Förskolechef sökes till nystartad förskola! jobb - lediga jobb

Förskolechef sökes till nystartad förskola! jobb Förskolechef sökes till nystartad förskola! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskolechef sökes till nystartad förskola!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskolechef sökes till nystartad förskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskolechef sökes till nystartad förskola!- Stockholm

  2. Förskolechef sökes till nystartad förskola!- Stockholm


Mer beskrivning

Förskolechef sökes till nystartad förskola!
Förskolechef sökes till nystartad förskola! Nu har du som är examinerad förskollärare chansen att vara med och bygga framtidens förskola där vi följer läroplanen och har barnens utveckling i fokus. Vi finns i ett lugnt bostadsområde på Södermalm, Fatburs Brunnsgata 17-19 (Fatburen 1). Förskolan ryms i nyrenoverade, ljusa och rymliga lokaler på ca. 500 kvm med bra ljusinsläpp på barnens avdelningar. Arbetsuppgifter: . Du ansvarar för att leda och utveckla det pedagogiska arbetet. . Du ansvarar för att verksamheten bedrivs i enlighet med målen i läroplanen och uppdraget i dess helhet (2 kap. 9, 10 ¿¿). . Du ansvarar för att förskolans kvalitet, innehåll och arbetsprocesser systematiskt och kontinuerligt planeras, följs upp, utvärderas och utvecklas. . Tillsammans med huvudman ansvarar för att personalen kontinuerligt får den kompetensutveckling som krävs för att de professionellt ska kunna utföra sina uppgifter. Vi söker dig som: . är examinerad förskollärare mot åldrarna 1-5 år. . är initiativtagande och strukturerad i ditt arbetssätt . är professionell i bemötandet med barn och föräldrar . tycker om att arbeta i arbetslag. Varaktighet/arbetstid: tillsvidare 100%. Lön: avtalsenlig Vi ser fram emot din ansökan! Kontaktperson: Huvudman: Berny Carlsson berny.carlsson@gmail.com 076-313 55 57
Företag: AB Eudora Förskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef sökes till nystartad förskola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef sökes till nystartad förskola!

Förskolechef sökes till nystartad förskola!
Legitimerad Förskolechef sökes till nystartad förskola på Södermalm Är Du den förskolechef vi söker till Eudora Internationella Förskola? Eudora Förskola söker dig som vill leda och utveckla verksamheten på vår nystarted förskola. Eudora Internationella Förskola består av fyra avdelningar på två plan. Vi har fått tillstånd för 44 barn i åldrarna 1-5 år tillsammans med 10 medarbetare. Som förskolechef har Du ett nära samarbete med övriga förskolelärare och pedagoger. Du deltar därmed aktivt i utvecklingen av förskoleverksamhet. Arbetsuppgifter: Som förskolechef har du fullt verksamhetsansvar vilket innebär att du leder och driver den pedagogiska utvecklingen på förskolan på ett kvalitetsmedvetet sätt i enlighet med lagar, mål och styrdokument. Vi söker dig som: . är legitimerad förskolelärare med högskoleutbildning och pedagogisk inriktning förskola . är väl insatt i Läroplan, Skollag och övriga styrdokument . är intresserad av utvecklingsfrågor och har ett strategiskt arbetssätt där uppföljning och utvärdering ligger till grund för verksamhetens vidare utveckling . har ett tydlighet i ledarskapet med förmåga att tillföra entusiasm och lust i arbetet som kan skapa delaktighet och samsyn kring verksamheten . har lätt för att skapa goda relationer med medarbetare, vårdnadshavare och andra samarbetspartners . har en tydlig kommunikation om verksamhetens mål . ansvarar för att verksamheten erbjuder barnen en rolig, trygg och lärande förskoletid som grund för det livslånga lärandet Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Då behöver vi dig till vår förskoleverksamhet. Välkommen att höra av dig! Anställningsform: Tillsvidareanställning Omfattning: Heltid Tillträde: Efter överenskommelse. Lön: Individuell lönesättning, ange löneanspråk. Ansökan: maryreid.carlsson@gmail.com; www.eudoraforskola.se Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning. Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju.
Företag: AB Eudora Förskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef sökes till nystartad förskola! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef sökes till nystartad förskola!


Sök lediga jobb Förskolechef sökes till nystartad förskola!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se