FÖRETAGSÄLJARE jobb - lediga jobb

FÖRETAGSÄLJARE jobb FÖRETAGSÄLJARE jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FÖRETAGSÄLJARE. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FÖRETAGSÄLJARE. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. FÖRETAGSÄLJARE- Stockholm

 2. FÖRETAGSÄLJARE- Katrineholm

 3. FÖRETAGSÄLJARE- Ospecificerad arbetsort

 4. ID beskydd -Företagsäljare- Attraktiv lönemodell- Malmö

 5. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg

 6. Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB- Malmö

 7. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg

 8. Företagsäljare med garantilön och provision,- Stockholm

 9. Företagsäljare i Stockholm- Stockholm

 10. Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB- Malmö

 11. Företagsäljare- Malmö

 12. Företagsäljare i Helsingborg- Helsingborg

 13. Företagsäljare i Lund- Lund

 14. Företagsäljare i Trelleborg- Trelleborg

 15. Företagsäljare i Göteborg- Göteborg

 16. Företagsäljare i Borås- Borås

 17. Företagsäljare i Halmstad- Halmstad

 18. Företagsäljare i Stockholm sökes- Stockholm

 19. FÖRETAGSÄLJARE KAFFEMASKINER- Umeå

 20. IT-FÖRETAGSÄLJARE TILL NORRBOTTEN- Ospecificerad arbetsort

 21. Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö- Stockholm

 22. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg

 23. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg

 24. Företagsäljare för brandskydd- Malmö

 25. Företagsäljare för brandskydd- Göteborg

 26. Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö- Stockholm

 27. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg

 28. Företagsäljare- Stockholm

 29. Företagsäljare för brandskydd- Stockholm

 30. Företagsäljare för brandskydd- Malmö

 31. Företagsäljare för brandskydd- Göteborg

 32. Företagsäljare av IT-säkerhet- Solna

 33. Företagsäljare för brandskydd- Stockholm

 34. Företagsäljare för brandskydd- Malmö

 35. Företagsäljare för brandskydd- Göteborg

 36. Företagsäljare för brandskydd- Malmö

 37. Företagsäljare för brandskydd- Göteborg

 38. Företagsäljare för brandskydd- Stockholm

 39. Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö- Stockholm

 40. Företagsäljare med garantilön.- Göteborg


Mer beskrivning

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Körkort är meriterande men ej krav. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter till fortsatt anställning efter sommarjobbet.
Företag: Energi 46
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Stockholm, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter till fortsatt anställning efter sommarjobbet.
Företag: Energi 46
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Katrineholm, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE

FÖRETAGSÄLJARE
Energi 46 är ett svenskt företag på elmarknaden, där vi erbjuder små till medelstora företag och andra organisationer besparingar på deras elförbrukning. Energi 46 verkar för en hållbar miljöhantering och vår vision är att företag ska få tillgång till miljövänlig el till självkostnadspris. Vår affärsidé är att skapa win-win samarbeten och leverera marknadens bästa elavtal till våra kunder. Energi 46 är en spännande organisation som har varit verksamt sedan 2011. Just nu expanderar vi och söker personer som gillar utmaningar och vill utvecklas både som säljare och individer. Din roll: I arbetet tar du kontakt med företag via beprövade försäljningsmodeller och erbjuder en möjlighet för den potentiella kunden att göra större besparingar. Din uppgift är att belysa kundens vinst på samarbetet och sälja våra mervärden som ger nöjda och långsiktiga kundrelationer. Du drivs av utveckling och motiveras av en hög provisionsbaserad betalningsmodell. Energi 46 tillämpar god försäljningssed och i din roll levererar du besparingar och värden kunder är tacksamma för. Ditt arbete: Du kommer att arbeta både självständigt och i team med eget ansvar och rätt stöd för att lyckas. Du kommer via personliga möten bearbeta beslutsfattare inom företag och organisationer. Dina egenskaper: Du är orädd och drivs av din förmåga att leverera i ditt säljarbete. Du lär dig fort och att utvecklas är för dig en självklarhet. Du är villig att arbeta hårt för att uppnå dina personliga mål och vill få bra ersättning för att sälja tjänster du kan vara stolt över. Självklart stimuleras du av både samarbete och tävlingar. Du är en god kamrat och en bra kollega som vågar där andra tvekar. All erfarenhet är positiv, speciellt inom försäljning. Viktigast är din karaktär och dina personliga egenskaper. Körkort är meriterande men ej krav. Både ungdomar och seniorer är också välkomna att söka. Vi erbjuder: Hög provision. Säljutbildningar i flera steg. Utbildning inom energiområdet och elmarknaden. För rätt kandidater finns möjligheter att avancera och växa med företaget samtidigt som du tjänar mycket pengar. Vi ser gärna sökande från Mellansverige.
Företag: Energi 46
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE jobb, FÖRETAGSÄLJARE Ospecificerad arbetsort, FÖRETAGSÄLJARE Energi 46
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE

ID beskydd -Företagsäljare- Attraktiv lönemodell
Varumärket Trygg ID ägs av Svenska Brottsfiltret, Sveriges ledande aktör inom ID skydd och är en hel-ägd dotterverksamhet till Svenska Brottsfiltret AB. Trygg ID arbetar aktivt med att motarbeta bedrägerier & ID kapningar. Vår målsättning är att distanshandel skall kännas säkert och tryggt för såväl företagare som privatpersoner. På Trygg ID kommer du att arbeta med en helt ny tjänst där du erbjuder företag juridisk rådgivning och ekonomisk assistans vid bedrägeri Arbetet sker initiellt huvudsakligen via telefon, kundbesök blir aktuella när du byggt upp din egen orderstock och på sikt övergår till en roll som Account Manager För att du ska lyckas i din roll som företagssäljare på Trygg ID kommer du att få nödvändig produkt- samt tjänsteutbildning på plats! Vi tror att du: - Är duktig på att utrycka dig - Har ett starkt driv - Har hög arbetsmoral - Är initiativtagande - Är en teamplayer - Vill ha möjlighet att påverka din lön utifrån din prestation Krav Fullgjord grundskoleutbildning Flytande Svenska i Tal och skrift Meriterande Tidigare sälj-erfarenhet Idrottsutövning på hög nivå TryggID erbjuder dig: -Sälj-utbildning med tre olika etapper. - En resultatinriktad arbetsplats som ser till din långsiktiga utveckling - Garantilön, provision samt ett attraktivt bonussystem - Du behåller dina egna ordervärden (kundstock) - Etablerade produkter & tjänster Vi sitter i centrala lokaler på Gustav Adolfs Torg Skicka in din ansökan omgående då vi rekryterar löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum Tillträdesdatum: Omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid
Företag: SVENSKA BROTTSFILTRET AB
Ort: Malmö
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga ID beskydd -Företagsäljare- Attraktiv lönemodell jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ID beskydd -Företagsäljare- Attraktiv lönemodell

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus Trading AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.

Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB
Bilia i Skåne är inne i en expansiv period med ökad försäljning. För att möta våra framgångar utökar vi nu antalet bilförsäljare och söker erfarna försäljare som kommer att få jobba med en av marknadens mest attraktiva bilmodellprogram från Volvo. Bilia region Syd består av fem anläggningar i Jägersro, Värnhem, Lund, Trelleborg och Limhamn. Vår huvudverksamhet är försäljning av nya och begagnade bilar samt bilservice och bilskadereparationer. På våra anläggningar finns också bildelsbutik, hyrbilar, däckhotell och drivmedel. Till din hjälp som företagssäljare hos Bilia har du marknadens bästa supportsystem. Vi tillhandahåller löpande säljutbildning och övrig kompetenshöjning. Möjlighet till tjänstebil finns. Vi älskar glada kunder och jobbar efter vårt kundlöfte - HELA VÄGEN - Vi erbjuder bilkunden allt de behöver. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som företagssäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt företag. Du arbetar med våra bilar i form av ett attraktivt och komplett bilägande för kunden. Till din hjälp har vi moderna IT system för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder främst ute på fältet men även i bilhallen. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Kompetenskrav Du har erfarenhet av företagsförsäljning av bilar eller motsvarande och arbetar redan idag proaktivt och självständigt. Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och god förståelse för affärsekonomi. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Vi förutsätter att du har en klar struktur på din vardag och har en djupgående förståelse för branschen. Dina kunder fullständigt älskar att göra affärer med dig och som person är du positiv och utåtriktad. Du trivs med att tillbringa en stor del av dagen ute hos kunder har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer. Självklart är du driven och resultatinriktad för det är vi! Sista ansökningsdag är 2013-09-30. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vi ser gärna kvinnliga sökande. Välkommen med din ansökan! FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan. Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.
Företag: Jobbet.se (LS Jobbet AB)
Ort: Malmö
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus Trading AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.

Företagsäljare med garantilön och provision,
Tänk om det var möjligt att ta... ...det bästa ur operatörsvärldarna och stoppa allt i samma paket - Att få tillgång till en oöverträffad täckning, prisvärda och smarta tjänster samt en helhjärtad och personlig service som alltid skall vara tillgänglig, stora som små. Hos oss får alla företag tillgång till det. Företagsoperatören Qll Telecom söker nu nya stjärnskott till vår nya säljavdelning. Vi har nyligen flyttat in i nya och helrenoverade lokaler i Hammarby sjöstad och vill därför fördubbla vår nuvarande säljarkår på 15 stycken. Vi söker dig som: - Innehar en naturlig vinnarinstinkt - Vill skapa karriär - Inte är rädd för att anta nya utmaningar - Har en positiv syn på livet   Vi erbjuder dig:   - garantilön och provision - Nytt och fräscht kontor - Grundläggande säljutbildning - personlig coaching - Säljtävlingar med fina och roliga priser     känner du att allt eller bara en utav egenskaperna ovan passar in på dig? Vänta inte då, utan sök nu direkt! Vi behandlar samtiga ansökanden och återkommer med besked samma dag.   Att jobba som säljare kräver stimulans och ibland räcker inte bara lönen till. Därför är det enormt viktigt för oss att vår personal trivs och känner att de får en konstant utveckling.
Företag: Qall Telecom AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-29
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön och provision, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön och provision,

Företagsäljare i Stockholm
Jobbladet.se (European Internet Recruitment AB) söker för kunds räkning en Företagsäljare i Stockholm Vi sitter i trevliga ljusa lokaler på Södermalm i Stockholm och vårt livfulla gäng ska nu förstärka säljorganisationen med just dig, för att ta hand om alla kunder och skapa nya kontakter. Vi söker dig som vill utvecklas i takt med ett växande företag på en växande marknad. Vi växer så det knakar och vi söker dig som är B2B-säljare och som gillar utmaningar och alltid har kundens bästa i fokus! Vem är du? Du är lika hungrig som vi är och strävar efter att lyfta oss till nya höjder. Du kombinerar passion för kundvård med teknisk förståelse och arbetar ständigt med att överträffa kundens och våra egna förväntningar. Du har god erfarenhet av B2B-försäljning inom telekom och har under ditt yrkesliv skaffat dig stor kunskap om försäljning och kundnöjdhet. Utöver detta är du strukturerad, driven och van vid att jobba mot högt uppsatta mål. Vi förväntar oss att du delar vår syn på värderingsstyrd och relationsskapande försäljning, där du känner dig bekväm med såväl behovsanalys som genomförande. Du förväntas ha helikopterperspektiv när det gäller våra tjänster för att bygga den lösning som hjälper kunden på bästa sätt och sätta avtalet på plats. Dina arbetsuppgifter I din roll som B2B-säljare kommer du, främst via telefon och kundbesök, arbeta aktivt med försäljning mot befintliga och nya slutkunder. I ditt arbete ingår allt från att sätta ihop kundunika lösningar till offerter och avtal. Du erbjuds: - Ett stimulerande arbete i en kreativ miljö - Fast grundlön och provision - Personlig utveckling - Arbeta med tjänster som ligger i framkant - Främst varma leads via telefon och webb - Fantastiska arbetskamrater Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare/Heltid Lön Fast lön + rörlig lön Ansökan Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Vi kommer att intervjua fortlöpande för denna tjänst. Har du några funderingar kringar? Kontakta Pär Brandesten 076-850 82 00 på eller par@europeaninternetrecruitment.com.
Företag: EUROPEAN INTERNET RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Stockholm

Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB
Bilia i Skåne är inne i en expansiv period med ökad försäljning. För att möta våra framgångar utökar vi nu antalet bilförsäljare och söker erfarna försäljare som kommer att få jobba med en av marknadens mest attraktiva bilmodellprogram från Volvo. Bilia region Syd består av fem anläggningar i Jägersro, Värnhem, Lund, Trelleborg och Limhamn. Vår huvudverksamhet är försäljning av nya och begagnade bilar samt bilservice och bilskadereparationer. På våra anläggningar finns också bildelsbutik, hyrbilar, däckhotell och drivmedel. Till din hjälp som företagssäljare hos Bilia har du marknadens bästa supportsystem. Vi tillhandahåller löpande säljutbildning och övrig kompetenshöjning. Möjlighet till tjänstebil finns. Vi älskar glada kunder och jobbar efter vårt kundlöfte - HELA VÄGEN - Vi erbjuder bilkunden allt de behöver. Huvudsakliga arbetsuppgifter Som företagssäljare arbetar du självständigt efter våra försäljningsprocesser - från första kontakten med kund till leverans av bilen. Dina kunder är framför allt företag. Du arbetar med våra bilar i form av ett attraktivt och komplett bilägande för kunden. Till din hjälp har vi moderna IT system för att du ska lyckas i ditt proaktiva arbete. Du ingår i en grupp säljare som bearbetar kunder främst ute på fältet men även i bilhallen. Du arbetar efter ett rullande schema där helgtjänstgöring ingår. Kompetenskrav Du har erfarenhet av företagsförsäljning av bilar eller motsvarande och arbetar redan idag proaktivt och självständigt. Utbildningsmässigt vill vi att du har minst gymnasieutbildning och god förståelse för affärsekonomi. Du har goda datorkunskaper och förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav. Personliga egenskaper Vi förutsätter att du har en klar struktur på din vardag och har en djupgående förståelse för branschen. Dina kunder fullständigt älskar att göra affärer med dig och som person är du positiv och utåtriktad. Du trivs med att tillbringa en stor del av dagen ute hos kunder har en stark inre drivkraft att vilja nå uppsatta mål och ta dig an nya utmaningar samt ett brinnande intresse för att göra affärer. Självklart är du driven och resultatinriktad för det är vi! Sista ansökningsdag är 2014-01-15. Urvalsarbetet sker löpande och därför vill vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Eftersom vi eftersträvar en jämn könsfördelning ser vi gärna även kvinnliga sökande. Välkommen med din ansökan! FÖR ATT SÖKA TJÄNSTEN, klicka på länken under "Ansökan" nedan. Jobbet.se är ett rekryteringsföretag. Som medlem på Jobbet.se får du bland annat sms om jobb som passar dig. Här hittar du lediga jobb och attraktiva arbetsgivare.
Företag: Jobbet.se (LS Jobbet AB)
Ort: Malmö
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare Volvo, Bilia Personbilar AB

Företagsäljare
Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska flytande, har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Malmö regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se senast den 20e december.
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Malmö
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare jobb, Företagsäljare Malmö, Företagsäljare REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare

Företagsäljare i Helsingborg
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska, har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Helsingborg regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Helsingborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Helsingborg

Företagsäljare i Lund
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska flytande, har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Lund Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Lund
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Lund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Lund

Företagsäljare i Trelleborg
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska, har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Trelleborg regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Trelleborg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Trelleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Trelleborg

Företagsäljare i Göteborg
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska , har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Göteborg regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Göteborg

Företagsäljare i Borås
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska , har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Borås regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Borås
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Borås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Borås

Företagsäljare i Halmstad
1 plats. Om jobbet Refillakuten i Malmö AB är den enda företaget i Skåne som återvinner laser tonerkasseter för skrivare och kopiatorer. Vi är verksamma sedan 2008 och har mer än 300 mycket nöjda kunder i Malmö regionen. Vi söker främst dig som redan har jobbat som säljare, gärna med någon produkt som riktar sig till företag och tycker att vår produkt vore ett bra komplement. Men vi är även intresserade av dig som har säljerfarenhet från annat håll och kan tänka dig att jobba enbart med försäljning av våra produkter. Krav: Du ska behärska svenska flytande, har en stark drivkraft, har egen bil och inneha körkort B. Vi ser helst att du har erfarenhet av försäljning sedan tidigare. Start: Efter överenskommelse Lön:Provision Distrikt: Halmstad regionen. Du ansvarar för ett eget distrikt med egna kunder. Hur stort distrikt beror på hur mycket du vill jobba. Utbildning: Vi utbildar dig i produktkunskap samt stödjer dig med säljmaterial, kundinformation, vi gör marknadskampanjer, kundutskick osv. Låter detta intressant för dig? Kontakta oss då via mail med några rader om dig själv. Om du verkar vara rätt person för oss bokar vi gärna in ett möte för att berätta mer om oss och om tjänsten. Välkommen med din ansökan till: info@refillakuten.se
Företag: REFILLAKUTEN I MALMÖ AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Halmstad

Företagsäljare i Stockholm sökes
Företagsäljare i Stockholm Cellip växer vidare och söker två personer som ska arbeta med B2B-säljare och som gillar utmaningar, men alltid har kundens bästa i fokus! Vem är du? För att lyckas i rollen behöver du vara driven och ambitiös och bidra till att lyfta Cellip till nya höjder. Du kombinerar passion för kundvård med teknisk förståelse och arbetar ständigt med att överträffa kundens och bolagets förväntningar. Du har god erfarenhet av B2B-försäljning inom telekom och har under ditt yrkesliv skaffat dig stor kunskap om försäljning och kundnöjdhet. Utöver detta är du strukturerad, driven och van vid att jobba mot högt uppsatta mål. Samtidigt som du är van att det händer mycket saker hela tiden. Cellip förväntar sig att du delar deras syn på värderingsstyrd och relationsskapande försäljning, där du känner dig bekväm med såväl behovsanalys som genomförande. Du förväntas ha helikopterperspektiv när det gäller våra tjänster för att bygga den lösning som hjälper kunden på bästa sätt och sätta avtalet på plats. Därmed få Cellip att växa vidare.   Dina arbetsuppgifter I din roll som B2B-säljare kommer du, främst via telefon och kundbesök, arbeta aktivt med försäljning mot befintliga och nya slutkunder. I ditt arbete ingår allt från att sätta ihop kundunika lösningar till offerter och avtal.   Du erbjuds: • Ett stimulerande arbete i en kreativ miljö • Fast grundlön och provision • Personlig utveckling • Arbeta med tjänster som ligger i framkant • Främst varma leads via telefon och webb • Fantastiska arbetskamrater  Om Cellip Cellip AB är en av Sveriges största aktörer inom IP-telefoni som har små- och medelstora företag som målgrupp. Bolaget är ett hungrigt gäng som ligger i framkant när det gäller utveckling av företagsinriktade helhetslösningar med allt ifrån enstaka abonnemang i deras molnväxel till att integrera telefoni i Microsoft Lync. I deras portfölj har de även mobiltelefoni och bredband. Cellip sitter i trevliga ljusa lokaler på Södermalm i Stockholm.   Anställningsform: Heltid, Tillsvidareanställning. Vi tillämpar provanställning.  Tjänsten tillsätts så snart vi har hittat rätt personer. Ansök nu! Du är välkommen med din ansökan snarast, då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Dina ansökningshandlingar ska innehålla CV och ett personligt brev.  I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Aoex. Skicka in din ansökan genom att trycka på "ansök". Om du har några frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringsansvarig Fredrik Thulin. Mailadress: Fredrik.thulin@aoex.se
Företag: Aoex AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare i Stockholm sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare i Stockholm sökes

FÖRETAGSÄLJARE KAFFEMASKINER
Vill du ha ett utvecklande jobb i Norrland? Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu. Här hittar du nämligen portalen till Norrlands och Malmfältens största nätverk av arbetsgivare. Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter. Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBiNORR jobben. Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans. Norrländskt affärsnätverk Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper samt med personliga relationer sinsemellan. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. Vi är det lokala alternativet och har det största kontaktnätet, erbjuder mervärde, kvalitetsäkring och har dessutom styrkan att kunna skräddarsy lösningarna efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Norrland. Arbetsuppgifter Just nu söker vi för en av våra västerbottniska samarbetpartners räkning en driven och kundorienterad resande försäljare mot företag inom kaffemaskiner till Umeå. Du är tävlingsinriktad, målmedveten och noggrann med bra servicekänsla och bra social förmåga. Vidare ser vi att du har god kunskap inom kaffemaskinsbranschen, är självgående och har hög moral samt är en god lagspelare. Vi förutsätter en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. JOBBiNORR - Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norra Norrland Utvecklande affärsrelationer Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information
Företag: JOBBiNORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Umeå
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRETAGSÄLJARE KAFFEMASKINER jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRETAGSÄLJARE KAFFEMASKINER

IT-FÖRETAGSÄLJARE TILL NORRBOTTEN
Vill du ha ett utvecklande jobb i Norrland? Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu. Här hittar du nämligen portalen till Norrlands och Malmfältens största nätverk av arbetsgivare. Hos oss skapar du som vill bo, verka och framförallt ständigt utvecklas på det yrkes-, och karriärsmässiga planet i landets norra region de bästa av möjligheter att knyta nya kontakter. Våra samarbetspartners letar med ljus och lykta efter personer med rätt kompetens, anknytning till eller drivet och önskan att verka i norra Sverige. Har du rätt inställning så har JOBBiNORR jobben. Branschorganisationer, föreningsliv och fackliga organisationer skapar tillsammans med våra samarbetande företag och just DIG som arbetstagare de allra bästa förutsättningar att utveckla och stärka regionen tillsammans. Norrländskt affärsnätverk Verksamheten är helt och hållet uppbyggd av människor, alla med olika styrkor och egenskaper samt med personliga relationer sinsemellan. Som en del i vårt nätverk får du tillgång till innersta sfären av företagsledare och arbetsgivare, vilket med andra ord låter dig ta genvägen till den där platsintervjun som du tidigare behövt slåss om bland en hög andra ansökningshandlingar. Genom att bygga upp långsiktiga relationer med våra samarbetande företag och våra anställda får vi den trovärdighet och kvalitetsäkring som bygger en stabil marknad. Vi är det lokala alternativet och har det största kontaktnätet, erbjuder mervärde, kvalitetsäkring och har dessutom styrkan att kunna skräddarsy lösningarna efter arbetsgivarnas men även arbetstagarnas behov. DET gynnar Norrland. Arbetsuppgifter Just nu söker vi för en av våra norrbottniska samarbetpartners räkning några drivna och kundorienterade telefonförsäljare mot företag inom IT till Norrbotten. Du är tävlingsinriktad, målmedveten och noggrann med bra servicekänsla och bra social förmåga. Vidare ser vi att du har god kunskap inom IT, är självgående och har hög moral samt är en god lagspelare. Vi förutsätter en positiv och serviceminded attityd eftersom du representerar företagets ansikte ut mot kunderna. Du bör kunna prestera proffessionellt även i stressade situationer då det från och till kan bli mycket att göra samtidigt. I gengäld erbjuder vi dig en stimulerande arbetsplats, en engagerad chef och ser verkligen fram emot att välkomna dig till ett hett arbetslag. JOBBiNORR - Kortaste vägen till ditt drömjobb i Norra Norrland Utvecklande affärsrelationer Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför såväl kvinnliga som manliga sökanden. Du bör ha bra samarbetsförmåga, vara strukturerad och vi förutsätter att du brinner för att utveckla och utvecklas i ett hett arbetslag där du förväntas kunna utveckla den affärsrelation som byggs upp med kunderna. Välkommen in till oss på www.JOBBiNORR.nu för vidare information
Företag: JOBBiNORR PERSONALFÖRSÖRJNING
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga IT-FÖRETAGSÄLJARE TILL NORRBOTTEN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-FÖRETAGSÄLJARE TILL NORRBOTTEN

Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö
Brainpeople AB Dina arbetsuppgifter Som Säljare på Norpe kommer du att ansvara för att öka företagets försäljning av en specifik produktgrupp inom kyllösningar rikstäckande i Sverige. Försäljningen kommer till att börja med ske till befintliga kunder där Norpe redan har väletablerade kundrelationer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med seniora säljare på företaget där ditt fokusomområde är att ansvara för merförsäljning av denna specifika produkt. På sikt kommer du även att arbeta med nykundsbearbetning för att bredda kontaktnätet, öka intäkterna samt nå de långsiktiga försäljningsmålen. Rollen innebär mycket kundmöten där du arbetar i en snabb säljcykel med korta beslutsvägar. Då du kommer att bearbeta kunder rikstäckande förekommer det en hel del resor inom Sverige samt resor till huvudkontoret i Finland 3-4 gånger per år för att se över det nya produktutbudet. Utvecklingsmöjligheter: Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill utvecklas i din säljroll på ett väletablerat företag som erbjuder välkända och efterfrågade produkter till stora kunder på den Europeiska marknaden. Då företaget är i expansionsfas får du vara med på en spännande resa där alla strävar mot samma mål i ett öppet företagsklimat. På sikt finns det goda chanser för dig att utvecklas inom företaget till en KAM roll där du får ta ytterligare ansvar och utveckla din säljförmåga. Företaget erbjuder kompetensutveckling i form av utbildning en gång per år. Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid, tillsvidare, under kontorstider 7.30-16.30. Start i Mars-April 2014 eller enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Norpe med sex månaders provanställning. Din profil För att lyckas i denna tjänst har du erfarenhet från butiksmiljö, retailbranschen eller daglig varuhandeln i en roll som säljare eller leverantör till ovanstående branscher. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi eller teknik samt ett genuint intresse för affärer och mötet med kund. I det offertarbete som du kommer att ansvara för är det en fördel om du har ett sifferintresse och en allmänkunskap om hur man räknar ut marginaler. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Det är meriterande om du har vana av att hålla i presentationer för personer du inte tidigare har träffat, men det är inte ett krav. Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik i denna tjänst är du en ambitiös person som motiveras av att driva ditt arbete framåt. Du är organiserad och strukturerad samtidigt som du har förmågan att ha en god överblick. Då du kommer du ha mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad i ditt sätt att bemöta andra människor. Du har ett affärstänk och drivs av att nå högt uppsatta mål. Avdelning består av 10 personer och därför är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Du har en öppen och positiv inställning och trivs bra med att tillhöra en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För att trivas på företaget tror vi att du känner dig trygg i att bygga relationer med nya kunder, du trivs att arbeta affärsnära och är redo för en utmaning. Intresserad? Skicka in din ansökan genom att klicka på länken alternativt knappen nedan. Vi behandlar ansökningar löpande. Frågor besvaras av Jessica Bauer på 08-501 685 05 hos Brainpeople. Sökord: Säljare, utesäljare, fältsäljare, Account Manager, butikssäljare, Om företaget Norpe koncernen är Europas ledande leverantör inom kommersiella kyllösningar. Idag arbetar ca 10 personer på Norpe AB i Sverige och huvudkontoret är placerat i Kista. Norpe satsar på att ha en hög kvalité där de alltid sätter kunden främst. Företaget präglas av en kultur där de anställda tar mycket eget ansvar samtidigt som de hjälps åt för att uppnå de gemensamma målen. Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill arbeta på ett litet bolag med en öppen och positiv stämning. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor!
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-31
Sök fler jobb liknande: lediga Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus Trading AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus Trading AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Malmö
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö
Dina arbetsuppgifter Som Säljare på Norpe kommer du att ansvara för att öka företagets försäljning av en specifik produktgrupp inom kyllösningar rikstäckande i Sverige. Försäljningen kommer till att börja med ske till befintliga kunder där Norpe redan har väletablerade kundrelationer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med seniora säljare på företaget där ditt fokusomområde är att ansvara för merförsäljning av denna specifika produkt. På sikt kommer du även att arbeta med nykundsbearbetning för att bredda kontaktnätet, öka intäkterna samt nå de långsiktiga försäljningsmålen. Rollen innebär mycket kundmöten där du arbetar i en snabb säljcykel med korta beslutsvägar. Då du kommer att bearbeta kunder rikstäckande förekommer det en hel del resor inom Sverige samt resor till huvudkontoret i Finland 3-4 gånger per år för att se över det nya produktutbudet. Utvecklingsmöjligheter: Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill utvecklas i din säljroll på ett väletablerat företag som erbjuder välkända och efterfrågade produkter till stora kunder på den Europeiska marknaden. Då företaget är i expansionsfas får du vara med på en spännande resa där alla strävar mot samma mål i ett öppet företagsklimat. På sikt finns det goda chanser för dig att utvecklas inom företaget till en KAM roll där du får ta ytterligare ansvar och utveckla din säljförmåga. Företaget erbjuder kompetensutveckling i form av utbildning en gång per år. Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid, tillsvidare, under kontorstider 7.30-16.30. Start senast på hösten 2014 eller enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Norpe med sex månaders provanställning. Din profil Kompetenskrav: För att lyckas i denna tjänst har du erfarenhet från butiksmiljö, retailbranschen eller daglig varuhandeln i en roll som säljare eller leverantör till ovanstående branscher. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi eller teknik samt ett genuint intresse för affärer och mötet med kund. I det offertarbete som du kommer att ansvara för är det en fördel om du har ett sifferintresse och en allmänkunskap om hur man räknar ut marginaler. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Det är meriterande om du har vana av att hålla i presentationer för personer du inte tidigare har träffat, men det är inte ett krav. Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik i denna tjänst är du en ambitiös person som motiveras av att driva ditt arbete framåt. Du är organiserad och strukturerad samtidigt som du har förmågan att ha en god överblick. Då du kommer du ha mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad i ditt sätt att bemöta andra människor. Du har ett affärstänk och drivs av att nå högt uppsatta mål. Avdelning består av 10 personer och därför är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Du har en öppen och positiv inställning och trivs bra med att tillhöra en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För att trivas på företaget tror vi att du känner dig trygg i att bygga relationer med nya kunder, du trivs att arbeta affärsnära och är redo för en utmaning. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på telefon 08-501 685 01 och mejl lotta.rylander@brainpeople.se Om företaget Norpe koncernen är Europas ledande leverantör inom kommersiella kyllösningar. Idag arbetar ca 10 personer på Norpe AB i Sverige och huvudkontoret är placerat i Kista. Norpe satsar på att ha en hög kvalité där de alltid sätter kunden främst. Företaget präglas av en kultur där de anställda tar mycket eget ansvar samtidigt som de hjälps åt för att uppnå de gemensamma målen. Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill arbeta på ett litet bolag med en öppen och positiv stämning. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Säljare, utesäljare, fältsäljare, Account Manager, butikssäljare
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus Trading AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.

Företagsäljare
VÄLKOMMEN TILL REKRYTERINGSTRÄFF MED OSS PÅ ARBETSFÖRMEDLINGEN STOCKHOLM CITY! Torsdagen den 22 maj kl. 13.00 Adress: Tunnelgatan 3, T-bana Hötorget. (uppgång Olof Palmes gata/Tunnelgatan). * Beskrivning på tjänst, Företagssäljare - Uppsökande försäljning över telefon och genom fält där vi bokar möte för att sedan under mötet presentera en helhetslösning
Företag: Viq Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare jobb, Företagsäljare Stockholm, Företagsäljare Viq Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare av IT-säkerhet
Älskar du att sälja och vill vara en del av vårt härliga gäng? Panda Security grundades 1991 och är världens ledande leverantör av molnbaserade säkerhetslösningar. Vi finns i Sverige sedan 1997. Våra tjänster riktar sig till både företag och privatpersoner. Störst fokus är det på molntjänster, där vi tack vare vår Collective Intelligence-teknologi är pionjär i branschen. Nu söker vi en ny säljare av IT-säkerhet till vårt kontor i Solna som vill vara steget före tillsammans med oss. På vårt svenska säljkontor är vi 25 medarbetare. Totalt är vi 1 500 personer runt om i världen med huvudkontor i Spanien (Bilbao och Madrid). På huvudkontoret utvecklas ständigt nya, innovativa lösningar som automatiskt kan analysera och klassificera tusentals fall av ny skadlig kod varje dag. Vi kan därför med din hjälp erbjuda våra kunder det mest effektiva skyddet mot skadlig kod med minimal prestandapåverkan. Som säljare av IT-säkerhet på Panda Security erbjuds du ett omväxlande och stimulerande arbete i ett dynamiskt ungt säljteam och med spännande produkter som ständigt utvecklas. Arbetsplatsen är ung med en stark säljkultur och ett bra driv. Önskade kvalifikationer: - Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska - Du har minst 3-års gymnasieutbildning - Några års arbetslivserfarenhet Personliga egenskaper: - Du är målinriktad - Du har ett eget driv - Du är lyhörd för kundens behov Meriterande är: - Om du har kunskaper inom nätverk, serverlösningar eller IT-säkerhet - Om du har B-körkort - Om du har erfarenhet av företagsförsäljning Vi utbildar dig i systemförsäljning och du erbjuds också en gedigen produktutbildning. Det viktigaste är att du har rätt personliga egenskaper och har ett brinnande intresse för att göra affärer. Som IT-säljare är du ansvarig för bearbetning av både nya och befintliga kunder. Till ditt förfogande finns resurser för teknisk säljsupport som kan assistera dig med att utreda kundens behov till att presentera lösningar. Telefonen kommer att vara ditt viktigaste arbetsredskap för försäljning, uppföljning och givetvis också för bokning av kundbesök. Start den 18 augusti och rekrytering sker löpande så skynda dig att sök om detta stämmer in på dig. Välkommen med din ansökan!
Företag: Panda Security Sweden AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare av IT-säkerhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare av IT-säkerhet

Företagsäljare för brandskydd
RecNet AB arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet AB arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Malmö
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet AB arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Företagsäljare för brandskydd
RecNet arbetar för att förenkla kontakten mellan arbetsgivare och arbetstagare. Vi hjälper dig som arbetssökande att öka din synlighet för arbetsgivare och ökar därmed chansen till ett jobb. Faktum är att 70 % av de som registrerar sitt cv hos oss får ett jobberbjudande efter önskade kriterier redan inom 2 veckor. Följande annons kommer från en av våra uppdragsgivare. Vi är en av Sveriges största distributörer av brandsäkerhet till företag. Med lång erfarenhet och ett brett sortiment av brandskydd kan vi med våra duktiga konsultationer hjälpa våra kunder till en tryggare arbetsmiljö. Vi söker nu säljare till vår företagsavdelning. Som företagssäljare arbetar du med att besöka företag för att se över och komplettera företagens brandskydd. Du kommer att besöka både stora och små företag med varierande lokaler. Du kommer kunna erbjuda alla typer av brandskydd med marknaden bästa kvalité. Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete där varje dag är olik den andra. Du kommer arbeta med en produkt som är spännande och rolig att sälja. Vi erbjuder en fast lön på 18 000 samt provision på det du säljer. Arbetstider 8-17 mån-fre. Du behöver inte ha arbetat med försäljning sedan tidigare, men det är meriterande. B körkort är inget måste men det underlättar planering och reser. Vill du sälja en produkt du kan stå för, och som gör nytta för köparen? Vill du belönas för din prestation när du gör ett bra jobb? Vill du ha ett jobb där du utvecklas och där du känner att är uppskattad? Välkommen med din ansökan! Vi använder oss av ett rekryteringsverktyg och kan därför inte ta emot ansökan via e-post. Sök tjänsten snabbt och enkelt genom att bara fylla i din kontaktinformation och bifoga ditt cv via länken nedan. Vi har inga långa formulär eller jobbiga frågor som du behöver fylla i. Välkommen med din ansökan!
Företag: RecNet AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare för brandskydd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare för brandskydd

Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö
Dina arbetsuppgifter Som Säljare på Norpe kommer du att ansvara för att öka företagets försäljning av en specifik produktgrupp inom kyllösningar rikstäckande i Sverige. Försäljningen kommer till att börja med ske till befintliga kunder där Norpe redan har väletablerade kundrelationer. Du kommer att arbeta i nära samarbete med seniora säljare på företaget där ditt fokusomområde är att ansvara för merförsäljning av denna specifika produkt. På sikt kommer du även att arbeta med nykundsbearbetning för att bredda kontaktnätet, öka intäkterna samt nå de långsiktiga försäljningsmålen. Rollen innebär mycket kundmöten där du arbetar i en snabb säljcykel med korta beslutsvägar. Då du kommer att bearbeta kunder rikstäckande förekommer det en hel del resor inom Sverige samt resor till huvudkontoret i Finland 3-4 gånger per år för att se över det nya produktutbudet. Utvecklingsmöjligheter: Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill utvecklas i din säljroll på ett väletablerat företag som erbjuder välkända och efterfrågade produkter till stora kunder på den Europeiska marknaden. Då företaget är i expansionsfas får du vara med på en spännande resa där alla strävar mot samma mål i ett öppet företagsklimat. På sikt finns det goda chanser för dig att utvecklas inom företaget till en KAM roll där du får ta ytterligare ansvar och utveckla din säljförmåga. Företaget erbjuder kompetensutveckling i form av utbildning en gång per år. Arbetets omfattning: Tjänsten är på heltid, tillsvidare, under kontorstider 7.30-16.30. Start senast på hösten 2014 eller enligt överenskommelse. Detta är en rekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd direkt av Norpe med sex månaders provanställning. Din profil Kompetenskrav: För att lyckas i denna tjänst har du erfarenhet från butiksmiljö, retailbranschen eller daglig varuhandeln i en roll som säljare eller leverantör till ovanstående branscher. Du har en eftergymnasial utbildning inom försäljning/ekonomi eller teknik samt ett genuint intresse för affärer och mötet med kund. I det offertarbete som du kommer att ansvara för är det en fördel om du har ett sifferintresse och en allmänkunskap om hur man räknar ut marginaler. Vidare har du mycket goda kunskaper i Officepaketet och har lätt för att lära dig nya affärssystem. Det är meriterande om du har vana av att hålla i presentationer för personer du inte tidigare har träffat, men det är inte ett krav. Personliga egenskaper: För att bli framgångsrik i denna tjänst är du en ambitiös person som motiveras av att driva ditt arbete framåt. Du är organiserad och strukturerad samtidigt som du har förmågan att ha en god överblick. Då du kommer du ha mycket kontakt med kunder är det viktigt att du är kommunikativ och serviceinriktad i ditt sätt att bemöta andra människor. Du har ett affärstänk och drivs av att nå högt uppsatta mål. Avdelning består av 10 personer och därför är det viktigt att du är prestigelös och kan hjälpa till där det behövs. Du har en öppen och positiv inställning och trivs bra med att tillhöra en grupp samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. För att trivas på företaget tror vi att du känner dig trygg i att bygga relationer med nya kunder, du trivs att arbeta affärsnära och är redo för en utmaning. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till Lotta Rylander på telefon 08-501 685 01 och mejl lotta.rylander@brainpeople.se Om företaget Norpe koncernen är Europas ledande leverantör inom kommersiella kyllösningar. Idag arbetar ca 10 personer på Norpe AB i Sverige och huvudkontoret är placerat i Kista. Norpe satsar på att ha en hög kvalité där de alltid sätter kunden främst. Företaget präglas av en kultur där de anställda tar mycket eget ansvar samtidigt som de hjälps åt för att uppnå de gemensamma målen. Detta är den perfekta möjligheten för dig som vill arbeta på ett litet bolag med en öppen och positiv stämning. Om oss Brainpeople arbetar med uthyrning och rekrytering av akademiker till företag i Stockholm och Göteborg. Vi hjälper också våra kunder med rena rekryteringsuppdrag inom områden som IT, ekonomi, marknad, HR, service, kontor, kundtjänst och administration. Brainpeople önskar en blandad arbetsstyrka och välkomnar mångfald och sökande oberoende av t ex funktionshinder, kön, etnicitet, ålder och sexuell läggning. Vår vision är att vi skapar möjligheter för människor! Brainpeople tar extra stor hänsyn till våra kunders företagskultur och din personlighet när vi matchar dig till våra uppdrag. Att vara konsult genom oss ger dig viktig arbetslivserfarenhet och breddar ditt kontaktnät inför framtiden. Brainpeople är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och förmåner som t ex friskvårdsbidrag. Säljare, utesäljare, fältsäljare, Account Manager, butikssäljare
Företag: Brainpeople AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Social och ambitiös företagsäljare med erfarenhet av butiksmiljö

Företagsäljare med garantilön.
Parvus Trading AB är ett försäljningsföretag som med ett mycket framgångsrikt koncept fungerar som en länk mellan flera av Nordens ledande tillverkare inom olika förbrukningsprodukter och ca 20000 Svenska företag. Parvus målsättning är att tillsammans med våra leverantörer leda utvecklingen av papper, hygien, rengöring och bilvårdsprodukter. Parvus har idag ett brett sortiment med över 350 olika produkt alternativ. Parvus levererar alltid produkter av högsta kvalitet till bästa möjliga pris, direkt ifrån fabrik, helt utan kostnader för onödiga mellanhänder, TV reklam mm. Detta innebär både sparad tid och en bättre ekonomi för våra kunder. Företaget ingår i en koncern som ägs av Sson Investment. Verksamheten finns idag med huvudkontor i Göteborg samt kontor i Helsingborg, har ca 30 anställda och omsätter ca 40 MSEK För att kunna möta den ökande efterfrågan på våra produkter och nå våra högt uppsatta försäljningsmål kommer vi nu att utöka vårt sälj team med 3 stycken telefonsäljare, till vårt kontor i Göteborg. Nu söker vi säljare som vill arbeta med business to business. Vi kommer att ställa höga krav på din inställning, motivation och vilja att lyckas, och kommer i gengäld att ge dig de bästa förutsättningarna att göra karriär som säljare och möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med mycket ljusa framtidsutsikter. Som säljare hos oss får du utbildning i både försäljnings teknik och om våra produkter. Alla nya säljare kommer att deltaga i P.B.S (Parvus Business School), ett utbildning program som sträcker sig över 6 månaders tid. Utbildningen kommer att ta dig genom de grundläggande kunskaperna inom försäljning, till mer avancerad försäljning. Ring för mer information och personlig 1a intervju, eller maila din ansökan till oss.
Företag: Parvus AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Företagsäljare med garantilön. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Företagsäljare med garantilön.


Sök lediga jobb FÖRETAGSÄLJARE

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se