Förskolechef Nordanstigs kommun jobb - lediga jobb

Förskolechef Nordanstigs kommun jobb Förskolechef Nordanstigs kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskolechef Nordanstigs kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskolechef Nordanstigs kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Säljare, Viafone Sweden AB- Stockholm

  2. Viafone söker säljare i samarbete med Tele2- Stockholm

  3. ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!- Stockholm

  4. Vill du jobba med befintliga kunder?- Stockholm

  5. Butiksbiträde- Sundbyberg

  6. Kassapersonal - Extraarbete- Sundbyberg

  7. Kassapersonal - Extraarbete- Solna

  8. Förbutiksbiträde till ICA-butik- Solna

  9. Förbutiksbiträde till ICA-butik- Sundbyberg

  10. Butiksbiträde- Stockholm


Mer beskrivning

Säljare, Viafone Sweden AB
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till våren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Din uppgift är att ringa och driva försäljning på befintliga kunder till ett utan Sveriges största lotteri prenumeration. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Egenskaper vi värdesätter - Driven, målmedveten och ambitiös - Stort självförtroende - Strukturerad, ordningsam och pålitlig - Flytande Svenska i tal - Vilja att utvecklas Anställning: 6månader Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "lott säljare och bifoga CV, personligt brev. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare, Viafone Sweden AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare, Viafone Sweden AB

Viafone söker säljare i samarbete med Tele2
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista Gallerian). Viafone vann nyligen det mest prestigefyllda priset som Sveriges bästa sälj byrå från Tele2. Vi utför ny- och befintlig försäljning, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone vann det prestigefyllda priset som årets säljbyrå på Tele2 Direct Sales Awards 2012. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 säljare fram till sommaren, därför söker vi nu fler säljare! Beskrivning av arbetsuppgifter: Din uppgift är att driva försäljning och bearbeta befintliga tele2 kunder via telefon. Du kommer att arbeta med erfarna säljare där alla jobbar efter gemensamma mål och som värdesätter sammanhållning och gemenskap. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning i produkt och sälj - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Fast timersättning + provision - Utmanande och roliga säljtävlingar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett stort plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i sälj teknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "bef. säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig själv. Anställning: 6månader Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Viafone söker säljare i samarbete med Tele2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viafone söker säljare i samarbete med Tele2

ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare, idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 100 anställda och beräknas bli ca 160 st till sommaren, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du kommer att jobba med ett av Sveriges ledande energibolag. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här ar du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus, men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas, skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Anställning: 6månader Ansök med ämnet "el säljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ÅRETS SÄLJBYRÅ SÖKER EL SÄLJARE!

Vill du jobba med befintliga kunder?
Viafone Sweden AB är ett telemarketingföretag med verksamhet i Stockholm (Kista C). Vi utför ny- och befintlig försäljning, kundservice, besöksbokningar, marknadsundersökningar för våra uppdragsgivare. i Idag samarbetar vi med ett flertal ledande aktörer på marknaden. Viafone Sweden AB startades 2007 och är idag cirka 120 anställda och beräknas bli ca 160 säljare till hösten, därför söker vi nu fler hungriga säljare! Vill du göra karriär på ett företag som växer så det knakar? För några av våra uppdragsgivares räkning söker vi duktiga innesäljare. Som innesäljare kommer du att med telefonen som verktyg arbeta med uppsökande försäljning mot befintliga kunder. Vi erbjuder dig ett spännande jobb på heltid, där du får jobba emot befintliga kunder. Du får produktutbildning och individuellt sälj stöd, du får möjligheten att arbeta med några av marknadens mest välkända Företag. Här har du möjlighet att utvecklas och klättra i karriären om du har ambitioner. Vi erbjuder: - Heltidsjobb - Grundutbildning - Bra produkter och priser vilket gör det lätt att sälja - Konkurrenskraftiga löner - Utmanande och roliga säljtävlingar - En chans att tjäna riktigt bra med pengar - Trevliga arbetskollegor Erfarenhet från försäljning är ett plus men din personlighet är viktigast eftersom vi har utbildningar i Säljteknik samt produktutbildning på företaget. Anställning: 3-6månader Snittlön: 23.348kr/mån Vi har kunskapen och produkterna för att just DU ska lyckas. Skicka in din ansökan så snarast som möjligt så kontaktar vi dig! Ansök med ämnet "innesäljare" och bifoga CV, personligt brev och gärna en bild på dig. Intervjuer sker löpande.
Företag: VIAFONE SWEDEN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du jobba med befintliga kunder? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du jobba med befintliga kunder?

Butiksbiträde
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i kassan och/eller på govlet. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet passar dig som gillar varierande arbetstider, morgon som kväll. Övriga Kvalifikationer - Du är lättlärd och hungrig på att få vara en förebild för övriga på arbetsplatsen. - Du är punktlig och har hög arbetsmoral. Meriterande erfarenheter - Spel- och Post-kunskaper Arbetet passar utmärkt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, då det finns möjlighet till extraarbete under hösten.
Företag: Bemannica AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde jobb, Butiksbiträde Sundbyberg, Butiksbiträde Bemannica AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde

Kassapersonal - Extraarbete
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i kassan. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet passar dig som gillar varierande arbetstider, morgon som kväll. Övriga Kvalifikationer - Du är lättlärd och hungrig på att få vara en förebild för övriga på arbetsplatsen. - Du är punktlig och har hög arbetsmoral. Meriterande erfarenheter - Spel- och Post-kunskaper Arbetet passar utmärkt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, då det finns möjlighet till extraarbete under hösten.
Företag: Bemannica AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kassapersonal - Extraarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassapersonal - Extraarbete

Kassapersonal - Extraarbete
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i kassan. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet passar dig som gillar varierande arbetstider, morgon som kväll. Övriga Kvalifikationer - Du är lättlärd och hungrig på att få vara en förebild för övriga på arbetsplatsen. - Du är punktlig och har hög arbetsmoral. Meriterande erfarenheter - Spel- och Post-kunskaper Arbetet passar utmärkt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, då det finns möjlighet till extraarbete under hösten.
Företag: Bemannica AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kassapersonal - Extraarbete jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kassapersonal - Extraarbete

Förbutiksbiträde till ICA-butik
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i förbutik. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet kräver också att du är kunnig i post och spel.
Företag: Bemannica AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förbutiksbiträde till ICA-butik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förbutiksbiträde till ICA-butik

Förbutiksbiträde till ICA-butik
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i förbutik. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet kräver också att du är kunnig i post och spel.
Företag: Bemannica AB
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förbutiksbiträde till ICA-butik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förbutiksbiträde till ICA-butik

Butiksbiträde
Bemannica AB är ett auktoriserat bemanningsföretag som enbart jobbar med ICA-butiker och tidigare ICA-anställda. Bemannica söker inspirerade medarbetare för uppdrag för kunds räkning på ICA-butik. Ett huvudkrav är tidigare anställning på ICA-butik i Sverige. Praktik gäller ej. Vi söker någon med gedigen erfarenhet av arbete på ICA-butik för att vi ska kunna erbjuda vår kund hög kvalité på kundservice samt relevant kunskap i sann ICA-anda. Arbetsbeskrivning: Du kommer att arbeta i kassan och/eller på govlet. Arbetet ställer stora krav på tidigare erfarenhet av kassahantering och kundservice. Du ska även fungera i högt stresstempo. Du är service-minded och har otroligt stor medvetenhet när det kommer till kundservice. Arbetet passar dig som gillar varierande arbetstider, morgon som kväll. Övriga Kvalifikationer - Du är lättlärd och hungrig på att få vara en förebild för övriga på arbetsplatsen. - Du är punktlig och har hög arbetsmoral. Meriterande erfarenheter - Spel- och Post-kunskaper Arbetet passar utmärkt för dig som studerar eller har annan huvudsaklig sysselsättning, då det finns möjlighet till extraarbete under hösten.
Företag: Bemannica AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Butiksbiträde jobb, Butiksbiträde Stockholm, Butiksbiträde Bemannica AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butiksbiträde


Sök lediga jobb Förskolechef Nordanstigs kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se