Extrapersonal till kundtjänst jobb - lediga jobb

Extrapersonal till kundtjänst jobb Extrapersonal till kundtjänst jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Extrapersonal till kundtjänst. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Extrapersonal till kundtjänst. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Extrapersonal till kundtjänst- Sigtuna

  2. Extrapersonal till kundtjänst- Stockholm

  3. Extrapersonal till kundtjänst på kvällar och helger.- Stockholm

  4. Extrapersonal till Kundtjänst & Reception- Falun

  5. Extrapersonal till kundtjänst- Stockholm

  6. STANLEY Security söker extrapersonal till Kundtjänst/Säkerhetscenter- Stockholm

  7. Extrapersonal till kundtjänst, Malmö och Lund- Malmö


Mer beskrivning

Extrapersonal till kundtjänst
Om tjänsten Rekryteringsgruppen söker nu för kunds räkning ett antal callcentermedarbetare för uppdrag i Arlandastad. Vi söker dig som idag har någon annan huvudsaklig sysselsättning och vill arbeta extra eller deltid. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att hantera inkommande förfrågningar från kundens slutanvändare via telefon, chatt och e-post. Dessa frågor är relaterade till hela kundens produktsortiment gällande teknisk support, service och produktspecifikationer. Andra backofficeuppgifter kommer att ingå såsom registreringar och översättningar. Kvalifikationer Vi ser att du som söker kan formulera dig både muntligt och skriftligt på antingen svenska, danska, norska eller finska och engelska. Du ska vara professionell i ditt bemötande mot kunder och medarbetare. Du ska även ha förmågan att på ett enkelt och förståeligt sätt hjälpa kunden med varierande grad av teknisk kunskap. Du ska ha god datavana och förståelse för hemelektronik såsom TV och A/V-produkter. Du ska även ha bra förståelse för smartphones som främst är Androidbaserade. Allmänna kunskaper av vitvaror är också att önska. Att du är flexibel och har rätt inställning till jobbet ser vi som en väldigt viktig egenskap. I övrigt är du glad, positiv, arbetsvillig och har lätt att arbeta i grupp. Om oss Rekryteringsgruppen startades år 2001 och tillhandahåller personal inom tre olika affärsområden, lager/industri, transport och kontor. Vi tillsätter en stor variation av olika tjänster inom ovan nämnda affärsområden, alla med olika krav på utbildning och erfarenhet. Gemensamt för alla tjänster vi levererar är att vi håller en extremt hög servicenivå och att vi alltid sätter kunden i fokus. Rekryteringsgruppen har sedan 2004 kollektivavtal och är ett auktoriserat Bemanningsföretag. Rekryteringsgruppen har kontinuerligt utökat sin verksamhet och är idag ca 180 anställda. Läs mer om oss på www.rekryteringsgruppen.com Du söker denna tjänst via denna CV databas. Vid frågor kan du kontakta oss på 08-41043521 eller niklas@rekryteringsgruppen.com
Företag: Rekryteringsgruppen
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst

Extrapersonal till kundtjänst
Niscayah har gått samman med Stanley Security Solutions och är nu den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. Stanley Security Solutions finns i 14 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i Stanley Black & Decker koncernen. Vårt erbjudande omfattar hela säkerhetskedjan, från riskanalys och design, via installation och driftsättning till underhåll och daglig hantering av säkerhet. Besök oss på www.stanleysecuritysolutions.se Vi söker extrapersonal till Kundtjänst. Arbetsuppgifter: Som medarbetare i Kundtjänsten är du företagets ansikte utåt i den dagliga kontakten med våra kunder. Med telefon och dator som främsta verktyg hjälper du kunderna i deras dagliga säkerhetsarbete. Tjänsten är en behovsanställning för att täcka uppkomna vakanser och passar perfekt för dig som söker ett långvarigt extrajobb under kontorstid. Stanley söker dig som är lättlärd och har god datorvana, tycker om att arbeta i ett varierande arbetstempo med skiftande uppgifter och uppskattar att ge god service. Du är positiv och noggrann, tycker om att arbeta administrativt och trivs med en daglig kundkontakt. Vana av att jobba med telefon som verktyg är meriterande. Tjänsten tillsätts snarast enligt överenskommelse. Då arbetet är säkerhetsklassat är en förutsättning för anställning inom Stanley att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen.
Företag: Niscayah AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst

Extrapersonal till kundtjänst på kvällar och helger.
www.mathem.se - för dig som vill handla mat på nätet. Vi är Sveriges största och smartaste matbutik på Internet. I vårt sortiment finns tusentals matvaror, samt flera sorters färdigkomponerade matkassar, som kan beställas direkt hem till dörren med ett enda klick. Arbetsuppgifter Din uppgift är att hjälpa våra kunder med alltifrån att slutföra en order via vår hemsida, följa upp en försenad leverans till att diskutera kryddningen av en rätt i vår senaste matkasse. Du är MatHems röst utåt och en MatHems viktigaste säljare och ambassadör. All kontakt med våra kunder sker huvudsakligen via telefon och e-mail. Arbetstider Arbetstiden är förlagd enligt schema måndag-fredag mellan kl.17-24, samt lördag & söndag mellan kl.12-23. Vi söker extrapersonal som jobbar ca 2 fasta pass i veckan. Vi sitter i ljusa moderna lokaler på Norrlandsgatan i City och i Bromma. Kvalifikationer För att kunna hjälpa och guida våra kunder på bästa sätt, krävs det att du kan service utöver det vanliga, kunna uttrycka dig exemplariskt både muntligt och skriftligt, har bra datakunskaper, är pedagogisk, samt kreativ till att hitta lösningar. Arbetsbelastningen varierar under dagen och kan periodvis vara väldigt hög, vilket ställer krav på att du också är stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt. Då du är länken mellan MatHem och dess kunder måste du också vara en god kommunikatör. Tidigare arbete med kundtjänst och/eller telefonförsäljning är meriterande. Vem är du? Du kanske studerar på dagtid och söker ett extrajobb på kvällar och helger. Du är en ansvarstagande person och klarar stress bra. Grundläggande datakunskaper gällande Word, Excel och PowerPoint samt flytande svenska i tal och skrift. Även goda kunskaper i engelska är viktigt då flera av våra kunder föredrar engelska i tal och skrift. Vi kommer att kalla till intervjuer löpande. Välkommen med din ansökan till Sveriges största butik på nätet!
Företag: Mathem i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst på kvällar och helger. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst på kvällar och helger.

Extrapersonal till Kundtjänst & Reception
Clockwork Bemanning och Rekrytering AB Om oss Clockwork är det nya bemannings och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanningsbranschen hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Clockwork har idag ca 80 anställda och finns på orterna Falun, Avesta, Gävle och Västerås. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad. Dina arbetsuppgifter Vi söker dig som vill jobba extra inom kundtjänst och reception. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning så som studerande, annat deltidsjobb, pensionär eller egen företagare. Tjänsten är en timanställning och du jobbar utifrån kundens behov. Du ser din möjlighet till fortsatt jobb inom Clockwork eller hos andra företag. Din profil Du är serviceinriktad, social och engagerad i det du gör. Vi ser också att du är flexibel vad gäller arbetsdagar och tider. Du blir anställd av Clockwork och arbetar på uppdrag hos en av våra kunder i Falun/Borlänge. En roll som ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärsmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. Sista ansökningsdag 2014-02-23. Vi intervjuar för tjänsten fortlöpande.
Företag: Clockwork Bemanning & Rekrytering AB
Ort: Falun
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till Kundtjänst & Reception jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till Kundtjänst & Reception

Extrapersonal till kundtjänst
Extrapersonal till kundtjänst Vi söker nu för vår kunds räkning en student som vill arbeta extra inom kundtjänst Vår kund är verksam inom vindkraft och arbetar med hållbara energilösningar och har kontor i centrala Stockholm. Du kommer att arbeta med försäljning av vindandelar både via telefon och mail samt uppföljning av dessa. Du kommer även att arbeta med inkommande samtal och svara på frågor om vindandelar, andelsavräkning, fakturering, allmänt om vindkraft, andra förnybara energikällor som sol samt elhandel. Utöver detta kommer du att arbeta med administration och hantering av likvidavräkningar, förberedelser inför säljevents och mässor, registrering av elavtal, leverantörsbyten och autogiroanmälningar, etc. Arbetsmängden kommer att motsvara ungefär 1-2 dagar i veckan, uppdelat på halv eller heldagar och kommer främst att utföras måndag-fredag mellan 9-16.00. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: deltid För information: Liv Hedström Kvalifikationer: Vi söker dig som är student och har intresse av frågor inom elbranschen. Du har tidigare erfarenhet av försäljning eller kundtjänst. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete på elbolag eller arbetat med finansiella produkter/erbjudanden tidigare. Som person är du engagerad, driven och tar gärna initiativ. Vidare är du positiv och serviceinriktad, samt stresstålig. Du har lätt för att arbeta strukturerat och organiserat samt har en administrativ ådra. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan på www.proffice.se [ http://www.proffice.se/ ] Observera att vi inte tar emot ansökan via e-post utan endast via vår hemsida. Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst

STANLEY Security söker extrapersonal till Kundtjänst/Säkerhetscenter
STANLEY Security är den största elektroniska säkerhetsleverantören i Europa som erbjuder innovativa helhetslösningar inom säkerhet och brandskydd. STANLEY Security finns i 12 europeiska länder med över 6000 medarbetare och 200 000 kunder och ingår i STANLEY Black & Decker koncernen. STANLEY Security erbjuder hela säkerhetskedjan, från riskanalys och säkerhetsteknisk design, till installation, driftsättning och underhåll. Genom moderna larmcentralstjänster erbjuds också virtuell bevakning och rondering samt krisjour. Vi söker nu medarbetare som vill jobba extra vid behov och ser fram emot din ansökan så fort som möjligt. Kundtjänst är en del av vårt säkerhetscenter och ansvarar för företagets kundkontakter inom områden som t.ex. serviceanmälan, passerkortshantering, supportfrågor och driftsättningar. Vi söker dig som har vana av att ge mycket god service med telefonen som arbetsredskap, tycker om att arbeta mot uppsatta mål och som trivs i miljöer där det händer mycket. Du bör gilla att ta ansvar och att arbeta inom organisationer som hela tiden utvecklas och strävar mot förbättringar!  Kvalifikationer/Egenskaper Vi söker Dig som har: • Gymnasiekompetens • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl tal och skrift • Vana av att arbeta med service via telefon • Bra kommunikativ och social förmåga • Lätt för att samarbete med andra • Förmåga att hantera stress Meriterande Tidigare arbete inom callcenter, kundtjänst eller liknande verksamhet. Erfarenhet av arbete med kundkontakter är också meriterande. Ansökan Tjänsten tillsätts snarast enligt ök. En förutsättning för anställning inom STANLEY Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Länsstyrelsen. Vi tar gärna emot din ansökan så snart som möjligt, sista ansökningsdag är 2016-03-15.
Företag: Stanley Security Solutions AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-12
Sök fler jobb liknande: lediga STANLEY Security söker extrapersonal till Kundtjänst/Säkerhetscenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STANLEY Security söker extrapersonal till Kundtjänst/Säkerhetscenter

Extrapersonal till kundtjänst, Malmö och Lund
Folkuniversitetet i Malmö och Lund söker extrapersonal vid behov med start november 2018.   Vi söker serviceinriktade och professionella människor till vår kundtjänst.    Studerande och behov av att dryga ut studiemedlen? Deltidsarbetande och möjlighet att hoppa in på vardagar och kvällar? Eller bara tid över av helt andra anledningar? Då ska du läsa vidare.   Vi är åtta glada kundtjänstmedarbetare i Malmö och Lund som behöver förstärkning av extrapersonal, då och då. Vi söker dig alltid är på tårna och som brinner för att ge god service i mötet med människor. Hos oss kommer du att kommunicera och serva våra deltagare och intressenter via besök, mail, telefon och sociala medier, följa upp intresseanmälningar och bidra i den dagliga administrationen.   Folkuniversitetet är en utbildningsorganisation som erbjuder kurser, studiecirklar, skolor och andra utbildningar. Hos oss blir du en nyckelspelare och ditt arbete fyller en viktig funktion i hur vi upplevs och lyckas med vårt uppdrag- att förmedla kurser och utbildningar inom det livslånga lärandet. Därför värdesätter vi dina personliga kvalitéer mer än någonting annat och erbjuder rätt person ett stimulerande extraarbete.    Vår förväntan på den sökande Du trivs i mötet med andra människor och att jobba i team i ett högt tempo. Du är målinriktad, ansvarstagande och effektiv. Du är duktig på att kommunicera både verbalt och skriftligt. Du är flexibel och har möjlighet att rycka ut med kort varsel på kontorstid, kvällar och helger.    Övrigt Du besitter en god datorvana. Du har en fullgjord gymnasieutbildning. Du behärskar både svenska och engelska i tal och skrift.    Meriter Tidigare erfarenhet av att ha jobbat på callcenter, i kundtjänst eller reception är meriterande. Andra språkkunskaper t.ex. arabiska, är meriterande.     För tjänsten gäller Placering: Malmö, men delar av tjänsten görs i Lund   Anställning: Timmar vid behov   Tillträde: Nov 2018   Ansök senast den 15 okt. Urval sker löpande.  Frågor om tjänsten: Jessica Nilsson, VL marknadsteamet, distrikt Syd 040-691 83 51  Facklig kontaktperson: Maria Hansson Unionen, maria.hansson@folkuniversitetet.se, 040-691 83 66     Fakta om Folkuniversitetet  Folkuniversitetet är ett studieförbund med en såväl nationell som internationell verksamhet omfattande folkbildning, skolor samt uppdragsutbildning för organisationer, myndigheter och företag. Vi är en idéburen organisation, fristående från politiska, religiösa, kommersiella och fackliga intressen. Vi utvecklar vår verksamhet i nära samarbete med universiteten.      Välkommen med din ansökan! Ansökningar tas endast emot via vårt e-rekryteringsverktyg. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Karin Sjöholm.
Företag: Folkuniversitetet
Ort: Malmö
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till kundtjänst, Malmö och Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till kundtjänst, Malmö och Lund


Sök lediga jobb Extrapersonal till kundtjänst

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se