Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning

Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning jobb Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning- Vaxholm


Mer beskrivning

Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning
Vaxholms stad är en kommun belägen 3 mil från Stockholm och en av de mest attraktiva kommunerna i Stockholms närhet. I Vaxholms stad, en liten kommun med hög ambitionsnivå, ges arbeten med stort eget ansvar och möjligheter att påverka. Vi har goda resultat i våra verksamheter, flera pågående utvecklingsprojekt, engagerade medarbetare, omfattande samarbete med andra organisationer och utvecklingsprogram för chefer/medarbetare. För mer information om Vaxholm: http://www.vaxholm.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utvecklingsinriktad och positiv förskollärare till vår språkförskoleavdelning Blåbäret. Gruppen på Blåbäret består av tolv barn mellan tre och fem år varav fem barn har tal - och språkstörning. Blåbärets pedagoger arbetar utifrån förskolans läroplan med stor tonvikt på språk och kommunikation. Pedagogerna är utbildade i TSS, tecken som stöd. Blåbäret är en del av förskolan Lillstugan - Lägerhöjden som ligger centralt i Vaxholms underbara miljö. Vi vill att du …. - Har ett stort intresse och engagemang för barns språkutveckling. - Är intresserad av att arbeta inkluderande och ser det som en positiv utmaning att arbeta flexibelt utifrån barns behov. - Är utvecklingsinriktad och lösningsorienterad i ditt arbete. - Tycker det är viktigt och trivs med att arbeta med kort- och långsiktiga mål för arbetet. - Har god samarbetsförmåga. - Tycker om och fungerar i arbetet även när du stöter på motgångar och perioder med hög arbetsbelastning. - Är van vid och gärna använder IKT som ett verktyg i arbetet med barns lärande. KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning. Erfarenhet av arbete i barngrupp. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med barn med särskilda behov. Erfarenhet av arbete med TSS samt påbyggnadsutbildning kring barns språkutveckling och specialpedagogik är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Vaxholms Stad
Ort: Vaxholm
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning


Sök lediga jobb Förskollärare_specialpedagog sökes till språkförskoleavdelning

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se