F��nsterputsare. RIELLY SHARON jobb - lediga jobb

F��nsterputsare. RIELLY SHARON jobb F��nsterputsare. RIELLY SHARON jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: F��nsterputsare. RIELLY SHARON. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: F��nsterputsare. RIELLY SHARON. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Dags att ta steget ut i arbetslivet,som säljare?- Huddinge

  2. Lokalvårdare- Sundbyberg

  3. Restaurangbiträde- Värmdö

  4. Cafébiträde- Sundbyberg

  5. Platschef / produktionschef inom mark- Stockholm

  6. Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag- Stockholm

  7. Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning- Stockholm

  8. Viasat söker Sales Agents som brinner för nöjda kunder- Stockholm

  9. Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan- Stockholm

  10. Helpdesk Sommarjobb 2013- Stockholm


Mer beskrivning

Dags att ta steget ut i arbetslivet,som säljare?
M85 Consulting AB är ett ungt företag vars ambition är att leda och driva utvecklingen inom flera olika försäljningskanaler såsom Eventförsäljning, Telemarketing samt B2B. Vårt huvudkontor ligger i fräscha lokaler på Stora Essingen, i Stockholm. Just nu expanderar vi och söker Eventsäljare som tillsammans med oss vill ta nästa steg i karriären. Vi söker dig som är en målinriktad glädjespridare som vill ha mer än ett jobb och är villig att göra sitt arbete till sin livsstil. Vi tror att du har ett brinnande intresse för försäljning och hela tiden vill fortsätta att utvecklas. Det som krävs; -Att du är en energisk glädjespridare -Att du har hög arbetsmoral -Att du har rätt inställning -Att du är tävlingsinriktad -Att du har vinnarskalle -Att du ser möjligheter istället för problem -Att du drivs av att vilja bli bäst Det vi erbjuder; -En gedigen säljutbildning I tre steg -Produktutbildning -En anställning i ett ungt företag som präglas av glädje, gemanskap och framgång -En plats i ett ungt och hungrigt säljteam -Daglig säljcoaching -Säljtävlingar -Möjligheten att påverka, kontrollera och höja din lön ordentligt. Tillsammans arbetar vi för att du ska nå en lön på minst 26 000kr/mån. Känner du dig träffad och tror att du har det vi söker? Ansök redan för att påbörja en oförglömlig resa!
Företag: M85 CONSULTING AB
Ort: Huddinge
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Dags att ta steget ut i arbetslivet,som säljare? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dags att ta steget ut i arbetslivet,som säljare?

Lokalvårdare
Deltid kontorsstädning/butiksstädning. Arbetstid dagtid mellan kl 6.00 till 13.00 Sedvanliga arbetsuppgifter inom kontorsstädning/butiksstädning Noggranhet och servicekänsla är ett ledord för arbetsteamet. Kollektivavtal finns.
Företag: StädAmbition i Bålsta
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdare jobb, Lokalvårdare Sundbyberg, Lokalvårdare StädAmbition i Bålsta
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdare

Restaurangbiträde
Restaurangbiträde sökes! Vi söker en glad och trevlig person till våra restauranger på Värmdö! Du ska vara stresstålig, ha glimten i ögat och ha känsla för god service och hur man tar hand om kunder. Arbetsuppgifter är främst att ge service till kunderna, stå i kassan, ta emot beställningar och servera, men även disk och städ. Välkommen att lämna din ansökan om du känner att detta är något som passar dig!
Företag: sushibar.se
Ort: Värmdö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangbiträde jobb, Restaurangbiträde Värmdö, Restaurangbiträde sushibar.se
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangbiträde

Cafébiträde
Vi söker en person som har kunskaper inom café branschen. Arbetsuppgifter är servering av kaffedrycker, försäljning av glass, fixa smörgåsar samt tillaga enkel variant av varmmat. Det viktigaste är dock att du kan det svenska språket väldigt bra
Företag: Annedals Café
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Cafébiträde jobb, Cafébiträde Sundbyberg, Cafébiträde Annedals Café
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Cafébiträde

Platschef / produktionschef inom mark
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning och fastighet. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. På uppdrag av kund söker vi nu en platschef / produktionschef inom mark. Vår kund är ett stort byggföretag genomför bygg- och anläggningsentreprenader. I rollen som platschef inom mark ansvarar du för hela projektets genomförande från kontrakt till överlämnande. Du kommer att vara ansvarig för projektets planering och genomförande avseende kvalitet, ekonomi och tidsomfattning. SOm platschef / produktionschef jobbar tillsammans med yrkesarbetare och arbetsledare för att driva projektet framåt och till din hjälp finns stöd i form av inköpare, anbudsingenjörer och andra kompetenta medarbetare. Vi söker dig som har flerårig praktisk erfarenhet av markarbete och anläggningsarbete. Du har gymnasiekompetens kompletterad med en byggteknisk utbildning eller likvärdig kompetens. Det är ett krav att du har dokumenterad erfarenhet av att som platschef leda både medarbetare och liknande verksamhet. Det är meriterande om du har erfarenhet från betong och/eller arbetat i Stockholms innerstad. Som person är du social, har förmåga att skapa långsiktiga relationer och ser lösningar istället för problem. Har du frågor kring tjänsten som platschef inom mark är du varmt välkommen att kontakta oss på 08- 530 343 78 eller via mail; Julia.Olsson@expanderamera.se Är du den platschef vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Platschef inom mark
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Platschef / produktionschef inom mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Platschef / produktionschef inom mark

Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi flera arbetsledare / produktionsledare inom mark och anläggning för stora och spännande projekt. Vår kund är ett av de största byggföretagen i Sverige och har i dagsläget flertalet projekt runt om i Stockholm där de behöver förstärkning. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning till stort byggföretag Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare mark/ anläggning till stort byggföretag

Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. För kunds räkning söker vi arbetsledare/ produktionsledare inom mark och anläggning till spännande projekt. Vår kund är ett stort anläggningsföretag som behöver förstärkning med erfarna arbetsledare /produktionsledare till projekt i Stockholm. Din huvudsakliga arbetsuppgift som arbetsledare / produktionsledare kommer vara att leda och planera arbetet inom tilldelade projekt. Du ansvarar för att se till att projektet genomförs inom de ramar som ges av produktionskalkylen och produktionstidsplanen samt att företagets miljö- och kvalitetsmål uppnås. I rollen som arbetsledare / produktionsledare ingår även ansvar för arbetsledning, styrning samt samordning av personal och underentreprenörer. För att trivas i rollen som arbetsledare /produktionsledare tror vi att du är en positiv och engagerad person som brinner för rollen som ledare. Du tycker om att strukturera arbetet och de har förmågan att få din omgivning med dig. Som arbetsledare hos vår kund krävs att du har flera års erfarenhet inom mark- och anläggning samt några års erfarenhet från rollen som arbetsledare /produktionsledare. Är du den arbetsledare vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! Märk din ansökan: Arbetsledare- mark/anläggning Kontakta Julia Olsson om du har några frågor angående tjänsten som arbetsledare inom mark /anläggning, på 08-53034378 eller Julia.Olsson@expanderamera.se Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Enligt överenskommelse
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare / produktionsledare inom mark- och anläggning

Viasat söker Sales Agents som brinner för nöjda kunder
Viasat och dess breda tv-portfölj utgör en betydande del av MTG, ett av Sveriges mest dynamiska och spännande mediebolag med en stark närvaro i det svenska och internationella medielandskapet. Här arbetar kreativa, nyfikna människor som är gärna delar sin kunskap och erfarenhet för att nå framgång tillsammans. I den viktiga rollen som Winback Sales Agent kommer du att ta emot inkommande samtal från kunder som vill avsluta eller ändra sitt abonnemang. Ditt uppdrag är att lyssna och föra en dialog för att hitta en bra lösning. DU SER MOTVIND SOM EN FORM AV MEDVIND. Viasat har många nöjda kunder, men kundernas förutsättningar, intressen och smak förändras över tiden, och det kommer alltid att finnas kunder som vill ändra sitt utbud. Då ringer de oss. Ditt jobb är att med ”stora öron”, god människokännedom och en snabb tanke bemöta de inkommande samtalen med förstklassig service, utvärdera situationen – och göra det som står i din makt att hitta lösningar och göra kunden nöjd. Din förmåga att förstå kundens situation och att bearbeta olika lösningar simultant, i kombination med uthållighet, lugn och tålamod, är avgörande för att du ska lyckas i denna mycket viktiga funktion. Ett intresse för TV, film och sport underlättar också. Du är i mångt och mycket Viasats kontaktyta mot befintliga kunder och är positiv lösnings- och möjlighetsorienterad, samt givetvis det mest avgörande: Har en social förmåga och instinkt som gör det lätt att bemöta och umgås med människor. DU HAR ENERGI. OCH SPRIDER ENERGI. Alla som har erfarenhet av lagidrotter eller andra gruppaktiviteter vet hur viktig teamkänslan och gemenskapen är för att orka åstadkomma det där extra. Vi lägger ner mycket kraft och omtanke för att ta väl hand om det 20 personer starka Winback-teamet, som utgör en energisk och väl ansedd avdelning inom Viasat. Kända för den härliga gemenskapen, den framåtlutade lagandan och de goda resultaten har man blivit nominerade till bästa säljteam i flera nomineringsprocesser inom MTG. Det är meriterande om du har arbetat med att hantera liknande kundärenden tidigare, och har erfarenhet av försäljning. Viktigare är dock din inställning, din positiva energi och ditt engagemang, samt viljan att utvecklas och ta ansvar för ditt eget och gruppens resultat. För delad framgång är dubbel framgång – och gör det roligare att gå till jobbet. DU VILL VISA ATT ALLT GÅR. OCH VAD DU GÅR FÖR. Med beslutsamhet och långsiktig målbild kommer du långt inom Viasat och MTG. Denna tjänst kan vara början på en varaktig resa som tar dig till de sammanhang och möjligheter du verkligen drömmer om. Du har en stark vilja att lyckas, du vill prestera, leverera och utvecklas och bli duktig inom Winback Sales. Genom löpande coaching samt utbildningar inom Viasat Academy (produkt & sälj) och MTG Academy, ger vi dig redskapen att lyckas och skapa möjligheter att utvecklas vidare. Din lön består av en fast del, och en rörlig del. Den senare styrs av din egen och teamets leverans. Med en god förståelse vad som är viktigt för kunden och Viasat kan du förtjäna både en god lön och ljus framtid. Tycker du att det låter intressant, har ett gott humör och en god portion ambition och energi – då är vi intresserade av dig. Med placering på Viasats huvudkontor på Södermalm i Stockholm sitter du i MTG-koncernens hjärta och arbetar måndag – fredag 9-18 eller 10-19.  Ansök genom att trycka på ansökningsknappen nedan och bifoga CV samt personligt brev. Har du frågor om tjänsten, kontakta Lukas Henningsson, Teamleader, på telefon 073-699 16 77.   Viasat är en del av den internationella mediekoncernen Modern Times Group (MTG), med verksamhet på fyra kontinenter inom fri-TV, betal-TV, radio och TV-produktion. MTGs Viasat Broadcasting sänder fri- och betal-TV via egen satellitplattform och tredjepartsnätverk, samt distribuerar TV-innehåll över internet. Modern Times Group är ett tillväxtföretag och är noterat på Nasdaq OMX i Stockholm. Inom MTG återfinns välkända varumärken så som TV3, TV6, TV8, TV10, Viasat, Viaplay, Viasat Film, Viasat Sport, RIX FM, Bandit Rock, Lugna Favoriter, STRIX Television med flera.   Vi undanber oss för närvarande samtal från rekryterings- och annonsleverantörer.
Företag: MTG
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Viasat söker Sales Agents som brinner för nöjda kunder jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Viasat söker Sales Agents som brinner för nöjda kunder

Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu en assistent till en kvinna som bor med sin man och sina barn centralt i Stockholm. Hon har en muskelsjukdom och är rullstolsburen. Vi söker dig, kvinna mellan 20-30 år och då det förekommer vissa sjukvårdande insatser såsom hostmaskin och andningsmask är det meriterande om du har erfarenhet av detta eller att du har en undersköterske utbildning. Du är med fördel road av hushållsysslor och matlagning och då hon har hund och katt så du bör ej vara allergisk. Du måste vara flytande i det svenska språket. Du är en lugn och stresstålig person, som är ordentlig och trygg och uppvisar flexibilitet. Arbetstiderna är förlagda mellan 8:30-17 respektive 17-23/24 och du arbetar varannan helg och även vid annan personals frånvaro. Från slutet av augusti finns det möjlighet att arbeta upp till heltid.Då resor uppkommer (längre resor främst sommartid) måste du också kunna arbeta även under dessa. Att kompetensutveckla vår personal är ett led i att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Om du är den som erbjuds tjänsten förväntas du genomföra en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter före ditt första arbetspass, eller som senast inom tre veckor från det att anställningen påbörjades. Utbildningen syftar till att skapa trygghet för både personlig assistent och kund. Körkort: B körkort meriterande. Arbetstid / Varaktighet: Varierande dag, kväll och helg. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: Enligt överenskommelse Kontaktperson: Linnéa Sanfridson Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till kvinna på Fridhemsplan

Helpdesk Sommarjobb 2013
Wise IT AB Arbetsbeskrivning Wise IT söker för kunds räkning en nyfiken helpdesktekniker som har möjlighet att arbeta under perioden juni-augusti i sommar. Du kommer att hjälpa IT-användare med dagliga problem främst via telefon och remote. Arbetet innebär att ta emot samtal gällande IT-frågor, registrering av ärenden i kundens ärendehanteringssystem, felsökning, lösenordsbyten mm. Tjänsten är placerad i Stockholm. Utbildning/Erfarenhet För tjänsten krävs att du är tekniskt lagd och att du tycker om personlig kontakt med dina kunder. Vi tror att du har tidigare erfarenhet av supportjobb och vi ser gärna att du har kunskap inom följande områden: * Active Directory * MS Windows XP/7 * Exchange * Ärendehanteringssystem Du är en social person som är vara van att hantera kunder på ett serviceorienterat sätt. Rollen som helpdesktekniker ställer höga krav på stresstålighet och prioriteringsförmåga varför du är engagerad och noggrann i dina arbetsuppgifter. För detta uppdrag bör du kunna tala, skriva, läsa och förstå svenska och engelska obehindrat. Tjänsten ingår i vår konsultverksamhet vilket innebär att du blir anställd av Wise IT och jobbar som konsult ute hos vår kund. Som konsult på Wise IT får du unika möjligheter att arbeta på intressanta företag inom olika branscher och med många utvecklande uppdrag. Väljer du att satsa några år som konsult hos oss lovar vi dig utmanade och spännande yrkesår. Vill du bli en av oss? Då söker du tjänsten genom att trycka på ”Sök jobbet”- knappen och följa anvisningarna. Har du frågor angående denna tjänst kontakta gärna vår konsultchef Salle Nilsson på telefon 08 - 555 350 46. Välkommen med din ansökan! Om oss Wise IT AB (f.d. IT-Resurs) är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom IT. Vi arbetar med starka varumärken i olika branscher och ger ett kompetent stöd i matchningsprocessen när du behöver en kvalificerad IT-specialist, IT-chef eller supporttekniker på hög nivå. Wise IT är en del av Wise Group AB som är listat på Nasdaq OMX First North Premier. Wise IT är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med ISO 9001:2008. Läs mer om oss på: www.wiseit.se. Wise IT - Rätt människor inom IT
Företag: Wise IT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Helpdesk Sommarjobb 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Helpdesk Sommarjobb 2013


Sök lediga jobb F��nsterputsare. RIELLY SHARON

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se