Fältsäljare till Göteborg! jobb - lediga jobb

Fältsäljare till Göteborg! jobb Fältsäljare till Göteborg! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fältsäljare till Göteborg!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fältsäljare till Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Fältsäljare till Göteborg!- Göteborg

 2. Fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 3. SBS Radio söker en Account Manager / Fältsäljare till Göteborg- Stockholm

 4. Fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 5. Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9- Göteborg

 6. S: Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9- Göteborg

 7. Fältsäljare till Göteborg!- Göteborg

 8. Fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 9. Fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 10. Fältsäljare till Göteborg med omnejd- Göteborg

 11. Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 12. Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg- Göteborg

 13. Fältsäljare till Göteborg med omnejd- Göteborg


Mer beskrivning

Fältsäljare till Göteborg!
Telebutiken i Göteborg är idag detaljhandelsföretag inom främst telefoni, bredband och fasttelefoni. Vi säljer abonnemangslösningar för vår exklusiva partner Qall Telecom. Vår största målgrupp är medelstora företagare. Telebutiken vill alltid vara i framkant när de gäller ny teknik och kreativa lösningar och har som målsättning att alltid sätta kundens önskemål i fokus.   Vår affärsidé innebär att bättre än någon annan tillgodose våra kunders behov av telefoni, bredband & elektronik. Målsättningen är att erbjuda kunden den bästa kombinationen av pris och service.    Nu söker vi fältsäljare till Göteborg med omnejd. I din roll som säljare möter du dagligen nya kunder med fokus att sälja lösningar inom våra områden. Du är företagets ansikte utåt och har förståelse för vad professionalitet, service och god säljetik innebär.   Vi söker dig som: * Brinner för försäljning * Har minst 6 månaders erfarenhet av B2B-försäljning * Är självständig och ansvartagande i arbetet * Är flexibel * Är tävlingsinriktad * Tycker om att ha roligt på jobbet! * Har B-körkort     Vi erbjuder: fast lön + provision Arbetstid: 40h/vecka   Är du rätt person? Ansök med CV och personligt brev.   Besök vår hemsida www.telebutiken.com för att läsa mer om oss!
Företag: Communication One AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg!

Fältsäljare till Göteborg
En av Skandinaviens mest framstående säljorganisationer behöver förstärkning till sina team i Göteborg. Detta är en säljorganisation som tillhör en stor mediegrupp med flera välkända varumärken som utvecklar och säljer lösningar inom TV, radio och Tv-produktion och är noterade på Stockholmsbörsen. Vem är du? Du har minst gymnasiekompetens. Du är driven, målinriktad och förtroendeingivande. Du drivs av en hög rörlig lön med stor möjlighet att påverka din egen inkomst. Du trivs med att arbeta i team och lockas av goda karriärmöjligheter. Du siktar på att göra snabb karriär inom försäljning. Vi erbjuder dig Du blir en del av en av Sveriges främsta säljkårer. I början av din anställning får du genomgå en säljutbildning som bl.a. innehåller säljstrategi, retorik och produktkunskap. Därefter erbjuds du kontinuerlig vidareutbildning. Hos oss får du en dynamisk och spännande arbetsplats med korta beslutsvägar och högt tempo där vi tar väl hand om vår personal. Om du har rätt inställning och målbild så blir du mkt väl belönad! Dina arbetsuppgifter Arbetet sker via uppsökande försäljning där du träffar kunder och potentiella kunder i hemmiljö för att lyssna och förstå deras behov. Utöver hemförsäljning har du möjlighet att få delta på några av de många event som vi är med på. Tjänsten innebär en del resor och ibland får du spendera en natt på hotell tillsammans med ditt team. Tjänsten är på heltid och arbetstiden är eftermiddagar och kvällar (ca 13.30 ? 21.30). Hur söker jag? Lean Recruitment driver denna rekrytering för kunds räkning. För att söka tjänsten klickar du på Ansök knappen. Urval till tjänsten sker löpande så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, det viktigaste för oss är att hitta riktigt duktiga säljare!
Företag: LEAN RECRUITMENT SCANDINAVIA AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg

SBS Radio söker en Account Manager / Fältsäljare till Göteborg
Swesale Rekrytering & Bemanning AB Om Tjänsten SBS Media Group Sweden är det enda mediehuset i Sverige som uteslutande ägnar sig åt underhållning. Vi har två tv-kanaler med tillhörande webbkanaler, sex radiostationer med den gemensamma onlineplattformen Radioplay. SBS TV är Sveriges tredje största kommersiella tv-företag och har 4 miljoner tittare varje vecka. SBS TV består av roliga Kanal 5 och avkopplande Kanal 9, samt webb-kanalerna Kanal5 Play och kanal9 Play. SBS Radio är Sveriges i särklass största privata radioföretag med 4,7 miljoner lyssnare varje vecka. SBS Radio äger och driver radionätverken Mix Megapol, NRJ Rockklassiker samt The Voice, Vinyl 107 och Radio 107.5 i Stockholm. Dina Arbetsuppgifter Vi söker en driven och målinriktad fältsäljare som kommer att vara stationerad på vårt kontor i Göteborg. Som fältsäljare på SBS Radio kommer Du att bearbeta små-, medelstora- och stora företag i Göteborgs området. Du är van att boka möten och du vet att det krävs hög telefon- och mötesaktivitet för att uppnå dina mål. I ditt arbete kommer Du främst arbeta med nykundsbearbetning av potentiella kunder men även förvalta och utveckla dessa. Du är van att arbeta såväl självständigt som i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. Din Profil Vi söker Dig med minst 1 års säljerfarenhet som har vana av att arbeta med nykundsbearbetning samt en förmåga att förvalta kunderna. Erfarenhet av mediaförsäljning kan vara meriterande, men vi fokuserar främst på Dina personliga egenskaper. Du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att göra affärer och att utvecklas i din karriär som säljare. Som person är Du lojal, uthållig och resultatfokuserad. Du är utåtriktad och socialt aktiv, har lätt för att skapa och underhålla relationer såväl med Dina kunder som med Dina kollegor. Du har lätt för muntlig framställning och kan formulera Dig skriftligt på ett professionellt sätt. Körkort erfodras Erbjudande Vi erbjuder en spännande tjänst på ett expansivt företag med härliga kollegor. Vi erbjuder en bra marknadsmässig lön och mycket bra möjlighet till bonus. Ansökan I den här rekryteringen samarbetar vi med Swesale Rekrytering & Bemanning. Alla ansökningar och kontakter behandlas konfidentiellt. Urval kommer att ske löpande så vänta inte med att skicka in Din ansökan! Frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Louise Gardell på 0708-383136 Om Oss Swesale är ett nischat specialistvarumärke inom sälj och marknad. Företaget grundades 2005 av Dan Wikström och Robert Klatzkow, båda med mångårig bakgrund från Rekryterings-och Bemanningsbranschen. Swesale arbetar rikstäckande och genomför över 350 uppdrag årligen. Alla våra rekryterings- och konsultchefer har själva gedigen erfarenhet av att arbeta inom sälj och marknadsorganisationer. Tillsammans med vår kvalificerade rekryteringsprocess, våra nätverk och kraftfulla kanaler gör det att vi snabbt och effektivt säkerställer ett urval av marknadens bästa kandidater. www.swesale.se
Företag: Swesale Rekrytering & Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga SBS Radio söker en Account Manager / Fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SBS Radio söker en Account Manager / Fältsäljare till Göteborg

Fältsäljare till Göteborg
Om jobbet: SÄKRA LARM i Sverige AB fortsätter att växa! Vi behöver omgående förstärkning med 2 fältsäljare. Tjänsten innebär heltid. Unik utbildning: Vi erbjuder en gedigen unik säljutbildning som sträcker sig över 12 månader i SÄKRA Säljakademi, samtidigt som Du arbetar och tjänar pengar. Med SÄKRA säljakademi skapar vi Sveriges bästa direktförsäljare. Vi söker dig som: • är framgångsrik och kan arbeta både självständigt och i säljteam. • har stark självdisciplin och målmedvetenhet att fokusera till 100 % (en riktig vinnarskalle). • har tid att arbeta hårt och effektivt och kan arbeta både kvällar och helger, för att tjäna bra med pengar. Arbetet innebär: • att du arbetar heltid tillsammans med ditt säljteam och bearbetar utvalda distrikt, med uppsökande försäljning av larmsystem via kundbesök ”face to face” till villaägare (direktförsäljning). • inspirerande arbete med ansvar för egen budget och resultat. Du rapporterar direkt till filialchef. • att du genomför minst 60 dokumenterade visningar i månaden, där båda i ett par skall vara med. Egenskaper: • Kommunikation är av största vikt. Du har lätt för att etablera goda kundrelationer och inge förtroende. • Du är social, verbal och representativ i ditt sätt. • Behärskar det svenska språket flytande både i tal och skrift. • Du har förmågan att tänka stort och se möjligheter för dig och säljteamets framgång. • Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökande. • Körkort är ett krav. Har Du egen bil får Du milersättning. • Tjänsten förutsätter att Du är prickfri i Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Vi erbjuder: • garantiprovision motsvarar Almegas kollektivavtal om garantilön 15.000kr/mån (17.300kr/mån vid fyllda 24 år) (Inkl. 12 % semesterlön). • provisionsbaserad lön beräknas på två olika alternativ, fast provision eller omsättningsprovision. Exempel: provisionsbaserad lön vid fast provision. Du säljer 15 larm och tjänar 30.000kr i lön, eller vid omsättningsprovision 15 % på prislista. Du säljer 15 larm och du tjänar 40.275kr i lön. (Exkl. 12 % semesterlön). (Obs! om den totala försäljningen överstiger garantiprovision gäller provisionsbaserad lön). • SÄKRA Säljakademi: erbjuder en gedigen säljutbildning över 12 månader med en av Sveriges bästa säljutbildare. • SÄKRA profilklädsel: tillhandahåller profilkläder som skall bäras på arbetstid. • SÄKRA din hälsa: hälsokontroll flera gånger per år. Personlig coach med personligt träningsprogram. • SÄKRA försäkringsskydd: Tjänstegruppliv- Olycksfalls- Sjukförsäkring och förmånlig Tjänstepension hos IKANO försäkringar, AB • SÄKRA karriär: stora möjligheter att göra karriär inom SÄKRA LARM i Sverige AB. • SÄKRA säljtävling: en mängd olika säljtävlingar under året för den tävlingsinriktade. • Provanställning: anställningens första 6 månader utgörs av provanställning enligt LAS- lagen om anställningsskydd. Om företaget SÄKRA LARM i Sverige, AB, har funnits på marknaden sedan 2003 och levererat moderna säkerhetslösningar med bildöverföring till kund och samarbetspartner till Securitas Sverige. SÄKRA LARM levererar säkerhetslösningar över större delar av Sverige och som ett svenskt företag ser vi det som självklart och stor fördel att samarbeta med Securitas egen larmcentral. Vi har vårt huvudkontor i Mölndal (Göteborg) med filialkontor i Stockholm, Örebro, Trollhättan, Jönköping, Helsingborg, Kristianstad, Malmö. Affärsidén utgår från Safehouse Professional-konceptet som bygger på en balans mellan fyra pelare. Ekonomi, Kvalitet, Service och Kompetens. Företaget sysselsätter idag c:a 80 personer och fortsätter växa. Företaget etablerar sig därför på flera orter i Sverige. Satsar Du på oss satsar vi på dig. Välkommen till vårt TEAM! -OBS! För att söka jobbet vill vi att du spelar in ett "video.cv". Därför hanterar vi bara ansökningar som skickats genom www.video.cv. Om du har problem att använda tjänsten ring 0700-955020. Ingen erfarenhet krävs
Företag: SÄKRA LARM i Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg

Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9
Välkommen till informations- och rekryteringsträff tisdag 16/9 Kl 13.00, Arbetsförmedlingen Gamlestaden. Ingen föranmälan. Verisure är ett svenskt internationellt företag och det största säkerhetsföretaget i Europa. World wide har de mer än 1,6 miljoner kunder i 13 länder. Verisure Sverige är marknadsledande med över 290 000 larmkunder, och är ett mycket spännande och innovativt företag som nu söker efter inspirerade medarbetare som vill jobba med försäljning och tjäna bra med pengar i Göteborg. Varför Verisure Göteborg? Att sälja och installera Verisure "Larm med IQ " kräver smarta människor! Vi söker personer som vill ha erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och ledarskap. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom detta - för att lyckas hos oss, krävs det att du är en person med glöd och rätt attityd. Som säljare kommer du tillsammans med ditt team sälja produkter och tjänster utifrån Verisures koncept (http://www.verisure.se/) För oss är det viktigt att du: - Är social och energisk - Tycker om utmaningar - Är en lagspelare - Kommunicerar utan hinder på svenska - Tycker om att ha roligt både på och utanför arbetstid - Ha ett rent straffregister (belastningsregistret)
Företag: Verisure Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9

S: Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9
Välkommen till Servicemässan 22/10 Kl 13 - 17 Arbetsförmedlingen Centrum. Ingen föranmälan. Verisure är ett svenskt internationellt företag och det största säkerhetsföretaget i Europa. World wide har de mer än 1,6 miljoner kunder i 13 länder. Verisure Sverige är marknadsledande med över 290 000 larmkunder, och är ett mycket spännande och innovativt företag som nu söker efter inspirerade medarbetare som vill jobba med försäljning och tjäna bra med pengar i Göteborg. Varför Verisure Göteborg? Att sälja och installera Verisure "Larm med IQ " kräver smarta människor! Vi söker personer som vill ha erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och ledarskap. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet inom detta - för att lyckas hos oss, krävs det att du är en person med glöd och rätt attityd. Som säljare kommer du tillsammans med ditt team sälja produkter och tjänster utifrån Verisures koncept (http://www.verisure.se/) För oss är det viktigt att du: - Är social och energisk - Tycker om utmaningar - Är en lagspelare - Kommunicerar utan hinder på svenska - Tycker om att ha roligt både på och utanför arbetstid - Ha ett rent straffregister (belastningsregistret)
Företag: Verisure Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga S: Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: S: Verisure söker fältsäljare till Göteborg. Rekryteringsträff 16/9

Fältsäljare till Göteborg!
TALENT ME GROUP AB REKRYTERING - UTHYRNING - SEARCH Talent Me är ett specialiserat konsultbolag inom rekrytering och bemanning. Vår drivkraft är att optimera kompetensen i företags organisationsutveckling. TALENT ME GROUP AB Ledebursgatan 3 211 55 Malmö T: 040-30 22 25 info@talentme.se www.talentme.se Följ oss https://twitter.com/talentme https://www.linkedin.com/company/talentme https://www.facebook.com/citruznordic?fref=ts Våra lediga tjänster http://talentme.se/lediga-tjanster/ Är du social? Trivs du i mötet med nya människor? Vill du utvecklas inom försäljning? Fortsätt att läsa – det kan vara just dig vi söker! Vår kund, som är en av landets största aktörer på marknaden för hemlarm expanderar kraftigt. Vi vill därför komma i kontakt med dig som vill bidra till att människor känner mer trygghet i sin vardag. Uppdraget går ut på försäljning av hemlarm till privatpersoner. För att passa för uppdraget är det viktigt att du är framåt, målinriktad och självgående samt att du drivs av att göra affärer. Du kommer att bli anställd direkt hos vår kund som erbjuder dig möjlighet att utvecklas i din roll som säljare genom utbildning, tävlingar och olika spännande aktiviteter. För uppdraget krävs att du har körkort, behärskar svenska i såväl tal som skrift samt att du har ett anmärkningsfritt register hos polisen. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Marcus Engblad på marcus@talentme.se eller telefon 070-274 32 46. Sök tjänsten genom att klicka på knappen ”SÖK JOBBET” längst upp till höger på sidan. Vi behandlar inkomna ansökningar löpande.
Företag: TALENT ME GROUP AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg!

Fältsäljare till Göteborg
Fältsäljare sökes till Europas största säkerhetsföretag. Verisure stärker sin position och söker nu nya fältsäljare i Göteborg med omnejd. Som säljare hos oss arbetar du aktivt med att sälja och marknadsföra branschens mest sålda hemlarmstjänster till privatpersoner. Du är ansvarig för samtliga delar av säljprocessen vilket innebär att det dagliga arbetet går ut på att bearbeta nya kunder, hålla säljmöten samt skapa affärer. Som säljrepresentant hos Verisure hjälper du kontinuerligt människor till en tryggare vardag. I videoklippet nedan får du en inblick i vad det innebär att arbeta som fältsäljare hos Verisure. https://www.youtube.com/watch?v=MMHWn113vvM För att du ska bli framgångsrik hos oss tror vi att du är: - Social och trivs i mötet med andra människor. - Självgående med förmågan att arbeta under eget ansvar. - Resultatinriktad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål. Våra anställda erbjuds: - En attraktiv lönemodell - Verisure Sales Academy ? ett gediget utbildningsprogram i flera steg. - Motiverande tävlingar och säljaktiviteter. - Stor frihet under ansvar. Som sökande är det en självklarhet att du har ett prickfritt förflutet då utdrag ur polisens belastningsregister är rutin i vår rekrytering samt innehar körkort för personbil. Säljerfarenhet är meriterande. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Intresserad och vill veta mer? Kontakta då Roland Wiberg 0706 80 01 27. Din ansökan med personligt brev och meritförteckning, skickar du till Jobb@verisure.se. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ber dig som söker att genomföra ett säljprofiltest genom att följ länken nedan. http://system.myjob.se/page.aspx?link=pub.annons.display&adsid=1441&account=alotofpeople.se Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 1,8 miljoner kunder och 6 500 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.
Företag: Verisure Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg

Fältsäljare till Göteborg
Vi erbjuder bemanningslösningar i form av uthyrning, rekrytering och entreprenad som genom intelligent matchning förser företag och organisationer med säljande individer. Som en del av Hubbr får du: • En kreativ roll i en spännande verksamhet med högt ställda tillväxtmål • Utvecklande arbetsuppgifter där du befinner dig i centrum av verksamheten • Enorma utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen • Delta i olika spännande säljtävlingar med rafflande vinster • Trygghet i form av kollektivavtal • Fast lön + provision Är du beredd att ta dig an utmaningen och bli en del av hos på Hubbr? Då kan du läsa vidare! Arbetsbeskrivning Vad kommer du få möjlighet att syssla med? Jo, hos oss kommer du vara en väsentlig del av vårt säljteam samt representera välkända och populära varumärken. Tjänsten innebär att du arbetar gentemot privatpersoner eller företag då du erbjuder och säljer olika typer av produkter och tjänster. Du kommer befinna dig i en underbart social miljö där varje dag är olik den andra. I rollen som fältsäljare hos oss kommer du bemöta kunden face-to-face samtidigt som du kommer få använda din verbala förmåga till sin spets. Vi strävar efter att varje individ ska få rätt förutsättningar för att utföra ett gott arbete och uppnå sin fulla potential hos oss. Därför har vi, oavsett om du har arbetat med sälj tidigare eller inte, alltid en ledande sälj- och produktutbildning. Vem söker vi? Vi söker dig som ständigt vill utvecklas, drivs att överträffa dig själv och dina egna mål varje dag. Vi ser gärna att du är kundorienterad och alltid strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. I rollen som säljare hos oss önskar vi även att du: - Orädd och drivs av nya utmaningar - Uppskattar att prata med nya människor - Trivs i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö - Drivs av framgångsrika och lyckade sälj Vi söker inte bara dig som har arbetat med försäljning tidigare utan även dig som är övertygad om att du kan anta utmaningen och bli en fullfjädrad säljare! Ansökan Vi vet att rätt inställning är avgörande för att lyckas denna roll och tror att du delar våra aspirationer att bli bäst på det vi gör. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Eelena Blomkvist på telefon 072-248 71 41. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Vendator Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg

Fältsäljare till Göteborg med omnejd
Vi på Hubbr ser oss som en hubb, länk eller nav som hjälper ditt varumärke. Oavsett om det handlar om att rekrytera rätt personal, få hjälp med kreditvård, stödja säljavdelningen, hjälpa till med er kundtjänst eller undersöka vad er målgrupp tycker om er så finns vi där. Lite förenklat skulle man kunna säga att vi representerar ditt varumärke oavsett kanal och kundrelation. Som en del av Hubbr får du: • En kreativ roll i en spännande verksamhet med högt ställda tillväxtmål • Utvecklande arbetsuppgifter där du befinner dig i centrum av verksamheten • Enorma utvecklingsmöjligheter inom hela koncernen • Delta i olika spännande säljtävlingar med rafflande vinster • Trygghet i form av kollektivavtal • Fast lön + provision Är du beredd att ta dig an utmaningen och bli en del av hos på Hubbr? Då kan du läsa vidare! Arbetsbeskrivning Vad kommer du få möjlighet att syssla med? Jo, hos oss kommer du vara en väsentlig del av vårt säljteam samt representera välkända och populära varumärken. Tjänsten innebär att du arbetar gentemot privatpersoner eller företag då du erbjuder och säljer olika typer av produkter och tjänster. Du kommer befinna dig i en underbart social miljö där varje dag är olik den andra. I rollen som fältsäljare hos oss kommer du bemöta kunden face-to-face samtidigt som du kommer få använda din verbala förmåga till sin spets. Vi strävar efter att varje individ ska få rätt förutsättningar för att utföra ett gott arbete och uppnå sin fulla potential hos oss. Därför har vi, oavsett om du har arbetat med sälj tidigare eller inte, alltid en ledande sälj- och produktutbildning. Vem söker vi? Vi söker dig som ständigt vill utvecklas, drivs att överträffa dig själv och dina egna mål varje dag. Vi ser gärna att du är kundorienterad och alltid strävar efter att erbjuda kunden bästa möjliga service. I rollen som säljare hos oss önskar vi även att du: - Orädd och drivs av nya utmaningar - Uppskattar att prata med nya människor - Trivs i en flexibel och dynamisk arbetsmiljö - Drivs av framgångsrika och lyckade sälj Vi söker inte bara dig som har arbetat med försäljning tidigare utan även dig som är övertygad om att du kan anta utmaningen och bli en fullfjädrad säljare! Ansökan Vi vet att rätt inställning är avgörande för att lyckas denna roll och tror att du delar våra aspirationer att bli bäst på det vi gör. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Eelena Blomkvist på telefon 072-248 71 41 eller e-post eelena.blomkvist@hubbr.se. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.
Företag: Vendator Bemanning AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg med omnejd

Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg
Företagspresentation Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, fix & fog, spackel samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-självmarknaden. Företaget omsätter € 1,4 miljarder och har 4 700 anställda. Sedan januari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA. Bostik Group har ca 50 produktionsställen, två forsknings- och utvecklingscentra samt tio ”applied research centres”. I Bostik Northern Europe ingår fyra länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring 600 MSEK och har 120 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. Tjänstebeskrivning Är du en driven och utåtriktad person som vill utvecklas i rollen som säljare? Bostik söker nu en fältsäljare med placering i distriktet Västra Götaland. I rollen som fältsäljare ansvarar du för att besöka butiker, återförsäljare och mindre företag för införsäljning av nya produkter, samt uppföljning av befintliga produkter. Du ansvarar för att distriktet utvecklas efter uppsatta mål och att ingångna avtal med kunder följs vad gäller sortiment och pris. I rollen ingår även utbildning av butikspersonal/hantverkare samt tekniska demonstrationer av Bostiks sortiment för kunderna. Du utgår hemifrån i den här tjänsten och övertar och ansvarar huvudsakligen för en befintlig kundstock i distriktet, men viss nykundsbearbetning förekommer också. Det är positivt att ha ett intresse för branschen och produkterna för att lättare få en förståelse för kundernas behov. Tjänsten inleds med en introduktion där du får utbildning och demonstrationer kring Bostiks produkter. När du börjar din anställning kommer du få tillgång till telefon, dator och tjänstebil. Krav på person För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen som fältsäljare hos Bostik tror vi att du har tidigare säljerfarenhet samt har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och trivs i kontakten med nya människor. Tidigare erfarenhet från branschen såsom yrkesman och/eller återförsäljarledet är meriterande men inget krav. Som person är du resultatinriktad, driven, stresstålig och ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med gott affärsmannaskap och som inte är rädd för att ” göra det lilla extra” för att lyckas. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt kan även förstå och kommunicera på engelska då det är koncernspråket på företaget. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt innehar B-körkort. Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Start: Enligt överenskommelse (omgående om möjligt) Omfattning: Heltid Plats: Distrikt Västra Götaland, utgår från hemmet. Sista ansökningsdatum: 31/8 I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på nummer 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg

Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg
Företagspresentation Bostik Group är en av världens ledande tillverkare av lim, fix & fog, spackel samt tätningsmedel till bygg- och gör-det-självmarknaden. Företaget omsätter € 1,4 miljarder och har 4 700 anställda. Sedan januari 2015 ingår Bostik i den franska koncernen Arkema SA. Bostik Group har ca 50 produktionsställen, två forsknings- och utvecklingscentra samt tio ”applied research centres”. I Bostik Northern Europe ingår fyra länder; Sverige, Norge, Danmark och Finland. Organisationen omsätter omkring 600 MSEK och har 120 anställda. Huvudkontoret ligger i Helsingborg där produktion, utveckling och administration ligger samlat. Tjänstebeskrivning Är du en driven och utåtriktad person som vill utvecklas i rollen som säljare? Bostik söker nu en fältsäljare med placering i distriktet Västra Götaland. I rollen som fältsäljare ansvarar du för att besöka butiker, återförsäljare och mindre företag för införsäljning av nya produkter, samt uppföljning av befintliga produkter. Du ansvarar för att distriktet utvecklas efter uppsatta mål och att ingångna avtal med kunder följs vad gäller sortiment och pris. I rollen ingår även utbildning av butikspersonal/hantverkare samt tekniska demonstrationer av Bostiks sortiment för kunderna. Du utgår hemifrån i den här tjänsten och övertar och ansvarar huvudsakligen för en befintlig kundstock i distriktet, men viss nykundsbearbetning förekommer också. Det är positivt att ha ett intresse för branschen och produkterna för att lättare få en förståelse för kundernas behov. Tjänsten inleds med en introduktion där du får utbildning och demonstrationer kring Bostiks produkter. När du börjar din anställning kommer du få tillgång till telefon, dator och tjänstebil. Krav på person För att ha rätt förutsättningar att lyckas i rollen som fältsäljare hos Bostik tror vi att du har tidigare säljerfarenhet samt har en mycket god förmåga att arbeta självständigt och trivs i kontakten med nya människor. Tidigare erfarenhet från branschen såsom yrkesman och/eller återförsäljarledet är meriterande men inget krav. Som person är du resultatinriktad, driven, stresstålig och ansvarstagande. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig med gott affärsmannaskap och som inte är rädd för att ” göra det lilla extra” för att lyckas. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt kan även förstå och kommunicera på engelska då det är koncernspråket på företaget. Du känner dig bekväm med att arbeta med datorn som redskap och har grundläggande kunskaper inom MS Office samt innehar B-körkort. Vi ser det som starkt meriterande om du genom idrott/föreningsliv har fått med dig egenskaper som höjer såväl prestation som resultat. Ange gärna vilka idrotts-/föreningserfarenheter du har och på vilket sätt det har format dig som person och hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljare. Start: Enligt överenskommelse (omgående om möjligt) Omfattning: Heltid Plats: Distrikt Västra Götaland, utgår från hemmet. Sista ansökningsdatum: 31/8 I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Rekryteringskonsult Carolin Ericsson på nummer 073-353 75 04. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Din ansökan registrerar du enkelt genom att klicka dig vidare genom denna annons, fylla i dina kontaktuppgifter och bifoga dina egna dokument. Vänligen respektera att vi inte behandlar ansökningar via e-post. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Världsledande Bostik söker fältsäljare till Göteborg

Fältsäljare till Göteborg med omnejd
Ventus Norden är ett ungt och expansivt företag inom ventilations-branschen. Nu har du chansen att vara med på vår mycket expansiva resa där de kombinerar lång erfarenhet och enorm kunskap inom ventilation med några av de vassaste affärsutvecklarna och säljarna i landet! Vi har på kort tid etablerat oss som en ledande aktör i hela landet. Som fältsäljare hos oss utgår du från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig. Din huvuduppgift blir att göra hembesök hos privatpersoner i villor, radhus och fritidsfastigheter belägna i Göteborgs området med omnejd för att genomföra kontroller av kundens ventilationssystem och se om det behövs göras någon åtgärd/rengöring. Det är ett mycket självständigt arbete med goda villkor och en hög grad av eget ansvar. Ventus Norden lägger stor vikt vid att våra kunder ska få den bästa servicen i branschen och det är därför viktigt att du känner dig bekväm med kundkontakt, har känsla för service och kundbemötande samt talar god svenska. I rollen ingår även merförsäljning genom att se möjligheter, föreslå förbättringar och uppdateringar av de tekniska systemen ute hos kund och återrapportering till kontoret för uppföljning. Vi söker dig som: Innehar B-körkort, det är ett krav Tidigare arbeten inom fältsälj och direktsälj är meriterande Tidigare arbeten inom ventilation är meriterande. Rätt person erbjuds: Heltidstjänst Fast lön + bonus vid försäljning. Bil, telefon och surfplatta ingår i tjänsten. Du utgår från ditt hem som startpunkt för dagen och åker ut på uppdragen som ligger bokade på dig. Start omgående. Ansökan görs endast via mail. Frågor hänvisas till rekrytering@ventusnorden.se Vi kan tyvärr inte besvara samtal gällande rekrytering.
Företag: Ventus
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fältsäljare till Göteborg med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fältsäljare till Göteborg med omnejd


Sök lediga jobb Fältsäljare till Göteborg!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se