FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E jobb - lediga jobb

FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E jobb FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E- Göteborg

  2. FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E- Göteborg


Mer beskrivning

FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E
. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Är du en driven konstruktör som alltid gillat teknik? Välkommen till Xdin! Till Göteborgskontoret söker vi dig som vill vara med och bygga Xdins framtid inom fordon. Ta chansen att utvecklas som konstruktör och människa. Detta gör du med hjälp av Xdins tydliga karriärplan.  Som konstruktör kommer du att arbeta med design av rör, konsoler och gjutna komponenter i stål och plast. Vi ser gärna att du har yrkesmässig erfarenhet från liknande konstruktionsarbeten. Det är ett krav att du har Pro/Engineer som främsta CAD verktyg.  Vi ser att du har en ingenjörsutbildning, civil- eller högskoleexamen samt har några års relevant arbetslivserfarenhet från fordonsindustrin. Du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN GÖTEBORG  I Göteborgsregionen är vi drygt 600 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling, design & visualisering, PLM samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom telekom, energi, verkstad- samt fordonsindustrin.  ANSÖKAN Ansök så snart som möjligt då rekryteringsarbetet pågår löpande, dock senast 18 augusti 2013.  KONTAKT  Simon Gelmanovski Manager, Produktutveckling  Göteborg +46-31-722 13 26
Företag: Xdin
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E

FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E
. Är du en driven konstruktör som alltid gillat teknik? Välkommen till Xdin! Till Göteborgskontoret söker vi dig som vill vara med och bygga vår framtid inom fordon. Ta chansen att utvecklas som konstruktör och människa. Detta gör du med hjälp av Xdins tydliga karriärplan. ARBETSUPPGIFTER OCH KOMPETENS Som konstruktör kommer du att arbeta med design av rör, konsoler och gjutna komponenter i stål och plast. Vi ser gärna att du har yrkesmässig erfarenhet från liknande konstruktionsarbeten. Det är ett krav att du har Pro/Engineer som främsta CAD verktyg. Vi ser att du har en ingenjörsutbildning, civil- eller högskoleexamen samt har några års relevant arbetslivserfarenhet från fordonsindustrin. Du är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska. PERSONLIGHET OCH ENGAGEMANG Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. OM XDIN GÖTEBORG  I Göteborgsregionen är vi drygt 600 medarbetare och har uppdrag inom tjänsteområdena produktutveckling, elektronik- och mjukvaruutveckling, test och kvalitetssäkring, process- och anläggningskonstruktion, system- och applikationsutveckling, design & visualisering, PLM samt beräkning och simulering. Vi arbetar främst med kunder inom telekom, energi, verkstad- samt fordonsindustrin. Välkommen med din ansökan!
Företag: Xdin
Ort: Göteborg
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: FORDONSKONSTRUKTÖR PRO/E


Sök lediga jobb FORDONSKONSTRUKTÖR PRO_E

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se