Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka lediga jobb

Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka jobb Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka- Nacka

  2. Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka- Nacka


Mer beskrivning

Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka
Arbetsbeskrivning "En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden" Vi söker en utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar till Vårgärdets förskola i Saltsjöbaden. Vi är inspirerade av Reggio Emilia, där vi ser det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med värdegrund utifrån GRETA - glädje, respekt, engagemang, trygghet och ansvar. Du vill skapa en spännande och utmanande verksamhet med förankring i läroplan för förskolan Lpfö 98/10. Vi ser att du tar ansvar för och utvecklar arbetet med pedagogisk dokumentation och arbetet med digitala verktyg. Du har ett nära samarbete med övriga pedagoger och förskolans ledning. Din och dina kollegors reflektion driver förskolans arbete framåt. Arbetsplatsbeskrivning Vårgärdets förskola ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Det är en liten, familjär förskola med tre avdelningar och ca 50 barn. På förskolan arbetar 9 pedagoger och en kock. Vi har ett eget kök där vi serverar god och näringsrik mat. Vårgärdets förskola tillhör Neglinge skola och förskolor med ca 70 medarbetare och ca 480 barn och elever. Det är lätt att ta sig till Vårgärdets förskola med Saltsjöbanan från Slussen. Kvalifikationer som krävs Du ska ha en förskollärarutbildning eller motsvarande. Du ska kunna hantera digitala verktyg och arbeta med lärplattor tillsammans med barnen som ett led i deras utveckling. Du ser till barnets behov och möter föräldrar samt barn med respekt. Kvalifikationer som meriterar Vi ser gärna att du har musik och/eller drama i din utbildning. Du ska vara lösningsfokuserad och värdesätta samarbete. Du har en positiv grundsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Löneform: Månadslön, individuell lönesättning. Förmåner Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1000kr/år. Egen lånedator. Pedagogsik handledning. Arbetskläder. Kompetensutvecklingsbidrag. Tillträde 12 augusti 2013. Enligt överenskommelse. Kontaktpersoner Victoria Blom, biträdande rektor 070-431 84 96                         victoria.blom@nacka.se Petra Smaus, teamledare   08-718 87 34                                 petra.smaus@nacka.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 9 augusti 2013. Vi arbetar fortlöpande med urval.  Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. I Nacka bor drygt 92 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka

Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka
Arbetsbeskrivning "En trygg, rolig och utmanande arbetsplats för barn och vuxna varje dag med sikte på framtiden" Vi söker en utbildad förskollärare/lärare mot yngre åldrar till Vårgärdets förskola i Saltsjöbaden. Vi är inspirerade av Reggio Emilia, där vi ser det kompetenta barnet. Vi arbetar aktivt med värdegrund utifrån GRETA - glädje, respekt, engagemang, trygghet och ansvar. Du vill skapa en spännande och utmanande verksamhet med förankring i läroplan för förskolan Lpfö 98/10. Vi ser att du tar ansvar för och utvecklar arbetet med pedagogisk dokumentation och arbetet med digitala verktyg. Du har ett nära samarbete med övriga pedagoger och förskolans ledning. Din och dina kollegors reflektion driver förskolans arbete framåt. Arbetsplatsbeskrivning Vårgärdets förskola ligger vackert belägen med närhet till skog och hav. Det är en liten, familjär förskola med tre avdelningar och ca 50 barn. På förskolan arbetar 9 pedagoger och en kock. Vi har ett eget kök där vi serverar god och näringsrik mat. Vårgärdets förskola tillhör Neglinge skola och förskolor med ca 70 medarbetare och ca 480 barn och elever. Det är lätt att ta sig till Vårgärdets förskola med Saltsjöbanan från Slussen. Kvalifikationer som krävs Du ska ha en förskollärarutbildning eller motsvarande. Du ska kunna hantera digitala verktyg och arbeta med lärplattor tillsammans med barnen som ett led i deras utveckling. Du ser till barnets behov och möter föräldrar samt barn med respekt. Kvalifikationer som meriterar Vi ser gärna att du har musik och/eller drama i din utbildning. Du ska vara lösningsfokuserad och värdesätta samarbete. Du har en positiv grundsyn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Lön Löneform: Månadslön, individuell lönesättning. Förmåner Fria måltider. Friskvårdsbidrag 1000kr/år. Egen låne iPad. Pedagogsik handledning. Arbetskläder. Kompetensutvecklingsbidrag. Tillträde 2 december 2013 eller enligt överenskommelse. Kontaktpersoner Victoria Blom, biträdande rektor 070-431 84 96                         victoria.blom@nacka.se Petra Smaus, teamledare   08-718 87 34                                   petra.smaus@nacka.se Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 31 oktober 2013. Vi arbetar fortlöpande med urval.  Du söker denna tjänst via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk internt. Inför rekryteringsarbetet har vi på Nacka kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediasäljare, rekryteringssajter och liknande. I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytandeoch stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka


Sök lediga jobb Förskollärare till Vårgärdets förskola i Nacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se