Färjerederiet Trafikverket jobb - lediga jobb

Färjerederiet Trafikverket jobb Färjerederiet Trafikverket jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Färjerederiet Trafikverket. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Färjerederiet Trafikverket. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Befälhavare frigående färja Furusund- Norrtälje

 2. Distriktsreparatör Södra Bohuslän- Öckerö

 3. Bemanningsplanerare Vaxholm- Vaxholm

 4. Motorman/Matros Ekerö- Ekerö

 5. Motorman/Matros Furusund Vikariat- Norrtälje

 6. Motorman/Matros Ekerö- Ekerö

 7. Motorman/Matros Furusund Vikariat- Norrtälje

 8. Distriktschef Norrlandskusten- Härnösand

 9. Distriktschef Norrlandskusten- Härnösand

 10. Rederiingenjör - Miljösamordnare- Vaxholm

 11. Befälhavare frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 12. Befälhavare frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 13. Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 14. Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 15. Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 16. Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 17. Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal- Vaxholm

 18. Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal- Norrtälje

 19. Befälhavare frigående färja sommarpersonal- Uppsala

 20. Befälhavare frigående färja sommarpersonal- Örebro

 21. Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal- Örebro

 22. Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal- Örebro

 23. Befälhavare frigående färja Tynningö, vikariat.- Vaxholm

 24. Motorman/Matros Skenäs vikariat- Norrköping

 25. Motorman/Matros Skenäs vikariat- Norrköping

 26. Överstyrman Visingsöleden- Jönköping

 27. Motorman/Matros Pool öst vikariat- Stockholm

 28. Motorman/Matros Pool öst vikariat- Stockholm

 29. Motorman/Matros Pool öst- Stockholm

 30. Motorman/Matros Pool öst- Stockholm

 31. Befälhavare frigående färja Vinöleden- Örebro

 32. Operativ chef Stockholms län- Stockholm

 33. Operativ chef Stockholms län- Stockholm

 34. Distriktschef Norrlandskusten- Härnösand

 35. Befälhavare frigående färja Holmöleden- Härnösand

 36. Befälhavare Furusund- Norrtälje

 37. Befälhavare till Bolmsöleden- Jönköping

 38. Reparatör Fridhems varv Lysekil- Lysekil

 39. Reparatör Fridhems varv Lysekil- Lysekil

 40. Överstyrman Visingsö- Jönköping


Mer beskrivning

Befälhavare frigående färja Furusund
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja Furusund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja Furusund

Distriktsreparatör Södra Bohuslän
Ort: Björkö Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter . Genomföra maskinellt underhåll och service . Felsöka och åtgärda fel . Bistå vid varvsbesök, renoveringar, motor- och propelleraggregatsbyten etc. . Genomföra avsyning av gjorda underhållsinsatser . Lägga in uppgifter i underhållssystemet AMOS Kvalifikationer Utbildningsmässigt har Du sannolikt någon form av teknisk utbildning på gymnasial nivå, företrädesvis maskininriktning. Tjänsten kräver flerårig erfarenhet av tekniskt underhållsarbete, företrädesvis från sjöfartsnäringen. Vi ser gärna att Du har svetsutbildning samt har erfarenhet av hydraulik, el och dieselmotorer. Tjänsten kräver B-körkort och det är önskvärt om du har truckutbildning. Det är meriterande om Du har kunskaper i AMOS eller annat underhållssystem. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper som flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Öckerö
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsreparatör Södra Bohuslän jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsreparatör Södra Bohuslän

Bemanningsplanerare Vaxholm
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som bemanningsplanerare arbetar du självständigt och stödjer den operativa verksamheten för den sjögående personalen med bemanningsplanering, semesterplanering samt rekrytering. Vidare ingår support i personalsystemet samt löpande ärendehantering. Arbetet innebär kontakter både inom och utom Trafikverket. Då vi har verksamhet i hela landet kan resor förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasial utbildning gärna med vidareutbildning inom personalområdet eller erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Du har arbetat flera år som bemanningsplanerare eller motsvarande, gärna inom sjöfartsnäringen. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift samt att du hanterar Office-paketet. Som person är du serviceinriktad och lyhörd med en förmåga att skapa förtroendefulla relationer. Du har en hög grad av personlig mognad och integritet. Du är också van att arbeta effektivt och självständigt och har ett lösningsorienterat förhållningssätt. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Bemanningsplanerare Vaxholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bemanningsplanerare Vaxholm

Motorman/Matros Ekerö
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 22 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Ekerö
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Ekerö

Motorman/Matros Furusund Vikariat
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 22 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Furusund Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Furusund Vikariat

Motorman/Matros Ekerö
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 22 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Ekerö
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Ekerö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Ekerö

Motorman/Matros Furusund Vikariat
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 22 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Upplysningar Vill Du veta mera är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrtälje
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Furusund Vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Furusund Vikariat

Distriktschef Norrlandskusten
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som chef för distrikt Norrlandskusten har du i första hand ansvar för tre färjor och en svävare, personalansvar för ett trettiotal tillsvidareanställda och visstidsanställda. Du rapporterar till den Operative chefen. Du ansvarar för att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt och utvecklas på alla plan. I ansvarsområdet ingår medarbetare, färjor, färjelägen och färjevaktstugor. Du har eget budgetansvar. Distriktet har en omsättning på ca 30 MSEK. Våra ledord som vi dagligen arbetar mot är Nöjda kunder, Nöjda Medarbetare, Lönsamhet och Miljöfokus. Du, tillsammans med dina medarbetare, ska få verksamheten att fungera så effektivt som möjligt. Till din hjälp i vardagen har du dina duktiga medarbetare samt de centrala stödfunktionerna. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning gärna med en maritim utbildningsbakgrund. Du har gedigen erfarenhet av personalledning gärna från sjöfartsnäringen. Du bör ha intresse för teknik och en god ekonomisk förståelse. För att lyckas i rollen behöver du även ha förståelse för områdets särskilda beskaffenhet och ha erfarenhet från sjöfart eller från annan verksamhet inom transport- och logistikområdet. Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalansvar. Goda kunskaper i Office är ett krav. Vidare är det meriterande med erfarenhet från verksamhet som pågår över stora delar av dygnet samt av underhåll och underhållssystem. Personlig profil Vi söker dig som kan delegera och entusiasmera dina medarbetare. Dessutom är du beslutsmässig och har en affärsmässig inställning. Du är kommunikativ och serviceinriktad med en tro på att delaktighet och engagemang är en grundförutsättning för väl fungerande arbetsplatser. Du utrycker dig väl både i tal och i skrift och har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Kontakta oss om du önskar upplysningar. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Härnösand
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktschef Norrlandskusten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktschef Norrlandskusten

Distriktschef Norrlandskusten
Trafikverket ansvarar för den långsiktiga planeringen av vägtrafik, järnvägstrafik, sjöfart och luftfart. I vårt uppdrag ingår också att bygga, underhålla och sköta driften av statliga vägar och järnvägar. Vi är samhällsutvecklare som planerar för helheten och vi ska skapa förutsättningar för ett effektivt transportsystem med säkra och miljöanpassade transporter - alla ska komma fram smidigt, grönt och tryggt. Vi är cirka 6 500 medarbetare och huvudkontoret ligger i Borlänge. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 12 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser till på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som chef för distrikt Norrlandskusten har du i första hand ansvar för tre färjor och en svävare, personalansvar för ett trettiotal tillsvidareanställda och visstidsanställda. Du rapporterar till den Operative chefen. Du ansvarar för att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt och utvecklas på alla plan. I ansvarsområdet ingår medarbetare, färjor, färjelägen och färjevaktstugor. Du har eget budgetansvar. Distriktet har en omsättning på ca 30 MSEK. Våra ledord som vi dagligen arbetar mot är Nöjda kunder, Nöjda Medarbetare, Lönsamhet och Miljöfokus. Du, tillsammans med dina medarbetare, ska få verksamheten att fungera så effektivt som möjligt. Till din hjälp i vardagen har du dina duktiga medarbetare samt de centrala stödfunktionerna. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning gärna med en maritim utbildningsbakgrund. Du har gedigen erfarenhet av personalledning gärna från sjöfartsnäringen. Du bör ha intresse för teknik och en god ekonomisk förståelse. För att lyckas i rollen behöver du även ha förståelse för områdets särskilda beskaffenhet och ha erfarenhet från sjöfart eller från annan verksamhet inom transport- och logistikområdet. Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalansvar. Goda kunskaper i Office är ett krav. Vidare är det meriterande med erfarenhet från verksamhet som pågår över stora delar av dygnet samt av underhåll och underhållssystem. Personlig profil Vi söker dig som kan delegera och entusiasmera dina medarbetare. Dessutom är du beslutsmässig och har en affärsmässig inställning. Du är kommunikativ och serviceinriktad med en tro på att delaktighet och engagemang är en grundförutsättning för väl fungerande arbetsplatser. Du utrycker dig väl både i tal och i skrift och har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Kontakta oss om du önskar upplysningar. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Härnösand
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktschef Norrlandskusten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktschef Norrlandskusten

Rederiingenjör - Miljösamordnare
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som Rederiingenjör - miljösamordnare rapporterar Du till Färjerederiets Teknikchef. Du kommer att ingå i Teknikavdelningen som i samspel med operativ drift, färjeleder och varv utgör ett effektivt stöd och verkar för utveckling inom teknik- och miljöområdet. I de huvudsakliga arbetsuppgifterna ingår samordning avseende miljöfrågor, leda projekt, utveckla och förvalta miljölednings- och underhållsystem, upprätta specifikationer, utföra tekniska besiktningar och rapportering. I tjänsten ingår att säkerställa att arbetet sker i linje med rederiets verksamhetssystem. Tjänsten kräver att man är utvecklingsinriktad, drivande och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. Tjänsten ställer krav på analytisk förmåga. Vidare innebär tjänsten omfattande interna och externa kontakter vilket gör att det ställs höga krav på en god kommunikativ förmåga och hög social kompetens. Kvalifikationer Miljöteknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande samt bred erfarenhet från verksamhetsområdet. Erfarenhet från sjöfartsnäringen är meriterande. Du ska ha goda datakunskaper och administrativ erfarenhet. Önskar du upplysningar är du välkommen att kontakta oss.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Rederiingenjör - Miljösamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rederiingenjör - Miljösamordnare

Befälhavare frigående färja sommarpersonal
Befattning: Befälhavare frigående färja sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Befälhavare till Distrikt Södra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder april-september 2014. De aktuella lederna är Ljusterö, Vaxholm och Oxdjupet. Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvra för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ellen Strandberg på tel. 0707-622 358. Eller vänd dig till övriga kontakter under upplysningar. Upplysningar Avdelningschef Staffan Eriksson tel 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud tel 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson tel 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson tel 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund tel 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja sommarpersonal

Befälhavare frigående färja sommarpersonal
Befattning: Befälhavare frigående färja sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Befälhavare till Distrikt Stockholm för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Ekerö och Tynningö. Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ted Thulin på tel 010-123 28 54. Upplysningar Distriktschef Ted Thulin på tel 010-123 28 54. Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja sommarpersonal

Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Södra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder april-september 2014. De aktuella lederna är Ljusterö, Vaxholm och Oxdjupet. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ellen Strandberg på tel. 0707-622 358. Eller vänd dig till övriga kontakter under upplysningar. Upplysningar Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal

Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Södra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder april-september 2014. De aktuella lederna är Ljusterö, Vaxholm och Oxdjupet. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ellen Strandberg på tel. 0707-622 358. Eller vänd dig till övriga kontakter under upplysningar. Upplysningar Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal

Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Stockholm för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Ekerö och Tynningö Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ted Thulin på tel 010-123 28 54.r. Upplysningar Distriktschef Ted Thulin 010-123 28 54 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal

Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Stockholm för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Ekerö och Tynningö Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Ted Thulin på tel 010-123 28 54.r. Upplysningar Distriktschef Ted Thulin 010-123 28 54 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal

Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län, Uppsala län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Norra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Gräsö, Blidö och Furusund. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Björn Persson på tel. 010-123 27 16. Upplysningar Distriktschef Björn Persson 010-123 27 16. Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal

Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Stockholms län, Uppsala län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Norra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Gräsö, Blidö och Furusund. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Björn Persson på tel. 010-123 27 16. Upplysningar Distriktschef Björn Persson 010-123 27 16. Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrtälje
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal

Befälhavare frigående färja sommarpersonal
Befattning: Befälhavare frigående färja sommarpersonal Ort: Stockholms län, Uppsala län Ref nr: 31:2013:34 Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Befälhavare till Distrikt Norra Roslagen för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Gräsö, Blidö och Furusund Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Björn Persson på tel. 010-123 27 16.. Upplysningar Distriktschef Björn Persson . 010-123 27 16.. Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja sommarpersonal

Befälhavare frigående färja sommarpersonal
Befattning: Befälhavare frigående färja sommarpersonal Ort: Örebro län, Östergötlands län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Befälhavare till Distrikt Mellansverige för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Skenäs och Vinön. Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Mattias Bergsten på tel 010-123 28 92. Upplysningar Distriktschef Mattias Bergsten 010-123 2892 Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Örebro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja sommarpersonal

Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Östergötlands län, Örebro län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Mellansverige för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Skenäs och Vinön. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Mattias Bergsten på tel 010-123 28 92. Upplysningar Distriktschef Mattias Bergsten 010-123 28 92. Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Örebro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matros/Motorman frigående färja sommarpersonal

Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal
Befattning: Motorman/Matros sommarpersonal Ort: Östergötlands län, Örebro län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Just nu söker vi Motormän och Matroser till Distrikt Mellansverige för tjänstgöring kortare och längre perioder juni-september 2014. De aktuella lederna är Skenäs och Vinön. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m Färjerederiet erbjuder flexibilitet när det gäller tid och plats för tjänstgöring. Det finns väl utrustade färjevaktstugor i anslutning till färjeleden. Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Stor vikt fästs vid dina personliga egenskaper. Vi värdesätter flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. För mer information och vilka behörigheter som krävs gå in på vår hemsida www.trafikverket.se/farja eller kontakta Distriktschef Mattias Bergsten på tel 010-123 28 92. Upplysningar Distriktschef Mattias Bergsten 010-123 28 92. Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Örebro
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros frigående färja sommarpersonal

Befälhavare frigående färja Tynningö, vikariat.
Befattning: Befälhavare frigående färja Tynningö, vikariat. Ort: Stockholms län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 640 miljoner kronor. Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Vid frågor kontakta tf Distriktschef Carl Cederlund på tel. 010-124 06 17. Upplysningar Avdelningschef Staffan Eriksson 010-123 2625 Personalchef Göran Leverud 010-123 5180 SEKO Åke Ottosson 010-124 2839 Sjöbefälsföreningen Stig Karlsson 070-396 4455 ST Klas-Ove Kindlund 010-123 9890 Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket. Sista ansökningsdag Din ansökan ska ha inkommit senast 2014-01-13.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Vaxholm
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja Tynningö, vikariat. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja Tynningö, vikariat.

Motorman/Matros Skenäs vikariat
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana.Upplysningar Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Skenäs vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Skenäs vikariat

Motorman/Matros Skenäs vikariat
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana.Upplysningar Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-05
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Skenäs vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Skenäs vikariat

Överstyrman Visingsöleden
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter för Överstyrman . Vara befälhavarens ställföreträdare. . I tjänsten ingår att leda och deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. . Upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap. . Leda och deltaga i erforderliga underhållsarbeten. . Ansvara för lastning och lossning av färjan. . Rapporteringsskyldighet vid skiftbyte. . Föra färjedagbok. . Skriva rapport vid ev. sjöolycka. . Skriva rapport vid ev. skador på fordon mm . Ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev. tillbud och olyckor. . Följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner. . Rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken. . Ansvara för trafikräkning. . Delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m.m. . Delta i skötsel av isväg där sådan anordnas. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass IV, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Önskar du mer upplysningar, var vänlig kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Överstyrman Visingsöleden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överstyrman Visingsöleden

Motorman/Matros Pool öst vikariat
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Upplysningar: ta kontakt med oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Pool öst vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Pool öst vikariat

Motorman/Matros Pool öst vikariat
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Upplysningar: ta kontakt med oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Pool öst vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Pool öst vikariat

Motorman/Matros Pool öst
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Upplysningar: ta kontakt med oss Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Pool öst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Pool öst

Motorman/Matros Pool öst
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: I tjänsten ingår att delta i den dagliga driften samt att utföra alla sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. - utföra erforderliga underhållsarbeten - utföra reparationsarbeten som inte kräver verkstadsutrustning eller speciell behörighet - ansvara för att färjans maskineri är i sjövärdigt skick - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - vara befälhavaren behjälplig vid ev tillbuds- och olycksfallsrapportering - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - lastning och lossning av färjan - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgods-utbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Gymnasieskolans energiprogram med inriktning Sjöfartsteknik Maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII, Crowdutbildning Minst 18 månaders sjötid krävs för behörighet. Giltigt fyraårigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. God datorvana. Upplysningar: ta kontakt med oss Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-19
Sök fler jobb liknande: lediga Motorman/Matros Pool öst jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Motorman/Matros Pool öst

Befälhavare frigående färja Vinöleden
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvra för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Om du önskar mer upplysningar kan du kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Örebro
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja Vinöleden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja Vinöleden

Operativ chef Stockholms län
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som Operativ chef har du det övergripande ansvaret för vår färjedrift och i samspel med övriga i rederiledning, distriktschefer och stödfunktioner, svarar du för att Färjerederiet har en effektiv och säker operativ drift samt en tillförlitlig säkerhets- och kvalitetsfunktion. Du är chef för rederiets operativa verksamhet vilket innebär ett direkt personalansvar för 17 medarbetare som du ska leda och utveckla. Andra arbetsuppgifter som ingår är: - Resultatansvar för operativa funktionen - Ansvara för Fleet management - Ingår i Färjerederiets ledningsgrupp - Ledningens representant för Verksamhetssystemet - Planera, leda och följa upp verksamhetsplan samt budget - Företräda Färjerederiet i kontakter med berörda myndigheter - Ansvara för intern och extern revision inom verksamhetsområdet - Kundansvarig avseende specialtransporter Som operativ chef har du ansvaret för behörighetsfrågor och för att verka för att vår höga säkerhetsnivå bibehålls och utvecklas. Befattningen är placerad på Rederikontoret i Vaxholm, i tjänsten förekommer en del resor. Kvalifikationer Vi söker dig som har mycket god kunskap om sjöfart i allmänhet och fartygsdrift i synnerhet. Du ska ha en gedigen maritim erfarenhet och dessutom erfarenhet från säkerhetsarbete och då primärt utifrån ett ISM-perspektiv. Sannolikt har du en sjökaptensbakgrund eller motsvarande och ser en möjlighet att förena din sjöfartskompetens i ett intressant och utmanande landjobb. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom beslutsmässighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Du behöver i rollen som Operativ chef ha goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalansvar. Arbetet kräver även att du har en god analytisk förmåga och de omfattande interna och externa kontakterna kräver dessutom god kommunikativ förmåga samt att du är serviceinriktad. Önskar du mer upplysningar är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ chef Stockholms län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ chef Stockholms län

Operativ chef Stockholms län
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som Operativ chef har du det övergripande ansvaret för vår färjedrift och i samspel med övriga i rederiledning, distriktschefer och stödfunktioner, svarar du för att Färjerederiet har en effektiv och säker operativ drift samt en tillförlitlig säkerhets- och kvalitetsfunktion. Du är chef för rederiets operativa verksamhet vilket innebär ett direkt personalansvar för 17 medarbetare som du ska leda och utveckla. Andra arbetsuppgifter som ingår är: - Resultatansvar för operativa funktionen - Ansvara för Fleet management - Ingår i Färjerederiets ledningsgrupp - Ledningens representant för Verksamhetssystemet - Planera, leda och följa upp verksamhetsplan samt budget - Företräda Färjerederiet i kontakter med berörda myndigheter - Ansvara för intern och extern revision inom verksamhetsområdet - Kundansvarig avseende specialtransporter Som operativ chef har du ansvaret för behörighetsfrågor och för att verka för att vår höga säkerhetsnivå bibehålls och utvecklas. Befattningen är placerad på Rederikontoret i Vaxholm, i tjänsten förekommer en del resor. Kvalifikationer Vi söker dig som har mycket god kunskap om sjöfart i allmänhet och fartygsdrift i synnerhet. Du ska ha en gedigen maritim erfarenhet och dessutom erfarenhet från säkerhetsarbete och då primärt utifrån ett ISM-perspektiv. Sannolikt har du en sjökaptensbakgrund eller motsvarande och ser en möjlighet att förena din sjöfartskompetens i ett intressant och utmanande landjobb. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom beslutsmässighet, samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Du behöver i rollen som Operativ chef ha goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalansvar. Arbetet kräver även att du har en god analytisk förmåga och de omfattande interna och externa kontakterna kräver dessutom god kommunikativ förmåga samt att du är serviceinriktad. Önskar du mer upplysningar är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-08
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ chef Stockholms län jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ chef Stockholms län

Distriktschef Norrlandskusten
Ort: Västerbottens län, Västernorrlands län Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Som chef för distrikt Norrlandskusten har du ansvar för våra två färjeleder Hemsön och Holmön samt personalansvar för ett trettiotal tillsvidareanställda och visstidsanställda. Du rapporterar till den Operative chefen. Du ansvarar för att verksamheten fungerar på ett optimalt sätt och utvecklas på alla plan. I ansvarsområdet ingår medarbetare, färjor, färjelägen och färjevaktstugor. Du har eget budgetansvar. Distriktet har en omsättning på ca 30 MSEK. Våra ledord som vi dagligen arbetar mot är Nöjda kunder, Nöjda Medarbetare, Lönsamhet och Miljöfokus. Du, tillsammans med dina medarbetare, ska få verksamheten att fungera så effektivt som möjligt. Till din hjälp i vardagen har du dina duktiga medarbetare samt de centrala stödfunktionerna. Kvalifikationer Vi söker dig som har högskoleutbildning gärna med en maritim utbildningsbakgrund. Du har gedigen erfarenhet av personalledning gärna från sjöfartsnäringen. Du bör ha intresse för teknik och en god ekonomisk förståelse. För att lyckas i rollen behöver du även ha förståelse för områdets särskilda beskaffenhet och ha erfarenhet från sjöfart eller från annan verksamhet inom transport- och logistikområdet. Du har goda ledaregenskaper och erfarenhet av personalansvar. Goda datakunskaper är ett krav. Vidare är det meriterande med erfarenhet från verksamhet som pågår över stora delar av dygnet samt av underhåll och underhållssystem. Vi söker dig som kan delegera och entusiasmera dina medarbetare. Dessutom är du beslutsmässig och har en affärsmässig inställning. Du är kommunikativ och serviceinriktad med en tro på att delaktighet och engagemang är en grundförutsättning för väl fungerande arbetsplatser. Du utrycker dig väl både i tal och i skrift och har förmågan att skapa en öppen och förtroendefull dialog. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper såsom samarbetsförmåga, flexibilitet och engagemang. Upplysningar: Kontakta oss gärna Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Härnösand
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktschef Norrlandskusten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktschef Norrlandskusten

Befälhavare frigående färja Holmöleden
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Vid frågor kontakta är du välkommen att kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare frigående färja Holmöleden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare frigående färja Holmöleden

Befälhavare Furusund
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudarbetsuppgifter: - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass VI, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. God datorvana. Om du önskar upplysningar om tjänsten, var god kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare Furusund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare Furusund

Befälhavare till Bolmsöleden
Bolmsöleden. Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter - i tjänsten ingår att deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten - upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap - ansvara för att färjan är i sjövärdigt skick - ansvara för att färjan är behörigt bemannad - utföra erforderliga underhållsarbeten - ansvara för lastning och lossning av färjan - rapporteringsskyldighet vid skiftbyte - föra färjedagbok - skriva rapport vid ev sjöolycka - skriva rapport vid ev skador på fordon m m - ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev tillbud och olyckor - följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner - rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken - ansvara för trafikräkning - delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m m - delta i skötsel av isväg där sådan anordnas Kvalifikationer Fartygsbefäl klass VIII-examen, maskinbefäl klass VIII-examen, Crowdutbildning. Giltigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga erfordras. Grundläggande yrkeskunskaper. God datorvana. För upplysningar om tjänsten var vänlig och kontakta oss: Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Befälhavare till Bolmsöleden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Befälhavare till Bolmsöleden

Reparatör Fridhems varv Lysekil
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att arbetsleda projekt, löpande arbete med fordonssystemet KOBRA samt andra förekommande arbetsuppgifter på varvet såsom översyn, reparation och underhåll av skrov, stålkonstruktioner, motorer, maskineri och hydraulik samt förrådsarbete. I arbetet ingår även att bistå varvsledningen. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom fordonsteknik. Du har erfarenhet av arbetsledning i projekt samt goda kunskaper/ erfarenhet av fordonssystemet KOBRA. Det är meriterande med kunskap/ erfarenhet av fartygsreparationer särskilt vägfärjor. Vidare krävs för tjänsten att du har goda kunskaper i ekonomi, har en hög servicekänsla, gott ordningssinne samt en god administrativ förmåga. Vid frågor kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Lysekil
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör Fridhems varv Lysekil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör Fridhems varv Lysekil

Reparatör Fridhems varv Lysekil
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir reparation och nyinstallation av el - och reglerutrustning på våra färjor och andra objekt samt i övrigt på varvet förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer Vi söker dig som har gymnasieutbildning gärna inom elteknik. Du har lägst behörighet som elektriker BB1. Du har utbildning i elsäkerhet, kunskap/erfarenhet av 3D CAD och pneumatik. Vidare är det meriterande med kunskap/erfarenhet av montering och service av trafikbommar och elhydraulik. För tjänsten krävs även att du kan arbeta självständigt som montör samt att du har en hög servicekänsla. Vid frågor kontakta oss. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Lysekil
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Reparatör Fridhems varv Lysekil jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reparatör Fridhems varv Lysekil

Överstyrman Visingsö
Färjerederiet Trafikverket är Sveriges största rederi och en av Trafikverkets resultatenheter. Våra 65 gula färjor transporterar årligen 21 miljoner passagerare och 12 miljoner fordon. På uppdrag av Trafikverket trafikerar vi 39 färjeleder i det allmänna vägnätet. Vi trafikerar också Ekeröleden på uppdrag av Ekerö kommun samt Visingsöleden på uppdrag av Jönköpings kommun. När vattnet fryser på våra färjeleder i norr svarar vi för drift och underhåll av upp till 7 isvägar. Vårt huvudkontor ligger i Vaxholm och vi är 450 tillsvidareanställda och omsätter årligen ca 700 miljoner kronor. Arbetsuppgifter Huvudsakliga arbetsuppgifter för Överstyrman . Vara befälhavarens ställföreträdare. . I tjänsten ingår att leda och deltaga i den dagliga driften samt att utföra alla förekommande sysslor och uppdrag som kan förekomma inom färjeverksamheten. . Upprätthålla färjetrafiken med gott sjömanskap. . Leda och deltaga i erforderliga underhållsarbeten. . Ansvara för lastning och lossning av färjan. . Rapporteringsskyldighet vid skiftbyte. . Föra färjedagbok. . Skriva rapport vid ev. sjöolycka. . Skriva rapport vid ev. skador på fordon mm . Ansvara för att avvikelserapport skrivs vid ev. tillbud och olyckor. . Följa uppgjorda tillsyns- och skötselinstruktioner. . Rapportera störningar (avvikelser) i färjetrafiken. . Ansvara för trafikräkning. . Delta vid erforderliga säkerhetsövningar och räddnings- och farligtgodsutbildningar m.m. . Delta i skötsel av isväg där sådan anordnas. Kvalifikationer Din behörighet är minst fartygsbefäl klass IV, maskinistexamen/maskinbefäl klass VIII-examen. Du ska också ha CCM-behörighet, SRC samt giltigt 4-årigt läkarintyg gällande syn- och hörselförmåga. Ytterligare behörigheter/utbildningar och maskinkompetens är meriterande. 36 månaders sjöpraktik samt 12 månaders styrmanspraktik, effektiv tid. God datorvana. Personliga egenskaper som är viktiga är: flexibilitet, engagemang, samarbetsförmåga och servicekänsla. Upplysningar: kontakta oss gärna Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland våra medarbetare och vi visar respekt för allas olikheter och förutsättningar. Det är viktigt hur vi agerar och uppfattas av omvärlden. Därför värderar vi etik och moral högt i Trafikverket.
Företag: Färjerederiet Trafikverket
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Överstyrman Visingsö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Överstyrman Visingsö


Sök lediga jobb Färjerederiet Trafikverket

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se