FÖRSKOLAN LUPUS jobb - lediga jobb

FÖRSKOLAN LUPUS jobb FÖRSKOLAN LUPUS jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FÖRSKOLAN LUPUS. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FÖRSKOLAN LUPUS. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolechef sökes till utmanande uppdrag- Nacka

 2. Förskolan Lupus söker förskollärare- Nacka

 3. Förskolan Lupus söker barnskötare- Nacka

 4. Förskolan Lupus söker förskollärare- Nacka

 5. Förskolan Lupus söker förskollärare- Nacka

 6. Förskolan Lupus söker förskollärare- Nacka

 7. Lupus förskola söker barnskötare- Nacka

 8. Kock sökes till Lupus förskola- Nacka

 9. Kock sökes till Lupus förskola- Nacka

 10. Förskollärare/barnskötare till Lupus förskola- Nacka

 11. Förskolechef sökes till Lupus förskola- Nacka

 12. Nytänkande förskollärare till Lupus sökes- Nacka

 13. Engagerad barnskötare till Lupus sökes- Nacka

 14. Engagerad förskollärare till Lupus sökes- Nacka

 15. Förskollärare till Lupus förskola- Nacka

 16. Förskollärare till Lupus förskola- Nacka

 17. Förskolechef till utmanade uppdrag- Nacka

 18. Förskolechef till utmanade uppdrag- Nacka

 19. Förskolan Lupus söker köksbiträde!- Nacka

 20. Förskollärare sökes- Nacka

 21. Erfaren Barnskötare- Nacka

 22. Förskollärare sökes- Nacka


Mer beskrivning

Förskolechef sökes till utmanande uppdrag
Förskoleteamet Helianthus AB bildades den 1 juli 2002. Sedan dess start har organisationen vuxit sig större och kan idag erbjuda förskoleplatser i Huddinge, Nacka, Nyköping, Örebro samt den populära mobila förskolan i Huddinge. Vi arbetar utifrån vår Ut och Njut filosofi, ett upplevelse och situationsanpassat lärande där barnen har inflytande. Helianthus behöver idag förstärka vår organisation med en ansvarig förskolechef till vår förskola i Nacka. Förskolan har funnits sedan 2008 och består av två avdelningar. Som del i denna tjänst kommer du att vara ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolan samt direkt pedagogisk ledning enligt Helianthus uppsatta mål. Du kommer även att vara ansvarig för föräldrakontakter och marknadsföring. En stor del av tjänsten kommer till en början vara att stötta i barngrupp och se till att våra nya och gamla barn garanteras en god vistelse hos oss. Vi förväntar oss att du som söker har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig i bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få bygga upp en verksamhet tillsammans med duktiga medarbetare. I övrigt önskar vi ett glatt humör och god samarbetsvilja då du kommer arbeta nära ledningsteam och förskolepedagogerna. I ditt arbete kommer du att ges stöd av vår egen chefsstödjare med tillhörande introduktionsprogram. Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef sökes till utmanande uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef sökes till utmanande uppdrag

Förskolan Lupus söker förskollärare
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situations anpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har t.ex. tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. En av våra medarbetare slutar efter sommaren och vi önskar därför en ny kollega till en av våra avdelningar. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Tjänsten är på en småbarnsavdelning. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och värdesätter om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker förskollärare

Förskolan Lupus söker barnskötare
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situationsanpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har t.ex. tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. En av våra medarbetare slutar efter sommaren och vi önskar därför en ny kollega till en av våra avdelningar. I rollen som barnskötare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Tjänsten är på en småbarnsavdelning. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad barnskötare och har en längre erfarenhet av yrket. Vidare värdesätter vi om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker barnskötare

Förskolan Lupus söker förskollärare
Förskolan Lupus är en tvåavdelnings förskola belägen i närheten av Nacka Forum. Lupus är en del av Förskoleteamet Helianthus som idag driver 13 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situationsanpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. Vi kommer vid årsskiftet också att få tillgång till en mobil förskoleavdelning där vi har plats för ca 15 barn. Dessa är verktyg för att förverkliga vår vision om Ut och Njut! Vi behöver vid årsskiftet förstärka en av våra avdelningar med ytterligare en förskollärare. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Helianthus har precis startat upp ett flerårigt projekt med implementering av pedagogisk dokumentation och vi hoppas att du precis som vi har många tankar och funderingar kring hur vi bäst skall arbeta med detta i förskolan. Helianthus arbetar helt utifrån läroplanen där vi brutit ned tydliga mål för arbetet med våra barn. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och värdesätter om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 09-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker förskollärare

Förskolan Lupus söker förskollärare
Förskolan Lupus är en tvåavdelnings förskola belägen i närheten av Nacka Forum. Lupus är en del av Förskoleteamet Helianthus som idag driver 13 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situationsanpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. Vi kommer vid årsskiftet också att få tillgång till en mobil förskoleavdelning där vi har plats för ca 15 barn. Dessa är verktyg för att förverkliga vår vision om Ut och Njut! Vi behöver vid årsskiftet förstärka en av våra avdelningar med ytterligare en förskollärare. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. Helianthus har precis startat upp ett flerårigt projekt med implementering av pedagogisk dokumentation och vi hoppas att du precis som vi har många tankar och funderingar kring hur vi skall arbeta med detta i förskolan. Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och värdesätter om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker förskollärare

Förskolan Lupus söker förskollärare
Förskolan Lupus är en tvåavdelnings förskola belägen i närheten av Nacka Forum. Lupus är en del av Förskoleteamet Helianthus som idag driver 13 förskolor runt om i Sverige. Helianthus arbetar utifrån en Ut och Njut filosofi och tillämpar därmed ett upplevelsebaserat, situationsanpassat lärande där barnens inflytande står i fokus. Lupus förskola har tillgång till två förskolecyklar, Hoja, som ger barn och pedagoger möjlighet att ta sig ut på nya äventyr varje dag. Vi kommer vid årsskiftet också att få tillgång till en mobil förskoleavdelning där vi har plats för ca 15 barn. Dessa är verktyg för att förverkliga vår vision om Ut och Njut! Vi önskar vid årsskiftet förstärka en av våra avdelningar med ytterligare en förskollärare. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen på vår förskola och tillsammans i teamet skapar ni målen för Helianthus förskola i Nacka. . Helianthus tror starkt på en personalide där ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi har som krav att du som söker är utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar och värdesätter om du har ett särskilt intresse/kunskap för språkutveckling, rörelse och utomhusaktiviteter. Helianthus erbjuder dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Friskvårdsbidrag * Omfattande förmånspaket med rabatter på bland annat flyg, hotell, drivmedel * Profilkläder Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker förskollärare

Lupus förskola söker barnskötare
Förskoleteamet Helianthus driver idag 13 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Inom Helianthus sker arbetet utifrån den svenska läroplanen och från denna har vi skapat tydliga mål inom tio målområden. Vägen dit går genom nämnda filosofi, där ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande står i fokus och där barnen ges mycket inflytande. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en barnskötare till Förskolan Lupus, som är en 2-avdelningsförskola belägen vid Nacka Forum. I rollen som barnskötare är du tillsammans med övriga kollegor delaktig i det dagliga arbetet på förskolan gällande planering och utförande. Vidare har du daglig dialog med föräldrar gällande barnen på förskolan. Vi söker dig som vill utvecklas i din roll som barnskötare och du kommer att ingå i ett arbteslag med två erfarna pedagoger. Vi har som krav att du som söker är utbildad barnskötare och vi värdesätter om du har kunskap om och/eller ett stort intresse för matematik och teknik, rörelse och utomhusaktiviteter. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla organisationen ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Helianthus kan erbjuda dig: * Friskvårdsbidrag * Diverse andra förmåner * Möjlighet att vara med och påverka * En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lupus förskola söker barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lupus förskola söker barnskötare

Kock sökes till Lupus förskola
Förskoleteamet Helianthus driver idag 13 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Till höstterminen ser vi fram att återigen få laga mat till våra barn och pedagoger i vårt eget toppfräsha kök på Lupus förskola i Nacka. Vi söker dig som ser ett värde i att all mat tillagas från grunden även om halvfabrikt får förkomma i viss mån. För våra barn med eventuella allergier är det vitkigt att du har en förståelse och erfarenhet av specialkost. Det kommer att vara ca 45 portioner som skall tillagas var dag. Du välkomas av en glad och engagerad medarbetargrupp och chef. Tjänsten är på deltid och vi ser därför gärna att du trivs med en kortare arbetsdag. Du som söker tjänsten bör ha: dokumenterad kockerfarenhet, genomgått livsmedelskursen HACCP samt ha god vana av specialkost och tidigare erfarenhet av förskolekök. Du ska vara noggrann och följa instruktioner samt ha förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska då kommunikationen med övriga medarbetare är central för tjänstens framgång. Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Lupus förskola

Kock sökes till Lupus förskola
Förskoleteamet Helianthus driver idag 13 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Till höstterminen ser vi fram emot att återigen få laga mat till våra barn och pedagoger i vårt eget toppfräsha kök på Lupus förskola i Nacka. Vi söker dig som ser ett värde i att all mat tillagas från grunden även om halvfabrikt får förkomma i viss mån. För våra barn med eventuella allergier är det vitkigt att du har en förståelse och erfarenhet av specialkost. Det kommer att vara ca 45 portioner som skall tillagas var dag. Du välkomas av en glad och engagerad medarbetargrupp och chef. Tjänsten är på deltid och vi ser därför gärna att du trivs med en kortare arbetsdag. Du som söker tjänsten bör ha: dokumenterad kockerfarenhet, genomgått livsmedelskursen HACCP samt ha god vana av specialkost och tidigare erfarenhet av förskolekök. Du ska vara noggrann och följa instruktioner samt ha förmåga att kommunicera både skriftligt och muntligt på svenska då kommunikationen med övriga medarbetare är central för tjänstens framgång. Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock sökes till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock sökes till Lupus förskola

Förskollärare/barnskötare till Lupus förskola
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Utifrån vår Ut och Njut -filosofi förhåller vi oss till läroplanen för förskolan som är vårt främsta styrdokument. Ut och Njut bygger på ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande där barnen ges stort inflytande. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en förskollärare till Förskolan Lupus, som är en 2-avdelningsförskola belägen i Nacka Forum. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor utveckla och forma verksamheten för barnen och ihop med teamet skapa målen för din avdelning. Inom Helianthus arbetar vi aktivt med pedagogisk dokumentation och arbetet med webbverktyget UNIKUM är högst levande på förskolan. Vi ser gärna att du som söker är utbildad förskollärare (alternativt lärare mot yngre åldrar). Är du barnskötare och söker tjänsten behöver du ha god kunskap om förskolans läroplan och en vana av utökat ansvar. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Helianthus kan erbjuda dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerad * Introduktionsutbildning * Profilkläder * Friskvårdsbidrag * Möjlighet att vara med och påverka * Stimulerande kompetensutveckling * En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö Välkommen in med din ansökan! (Vi eftersträvar en medarbetarstruktur baserad på hög kompetens och mångfald.)
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/barnskötare till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/barnskötare till Lupus förskola

Förskolechef sökes till Lupus förskola
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Utifrån vår Ut och Njut -filosofi förhåller vi oss till läroplanen för förskolan som är vårt främsta styrdokument. Ut och Njut bygger på ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande där barnen ges stort inflytande. Då vår nuvarande chef på Lupus förskola successivt kommer att övergå till en administrativ tjänst på huvudkontoret öppnar vi upp dörrarna för någon annan att ta sig an chefstjänsten på Lupus. I din roll som chef kommer du att styra och leda arbetet på förskolan utifrån ledorden stolthet, engagemang och delaktighet. Det är av vikt att man som person är driven av både långsiktigt strategiskt arbete samt daglig organisationsstyrning. Förskoleteamet Helianthus arbetar med ett nära ledarskap på våra förskolor där du som förskolechef är ambassadör för och ansvarig för samtliga processer på din förskola. Lupus förskola har två avdelningar med en fantastiskt engagerad och kompetent personalgrupp. Förskolan har idag ca 40 barn i verksamheten , vi lagar egen mat i vårt fina tillagningskök och ligger centralt placerad i närheten av nacka forum. För att lyckas i rollen ser vi att du . har en förskollärarexamen eller annan pedagogisk bakgrund . har en mycket god pedagogisk erfarenhet . har en god administrativ förmåga samt sinne för ordning och reda . är tydlig och stabil i ditt ledarskap . är bra på att entusiasmera och att få med dig folk. . har en god samarbetsförmåga. Chefstjänsten är på 50%. Vi ser en fördel i att du som söker har en önskan om att fylla upp denna tjänst med timmar i barngrupp även om detta är inte avgörande för att söka tjänsten. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Som chef i Helainthus deltar man kontinuerligt på chefsträffar som hålls på Helianthus huvudkontor i Huddinge. Till ditt förfogande finns dagligen: - Affärsområdeschef - Ekonomichef - Kvalitets och utvecklingschef - Kök och Lokalansvarig Utöver detta kommer möjlighet ges till ett personligt överlämnande av nuvarande förskolechef som fortsatt kommer att finns tillgänglig inom Helianthus organisation. Välkommen med din ansökan till en varm och professionell arbetsplats!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef sökes till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef sökes till Lupus förskola

Nytänkande förskollärare till Lupus sökes
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Utifrån vår Ut och Njut -filosofi förhåller vi oss till läroplanen för förskolan som är vårt främsta styrdokument. Ut och Njut bygger på ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande där barnen ges stort inflytande. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en förskollärare till Förskolan Lupus, som är en 2-avdelningsförskola belägen i Nacka Forum. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor kontinuerligt och systematiskt dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten, samt tillgodose att barnen får möjlighet att utvecklas och lära i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Inom Helianthus arbetar vi aktivt med pedagogisk dokumentation och arbetet med webbverktyget UNIKUM är högst levande på förskolan. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kompetens i att använda digitala verktyg som ett pedagogiskt hjälpmedel i verksamheten, samt är kreativ när det gäller att utforma stimulerande lärmiljöer. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Helianthus kan erbjuda dig: - Pedagogisk handledning - Mentorsprogram för nyexaminerad - Introduktionsutbildning - Profilkläder - Friskvårdsbidrag - Möjlighet att vara med och påverka - Stimulerande kompetensutveckling - En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Nytänkande förskollärare till Lupus sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytänkande förskollärare till Lupus sökes

Engagerad barnskötare till Lupus sökes
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Utifrån vår Ut och Njut -filosofi förhåller vi oss till läroplanen för förskolan som är vårt främsta styrdokument. Ut och Njut bygger på ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande där barnen ges stort inflytande. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en utbildad barnskötare till Förskolan Lupus, som är en 2-avdelningsförskola belägen i Nacka Forum. I rollen som barnskötare skall du tillsammans med dina kollegor säkerställa att verksamheten erbjuder en trygg och god omsorg för alla barn, samt tillgodose att barnen får möjlighet att utvecklas och lära i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Inom Helianthus arbetar vi aktivt med pedagogisk dokumentation och arbetet med webbverktyget UNIKUM är högst levande på förskolan. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kompetens i att använda digitala verktyg som ett pedagogiskt hjälpmedel i verksamheten, samt är kreativ när det gäller att utforma stimulerande lärmiljöer. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Helianthus kan erbjuda dig: * Introduktionsutbildning * Profilkläder * Friskvårdsbidrag * Möjlighet att vara med och påverka * Stimulerande kompetensutveckling * En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad barnskötare till Lupus sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad barnskötare till Lupus sökes

Engagerad förskollärare till Lupus sökes
Förskoleteamet Helianthus driver idag 11 förskolor runtom i Sverige och gör det med ledorden trygghet, service och lärande samt utifrån en egenutvecklad filosofi med namn Ut & Njut. Utifrån vår Ut och Njut -filosofi förhåller vi oss till läroplanen för förskolan som är vårt främsta styrdokument. Ut och Njut bygger på ett upplevelsebaserat och situationsanpassat lärande där barnen ges stort inflytande. Vi behöver nu förstärka vår verksamhet med en förskollärare till Förskolan Lupus, som är en 2-avdelningsförskola belägen i Nacka Forum. I rollen som förskollärare skall du tillsammans med dina kollegor kontinuerligt och systematiskt dokumentera och utveckla den pedagogiska verksamheten, samt tillgodose att barnen får möjlighet att utvecklas och lära i enlighet med läroplanens mål och intentioner. Inom Helianthus arbetar vi aktivt med pedagogisk dokumentation och arbetet med webbverktyget UNIKUM är högst levande på förskolan. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet och kompetens i att använda digitala verktyg som ett pedagogiskt hjälpmedel i verksamheten, samt är kreativ när det gäller att utforma stimulerande lärmiljöer. Inom Helianthus tror vi att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott klimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för en gemensam trivsel. Vi strävar efter att skapa ett klimat där medarbetare känner stolthet, engagemang och delaktighet. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att ge den bästa servicen till såväl våra stora som våra små kunder. Helianthus kan erbjuda dig: * Pedagogisk handledning * Mentorsprogram för nyexaminerade * Introduktionsutbildning * Profilkläder * Friskvårdsbidrag * Möjlighet att vara med och påverka * Stimulerande kompetensutveckling * En trevlig och många gånger unik arbetsmiljö Välkommen in med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 08-17
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad förskollärare till Lupus sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad förskollärare till Lupus sökes

Förskollärare till Lupus förskola
Förskolan Lupus är en enskild driven verksamhet med ca 30 barn fördelat på två avdelningar och ligger intill Nacka Forum med goda kommunikationsförbindelser. Verksamheten bedrivs i rymliga lokaler som inbjuder både till lek och lärande! Vi arbetar utifrån Helianthus ledord Kunna, Vilja & Våga och vår vision är att alla barn ska få möjlighet till ett unikt lärande och få en så bra start som möjligt på sin livslånga resa där alla ska kunna, vilja och våga möta sin framtid. Vi drivs av viljan att utmana barnens upplevelser och intressen genom att expandera deras pedagogiska rum och erbjuder barnen en variationsrik miljö som är kopplat till deras verklighet, även utanför förskolans närområde. Barnen besöker regelbundet biblioteket, skogsområden och parker, men för att kunna erbjuda barnen så mycket kunskap som möjligt har vi även förmånen att kunna använda vår specialanpassade buss en dag i veckan som är utrustad med pedagogiskt material och säkerhetsstolar. Junibacken, Skansen, 4H-parker, museum är bara några utav de utflyktsmål som vi regelbundet besöker. Hos oss är det bara fantasin som begränsar vilka lärmiljöer och material som barnen kan utforska och inhämta ny kunskap ifrån! Den pedagogiska miljön är utformad för att stimulera barnens olika sinnen och vi har även tagit ställning till att allt material ska anpassas utifrån ålder och i möjligast mån vara tillgängligt för barnen så att de aktivt kan göra egna val, vara delaktiga och kunna påverka sitt eget lärande utifrån sina intressen. Socialt engagemang med fokus på natur och miljö är centralt på Lupus. År 2014 fick förskolan en fin utmärkelse som återvinnarförskola och vi uppmärksammar även Earth Hour, samt deltar aktivt vid skräpplockardagar och andra aktiviteter som främjar vårt arbete med att värna om vår natur och miljö. För att kunna säkerställa att verksamheten arbetar utifrån läroplanens målområden och dokumenterar pedagogerna varje barns utveckling och lärande i individuella lärloggar på Unikum och skriver dagliga blogginlägg om vilka aktiviteter och upplevelser verksamheten har erbjudit barnen. Detta är mycket uppskattat utav våra föräldrar och bidrar till en god samverkan mellan hem och förskola! Vi på Lupus tror att alla som arbetar hos oss växer och utvecklas genom att få stort inflytande, delaktighet och möjlighet att ta eget ansvar över sitt arbete. Att arbeta i ett öppet och tillåtande klimat som skapar lust och nyfiken att våga prova nya arbetssätt och metoder ser vi som en framgångsfaktor i vårt systematiska kvalitétsarbete! Vi erbjuder profilkläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning, god och näringsrik kost som är tillagat i vårt eget tillagningskök, kompetenta och trevliga arbetskollegor, kontinuerlig kompetensutveckling, förskollärarnätverk och digitala verktyg som iPad, laptop och projektor finns att tillgå på båda avdelningarna. Låter detta som en intressant, utvecklande och rolig arbetsplats? Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lupus förskola

Förskollärare till Lupus förskola
Förskolan Lupus är en enskild driven verksamhet med ca 30 barn fördelat på två avdelningar och ligger intill Nacka Forum med goda kommunikationsförbindelser. Verksamheten bedrivs i rymliga lokaler som inbjuder både till lek och lärande! Vi arbetar utifrån Helianthus ledord Kunna, Vilja & Våga och vår vision är att alla barn ska få möjlighet till ett unikt lärande och få en så bra start som möjligt på sin livslånga resa där alla ska kunna, vilja och våga möta sin framtid. Vi drivs av viljan att utmana barnens upplevelser och intressen genom att expandera deras pedagogiska rum och erbjuder barnen en variationsrik miljö som är kopplat till deras verklighet, även utanför förskolans närområde. Barnen besöker regelbundet biblioteket, skogsområden och parker, men för att kunna erbjuda barnen så mycket kunskap som möjligt har vi även förmånen att kunna använda vår specialanpassade buss en dag i veckan som är utrustad med pedagogiskt material och säkerhetsstolar. Junibacken, Skansen, 4H-parker, museum är bara några utav de utflyktsmål som vi regelbundet besöker. Hos oss är det bara fantasin som begränsar vilka lärmiljöer och material som barnen kan utforska och inhämta ny kunskap ifrån! Den pedagogiska miljön är utformad för att stimulera barnens olika sinnen och vi har även tagit ställning till att allt material ska anpassas utifrån ålder och i möjligast mån vara tillgängligt för barnen så att de aktivt kan göra egna val, vara delaktiga och kunna påverka sitt eget lärande utifrån sina intressen. Socialt engagemang med fokus på natur och miljö är centralt på Lupus. År 2014 fick förskolan en fin utmärkelse som återvinnarförskola och vi uppmärksammar även Earth Hour, samt deltar aktivt vid skräpplockardagar och andra aktiviteter som främjar vårt arbete med att värna om vår natur och miljö. För att kunna säkerställa att verksamheten arbetar utifrån läroplanens målområden och dokumenterar pedagogerna varje barns utveckling och lärande i individuella lärloggar på Unikum och skriver dagliga blogginlägg om vilka aktiviteter och upplevelser verksamheten har erbjudit barnen. Detta är mycket uppskattat utav våra föräldrar och bidrar till en god samverkan mellan hem och förskola! Vi på Lupus tror att alla som arbetar hos oss växer och utvecklas genom att få stort inflytande, delaktighet och möjlighet att ta eget ansvar över sitt arbete. Att arbeta i ett öppet och tillåtande klimat som skapar lust och nyfiken att våga prova nya arbetssätt och metoder ser vi som en framgångsfaktor i vårt systematiska kvalitétsarbete! Vi erbjuder profilkläder för utomhusvistelse, friskvårdsersättning, god och näringsrik kost som är tillagat i vårt eget tillagningskök, kompetenta och trevliga arbetskollegor, kontinuerlig kompetensutveckling, förskollärarnätverk och digitala verktyg som iPad, laptop och projektor finns att tillgå på båda avdelningarna. Låter detta som en intressant, utvecklande och rolig arbetsplats? Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Lupus förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Lupus förskola

Förskolechef till utmanade uppdrag
Förskoleteamet Helianthus behöver förstärka ledningsorganisationen. Vi söker chef till förskolan Lupus, centralt belägen vid Nacka Forum. Lupus startade 2008 och består av två avdelningar och tillagningskök. Som förskolechef kommer du att vara lokalt ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolan enligt läroplan och företagets verksamhetsplan. Chefen är också ansvarig för barnplaceringar, ekonomi, personal, dialog och information till föräldrar samt kontakt med kommunen. Uppdraget som chef på en liten förskola innebär varierande arbetsuppgifter med både administration och tid i barngrupp. Det ligger i uppdragets natur att triggas av den utmaningen. Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig i bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med duktiga medarbetare. I övrigt önskar vi ett glatt humör och god samarbetsvilja. I ditt arbete kommer du att få nära stöd inom: Kvalitet och utveckling, ekonomi, lokal och kök, personal och administration. Förskoleteamet Helianthus bildades den 1 juli 2002. Sedan dess start har organisationen vuxit sig större och kan idag erbjuda förskoleplatser i Huddinge, Nacka, Nyköping och Örebro, med tillhörande mobila förskolor som rullar i samtliga verksamma kommuner. Helianthus har valt att ta sig an Lpfö 98/10 med hjälp av riktade perspektiv. Alla perspektiv strävar mot att uppnå bästa tänkbara kvalitet och måluppfyllelse för våra barn och på det sättet hjälpa dem till att kunna, vilja och våga möta sin framtid. Organisationen strävar efter ständig utveckling och har de sista åren implementerat både digitala verktyg och inre kvalitetssäkring i form av nätverk och kollegieutvärdering för att säkerställa måluppfyllelse enligt läroplanen. Vi anser att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott företagsklimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för gemensam trivsel. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att skapa den bästa förskolan för våra stora och små kunder. Läs gärna mer på www.helianthus.se Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till utmanade uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till utmanade uppdrag

Förskolechef till utmanade uppdrag
Förskoleteamet Helianthus behöver förstärka ledningsorganisationen. Vi söker chef till förskolan Lupus, centralt belägen vid Nacka Forum. Lupus startade 2008 och består av två avdelningar och tillagningskök. Som förskolechef kommer du att vara lokalt ansvarig för kvalitetsarbetet på förskolan enligt läroplan och företagets verksamhetsplan. Chefen är också ansvarig för barnplaceringar, ekonomi, personal, dialog och information till föräldrar samt kontakt med kommunen. Uppdraget som chef på en liten förskola innebär varierande arbetsuppgifter med både administration och tid i barngrupp. Det ligger i uppdragets natur att triggas av den utmaningen. Vi förväntar oss att du har pedagogisk högskoleutbildning och ledarerfarenhet. Du bör känna dig i bekväm i rollen som ansiktet utåt och lockas av möjligheten att få vidareutveckla verksamheten tillsammans med duktiga medarbetare. I övrigt önskar vi ett glatt humör och god samarbetsvilja. I ditt arbete kommer du att få nära stöd inom: Kvalitet och utveckling, ekonomi, lokal och kök, personal och administration. Förskoleteamet Helianthus bildades den 1 juli 2002. Sedan dess start har organisationen vuxit sig större och kan idag erbjuda förskoleplatser i Huddinge, Nacka, Nyköping och Örebro, med tillhörande mobila förskolor som rullar i samtliga verksamma kommuner. Helianthus har valt att ta sig an Lpfö 98/10 med hjälp av riktade perspektiv. Alla perspektiv strävar mot att uppnå bästa tänkbara kvalitet och måluppfyllelse för våra barn och på det sättet hjälpa dem till att kunna, vilja och våga möta sin framtid. Organisationen strävar efter ständig utveckling och har de sista åren implementerat både digitala verktyg och inre kvalitetssäkring i form av nätverk och kollegieutvärdering för att säkerställa måluppfyllelse enligt läroplanen. Vi anser att ett professionellt förhållningssätt mot barn, föräldrar och kollegor är en förutsättning för ett gott företagsklimat. Vi förväntar oss att våra medarbetare agerar med etik och moral i alla situationer samt att man verkar för gemensam trivsel. Genom att låta dessa begrepp prägla arbetet ges förutsättningar att utveckla organisationen och att skapa den bästa förskolan för våra stora och små kunder. Läs gärna mer på www.helianthus.se Välkommen med din ansökan!
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till utmanade uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till utmanade uppdrag

Förskolan Lupus söker köksbiträde!
Vi har ett stort tillagningskök och tillagar ca 200 portioner mat/dag. Förutom tillagning till vår egen förskola caterar vi mat till 4 andra förskolor. Arbetssysslorna innebär: Förbereda leverans till de olika förskolorna Tillredning av grönsaksbuffé Plocka upp varor. Ta emot cateringvagnarna och hålla rent dem. Diska och hålla rent i köket Hjälpa kocken med olika sysslor i köket. Vi söker dig som är positiv, engagerad och har lätt att samarbeta. Du bör ha grundläggande kunskaper inom kök. Lupus är en förskola med plats för upp till 50 barn. Förskolan ligger centralt belägen intill nacka forum och ligger i attraktiva ljusa, moderna lokaler.
Företag: Förskoleteamet Helianthus
Ort: Nacka
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolan Lupus söker köksbiträde! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolan Lupus söker köksbiträde!

Förskollärare sökes
Utifrån förskolans läroplan verka för barnets bästa möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga pedagoger samarbeta för att utveckla verksamheten. Vi använder oss av internetverktyget Unikum för att säkerställa ett systematiskt kvalitetetsarbete. Vi arbetar efter ledorden: kunna, vilja, våga Du är utbildad förskollärare. Du är positiv och engagerad i förskolans uppdrag och vill tillsammans med övriga pedagoger driva utveckling. Vi tror att du är en närvarande pedagog som alltid verkar för barnens bästa. Vi tror att du har förmågan att ta tillvara på barnets intressen, kompetenser och kan utmana barnen i deras lärande. Du har även ett trevligt och positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Förskolan Lupus är en mindre förskola med ca 35 barn. Förskolan ligger centralt belägen intill nacka forum och ligger i attraktiva ljusa, moderna lokaler. http://www.helianthus.se
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes

Erfaren Barnskötare
Utifrån förskolans läroplan verka för barnets bästa möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga pedagoger samarbeta för att utveckla verksamheten. Vi använder oss av internetverktyget Unikum för att säkerställa ett systematiskt kvalitetetsarbete. Vi arbetar efter ledorden: kunna, vilja, våga Vi söker dig som är positiv och engagerad i förskolans uppdrag och vill tillsammans med övriga pedagoger driva utveckling. Vi tror att du är en närvarande pedagog som alltid verkar för barnens bästa. Vi tror att du har förmågan att ta tillvara på barnets intressen och kompetenser. Du har även ett trevligt och positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Förskolan Lupus är en mindre förskola med ca 35 barn. Förskolan ligger centralt belägen intill nacka forum och ligger i attraktiva ljusa, moderna lokaler. Läs mer om Förskoleteamet Helianthus och förskolan Lupus på vår hemsida http://www.helianthus.se
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 09-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Barnskötare

Förskollärare sökes
Utifrån förskolans läroplan verka för barnets bästa möjligheter till utveckling. Tillsammans med övriga pedagoger samarbeta för att utveckla verksamheten. Vi använder oss av internetverktyget Unikum för att säkerställa ett systematiskt kvalitetetsarbete. Vi arbetar efter ledorden: kunna, vilja, våga Du är utbildad förskollärare. Du är positiv och engagerad i förskolans uppdrag och vill tillsammans med övriga pedagoger driva utveckling. Vi tror att du är en närvarande pedagog som alltid verkar för barnens bästa. Vi tror att du har förmågan att ta tillvara på barnets intressen, kompetenser och kan utmana barnen i deras lärande. Du har även ett trevligt och positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. Förskolan Lupus är en mindre förskola med ca 35 barn. Förskolan ligger centralt belägen intill Nacka forum och ligger i attraktiva ljusa, moderna lokaler.
Företag: FÖRSKOLAN LUPUS
Ort: Nacka
Publicerad : 02-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare sökes


Sök lediga jobb FÖRSKOLAN LUPUS

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se