FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB jobb - lediga jobb

FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB jobb FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kock- Karlstad

 2. Servitör/Servitris- Karlstad

 3. Barpersonal- Karlstad

 4. Löfbergs Arena söker Hovmästare- Karlstad

 5. Löfbergs Arena söker köksmedarbetare- Karlstad

 6. Löfbergs Arena söker medarbetare- Karlstad

 7. Löfbergs Arena söker personal- Karlstad

 8. Löfbergs Arena söker personal- Karlstad

 9. Löfbergs Arena söker personal- Karlstad

 10. Löfbergs Arena söker personal- Karlstad

 11. Löfbergs Arena söker Kock 100%- Karlstad

 12. Löfbergs Arena söker personal till Köksteamet- Karlstad

 13. Löfbergs Arena söker Kock 100%- Karlstad

 14. Löfbergs Arena Köksteamet- Karlstad

 15. Löfbergs Arena Servering, Kiosk och Bar- Karlstad

 16. Hovmästare 100% på Löfbergs Arena- Karlstad


Mer beskrivning

Kock
Löfbergs Lila Arena Vi som arbetar på Löfbergs Lila Arena arbetar för att ge våra gäster en totalupplevelse av sitt besök i vår arena. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och i utbyte av det kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö med mycket glädje och högt i tak. Vår vision är att "alltid upplevas som ett nöje" Oavsett om du ringer med en enkel fråga, äter lunch eller anordnar ett event för tusentals människor ska det sammanfattas som ett nöje att samverka med oss. Det vi i första hand erbjuder våra gäster är naturligtvis upplevelsen av mat och dryck i samband med våra hockeymatcher, utöver det tillkommer det externa event såsom Jerry Williams, Jesus Christ Superstar mm. Vår verksamhet löper i stort sett mellan augusti till juni och under sommarmånaderna har vi stängt för utvecklingsarbete och planering. Vi bedriver dels en lunchrestaurang som heter nitton32, där vi serverar lunch till 250-300 gäster per dag. Under hockeymatcherna förvandlas vår lunchrestaurang till en naturlig mötesplats för de som söker sig ut till arenan för en god bit mat och lite uppsnack inför matchen. Utöver denna restaurang har vi även Golden Star där vi serverar en tvårätters middagsbuffé. Där sitter våra gäster i direkt anslutning till isrinken och kan njuta av maten och drycken samtidigt som våra gäster har möjlighet att heja fram sitt favoritlag till en seger. Nu eftersöker vi fler medarbetare till säsongen 2013-14. Vi kan erbjuda dig en extraanställning som baseras på de konserter, matcher och övriga event som dyker upp hos oss. Arbetstillfällena kan alltså variera från månad till månad. Våra krav på den vi söker är: -Du bör vara social, trevlig och trivas i vårt team -Vi eftersöker dig med en stark serviceanda. -Vi söker dig som trivs med att utvecklas och ta egna initiativ. -Du ska vara flexibel, stresstålig och tillgänglig -Du ska ha goda kunskaper om mat och köksarbete samt väsentlig utbildning. Känner du igen dig, tveka inte utan sök jobbet direkt. Observera då vi tenderar att få in många ansökningar kontaktar vi endast de vi finner aktuella och löpande vid behov!
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Karlstad, Kock FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Servitör/Servitris
Servitör/Servitris Löfbergs Lila Arena Vi som arbetar på Löfbergs Lila Arena arbetar för att ge våra gäster en totalupplevelse av sitt besök i vår arena. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och i utbyte av det kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö med mycket glädje och högt i tak. Vår vision är att "alltid upplevas som ett nöje". Oavsett om du ringer med en enkel fråga, äter lunch eller anordnar ett event för tusentals människor ska det sammanfattas som ett nöje att samverka med oss. Det vi i första hand erbjuder våra gäster är naturligtvis upplevelsen av mat och dryck i samband med våra hockeymatcher, utöver det tillkommer det externa event såsom, Jerry Williams, Jesus Christ Superstar mm. Vår verksamhet löper i stort sett mellan augusti till juni och under sommarmånaderna har vi stängt för utvecklingsarbete och planering. Vi bedriver dels en lunchrestaurang som heter nitton32, där vi serverar lunch till 250-300 gäster per dag. Under hockeymatcherna förvandlas vår lunchrestaurang till en naturlig mötesplats för de som söker sig ut till arenan för en god bit mat och lite uppsnack inför matchen. Utöver denna restaurang har vi även Golden Star där vi serverar en tvårätters middagsbuffé. Där sitter våra gäster i direkt anslutning till isrinken och kan njuta av maten och drycken samtidigt som våra gäster har möjlighet att heja fram sitt favoritlag till en seger. Vi kan även erbjuda er en möjlighet att vara värd/värdinna för ett av de tre eventrum som finns att hyra i samband med våra hockeymatcher/event. Nu eftersöker vi fler medarbetare till säsongen 2013-14. Vi kan erbjuda dig en extraanställning som baseras på de konserter, matcher och övriga event som dyker upp hos oss. Arbetstillfällena kan alltså variera från månad till månad. Våra krav på den vi söker är: - Du ska vara social och trevlig. - Vi eftersöker dig med en stark serviceanda. - Vi söker dig som trivs med att utvecklas och ta egna initiativ. - Du skall vara säljande i din framtoning och ha ett närvarande samspel med våra gäster. - Tidigare erfarenhet av servering krävs ej men är meriterande. Känner du igen dig, tveka inte utan sök jobbet direkt.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Servitör/Servitris jobb, Servitör/Servitris Karlstad, Servitör/Servitris FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Servitör/Servitris

Barpersonal
Löfbergs Lila Arena Vi som arbetar på Löfbergs Lila Arena arbetar för att ge våra gäster en totalupplevelse av sitt besök i vår arena. Vi ställer höga krav på våra medarbetare och i utbyte av det kan vi erbjuda dig en stimulerande arbetsmiljö med mycket glädje och högt i tak. Vår vision är att "alltid upplevas som ett nöje." Oavsett om du ringer med en enkel fråga, äter lunch eller anordnar ett event för tusentals människor ska det sammanfattas som ett nöje att samverka med oss. Det vi i första hand erbjuder våra gäster är naturligtvis upplevelsen av mat och dryck i samband med våra hockeymatcher, utöver det tillkommer det externa event såsom Jerry Williams, Jesus Christ Superstar mm. Vår verksamhet löper i stort sett mellan augusti till juni och under sommarmånaderna har vi stängt för utvecklingsarbete och planering. Vi bedriver dels en lunchrestaurang som heter nitton32, där vi serverar lunch till 250-300 gäster per dag. Under hockeymatcherna förvandlas vår lunchrestaurang till en naturlig mötesplats för de som söker sig ut till arenan för en god bit mat och lite uppsnack inför matchen. Utöver denna restaurang har vi även Golden Star där vi serverar en tvårätters middagsbuffé. Där sitter våra gäster i direkt anslutning till isrinken och kan njuta av maten och drycken samtidigt som våra gäster har möjlighet att heja fram sitt favoritlag till en seger. Nu eftersöker vi fler medarbetare till säsongen 2013-14. Vi kan erbjuda dig en extraanställning som baseras på de konserter, matcher och övriga event som dyker upp hos oss. Arbetstillfällena kan alltså variera från månad till månad. Våra krav på den vi söker är: - Du ska vara social och trevlig. - Vi eftersöker dig med en serviceanda. - Du skall vara säljande i din framtoning och ha ett närvarande samspel med våra gäster. - Kan hantera stress. - Förkunskaper om dryck är meriterande. Känner du igen dig, tveka inte utan sök jobbet direkt.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Barpersonal jobb, Barpersonal Karlstad, Barpersonal FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barpersonal

Löfbergs Arena söker Hovmästare
Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250.000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser, catering och andra event. På Löfbergs Arena finns det 4 st restauranger, 8 barer, 38 loger, 14 kiosker och flera event- och konferensrum. Din roll Du uppskattar att jobba med mat, dryck och människor. Du har goda ledaregenskaper, är relationsskapande, handlingskraftig och service minded. Vi ser att du har minst 3 års erfarenhet av ledande arbete inom restaurang/eventvåning samt mycket god erfarenhet av arbetsledning. Du kommer arbeta tillsammans med vårt team för att genomföra våra bokade event. Du stödjer projektledarna under eventen och ansvarar för servis/barpersonal. Du ser till att inspirera och motivera dina medarbetare så att servicenivån lever upp till våra gäster höga förväntningar. Du har ett bra driv och leder aktivt arbetet tillsammans med din personal i genomförandet av arrangemangen. Vem är du? Du är en inspirerande arbetsledare med ett naturligt intresse för andra människor och du trivs med att leda och utveckla dina medarbetare. Du är bra på att främja gott samarbete och skapa en positiv stämning och du har lätt för att samarbeta med andra. Det är också viktigt att du är lösningsorienterad, prestigelös och handlingskraftig samt har ett utpräglat sinne för detaljer. Med ett antal medarbetare under dig är det viktigt att du är orädd för att styra och dirigera och har en förmåga att ta snabba beslut. För att passa in i vårt team, har du en stark drivkraft, är kommunikativ, lösningsorienterad och ser möjligheter. Bra språkkunskaper är ett plus. Svenska och engelska ett måste. Vi söker dig som har: - Mat och dryckeskunskap - Erfarenhet av att leda Team - Tidigare erfarenhet som Hovmästare är meriterande Urval kommer att ske löpande.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker Hovmästare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker Hovmästare

Löfbergs Arena söker köksmedarbetare
Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250.000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser, catering och andra event. På Löfbergs Arena finns det 4 st restauranger, 8 barer, 38 loger, 14 kiosker och flera event- och konferensrum. Din roll Vi söker dig som kan jobba extra under kommande hockeysäsong som även kommer innefatta andra event än hockeymatcher. Som anställd på Löfbergs Arena behöver du vara social och serviceinriktad. Du ska uppskatta att jobba med mat, dryck och människor. Du kommer arbeta i ett team med en eller flera arbetskamrater. Du har fokus på våra gäster och sätter stor stolthet i att ge den bästa servicen. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar främst om lättare matlagning och underhålla buffér samt att ge information om innehållet av maten. Du kommer tillsammans med dina kollegor bestå av den viktigaste resursen vi har, det vill säga vår personal. Vem är du? Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du social och stresstålig. Du lär dig snabbt, kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Det är viktigt att du är flexibel. Du ska även ha lätt att samarbeta med andra. Du har ett stort fokus på att leverera service till våra gäster och har ett öga för detaljer. Du pratar svenska och engelska flytande. Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kök eller med liknande arbetsuppgifter. Urval kommer att ske löpande.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker köksmedarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker köksmedarbetare

Löfbergs Arena söker medarbetare
Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250.000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser, catering och andra event. På Löfbergs Arena finns det 4 st restauranger, 8 barer, 38 loger, 14 kiosker och flera event- och konferensrum. Din roll Vi söker dig som kan jobba extra under kommande hockeysäsong som även kommer innefatta andra event än hockeymatcher. Som anställd på Löfbergs Arena behöver du vara social och serviceinriktad. Du ska uppskatta att jobba med mat, dryck och människor. Du kommer arbeta i ett team med en eller flera arbetskamrater. Du har fokus på våra gäster och sätter stor stolthet i att ge den bästa servicen. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar främst om att servera eller att stå i bar. Du kommer tillsammans med dina kollegor bestå av den viktigaste resursen vi har, det vill säga vår personal. Vem är du? Vi söker dig som studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Som person är du social och stresstålig. Du lär dig snabbt, kan ta egna initiativ och ser vad som behöver göras. Det är viktigt att du är flexibel. Du ska även ha lätt att samarbeta med andra. Du har ett stort fokus på att leverera service till våra gäster och har ett öga för detaljer. Du pratar svenska och engelska flytande. Om du studerar ser vi gärna att du har minst ett år kvar av dina studier. Det är meriterande om du tidigare har arbetat med servering eller i bar. Urval kommer att ske löpande.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-28
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker medarbetare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker medarbetare

Löfbergs Arena söker personal
Köksteamet Arbetsuppgifterna kommer att variera men handlar främst om lättare matlagning där uppläggning av förrätter, tranchera inför gäst och att upprätthålla en god miljö kring våra bufféer. En annan viktigt arbetsuppgift är att finnas till hands för att våra gäster ska känna sig extra omhändertagna. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kök eller med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker personer som kommer vara en del av vårt köksteam. Köksteamet tillhandahåller all förtäring i hela arenan. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Här får du många nya vänner och kollegor. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker personal

Löfbergs Arena söker personal
Arbetsuppgifterna kan variera men handlar förutom att ge service främst om att servera mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker personer som kommer vara en del av vårt serveringsteam. Serviceteamet ser till att våra gäster och besökare får den bästa möjliga upplevelsen. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Här får du många nya vänner och kollegor. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker personal

Löfbergs Arena söker personal
Arbetsuppgifterna kommer att handla om att arbeta i bar men även vara en expert inom det specifika området. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Vi söker personer som kommer vara en del av vårt barteam. Arbetet kräver att du har jobbat i bar tidigare. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Här får du många nya vänner och kollegor. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker personal

Löfbergs Arena söker personal
Arbetsuppgifterna kan variera men handlar främst om att arbeta i våra kiosker under FBKs hemmamatcher. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker personer som kommer vara en del av vårt kioskteam. Kioskteamets uppgift är att se till att våra besökare får uppleva en service utöver det vanliga. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Här får du många nya vänner och kollegor. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker personal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker personal

Löfbergs Arena söker Kock 100%
Vi söker nu en person som kommer vara en del av vårt köksteam vilket tillhandahåller all förtäring i arenan. Arbetsuppgifterna varierar men handlar främst om matlagning för lunch och våra event. Maten håller hög nivå och du som person behöver vara serviceinriktad och genuint intresserad av mat. Du klarar ett högt tempo och har bred erfarenhet från att jobba i kök. Du förstår vikten av goda förberedelser och är van att jobba strukturerat. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena/Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter och vår vision är att vara bäst i Sverige, ledande i Europa. Om Löfbergs Arena/Färjestad BK 4 restauranger, 7 barer, 11 kiosker, 2 fastfood enheter, 38 loger, 3 eventrum, 5 konferensrum 26 matcher (+slutspel) SHL hockey 4-8 Event (+2500pers) per år 4-8 Företagsmässor per år 1-2st GastroEvent/Gästspel per år + 40 000 portioner catering cup & turneringsmat +20000 portioner Interna cuper/turneringsmat + 100 cateringuppdrag (Bröllop, företag, privat) Daglig lunchverksamhet med 200-300 gäster per dag.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker Kock 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker Kock 100%

Löfbergs Arena söker personal till Köksteamet
Vi söker personer som kommer vara en del av vårt köksteam. Köksteamet tillhandahåller all förtäring i hela arenan. Arbetsuppgifterna kommer att variera men handlar främst om lättare matlagning där uppläggning av förrätter, tranchera inför gäst och att upprätthålla en god miljö kring våra bufféer. En annan viktigt arbetsuppgift är att finnas till hands för att våra gäster ska känna sig extra omhändertagna. Vi söker personer som är serviceinriktade och som har ett genuint intresse av mat. Du klarar av ett högt tempo och är flexibel. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kök eller med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena/Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter och vår vision är att vara bäst i Sverige, ledande i Europa. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser och andra event. Vi driver även en allt mer växande cateringverksamhet som kan innebära allt från bröllop i Kil till hockeycup i Hagfors. På Löfbergs Arena finns 4st restauranger, 8st barer, 38st loger, 14st kiosker och flera event- och konferensrum.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 11-02
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker personal till Köksteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker personal till Köksteamet

Löfbergs Arena söker Kock 100%
Vi söker nu en person som kommer vara en del av vårt köksteam vilket tillhandahåller all förtäring i arenan. Arbetsuppgifterna varierar men handlar främst om matlagning för lunch och våra event. Maten håller hög nivå och du som person behöver vara serviceinriktad och genuint intresserad av mat. Du klarar ett högt tempo och har bred erfarenhet från att jobba i kök. Du förstår vikten av goda förberedelser och är van att jobba strukturerat. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena/Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter och vår vision är att vara bäst i Sverige, ledande i Europa. Löfbergs Arena / Färjestad BK - 4 restauranger, 7 barer, 11 kiosker, 2 fastfood enheter, 38 loger, 3 eventrum, 5 konferensrum - 26 matcher (+slutspel) SHL hockey - 4-8 Event (+2500pers) per år 4-8 Företagsmässor per år - 1-2st GastroEvent/Gästspel per år - + 40 000 portioner catering cup & turneringsmat - +20000 portioner Interna cuper/turneringsmat - +100 cateringuppdrag (Bröllop, företag, privat) - Daglig lunchverksamhet med 200-300 gäster per dag. Läs mer på vår hemsida: www.farjestadbk.se/lofbergsarena
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena söker Kock 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena söker Kock 100%

Löfbergs Arena Köksteamet
Köksteamet tillhandahåller all förtäring i hela arenan. Arbetsuppgifterna kommer att variera men handlar främst om lättare matlagning där uppläggning av förrätter, tranchera inför gäst och att upprätthålla en god miljö kring våra bufféer. En annan viktigt arbetsuppgift är att finnas till hands för att våra gäster ska känna sig extra omhändertagna. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kök eller med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper Vi söker personer som kommer vara en del av vårt köksteam. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i kök eller med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser och andra event. På Löfbergs Arena finns 4st restauranger, 8st barer, 38st loger, 14st kiosker och flera event- och konferensrum.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena Köksteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena Köksteamet

Löfbergs Arena Servering, Kiosk och Bar
Vår personal ser till att våra gäster och besökare får den bästa möjliga upplevelsen. Arbetsuppgifterna kan variera men handlar förutom att ge service främst om att servera mat och dryck. Vi lägger stor vikt vid tillgänglighet och har ett krav på att du ska kunna jobba alla event i vårat spel- och eventschema. Vi söker personer som kommer vara en del av vårt serverings/bar/kiosk-team. Det är meriterande om du tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter, men vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Som person är du pigg och glad och har mycket fart under fötterna! Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. Vi är en arena med många möjligheter. Som anställd på Löfbergs Arena får du möjligheten till en fartfylld upplevelse i en härlig miljö. Du är en del i ett team på närmare 180 personer som jobbar i allt från kiosker och läktarförsäljning till fine dining. Ingen dag är den andra lik och du får en unik erfarenhet inom serviceyrket. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250 000 personer vid omkring 45 st evenemang. Förutom Färjestad BKs hemmamatcher arrangeras även konserter, mässor, konferenser och andra event. På Löfbergs Arena finns 4st restauranger, 8st barer, 38st loger, 14st kiosker och flera event- och konferensrum.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Löfbergs Arena Servering, Kiosk och Bar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löfbergs Arena Servering, Kiosk och Bar

Hovmästare 100% på Löfbergs Arena
Du har ansvar för den operativa driften av restaurangen med fokus på nöjda gäster och medarbetare. Som ledare hos oss arbetar du största delen i drift med ditt team. Dagarna såväl som arbetstiderna är varierande och du är givetvis en stor del av arenans övriga verksamhet med interna/externa event och catering. Det är viktigt att du har förståelse för att alla dagar är unika. The Locker Room är hjärtat i den gastronomiska verksamheten i Löfbergs Arena. Här är den dagliga aktiviteten med lunch, konferens, event och matcher alltid i fullgång. Rollen som hovmästare kräver ständig utveckling, hög ambitionsnivå och nyfikenhet på nästa steg. Du ser inte service som ett arbetssätt utan som en personlighet. Vi ser dig med ett modernt operativt ledarskap som skapar hög teamkänsla och prestigelöst förhållningssätt. Vi gillar olika, det gör du med. Din Roll Som hovmästare i The Locker Room vill vi att du har vissa färdigheter. Du behöver vara en lagspelare ut i fingerspetsarna men samtidigt kunna vara självständig och ha ett eget driv. Som ambassadör hos oss har du full koll på branschtrender och är genuint intresserad av mat och dryck. Du har dokumenterad erfarenhet från: - Minst tre år som hovmästare/arbetsledare - Leda/utveckla team - Arbeta aktivt mot mål - Ha förståelse för restaurangekonomi/nyckeltal - Värdskap och service Vi ser det som meriterande om du: - Är minst 25år - Har erfarenhet att jobba med konferens, event och/eller catering - Har spetskompetens inom dryck och/eller mat Vi kommer värdera personliga egenskaper högt. Vill du vara med om skapa upplevelser tillsammans med Löfbergs Arena och Färjestad BK och samtidigt vara en del i ett härligt team? Vi hjälps tillsammans åt att skapa minnen för våra gäster. På ett målmedvetet och professionellt sätt är vi i framkant av Sveriges Arenor. En arena många möjligheter. Löfbergs Arena anordnar event under större delar av året. Varje år besöks arenan av fler än 250.000 personer vid omkring ca 100 st evenemang. På Löfbergs Arena arrangeras konserter, mässor, konferenser, catering mm. och Färjestad BKs hemmamatcher. På Löfbergs Arena finns det 4 st restauranger, 8 barer, 37 loger, 14 kiosker och flera event- och konferensrum.
Företag: FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB
Ort: Karlstad
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Hovmästare 100% på Löfbergs Arena jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hovmästare 100% på Löfbergs Arena


Sök lediga jobb FÄRJESTADS BOLLKLUBB FASTIGHETS AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se