Förskollärare Bergsgårds förskola jobb - lediga jobb

Förskollärare Bergsgårds förskola jobb Förskollärare Bergsgårds förskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare Bergsgårds förskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare Bergsgårds förskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare Bergsgårds förskola- Halmstad

  2. Förskollärare Bergsgårds förskola- Halmstad


Mer beskrivning

Förskollärare Bergsgårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 2-3 förskollärare till Bergsgårds förskola. Pedagogiskt arbete med barn 1-5 år tillsammans i arbetslaget och övriga på förskolan, som nu är byggnadsmässigt totalrenoverad. Vi söker dig som har förmåga att se barns möjigheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat tilll läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Krav: God IT-kunskap och goda kunskaper i pedagogisk dokumentation
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Bergsgårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Bergsgårds förskola

Förskollärare Bergsgårds förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 95 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 900 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete med barn 1-3 år tillsammans i arbetslaget och övriga förskolan, som nu är byggnadsmässigt totalrenoverad. Vi söker dig som har en förmåga att se barns möjligheter och har en drivkraft att utveckla verksamheten på förskolan utifrån varje barns förutsättningar kopplat till läroplanens mål. Du har en stark vilja att samarbeta, såväl med kollegor i arbetslaget som med övriga pedagoger på förskolan och ser möjligheter i mångfald och variation. Du är flexibel, serviceinriktad och pålitlig och har ett gott bemötande mot alla på förskolan. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen. Goda kunskaper i pedagogisk dokumentation´och god it-kunskap. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare Bergsgårds förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare Bergsgårds förskola


Sök lediga jobb Förskollärare Bergsgårds förskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se