Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb - lediga jobb

Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Operativ Junior Controller på Essinge Rail- Stockholm

  2. Montör inom bullerisolering- Stockholm

  3. Rivare/Grovarbetare- Stockholm

  4. Sanerare- Stockholm

  5. Leg Läkare- Stockholm

  6. Product Manager- Stockholm

  7. Försäkringsförmedlare sökes omgående för rekrytering- Stockholm

  8. Viasat söker drivna innesäljare till huvudkontoret- Stockholm

  9. Representant- Norrtälje

  10. Kvalificerad central säljare till uppdrag- Stockholm


Mer beskrivning

Operativ Junior Controller på Essinge Rail
Vill du vara med och utveckla en framgångsrik organisation? Academic Work söker nu en driven junior controller för rekrytering till Essinge Rail. Tjänsten är varierad och du har möjlighet att lära dig controllerrollen från grunden och utvecklas i ditt yrkeskunnande. Arbetsuppgifter: I syfte att stärka upp Essinge Rail kommer du att arbeta som länken mellan ekonomiavdelningen och den operativa produktionen. Det är en tvärfunktionell roll som innebär arbete med alla administrativa flöden samt granskning, kontrollering och kundkontakt. Du samarbetar i stor utsträckning med internationella partners, vilket ställer krav på din relationsskapande förmåga och din vilja att arbeta i en internationell miljö. I arbetet ingår även att kontrollera och analysera leverantörsfakturor, artikelregister och följa företagets gods. Vi söker dig som Är i början av din karriär och som med ditt driv och engagemang vill gå in i en organisation och göra skillnad. Du är beredd att lägga ner hårt arbete i din yrkesroll och har en vilja att lära dig mer och utvecklas. Dina kunskaper inom ekonomi får gärna komma från en akademisk utbildning och du söker nu efter en roll med mycket kundkontakt. Vidare är du strukturerad och har en god analytisk förmåga och långsiktigt perspektiv. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i ekonomisystemet Visma Business. Beskrivning av Essinge Rail: Essinge Rail AB är ett transport- och speditionsföretag med inriktning mot järnvägsbaserade lösningar. Verksamheten fördelas på två arbetsställen, försäljning och spedition i Stockholm (huvudkontor), och terminalverksamhet i Frövi, Lindesberg. Representationskontor finns även i Hamburg och Milano. Totalt sysselsätter Essinge Rail AB 15 personer. Under 2011 befordrades ca 200 000 ton fördelat på 4000 vagnar. Godslagen varierar med tyngdpunkt på livsmedel och verkstadsprodukter. Godsflödena kommer i första hand ifrån södra Europa. 2012 omsattes ca 110 miljoner kronor och förväntas att öka med 10-15 % årligen de närmaste 5 åren. För mer information, se gärna www.essingerail.se START: Oktober 2013 OMFATTNING: Heltid, tillsvidare PLATS: Stockholm ANNONSID: 14924605 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2013-06-30 Ansökan: Har du vad som krävs? Skicka in din ansökan omgående då vi går igenom urvalet löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Ansök och läs mer på www.academicwork.se Har du övriga frågor om tjänsten, kontakta rekryteringsadministratör Anna Klara Lindgren anna.klara.lindgren@academicwork.se alt. 08-562 467 40 Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och har några års arbetslivserfarenhet, är nyutexaminerad eller fortfarande studerar på högskola/universitet. Hos oss kan du bli anställd direkt hos ett kundföretag eller arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag.
Företag: Academic Work Sweden AB - Stockholm Syd
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Operativ Junior Controller på Essinge Rail jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Operativ Junior Controller på Essinge Rail

Montör inom bullerisolering
Nordic House Construction AB är ett familjeföretag som startade sin verksamhet med Nordic Rutan 1978 med fokus på isolering mot värmeförluster. Idag har Nordic Rutan utvecklats till en produkt som med olika glaskombinationer uppgraderar dina fönster till energieffektiva bullerfönster och är ledande inom sitt område och säljs rikstäckande. Vi ansvarar för produkterna från tillverkning till montering i projekt och arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och med att engagera personal, montörer och leverantörer i allt vårt kvalitets- och servicetänkande. Vi söker nu Två duktiga montörer inom bullerisolering Arbetsuppgifter Du kommer arbeta med många intressanta uppdrag och med varierande kunder. Arbetet är mycket händelsestyrt och du kommer därför att få arbeta i flera olika grenar av yrket. Du utgår från var de olika projekten är och jobbar i hela Sverige. Kvalifikationer Vi söker dig som har erfarenhet av arbete som montör, kanske har du tidigare jobbat med betong, armering, plåt, glas, trä, plattsättning eller ventilation. Du behöver inte ha jobbat inom alla dessa områden, viktigast att du vill lära dig hantverkaryrket. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav, likaså körkort B då resor förekommer inom Sverige. Som person är du van att arbeta organiserat och tycker om att samarbeta. Vidare värdesätter vi om du är driven och har hög arbetsmoral samt att du är bra på att kommunicera med kunder. Vi erbjuder dig en plats i ett skönt gäng med god stämning och stor variation bland uppdragen. Vi är ett stabilt familjeföretag som har funnits länge och vi värdesätter utbildning av personal. Vårt huvudkontor ligger centralt i Stockholm och all tillverkning sker i egen fabrik i Vallentuna utanför Stockholm. Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Nordic House Construction AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Lovisa Skoog, +46 (0) 8 511 617 48. Skicka din ansökan till lovisa.skoog@jobway.com snarast, urval sker löpande.
Företag: SIG INTERNATIONAL AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Montör inom bullerisolering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montör inom bullerisolering

Rivare/Grovarbetare
aleja - bemanning dygnet runt. Aleja Ab är ett bemanningsföretag verksamt främst i Storstockholm. Vi erbjuder dygnet runt-jour till våra kunder, vilket innebär att vi har uppdrag under alla timmar på dygnet. Vi bemannar inom en mängd olika branscher - bland annat inom transport och lager, bygg och rivning, sanering och renhållning samt andra tunga arbeten utan krav på större förkunskaper eller utbildning. Att arbeta hos oss innebär att du som person erbjuds möjligheter att dels kunna arbeta fast hos en och samma kund över en längre period, alternativt att på en kort tid få en kompakt och gedigen arbetslivserfarenhet genom många olika korta, intensiva uppdrag. Vi samarbetar med företag runtomkring hela Storstockholm. Just nu har vi en kund som behöver hjälp med badrumsrenoveringar. Hittills har vi fått 6 st höghus där alla badrum skall total renoveras. I arbetet ingår bland annat rivning av väggar, bilning av betong och andra normalt förekommande arbetsuppgifter på en byggarbetsplats. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft. Erfarenhet är ett stort plus, men inget krav om du i din ansökan kan förmedla en ovanligt stark vilja och törst efter att lära dig nya arbetsrutiner och metoder. Skriftlig ansökan emotses. Ett fotografi är ett plus. Skicka din ansökan till personal@aleja.se Välkommen!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rivare/Grovarbetare jobb, Rivare/Grovarbetare Stockholm, Rivare/Grovarbetare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rivare/Grovarbetare

Sanerare
aleja ab är ett bemanningsföretag. Vi bemannar företag runt om i Storstockholm med personal främst för fysiskt tunga uppdrag. Just nu söker vi för kunds räkning två stycken personer som tidigare jobbat med sanering av olika slag. Extra meriterande är om du arbetat med brand-, industri- eller klottersanering. Arbetet utförs oftast ute hos våra kunders kunder, varpå en vilja att ge ett gott bemötande och en servicelagd inställning är en förutsättning. Arbetet inkluderar tunga lyft, självständigt arbete och runtåkning till olika arbetsplatser. Ett b-körkort är därför väldigt meriterande, dock inget krav. Viktigt för denna tjänst är att du som söker har en bra fysik då det förkommer väldigt mycket tunga lyft. Vi söker dig som är morgonpigg, flexibel och inte rädd för att prova nya saker eller möta nya människor. Hos oss finns möjlighet att även prova på olika typer av jobb, bland annat inom lager, flytt, sanering, montering, grovarbete och rivning. Tjänsterna skall tillsättas omgående varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan redan idag! Foto på dig själv är ett stort plus!
Företag: Aleja AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Sanerare jobb, Sanerare Stockholm, Sanerare Aleja AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sanerare

Leg Läkare
VÄLKOMMEN till Vårdcentralen i Skarpnäck Vi söker en legitimerad läkare med erfarenhet av arbete på vårdcentral. På Vårdcentralen i Skarpnäck får du kvalitetsmedvetna, kompetenta och trevliga kollegor. Att kommunicera bra på svenska är ett krav för en säker vård. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi värdesätter flexibilitet, samarbetsförmåga och engagemang. Läs om oss på vår hemsida www.vc-s.se Ansökan med cv mailas till verksamhetschef davood.eldeniz@gmail.com
Företag: Vårdcentralen i Skarpnäck
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Läkare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Läkare

Product Manager
About us: ASUS, the world's top 3 consumer notebook vendor and the maker of the world's best-selling and most award winning motherboards, is a leading enterprise in the new digital era. ASUS designs and manufactures products that perfectly meet the needs of today's digital home, office and person, with a broad portfolio that includes motherboards, graphics cards, optical drives, displays, desktops, Eee Box and all-in-one PCs, notebooks, netbooks, tablet devices, servers, multimedia and wireless solutions, networking devices, and mobile phones. We currently have 75 employees in Nordic. Job Description Overview: Monitor, analyze, and manage the product, market and customers for the notebook and Tablet. Identify and follow technology developments at key target leadership accounts within the target industries. Manage efforts with industry standards groups. Using this information, identify trends that are developing within the industries, and recommend and execute appropriate strategic and tactical maneuvers to further penetrate the industries with ASUS products. Essential Duties and Responsibilities: - The primary function of the Assistant Product Manager is to assist the Product Manager to develop new business for ASUS within the targeted industries that will benefit both ASUS Nordic AB and the global ASUS organization - Perform a market analysis and comparison for products, pricing and channels - Prepare new product go-to-market plan and ensure new product message is well received by customers - Perform monthly revenue/margin analysis and forecast, organize monthly revenue/margin reports and presentations - Peform routine product training internally Required Skills and Experience: - Core competences: computer products knowledge, logistical knowledge of promotional efforts, market development skills, and MS Office - Excellent written and verbal communication skills in English and Chinese - Bachelor's degree (B. A.) or equivalent, at least 2 years' experience, or equivalent combination of education and experience - Extensive knowledge of technology industry is required - Must be a proactive self-starter and coordinate multiple tasks simultaneously - Strong organizational skills; ability to manage priorities and workflow - Good judgment with the ability to make timely and sound decisions - Ability to make successful presentations to individuals and/or groups at all levels of an organization - Ability to calculate figures and amounts such as discounts, interest, commissions, and percentages - Excellent problem resolution and consultative sales skills - Proven ability to handle multiple projects and meet deadlines - Versatility, flexibility, and a willingness to work within constantly changing priorities with enthusiasm
Företag: ASUS NORDIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Product Manager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Product Manager

Försäkringsförmedlare sökes omgående för rekrytering
Nu söker vi omgående ett flertal försäkringsförmedlare till vår kund Aon. Denna tjänst är en rekrytering så du blir anställd direkt av Aon.   Om Aon  Aon Sweden söker ett flertal försäkringsförmedlare till en avdelning i expansiv fas. Aon Sweden är Sveriges ledande rådgivare inom riskhantering, försäkring, återförsäkring, captive management, gruppförsäkring, pensioner och förmåner. Aon Sweden har ett starkt lokalt engagemang för sina kunder och ett globalt utbud av expertis och resurser. Verksamheten etablerades 1992 och idag har Aon Sweden 240 anställda med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Arbetsplatsen ligger i stockholmskontorets lättillgängliga lokaler på Vallhallavägen. Aon vill att alla ska bidra till en arbetsplats som kännetecknas av en prestationsorienterad kultur där engagemanget och kundleveransen står i centrum. Låter detta som en tjänst för dig?Ansök idag!  Arbetsuppgifter  I rollen som försäkringsförmedlare på Aon kommer du att arbeta mot företagets befintliga kunder på privatmarknaden. Du kommer erbjuda dessa nya produkter och kompletterande rådgivning. Därtill innebär rollen försäljning och rådgivning kring produkter som kunden saknar och aktualiserar nuvarande försäkringar gentemot nya behov. I din roll ligger även förtroendet att vara med och skapa en framgångsrik säljplattform från vilken Aon bygger vidare i takt med deras tillväxt.  Telefonen och datorn är dina viktigaste arbetsverktyg och dina kunder återfinns över hela landet. Du kan komma att arbeta med både sak- och personförsäkringar och Aon ger dig en certifierande utbildning i samband med anställningens start.  Profil  Till denna tjänst söker vi dig som är genuint intresserad av försäljning, service och rådgivning. Du har sannolikt jobbat eller utbildat dig inom ett område som rör service och/eller försäljning. Vi ser det som meriterande men ej krav att du varit verksam tidigare inom detta på arbetsmarknaden.  Som person söker vi dig som är mycket serviceinriktad och trivs bäst när du får möjlighet att göra det lilla extra för kunden. Du trivs i en roll där du själv får ta ett högt ansvar för resultatet i ditt arbete. Vi ser att du har förmågan att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du motiveras av att jobba hårt och ser måluppfyllnad som en självklar del av ditt arbete. Vi kommer att begära utdrag ur belastningsregistret. Stämmer detta in på dig och att du kan starta omgående så är du välkommen att skicka in din ansökan. Vi intervjuar löpande Fast lön + provision Arbetstider: Måndag-torsdag kl. 12:00-20:00, Fredag 11:30-17:00
Företag: QStaff Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Försäkringsförmedlare sökes omgående för rekrytering jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Försäkringsförmedlare sökes omgående för rekrytering

Viasat söker drivna innesäljare till huvudkontoret
Viasat Sales utgör en betydande del av MTG, Modern Times Group, ett av Sveriges mest dynamiska och spännande mediebolag med en stark närvaro i både det svenska och internationella medielandskapet. Här omges du av ambitiösa människor som gärna delar sin kunskap och erfarenhet för nå gemensam framgång. ARBETSBESKRIVNING Vi söker dig med rätt attityd, som älskar att tävla och har tidigare erfarenhet av försäljning via telefon. Du kommer att via telefon bearbeta nya och befintliga kunder och erbjuda Viasats utbud vad gäller Sport och Filmkanaler. Du ingår i ett team om 30 personer där försäljning, tävlingar och högt tempo präglar din arbetsdag. Du arbetar mot egen säljbudget och har uppstarts- och uppföljningsmöten dagligen med hela säljteamet och individuellt med din säljcoach för att du skall utvecklas som säljare och nå dina mål. KVALIFIKATIONER OCH EGENSKAPER För att lyckas i rollen tror vi att du har tidigare erfarenheter av försäljning, meriterande med TM bakgrund, men viktigast är att du har rätt inställning, är en driven och van att ta ett eget ansvar. Du trivs i att jobba i ett högt tempo och tar 100% ansvar för att leverera på din personliga säljbudget! VI ERBJUDER Vi ger dig meriterande säljutbildningar vid Viasat Academy och gör vårt yttersta för att du ska växa i en kreativ miljö tillsammans med duktiga kollegor och säljcoacher. Inom Viasat och MTG-koncernen finns enorma utvecklingsmöjligheter för rätt person. Tjänsten är en tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning på vårt huvudkontor i MTG-huset på Södermalm i Stockholm. Här delar vi lokaler med bland annat TV3, Viaplay, Viasats sportredaktion, Rix FM och Bandit. Arbetstiderna är mån-fre, eftermiddagar och kvällar. Ett bra utfört jobb belönas med en bra lön, vi erbjuder grundlön och en rörlig resultatbaserad del. KONTAKT Vid frågor, ring din blivande chef, Christopher Mars, Acting Telesales Inhouse Manager på 073-699 25 72. För att söka tjänsten klicka på ansökningsknappen nedan. Välkommen in med din ansökan! Intervjuer sker löpande, så skicka gärna din ansökan redan idag. Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera
Företag: MTG
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Viasat söker drivna innesäljare till huvudkontoret jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viasat söker drivna innesäljare till huvudkontoret

Representant
Biltema erbjuder idag ett brett sortiment för hela familjen inom områdena Bil/MC, Båt, Fritid, Hem, Kontor/Teknik, Bygg, Bilvård, Verktyg. Biltema finns idag på över 100 platser i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Biltemas huvudsakliga marknadsföringsmedel är Biltemakatalogen som trycks i 16,5 miljoner exemplar per år. Under 2012-2016 kommer Biltema öppna 66 nya varuhus i Norden. Vintern 2013 beräknas vårt nya varuhus öppna i Norrtälje. Inför detta söker vi nu en relationsskapande Representant.   Rollbeskrivning Som Representant är du Biltemas ansikte utåt på lokala mässor, event och utställningar. Som en del av marknadsstrategin arbetar Biltema med olika typer av kampanjer och riktade aktiviteter. Du är den som knyter kontakterna med lokala samarbetspartners. Du följer den lokalt gjorda marknadsplanen, planerar och bokar in företagsbesök och ansvarar för att Biltemas trycksaker, kataloger och broschyrer etc. sprids.   Kvalifikationer Vi söker dig som har bakgrund inom detaljhandeln, har ett öga för inspirerande exponeringar och ett gediget intresse för Biltemas produktområden. Dina tidigare erfarenheter från mässor och eventplanering värdesätter vi högt. Du har hög social kompetens och goda kunskaper i Svenska språket. Du är en initiativrik och självgående person som har lätt för att skapa kontakter och bygga relationer. Du trivs med ett högt tempo och har förmågan att hantera flera parallella arbetsuppgifter utan att tappa fokus. Du arbetar under stort eget ansvar, och har möjlighet att arbeta oregelbundna tider, då arbetstiden varierar över veckan där även helgarbete förekommer. Befattningen kräver B-körkort, är körkortet taget innan 1996 är detta ett plus. Har du ett C-körkort är även det meriterande. Det är viktigt att du delar Biltemas värderingar; Enkelhet, Sparsamhet, Handlingskraft, Ordning och Reda samt Flexibilitet.   Arbetsplats/placering: Norrtälje Anställningsform: Tillsvidareanställning med 6 mån provanställning, heltid Har du frågor kring tjänsten kontakta:Beata Vaszi 010-490 15 35 Observera att vi inte tar emot ansökan via post eller mail. Välkommen och ladda upp ditt CV samt Personliga brev. Urval kommer att ske löpande så vi ser gärna att du laddar upp din ansökan omgående. Resterande tjänster till Biltema Norrtälje utannonseras under våren.
Företag: Biltema Norrtälje
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Representant jobb, Representant Norrtälje, Representant Biltema Norrtälje
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Representant

Kvalificerad central säljare till uppdrag
Nu söker vi en kvalificerad säljare till ett uppdrag hos en av våra kunder. Du kommer att bearbeta och utveckla främst nya men även befintliga kunder. Tjänsten som central säljare är en nyinrättad funktion hos kunden och du kommer att ha en unik chans att utforma rollen. Du kommer att vara del av en grupp men arbeta självständigt i ett fritt, varierande och utmanande arbete. Dina kontaktytor kommer att vara kunder i en operativ befattning, och du kommer att genomföra kundmöten där du backas upp av tekniskt kunniga personer inom företaget. Du kommer att mätas både på långsiktiga och kortsiktiga mål som exempelvis frekvens i kundmöten och aktiviteter. Du kommer även att genomföra kundanalyser, utveckla och presentera konceptuella affärsförslag till befintliga och nya kunder. Du kommer också att utveckla säljarbete och affärsmodeller, samt utforma och genomföra kund- och marknadsaktiviteter tillsammans med marknadschef. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Stockholm Omfattning: heltid Kvalifikationer: Vi söker dig med fem års erfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning med dokumenterat goda resultat. Du är van vid att möta kunder och driva säljprocesser och sporras av denna unika möjlighet att arbeta med försäljning på ett nytt sätt inom företaget. Det är en fördel om du har tekniskt intresse och meriterande med en tekniskt alternativt ekonomisk högskoleutbildning. Det är en fördel att ha erfarenhet av branscher med stark försäljningskultur. Du har ett starkt driv, och en god energi som skapar ett högt tempo i det du engagerar dig i. Du är tävlingsinriktad och motiveras av mätbara mål samt att arbeta med frekvens. Du behöver vara kommunikativ, relationsskapande och lyhörd för att passa i rollen. Du behöver också vara uthållig och bra på att tänka nytt, engagera och förhålla dig affärsmässigt. Du är också ansvarstagande och flexibel. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vi kommer att titta mycket på personlig lämplighet vid tillsättning. Välkommen med din ansökan! Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort - utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving. Sista ansökningsdag: 2013-04-15 För information: Jeanette Walters/Elin Thor
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad central säljare till uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad central säljare till uppdrag


Sök lediga jobb Förskollärare KANONKULLENS EKONOMISKA FÖRENING

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se