Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb

Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun- Kungsbacka


Mer beskrivning

Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun
Fjärås/Gällinge pedagogiska enhet söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på våra förskolor. Arbetsuppgifter Som pedagogisk ledare och chef för förskollärare och barnskötare i förskolan har du det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Som förskolechef ansvarar du för förskolans kvalitét genom att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Du utgår alltid från en helhetssyn med barns bästa i fokus. Du har ansvar för förskolans personal och ekonomi. Uppdraget som förskolechef omfattar fyra förskolor. Du kommer att ingå i enhetens ledarteam bestående av två förskolechefer och fem rektorer, teamet leds av en verksamhetschef. Tillsammans har vi ansvar att utveckla verksamheten i ett helhetsperspektiv för barn och elever i åldrarna 1-16 år inom vår pedagogiska enhet. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för lärande nu och i framtiden. Vill du läsa mer om våra förskolor kan du göra det här: Gällinge, Måå, Prästgårdsängens, Olasgården Kvalifikationer Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot pedagogik samt har erfarenhet från pedagogiskt arbete inom förskolan. Arbetet kräver att du är en tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt som kan entusiasmera och skapa arbetsglädje med fokus på mål, resultat och kvalité. Du är ansvarstagande samt har ett intresse för utvecklingsarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med barn, personal och föräldrar. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samverka. Din syn på förskolans utveckling tar sin utgångspunkt i senaste förskoleforskning. Du har kunskap och intresse för att driva fortsatt utveckling av lärandet via digitala redskap på våra förskolor. Du har erfarenhet från verksamhets-, personal- och ekonomiarbete. Det är meriterande om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kungsbacka kommun tillämpar tidsbegränsat chefskap. Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2013. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Verksamhetschef Ann-Christin Windevall Telefon: 0705-64 11 89, 0300-83 53 02  Fackliga företrädare når du via kommunens växel, tel. 0300-83 40 00 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun


Sök lediga jobb Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se