Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun jobb - lediga jobb

Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun jobb Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Elevassistent, Fågelviksgymnasiet- Tibro

 2. Lärare på teknikprogrammet- Tibro

 3. Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och historia.- Tibro

 4. Lärare i svenska för invandrare.- Tibro

 5. Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet- Tibro

 6. SFI-lärare- Tibro

 7. SFI-lärare- Tibro

 8. Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet- Tibro

 9. SO-lärare- Tibro

 10. SFI lärare- Tibro

 11. Lärare i svenska som andra språk- Tibro

 12. Lärare i samhällskunskap, historia, religion och geografi- Tibro

 13. Musiklärare till musikskola- Tibro

 14. Studie- och yrkesvägledare- Tibro

 15. Lärare svenska som andra språk- Tibro

 16. Lärare i fysik 2 och matematik grundskolenivå och gymnasienivå- Tibro

 17. Lärare till fordonsprogrammet- Tibro

 18. Lärare svenska som andra språk- Tibro

 19. Studie- och yrkesvägledare- Tibro

 20. Lärare på vår Lärlingsutbildning för Barnskötare- Tibro

 21. Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet- Tibro


Mer beskrivning

Elevassistent, Fågelviksgymnasiet
Fågelviksgymnasiet, med sina cirka 500 elever, är en personlig gymnasieskola med sju olika nationella program, såväl studie- som yrkesförberedande. Skolan erbjuder en modern utbildning i lugn miljö med möjlighet till individuella lösningar. Här finns också Sveriges enda motocrossgymnasium. Denna utbildning är riksrekryterande med elever från hela landet. ARBETSUPPGIFTER Vara elevassisten för elev på Fågelviksgymnasiet, Fordon- och transportprogrammet KVALIFIKATIONER Pedagogisk kompetens är önskvärd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Meriterande är kunskap om barn med funktionshinder liksom kunskaper inom fordonsbranschen. Erfarenhet av arbete som elevassistent är önskvärd.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent, Fågelviksgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent, Fågelviksgymnasiet

Lärare på teknikprogrammet
Tibro kommun med 10.900 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Fågelviksgymnasiet är den lagom stora gymnasieskolan med idag ca, 450 gymnasieelever. Vårt teknikprogram är mycket populärt och vi har inriktning mot design och produktutveckling. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär undervisning, i första hand, på Teknikprogrammet i följande kurser; Teknik, Konstruktion, Design 1, Cad 1 och 2 samt gymnasiearbete. KVALIFIKATIONER Behörig och legitimerad lärare i ovanstående ämnen eller liknande kompetens/erfarenhet. ÖVRIGT Tibro kommun har valt rekryteringskanal och tackar vänligt men bestämt nej till säljare av sådana tjänster.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på teknikprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på teknikprogrammet

Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och historia.
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Gymnasielärare sökes till Fågelviksgymnasiet. Undervisa i samhällskunskap, religion och historia på vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet eller annan lämplig bakgrund. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande varför tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och historia. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i samhällskunskap, religion och historia.

Lärare i svenska för invandrare.
Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER SFI-lärare sökes till Fågelviksgymnasiet. Undervisa i svenska som andra språk på vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet eller annan lämplig bakgrund. ÖVRIGT Intervjuer sker löpande varför tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare.

Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Fågelviksgymnasiet är en gymnasieskola med ett koncentrerat programutbud. Skolans cirka 450 elever erbjuds bland annat trafikkunskap med femton körlektioner. ARBETSUPPGIFTER Lärare inom fordonsprogrammet inriktning transport. KVALIFIKATIONER Förarprövare
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet

SFI-lärare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! I Tibro anordnas vuxenutbildning på alla nivåer från grundläggande vuxenutbildning till högskola genom den kommunala vuxenutbildningen och Folkuniversitets Hantverkscentrum. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i svenska som andra språk på vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Tibro, SFI-lärare Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

SFI-lärare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun med 10.600 invånare ligger i norra delen av Västra Götalands län. Tibro är Sveriges Möbelcentrum och har landets enda motocrossgymnasium. Tibro erbjuder sina invånare både en av landets lägsta levnadskostnader och en mycket uppskattad kommunal service! Tibro kommun erbjuder vuxenutbildning på grundläggande nivå och gymnasial nivå, svenska för invandrare, SFI, särskild utbildning för vuxna samt lärlingsutbildning och yrkesutbildning. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i svenska som andra språk på vuxenutbildningen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-lärare jobb, SFI-lärare Tibro, SFI-lärare Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-lärare

Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Fågelviksgymnasiet är en gymnasieskola med ett koncentrerat programutbud. Skolans cirka 450 elever erbjuds bland annat trafikkunskap med femton körlektioner. Fågelviksgymnasiet är en personlig gymnasieskola med sju olika nationella program, såväl studie- som yrkesförberedande. Skolan erbjuder en modern utbildning i lugn miljö med möjlighet till individuella lösningar. Här finns också Sveriges enda motocrossgymnasium. Denna utbildning är riksrekryterande med elever från hela landet. Inför läsåret 2016-17 tas inga nya elever in på Fågelviksgymnasiet ARBETSUPPGIFTER Lärare inom fordonsprogrammet inriktning transport. Gärna förarprövare. KVALIFIKATIONER Lärare med yrkeskompetens eller motsvarande. Inneha körkort B,C,CE,D,DE. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete inom utbildningsområdet är meriterande.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet

SO-lärare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa på vårt Introduktionsprogram i SO-ämnen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga SO-lärare jobb, SO-lärare Tibro, SO-lärare Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SO-lärare

SFI lärare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i svenska som andra språk på vår vuxenutbildning/SFI. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga SFI lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI lärare

Lärare i svenska som andra språk
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa på vårt Introduktionsprogram/Språkintroduktionen. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andra språk

Lärare i samhällskunskap, historia, religion och geografi
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i samhällskunskap, historia, religion och geografi på vår vuxenutbildning. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i samhällskunskap, historia, religion och geografi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i samhällskunskap, historia, religion och geografi

Musiklärare till musikskola
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Tibro Musikskola söker kunniga och engagerade pedagoger i musik. Du kommer att arbeta med sång och instrumentalundervisning där dina personliga egenskaper har stor betydelse. I rollen som pedagog ska du vara lyhörd i mötet med barn och unga. Du har en god ledarskapsförmåga och stort elevfokus. Viktigt är kommunikationen med eleverna där du arbetar aktivt för att möta eleverna och deras musikintresse. Du är självständig i ditt arbete och vågar anta utmaningar och prova nya saker. Vi ser gärna att du i tjänsten bedriver verksamhet och projekt som syftar till att nå ut till barn och unga i Tibro kommun. Under läsåret 2017 – 2018 avser Tibro Musikskola att starta en riktad verksamhet med elever som av olika skäl inte når fram till Musikskolans ordinarie verksamhet. Vi söker nu medarbetare till följande tjänster: - Brass – lärare på 25 % med möjlighet till utökad tjänst - Piano – lärare på 50 % med möjlighet till utökad tjänst - Träblås – lärare på 50 % med möjlighet till utökad tjänst - Sång – vikariat på 25 % med möjlighet till utökad tjänst - Musiklek och rytmik i kombination med ovanstående tjänster - Musikskapande i dataspel och olika musikprogram i kombination med ovanstående tjänster Beroende på sökandes kompetens kan tjänsterna kombineras med varandra för att uppnå högre tjänstgöringsgrad. Samarbete med grannkommunen Hjo sker i rekryteringen till Brass- samt Träblåstjänsten. B-körkort samt tillgång till egen bil i tjänsten är önskvärd. (gäller arbete i kombination Tibro och Hjo). KVALIFIKATIONER Utbildning och erfarenhet som bedöms relevant av arbetsgivaren. Vi ser gärna att du har erfarenhet från sång- och instrumentalundervisning samt av att leda grupper/ensembler. Meriterande är erfarenhet av pedagogisk verksamhet från musik- eller grundskolan. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare till musikskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare till musikskola

Studie- och yrkesvägledare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Som studie- och yrkesvägledare i Tibro är du en viktig resurs så eleverna kan göra medvetna och väl underbyggda val. Du kommer till den största delen kommer att stötta elever i gymnasieåldern. Arbetet betyder många möten med pedagoger, elever och föräldrar, där du möter elever i vägledningssamtal, studieplanering och i informationsinsatser. Detta sker både individuellt och i grupp, ofta i samverkan med skolledning, elevhälsoteam och lärare. I all kommunikation tar du ansvar för budskapet och uttrycker dig så mottagaren förstår vad du menar. Tjänsten är organiserad vid enheten Fågelvik och arbetsleds av rektor. Du ingår i ett förvaltningsgemensamt team med övriga vägledare med ansvar för grundskola och vuxenutbildning, Teamet arbetar tillsammans för att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. De gemensamma riktlinjerna beslutas av en styrgrupp som består av förskolechef och rektorer med representation från hela förvaltningen. KVALIFIKATIONER För att trivas hos oss är det viktigt att: Du är engagerad och har förmågan att tillsammans med dina kollegor skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Du är prestigelös och lösningsfokuserad. Du har fokus på att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du omvärlds bevakar och är uppdaterad på styrdokumenten inom ansvarsområdet. Du stimuleras av och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning. Du är utbildad studie- och yrkesvägledare eller har kompetens som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare svenska som andra språk
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa på Fågelvikgymnasiets introduktionsprogram/språkintroduktion. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska som andra språk

Lärare i fysik 2 och matematik grundskolenivå och gymnasienivå
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i fysik 2 på gymnasienivå. Matematik på grundskolenivå och gymnasienivå. Matematik på gymnasienivå är steg 4 och steg 5. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fysik 2 och matematik grundskolenivå och gymnasienivå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fysik 2 och matematik grundskolenivå och gymnasienivå

Lärare till fordonsprogrammet
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisning på Fordonsprogrammet, Vuxenutbildningen Fågelviksgymnasiet KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet och kunskaper inom personbilsmekaniker,lastbilsmekaniker och MC.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till fordonsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till fordonsprogrammet

Lärare svenska som andra språk
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Undervisa i svenska som andra språk på vår vuxenutbildning/SFI. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska som andra språk

Studie- och yrkesvägledare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER Som studie- och yrkesvägledare i Tibro är du en viktig resurs så eleverna kan göra medvetna och väl underbyggda val. Du kommer till den största delen kommer att stötta elever i gymnasieåldern. Arbetet betyder många möten med pedagoger, elever och föräldrar, där du möter elever i vägledningssamtal, studieplanering och i informationsinsatser. Detta sker både individuellt och i grupp, ofta i samverkan med skolledning, elevhälsoteam och lärare. I all kommunikation tar du ansvar för budskapet och uttrycker dig så mottagaren förstår vad du menar. Tjänsten är organiserad vid enheten Fågelvik och arbetsleds av rektor. Du ingår i ett förvaltningsgemensamt team med övriga vägledare med ansvar för grundskola och vuxenutbildning, Teamet arbetar tillsammans för att utveckla och förbättra arbetssätt och rutiner. De gemensamma riktlinjerna beslutas av en styrgrupp som består av förskolechef och rektorer med representation från hela förvaltningen. KVALIFIKATIONER För att trivas hos oss är det viktigt att: Du är engagerad och har förmågan att tillsammans med dina kollegor skapa goda förutsättningar för elevernas lärande. Du är prestigelös och lösningsfokuserad. Du har fokus på att utveckla verksamheten tillsammans med dina kollegor. Du omvärlds bevakar och är uppdaterad på styrdokumenten inom ansvarsområdet. Du stimuleras av och kan hantera periodvis hög arbetsbelastning. Du är utbildad studie- och yrkesvägledare eller har kompetens som arbetsgivaren bedömer är likvärdig. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Urval och intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare på vår Lärlingsutbildning för Barnskötare
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! ARBETSUPPGIFTER I tjänsten ingår undervisning och planering i kurserna inom Barn och fritidsprogrammet, samt besöka de arbetsplatser där eleven gör sin praktik. KVALIFIKATIONER Behörig lärare inom Barn och fritidsprogrammet. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på vår Lärlingsutbildning för Barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på vår Lärlingsutbildning för Barnskötare

Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet
Tibro kommun, med 11 000 invånare, ligger i norra delen av Västra Götalands län. Här finns ett brett näringsliv med en unik kompetens om möbler, inredning och logistik och ett rikt föreningsliv med många framstående idrottare. Tibro kommun jobbar målmedvetet med utveckling och erbjuder sina invånare en mycket uppskattad kommunal service! Fågelviksgymnasiet är en gymnasieskola med ett koncentrerat programutbud. Skolans cirka 450 elever erbjuds bland annat trafikkunskap med femton körlektioner. ARBETSUPPGIFTER Undervisning på vårt Fordonsprogram. KVALIFIKATIONER Kunskaper inom personbilsmekaniker, lastbilsmekaniker och MC. Lärarbehörighet.
Företag: Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun
Ort: Tibro
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till fordonsprogrammet på Fågelvikgymnasiet


Sök lediga jobb Fågelviksgymnasiet, Tibro kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se