FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL jobb - lediga jobb

FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL jobb FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i Svenska som andraspråk och Svenska- Sundsvall

  2. Utbildningsadministratör folkbildning Sundsvall- Sundsvall

  3. Lärare i svenska/svenska som andraspråk- Sundsvall

  4. Lärare i svenska som andraspråk- Härnösand


Mer beskrivning

Lärare i Svenska som andraspråk och Svenska
Folkuniversitetet är ett studieförbund bildat av Kursverksamheterna vid universiteten i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Lund och Umeå. Folkuniversitetet står fritt från politiska, fackliga och andra särintressen. Folkuniversitetet i Sundsvall söker en lärare i Svenska som andraspråk och Svenska till vår allmänförberedande utbildning. I arbetsuppgifterna ingår att undervisa i Svenska som andraspråk, Svenska och möjligtvis även Yrkessvenska och Engelska. Arbetet ställer stora krav på dig som pedagog i din förmåga att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på ett individuellt plan för dina deltagare. Vissa administrativa arbetsuppgifter kan komma att ingå. Vi söker dig som har en akademisk pedagogisk examen eller utbildning som ämnesmässigt passar in på arbetsbeskrivningen och arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med svenska som andraspråk, samt människor från olika kulturer och bakgrunder. Som person är du öppen, självständig, planerande och analyserande. Välkommen till en varm och utvecklande arbetsplats och lärandemiljö! Anställningen startar 2013-08-05. Intervjuer sker kontinuerligt.
Företag: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk och Svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk och Svenska

Utbildningsadministratör folkbildning Sundsvall
Utbildningsadministratör inom folkbildning med placering i Sundsvall Vi söker en engagerad medarbetare som vill vara med och utveckla vår folkbildningsverksamhet! Folkbildning omfattar studiecirklar, föreningssamarbete, kulturarrangemang etc. I tjänsten ingår ansvar för daglig administration av verksamheten och utåtriktat arbete. Resor ingår i tjänsten. Arbetsuppgifter: Medverkan i planering, genomförande och utvärdering av studiecirklar och kulturarrangemang i samarbete med grupper och föreningar Aktivt marknadsföringsarbete och nätverkande som skapar kontakter med nya samarbetspartners Information och utbildningar om folkbildning för nya samarbetspartners Kontakter med deltagare och cirkelledare. Administration med bokning av deltagare, närvarolistor, rapporter och bedömning av arbetsplaner för studiecirklar etc. Uppföljning av resultat och utvärderingar samt rapportering Beräkning och uppföljning av kostnader Vi söker dig som: har erfarenhet av förenings- eller folkbildningsarbete har ett stort intresse och nätverk inom kultur och föreningsliv är nyfiken och utåtriktad har relevant utbildning god datorvana och förmåga att prioritera och ta ansvar behärskar svenska och engelska har körkort (tillgång till bil är önskvärt) Meriterande: Tidigare arbete vid studieförbund Vi kan erbjuda dig ett stimulerande arbete i en miljö där du själv är med och påverkar innehållet. Tjänsten är på 50 % under 6 månader med möjlighet till förlängning och 100%. Tillträde så snart som möjligt. Placeringsort Sundsvall, men arbete kan också förläggas till andra orter. Resor ingår i tjänsten. Mer information lämnas av Avdelningschef Vincent Arvidsson på tfn 060-744 32 24 eller Anna-Karin Lövgren på tfn 090-711461. Din ansökan med CV och skickar du till karin.radstrom@folkuniversitetet.se senast den 9/12 2013.
Företag: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL
Ort: Sundsvall
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Utbildningsadministratör folkbildning Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Utbildningsadministratör folkbildning Sundsvall

Lärare i svenska/svenska som andraspråk
Vi söker lärare i svenska/svenska som andraspråk som är intresserade av att arbeta med internationella akademiker i ett professionellt och kreativt arbetslag på Folkuniversitetet i Sundsvall. Utbildningen "Korta Vägen" riktar sig till arbetssökande akademiker med en internationell universitetsexamen. Målet är att stödja studenterna att hitta och börja färden på den individuellt kortaste vägen till svensk examen och jobb. Folkuniversitetet driver utbildningen i samarbete med Mittuniversitetet och i mycket nära samverkan med vår uppdragsgivare Arbetsförmedlingen. Den här tjänsten omfattar behörighetsgivande utbildning i svenska för internationella akademiker 30 hp. Utbildningen kommer att genomföras i nära samarbete med Mittuniversitetets universitetslärare och det är också Mittuniversitetet som ansvarar för examination. Efter kursen kommer studenterna att ha behörighet i svenska språket för fortsatta universitetsstudier. Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsalas, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Folkuniversitetet drivs i stiftelseform utan vinstintresse. Vår universitetsanknytning gör att synen på kunskap i bildningen tar utgångspunkt i det akademiska förhållningssättet som präglas av mångfald och kritiskt tänkande. Folkuniversitetet är fristående från politiska, religiösa och fackliga intressen.
Företag: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska/svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska/svenska som andraspråk

Lärare i svenska som andraspråk
Folkuniversitetet i Härnösand söker lärare i Svenska som andraspråk. Tjänsten tillsätts 2014-06-02. I arbetsuppgifterna ingår att planera och undervisa i Svenska som andraspråk, individuell handledning samt vissa administrativa uppgifter . Arbetet ställer stora krav på dig som pedagog i din förmåga att planera, genomföra och utvärdera undervisningen på ett individuellt plan för dina kursdeltagare. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en akademisk pedagogisk examen eller utbildning som ämnesmässigt passar in på arbetsbeskrivningen och arbetsuppgifterna. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med svenska som andraspråk, samt människor från olika kulturer och bakgrunder. Som person är du flexibel, självständig, planerande och analyserande, samtidigt som du har lätt för att samarbeta med dina kollegor i arbetslaget. Välkommen till en varm och utvecklande arbetsplats och lärandemiljö! Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning över hela Sverige. Vi är bildade av de fem stiftelserna Kursverksamheten vid Stockholms, Uppsalas, Göteborgs, Lunds respektive Umeå universitet. Vår universitetsanknytning gör att synen på kunskap tar utgångspunkt i ett vetenskapligt förhållningssätt som präglas av mångfald, utveckling och kritiskt tänkande. Folkuniversitetet drivs i stiftelseform utan vinstintresse, är partipolitiskt obundet och fristående från religiösa och fackliga intressen.
Företag: FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL
Ort: Härnösand
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk


Sök lediga jobb FOLKUNIVERSITETET SUNDSVALL

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se