Färgelanda jobb - lediga jobb

Färgelanda jobb Färgelanda jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Färgelanda. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Färgelanda. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 2. Skolsköterska- Färgelanda

 3. Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet- Färgelanda

 4. Specialpedagog med inriktning på förskolan- Färgelanda

 5. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 6. Förskollärare till Håvestens förskola- Färgelanda

 7. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 8. Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog- Färgelanda

 9. Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet- Färgelanda

 10. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 11. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 12. Homepartysäljare - Färgelanda- Färgelanda

 13. Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet- Färgelanda

 14. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 15. Hemtjäns Färgelanda- Färgelanda

 16. Särskollärare till Valboskolan F-6- Färgelanda

 17. Valboskolan F-6 söker elevassistent till särskolan- Färgelanda

 18. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.- Färgelanda

 19. Tandhygienist- Munkedal

 20. Socialsekreterare- Färgelanda

 21. ONSITETEKNIKER TILL KONSULTBOLAG I FÄRGELANDA- Uddevalla

 22. Rektor till Valboskolan åk 7 - 9- Färgelanda

 23. Ledare inom socialtjänsten i Färgelanda kommun- Färgelanda

 24. 1:e Socialsekreterare- Färgelanda

 25. Redovisningsekonom- Färgelanda

 26. Ekonom- Färgelanda

 27. Modersmålslärare- Färgelanda

 28. Bruksskolan Ödeborg F-6 söker Lärare i Svenska som andraspråk- Färgelanda

 29. Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda- Färgelanda

 30. Fastighetsskötare- Färgelanda

 31. Förskollärare till Höjdens förskola- Färgelanda

 32. Speciallärare år 4-9 till Resursgrupp- Färgelanda

 33. Särskollärare till Valboskolan F-6- Färgelanda

 34. Säljare med eller utan erfarenhet i Färgelanda- Färgelanda

 35. Rektor till Valboskolan åk 7 - 9- Färgelanda

 36. Kost- och städchef- Färgelanda

 37. Förskollärare till Månvägens förskola- Färgelanda

 38. Högsäters Skola söker Lärare i SO och Svenska- Färgelanda

 39. Dalio HVBs Utsluss söker 2 Boendecoacher- Färgelanda

 40. Socialsekreterare- Färgelanda


Mer beskrivning

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 25 juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Skolsköterska
ARBETSUPPGIFTER Nu söker vi en skolsköterska på med 50% grundsanställning, temporärt utökad med 25 % som i samråd med annan skolsköterska och skolläkare och i samråd med skolledningen, svarar för organisationen av det hälsovårdande arbetet i skolan. Arbetet innebär ett nära samarbete och samverkan med elever, föräldrar, pedagoger, kurator samt skolledning. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning mot barn och ungdom, alternativt distriktssjuksköterska. God kunskap i hälso- och sjukvårdslagen (HSL) är nödvändig. Eftersom dokumentationen hanteras i PMO datajournal, är god datorvana en förutsättning. Du har ett genuint intresse för och erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till olika situationer. Du kan ta initiativ, har lätt för att samarbeta med barn och vuxna och är lyhörd för elevernas tankar och intresse. Du bör även klara utmaningar, vilja delta i skolans EHT-arbete och ha hög social kompetens. Det är ett plus om du har erfarenhet av förebyggande arbete kring trygghet och hälsofrämjande.
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Färgelanda, Skolsköterska Färgelanda Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet

Specialpedagog med inriktning på förskolan
ARBETSUPPGIFTER Färgelanda kommun söker en specialpedagog med inriktning på förskola och särskola. Du kommer handleda pedagogerna samt arbeta utifrån planer med fokus på barn i behov av särskilt stöd - enskilt eller i barngrupp. Som specialpedagog skall du också kunna driva utveckling utifrån de aktuella styrdokumenten och stötta verksamhetens systematiska kvalitetsarbete. Specialpedagogen ingår i Färgelanda kommuns resursteam och utför också i mån av tid uppdrag åt kommunens fristående enheter. I urvalet läggs särskild vikt vid att specialpedagogerna i Resursteamet skall ha kompetenser och erfarenheter som kompletterar varandra så att Resursteamet kan stötta verksamheten med relevant kompetens och bredd. Därför ser vi gärna att ansökan kompletteras med en kort beskrivning av hur sökande ser på specialpedagogik, stödåtgärder, handledning och utveckling av verksamheten. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du är förskollärare med specialpedagogisk kompetens och det är viktigt att du är väl förankrad i förskolans verksamhet.
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog med inriktning på förskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog med inriktning på förskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 7 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Förskollärare till Håvestens förskola
Håvestens förskola har 3 avdelningar och är belägen i Färgelanda tätort. För mer information se www.fargelanda.se ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med övrig personal planera och utföra det praktiska och pedagogiska arbetet på en förskola enligt styrdokumenten. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Håvestens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Håvestens förskola

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 15 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Uppsala/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog
Högsäters fritidshem och skola ligger i Färgelanda kommun i det vackra Dalsland. Det är en F-6 skola med en fritidsavdelning. För närvarande går det drygt 100 elever på skolan. Vi strävar efter ett gott socialt klimat där mötet står i fokus. För oss är det viktigt att barn, föräldrar och personal känner trygghet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Arbetsuppgifterna i vårt fritidshem kan variera då vi har ett nära samarbete med skolan. Du ska planera, utföra, utvärdera och analysera arbetet utifrån våra styrdokument såväl enskilt som tillsammans med kollegor. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog. Vi söker dig som - är noggrann och väl medveten om våra mål och riktlinjer. - är nytänkande och vill pröva och utveckla nya arbetsmetoder. - arbetar bra med andra människor och har förmåga att lyssna och kommunicera. - har förmågan att se varje enskilt barn och dess behov och utifrån detta entusiasmera och engagera barnen till en lustfylld och kreativ verksamhet. - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högsäters Fritidshem söker Fritidspedagog

Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 28 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 5 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Homepartysäljare - Färgelanda
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Färgelanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Färgelanda

Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Färgelanda med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Malmö) eller filialkontor (Borås/Linköping). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Växjö/Kalmar. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 18 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Hemtjäns Färgelanda
Vi söker kunnig och erfaren hemtjänst personal till Färgelanda. Du bör ha USK-utbildning eller liknande erfarenheter från hemtjänst/vård. Körkort inget krav men en fördel. Skicklighet, ärlighet, punktlighet och goda referenser är för oss viktiga egenskaper. Vi är ett hemserviceföretag som verkar i hela landet. Vårt kontor finns i Karlsborg
Företag: Extramamman/Anna Danielsbacka
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjäns Färgelanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjäns Färgelanda

Särskollärare till Valboskolan F-6
I Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla.På Valboskolan F-6 går för närvarande ca 200 elever. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskolan Åk. 1-6 Även SVA undervisning 15% för elever Åk. 6-9, om behörighet finns. KVALIFIKATIONER - Godkänd lärarexamen med speciallärarkompentens - Undervisningsvana - God självkännedom och social kompentens Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Särskollärare till Valboskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Särskollärare till Valboskolan F-6

Valboskolan F-6 söker elevassistent till särskolan
I Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. På Valboskolan F-6 går för närvarande ca 200 elever. ARBETSUPPGIFTER Arbete med elevstöd i särskolan KVALIFIKATIONER -Pedagogisk utbildning -Personlig lämplighet -Tidigare erfarenhet av arbete med elever med funktionshinder är meriterande -Vi ser gärna manliga sökande
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Valboskolan F-6 söker elevassistent till särskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Valboskolan F-6 söker elevassistent till särskolan

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon torsdagen den 26 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på ett våra kontor (Lund) eller filialkontor (Borås/Västerås/Linköping). Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Färgelanda.

Tandhygienist
Västra Götalandsregionen Beskrivning Folktandvården Munkedal - Färgelanda är en klinik, men med två mottagningar. Tillsammans är vi 30 medarbetare som ser fram emot att träffa dig. Du kommer i huvudsak vara placerad på kliniken i Munkedal. Vi arbetar med det mesta som modern tandvård erbjuder, protetik inklusive implantat, kirurgi, äldretandvård och estetisk tandvård och har ett bra samarbete med specialistkliniker. Här råder en positiv anda med ständig verksamhetsutveckling och vi tycker det är spännande med utmaningar och nytänkande. Delaktighet och ansvar är en viktig ingrediens i vardagen. Kliniken är helt digitaliserad vad avser journal och röntgen (T4 och Romexis). Vi är måna om att du som medarbetare mår bra och erbjuder förmåner som uppmuntrar till god hälsa. Här får du bland annat individuell hälsokontroll, friskvårdskuponger för träning på fritiden, fri öppen hälso och sjukvård med mera. Arbetsuppgifter Sedvanliga tandhygienistuppgifter samt teamarbete med fördelning av patienter och arbetsuppgifter inom barn- och vuxentandvård. Kvalifikationer Legitimerad tandhygienist Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Intresse av att arbeta i team, stor samarbetsförmåga och flexibilitet. Är du nyutbildad får du genomgå ett omfattande handledningsprogram. Välkommen med din ansökan!
Företag: Folktandvården, Munkedal-Färgelanda
Ort: Munkedal
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Munkedal, Tandhygienist Folktandvården, Munkedal-Färgelanda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Socialsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Färgelandas Individ- och Familjeomsorg söker socialsekreterare Färgelandas Individ- och Familjeomsorg befinner sig i ett stort och spännande förändrings- och utvecklingsarbete. Vi söker nu duktiga socialsekreterare som vill vara med att forma och utveckla Socialtjänsten i Färgelanda. Inom verksamheten bedrivs en bred verksamhet med både myndighetsutövning och öppna insatser. Vi arbetar nu efter en handlingsplan som syftar på att verksamheten skall bli ännu bättre både på det formella utredningsarbetet men även på att utveckla öppeninsatser och samverkan med andra aktörer. I nuläget behöver vi socialsekreterare som kan arbeta med utredningsarbete både vad gäller barn/familj och vuxna(försörjningsstöd och beroendeproblematik). KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att sökanden har dokumenterad erfarenhet av liknande arbete och är socionom eller har utbildning som bedöms likvärdig. Stor vikt läggs även vid personlig lämplighet där vi tror att egenskaper som noggrannhet, förmåga att arbeta självständigt samt vilja till samarbete/samverkan är särskilt viktiga.
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Färgelanda, Socialsekreterare Färgelanda Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

ONSITETEKNIKER TILL KONSULTBOLAG I FÄRGELANDA
INFORMATION OM UPPDRAGET Academic Work söker för kunds räkning en onsitetekniker. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos vår kund. ARBETSUPPGIFTER Som onsitetekniker kommer du att arbeta med sedvanliga supportuppgifter så som underhåll (exempelvis MS/AD server 2003 och senare), nyinstallation och utrullning av hårdvara/mjukvara (de använder främst Windows XP/7), felsökning samt användarsupport. Var 3:e/4:e vecka kommer din tjänst innebära beredskap. Du kommer till exempel att: - Genomföra patchning - Arbeta i ärendehanteringssystem (Notes) - Genomföra support av skrivare och all kringutrustning VI SÖKER DIG SOM Gärna har erfarenhet av att arbeta som onsitetekniker eller haft liknande roller som kan vara meriterande. Alternativt har du läst en utbildning som berör ovanstående arbetsuppgifter och haft kompletterande praktikperioder. Då du jobbar nära kunder är du obehindrad inom det svenska språket. Vidare har du även B-körkort samt tillgång till bil. Som person är du duktig på att självständigt organisera ditt arbete och har en förmåga att kunna se ett helhetsperspektiv gällande vilka arbetsuppgifter som prioriteras och utföras. Då du kommer jobba nära användare och kunder trivs du i en relationsskapande roll. Du har en social och positiv attityd till dina arbetsuppgifter samt flexibel inställning då denna supportroll kommer innebära varierande uppgifter från dag till dag, Har du vad som krävs? Sök tjänsten genom att registrera dig på www.academicwork.se, annonsen finner du här: http://www.academicwork.se/jobad/onsitetekniker-till-konsultbolag-i-fargelanda/14926720 Har du frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Ange gärna annonsid i ditt mail. Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. START: Omgående UPPDRAGETS UPPSKATTADE OMFATTNING: Heltid, 6 månader UPPSKATTAD ARBETSTID: 08:00-17:00 alt. 07:00-16:00 med beredskap var 3:e/4:e vecka PLATS: Färgelanda ANNONSID: 14926720 KONTAKT: Karin Sandqvist, 031-339 73 19 URVAL: Sker löpande Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.
Företag: Academic Work Sweden AB - Göteborg
Ort: Uddevalla
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga ONSITETEKNIKER TILL KONSULTBOLAG I FÄRGELANDA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ONSITETEKNIKER TILL KONSULTBOLAG I FÄRGELANDA

Rektor till Valboskolan åk 7 - 9
I Färgelanda kommun bor nästan 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort. Skolorna runt om i kommunen har en central betydelse för bygderna och sammanhållningen. Kommunen har såväl egna skolor och barnomsorg, som god samverkan med externa utförare. Färgelandas vision är, att våra skolor utbildar framtidens entreprenörer; egna initiativ och idéer får plats och vi har ett brett samarbete med näringslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en rektor som vill arbeta i Barn-och Utbildningssektorns ledningsteam med helhetsperspektiv och en röd tråd från förskola till år 9. Du kommer, i samarbete med övriga chefer i verksamheten, att arbeta för att utveckla arbetet kring barns och elevers lärande med tydligt fokus mot hög måluppfyllelse. Du kommer vara Rektor med nuvarande placering på Valboskolan 7-9. I ansvaret ingår grundskola 7-9, samt särskola, som innefattar ca 200 elever. Du ansvarar för verksamhetens resultat avseende måluppfyllelse, kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och arbetsleder 35 medarbetare. KVALIFIKATIONER ?Vi söker dig som är en engagerad skolledare och som arbetar utvecklingsinriktat med en helhetssyn och ett fokus på uppdraget och med ett driv att ta vara på verksamhetens kompetens i förändringsarbetet. Du är en lyhörd och tydlig ledare, som arbetar i nära samverkan med alla skolans yrkesgrupper och förtroendevalda. Du inbjuder föräldrarna till engagemang och delak-tighet i skolan. Din bakgrund och dina egenskaper: * Pedagogisk högskoleutbildning; rektorsutbildning är meriterande *? Goda kunskaper om skolans styrdokument *? God pedagogisk insikt genom tidigare arbete; gärna chefs/ ledarerfarenhet från grundskola. *? Ett omvittnat gott ledarskap och förmåga att leda, utveckla och entusiasmera dina medarbetare. *? En tydlig och synlig ledare som vill arbeta för arbetslagsutveckling, kollegialt lärande och samverkan. *? Erfarenhet av och god insikt i vikten av IKT-p
Företag: Färgelanda Kommun, Sektor barn- och utbildning
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Valboskolan åk 7 - 9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Valboskolan åk 7 - 9

Ledare inom socialtjänsten i Färgelanda kommun
I Färgelanda kommun bor ca 6500 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort. ARBETSUPPGIFTER Som chef för Individ- och familjeomsorgen (IFO-verksamheten) i Färgelanda kommun tar du ansvar för att leda, organisera och utveckla verksamheten utifrån gällande lagstiftning och mål. I tjänsten ingår personal-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar för verksamhetsområdet. Du ingår i socialchefens ledningsgrupp och är föredragande i nämnden. Enheten ansvarar för både barn- och vuxenärenden både gällande biståndsfrågor samt utföraransvaret. Även integration och ensamkommande flyktingbarn lyder under IFO. En viktig del i arbetet är att bygga en bra teamkänsla i personalgruppen genom att skapa engagemang och delaktighet. Du behöver arbeta nära dina medarbetare för att skapa trygghet och stabilitet. I rollen ingår även att utveckla samarbetet med andra verksamheter i och utanför kommunen. I en mindre kommun har du nära till kommunledning och politiker med möjlighet att påverka många människors vardag. KVALIFIKATIONER Du har kvalificerad utbildning och erfarenhet inom verksamhetsområdet och kompetens inom gällande lagstiftning samt tillämpning av denna (SOL/LVU/LVM och gärna Familjerätten). Vi ser att du har ledarerfarenhet och gärna även genomgått någon ledarutbildning. Har du arbetat med och/eller är intresserad av förebyggande verksamhet så ser vi det som ett stort plus. Körkort är ett måste då du kommer att förflytta dig inom IFO:s olika verksamheter i kommunen. Du är en synlig ledare som vill arbeta nära och genom din personal med erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation. Som person har du hög integritet, är trygg i dig själv, är noggrann och strukturerad, samtidigt som du är lyhörd och pedagogisk. Du har ett stort engagemang för verksamheten och ser en stimulans i utmaningen att få till en väl fungerande enhet. Du har lätt för att uttrycka dig på svenska i såväl tal som skrift och kan lämna tydliga beslutsunderlag till politiken.
Företag: Individ och familjeomsorgen i Färgelanda kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Ledare inom socialtjänsten i Färgelanda kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ledare inom socialtjänsten i Färgelanda kommun

1:e Socialsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Färgelandas Individ- och Familjeomsorg befinner sig i ett stort och spännande förändrings- och utvecklingsarbete. . Inom verksamheten bedrivs en bred verksamhet med både myndighetsutövning och öppna insatser. Vi arbetar nu efter en handlingsplan som syftar på att verksamheten skall bli ännu bättre- både på det formella utredningsarbetet men även på att utveckla öppeninsatser och samverkan med andra aktörer. 1:e socialsekreteran kommer att vara en ”spindel i nätet” när det gäller att driva denna utveckling framåt. Befattningen är närmast underställd IFO-chefen. 1:e socialsekreterare ansvarar bl. a för: • Att fördela det dagliga arbetet, • Att ge handläggarna metodhandledning, • Att tillsammans med chef och medarbetare driva utvecklingsfrågor • Att det finns fungerande rutiner för myndighetsutövning och samverkan - både internt och externt. Arbetsgruppen består, i nuläget, av sju socialsekreterare samt tre behandlingspersonal. Arbetsområdet handlar både om Barn/familj och vuxna. KVALIFIKATIONER Vid rekryteringen läggs stor vikt vid sökandens personliga lämplighet. Detta då tjänsten både handlar om myndighetsutövning gentemot enskilda och att ha en arbetsledarroll i arbetsgruppen. Utbildning Socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Goda kunskaper om gällande lagstiftning och myndighetsutövning. Personliga egenskaper • God samarbets- och kommunikationsförmåga • Noggrannhet • Förmåga till helhetssyn, överblick och prioritering • Vilja och förmåga till dialog • God förmåga att uttrycks sig både skriftligt- och muntligt Erfarenhet Flerårig erfarenhet av utredningsarbete inom socialtjänsten. Tidigare erfarenhet av metod- och arbetsledning är meriterande. Kunskap kring BBIC är en tillgång.
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga 1:e Socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1:e Socialsekreterare

Redovisningsekonom
I Färgelanda kommun bor knappt 7000 invånare, koncentrerat till 4 tätorter. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på kommunens gemensamma ekonomiavdelning. I tjänsten ingår hantering av kund- och leverantörsreskontran, betalningar, avstämningar, löpande bokföring för kommunen och dess delar. På en mindre ekonomiavdelning är arbetet omväxlande med arbetsuppgifter och kontakter inom många olika verksamhetsområden. I arbetsuppgifterna kan också redovisning, budget, bokslut och årsredovisning i kommunen och kommunkoncernen komma att ingå samt även andra arbetsuppgifter av ekonomiadministrativ karaktär. Sammansättningen av arbetsuppgifter kan i viss mån anpassas till den sökande. KVALIFIKATIONER Du är van att arbeta självständigt, är en god pedagog och har lätt för att skapa goda relationer. Du skall ha mycket god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift. Arbetet kräver också förmåga att arbeta snabbt, noggrant och självständigt även under tidspress. Vi söker dig med ekonomisk utbildning, gärna på högskolenivå, med ett par års erfarenhet inom redovisning. Du behärskar redovisningens grunder, är van vid att arbeta med IT-stöd och kunnig i Windows Office, främst Excel. Erfarenhet från kommunal ekonomi och från ekonomisystemet Agresso är meriterande. Du är en positiv person som motiveras av att lära dig nya uppgifter och trivs i en omväxlande miljö. Som person är du nyfiken, flexibel och noggrann. I och med att du kommer att ha mycket kontakter internt inom kommunen och utåt mot medborgare, leverantörer och kunder är det viktigt att du är serviceinriktad och kommunikativ.
Företag: Färgelanda Kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Redovisningsekonom jobb, Redovisningsekonom Färgelanda, Redovisningsekonom Färgelanda Kommun, Kommunledningskontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Redovisningsekonom

Ekonom
I Färgelanda kommun bor knappt 7000 invånare, koncentrerat till 4 tätorter. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är placerad på kommunens gemensamma ekonomiavdelning. I tjänsten ingår att samordna den ekonomiska redovisningen och tillsammans med övriga i ekonomigruppen utveckla och följa upp ”god ekonomisk hushållning” i kommunen. Du arbetar både utvecklingsinriktat och verksamhetsnära. I tjänsten ingår också ekonomistöd åt delar av den kommunala verksamheten. På en mindre ekonomiavdelning är arbetet omväxlande med varierande arbetsuppgifter och kontakter inom många olika verksamhetsområden. I arbetsuppgifterna ingår dels redovisning, budget, bokslut och årsredovisning i kommunen och kommunkoncernen och även ekonomi- och verksamhetsredovisning med inriktning på uppföljning, analyser och prognoser samt stöd/internkonsult i ekonomiska frågor. Viss drift och utveckling av ekonomiavdelningens verksamhetssystem. Sammansättningen av arbetsuppgifter kan i viss mån anpassas till den sökande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot ekonomi, några års erfarenhet av kvalificerat arbete inom ekonomiområdet och med ett stort intresse för kommunal ekonomi. Erfarenhet att arbeta med IT-stöd är en förutsättning. Erfarenhet från kommunal ekonomi och från ekonomisystemet Agresso är meriterande. Du är van att arbeta självständigt, är en god pedagog och har lätt för att skapa goda relationer. Du skall ha mycket god förmåga att uttrycka Dig i tal och skrift. Arbetet kräver också förmåga att arbeta snabbt, noggrant och självständigt även under tidspress.
Företag: Färgelanda Kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Färgelanda
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Färgelanda, Ekonom Färgelanda Kommun, Kommunledningskontoret
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Modersmålslärare
Färgelanda kommun ligger i det natursköna Dalsland. Kommunen har tre grundskolor och sammantaget 650 elever. Modersmålsundervisningen kan komma att förläggas till någon av de olika skolorna. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i följande mordersmål: Tyska, Thai, Arabiska och Somaliska i grundskolan enligt kursplanen i ämnet modersmål. I Modersmålstjänsterna ingår att organisera undervisningsgrupper. Du kommer att ha elever från årskurs 1-9. Du får i samråd med rektor diskutera var och när undervisningen skall äga rum eftersom eleverna kommer från tre olika skolor. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i modersmålet. Lärarbehörighet önskvärd.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare jobb, Modersmålslärare Färgelanda, Modersmålslärare Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare

Bruksskolan Ödeborg F-6 söker Lärare i Svenska som andraspråk
Bruksskolan är belägen i natursköna omgivningar i sydvästra Dalsland med närhet till västkusten. Antalet elever på skolan är idag cirka 130. ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med en kollega i Svenska som andraspråk kommer du att organisera undervisningen i Förberedelseklassen. Du har nära samarbete med klasslärarna vid Bruksskolan i Ödeborg. I tjänsten ingår lärararbetsuppgifter såsom att planera, genomföra och utvärdera undervisningen.Du kommer att ha föräldrakontakter och i samråd med andra lärare ansvara för att genomföra inskolnings-och överskolningssamtal med vårdnadshavare. Övriga arbetsuppgifter kan vara stöd till enskilda elever samt stöd i klasser. KVALIFIKATIONER Önskvärd utbildning är Lärare med behörighet i Svenska som andraspråk.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Bruksskolan Ödeborg F-6 söker Lärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bruksskolan Ödeborg F-6 söker Lärare i Svenska som andraspråk

Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda
Vi söker dig som har utbildning och/eller erfarenhet av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi är även intresserade av erfarenheter som du skaffat dig utanför yrkeslivet t.ex. som ledare i föreningsverksamhet eller som förälder. Vår verksamhet styrs av skollagen, vi följer allmänna råd för pedagogisk omsorg och förskolans läroplan är vägledande för verksamhetens innehåll. Det är samma regler vad gäller t.ex. rätt till barnomsorg och öppettider som tillämpas i Färgelanda kommun. 1. Vi erbjuder gratis barnomsorg/skolbarnomsorg till alla oavsett ålder och vistelsetid. 2. Du kan arbeta och få lön för dina egna barn om du också tar emot lika många barn från en annan familj. 3. Du kan själv påverka hur många barn du vill arbeta med. Självklart kan du inte ha fler barn än att en god kvalitet kan upprätthållas. 4. Lönen är rörlig och styrs av hur många barn du har inskrivna samt barnens ålder och vistelsetid. 5. Många av våra anställda arbetar med barn som de redan känner t.ex. egna barn, grannars barn, syskonbarn, barnbarn, vänners barn. Om du själv hittar barn och familjer som vill placera sina barn hos dig så kan det påskynda din anställning. 6. I varje stadsdel kommer det finnas en grupp dagbarnvårdare som du samarbetar med i vardagen och gör saker tillsammans med. 7. Vi anställer gärna människor från andra kulturer. Vi är ett mångkulturellt samhälle och vi vill att det även ska spegla vårt företag. 8. Vi anställer gärna både män och kvinnor. 9. Vi är specialiserade på dagbarnvårdare/pedagogisk omsorg, som är vår kärnverksamhet. Du kommer att vara en av företagets viktigaste medarbetare och du får ett bra stöd från chefer med gedigen utbildning och stor erfarenhet inom området . Vi vill att du lämnar din ansökan i form av CV och personligt brev där du berättar kortfattat om dig själv och vilka erfarenheter du har av arbete med barn i åldrarna 1-12 år. Vi vill att du lämnar din ansökan via e-post. Du som har egna barn du vill skriva in hos oss eller känner familjer som vill ha sin barnomsorg hos dig kan du ange detta i ansökan. Du kommer att arbeta i ditt eget hem och din lägenhet/villa måste därför vara godkänd av vår besiktningsman innan du kan börja hos oss. Du kan redan nu se över din brand och barnsäkerhet. Vi har inga lokaler som vi arbetar utifrån utan det är ditt eget hem som kommer att vara din viktigaste arbetsplats. Du som ska bli anställd hos oss måste lämna ett utdrag från polisens belastningsregister. Ansökningsblankett finns på polisens hemsida;http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blanke?tt-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret/ Klipp ut länken och följ sedan anvisningarna på blanketten. Vår förskolechef i Färgelanda är Catharina Ekstein Ströms slott AB önskar dig varmt välkommen.
Företag: STRÖMS SLOTT AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dagbarnvårdare / Pedagogisk omsorg Färgelanda

Fastighetsskötare
ARBETSUPPGIFTER Färgelanda kommun söker en fastighetsskötare till vår servicesektor. Vi är ett väl sammansvetsat team som är vana att ta stort ansvar. Vi är en liten organisation som sätter värde på flexibilitet och gott kamratskap. I arbetet som fastighetsskötare ska du utföra inre och yttre tillsyn och daglig skötsel av fastigheterna inom ditt område, liksom periodisk tillsyn av fastighetens elsäkerhet, brandskydd m m Du skall vara serviceinriktad, initiativrik, kunna jobba självständigt Utföra enklare fastighetsunderhåll,underhåll av lekredskap m m KVALIFIKATIONER -Gymnasieutbildning inom fastighetsskötsel eller motsvarande och/ eller tidigare erfarenhet av drift av fastigheter -B-körkort -Datavana Önskvärt Då vi har övervägande män i vår organisation ser vi gärna kvinnliga sökande Kunskaper eller erfarenhet inom, el, styr och regler, ventilation, lås och larm
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare jobb, Fastighetsskötare Färgelanda, Fastighetsskötare Färgelanda Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare

Förskollärare till Höjdens förskola
Höjdens förskola har i nuläget 3 avdelningar och är belägen i Färgelanda tätort. För mer information se www.fargelanda.se ARBETSUPPGIFTER Höjdens förskola utökar tillfälligt verksamheten. Öppna upp den nya avdelningen och ansvara för den pedagogiska verksamheten KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-28
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Höjdens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Höjdens förskola

Speciallärare år 4-9 till Resursgrupp
I Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort. Valboskolan har idag ca 200 elever år 7-9. Resursgruppen är lokalintegrerad i Valboskolans lokaler. ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår att i ett nära samarbete i Resursgruppens arbetslag/lärare/elevresurs/kurator ge undervisning till elever med särskilda behov med inriktning mot år 4-9. KVALIFIKATIONER - Godkänd lärarexamen gärna ma/no - Undervisningsvana - God självkännedom och social kompentens - Stort engagemang för barn/ungdomar - Erfarenhet är en merit. - Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare år 4-9 till Resursgrupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare år 4-9 till Resursgrupp

Särskollärare till Valboskolan F-6
I Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla.På Valboskolan F-6 går för närvarande ca 200 elever. ARBETSUPPGIFTER Arbete i särskolan Åk. 1-6 KVALIFIKATIONER - Godkänd lärarexamen med speciallärarkompentens - Undervisningsvana - God självkännedom och social kompentens Stor vikt läggs vid personlig lämplighet
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Särskollärare till Valboskolan F-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Särskollärare till Valboskolan F-6

Säljare med eller utan erfarenhet i Färgelanda
Heltid 15165:- kr i lön + Ob-tillägg på 5085:- kr. Totalt 20 250 kr. Deltid 11 080:-kr i lön + Ob-tillägg på 3720:-kr Totalt 14 800 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Färgelanda kommun sökes. Du arbetar i Färgelanda kommun. Nature opportunity är importörer och ensamma i Sverige med att distrubiera maskinen Hyla. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 3 dagars kursen kommer att hållas på vårat kontor i Jönköping eller vaggeryd. Grundutbildningen börjar med 3 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon alt på kontoret beroende på vart du bor. Produkten vi marknadsför säljs i över 50 länder och har funnits i över 20 år. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Hyla maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Maskinen är i grund och botten en luftrenare som tvättar luften med ett regn system i maskinen och en självrengörande separator. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.hyla.com Skicka ansökan nu till jobb@hylasweden.se
Företag: NATURE OPPORTUNITY AB
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med eller utan erfarenhet i Färgelanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med eller utan erfarenhet i Färgelanda

Rektor till Valboskolan åk 7 - 9
I Färgelanda kommun bor nästan 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter, en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vild-mark, där du kan utöva ett aktivt friluftsliv. Det är pendlingsavstånd till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg bara 11 mil bort. Skolorna runt om i kommunen har en central betydelse för bygderna och sammanhållningen. Kommunen har såväl egna skolor och barnomsorg, som god samverkan med externa utförare. Färgelandas vision är, att våra skolor utbildar framtidens entreprenörer; egna initiativ och idéer får plats och vi har ett brett samarbete med näringslivet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en rektor som vill arbeta i Barn-och Utbildningssektorns ledningsteam med helhetsperspektiv och en röd tråd från förskola till år 9. Du kommer, i samarbete med övriga chefer i verksamheten, att arbeta för att utveckla arbetet kring barns och elevers lärande med tydligt fokus mot hög måluppfyllelse. Du kommer vara Rektor med nuvarande placering på Högsäters och Ödeborgs skolor. I ansvaret ingår förskoleklass, grundskola 1 - 6 samt fritidshem som innefattar ca 235 elever. Du ansvarar för verksamheternas resultat avseende måluppfyllelse, kvalitet, ekonomi, arbetsmiljö och arbetsleder 30 medarbetare. KVALIFIKATIONER ?Vi söker dig som är en engagerad skolledare och som arbetar utvecklingsinriktat med en helhetssyn och ett fokus på uppdraget och med ett driv att ta vara på verksamhetens kompetens i förändringsarbetet. Du är en lyhörd och tydlig ledare, som arbetar i nära samverkan med alla skolans yrkesgrupper och förtroendevalda. Du inbjuder föräldrarna till engagemang och delak-tighet i skolan. Din bakgrund och dina egenskaper: *Pedagogisk högskoleutbildning; rektorsutbildning är meriterande *Goda kunskaper om skolans styrdokument *God pedagogisk insikt genom tidigare arbete; gärna chefs/ ledarerfarenhet från grundskola. *Ett omvittnat gott ledarskap och förmåga att leda, utveckla och entusiasmera dina medarbetare. *En tydlig och synlig ledare som vill arbeta för arbetslagsutveckling, kollegialt lärande och samverkan. *Erfarenhet av och god insikt i vikten av IKT-pedagogik.
Företag: Färgelanda Kommun, Sektor barn- och utbildning
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Valboskolan åk 7 - 9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Valboskolan åk 7 - 9

Kost- och städchef
I Färgelanda kommun lever jordbruksbygden sida vid sida med plastindustrin. Vi vill förena det gamla med det nya och vara med och skapa det goda livet för människor och näringsliv. Kommunorganisationen skall vara den goda medspelaren i allt detta utvecklingsarbete. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ansvara för delar av kommunens kost- och lokalvårdsverksamhet och du har personal- och arbetsmiljöansvar för 10 medarbetare. I uppdraget ingår även matsedelsplanering för förskola, grundskola och äldreomsorg, samordning av personalutbildning för all kost- och städpersonal och fungera som stöd i kost- och lokalvårdsfrågor i kommunen. Du ingår i ledningsgruppen för Sektor Service samt i referensgrupp för upphandlingar inom området. KVALIFIKATIONER Du bör ha utbildning som kostekonom eller likvärdig utbildning samt några års erfarenhet av ledarskap med budgetansvar. Vi förutsätter att du har B-körkort och god datavana.
Företag: Färgelanda Kommun, Sektor Service
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kost- och städchef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kost- och städchef

Förskollärare till Månvägens förskola
Månvägens förskola har 2 avdelningar och är belägen i Högsäter. Det är en trevlig förskola som ligger i samhället och har nära till skogen. För mer information se www.fargelanda.se ARBETSUPPGIFTER Att med glädje och entusiasm ansvara för och utveckla den pedagogiska verksamheten. Vi ser gärna att du är flexibel, positiv och har lätt för att samarbeta med andra. KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Månvägens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Månvägens förskola

Högsäters Skola söker Lärare i SO och Svenska
Högsäters skola ligger i Färgelanda kommun och är en F-6 skola med en fritidsavdelning. För närvarande går det drygt 100 elever på skolan. Vi strävar efter ett gott socialt klimat där mötet står i fokus. För oss är det viktigt att elever, föräldrar och personal känner trygghet och respekt. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i SO och Svenska i årskurs 4-6, elevstöd samt klassansvar för en 4:a. Du ska planera, utföra och utvärdera din undervisning i relation till våra styrdokument såväl enskilt som tillsammans med kollegor. KVALIFIKATIONER Behörig Lärare i ämnena Svenska och SO för årskurs 1-7. Vi söker dig som - är noggrann och väl medveten om våra mål och riktlinjer. - är väl förtrogen med våra statliga styrdokument. - har ett vetenskapligt och professionellt förhållningssätt. - är nytänkande och vill pröva och utveckla nya arbetsmetoder. - arbetar bra med andra människor och har förmåga att lyssna och kommunicera. - har förmågan att se varje enskild elev och dess behov och utifrån detta entusiasmera och engagera eleverna till en lustfylld lärande. - Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Färgelanda Kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen i Färgelanda
Ort: Färgelanda
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Högsäters Skola söker Lärare i SO och Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Högsäters Skola söker Lärare i SO och Svenska

Dalio HVBs Utsluss söker 2 Boendecoacher
Färgelanda kommun bor ca 7000 invånare. Kommunen är belägen i södra Dalsland och erbjuder en rik mångfald av möjligheter såsom en vacker natur med glittrande sjöar och orörd vildmark, där du kan pröva ett aktivt friluftsliv. Pendlingsavstånd (3-5 mil) till Trollhättan-Vänersborg-Uddevalla. Om du vill besöka storstaden ligger Göteborg och Oslo bara ett par timmars bilfärd bort. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med våra ensamkommande flyktingbarn och ge det vardagliga vuxenstödet, vägleda till ökad självständighet och integration i en trygg utvecklande miljö. Att ge ungdomarna stöd och struktur i sin vardag. Under trygga förhållanden motivera och stimulera ungdomarna så att de får den kunskap som leder och hjälper dem till en ökad självständighet. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. dokumentation, planering, samverkan med olika aktörer i ungdomarnas närhet som tex God man, Särskilt förordnad vårdnadshavare, socialtjänst, skola mm. KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att Du som söker Har lätt att kommunicera både i tal och i skrift. Är stimulerad av nya verksamheter och arbetssätt. Både kan och är beredd att ta eget ansvar samt ha förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Klarar att både ta och ge feedback samt att du kan sätta gränser. Innehavare av B körkort Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet Tidigare erfarenhet av arbete på HVB-, behandlings- eller utredningsboende för barn och unga lämplig KY- utbildning såsom behandlingsassistent, och/eller högskoleutbildning med inriktning socialpedagogik, beteendevetenskap, socialt arbete, fritidspedagog eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi eftersträvar mångfald i utbildning, kön, ålder och etnicitet. Vid ev. anställning kommer Färgelanda kommun att begära att du lämnar in utdrag ur polisens belastningsregiste
Företag: Färgelanda Kommun, Sektor omsorg
Ort: Färgelanda
Publicerad : 01-03
Sök fler jobb liknande: lediga Dalio HVBs Utsluss söker 2 Boendecoacher jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dalio HVBs Utsluss söker 2 Boendecoacher

Socialsekreterare
ARBETSUPPGIFTER Färgelandas Individ- och Familjeomsorg söker 1 socialsekreterare till barn/familjeenheten Färgelandas Individ- och Familjeomsorg erbjuder nu dig som vill vara med att utveckla socialtjänsten en spännande utmaning. Vi befinner oss ett stort förändrings- och utvecklingsarbete. Inom verksamheten bedrivs en bred verksamhet med både myndighetsutövning och öppna insatser. Vi arbetar nu efter en handlingsplan som syftar på att verksamheten skall bli ännu bättre- både på det formella utredningsarbetet men även på att utveckla öppeninsatser och samverkan med andra aktörer. I första hand handlar arbetet om utredningar som gäller barn och ungdomar. Till detta kommer bedömningar, stöd och uppföljning av insatser till barn, ungdomar och föräldrar. Vi arbetar enligt metoden BBIC (Barns Behov I Centrum). KVALIFIKATIONER Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Vi vill gärna att du är: • Öppen för att utvecklas tillsammans med övriga kollegor samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt. • Noggrann och ansvarsfull • Duktig på att samarbeta. • Bra på att uttrycka dig i tal och skrift. När det gäller utbildnings skall du ha: • Socionomexamen eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Goda kunskaper kring myndighetsutövning, gällande lagstiftning, BBIC samt erfarenhet från arbetsområdet är självklart en merit
Företag: Färgelanda Kommun
Ort: Färgelanda
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Färgelanda, Socialsekreterare Färgelanda Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare


Sök lediga jobb Färgelanda

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se