Förskolechef_Förskollärare jobb - lediga jobb

Förskolechef_Förskollärare jobb Förskolechef_Förskollärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskolechef_Förskollärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskolechef_Förskollärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Förskolechef/Förskollärare- Täby

 2. Biträdande förskolechef/förskollärare med kvalitetsuppdrag- Gävle

 3. Förskolechef/förskollärare- Uppsala

 4. Förskolechef/förskollärare- Tranemo

 5. Förskolechef/förskollärare till förskolan Les Mé- Stockholm

 6. Förskolechef/Förskollärare- Huddinge

 7. Vik Bitr förskolechef/Förskollärare/Adm assistent- Mönsterås

 8. Förskolechef/Förskollärare- Uppsala

 9. Förskolechef/förskollärare Förskolan Valen- Göteborg

 10. Förskolechef/förskollärare sökes- Göteborg

 11. Förskolechef/förskollärare sökes- Göteborg

 12. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 13. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 14. Förskolechef/förskollärare- Halmstad

 15. Förskolechef/Förskollärare till Täby- Täby

 16. Förskolechef/förskollärare- Söderhamn

 17. Förskolechef/förskollärare 100%- Karlstad

 18. Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola- Köping

 19. FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE- Kävlinge

 20. Förskolechef/Förskollärare- Stockholm

 21. Förskolechef/förskollärare, tillsvidaretjänst 10- Västerås

 22. Förskolechef/Förskollärare 100%- Lerum

 23. Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola- Köping

 24. Biträdande förskolechef/förskollärare, vikariat- Stockholm

 25. Vikarierande förskolechef/förskollärare- Gävle

 26. FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE MONTESSORI- Göteborg

 27. Förskolechef/förskollärare- Stockholm

 28. Förskolechef/förskollärare- Stockholm

 29. Förskolechef/Förskollärare Trainee- Värmdö

 30. Förskolechef/förskollärare- Stockholm

 31. FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE- Göteborg

 32. FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE- Göteborg

 33. Förskolechef/Förskollärare- Täby

 34. Förskolechef/förskollärare sökes för kund- Skövde

 35. Förskolechef/förskollärare- Göteborg

 36. Förskolechef/Förskollärare- Timrå

 37. Förskolechef/Förskollärare- Katrineholm

 38. Driftig förskolechef/förskollärare- Göteborg

 39. Biträdande förskolechef/Förskollärare- Habo

 40. Förskolechef/förskollärare- Laholm


Mer beskrivning

Förskolechef/Förskollärare
ULNA AB vill etablera sig som en betydande förskoleaktör i Sverige. Vi har idag 12 förskolor i Sverige samt 12 i Norge. ULNA är det latinska namnet på ett av de första grepp som barnen tar med handen. För oss står ULNA för Utveckling-Lek-Närhet-Ansvar. Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast.
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Täby, Förskolechef/Förskollärare Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Biträdande förskolechef/förskollärare med kvalitetsuppdrag
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde, här värdesätter vi finska språkkunskaper. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. Förvaltningen Barn & Ungdom har åtta förskoleområden, en enhet för pedagogisk omsorg samt åtta rektorsområden. I Valbo förskoleområde finns drygt 10 förskolor av olika storlek och inriktningar. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär uppdrag som biträdande förskolechef 50% och som förskollärare med kvalitetsuppdrag 50%. Som biträdande förskolechef är du pedagogisk ledare och arbetar på uppdrag av förskolechef med direkt ansvar för någon del av områdets totala verksamhet som exempelvis ett verksamhetsområde, funktion eller plats inom området. Du har också direkt ansvar för en personalgrupp. Du är direkt underställd förskolechef för förskoleområdet och ingår tillsammans med övriga biträdande föreskolechefer i områdets ledningsgrupp. Du deltar i ledning och utveckling av områdets verksamhet, systematiska utvecklings- och kvalitetsarbete samt i arbetet med ekonomi och budget. Som förskollärare med kvalitetsuppdrag arbetar du med att driva och leda områdets kvalitetsutveckling. Det kan innebära olika insatser på enskilda förskolor likväl som övergripande utbildningsinsatser för områdets samtliga pedagoger. Du arbetar på uppdrag av förskolechef. KVALIFIKATIONER Du har förskollärarexamen. Det är meriterande om du har erfarenhet av att leda, driva och utbilda i pedagogiskt kvalitetsarbete inom förskolan. Du är en stark pedagogisk ledare med fokus på att skapa de bästa förutsättningarna för barnens utveckling och lärande. Du är trygg och kommunikativ och har förmåga att entusiasmera, förankra och leda ett ständigt pågående utvecklingsarbete tillsammans med medarbetarna.
Företag: Gävle kommun, Valbo förskoleområde
Ort: Gävle
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef/förskollärare med kvalitetsuppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef/förskollärare med kvalitetsuppdrag

Förskolechef/förskollärare
Vårt företag, Förskola i Malma backe AB, söker en erfaren förskollärare som kommer att ha en kombinerad tjänst som förskollärare och förskolechef. Du behöver ej ha erfarenhet av tidigare förskolechefstjänster. Vi vill att Du har ett nära samarbete med styrelsen. Vi söker Dig som brinner för ditt yrke och har viljan att driva det pedagogiska arbetet framåt. Vi arbetar huvudsakligen i mindre grupper och barnen har stort inflytande över sin dag. För oss är arbetet med hälsa både för barn och vuxna viktigt. Att vara ute i naturen är en självklarhet! En rak och öppen kommunikation med både kollegor, barn och föräldrar är viktigt för oss. Du ställer upp med: - tydlighet i ledarskapet - idérikedom och kunskaper - stark vilja att arbeta efter förskolans uppdrag - engagemang och initiativförmåga - flexibilitet - pedagogiskt ansvar Vi erbjuder Dig: - pedagogisk lunch - friskvård - arbetskläder - 6 timmars planering och reflektionstid/vecka för förskollärare - bärbar arbetsdator Du kommer att ha stora möjligheter att påverka verksamheten. Goda datakunskaper inom Officepaketet är ett krav. Vid frågor angående tjänsten kontakta Maria Holmgren på tel: 0730-40 37 85.
Företag: Förskolan i Malma Backe
Ort: Uppsala
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Uppsala, Förskolechef/förskollärare Förskolan i Malma Backe
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/förskollärare
Förskolechef/förskollärare Vår förskolechef/förskollärare går mot nya utmaningar. Vårat föräldrakooperativ förskolan Tussilago söker därför en förskollärare som på ett självständigt och drivande sätt kan leda och fortsätta utveckla våran förskoleverksamhet. Med stöd av styrelsen kommer du vara förskolans pedagogiska chef och ledare för tre kollegor. Vi söker dig som är flexibel, drivande och har en god samarbetsförmåga. Då vi är ett föräldrakooperativ har vi ett nära samarbete med föräldrarna. Tjänsten innebär att du kommer jobba ca: 75% i barngrupp och ca: 25% som förskolechef med administrativa uppgifter.
Företag: Tussilago förskola
Ort: Tranemo
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Tranemo, Förskolechef/förskollärare Tussilago förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/förskollärare till förskolan Les Mé
Förskolan Les Mélodies är ett föräldrakooperativ som har funnits på Östermalm sedan ett 20-tal år. Ända sedan starten har förskolan haft en nära relation till det franska språket. Våra ljusa lokaler är belägna mellan Karlaplan och nationalstadsparken Djurgården. Detta innebär att vi har gångavstånd till bibliotek, museer och parker. Förskolan har även en egen gård med gott om lekutrymme. Les Mélodies tar emot 26 barn i åldrarna 1-6 år. Barnen är uppdelade i två grupper: les flûtes och les tambours. Vi är en språkinriktad förskola som vill väcka barnens nyfikenhet kring det franska språket och den franska kulturen. Vi brinner alla för våra barn och deras utveckling. Arbetsglädje, delaktighet, respekt och engagemang präglar vårt arbete. Les Mélodies är en förskola som premierar små barngrupper med ordentlig personaltäthet. Vårt arbetslag består av sex pedagoger. Inom förskolan finns fransktalande och svensktalande personal och all kommunikation mellan såväl barn som vuxna och föräldrar sker på båda språken. Les Mélodies söker nu en förskollärare med förskolechefsbefattning. Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som är väl förtrogen med den reviderade läroplanen för förskolan. Du är ansvarstagande, positiv, kommunikativ och har god samarbetsförmåga. Befattningen förskolechef inbegriper att ha det övergripande ansvaret för förskolan och vara den som driver utvecklingen av den pedagogiska verksamheten genom idérikedom och nytänkande och samtidigt vägleder personalen. Du arbetar även i barngruppen som avdelningsansvarig. I tjänsten ingår personalansvar och administrativa uppgifter. Det är inte ett krav att du pratar franska men vi ser gärna att du har ett intresse för det franska språket. Ett par års arbetslivserfarenhet är meriterande. Vi erbjuder goda arbetsvillkor så som flexibla arbetstider, sex veckors semester och planeringstid. Tjänsten är 100 %. Vi erbjuder en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning. Fast lön enligt överenskommelse. Tillträde snarast. Välkommen med din ansökan! Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi undanbeder oss all form av annonshjälp. För mer information om vår förskola se gärna vår hemsida: www.lesmelodies.se För ytterligare information om tjänsten: Sophie Fyrk 070-447 16 08 Välkommen att skicka din ansökan till crechelesmelodies@gmail.com. Ange referens: Förskollärare/förskolechef Les Mélodies
Företag: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LES MÉLODIES EK FÖR
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare till förskolan Les Mé jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare till förskolan Les Mé

Förskolechef/Förskollärare
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 15 förskolor i Norge. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten ULNA AB startade sin verksamhet på Hageby Allés förskola 1 augusti 2011. Vår vision är att erbjuda en bättre och mer flexibel vardag för både barn och föräldrar. Vi erbjuder barnen utveckling på våra "lekplatser". Hageby Allés förskola är en avdelningsförskola där vi arbetar i två team. Vi har ljusa och trevliga lokaler som vi har inrett med nya möbler, gården är trevlig och lätt att överblicka. Vi har också nära till natur och skog. Vi arbetar utifrån förskolans läroplan (Lpfö98), och vi lägger grunden för ett livslångt lärande. Vi arbetar också reggio emilia inspirerat. Vi söker nu dig som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten vidare. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Meriterande är om du också har några års erfarenhet som förskolechef. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad: 70% fördelat på förskolechef 40% och förskollärare 30%. Tillträde: 2014-01-08 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av rekryterings- och annonstjänster undabedes!
Företag: Ulna
Ort: Huddinge
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Huddinge, Förskolechef/Förskollärare Ulna
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Vik Bitr förskolechef/Förskollärare/Adm assistent
Fliseryds skola ligger naturskönt på landsbygden och är en F-6 skola med ca 80 elever. Vi arbetar aktivt ihop med elever och föräldrar för att skapa trygghet och studiero. Vi strävar efter att varje elev ska få utvecklas, känna växande glädje och uppleva den tillfredsställelse som det ger att upptäcka och lära sig nya kunskaper. På skolan finns också fritidshemmet Villan. Fliseryds förskola har drygt 50 placerade barn. ARBETSUPPGIFTER Förekommande arbetsuppgifter för tjänsten som bitr förskolechef vid Fliseryds förskola. Arbete i barngrupp på förskolan som förskollärare. Administrativa arbetsuppgifter för samtliga verksamheter som bl a innebebär faktura- och lönehantering, elevregister mm. KVALIFIKATIONER Legitimerad förskollärare med förmåga att bygga förtroendefulla relationer med barn/föräldrar/medarbetare. Du ska vara en tydlig pedagogisk ledare med ansvar för personal och ekonomi. Det är meriterande om du har kunskaper i dataprogrammen IST, Infomentor och Heroma. Tjänsten kräver att du är ordningssam och har förmågan att kunna ha många bollar i luften samtidigt.
Företag: Mönsterås kommun, Fliseryds skola
Ort: Mönsterås
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Bitr förskolechef/Förskollärare/Adm assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Bitr förskolechef/Förskollärare/Adm assistent

Förskolechef/Förskollärare
IKM, Institutet för kritisk mediaforskning är en ideell organisation från 1974 som startat upp många projekt inom lärande, kultur och medier. Vårt nya projekt CICADA är en ny, modern förskola och vi planerar att starta upp verksamheten omgående. Vi söker inte bara dig som vill jobba som ledare och lärare hos oss, utan också dig som tycker att det skulle vara spännande att hjälpa oss att starta igång förskolan och vara delaktig i att förverkliga vår vision. Målet är en förskola i tiden, kreativ utifrån barnets egna intressen, med en väl fungerande gemenskap i en trygg och berikande miljö. CICADA står för Creativity, Imagination, Communication, Arts, Democracy, Anti-racism. Vi söker nu en Förskolechef/Förskollärare Arbetsuppgifter: Du ansvarar för planering av förskolans pedagogiska verksamhet och ansvarar för att målen i styrdokumenten uppfylls. Tillsammans med andra lärare ansvarar du för barnen och deras verksamhet. Du uppmuntrar och utmanar barnen till aktivitet, lärande och ansvarstagande. Tjänsten är tillsvidare uppdelad till 50% förskolechef och 50% förskolelärare, men kan eventuellt komma att ändras till 100% förskolechef. Kvalifikationer: Förskollärarexamen alternativt lärarexamen med behörighet att undervisa i förskola är obligatorisk. Rektorsutbildning eller utbildning som kan jämställas med denna är önskvärd. Minst ett par års erfarenhet av arbete i förskolor är önskvärt. Specialutbildning i ex. vis Montessori eller Reggio Emilia uppskattas. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum, skicka in din ansökan så snabbt som möjligt. OBS: Frågor och övriga upplysningar, var god använd i första hand e-post. Vi undanber oss alla samtal från säljare som erbjuder annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: INSTITUTET FÖR KRITISK MEDIAFORSKNING, IKM
Ort: Uppsala
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Uppsala, Förskolechef/Förskollärare INSTITUTET FÖR KRITISK MEDIAFORSKNING, IKM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Förskolechef/förskollärare Förskolan Valen
Förskolechef med tjänstgöring i den pedagogiska verksamheten Föräldrakooperativet Förskolan Valen söker nu en driven förskollärare med tjänstgöring i den pedagogiska verksamheten. Vi har 16 barn i åldrarna 1-5 år och en personalgrupp fördelad på 3 heltidstjänster, två förskollärare och en barnskötare. Vi lägger stor vikt vid utevistelse och arbetar aktivt med leken som en metod för att uppnå målen i Läroplan för förskolan Lpfö 98 (Reviderad 2010). Valen är en medveten, levande och mysig förskola där pedagogerna sköter den pedagogiska verksamheten och föräldrarna stöttar och sköter förvaltningen. Valen strävar efter att vara en förskola med en trygg och stimulerande miljö för både barn och vuxna och du kommer att ingå i en ambitiös och målinriktad personalgrupp som sätter barnen i centrum. Arbetsuppgifter Som förskolechef har du det övergripande ansvaret för verksamheten. Du är verksamhetens pedagogiska ledare och chef för dina medarbetare. Du fattar beslut kring den inre organisationen i enlighet med skollagen och du ansvarar för att kvalitetsarbete genomförs, för att på ett systematiskt sätt planera, följa upp och utveckla verksamheten. I dialog med dina medarbetare formulerar du verksamhetens mål. Som förskollärare ansvarar du för varje barns utveckling och lärande och i detta ingår att ständigt utveckla verksamheten så att den tillgodoser de specifika behov som barngruppen uppvisar. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för verksamhetens pedagogiska innehåll, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering i enlighet med förskolans verksamhetsplan. Kvalifikationer Det är meriterande om du har arbetat som förskolechef och/eller har genomgått någon typ av förskolechefsutbildning. Du har förmåga att leda, driva och utveckla verksamheten utifrån gällande styrdokument i samarbete med arbetslaget. Du har förskollärarlegitimation eller behörighetsgivande examen med några års erfarenhet av att arbeta som förskollärare. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten och hur din yrkeserfarenhet ser ut. Vi erbjuder dig: - Ett utvecklande och spännande arbete i samarbete med en engagerad och driven personalgrupp, i en positiv miljö och i ett väletablerat föräldrakooperativ med engagerade föräldrar. - Stort inflytande över din egen arbetssituation. - En liten och härlig barngrupp. - Vid behov kan förskolechefsutbildning erbjudas. - Kompetensutveckling. - Fria pedagogiska måltider. - Friskvårdsbidrag. - Arbetskläder för utomhusaktiviteterna. - Tillgång till ett välfungerande och fräscht gym. För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2013: 852.
Företag: Föräldrakooperativet förskolan Valen
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare Förskolan Valen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare Förskolan Valen

Förskolechef/förskollärare sökes
Administrativ del av tjänst 15 %, del i barngrupp 85 %. UTBYTINGEN Föräldrakooperativet Utbytingen i Göteborg är en liten förskola med en avdelning bestående av 18 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi ligger i stadsdelen Utby med det bästa läget vid Utbybergets fot, granne med skogen och Fjällbo ängar. Vi vistas gärna i naturen då det är både en spännande, rogivande och lärande miljö. Vi delar hus och utegård med en annan kooperativ förskola. Kommunikationerna är goda både för resande med kollektivtrafik och med bil. Vi har fyra personal anställda, varav en förskolechef, en förskollärare, samt två barnskötare. Föräldrar tar aktiv del i förskolans vardag genom 1,5 insatsdagar i veckan då de går in i barngruppen och stöder personalen. ARBETSUPPGIFTER Som förskolechef ska du leda det dagliga arbetet på Utbytingen. Du ansvarar, i samråd med den övriga personalen, att verksamheten uppfyller Läroplanens nationella mål, vilket innefattar innehåll, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering. Du ska också ansvara för att utveckla den pedagogiska verksamheten. I din roll ingår också att utveckla och stötta personalen i deras uppdrag, samt att vara en aktiv länk mellan kommun, medarbetare och föräldrakooperativets styrelse och medlemmar. KVALIFIKATIONER Du bör vara utbildad förskollärare. Erfarenhet av arbete i kooperativ förskola är en fördel. Utbildning samt tidigare erfarenhet som förskolechef är en merit. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla och forma verksamheten på Utbytingen tillsammans med kollegor, barn och föräldrar. Du är strukturerad och arbetar med god framförhållning. Som person är du lyhörd och nyfiken, i ditt arbete kreativ och nytänkande. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi vill att du får en bra plats i vårt lag. Läs gärna mer om oss på www.utbytingen.se.
Företag: Föräldrakooperativet Utbytingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare sökes

Förskolechef/förskollärare sökes
Administrativ del av tjänst 15 %, del i barngrupp 85 %. UTBYTINGEN Föräldrakooperativet Utbytingen i Göteborg är en liten förskola med en avdelning bestående av 18 barn i åldrarna 1,5 - 6 år. Vi ligger i stadsdelen Utby med det bästa läget vid Utbybergets fot, granne med skogen och Fjällbo ängar. Vi vistas gärna i naturen då det är både en spännande, rogivande och lärande miljö. Vi delar hus och utegård med en annan kooperativ förskola. Kommunikationerna är goda både för resande med kollektivtrafik och med bil. Vi har fyra personal anställda, varav en förskolechef, en förskollärare, samt två barnskötare. Föräldrar tar aktiv del i förskolans vardag genom 1,5 insatsdagar i veckan då de går in i barngruppen och stöder personalen. ARBETSUPPGIFTER Som förskolechef ska du leda det dagliga arbetet på Utbytingen. Du ansvarar, i samråd med den övriga personalen, att verksamheten uppfyller Läroplanens nationella mål, vilket innefattar innehåll, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering. Du ska också ansvara för att utveckla den pedagogiska verksamheten. I din roll ingår också att utveckla och stötta personalen i deras uppdrag, samt att vara en aktiv länk mellan kommun, medarbetare och föräldrakooperativets styrelse och medlemmar. KVALIFIKATIONER Du bör vara utbildad förskollärare. Erfarenhet av arbete i kooperativ förskola är en fördel. Utbildning samt tidigare erfarenhet som förskolechef är en merit. Vi söker dig som är intresserad av att utveckla och forma verksamheten på Utbytingen tillsammans med kollegor, barn och föräldrar. Du är strukturerad och arbetar med god framförhållning. Som person är du lyhörd och nyfiken, i ditt arbete kreativ och nytänkande. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, medarbetare och föräldrar. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper eftersom vi vill att du får en bra plats i vårt lag. Läs gärna mer om oss på www.utbytingen.se.
Företag: Föräldrakooperativet Utbytingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare sökes

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskolechef/förskollärare
I natursköna Åled, drygt 1 mil från Halmstad ligger Föräldrakooperativet Sandrosen. Åled är en växande ort där det föds många barn. Sandrosen har idag funnits i 25 år och är en av tre förskolor på orten. Här finns en matbutik, goda bussförbindelser och en ny fin skola. På Sandrosen sprudlar det av liv och kreativitet. Genom lek och inspirerade material får barnen utlopp för sina fantasier och intressen. Här upplever man det positiva av ett nära samarbete mellan föräldrar och personal Vi arbetar för att ge barnens lek de bästa villkoren och för att utveckla sin glädje och humor. Att leka utvecklar även färdigheter och social kompetens vilket stärker självförtroendet. Dokumentation i portfolie kring barnen sker löpande. Nu söker vi dig som vill bli en del av en utvecklande och levande verksamhet för såväl personal som barn. Föräldrakooperativet Sandrosen söker: Förskolechef/förskollärare Som förskolechef ansvarar du över den pedagogiska verksamheten. Vi söker en förskolechef som är en del i arbetslaget och kan arbeta på uppdrag av föreningen och föräldrarna. Vi söker en handlingskraftig person som driver verksamheten framåt och känner sig trygg i sin roll. Du behöver vara en god kollega och bekväm i din chefsroll. Du är kreativ och fantasifull och har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du arbetar 32h/v i barngruppen och har 8h/v administrativ tid. Här har du möjlighet att påverka arbetsplatsen och utvecklas som person. Vi kräver att du har förskolelärarexamen och vi begär utdrag ur polisregistret. Tjänsten önskas tillsättas 2014-08-01 och kommer att börja med en provanställning på 6 månader.
Företag: SANDROSENS FÖRÄLDRAKOOPERATIV
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-03
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Halmstad, Förskolechef/förskollärare SANDROSENS FÖRÄLDRAKOOPERATIV
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/Förskollärare till Täby
ULNA AB bedriver fristående förskolor. Vi har i dagsläget 12 förskolor i Sverige, 16 förskolor i Norge och en i Tyskland. ULNA står för: En förskola för Utveckling, Lek, Närhet och Ansvar! Om verksamheten Tranans förskola är en nybyggd förskola som startade sin verksamhet den 31 augusti 2009. Vi ligger i ett trevligt villaområde i Näsbypark med allmänna lekplatser och fina naturområden i närmiljön. Vår utegård är utrustad med motoriskt inspirerande, utmanande lekredskap och uppbyggda små uterum för olika lekar. Lokalerna är ljusa och fräscha och byggda efter ett öppet synsätt där vi inte arbetar i vanliga traditionella avdelningar. Nu söker vi en förskolechef/förskollärare som har förmåga och vilja att driva och utveckla verksamheten. Kvalifikationer Du skall ha förskollärarutbildning och flerårig erfarenhet som förskollärare. Du skall ha minst tre års erfarenhet som förskolechef. Avslutad rektorsutbildning är meriterande. Du är väl insatt i Lpfö98. Personliga egenskaper Du har visioner och vilja att driva utvecklingsarbetet av förskolan. Du har ett positivt, professionellt och flexibelt förhållningssätt. Du är en förebildlig och trygg ledare som kan motivera medarbetare i det vardagliga arbetet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare efter 6 månaders provanställning. Tjänstgöringsgrad:75 - 100% (varav 40% chefstjänst) enligt önskemål och överenskommelse. Tillträde: 20130901 eller enligt överenskommelse KFO kollektivavtal tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan. Elektroniskt ansökningsförfarande I den här rekryteringen samarbetar Ulna med rekryteringsföretaget ProTalent. När du söker tjänsten använder du ett elektroniskt ansökningsformulär. Detta för att få en mer effektiv, snabbare och säkrare hantering av Din ansökan. För att komma till direkt till ansökningsformuläret klicka på Skicka ansökan. Har du frågor angående ansökningsförfarandet, kontakta Carina Gunnarsson eller Roger Rönnerhag på ProTalent. Telefon 0520-499060. Vi behandlar ansökningarna löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan snarast. OBS! Säljare av annons- och rekryteringstjänster undanbedes!
Företag: Ulna
Ort: Täby
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare till Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare till Täby

Förskolechef/förskollärare
Mårdens förskola söker ny förskolechef/förskollärare. Mårdens förskola ligger i Söderhamn i nära anslutning till dess vackra skärgård. Förskolan är en av kommunens äldsta friskolor och drivs sedan 22 år av Norrtullkyrkan i Söderhamn. Vi har för närvarande 36 barn på två avdelningar. På Mårdens förskola vill vi att barnens dagar ska genomsyras av kärlek, respekt, utveckling, glädje och lek. Viktigt är också att varje barn blir bekräftat och får möjlighet att upptäcka omvärlden tillsammans med oss pedagoger. Vi söker : En förskollärare som vill vara med och utforma och utveckla verksamheten. Har vana som ledare, vill vara en förebild för sina medarbetare och kunna fatta beslut och driva förskolans mål och idéer framåt. För att trivas tror vi också att du bör dela våra kristna värderingar, då de ligger som grund för förskolans verksamhet. Vi erbjuder : - Trivsamma lokaler och stort utbud i närmiljön. - En plats att trivas på med låg personalomsättning. - Trevliga kollegor i en kreativ miljö. - Stor delaktighet till inflytande och närhet till besluten. Ansökningar behandlas löpande, dock senast 8 aug.
Företag: Mårdens Förskola
Ort: Söderhamn
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Söderhamn, Förskolechef/förskollärare Mårdens Förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/förskollärare 100%
Förskolan Änglagården består av en avdelning i området; Råtorp, Karlstad med närhet till härlig natur- och skogsområden. Vi är del av Karlstads Pastorat, arbetar utifrån en kristen profil, har ett samarbete med pastoratets övriga medarbetare och verksamhet. ? ett pedagogiskt arbetssätt, förankrat i en djupt humanistisk livshållning som bygger på en stark tro på människans möjligheter, en djup respekt för barnet samt en övertygelse om att alla barn föds rika och intelligenta, med en stark inneboende drivkraft att utforska världen. Förskolan Änglagården arbetar utifrån Reggio Emilia - ett projektinriktat arbetssätt som kräver nyfiken, lyssnande och medforskande förskolepersonal där barnens frågor och intressen är utgångspunkten. Ett projektinriktat arbetssätt med ett demokratiskt förhållningssätt där delaktighet, förhandling, ömsesidig respekt, glädje och meningsfullhet är bärande värden. Vi ser den pedagogiska miljön som en förutsättning för ett undersökande och utforskande arbetssätt. Den pedagogiska miljön utmanar, inspirerar och stödjer barnen i deras utforskande, i både större och mindre grupper. Pedagogiskt dokumentationsarbete är verktyget som informerar och synliggör barnens och förskolepersonalens arbete och ligger till grund för hur vi utformar och utvecklar verksamheten. Arbetsuppgifter Du ska kunna inspirera till arbetsglädje och med en positiv inställning bidra till att barn, föräldrar och personal känner sig delaktiga i arbetet med att förverkliga förskolans mål och uppdrag med enlighet med den reviderade läroplanen. I uppdraget ingår samverkan med Svenska kyrkan, och Du ska hantera administrativa arbetsuppgifter så som arbetsmiljö, personal-, ekonomiansvar, barnplaceringar, och barn i behov av särskilt stöd samt dokumentera det pedagogiska arbetet enligt skollag och läroplan. Du får chans att vara med och påverka och utveckla förskolan tillsammans med pedagogerna. Du kommer att vara en viss tid i barngrupp. Din kompetensprofil Vi söker dig som har rektorsutbildning, förskollärarutbildning eller annan för tjänsten relevant utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Som förskolechef/ förskollärare leder, organiserar och samordnar du det pedagogiska arbetet och har ansvaret för att förskolan vidareutvecklas. Kvalifikationer ? Rektorsutbildning, förskollärarutbildning eller motsvarande. ? Är medlem i Svenska kyrkan och önskar arbeta enligt kyrkans uppdrag. ? Ha förmåga att kunna kommunicera, samordna, leda och utveckla en verksamhet med kvalité och barnens bästa i fokus. ? Kunna reflektera och analysera det som händer och utifrån det agera självständigt, men när så krävs samarbeta med huvudman för Karlstad Pastorat. ? Väl insatt i Reggio Emilias filosofi; barnsyn, kunskapssyn och förhållningssätt. ? Goda kunskaper kring pedagogisk dokumentation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Karlstads pastorat
Ort: Karlstad
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare 100%

Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola
Sörgårdens Förskola är ett föräldrakooperativ, anno 1996, beläget naturskönt med stor gård och tillgång till barnvänlig skog. Vi har barn från 1-5år och fritidsbarn på eftermiddagarna som våra kvalificerade förskollärare och barnskötare tar väl hand om. Vi lägger stor vikt på utbildad personal till våra barn och som föräldrar strävar vi efter att ge goda förutsättningar till verksamheten. Du som förskolechef kommer att arbeta dels som chef och dels i barngrupp. Arbetet som förskolechef innebär att du ska leda och organisera det pedagogiska arbetet inom förskolan. Som förskolechef är du ansvarig för att läroplan och riktlinjer följs och för att verksamheten planeras, utvecklas och utvärderas efter uppsatta mål. I uppgiften ingår också att tydliggöra målen för verksamheten i dialog med medarbetarna. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta arbetsledning, ekonomiansvar, personalansvar och resultatuppföljning samt arbete med att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du kommer att vara förskolans kontaktperson utåt till kommun etc. Du som söker ska vara utbildad förskollärare, gärna med tidigare erfarenheter inom yrket och chefsrollen. Även erfarenhet av fritidsbarn är meriterande. Kommunikationen till barn, föräldrar och personal är viktig för oss samt att skapa goda relationer. Du ska vara öppen och framåtsträvande, kunna lyssna och samarbeta och engagera/uppmuntra barnen i deras lek. Kunna vara självgående och ha ett ansvarsfullt och positivt tänkande. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kooperativet är anslutet till arbetsgivarorganisationen KFO och omfattas av branschens kollektivavtal. Sörgården erbjuder friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Företag: Sörgårdens Förskola & Fritidshem
Ort: Köping
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola

FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE
Solrosen är det lilla, familjära föräldrakooperativet i natursköna Saltviksskogen, endast ett stenkast från havet och grundat 1999. Förskolan har cirka 30 barn delat på 3 avdelningar med 2 förskollärartjänster, tre barnskötare samt en kock utöver förskolechefen. Förskolan bygger på gemenskap och miljömedvetenhet som genomsyrar hela verksamheten. Solrosen har en uteprofil och barnen tillsammans med personalen tillbringar större delen av dagen utomhus. Verksamheten drivs som ett föräldrakooperativ, där styrelsen är arbetsgivare och består av föräldrar, vilket gör att ett nära samarbete mellan personal, föräldrar och förskolechefen är en naturlig del av verksamheten.Detta gör att förskolechefen, tillsammanns med personalgruppen, har unika möjligheter att utveckla verksamheten och forma den efter barnens behov och intresse. På Solrosen utvecklas trygga, nyfikna barn som visar omtanke om varandra och vår miljö. Arbetsuppgifter Som förskolechef på Solrosens förskola leder du verksamheten genom att ansvara för att planera, genomföra, utveckla samt dokumentera det pedagogiska arbetet enligt gällande skollag och läroplan. Förskolechefen ansvarar för att verksamhetens resultat följs upp och säkerställs. Tjänsten är delad, vilket innebär att en del av arbetsdagen är att arbeta i barngruppen medan resterande del av dagen består av administrativa sysslor kopplade till förskolechefsrollen. Som förskolechef är du länken mellan styrelsen och personalen. Även om du en del av arbetsdagen är placerad i barngruppen är du hela tiden chef över verksamheten. Som förskolechef ansvarar du för arbetsmiljöfrågor, personalfrågor samt att driva personalgruppen framåt genom att skapa en tydlig vi-känsla. Beskrivning av kvalifikationer: Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning och brinner för lednings- och personalfrågor samtidigt som du vill arbeta nära barngruppen tillsammans med personalgruppen och engagerade föräldrar. Det är meriterande om du tidigare varit förskolechef och har erfarenhet av att arbeta i ett föräldrakooperativ. Vi lägger stor vikt vid att du som person har ett intresse av ledningsfrågor och tycker arbetsledning är roligt, utmanande och spännande. Du måste kunna fatta svåra och ibland obekväma beslut samt uttrycka din mening klart genom en god kommunikativ förmåga. Personalens kompetens ska du som ledare kunna ta tillvara på, samt inspirera, motivera och göra dem delaktiga i förskolans vidarutveckling. Detta bygger på att du har en god samarbetsförmåga och du är säker i din yrkesroll. Din kreativitet och äventyrslust smittar av sig på personalgruppen vilket skapar ett engagemang samtidigt som ditt strukturerade arbetssätt driver vår förskola framåt. Du är en trygg och stabil ledare som kan vara närvarande i den dagliga verksamheten samtidigt som du har förmågan att blicka framåt. Eftersom vi är en liten verksamhet lägger vi stor vikt vid personlig lämplighet. Anställningsformen är tillsvidare med 6 månaders provanställning
Företag: Solrosens förskola
Ort: Kävlinge
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE Kävlinge, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE Solrosens förskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE

Förskolechef/Förskollärare
Som förskolechef kommer du ansvara för den pedagogiska verksamheten och personalgruppen. Arbetet innebär även arbete i barngruppen och kontakter med föräldrar. En viktig del av arbetet är också att tillsammans med styrelsen ansvara för förskolans långsiktiga mål, ekonomi, rekrytering med mera. Du ansvarar också för delar av kontakter med kommunen och andra aktörer. Att arbeta som förskolechef på Sol och Dur innebär korta beslutsvägar, öppenhet för nya idéer och möjlighet att själv styra arbetet i nära samarbete med övriga arbetslaget och styrelsen. Om du är en glad och samarbetsvillig pedagog och ledare som vill arbeta i härligt arbetslag med tydliga pedagogiska mål så ska du söka till oss. Vi vill ge dig möjligheter att ständigt fortsätta utvecklas i rollen som chef och ledare samt har i övrigt attraktiva anställningsvillkorföräldrakooperativet deltar inte i den pedagogiska verksamheten eller dagliga sysslor.
Företag: Sol & Dur Ekonomisk Förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Stockholm, Förskolechef/Förskollärare Sol & Dur Ekonomisk Förening
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Förskolechef/förskollärare, tillsvidaretjänst 10
Busvisslan är Västerås äldsta föräldrakooperativ i en mysig hemmiljö som präglas av ett ekologiskt tänkande, där naturupplevelser i utomhus miljö är utgångspunkten. Vi eftersträvar att barnen ska få respekt för naturens rikedom och en förståelse för naturens kretslopp. Näringsrik och ekologisk kost är därför ett viktigt inslag i vår verksamhet. Vi söker en förskolechef till vår förskola, då vår nuvarande går vidare för att ta sig an andra uppdrag. Tillträde efter årsskiftet med ev. tidigare start. Tjänsten innebär både administrativa uppgifter likväl som medverkan i barngruppen med blandade åldrar. Förskolan har ca 22 barn och fyra pedagoger samt en kokerska. Vi har kollektivavtal.
Företag: Förskolan Busvisslan
Ort: Västerås
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare, tillsvidaretjänst 10 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare, tillsvidaretjänst 10

Förskolechef/Förskollärare 100%
Tillsammans med Östad församling är vi ett lagom lantligt pastorat i Lerums kommun, en halvtimma från Göteborg, med goda kommunikationer. Ca 7000 kyrkotillhöriga. Hemsida: www.svenskakyrkan.se/storalundby-ostad Vår förskola med två avdelningar och cirka 30 barn behöver en ny förskolechef då vår nuvarande avgår med pension vid årsskiftet. 25 % av tjänsten är idag ägnad åt chefskapet och resterande del åt pedagogiskt arbete med barnen. Förskolan har sina lokaler i församlingshemmet i Gråbo och är en integrerad del av församlingens verksamhet. Kännedom om och gärna förtrogenhet med församlingsliv är därför meriterande. Vi förväntar av dig att du - utöver uppdraget som engagerad pedagog också har ett stort intresse för att arbeta med ledarskap samt förskolans organisation och utveckling - ser den kristna värdegrunden som vår förskola vilar på som en verklig tillgång - har fallenhet för att växla mellan rollerna som arbetskamrat och arbetsledare Kvalifikationer - Förskolelärarexamen och erfarenhet från arbete i förskola Välkommen med dina frågor till Mattias Algotson, kyrkoherde, tfn. 0302-49 61 10 eller till Margareta Hansson, förskolechef, tfn 0302-496104. Din ansökan inklusive CV och löneanspråk skickar du till Stora Lundby församling, Lundbyvägen 12, 443 43 Gråbo, senast den 17 september. Tillträde i januari 2015. Kom gärna och hälsa på. Vi står för resekostnaden.
Företag: FÖRSAML.HEM PASTOREXP. KYRKA-KYRKOGÅRD STORA LUN
Ort: Lerum
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare 100%

Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola
Sörgårdens Förskola är ett föräldrakooperativ, anno 1996, beläget naturskönt med stor gård och tillgång till barnvänlig skog. Vi har barn från 1-5år och fritidsbarn på eftermiddagarna som våra kvalificerade förskollärare och barnskötare tar väl hand om. Vi lägger stor vikt på utbildad personal till våra barn och som föräldrar strävar vi efter att ge goda förutsättningar till verksamheten. Du som förskolechef kommer att arbeta dels som chef och dels i barngrupp. Arbetet som förskolechef innebär att du ska leda och organisera det pedagogiska arbetet inom förskolan. Som förskolechef är du ansvarig för att läroplan och riktlinjer följs och för att verksamheten planeras, utvecklas och utvärderas efter uppsatta mål. I uppgiften ingår också att tydliggöra målen för verksamheten i dialog med medarbetarna. Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta arbetsledning, ekonomiansvar, personalansvar och resultatuppföljning samt arbete med att utveckla den pedagogiska verksamheten. Du kommer att vara förskolans kontaktperson utåt till kommun etc. Du som söker ska vara utbildad förskollärare, gärna med tidigare erfarenheter inom yrket och chefsrollen. Även erfarenhet av fritidsbarn är meriterande. Kommunikationen till barn, föräldrar och personal är viktig för oss samt att skapa goda relationer. Du ska vara öppen och framåtsträvande, kunna lyssna och samarbeta och engagera/uppmuntra barnen i deras lek. Kunna vara självgående och ha ett ansvarsfullt och positivt tänkande. Vid rekryteringen kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Kooperativet är anslutet till arbetsgivarorganisationen KFO och omfattas av branschens kollektivavtal. Sörgården erbjuder friskvårdsbidrag och arbetskläder.
Företag: Sörgårdens Förskola & Fritidshem
Ort: Köping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare till Sörgårdens Förskola

Biträdande förskolechef/förskollärare, vikariat
Förskolan Ormen är en enskilt driven förskola som ligger i Hässelby Gård. Vi har i dagsläget tre avdelningar med totalt 37 barn. I vårt upptagningsområde bor familjer med många olika bakgrunder. Vi arbetar aktivt med att stärka barnens svenska språk. Vi arbetar samtidigt med att lyfta fram betydelsen av deras olika bakgrunder, modersmål och de olika kulturer de kommer ifrån. Nu är vår förskollärare/biträdande förskolechef gravid och kommer att vara föräldraledig från och med december. Vi söker därför en förskollärare som är intresserad av och brinner för att arbeta med dessa barn och familjer en del av arbetstiden och som under resten av tiden kan och vill axla det ansvar som biträdande förskolechefsrollen innebär. Det finns en tydlig arbetsbeskrivning av rollen. (Personalansvar, ansvar för schemaläggning och övergripande koll på kön är exempel på arbetsuppgifter som ingår i uppdraget.) Till hjälp finns även en förskolechef som har det övergripande ansvaret. Förskolechefen har ansvar för totalt tre förskolor. Ytterligare en i Hässelby och en på Södermalm. Hos oss får du: . Arbetskläder . Schemalagd planeringstid . Fri pedagogisk lunch . Nätverk med andra förskollärare från andra enheter . Digitala hjälpmedel i dokumentationsarbetet (ipad/läsplatta) Låter det intressant? Tveka inte att höra av dig med frågor till oss på Förskolan Ormen. Titta gärna in på vår hemsida och läs lite mer om oss: www.ormangen.se Endast sökande med förskollärarexamen/legitimation kommer att kallas till intervju. Välkommen med din ansökan!
Företag: Förskolan Ormängsgatan AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef/förskollärare, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef/förskollärare, vikariat

Vikarierande förskolechef/förskollärare
Vi är en förskola i Hille med ca 22 barn i åldrarna 1-5 år. Vi brinner för miljön och hållbar utveckling och lagar all mat från grunden med så mycket ekologiska och närproducerade produkter som möjligt. Vi arbetar inriktat mot detta även i verksamheten genom Grön flagg och detta är något som genomsyrar allt vi gör. Då vi är en liten förskola arbetar vi tätt tillsammans i arbetslaget och som medarbetare på Daggmasken har du stora möjligheter att påverka verksamheten, inköp och aktiviteter. Vi söker en vikarierande förskolechef/förskollärare för arbete i barngrupp med barn mellan 1-5 år. Nära samarbete med kollegor, föräldrar och barn. I arbetet ingår planering, utförande och utvärdering av verksamheten. Förskolechefen ska även ha ett övergripande ansvar över den pedagogiska verksamheten. Vi söker dig med en förskollärarexamen. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen för förskolan, kunna omsätta modern pedagogisk teori i praktiskt arbete, kunna arbeta både självständigt och i grupp, ha lätt för att kommunicera och samarbeta med barn, föräldrar och kollegor. Du ska dessutom kunna leda andra i det pedagogiska arbetet och vi ser med fördel att du som söker har tidigare ledarskapserfarenheter.
Företag: Personalkooperativet Varva-Daggmasken
Ort: Gävle
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande förskolechef/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande förskolechef/förskollärare

FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE MONTESSORI
Montessoriförskolan KAPRIFOLEN söker nu en Förskolechef/förskollärare Kvalifikationer/egenskaper Du skall vara utbildad Förskolechef/förskollärare (gärna med Montessoriutbildning). Du ska ha goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga och ett professionellt förhållningssätt gentemot barn, medarbetare och föräldrar. Du ska utifrån givna ramar kunna planera, utveckla och leda verksamheten på ett betryggande sätt. Rollen som förskolechef/förskollärare innebär både personal- och verksamhetsansvar, administration men också tid i barngrupp. Att kunna arbeta självständigt, ta egna initiativ och eget ansvar samtidigt som du även ska kunna fungera fint i en arbetsgrupp är en självklarhet. Du kommer att ingå i ett arbetslag med hög personaltäthet då det är viktigt för oss att personalen känner att de räcker till. Vi har naturstudier och idrott. Du ska ha kunskap i att planera en aktivitet men även att dokumentera och redovisa det arbete du gjort både som kollega och chef. Du har även ansvar för att skapa en god pedagogisk miljö och driva arbetet på förskolan efter de regler och ramar som finns i föreningens stadgar och enligt läroplanen. Du är en person som utstrålar trygghet och har förmåga att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna. Du bör ha god datorvana. Vi ser också att du är intresserad av naturen och trivs med att vara ute. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, eller är nyfiken på, kooperativ förskoleverksamhet med föräldrasamverkan. Du ska självklart ha ett genuint intresse av att hjälpa barnen framåt i livet. Visst kvällsarbete ingår i tjänsten ex. Personalmöten, föräldramöten och styrelsemöten. KAPRIFOLEN Vi är ett föräldrakooperativ med stabil ekonomi och hög personaltäthet som haft vår verksamhet i 30år. Förskolan består av en barngrupp på ca 24 barn i åldrarna 1-5 år. Barnen är indelade i två grupper Blomman med barn i åldrarna 3-5år och Fröet med barn i åldrarna1-3år. Vår vision är att skapa en förskola där barn, föräldrar och personal trivs, känner trygghet och gemenskap, och där barnens inlärning och utveckling stimuleras på bästa sätt utifrån varje barns förutsättningar och behov enligt Montessoripedagogiken. Hos oss arbetar personalen i nära samarbete med engagerade föräldrar. Vi är medlemmar i FSO och vi använder oss av Pluttra. Vi har en stor utegård med gungor och gräsmatta. Vi har nära till skogen och havet, samt Göteborgs stads kulturella utbud. Är du nyfiken på att bli en av oss och vidareutveckla både dig själv och den pedagogiska verksamheten du är en del av? Då är det dig vi vill jobba tillsammans med! Tillträde: 7 Januari 2015 eller efter överenskommelse. Övriga villkor: Fast anställning heltid/deltid Fast lön, Månads lön, enligt överenskommelse Förmån: Fortbildning Fria måltider Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid provanställning 6 mån med möjlighet till fast anställning Lön Fast lön Enligt överenskommelse Kontaktperson Johanna Ahlström/Förskolechef
Företag: MONTESSORIFÖRENINGEN KAPRIFOLEN
Ort: Göteborg
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE MONTESSORI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE MONTESSORI

Förskolechef/förskollärare
Förskolan Röhran söker en ledare med värme, engagemang och ett brinnande intresse för barn och omsorgsfrågor. Vi tror att du som förskolechef är positiv, lyhörd och tydlig både emot föräldrar, barn och personal. Du har förmåga att förmedla arbetsglädje och tycker det är roligt att leda människor. Ibland kommer du att vara en del i arbetslaget men även växla upp när det behövs tydligt ledarskap. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som förskolechef kommer du att arbeta både med ledarskap, administration och i barngrupp. Du kommer att ha ett stort inflytande och roll i att utveckla förskolans pedagogik och kvalitetsarbete. I befattningen arbetsuppgifter såsom: Övergripande ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för Röhran enligt Läroplan, budget och andra styrdokument. Se till att arbetsuppgifter blir verkställda på ett effektivt sätt utifrån gällande mål och riktlinjer. Personalansvar (coaching, arbetsmiljöarbete, följa regler för förskoleverksamhet) Vara länken mellan föräldrar och personal bland annat genom att sitta med i styrelsen Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad legitimerad förskollärare eller snarlik pedagogisk högskoleutbildning. Dokumenterad flerårig erfarenhet av arbete i förskola. Erfarenhet av organisations- och administrativa uppgifter Insikt i att arbeta systematiskt med kvalitetfrågor Mycket goda kunskaper i svenska Vana att jobba i word, excel m.m. Det är inget krav att du skall ha varit förskolechef innan men kan visa att du tagit ansvar och har drivit en eller flera pedagogiska som administrativa frågor. Personliga egenskaper: Genuint intresse för människor och trivs med breda ansvarsområden och många kontaktytor. Noggrann, självgående och stresstålig och har en stark känsla för hur du bör prioritera dina arbetsuppgifter. Starkt driv och förmåga att lyssna in, skapa motivation och engagemang. Du är en god ledare med förmågan att hålla ihop och driva såväl projekt/teman som enskilda aktiviteter. Verksamhetsbeskrivning: Föräldrakooperativet Röhran är en väl fungerande förskola belägen vid St Eriksplan i Stockholm. Röhran är ett föräldrakooperativ med hjärtat på rätta stället och med en varm, tillåtande atmosfär. Här arbetar 10 personer med ca 40 barn. Vi är en arbetsplatsanknuten förskola, vilket innebär att anställda på revisionbyrån PwC har förtur för sina barn.
Företag: Föräldrakooperativet Röhran ek.för
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Stockholm, Förskolechef/förskollärare Föräldrakooperativet Röhran ek.för
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/förskollärare
Vår förskola Mäster Karl i Hässelby söker en förskolechef/förskollärare som på ett självständigt och drivande sätt kan fortsätta utveckla förskoleverksamhet i intention med läroplanens mål. Som förskolechef kommer du att arbeta både med ledarskap, administration och i barngrupp. Vi söker dig som är flexibel, drivande och har en god samarbetsförmåga. Du kommer att vara en del i arbetslaget men även växla upp när det behövs tydligt ledarskap. Du kommer att delta i regelbundna pedagogiska möten samt fungera som motor i ditt arbetslag för att ständigt driva det pedagogiska arbetet framåt på förskolan. Vi är en liten förskola med tillstånd för 24 barn och har vi ett nära samarbete med föräldrarna. Förskolan ligger i ett lugnt område nära Smedhagsskolan i Hässelby. Tjänsten innebär att du kommer jobba ca: 75% i barngrupp och ca: 25% som biträdande förskolechef med administrativa uppgifter. Tjänsten är på heltid men möjlighet finns till arbete på deltid efter överenskommelse med start i januari-februari. Vi förutsätter att du har förskollärarlegitimation Hör gärna av dig så berättar vi mer.
Företag: EXCOLERE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Stockholm, Förskolechef/förskollärare EXCOLERE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/Förskollärare Trainee
Förskolan Kulskolan KULpEDAGOGIK AB VÄXER Söker: Förskollärare som efter sin trainee år arbeta som både förskollärare samt förskolechef. Under sitt Trainee år kommer verksamhetschefen/grundare samt ägare Madelene Gavazzeni utbilda. Inriktning: För att nå målen i LpFö använder Kulskolan KULpEDAGOGIK vilket innebär bl a - H.Gardner de Multipla intelligensrna - DjurPedagogik -Coachande Kommunikation genom metoden NLP - D.Stern Det Kompetenta barnet - Yoga varje dag - Vildmarksgrupp - Experiment - Uteverksamhet varje dag oavsett årstid samt väder. Läs vidare på hemsidan www kulskolan.se Frågor besvaras av Madelene Gavazzeni verksamhetschef/ägare/grundare 0730 7171 15 Viktigt att Du som söker Vågar gå utanför det vanliga, har lätt för att Tänka Nytt.
Företag: Kulpedagogik Värmdö AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 12-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare Trainee jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare Trainee

Förskolechef/förskollärare
Förskolan Röhran söker en ledare med värme, engagemang och ett brinnande intresse för barn och omsorgsfrågor. Vi tror att du som förskolechef är positiv, lyhörd och tydlig både emot föräldrar, barn och personal. Du har förmåga att förmedla arbetsglädje och tycker det är roligt att leda människor. Ibland kommer du att vara en del i arbetslaget men även växla upp när det behövs tydligt ledarskap. Beskrivning av arbetsuppgifter: Som förskolechef kommer du att arbeta både med ledarskap, administration och i barngrupp. Du kommer att ha ett stort inflytande och roll i att utveckla förskolans pedagogik och kvalitetsarbete. I befattningen arbetsuppgifter såsom: Övergripande ansvar för de målsättningar, strategier och riktlinjer som gäller för Röhran enligt Läroplan, budget och andra styrdokument. Se till att arbetsuppgifter blir verkställda på ett effektivt sätt utifrån gällande mål och riktlinjer. Personalansvar (coaching, arbetsmiljöarbete, följa regler för förskoleverksamhet) Vara länken mellan föräldrar och personal bland annat genom att sitta med i styrelsen Beskrivning av kvalifikationer: Utbildad legitimerad förskollärare eller snarlik pedagogisk högskoleutbildning. Dokumenterad flerårig erfarenhet av arbete i förskola. Erfarenhet av organisations- och administrativa uppgifter Insikt i att arbeta systematiskt med kvalitetsfrågor Mycket goda kunskaper i svenska Vana att jobba i word, excel m.m. Det är inget krav att du skall ha varit förskolechef innan men kan visa att du tagit ansvar och har drivit en eller flera pedagogiska som administrativa frågor. Personliga egenskaper: Genuint intresse för människor och trivs med breda ansvarsområden och många kontaktytor. Noggrann, självgående och stresstålig och har en stark känsla för hur du bör prioritera dina arbetsuppgifter. Starkt driv och förmåga att lyssna in, skapa motivation och engagemang. Du är en god ledare med förmågan att hålla ihop och driva såväl projekt/teman som enskilda aktiviteter. Verksamhetsbeskrivning: Föräldrakooperativet Röhran är en väl fungerande förskola belägen vid St Eriksplan i Stockholm. Röhran är ett föräldrakooperativ med hjärtat på rätta stället och med en varm, tillåtande atmosfär. Här arbetar 10 personer med ca 40 barn. Vi är en arbetsplatsanknuten förskola, vilket innebär att anställda på revisionbyrån PwC har förtur för sina barn.
Företag: Föräldrakooperativet Röhran ek.för
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Stockholm, Förskolechef/förskollärare Föräldrakooperativet Röhran ek.för
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE
För kunds räkning, söker vi till ett föräldrakooperativ i Göteborgsområdet, en Förskolechef/förskollärare. Du skall arbeta 20% som förskolechef med ansvar för administrativt arbete och 80% som förskollärare i barngrupp. Du måste ha relevant högskoleutbildning och det är meriterande om du har någon slags vidareutbildning i ledarskap. Du bör vara initiativrik och har några års erfarenhet från barngruppsarbete. Föräldrakooperativet har god bemanning och barnen är i varierande åldrar från 1 - 9 år. Välkommen att höra av dig! PedagogPoolen är ett bemanningsföretag i Göteborgsområdet. Vi rekryterar och hyr ut pedagoger till förskolor/fritidshem, skolor och utbildningsföretag.
Företag: SVENSKA PEDAGOGPOOLEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-03
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE Göteborg, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE SVENSKA PEDAGOGPOOLEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE

FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE
För kunds räkning, söker vi till en fristående förskola i Göteborgsområdet, Angered, en Förskolechef/förskollärare Du skall arbeta 20% som förskolechef med ansvar för administrativt arbete och 80% som förskollärare/fritidspedagog i barngrupp. Kravet är att du har relevant högskoleutbildning och det är meriterande om du har någon slags vidareutbildning i ledarskap. Du bör vara initiativrik och helst har några års erfarenhet från barngruppsarbete. Förskolan har 18 barn i åldrarna 1 - 6 år och 3 anställda. Välkommen att höra av dig! PedagogPoolen är ett bemanningsföretag i Göteborgsområdet. Vi rekryterar och hyr ut pedagoger till förskolor/fritidshem, skolor och utbildningsföretag.
Företag: SVENSKA PEDAGOGPOOLEN AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE jobb, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE Göteborg, FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE SVENSKA PEDAGOGPOOLEN AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FÖRSKOLECHEF/FÖRSKOLLÄRARE

Förskolechef/Förskollärare
Hattstugans Montessoriförskola startade 2004 och har idag ca 50 barn på tre avdelningar. Vi bedriver en mycket god pedagogisk undervisning baserad på Maria Montessoris filosofi i kombination med omfattande daglig uteverksamhet såsom utflykter, skogspromenader och besök i Näsbyparks lekparker. Vi är en förskola som präglas av lugn och arbetsro för barnen. Hattstugans huvudmål är att stödja varje barns utveckling för att bli en självständig, ansvarstagande person som tar hänsyn, respekterar och lyssnar till andra och är väl rustad att möta grundskolan. Vår förskola får smickrande höga betyg i Täby kommuns enkäter och vi vågar påstå att vi är Näsbyparks bästa förskola med målet att bli den bästa förskolan i Täby. Hattstugan drivs som ett föräldrakooperativ där förskolechefen ansvarar för verksamheten. Förskolan ligger i Näsbypark, i vacker slottsmiljö omgiven av en äppellund. På Hattstugan har vi god personaltäthet med en väl fungerande grupp pedagoger som är hängivna sitt uppdrag. Vi söker - Förskolechef/Förskollärare Vill du arbeta på en av Täbys bästa förskolor i vacker slottsmiljö? Då är du den vi söker. Hattstugans Montessoriförskola i Täby söker en förskolechef/förskollärare som på ett självständigt och drivande sätt kan leda och utveckla vår förskoleverksamhet. Med stöd av styrelsen kommer du att vara förskolans verkställande och pedagogiska chef och verka för att skapa de bästa möjliga förutsättningarna för vår förskola. Inblick i eller erfarenhet av arbete i enlighet med Montessoripedagogiken är meriterande. Vi erbjuder dig en stimulerande och givande arbetsplats med goda utvecklingsmöjligheter. Arbetsuppgifter: Som förskolechef kommer du att leda och driva verksamheten framåt. Du kommer att vara pedagogisk ledare och chef för pedagogerna samt ansvara för att verksamheten bedrivs i enlighet med den reviderade läroplanen och förskolans stadgar/styrdokument. Som förskolechef har du det pedagogiska ansvaret för den löpande verksamheten och rapporterar till styrelsen. Du är även verksam i det dagliga direkta arbetet i barngruppen. Exempel på löpande arbetsuppgifter är verksamhetsplanering, verksamhetsutveckling, uppföljning och ett visst ekonomiskt ansvar. Vi söker en förskolechef som är tydlig och stabil i sitt ledarskap, som är bra på att entusiasmera samt bra på att kommunicera i både tal och skrift. Vi önskar att du är väl förtrogen med de ansvarsområden som definieras av läroplanen och skollagen, och ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbetet. Viktigt är även att du är strukturerad, initiativtagande och drivande samt att du har en god samarbetsförmåga. Vi erbjuder: - En välfungerande verksamhet med tydliga mål i enighet med läroplanen samt montessoripedagogiken - Engagerad, erfaren och professionell personalgrupp med låg personalomsättning - Goda resurser för fortbildning och kompetensutveckling - Schemalagd planeringstid Utbildning & kompetens: - Förskollärarexamen - Intresse för montessoripedagogiken - Pedagogisk och administrativ erfarenhet - God kännedom om de lagar och regler som styr och berör enskild verksamhet Observera att vi endast söker kandidater med färdig högskoleexamen som förskollärare. För mer information om tjänsten, vänligen kontakta personalansvarig Niklas Eriksson, nikerinikeri@gmail.com. Ansökningshandlingar innehållande CV och personligt brev skickas till nikerinikeri@gmail.com.
Företag: Hattstugans Montessoriförskola
Ort: Täby
Publicerad : 03-02
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Täby, Förskolechef/Förskollärare Hattstugans Montessoriförskola
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Förskolechef/förskollärare sökes för kund
Du är en ledare med förmåga att hålla ihop och driva verksamheten i samarbete med ägare och pedagoger. Utifrån ditt övergripande ansvar leder och utvecklar du det systematiska kvalitetsarbetet i linje med förskolans läroplan. I arbetet ingår även personalansvar och arbetsmiljöarbete. Det är bra om du kan inspirera din omvärld och vet hur du bygger och stärker relationer såväl internt som externt. Du arbetar deltid som förskolechef och övrig tid i barngrupp. Vår kund är en liten privat förskola med nyfikna och entusiastiska medarbetare som hela tiden strävar efter att arbeta utifrån Barnkonventionen och som sätter högt värde i att tydliggöra läroplanen i verksamheten. Att arbeta i S. Ryd är att arbeta i ett mångkulturellt område. Här möts människor med olika språk och erfarenheter från hela världen. Vår kund erbjuder en stimulerande miljö som sätter utveckling av verksamheten för deras barn med familjer i fokus. De strävar efter att ha en miljö där deras barns nyfikenhet och vilja att lära stimuleras och tas tillvara. Vår kund vill att du ser en mångkulturell miljö som en intressant utmaning, kan lyfta kulturella skillnader och olikheter och se dem som en styrka och utifrån det skapa inspiration och förutsättningar för det pedagogiska arbetet. Här har du stor möjlighet att få vara med att skapa och driva en verksamhet som hela tiden vill utvecklas. Det är viktigt att du gillar att samarbeta både med ägare och i arbetslaget samtidigt som du är tydlig i ditt ledarskap när det behövs. Vår kund ser att du tar dig an ledarskapet med engagemang och värme utifrån en personlig mognad. Du har förskollärarexamen eller en lärarexamen med inriktning mot förskola och flera års arbetslivserfarenhet i yrket. Vi söker för kund dig som: - är ansvarstagande, trygg i dig själv och förhåller dig på ett sätt som är anpassat till situationen. - har förmåga att leda det pedagogiska arbetet och dessutom ta ansvar för löpande administrativa uppgifter. Du är noggrann, självgående och har känsla för att prioritera arbetsuppgifter. - har insikt i att arbeta systematiskt med kvalitetfrågor och värdegrundsarbete, du är väl förtrogen med barnkonventionen och läroplanen. Du har gärna ett särskilt intresse av att arbeta med språklig medvetenhet. - är lyhörd, har förmåga att se till varje persons individuella behov och förutsättningar samt har förmågan att entusiasmera och engagera barn och pedagoger. - har förmåga att samarbeta och delta aktivt i arbetslag samt har ett bra bemötande mot barn och föräldrar - är driven och entusiastisk med ett genuint intresse för människor, du har en positiv livssyn som ser till allas lika värde. Gärna flerspråkig Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten och erfarenheten för rollen. Rekrytering påbörjas under ansökningstiden. Arbetstider och omfattning Tillsvidare Heltid Ersättning Fast lön Så ansöker du Vänligen skicka din ansökan snarast. Ansökan tas emot via den externa hemsidan: http://skolrekrytering.com/jobb/view/vi-sc3b6ker-fc3b6rskolechef-fc3b6rskollc3a4rare-till-kameleontens-fc3b6rskola/
Företag: HR Group Nordic AB
Ort: Skövde
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare sökes för kund jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare sökes för kund

Förskolechef/förskollärare
Föräldrakooperativet Förskolan Valen startade upp 1993. Vi ligger i närhet av underbara Ruddalen med hemtrevlig lokal och utemiljö för barnen. Förskolan har 15 barn och en personalgrupp på två förskollärare och en barnskötare. Pedagogerna sköter den pedagogiska verksamheten och föräldrarna stöttar och sköter förvaltningen. Arbetsuppgifter Som förskollärare ansvarar du för varje barns utveckling och lärande och i detta ingår att ständigt utveckla verksamheten så att den tillgodoser de specifika behov som barngruppen uppvisar. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för verksamhetens pedagogiska innehåll, planering, genomförande, uppföljning och utvärdering i enlighet med förskolans verksamhetsplan. Som förskolechef har du det övergripande ansvaret för den pedagogiska verksamheten och är ledare och chef för dina medarbetare. I samarbete med föreningen fattar du beslut kring den inre organisationen. Du ansvarar för att kvalitetsarbetet genomförs, planerar systematiskt, följer upp och utvecklar verksamheten. I dialog med dina medarbetare formulerar och verkställer du verksamhetens mål. Utbildning/Erfarenhet Du ska ha förskollärarexamen, och bör ha några års erfarenhet av att arbeta som förskollärare. Du har god förmåga att leda, driva och utveckla verksamheten utifrån gällande styrdokument i samarbete med arbetslaget. Det är meriterande om du har arbetat som förskolechef och/eller har genomgått någon typ av förskolechefs- eller ledarskapsutbildning. I urvalsprocessen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet för tjänsten och hur din yrkeserfarenhet ser ut. För att bli rekryterad måste du kunna uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret enligt lagen 2013: 852.
Företag: Föräldrakooperativet Förskolan Valen
Ort: Göteborg
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Göteborg, Förskolechef/förskollärare Föräldrakooperativet Förskolan Valen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare

Förskolechef/Förskollärare
Förskolan Kompassen i Timrå är en föräldrakooperativ förskola som funnits i 27 år och som drivs enligt kristen profil. Vi har 22 barn, ett engagerat arbetslag med 5 hel- och deltidsanställda pedagoger och en föräldraförening som medverkar med matlagning, arbetsdagar samt olika ansvarsområden. Verksamheten är belägen centralt i Timrå. Vi har en stor gård och närhet till hav och lekskog dit vi gärna går på utflykt. Då vår förskolechef och förskollärare går vidare till nya utmaningar söker vi en ersättare. Vi söker dig som vill anta utmaningen att leda vår verksamhet vidare. Tjänsten omfattar heltid, 25% administration/chef och 75% som förskollärare i barngrupp. Alternativ går det att söka enbart tjänst som 25% förskolechef. Andra procentsatser kan diskuteras. Du är lämpligen utbildad förskollärare, vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att leda en skolverksamhet. Du är väl förtrogen med Förskolans uppdrag utifrån läroplanen och med systematiskt kvalitetsarbete. Se mer om tjänsten på www.fskompassen.se
Företag: FÖRSKOLAN KOMPASSEN
Ort: Timrå
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Timrå, Förskolechef/Förskollärare FÖRSKOLAN KOMPASSEN
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Förskolechef/Förskollärare
Förskolechef/Förskollärare, Föräldrakooperativet Lyckebobarnen. Som förskolechef kommer du att arbeta både med ledarskap, administration och i barngrupp. I det administrativa jobbet har du hjälp av förskolans administratör. Du har ett stort inflytande och en viktig roll i utvecklingen av förskolans pedagogik och kvalitetsarbete. Som chef är du personalansvarig för verksamhetens förskollärare, barnskötare och kökspersonal. Lyckebobarnens föräldrakooperativ är en förskola i Katrineholm med 23 barn i åldrarna ett till fem år. Vår pedagogik är inspirerad av Reggio Emilia. I eget kök lagar vår kock KRAV-certifierad mat från grunden. Vi arbetar utifrån barnens behov och självbestämmande. Lyckebos föräldrakooperativ har en högre bemanning än kommunala förskolor och därför kan du som förskollärare både utveckla och utvecklas. Här kan du få chansen att testa saker som annars kan vara svårt när barngrupper är stora. Du arbetar aktivt med pedagogisk dokumentation och är inspirerad av ett Reggio Emilia inriktat arbetssätt. I vår verksamhet ska både barn och pedagoger växa! Kvalifikationer: Vi söker dig med pedagogisk högskoleutbildning som förskollärare. Att ha arbetat som chef tidigare är meriterande, men inte ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För med information om tjänsten kontakta Josefin Sandqvist tfn 070-454 03 64.
Företag: Föräldrakooperativet Lyckebobarnen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/Förskollärare jobb, Förskolechef/Förskollärare Katrineholm, Förskolechef/Förskollärare Föräldrakooperativet Lyckebobarnen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/Förskollärare

Driftig förskolechef/förskollärare
Landala Förskola är ett föräldrakooperativ som står för småskalighet och en familjär atmosfär. Förskolan ligger vid Landala kapell i centrala Göteborg. Föräldrakooperativet är en ideell förening som är politiskt och religiöst obunden och har funnits sedan 1984. Föräldrarna deltar i olika arbetsgrupper och bidrar därigenom till förskolans utveckling och drift. I verksamheten finns plats för upp till 20 barn i åldrarna 1-5 år. Personalgruppen består idag av fyra pedagoger varav en förskollärare tillika tillförordnad förskolechef. Verksamheten står nu inför en förändring och vi söker därmed en kreativ och drivande förskolechef för ett spännande och utmanande arbete. I vårt föräldrakooperativ arbetar du i nära samarbete med personal och styrelse med att leda och utveckla verksamheten. Föräldrakooperativet Landala förskola har en tydlig genusinriktning på förskolans pedagogik vilket genomsyrar vårt förhållningssätt och vår verksamhet. För oss är det viktigt att varje barn och anställd får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna önskningar och förutsättningar. Vi anser att det är av stor vikt med god arbetsmiljö för dig, övrig personal och barnen. Vi serverar ekologisk mat och barnen utforskar frukt och grönsaker med sapere-metoden. Vi använder oss dagligen av TAKK- tecken som alternativ och kompletterande kommunikation. Dina arbetsuppgifter Ditt uppdrag är att leda verksamheten enligt den reviderade läroplanen och ta särskilt ansvar för den pedagogiska planeringen samt genomförandet och dokumentationen av denna. Som förskolechef vill vi att du fortsätter leda arbetet med att göra Landala förskola till en attraktiv arbetsplats såväl som en trygg och eftertraktad förskola. I tjänsten ingår personalansvar med bland annat medarbetar- och lönesamtal. Allmänna administrativa och ekonomiska arbetsuppgifter ingår, och visst arbete kvällstid kan förekomma. Tillsammans med dina kollegor har du i uppdrag att skapa en inspirerande miljö för våra barn att utmanas och utvecklas i samt att skapa en god balans mellan omsorg, lek och lärande. Du kombinerar arbetet som förskolechef med arbete i barngruppen, vilket vi förutsätter att du trivs med. Vi uppskattar att fördelningen tidsmässigt är 20 procent administration och 80 procent i barngruppen men det kan variera beroende på vad verksamheten kräver. Du som söker skall: - vara utbildad förskollärare med lärarlegitimation för förskolan - gärna ha tidigare erfarenhet av chefskap - kunna skapa spännande och utmanande lärmiljöer - stödja barnens utveckling och lärande där deras nyfikenhet och lust står i centrum - ha en stark drivkraft att utveckla förskolan i samråd med personal och styrelse - ha ett positivt och respektfullt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor - kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift Vi önskar att du har några års erfarenhet av arbetet som förskollärare och vi värdesätter om du har ett särskilt intresse för/kunskap om genuspedagogik, flerspråkighet och/eller naturkunskap. Vi erbjuder flexibilitet och goda arbetsvillkor och förväntar oss ett genuint engagemang och ett stort ansvarstagande. Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, ett roligt arbete tillsammans med engagerade kollegor samt pedagogiska måltider, arbetskläder och tillgång till digitala lärverktyg. Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och undanber oss erbjudanden om kompetensförmedling och rekryteringshjälp.
Företag: FÖRÄLDRAKOOPERATIVET LANDALA FÖRSKOLA
Ort: Göteborg
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Driftig förskolechef/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftig förskolechef/förskollärare

Biträdande förskolechef/Förskollärare
Habo kommun ligger i södra Vätterbygden som är en av landets främsta tillväxtregioner. I Habo finns allt från ett livaktigt centrum, närhet till skog, natur och härliga bad i Sveriges näst största sjö. Nygatans förskola beräknas starta till hösten. Det blir en liten förskola med en avdelning för barn mellan 1-3 år. Nygatans förskola ligger i centrala Habo, med gångavstånd till buss och tåg. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och starta upp och ansvara för en ny förskoleverksamhet. Tjänsten som biträdande förskolechef, 50 %, är tänkt att kombineras med arbete som förskollärare i barngrupp, 50 %. Möjlighet till utökning av delen som biträdande förskolechef finns på sikt. KVALIFIKATIONER Du ska ha relevant pedagogisk utbildning och erfarenhet av pedagogiskt arbete. Erfarenhet av ledarskap är meriterande. ÖVRIGT Habo kommun eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Habo kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Om du av någon anledning inte kan registrera din ansökan i vårt e-rekryteringssystem kan du skicka din ansökan till: Habo kommun, Personal- och löneenheten, Box 212, 566 24 Habo. Ange referensnummer på din ansökan. Ansökningshandlingar returneras ej. Inför rekryteringsarbetet har Habo kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Habo kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Habo
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande förskolechef/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande förskolechef/Förskollärare

Förskolechef/förskollärare
Abacus montessoriförskola startades 1991och driver idag två åldersindelade avdelningar. Arbetsplatsen är belägen i Laholms kommun, Skottorps säteri, ca 10 km från såväl Båstad som Laholm. Vi söker en förskolechef/förskollärare/montessoriförskollärare med arbetsuppgifter att leda och organisera det pedagogiska arbetet samt arbeta i barngrupp. Vi söker dig som är utbildad förskollärare med vidareutbildning inom montessoripedagogik. Du är en god organisatör med goda ledaregenskaper. Har du erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är det en fördel.
Företag: Skottorps Montessoriförskola ek. för.
Ort: Laholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef/förskollärare jobb, Förskolechef/förskollärare Laholm, Förskolechef/förskollärare Skottorps Montessoriförskola ek. för.
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef/förskollärare


Sök lediga jobb Förskolechef_Förskollärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se