som marknadsundersökare angående valet- Stockholm

 6. Extrajobb som marknadsundersökare angående valet- Västerås

 7. Extrajobb som marknadsundersökare angående valet- Göteborg

 8. Extrajobb som marknadsundersökare angående valet- Malmö

 9. Extrajobb som marknadsundersökare angående valet- Sundsvall

 10. Extrajobb som marknadsundersökare!- Stockholm

 11. Extrajobb som marknadsundersökare- Stockholm

 12. Extrajobb som marknadsundersökare!- Stockholm

 13. Extrajobb som marknadsundersökare till en nöjespark i Göteborg!- Göteborg

 14. Extrajobb som marknadsundersökare- Mora

 15. Extrajobb som marknadsundersökare- Mora

 16. Extrajobb som marknadsundersökare- Mora


Mer beskrivning

Extrajobb som marknadsundersökare!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Vill du jobba med att genomföra intervjuer? Tycker du om att tala med människor över telefon? Qwork söker nu dig som vill arbeta extra som marknadsundersökare hos en av våra kunder i Solna. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund. Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra telefonintervjuer åt olika företag. Uppdraget startar i början av augusti och beräknas pågå till och med slutet av oktober. Arbetet är förlagt på dagtid under vardagar. Din profil Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete minst tre dagar per vecka. Du får själv meddela oss vecka för vecka vilka dagar som passar dig att arbeta nästkommande vecka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Detta är dock inget krav. Du är en driven och prestationsinriktad person som trivs med att ta kontakt med personer över telefon. Vi förutsätter även att du är serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vårt företag Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

Extrajobb som marknadsundersökare!
QWORK Sweden AB Kundföretaget Vill du jobba med att genomföra intervjuer? Tycker du om att tala med människor över telefon? Qwork söker nu dig som vill arbeta extra som marknadsundersökare hos en av våra kunder i Solna. Arbetsbeskrivning Som konsult kommer du vara anställd av oss på Qwork men arbeta ute hos vår kund. Dina arbetsuppgifter innebär att genomföra telefonintervjuer åt olika företag. Uppdraget startar omgående och beräknas pågå till och med slutet av oktober. Arbetet är förlagt på förmiddagar under vardagar. Din profil Vi söker dig som finns tillgänglig för arbete minst tre dagar per vecka. Du får själv meddela oss vecka för vecka vilka dagar som passar dig att arbeta nästkommande vecka. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att använda telefon och dator som arbetsredskap. Detta är dock inget krav. Du är en driven och prestationsinriktad person som trivs med att ta kontakt med personer över telefon. Vi förutsätter även att du är serviceinriktad och klarar av att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Plats: Solna Kontakt: Vid frågor, kontakta ansvarig konsultchef Emelie Sandberg, via vår växel: 08-21 55 60. Urval och intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan redan idag. Vårt företag Qwork är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och vi arbetar rikstäckande från våra kontor i Stockholm, Göteborg och Umeå. Vår målsättning är att ha marknadens mest nöjda kunder och medarbetare. Målet når vi genom att arbeta med kvalitet i alla led.
Företag: QWORK Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

Extrajobb som marknadsundersökare
VAD VI GÖR Vi brinner för snygga 3D-visualiseringar! Vi ser till att våra kunders produkter presenteras på ett attraktivt och säljande sätt. 3D-visualiseringarna vi gör bygger på state-of-the-art teknologi kombinerad med lekfull kreativitet. Bland kunderna finns företag som Volvo, Skanska, NCC, EM Möbler, Trafikverket, SystemAir m.fl. Du hittar exempel på vad vi gör på vår hemsida www.dynagraph.se. JOBBET Ditt jobb blir att kontakta nya, blivande kunder per telefon. Du ska berätta vad vi kan erbjuda och du ska ta reda på om det vi gör kan hjälpa dem. Om det är så, så tar en av våra projektledare vid. Du ska inte sälja något per telefon utan endast berätta om oss och ta reda på deras behov. DIN PROFIL Det här jobbet kan passa en person som studerar på högskola eller universitet och hinner med ett extrajobb. Lämplig arbetstid kan vara cirka 10-20 timmar per vecka under kontorstid. Du är positiv och är inte rädd för att kontakta kunder per telefon. Vi ser till att du lär dig våra produkter och du får utbildning i hur du ska göra marknadsundersökningen. Du arbetar i första hand hemifrån, men någon dag då och då tillbringas på vårt kontor i Mölndal. LÖNEN Lönen är provisionsbaserad och avgörs av antalet genomförda kundsamtal (100-500 kr per genomfört samtal). SKICKA IN ANSÖKAN Maila din ansökan till Carl Johan Andhill, can@dynagraph.se. Skicka med CV och berätta lite om dig själv. Tänk på att skriva följande i ansökan: * Ungefär hur många timmar per vecka du kan jobba. * Under hur lång period du kan jobba (t.ex. en månad, ett halvår eller ett år). * Samt det vanliga med namn, adress, telefonnummer, födelsedatum etc. Välkommen med din ansökan!
Företag: Dynagraph AB
Ort: Mölndal
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare

Extrajobb som Marknadsundersökare
Vi söker nu nya medarbetare för ett projekt i Borås. Arbetsuppgiften går i huvudsak ut på att ringa privatpersoner och göra marknadsundersökningar på kvällstid. Arbetstiden är förlagd mellan 17.30 till 20.30 måndag till torsdag. Är du student eller bara vill ha ett extrajobb så är detta det perfekta tillfället för dig. Egenskaper hos den vi söker, du ska vara: *Trevlig. *Social. *Har lätt för att prata med nya människor. *Ordningsam. Vad erbjuder vi?: *Fast timlön. *God arbetsmiljö. *Trevliga kollegor. Är du rätt person för oss? Tveka inte med att höra av dig! Vid frågor Qn.Advertising@mail.com
Företag: QN ADVERTISING LIMITED UK FILIAL
Ort: Borås
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som Marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som Marknadsundersökare

Extrajobb som marknadsundersökare angående valet
Torsdag 11 september samt lördag 13 september kommer vi för kunds räkning att göra en fältstudie i Stockholm. Uppdraget innebär att stå i anslutning till Sveriges Radios minivalstuga på centralstationen och ställa några frågor samt räkna förbipasserande. Jobbet ska utföras torsdag 11 september samt lördag 13 september, 8 timmar/dag. Är du intresserad och kan jobba båda datumen. Hör av dig till: Sandra.gustavsson@nextu.se
Företag: Next u AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare angående valet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare angående valet

Extrajobb som marknadsundersökare angående valet
Torsdag 11 september samt lördag 13 september kommer vi för kunds räkning att göra en fältstudie i Västerås. Uppdraget innebär att stå i anslutning till Sveriges Radios minivalstuga på centralstationen och ställa några frågor samt räkna förbipasserande. Jobbet ska utföras torsdag 11 september samt lördag 13 september, 8 timmar/dag. Är du intresserad och kan jobba båda datumen. Hör av dig till: Sandra.gustavsson@nextu.se Märk mailet med stad.
Företag: Next u AB
Ort: Västerås
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare angående valet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare angående valet

Extrajobb som marknadsundersökare angående valet
Torsdag 11 september samt lördag 13 september kommer vi för kunds räkning att göra en fältstudie i Göteborg. Uppdraget innebär att stå i anslutning till Sveriges Radios minivalstuga på centralstationen och ställa några frågor samt räkna förbipasserande. Jobbet ska utföras torsdag 11 september samt lördag 13 september, 8 timmar/dag. Är du intresserad och kan jobba båda datumen. Hör av dig till: Sandra.gustavsson@nextu.se
Företag: Next u AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare angående valet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare angående valet

Extrajobb som marknadsundersökare angående valet
Torsdag 11 september samt lördag 13 september kommer vi för kunds räkning att göra en fältstudie i Malmö. Uppdraget innebär att stå i anslutning till Sveriges Radios minivalstuga på centralstationen och ställa några frågor samt räkna förbipasserande. Jobbet ska utföras torsdag 11 september samt lördag 13 september, 8 timmar/dag. Är du intresserad och kan jobba båda datumen. Hör av dig till: Sandra.gustavsson@nextu.se Märk mailet med namn på orten.
Företag: Next u AB
Ort: Malmö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare angående valet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare angående valet

Extrajobb som marknadsundersökare angående valet
Torsdag 11 september samt lördag 13 september kommer vi för kunds räkning att göra en fältstudie i Sundsvall. Uppdraget innebär att stå i anslutning till Sveriges Radios minivalstuga på centralstationen och ställa några frågor samt räkna förbipasserande. Jobbet ska utföras torsdag 11 september samt lördag 13 september, 8 timmar/dag. Är du intresserad och kan jobba båda datumen. Hör av dig till: Sandra.gustavsson@nextu.se Märk mailet med namn på orten.
Företag: Next u AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare angående valet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare angående valet

Extrajobb som marknadsundersökare!
Vi erbjuder bemanningslösningar i form av uthyrning, rekrytering och entreprenad som genom intelligent matchning förser företag och organisationer med säljande individer. Pluggar du? Vill du arbeta kvällar? Eller vill du bara arbeta mer? Du kan då läsa vidare! Vi söker nu kundorienterade individer som vill arbeta med marknadsundersökningar för BraRöster. Om du vill arbeta gentemot människor och sträva efter att ge en god service samt erbjuda ett professionellt kundmötande så är detta rätt tjänst för dig! Om tjänsten BraRöster utför intressanta och omväxlande marknads- och opinionsundersökningar åt många olika företag och myndigheter. Det är ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med studier, pension eller annat arbete. Möjlighet finns att själv välja vilka kvällar du jobbar. Arbetstiderna är uppdelade i arbetspass om 4 timmar och förlagda till kvällar och helger. Vi vill att du har möjlighet att arbeta minst 2-3 pass per vecka. Bra Röster AB är ett callcenter som erbjuder tjänster inom inkommande och utgående telefoni. Företaget grundades 2005 och har sedan dess stadigt växt inom samtliga affärsområden. Sedan våren 2015 ingår Bra Röster i Vendator-koncernen. Vi tror att du • Är social, utåtriktad och tycker om att prata med nya människor • Kan uttrycka dig väl på svenska – både muntligt och skriftligt • Stimuleras av kundmöten och service • Trivs att jobba i team och med telefonen som verktyg • Har förmågan att ge varje kund ett personligt och professionellt bemötande • Meritarande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta över telefon Vi erbjuder dig • Fast lön + semesterersättning • Goda möjligheter att utvecklas vidare i ett snabbt växande företag • En härlig teamkänsla och coachning • Ett stimulerande arbete i fräscha lokaler På BraRöster har många börjat sin karriär. Du kommer sitta i fräscha lokaler i Solna med bra kommunala färdmedel, buss, tunnelbana och tvärbana runt hörnet. Vi vet att rätt inställning är avgörande för att lyckas i rollen och tror att du delar våra värdeord som är Kraftgivare, Utvecklare, Resultatskapare och Ansvarstagare. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta produktionsansvarig Johan Hultgren på 08-500 022 60 eller ange referensnummer MR Kväll och ansök på ansokan@braroster.se. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Vendator Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

Extrajobb som marknadsundersökare
Vi på Hubbr ser oss som en hubb, länk eller nav som hjälper ditt varumärke. Oavsett om det handlar om att rekrytera rätt personal, få hjälp med kreditvård, stödja säljavdelningen, hjälpa till med er kundtjänst eller undersöka vad er målgrupp tycker om er så finns vi där. Lite förenklat skulle man kunna säga att vi representerar ditt varumärke oavsett kanal och kundrelation. Pluggar du? Söker du ett flexibelt arbete? Eller vill du bara arbeta mer? Du kan då läsa vidare! Vi söker nu kundorienterade individer som vill arbeta med såväl kvalitativa som kvantitativa intervjuer för Hubbr Research. Om du vill arbeta gentemot människor och sträva efter att ge en god service samt erbjuda ett professionellt kundmötande så är detta rätt tjänst för dig! Om tjänsten Hubbr Research marknadsundersökningsavdelning arbetar med att genomföra intervjuer via telefon med allmänheten, företag samt myndighetspersoner. Genom denna metod samlar vi in data till opinion-, marknads- och kundnöjdhetsundersökningar. Dessutom arbetar vår avdelning även med att rekrytera deltagare till fokusgrupper och gruppdiskussioner. En undersökningsform som blir allt populärare. Ofta handlar det om att hitta 8-10 personer som mot ersättning är villiga att delta på plats och diskutera olika ämnen i grupp. Du kommer således arbeta med att på ett säljinriktat vis rekrytera individer till opinionsundersökningar men även telefonintervjua utvalda målgrupper.  Detta är ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med studier, pension eller annat arbete. Möjlighet finns att själv välja vilka tider du jobbar, men vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta både dagtid och kvällar. Arbetstiderna är uppdelade i arbetspass om 4 timmar och förlagda mellan 08.00-21.00 Vi vill att du har möjlighet att arbeta minst 2-3 pass per vecka.  Vi tror att du • Är social, utåtriktad och tycker om att prata med nya människor • Kan uttrycka dig väl på svenska – både muntligt och skriftligt • Stimuleras av kundmöten och service • Trivs att jobba i team och med telefonen som verktyg • Har förmågan att ge varje kund ett personligt och professionellt bemötande • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta över telefon, exempelvis försäljning Vi erbjuder dig • Fast lön + semesterersättning • Goda möjligheter att utvecklas vidare i ett snabbt växande företag • En härlig teamkänsla och coachning • Ett stimulerande arbete i fräscha lokaler På Hubbr har många börjat sin karriär. Du kommer sitta i fräscha lokaler vid Alvik Strand med bra kommunala färdmedel, buss, tunnelbana och tvärbana runt hörnet.  Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Sjöberg på 072-326 82 66. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Vendator Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare

Extrajobb som marknadsundersökare!
Pluggar du? Söker du ett flexibelt arbete? Eller vill du bara arbeta mer? Du kan då läsa vidare! Vi söker nu kundorienterade individer som vill arbeta med såväl kvalitativa som kvantitativa intervjuer för hubbr research. Om du vill arbeta gentemot människor och sträva efter att ge en god service samt erbjuda ett professionellt kundmötande så är detta rätt tjänst för dig! Om tjänstenhubbr research marknadsundersökningsavdelning arbetar med att genomföra intervjuer via telefon med allmänheten, företag samt myndighetspersoner. Genom denna metod samlar vi in data till opinion-, marknads- och kundnöjdhetsundersökningar. Dessutom arbetar vår avdelning även med att rekrytera deltagare till fokusgrupper och gruppdiskussioner. En undersökningsform som blir allt populärare. Ofta handlar det om att hitta 8-10 personer som mot ersättning är villiga att delta på plats och diskutera olika ämnen i grupp. Du kommer således arbeta med att på ett säljinriktat vis rekrytera individer till opinionsundersökningar men även telefonintervjua utvalda målgrupper. Detta är ett flexibelt arbete som fungerar utmärkt att kombinera med studier, pension eller annat arbete. Möjlighet finns att själv välja vilka tider du jobbar, men vi ser gärna att du är flexibel och kan arbeta både dagtid och kvällar. Arbetstiderna är uppdelade i arbetspass om 4 timmar och förlagda mellan 08.00-21.00 Vi vill att du har möjlighet att arbeta minst 2-3 pass per vecka. Vi tror att du: • Är social, utåtriktad och tycker om att prata med nya människor • Kan uttrycka dig väl på svenska – både muntligt och skriftligt • Stimuleras av kundmöten och service • Trivs att jobba i team och med telefonen som verktyg • Har förmågan att ge varje kund ett personligt och professionellt bemötande • Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att arbeta över telefon, exempelvis försäljning Vi erbjuder dig:• Fast lön + semesterersättning • Goda möjligheter att utvecklas vidare i ett snabbt växande företag • En härlig teamkänsla och coachning • Ett stimulerande arbete i fräscha lokaler På hubbr har många börjat sin karriär. Du kommer sitta i fräscha lokaler vid Alvik Strand med bra kommunala färdmedel, buss, tunnelbana och tvärbana runt hörnet. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Sjöberg på 072-326 82 66. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: hubbr
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare!

Extrajobb som marknadsundersökare till en nöjespark i Göteborg!
Är du student eller har du en annan deltidssyssla på minst 50% och på jakt efter ett roligt och socialt extrajobb? Tycker du om att träffa och kommunicera med människor? Är du serviceminded och har en positiv människosyn? Då har vi det ultimata extrajobbet för dig! Vad innebär jobbet som marknadsundersökare? Jobbet som marknadsundersökare innebär att du på plats på nöjesparken tar kontakt med gästerna och frågar om de kan delta i en marknadsundersökning gällande deras besök i parken. Svarar de ja så tar du deras mailadress och de kontaktas via mail för att delta i undersökningen. Syftet är alltså att få in mailadresser från gäster som besökt parken under dagen. Vi har som mål att få in 100 mailadresser/dag. Uppdraget kommer att pågå under nöjesparkens öppettider. Vi ser att du kan arbeta 2-3 pass i veckan, vardag som helg. Passen är cirka 3-5 timmar per dag och är förlagda på eftermiddagarna. Vad krävs för detta extrajobb? För detta extrajobb har vi egentligen bara två krav: * Du är student på högskola/universitet eller motsvarande (på minst 50%) * Vara 18 år fyllda. För att trivas i rollen ser även att du har ett intresse för att träffa nya människor och inte rädd för att ta kontakt. Vilka personliga egenskaper är viktiga? Som person är det viktigt att du är social, utåtriktad och inte rädd för att ta kontakt med nya personer. Eftersom du själv ansvarar för att samla in tillräckligt många kontaktuppgifter så är det viktigt att du är självgående och initiativtagande. Vad kan ni erbjuda mig? * Ovärderlig lärdom i att kommunicera med olika typer av människor. * Du får en fast grundlön. * En personlig konsultchef. * Anställning enligt kollektivavtal med Unionen. Vill du komma på rekryteringsträff hos oss? Sök genom att klicka på ansökningsknappen. Vänta inte för länge, vi går igenom ansökningarna löpande! Har du frågor kring tjänsten? 1. Få snabbast svar genom att läsa vår Frågor och svar 2. Jag kan också nås på telefon 031-631555 3. Slipp telefonkön och få svar snabbt genom att maila mig på Varmt välkommen med din ansökan! Vad händer när jag skickat in min ansökan? Vi läser igenom ansökningar löpande. Du kan enkelt se om din ansökan kommit in genom se om annonsen finns under Ansökningar på Min Sida.
Företag: Manpower AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare till en nöjespark i Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare till en nöjespark i Göteborg!

Extrajobb som marknadsundersökare
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Vi söker personer som ska arbeta med att göra marknadsundersökningar under Vasaloppets sommarvecka (10-12 augusti, samt 18 augusti). Du arbetar de tider då det är som mest folk ute i rörelse. Exempel är målområdet i Mora eller delar längst spåret. Arbetet går ut på att du ställer frågor till turisterna om deras upplevelse bland annat. Din profil Vi ser att du som söker är glad, social och har lätt för att ta kontakt och prata med människor. Krav: Du är minst 18 år För att Clockwork ska få anställa dig på en timanställning krävs det att du har en inkomst från annat håll. (Tjänsten passar alldeles utmärkt för dig som till exempel studerar, arbetar deltid (minst 50 %) eller är pensionär). Varmt välkommen in med din ansökan!
Företag: Clockwork
Ort: Mora
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare

Extrajobb som marknadsundersökare
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Vi söker personer som ska arbeta med att göra marknadsundersökningar under Vasaloppets sommarvecka (10-12 augusti, samt 18 augusti). Du arbetar de tider då det är som mest folk ute i rörelse. Exempel är målområdet i Mora eller delar längst spåret. Arbetet går ut på att du ställer frågor till turisterna om deras upplevelse bland annat. Din profil Vi ser att du som söker är glad, social och har lätt för att ta kontakt och prata med människor. Krav: Du är minst 18 år Du talar och förstår svenska obehindrat Varmt välkommen in med din ansökan!
Företag: Clockwork
Ort: Mora
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare

Extrajobb som marknadsundersökare
Om oss Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tretton städer från Stockholm i söder till Piteå i norr. Läs mer på www.clockworkpersonal.se Dina arbetsuppgifter Vi söker personer som ska arbeta med att göra marknadsundersökningar under Vasaloppets sommarvecka (10-12 augusti, samt 18 augusti). Du arbetar de tider då det är som mest folk ute i rörelse. Exempel på plats är målområdet i Mora eller delar längst spåret. Arbetet går ut på att du ställer frågor till turisterna om deras upplevelse bland annat. Din profil Vi ser att du som söker är glad, social och har lätt för att ta kontakt och prata med människor. Krav: Du är minst 18 år Du talar och förstår svenska obehindrat Varmt välkommen in med din ansökan!
Företag: Clockwork
Ort: Mora
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobb som marknadsundersökare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobb som marknadsundersökare


Sök lediga jobb Extrajobb som marknadsundersökare!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se