Fönsterputsare. jobb - lediga jobb

Fönsterputsare. jobb Fönsterputsare. jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fönsterputsare.. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fönsterputsare.. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Fönsterputsare.- Värmdö

  2. Lokalvårdare, Fönsterputsare.- Göteborg

  3. Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Arbetsbil + arbetstelefon ingår- Danderyd

  4. Vi söker erfarna fönsterputsare. Hög lön.Arbetsbil ingår.- Danderyd

  5. Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Heltidsjobb, Arbetsbil ingår.- Danderyd


Mer beskrivning

Fönsterputsare.
Skärgårdsbemanning Nacka Värmdö AB är ett lokalt företag som tillhandahåller hushållsnära tjänster, trädgårdshjälp, bygg och målning, städuppdrag och fönsterputs i privathem. Vi tror på personligt bemötande både mot kunder och medarbetare. Anställda hos oss har en nära kontakt med både chefer och kunder, arbetsmiljön är familjär och positiv. Nu söker vi personer som kan putsa fönster, effektivt och med bra resultat. I dagsläget har vi ett stort antal beställningar på fönsterputs och många kunder som står på kö. På grund av att avstånden till kunder på Värmdö , Nacka kan vara långa avstånd mellan kunderna. Därför krävs körkort och bil. Krav: Erfarenhet av fönsterputs, kan uttrycka dig väl, körkort och bil. Referenser krävs.
Företag: RIELLY, SHARON
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Fönsterputsare. jobb, Fönsterputsare. Värmdö, Fönsterputsare. RIELLY, SHARON
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fönsterputsare.

Lokalvårdare, Fönsterputsare.
Vi expanderar och behöver nu fler folk för att ta hand om bla. våra flyttstäd. Vi söker dig med erfarenhet av lokalvård, flyttstäd, fönsterputs med goda referenser. B- körkort är ett krav och C-kort är meriterande. Stämmer du in på det nedan så är du välkommen att kontakta oss. Noggrann Pålitligt Punktlig Flexibel Ostraffad (straffregister utdrag krävs) Ordnad ekonomi ( Kreditupplysning kommer att utföras innan jobbet påbörjas) Goda referenser. Inga synliga tatueringar Till en början söker vi timanställda som troligen går över till en fastanställning på deltid eller heltid. Vi erbjuder våra anställda god arbetsmiljö. Tillgång till egen bil ett plus men inget krav. Arbetstiderna varierar men målet är att jobba måndag-torsdag 07:00-16:00 och fredagar 07:00- 14:00. Arbetstiderna går att diskutera med rätt person. Som anställd hos oss så kommer du vara försäkrad genom FORA företagsförsäkringar.
Företag: MATILDA & JONNY ASSISTANS HANDELSBOLAG
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare, Fönsterputsare. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare, Fönsterputsare.

Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Arbetsbil + arbetstelefon ingår
Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt är ledande inom service/reparation samt installation inom kyla & värme samt ventilation mot konsument. Vi har idag tusentals kunder och är rikstäckande. Vi söker erfarna fönsterputsare. Vi söker dig som är en glad person och har erfarenhet av fönsterputsning och städ. Vi erbjuder dig en hög lön, bra rutiner, en heltids anställning, egen tjänstebil samt eget ansvar och även en egen arbetstelefon. Du kommer att åka ut på förbokade besök och jobba med mestadels fönsterputsning men så även städning. Samtliga medarbetare hos oss är fullt försäkrade för en tryggare arbetsmiljö. OBS! - LÄS KRAV NEDANFÖR: -Erfarenhet av fönsterputsning och städ - B körkort Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Arbetsbil + arbetstelefon ingår jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Arbetsbil + arbetstelefon ingår

Vi söker erfarna fönsterputsare. Hög lön.Arbetsbil ingår.
Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt är ledande inom service/reparation samt installation inom kyla & värme samt ventilation mot konsument. Vi har idag tusentals kunder och är rikstäckande. Vi söker erfarna fönsterputsare. Vi erbjuder en trygg heltids anställning, bra rutiner, egen tjänstebil , eget ansvar och även en egen arbetstelefon samt en hög lön. Det du kommer att göra är att åka ut på förbokade arbeten och utföra mestadels fönsterputsning samt även städjobb. Samtliga medarbetare hos oss är fullt försäkrade för en tryggare arbetsmiljö. OBS! - LÄS KRAV NEDANFÖR: -Erfarenhet av fönsterputsning och städ - B körkort Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker erfarna fönsterputsare. Hög lön.Arbetsbil ingår. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker erfarna fönsterputsare. Hög lön.Arbetsbil ingår.

Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Heltidsjobb, Arbetsbil ingår.
Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt är ledande inom service/reparation samt installation inom kyla & värme samt ventilation mot konsument. Vi har idag tusentals kunder och är rikstäckande. Vi söker erfarna fönsterputsare just nu då företaget håller på att expandera. Vi erbjuder dig en heltids anställning, fasta och bra rutiner, egen tjänstebil , eget ansvar och även en egen arbetstelefon men så även en hög lön. Det du kommer att göra är att åka ut på förbokade arbeten och utföra mestadels fönsterputsning samt även städjobb. Samtliga medarbetare hos oss är fullt försäkrade för en tryggare arbetsmiljö. OBS! - LÄS KRAV NEDANFÖR: -Erfarenhet av fönsterputsning och städ - B körkort Krav: Körkort: * B (Personbil)
Företag: Säkerhetsventilen Tjänst & Produkt AB
Ort: Danderyd
Publicerad : 11-03
Sök fler jobb liknande: lediga Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Heltidsjobb, Arbetsbil ingår. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Just nu söker vi erfarna fönsterputsare. Heltidsjobb, Arbetsbil ingår.


Sök lediga jobb Fönsterputsare.

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se