Fältsekreterare Göteborg jobb - lediga jobb

Fältsekreterare Göteborg jobb Fältsekreterare Göteborg jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fältsekreterare Göteborg. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fältsekreterare Göteborg. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult- Stockholm

  2. ST-läkare- Stockholm

  3. Sjuksköterska- Stockholm

  4. Sökes: Engagerad vikarie till klassamverkan/fritids- Stockholm

  5. C-chaufförer- Stockholm

  6. Lärare i praktiska och estetiska ämnen- Järfälla

  7. 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum- Stockholm

  8. Affärsdriven teknisk projektledare- Stockholm

  9. Sektionsledare / koordinator- Stockholm

  10. Arbetsledare betong sökes omgående- Stockholm


Mer beskrivning

Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult
HR avdelningen HR avdelningen vid Danderyds Sjukhus AB består av tre enheter Arbetsrätt och löner, Personal- och utveckling inklusive DS hälsa/personalgym samt Clinicum inklusive Medicinska biblioteket. Då en av våra lönekonsulter kommer att gå vidare till annat arbete inom koncernen söker vi nu en ny medarbetare. Arbetsuppgifter: Som lönekonsult tillhör du enheten Arbetsrätt och Löner, en enhet som ansvarar bl a för löneadministrativa frågor och har ett övergripande ansvar för samordning av frågor kring bl a skatter, anställningsförmåner, pensioner och försäkringar. Vidare stödjer vi sjukhusets chefer med support och rådgivning och ger service till personalen i lönefrågor. Vi arbetar processorienterat och strävar efter att kunna ge sjukhusets chefer och medarbetare en god service. Vi använder Heroma som PA- och lönesystem. Du kommer att ha 9 personer i din enhet samt ytterligare 22 kollegor med bred kunskap, inom den närmaste gruppen på avdelningen. Teamarbete är ett ledord och vi främjar samarbete, öppenhet och ett gott arbetsklimat. I rollen som lönekonsult är de huvudsakliga uppgifterna att arbeta i vårt PA system Heroma, kvalitetssäkra löner, att ansvara för information, vara rådgivande och stöd till chefer avseende löne- och avtalsärenden samt PA-system, samt ge service till sjukhusets personal i samma frågor och sedvanlig lönerapportering. Kvalifikationer: Att du har flera års erfarenhet av att ha arbetat som lönekonsult och i någon form av PA-system är ett krav. Skulle du dessutom ha erfarenhet av arbete i Heroma och kunskap i avtal, Allmänna Bestämmelser samt en ekonomisk utbildning är detta en merit. Personliga egenskaper: Eftersom en stor del av tjänsten innefattar support mot verksamheten, är du pedagogisk, serviceminded samt besitter en stor förståelse för medarbetare inom hälso- och sjukvård. Vidare är du strukturerad, analytisk och tycker om att arbeta i team. Naturligtvis tycker du att det är roligt att arbeta med datoriserade system, löner, avtal och statistik, samt har ett stort intresse av att stötta våra chefer i frågor gällande lön och vårt PA system. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Urval och intervjuer kan eventuellt påbörjas redan under ansökningstiden, därför vill vi gärna att du sänder in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Danderyds Sjukhus AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Danderyds Sjukhus AB rekryterar lönekonsult

ST-läkare
Njurmedicinska kliniken Njurmedicinska kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset är Sveriges största njurmedicinska klinik med omfattande njurmedicinsk verksamhet. Kliniken har slutenvårdsverksamhet i Huddinge och i Solna samt dialysavdelningar i Huddinge, Solna, Södersjukhuset och på Kungsholmen. Vi bedriver även en omfattande mottagningsverksamhet såväl i Solna som i Huddinge för patienter med olika typer av njursjukdomar. Kliniken har ansvaret för cirka 400 hemodialyspatienter, cirka 90 peritonealdialyspatienter och cirka 500 njurtransplaterade patienter. Vi har även egen njurmedicinsk beredskapslinje. Kliniken har ett väl strukturerat utbildningsprogram för ST-läkare och goda möjligheter till forskning inom väl etablerade grupper. Arbetsuppgifter: ST-läkartjänsten syftar till specialistkompetens inom internmedicin och njurmedicin. Tjänstgöringen är förlagd till den njurmedicinska kliniken vid Karolinska Universitetssjukhuset och kan omfatta tjänstgöring på olika enheter inom kliniken. Arbetet består av sedvanligt underläkararbete på njurmedicinsk vårdavdelning, dialysavdelning (hemo- och peritonealdialys) samt mottagningsverksamhet. I tjänsten ingår jourtjänstgöring. Kvalifikationer: Legitimerad läkare. Intresse för njurmedicin. Erfarenheter från arbete inom området (njurmedicin) liksom av forskning och undervisning är meriterande. Personliga egenskaper: God initiativ- och samarbetsförmåga. Engagemang för kroniskt sjuka patienter. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ST-läkare jobb, ST-läkare Stockholm, ST-läkare Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ST-läkare

Sjuksköterska
Onkologiska kliniken, avd P51 Karolinska Universitetssjukhuset är ett av Nordens största universitetssjukhus där vård, forskning och utbildning är viktiga delar i arbetet för att förlänga och förbättra människors liv. Vi söker medarbetare som vill vara med i frontlinjen i att utveckla den svenska cancervården. På Onkologiska kliniken arbetar vi i en kunskapsintensiv verksamhet där sjukhuset värderingar Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn vägleder oss i vårt dagliga arbete. Avdelning P51 är en slutenvårdsavdelning med 18 vårdplatser i Solna. Patienter som vårdas på avdelningen får högspecialiserad onkologisk kurativ alternativt palliativ behandling för sin cancersjukdom. Vanlig orsak för inläggning är omfattande cytostatikabehandling eller akuta komplikationer till följd av sjukdom alternativt behandling. Vi arbetar med patientnärmre vård och kontinuerlig omvårdnadsutveckling med stort fokus på patientsäkerhet. Arbetsuppgifter: Tycker du om att utvecklas och lära dig nya saker varje dag? Då är detta ett arbete för dig. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är omvårdnad av svårt sjuka patienter, administrering av cytostatika och förberedelse inför strålbehandling, förberedelse inför operation samt undersökningar. De vanligaste omvårdnadsproblem är smärta, nutritionssvårigheter, eliminationssvårigheter och illamående. För att kunna ge patienterna en optimal vård krävs ett multiprofessionellt omhändertagande. Bl a arbetar vi aktivt med nutritionsfrågor och har därför en heltidsanställd dietist på avdelningen. Du får sex veckors introduktion och kurser i onkologi och cytostatikabehandling. Kvalifikationer: Du som söker är legitimerad sjuksköterska. Har du erfarenhet av cancersjukvård är det meriterande. Personliga egenskaper: I ditt arbete kommer du att möta många svårt sjuka patienter och deras anhöriga, vilket kräver att du är trygg i dig själv och din yrkesroll. Arbetet på vårdavdelningen är självständigt samtidigt som det kräver en god samarbetsförmåga med både kollegor och andra yrkesprofessioner. Det är viktigt att kunna ta egna initiativ, prioritera när det behövs samt ha en god kommunikationsförmåga. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska jobb, Sjuksköterska Stockholm, Sjuksköterska Karolinska Universitetssjukhuset
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska

Sökes: Engagerad vikarie till klassamverkan/fritids
Lärarförmedlarna AB Har du nyligen tagit studenten och är motiverad att snabbt komma ut i arbetslivet? Är du en naturlig ledare som har lätt för att förmedla din kunskap till barn och ungdomar? Är du redo för nya utmaningar? Då hoppas vi att du vill höra av dig till Lärarförmedlarna! Om Tjänsten Vi söker dig som vill jobba på fritids och med klassamverkan. Du kommer att arbeta hos våra kunder, på olika skolor runt om i Stockholm. Vi erbjuder dig ett betydelsefullt arbete med stor frihet. Du får möjlighet att jobba inom olika pedagogiska inriktningar på både längre och kortare uppdrag. Hos oss får du möjlighet att på kort tid skaffa dig erfarenheter och meriter, som du kan använda för lång tid framöver. Din Profil Du bör ha minst 6 månaders erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar eller av annan pedagogisk verksamhet. Det kan vara som scoutledare, idrottstränare eller kolloledare. Kan du också arbeta inom förskolan eller har ämneskunskaper som gör att du kan undervisa i skolan? I så fall är detta en fördel som gör att vi har möjlighet att matcha dig mot flera uppdrag. Din Roll I rollen som vikarie behöver du vara ansvarstagande, självgående och lyhörd. Vi tror att du är hängiven och engagerad uppdraget att arbeta med barn och ungdomar. Du är en god vuxen förebild och trivs tillsammans med människor med olika bakgrunder och förutsättningar. Du har förmåga att anpassa dig och är ödmjuk inför de situationer du möter. Om Lärarförmedlarna Lärarförmedlarna rekryterar och hyr ut personal till världens viktigaste jobb - lärarvikarier i förskola, skola och utbildningssektor. Sedan 1999 har vi hjälpt våra kunder att hitta rätt medarbetare och chefer. Lärarförmedlarna är ett auktoriserat bemanningsföretag. Under 2012 tilldelades vi utmärkelserna DI Gasell, VA Superföretag, UC 5 och Soliditet AAA för välskötta affärer. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www.lararformedlarna.se Varaktighet/Arbetstid Deltid/heltid Lön Fast lön efter överenskommelse
Företag: Lärarförmedlarna AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sökes: Engagerad vikarie till klassamverkan/fritids jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sökes: Engagerad vikarie till klassamverkan/fritids

C-chaufförer
Adaptus Bemanning AB Om ADAPTUS ADAPTUS är ett auktoriserat bemanningsföretag som skapar framgång för individer och organisationer. Det innebär att vi ger dig de förutsättningar som du behöver för att klara av ditt dagliga arbete på bästa sätt. Vi har till exempel erfarna arbetsledare som introducerar dig hos våra kunder och är anträffbara under hela ditt arbetspass. Via oss kommer du att arbeta med många spännande och givande uppdrag. Detta tillsammans med internutbildningar och vår snabba tillväxt ger dig karriärmöjligheter som är svåra att hitta på annat håll. Främst arbetar vi med uthyrning av chaufförer, truckförare och lagerpersonal. Bland våra kunder märks namn som Pågen, Schenker m.fl. Dina arbetsuppgifter Vi söker C chaufförer till en kund norr om stockholm. Du kommer att köra paketdistribution till kunder. Det är väldigt viktigt att du är stresstålig då det är många stopp och du har tider att passa. Arbetstider Du börjar arbeta 07:00 eller 08:00 på morgonen och arbetar 8 timmar med 1 timme rast/dag. Krav C-kort DF Utdrag ur belastningregistret Meriterande Kört distribution tidigare Bra lokalkännedom Har jobbat med handdata tidigare. Tillsättning Omgående!
Företag: ADAPTUS Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga C-chaufförer jobb, C-chaufförer Stockholm, C-chaufförer ADAPTUS Bemanning AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-chaufförer

Lärare i praktiska och estetiska ämnen
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Ulvsättraskolan är en F-5 skola med drygt 350 elever belägen i kommundelen Kallhäll. Verksamheten omfattas även av en FBK-klass för elever år 1-5. Skolan har drygt 50 medarbetare och personalomsättningen är mycket låg. Enheten omfattas dessutom av tre förskolor och en öppen förskola. Här finns en härlig blandning av elever från skilda kulturer. Skolans vision är: "Med glädje och engagemang lägger vi grunden till det livslånga och lustfyllda lärandet". I skolans närområde finns Kallhällsparken, ishall, fotbollsplaner och friidrottsanläggning. Stora grönområden finns inom promenadavstånd. ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisningen i textilslöjd utifrån de styrdokument som finns. Du samarbetar även med kollegor i ämnesövergripande arbetssätt. Du skriver omdöme om dina elever och har självfallet egna föräldrakontakter. Om du kan undervisa åk 5 i Hem- och konsumentkunskap kan omfattningen utökas. KVALIFIKATIONER Du är examinerad lärare i textilslöjd. Erfarenhet av undervisning är önskvärt.
Företag: Järfälla kommun, Ulvsättra för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i praktiska och estetiska ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i praktiska och estetiska ämnen

052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum
Folke Bernadotteakademin är en statlig myndighet med den övergripande uppgiften att stärka och utveckla den svenska och internationella förmågan inom området konflikt- och krishantering, med en särskild inriktning på fredsinsatser. Akademin fungerar som en plattform för samverkan mellan svenska myndigheter och organisationer samt deras utländska partners. International Forum for the Challenges of Peace Operations är ett internationellt samarbete mellan organisationer från 20 länder, inkl. de fem permanenta medlemmarna i FN’s säkerhetsråd. Sverige, genom Folke Bernadotteakademin, tillhandahåller sekretariatsfunktionen som i samarbete med Försvarsmakten, Rikskriminalpolisen, Kriminalvården och Försvarshögskolan koordinerar Challenges. Folke Bernadotteakademin och dess enhet för policy, forskning och utveckling söker en handläggare till internationella sekretariatet för International Forum for the Challenges of Peace Operations. Det s.k. Challengesforumet syftar till att förbättra analys, planering, genomförande och utvärdering av multidimensionella fredsinsatser, och har ett speciellt fokus på doktrin- och konceptutveckling. Forumet, initierat 1996, har bl.a. bidragit på ett avgörande sätt till utvecklandet av FN:s första strategiska doktrin för FN:s fredsbevarande operationer. Handläggarens huvudsakliga uppgift är att stödja Challengesforumets verksamhet och utveckling under ledning av chefen för sekretariatet. Det är en kombinerad webb- och ekonomihandläggartjänst, som främst är inriktad på sekretariatets verksamhet med utveckling och förvaltning av Challengesforumets webbsida och databas. Tjänsten innehåller också budgetering och ekonomisk uppföljning av sekretariatets verksamhet. Även strategiska kommunikationsfrågor kan komma att ingå i uppgifterna liksom att andra uppgifter kan tillkomma.  Tjänsten är ett vikariat till och med 2014-08-31 med möjlighet till förlängning. Placeringsort Stockholm, vissa tjänsteresor kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Din Profil * Högskoleutbildning inom relevant område * Ekonomiutbildning på minst gymnasienivå * Administratörserfarenhet av Episerver * Utmärkta kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift * Det är meriterande med erfarenhet av Agresso.   Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper. Du ska vara öppen och trivas med att driva processer, vara analytisk och noggrann, ha god kommunikations- och samarbetsförmåga samt gott omdöme.   Ytterligare information om tjänsten lämnas av: Allmänna och praktiska frågor: Anna Norberg +46 612 823 30, fr.o.m. 2013-08-05: Karolin Lindberg +46 612 823 44 Tjänstens innehåll: Henrik Stiernblad +46 70 203 60 87, fr.o.m. 2013-08-12: Annika Hilding Norberg +46 70 510 65 45 Facklig representant: SACO-S: Isa-Li Axberg +46 73-021 77 95    Vi undanber oss erbjudanden om annonserings - och rekryteringshjälp
Företag: Folke Bernadotteakademin
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 052-12-00001 Handläggare, Challenges Int. Forum

Affärsdriven teknisk projektledare
Intertek Semko AB Presentation Vi söker nu till Intertek Semko AB en projektledare med en teknisk och affärsdrivande profil. Tjänsten går ut på att hjälpa Interteks kunder till ökad lönsamhet genom förbättrade arbetsprocesser och regulatorisk know-how. Du som söker har några års relevant arbetserfarenhet och är i början av din kärriär. Dagens konkurrenssituation på produktmarknaden ger mycket korta livscykler vilket gör det viktigare än någonsin att träffa ”marknadsfönstret”. Ett par månaders försening i en lansering kan spola bort all vinstmarginal. Samtidigt ställs höga krav på kvalitet och miljömedvetenhet. Du hjälper Interteks kunder med konkreta verktyg för att säkerställa detta. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kista. I denna rekrytering lägger vi även stor vikt vid personliga egenskaper. Urvalsarbetet sker löpande och vi genomför personliga intervjuer i Augusti. Välkommen med din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Att vara Projektledare på Intertek innebär att på konsultbasis stötta våra kunder till att uppnå välplanerade marknadstillträden. Du blir delaktig vid behovsanalys av kundprojekt samt att ansvarar för att planera och äska resurser för utförandet. Vidare innebär tjänsten att samla in erforderligt material ifrån kund för att kunna påbörja projektet. Som Projektledare leder du sedan resurser i den dagliga verksamheten i projektet samt att följer upp och rapportera status och eventuella avvikelser kontinuerligt. Utbildning/erfarenhet Du som söker har akademisk examen inom teknik samt flera års erfarenhet av produktutveckling, gärna som konsult. Du har även några års erfarenhet av eget projektansvar med styrning mot uppställda mål, initiering, ledning och koordinering. Vi tror att du har genomgått en eller flera utbildningar i projektledarmetodik samt att du har vana av att leda personal som teamledare, projektledare eller chef. Det är meriterande om du har kännedom om regulatoriska krav, provning och certifiering, samt att du ha du har erfarenhet av arbete som konsult. Flytande svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Du ska även vara en avancerad användare av Word, PowerPoint och Excel. Då det ingår resor i jobbet måste du vara beredd på att kunna resa ca 2-3 dagar /månad. Som person är du mål- och resultatinriktad. Du är uthållig, flexibel, säljande och rättfram. Du har en egen motor och är bra på att prioritera och få saker gjorda. Vidare är du självgående och tar egna initiativ för att själv söka information. Du är kommunikativ och tvekar aldrig att lyfta luren eller att prata inför nya människor. Det är viktigt att du kan motivera och inspirera medarbetare. Företagsbeskrivning Intertek tillhandahåller rådgivande tjänster, provning och certifiering samt hantering av produktgodkännanden över tiden. Intertek skapar värde genom att hjälpa kunder att i rätt tid med rätt kvalitet komma ut på önskade marknader. Intertek är en ledande global leverantör av kvalitets- och säkerhetslösningar och arbetar med en mängd olika branscher. Företaget finns i alla världsdelar med över 1 000 laboratorier och kontor och 30 000 medarbetare i mer än 100 länder. I Sverige finns vi i huvudsak i Kista med c:a 300 medarbetare.
Företag: Intertek Semko AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Affärsdriven teknisk projektledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Affärsdriven teknisk projektledare

Sektionsledare / koordinator
Avdelning R82 NAVE Strokeenheten/NAVE i Huddinge söker en sektionsledare. Avdelningen har 15 vårdplatser med akutintag dygnet runt. På avdelningen finns även fyra övervakningsplatser - NAVE ( neurologisk akutvårdsenhet). På NAVE vårdas de svårast sjuka med avancerade sjukdomstillstånd och övervakningsbehov. Arbetsuppgifter: Som sektionsledare hos oss på R82 är du operativt ansvarig för omvårdnad och arbetsledning i den dagliga verksamheten. Du är också i högsta grad delaktig i medarbetarnas kompetensutveckling. Det är viktigt att du känner dig trygg med att fatta stora såväl som små beslut. Som sektionsledare förväntas du ta en aktiv roll i avdelningens förbättrings- och utvecklingsarbete. Du måste känna dig bekväm med att sätta gränser, du ska vara tydlig i din kommunikation. I arbetsuppgifterna ingår även att koordinera patientflödet avseende in- och utskrivningar och förflyttningar mellan vårdavdelningar. Ansvara för den aktuella platssituationen i samarbete med avdelningsläkare och jour. Kvalifikationer: Legitimerad sjuksköterska. Minst två års erfarenhet av akutsjukvård. Tidigare erfarenhet av ledarskap är meriterande. Personliga egenskaper: Du bör tycka att neurologi är en intressant specialitet. Ha en god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Sektionsledare / koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sektionsledare / koordinator

Arbetsledare betong sökes omgående
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. ExpanderaMera söker efter arbetsledare inom betong till uppdrag hos kund. Vår kund genomför ett stort tunnelprojekt och behöver nu förstärkning omgående med två kunniga arbetsledare. Som arbetsledare kommer du leda och fördela arbetet samt sköta viss administration. Du är en naturlig ledare, prestigelös, professionell, servicemedveten samt bra på att strukturera ditt arbete som arbetsledare. Det är viktigt att du är initiativrik och självgående då du som arbetsledare är platschefens högra hand och kommer få ta ett stort ansvar. Kvalifikationer: - Minst fyra års erfarenhet som arbetsledare - Betong klass II - Erfarenhet som arbetsledare inom betong Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. För frågor kring tjänsten vänligen kontakta Julia Olsson 08-530 343 78, eller via mail julia.olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt kollektivavtal
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare betong sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare betong sökes omgående


Sök lediga jobb Fältsekreterare Göteborg

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se