Försvarsmakten jobb - lediga jobb

Försvarsmakten jobb Försvarsmakten jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Försvarsmakten. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Försvarsmakten. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. C-kortschaufförer- Värmdö

  2. Kock/kokerska- Stockholm

  3. Murare/ lokalvårdare sökes- Stockholm

  4. Frisörer- Södertälje

  5. Administratör - Digisign AB- Stockholm

  6. Geotekniker- Solna

  7. Presskommunikatör- Solna

  8. Salong Janet söker frisör omgående.- Södertälje

  9. Projektledare underhåll (Citybanan)- Solna

  10. Plåtslagare- Stockholm


Mer beskrivning

C-kortschaufförer
SETAB är ett Värmdöbaserat företag, vi utför det mesta inom bygg, anläggning, drift och underhåll. Vi har även en välutvecklad och uppskattad bemanningstjänst främst inom distrubutionskörningar. Vi har nu utökat med fler bilar och har ett vikariat ledigt, med goda möjligheter till fast anställning för rätt person. Vi söker i första hand erfarna chaufförer som har god lokalkännedom inom Storstockholm, som är pigga på morgonen och som trivs med kundkontakter. Vi har ett gott rykte bland våra kunder och vill gärna att du blir en del av det ryktet. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och att du trivs med ditt arbete som chaufför. Vi kommer intervjua kontinuerligt så skicka in din ansökan så fort som möjligt den första bilen står redo för nya uppdrag. Obs ring ej utan maila då jag inte har någon möjlighet att svara på frågor via telefon.
Företag: Strandh Entreprenad & Transport AB
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga C-kortschaufförer jobb, C-kortschaufförer Värmdö, C-kortschaufförer Strandh Entreprenad & Transport AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: C-kortschaufförer

Kock/kokerska
Restaurangbiträde med vissa kunskaper i matlagning sökes.
Företag: Past o future AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/kokerska jobb, Kock/kokerska Stockholm, Kock/kokerska Past o future AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/kokerska

Murare/ lokalvårdare sökes
Verksamhetsbeskrivning Bröderna Mur och Puts AB är ett byggföretag med 13 anställda som även utför arbeten inom lokalvård. Vi vill nu växa ytterligare och söker nu lämpliga personer. Arbetsuppgifter som företaget utför: -Murare -Kontorsstäd -Trappstädning -Byggstäd Erfarenhet krävs
Företag: Bröderna Mur o Puts AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Murare/ lokalvårdare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Murare/ lokalvårdare sökes

Frisörer
Vi söker två frisörer med flera års erfarenhet i yrket. Du får gärna ha gesällbrev. Välkommen att söka Kontaktperson: Christian 0762789426
Företag: Armado, George Christian
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Frisörer jobb, Frisörer Södertälje, Frisörer Armado, George Christian
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisörer

Administratör - Digisign AB
Digisign AB är ett elektronikföretag som utvecklar och marknadsför styrsystem för hissar. Företaget tillverkar sina produkter själva. Kunderna finns idag huvudsakligen i Sverige. Företaget omsätter MSEK 17 och har 10 fast anställda. Företaget driver sin verksamhet i trevliga lokaler i Västberga, i södra Stockholm. Digisign AB söker en erfaren administratör. I arbetsuppgifterna ingår bland annat löpande redovisning, löner, hantera personalfrågor, fakturering och svara i telefon. Positionsinnehavaren kommer även att arbeta med inleveranser och efterkalkyler. På sikt kan det bli aktuellt med inköpsfrågor. Som på alla mindre företag måste man vid behov vara beredd att rycka in på andra områden. För att lyckas i rollen måste den sökande efter en introduktion vara självgående och ta egna initiativ . Den sökande måste ha dokumenterad erfarenhet från löpande redovisning. Företaget arbetar med ett administrativt IT stödsystem så erfarenhet från sådana system ett krav, t ex Wisma och SPCS eller motsvarande. Kunskap i Open Office eller liknande är nödvändigt. Företagen har kunder både inom och utom Sverige så den sökande måste vara flytande, både verbalt och skriftligt, på svenska och bra på engelska.
Företag: Synvergenta AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör - Digisign AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör - Digisign AB

Geotekniker
Verksamhetsområde Stora Projekt ansvarar för att upphandla och genomföra Sveriges allra största och mest komplexa infrastrukturprojekt. Som en av landets - och därmed Nordens - största byggherrar och beställare bidrar vi till samhällsutvecklingen på ett påtagligt sätt, såväl i planeringsskedet som i byggskedet. Vi sätter stort fokus på att slutföra våra projekt i tid, till rätt kostnad och med förväntat innehåll. Några av våra största projekt just nu är införandet av tågtrafikstyrningssystemet ERTMS samt investeringsprojekten Hallandsås, Förbifart Stockholm, E4 Sundsvall och Västlänken. Till verksamhetsområde Stora projekt, avdelning Teknik och miljö i Stockholm, söker vi nu två geotekniska specialister. Du kommer att arbeta som geotekniskt specialiststöd till projekten i dess olika skeden, allt från tidiga utredningar till genomförande/byggande. Du stöder projektledaren med förutsättningar och krav i kontakten med konsulter och entreprenörer, samt är en viktig länk i projektet gentemot förvaltaren. Framför allt inriktas arbetet mot Stora projekt i Stockholmsregionen, men du kommer även att arbeta nationellt med att bevaka utvecklingen inom området för att initiera och driva utveckling inom geotekniken, inte minst i form av utveckling av Trafikverkets regelverk. Du ska ha civilingenjörsutbildning, med inriktning bygg/väg och vatten, eller motsvarande kompetens som vi bedömer likvärdig. Du ska ha minst 3 års kvalificerad yrkeserfarenhet av geoteknik och andra markrelaterade uppgifter inom infrastrukturbyggande, helst både från myndighets- och konsult-/entreprenadsidan inom väg-/järnvvägsbyggnadsområdet. Du ska ha bred, generell kompetens och erfarenhet av att delta i projekt. Vi ser det även som positivt om du har erfarenhet av dimensionering och utförande av geokonstruktioner. Då arbetet innebär mycket interna och externa kontakter är det viktigt att du är utåtriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är initiativrik och har hög integritet. Eftersom vi arbetar med kontraktshandlingar och andra juridiska handlingar, är det mycket viktigt att du har god förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Vidare är du analytisk och strukturerad samt kan driva projekt och frågor av långsiktig karaktär. Du ska vara noggrann, ha ett gott omdöme i både ekonomiska och tekniska frågor samt förmåga till helhetssyn. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Geotekniker jobb, Geotekniker Solna, Geotekniker Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Geotekniker

Presskommunikatör
Vill du jobba med kommunikation som gör skillnad? Det vi på Trafikverket gör, har betydelse för människor och företag - varje dag och varje minut. Vi är samhällsutvecklare som ska utveckla och förvalta smart infrastruktur. Det ställer krav på en aktiv, öppen, tydlig och lyhörd kommunikation, både externt och internt. Hos oss på Kommunikation och informationshantering ställs du hela tiden inför nya utmaningar och verksamheten inrymmer hela kommunikationsprocessen, från operativa till strategiska frågor. Vi ansvarar också för ärende- och dokumenthantering och samordning av e-förvaltningsutvecklingen. Som presskommunikatör hjälper du journalister att finna relevant information och rätt befattningshavare inom Trafikverket. I arbetsuppgifterna ingår bland annat att identifiera ämnen och frågor som är av relevans för massmedia samt arbete kring medieanalys. I samverkan med andra kommunikatörer planerar och genomför du pressaktiviteter. Du kommer även att arbeta med det interna behovet av utbildning och träning på medieområdet samt vara delaktig i utbildningar. Som Presskommunikatör företräder du vid behov myndigheten i mediefrågor. Du måste vara beredd att ta många egna initiativ och driva dina idéer framåt mot fastställda resultatmål. Resor och schemalagd beredskap ingår i arbetet. Vi söker dig med högskoleutbildning inom journalistik eller kommunikation. Du har kunskap om massmedias uppdrag och värderingar samt erfarenhet av eget arbete som journalist eller av mediekontakter. Du behöver vara bekväm med att företräda pressavdelningen internt och vid behov representera myndigheten utåt. Du kommer att ge intervjuer efter väldigt kort förberedelsetid och behöver känna dig bekväm med det. Som presskommunikatör i Stockholm behöver du vara beredd att medverka i direktsända intervjuer i radio och tv. God kännedom om Trafikverkets organisation och uppdrag samt erfarenhet av att arbeta inom offentlig myndighet är meriterande. Som person är du självständig, lyhörd och positiv till att söka nya vägar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträvar vi en mångfald bland våra medarbetare.
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Presskommunikatör jobb, Presskommunikatör Solna, Presskommunikatör Trafikverket
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Presskommunikatör

Salong Janet söker frisör omgående.
Salong Janet söker omgående en frisör med erfarenhet. Vi ser helst att du som söker skall vara utbildad frisör och ha erfarenhet och kunskap av de olika momenten inom frisöryrket. Vi kommer tillämpar provanställning som senare kan bli en tills vidare anställning.
Företag: Salong Janet
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Salong Janet söker frisör omgående. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Salong Janet söker frisör omgående.

Projektledare underhåll (Citybanan)
Verksamhetsområde Underhåll ansvarar för att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet genom upphandling, styrning och uppföljning av underhållskontrakt. Genom en blandning av traditionella och nya, innovativa metoder skapar vi grunden för både företagens godstransporter och miljoner människors resande, varje dag, året om. Verksamhetsområdet har ungefär 800 medarbetare och en omsättning på cirka 17 miljarder kronor. Som medarbetare i Sveriges största beställarorganisation inom underhåll av väg och järnväg har du stor möjlighet att bidra till anläggningsbranschens utveckling. Som projektledare med förvaltande ansvar svarar du för att planera, budgetera, upphandla och genomföra förvaltning (DoU, reinvestering) av projekt Citybanan. Genom en skriftlig delegering får du ansvar för att upprätthålla funktionerna samt för de arbetsuppgifter som är kopplade till verksamheten. I rollen ingår förvaltning (DoU, reinvestering) av projektet övertagande av Citybanan. Vidare ingår upprättande av reinvesterings- och verksamhetsplaner grundat på analyser från bland annat underhållssystem och tillsammans med såväl interna och externa specialister. I rollen ingår även administrativt arbete såsom upprättande av skriftliga rapporter (tertial- och års uppföljningsrapporter, konsekvensbeskrivningar, uppdatering av administrativt kopplade dokument etc.) Högskoleutbildning, med teknisk inriktning minst 180 hp (120 p) eller kompetens förvärvad genom erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Vi söker dig med flerårig av att arbeta med och leda stora/komplexa projekt med många intressenter och beroenden Du har god kännedom om järnvägsverksamhet och de säkerhetskrav som är kopplade till denna. Goda kunskaper i ekonomi och entreprenadjuridik är meriterande. Det är också meriterande om du dessutom känner till Trafikverkets organisation och arbetssätt. Du har flerårig erfarenhet som ledare och har förmåga att engagera och få med dig medarbetare. Då en stor del av arbetet handlar om att föra konstruktiva dialoger med specialister samt konsulter och entreprenörer i branschen är det viktigt att du har erfarenhet och kompetens som beställare/entreprenör från installations- alternativt anläggningsbranschen. Eftersom arbetet innebär mycket externa och interna kontakter måste du ha god förmåga att samarbeta. Du ska vara positiv, utåtriktad, kunna jobba både självständigt och i grupp, vara strukturerad med gott ordningssinne. Att redogöra för samt upprätta skriftliga rapporter och beskrivningar tillhör vardagen varför du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i såväl svenska som engelska. Rollen som beställare kräver även att du har förmåga till hög integritet. Vi förutsätter att du är en van datoranvändare då vi har många tillämpningar och system som du kommer att arbeta i. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställning är placerad i säkerhetsklass. Det innebär att registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetande. Trafikverket strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt, därför eftersträva
Företag: Trafikverket
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare underhåll (Citybanan) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare underhåll (Citybanan)

Plåtslagare
Tre medarbetare sökes till vårt team. Vi vill att du/ni har minst fem års erfarenhet inom plåt -och/ eller tegelläggning.
Företag: DSP Tjänster AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Plåtslagare jobb, Plåtslagare Stockholm, Plåtslagare DSP Tjänster AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Plåtslagare


Sök lediga jobb Försvarsmakten

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se