Förskollärare till Oskarströms förskola jobb - lediga jobb

Förskollärare till Oskarströms förskola jobb Förskollärare till Oskarströms förskola jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare till Oskarströms förskola. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare till Oskarströms förskola. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare till Oskarströms förskola- Halmstad

  2. Förskollärare till Oskarströms förskola- Halmstad

  3. Förskollärare till Oskarströms förskola- Halmstad


Mer beskrivning

Förskollärare till Oskarströms förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 92 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 400 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker 3-4 förskollärare till Oskarströms förskola. Som förskollärare på Oskarströms förskola har du och ditt arbetslag utöver veckoplanering och 4 stängningsdagar per år en hel planeringsdag i månaden. Vi kräver att du som förskollärare tar en aktiv del i vår pedagogiska utveckling samt arbetar efter läroplanens intentioner. Vi strävar efter en barnsyn där varje enskilt barn har en potential till lusten att lära och utforska. Barn är nyfikna, resursrika, utforskande, fulla av möjligheter och har oftast förmågan att vilja kunna själv. Alla barn är unika då de bär med sig sin egen ryggsäck med erfarenheter från livet, dessa erfarenheter är präglade av barnets miljö, förutsättningar och uppväxt. Utifrån denna barnsyn planeras förskolans innehåll aå att den möter den specifika barngruppens intressen och bidrar till att varje barns ryggsäck fylls på med ytterligare kunskap. Vårt pedagogiska förhållningssätt bygger på en gemensam barntillsyn där barnet har en aktiv roll i sitt lärande och vår roll som pedagoger blir att vi är medforskande och utmanande i barnens lärprocesser. För att kunna förstå och vidareutveckla barnets lärprocesser är dokumentation ett viktigt verktyg för oss pedagoger. Ett annat viktigt verktyg är den pedagogiska miljön som förskolan erbjuder. Den pedagogiska miljön formas utefter barnens intressen och möjligheter till utveckling, samt att locka barnets upptäckarlust. Det är viktgt att miljön är föränderlig så att den ständigt kan möta barnen i deras utvecklingsprocesser. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Oskarströms förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Oskarströms förskola

Förskollärare till Oskarströms förskola
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 13 500 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker förskollärare till Oskarströms förskola som har barn i åldrarna 1-3 år. Som förskollärare på Oskarströms förskola har du och ditt arbetslag utöver veckoplanering och 4 stängningsdagar per år en hel planeringsdag i månaden. Vi kräver att du som förskollärare tar en aktiv del i vår pedagogiska utveckling samt arbetar efter läroplanens intentioner. Vi strävar efter en barnsyn där varje enskilt barn har en potential till lusten att lära och utforska. Barn är nyfikna, resursrika, utforskande, fulla av möjligheter och har oftast förmågan att vilja kunna själv. Alla barn är unika då de bär med sig sin egen ryggsäck med erfarenheter från livet, dessa erfarenheter är präglade av barnets miljö, förutsättningar och uppväxt. Utifrån denna barnsyn planeras förskolans innehåll så att den möter den specifika barngruppens intressen och bidrar till att varje barns ryggsäck fylls på med ytterligare kunskap. Vårt pedagogiska förhållningssätt bygger på en gemensam barntillsyn där barnet har en aktiv roll i sitt lärande och vår roll som pedagoger blir att vi är medforskande och utmanande i barnens lärprocesser. För att kunna förstå och vidareutveckla barnets lärprocesser är dokumentation ett viktigt verktyg för oss pedagoger. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen.
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Oskarströms förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Oskarströms förskola

Förskollärare till Oskarströms förskola
Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset. ARBETSUPPGIFTER Vi söker förskollärare till Oskarströms förskola. Som förskollärare vill du vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Som förskollärare vet du att barn kan, och du ser det som din uppgift att stimulera barnen till att utforska och vara nyfiken på sin omvärld tillsammans med andra, enskilt och tillsammans med dig som en viktig medupptäckare. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år och tillsammans med övriga i arbetslaget planera, dokumentera, genomföra och utvärdera förskolans verksamhet. Du skall arbeta för att arbetet sker i enighet med målen i läroplanen samt ansvara för att arbetet genomförs så att barnen ges förutsättningar för utvecklig och lärande. Som förskollärare skall du utgå från barns intresse, erfarenheter, behov och åsikter. Du ska ta ett pedagogiskt ansvar för att utveckla verksamheten så att barnen utmanas och stimuleras till att erövra nya färdigheter, erfarenheter och kunskaper. Du skall ansvara för att kontinuerligt och systematiskt dokumentera, följa upp, analysera och utvärdera verksamheten så att den utvecklas i enlighet med läroplanens mål. Du skall bidra till att läroplanens grundläggande värden genomsyrar verksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen/förskollärarlegitimation eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Skolområde Norr
Ort: Halmstad
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Oskarströms förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Oskarströms förskola


Sök lediga jobb Förskollärare till Oskarströms förskola

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se