Förskollärare Österåker jobb - lediga jobb

Förskollärare Österåker jobb Förskollärare Österåker jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare Österåker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare Österåker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare Österåkersmontessori- Österåker

  2. Förskollärare Österåkersmontessori- Österåker


Mer beskrivning

Förskollärare Österåkersmontessori
Österåkers Montessori ek.för. söker barnskötare med intresse för Montessoripedagogiken. Aquarius, Neptunus och Octopus är de tre förskolorna som ingår i Österåkers Montessori Förskolorna drivs som föräldrakooperativ. Vi arbetar utifrån Montessoripedagogiken där vi utgår från varje barns behov och möter barnet på den utvecklingsnivå där det befinner sig. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel, glad och som arbetar för barnens bästa och utifrån deras behov. Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal i pedagogiska frågor och verka för ett gott samarbete med föräldrarna. Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel, glad och som arbetar för barnens bästa och utifrån deras behov. Du ska ha lätt för att samarbeta med övrig personal i pedagogiska frågor och verka för ett gott samarbete med föräldrarna. Montessoriförskolan Neptunus består av tre avdelningar Pluto 1-2 åringar, Tellus 2-4 åringar och Jupiter 4-5 åringar. Vi ligger nära Åkersberga centrum med bra kommunikationer. På förskolan jobbar, Förskollärare, Montessorilärare och Barnskötare. Vi arbetar utifrån Montessoripedagogiken där vi utgår från varje barns behov och möter barnet på den utvecklingsnivå där det befinner sig.
Företag: Förskola Octopus
Ort: Österåker
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Österåkersmontessori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Österåkersmontessori

Förskollärare Österåkersmontessori
Arbete på avdelning med kollegor som är barnskötare, montessorilärare, montessoriassistenter och förskollärare. Just nu söker vi en driven och engagerad förskollärare till Neptunus, men du får din anställning i Österåkermontessori. Vi har ett gott sammarbete mellan förskolorna. Tillsammans med dina kollegor på förskoloan kommer du att jobba för att skapa en lärorik, positiv och trygg miljö för våra barn. Du ska arbeta för att se barnens delaktighet och se det kompetenta barnet Legitimerad förskollärare, som har stort engagemang och kan ta egna intiativ. Vi vill att du är förtrogen med läroplanen för förskolan, har en positiv syn på barnets förmåga och lust att lära. Vi vill att du är flexibel och vill utvecklas i ditt yrke. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Montessoriförskolan Neptunus består av tre avdelningar. Det är Pluto, Tellus och Jupiter. Förskolan är ett föräldrakooperativ, vilket betyder att vi har ett nära samarbete med föräldrarna. Förskolan ligger i Åkersberga centrum med närheten till Roslagsbanan. Vi samarbetar även med våra två andraförskolor i Österåkersmontessori. Det är Octopus och Aquarius som båda ligger i Österskär.
Företag: FÖRSKOLA /NEPTUNUS
Ort: Österåker
Publicerad : 03-29
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Österåkersmontessori jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Österåkersmontessori


Sök lediga jobb Förskollärare Österåker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se