FU elektriker Sandvik AB jobb - lediga jobb

FU elektriker Sandvik AB jobb FU elektriker Sandvik AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: FU elektriker Sandvik AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: FU elektriker Sandvik AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare svenska och engelska- Botkyrka

  2. Elevassistent till Björknässkolan- Nacka

  3. Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap- Stockholm

  4. PTP-psykolog- Stockholm

  5. Modersmålslärare/tränare i norska- Nacka

  6. Modersmålslärare i tagalog i grundskolan- Järfälla

  7. Biträdande enhetschef- Stockholm

  8. Enhetsassistent- Stockholm

  9. Undersköterskor med körkort till Natt/Larmpatrullen- Täby

  10. Nannynu! Barnvakt Stockholm Södermalm 2 eftermiddagar/vecka- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare svenska och engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium bedriver en unik yrkesutbildning inom ramen för Yrkesintroduktion i egna och helt nyrenoverade lokaler i Skyttbrink. ARBETSUPPGIFTER Verksamheten inom vår yrkesintroduktion Speed Shop riktar sig till elever som inte uppnått gymnasiebehörighet och som kombinerar sina teoretiska studier med praktiska. Du kommer att ingå i ett litet lärarteam som arbetar och samverkar fokuserat med elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du påverkar undervisningen inom denna unika yrkesutbildning som utvecklats på Tumba gymnasium och som nu fått spridning i resten av landet du bidrar i allra högsta grad till att stärka elevernas ämnes- och yrkeskunskaper. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i svenska och engelska inom grundskolans högre åldrar eller på gymnasienivå. Vi söker dig som gillar att utmana och utveckla dina arbetssätt, som situations- och elevanpassar din undervisning och som ser vinsterna med att ämnesintegrera dina ämnen med yrkesämnena. Som person är du strukturerad, initiativtagande positiv och lyhörd när det gäller att möta eleverna där de befinner sig. Om du, liksom vi, tycker att de pedagogiska visionerna ska gå före strukturella förutsättningar - sök tjänsten!
Företag: Botkyrka kommun, Tumba gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Elevassistent till Björknässkolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker elevassistent till Studion som är en av våra mindre undervisningsgrupper. Som assistent på Studion ansvarar du tillsammans med undervisande lärare och andra i arbetslaget för det pedagogiska uppdraget att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas lärande. Förberedelse, undervisning, skrivningar, läxläsning, strukturering, dokumentation, gemensamt planerings- och utvärderingsarbete i arbetslaget och kompetensutveckling är återkommande moment. En viktig uppgift för dig som assistenten är vara en god förebild samt att bygga upp en relation till eleverna för att underlätta lärandet och stödja elevernas personliga utveckling. Att förstå och samspela med eleverna i dess utveckling samt få föräldrarnas förtroende ställer krav på såväl verbal som ickeverbal kommunikation.   Utöver detta bör du kunna hantera stress, vara orädd, reaktionsnabb och ha förmåga att snabbt förflytta dig för att förhindra att elever eller inventarier skadas. Då du följer elever i behov av särskilt stöd under hela deras skoldag kan undervisningen även ske i skog och mark. Beroende på ämne kan även högre krav på motorisk förmåga ställas t.ex. vid idrott. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tekniska kompensatoriska hjälpmedel eller ett intresse av att lära dig. För att veta mer om Björknässkolan gå in på www.bjorknasskolan.se och välj Björkbacken för att läsa om Studion.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björknässkolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björknässkolan

Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap
Mikael Elias Gymnasium är en ny skola med gamla anor. Vi finns idag på 9 orter med ambition att fortlöpande utöka med flera skolor över hela landet. Våra skolor är små och vi lägger stor vikt vid att det finns en nära kontakt mellan lärare och elev. Eleverna är mycket studiemotiverade och vår ambition är att erbjuda dem ”det lilla extra”. Läs mer om oss på www.mikaelelias.se. Mikael Elias Gymnasium i Stadshagen på Kungsholmen söker nu en engagerad lärare i biologi och naturkunskap. Vi söker dig som: • Är behörig gymnasielärare i biologi och naturkunskap, gärna i kombination med ytterligare en behörighet. • Ser möjligheter i att arbeta ämnesintegrerat och verklighetsanpassat och som på andra sätt vill samarbeta med dina kollegor för att utveckla den bästa skolan. • Har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt. • Har förmågan att se vad som behöver göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning. • Gärna har erfarenhet av mentorskap. I tjänsten ingår kursen naturvetenskaplig specialisering, med inriktning mot medicin och/eller analytisk kemi (med kriminalteknik). En kurs med stort intresse bland våra duktiga naturelever. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 70-100% med start den 13 augusti. Som lärare på Mikael Elias har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi arbetar i arbetslag vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. Vi kan ge dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. För mer information kan du kontakta bitr. rektor Marie Mether (marie.mether@mikaelelias.se, 0709-44 98 43) eller rektor Helén Forsberg (helen.forsberg@mikaelelias.se, 08-610 32 12). Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Senast den 31 juli vill vi ha din ansökan, men intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan dess. Välkommen med din ansökan!   Mikael Elias Gymnasium är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Teoretiska
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap

PTP-psykolog
Enheten för unga med psykos/bipolär sjukdom BUP kliniken är en länsövergripande verksamhet centralt belägen på Södermalm och består av fyra enheter: Akutenheten, Enhet Nord, Enhet Syd, samt Enheten för unga med psykos/bipolär sjukdom. Vår enhet fungerar i huvudsak som en psykiatrisk öppenvårdsenhet med målgruppen barn och ungdomar upp till 18 år med psykotiskt eller bipolärt syndrom. Uppdraget är att utreda och behandla målgruppen samt hämta in och sprida kunskap om den. Vi bedriver även forskning med anknytning till Karolinska institutet. Arbetsuppgifter: Arbetet bedrivs i team bestående av förutom psykolog även läkare, sjuksköterska och kurator. Vi samarbetar med andra mottagningar inom BUP samt med skola, socialtjänst, missbruksvård m.m. Som PTP-psykolog här arbetar du med bedömning, konsultation, utredning och KBT samt bidrar med ett psykologiskt perspektiv till verksamheten. Du kommer att vara delaktig i arbetet med våra gruppverksamheter och i forskningen om diagnosgrupperna kopplat till bl.a. neuropsykologisk testning av funktionsnivå. Vid sidan av sedvanlig PTP-handledning kommer du att ingå i KBT-handledningsgruppen med enhetens övriga tre psykologer. Kvalifikationer: Vi söker dig med psykologexamen och minst grundläggande utbildning i kognitiv beteendeterapi, gärna med tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete. Personliga egenskaper: Viktiga egenskaper är självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga PTP-psykolog jobb, PTP-psykolog Stockholm, PTP-psykolog Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PTP-psykolog

Modersmålslärare/tränare i norska
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en Modersmålslärare/tränare i norska, till Nacka språk och utbildningscentrum. Arbetsplatsen Olika skolor/förskolor i Nacka Arbetsuppgifter Modersmålsundervisning i skolan för elever från åk 1 till åk 9, och modersmålsträning i Förskolan. Kvalifikationer Modersmålslärare behörighet eller motsvarande, mycket goda kunskaper i modersmålet och svenska Anställningsvillkor Tillsvidare anställning, deltid, 30% från HT-2013. Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande rektor, Graham Brodie, 070 431 83 13. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 juni 2013.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/tränare i norska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/tränare i norska

Modersmålslärare i tagalog i grundskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Järfälla språkcentrum organiserar modersmålsstöd i förskolan och modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan och gymnasieskolan. Årligen deltar ca 2500 barn och elever i mer än 40 olika språk i verksamheten. I uppdraget ingår att främja flerspråkiga barn och elevers språk-, kunskaps- och identitetsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Järfälla kommun söker modersmålslärare i Tagalog cirka 15% för modersmålsundervisning i grundskolan. Under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk vid övertalighet inom kommunen. KVALIFIKATIONER Behörighet som modersmålslärare. Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och i svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Järfälla Språkcentrum
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i tagalog i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i tagalog i grundskolan

Biträdande enhetschef
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Finansdepartementet utarbetar riktlinjer för den ekonomiska politiken och finanspolitiken. Departementet samordnar den statliga budgeten, skattepolitiken samt deltar i internationellt ekonomiskt samarbete. Även tull-, finansmarknad, kommunal ekonomi, kommunal lagstiftning och spelmarknad hör till ansvarsområdet liksom statligt ägande. Departementet har drygt 450 anställda. Skatte- och tullavdelningen, som har ca 90 medarbetare, ansvarar inom Regeringskansliet för frågor och lagstiftning om skatter, tullar och socialavgifter och består av fyra enheter, varav tre juristenheter. Utöver juristenheterna finns en skatteekonomisk enhet. Frågor med EU -rättslig anknytning har stor betydelse för verksamheten på avdelningen. Enheten för skatteadministration, skatteavtal och tullfrågor (S3) ansvarar för den lagstiftning som rör taxering, skattebetalning och indrivning, skattekontroll och skattebrott, registerfrågor, folkbokföring, internationella skatteavtal och andra internationella frågor, tullpolicy, tullagstiftning och tullförfaranden nationellt och inom EU och frågor om tullsamarbete inom EU och med tredje land samt myndighetsstyrning av Tullverket, Kronofogdemyndigheten, Skatteverket och Bokföringsnämnden. Enheten leds av en enhetschef som biträds av två biträdande enhetschefer. Till enheten söks nu en biträdande enhetschef för vissa internationella frågor. Arbetsuppgifterna innebär att med huvudmans ansvar hantera vissa internationella frågor inom enhetens lagstiftningsområde, men även att biträda enhetschefen i olika frågor. Vi söker dig som är kvalificerad jurist med mycket goda vitsord. Vi förutsätter att du har erfarenhet från kvalificerat lagstiftningsarbete i Regeringskansliet. Du bör ha erfarenhet från ett eller flera av enhetens sakområden, men även av gemenskapsrättsliga frågor. Arbetet förutsätter att du kan leda och fördela arbete. Som allmänna krav gäller dessutom att du har god samarbetsförmåga, kan arbeta såväl självständigt som i grupp, har god analytisk förmåga och helhetssyn samt har god förmåga att förstå och verka i en politisk styrd organisation. Arbetet ställer stora krav på förmågan att uttrycka sig i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska förutsätts. Mer information lämnas av departementsrådet Fredrik Löfstedt, tfn. 08-405 27 08, 070-263 95 06, Fackliga företrädare är för SACO Peter Österberg, tfn 08-405 48 97 och för ST Lotta Nordqvist, tfn 08-405 16 62.Upplysningar om anställningsvillkor lämnas av Jakob Petruson på personalenheten, tfn. 08-405 1958. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev märkt med referensnummer Fi2013/2523. Sista dag för att registrera ansökan är den 15 augusti 2013. Tillträde snarast. Lön sätts efter kompetens och tidigare erfarenhet.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef

Enhetsassistent
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Finansdepartementet utarbetar riktlinjer för den ekonomiska politiken och finanspolitiken. Departementet samordnar den statliga budgeten, skattepolitiken samt deltar i internationellt ekonomiskt samarbete. Även tull-, finansmarknad, kommunal ekonomi, kommunal lagstiftning och spelmarknad hör till ansvarsområdet liksom statligt ägande. Departementet har drygt 450 anställda. Skatte- och tullavdelningen, som har ca 90 medarbetare, ansvarar inom Regeringskansliet för frågor och lagstiftning om skatter, tullar och socialavgifter och består av fyra enheter, varav tre juristenheter. Utöver juristenheterna finns en skatteekonomisk enhet. Frågor med EU -rättslig anknytning har stor betydelse för verksamheten på avdelningen. Enheten för skatteadministration, skatteavtal och tullfrågor (S3) ansvarar för den lagstiftning som rör taxering, skattebetalning och indrivning, skattekontroll och skattebrott, registerfrågor, folkbokföring, internationella skatteavtal och andra internationella frågor, tullpolicy, tullagstiftning och tullförfaranden nationellt och inom EU och frågor om tullsamarbete inom EU och med tredje land samt myndighetsstyrning av Tullverket, Kronofogdemyndigheten, Skatteverket och Bokföringsnämnden. Arbetsuppgifterna innebär att ge administrativt stöd till enhetschef och till enhetens handläggare. Detta inkluderar bland annat ansvar för administrationen av enhetens handläggning av ärenden, planering inför genomgångar med den politiska ledningen och upprättande av beredningslistor inför regeringssammanträden. I arbetsuppgifterna ingår även allmänt administrativt arbete och viss ekonomihantering. Vidare kommer du delta i att utveckla enhetens rutiner och arbetssätt. Vi söker dig som har gymnasial utbildning och erfarenhet av att arbeta som assistent i en större organisation eller företag. I arbetet ingår många kontakter såväl internt som externt vilket innebär att du måste vara flexibel, ha en positiv och utåtriktad läggning och stor integritet. Du har god organisations- och prioriteringsförmåga, du måste ha lätt för att sätta dig in i arbetsuppgifterna, samarbeta, ta egna initiativ och arbeta självständigt. Du är noggrann och serviceinriktad. Du är en van datoranvändare och har goda kunskaper i Officepaketet. Du har förmåga att hantera många uppgifter, ibland under tidspress. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska. Erfarenhet av liknande arbete inom Regeringskansliet eller från annan statlig myndighet är meriterande. Mer information lämnas av departementsrådet Fredrik Löfstedt, tfn. 08-405 27 08, 070-263 95 06, Fackliga företrädare är för SACO Peter Österberg, tfn 08-405 48 97 och för ST Lotta Nordqvist, tfn 08-405 16 62. Du ansöker genomatt registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev märktmed referensnummer Fi2013/2524. Sista dag för att registrera ansökan är den 4 september 2013. Lön sätts efter kompetens och tidigare erfarenhet.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetsassistent jobb, Enhetsassistent Stockholm, Enhetsassistent Regeringskansliet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetsassistent

Undersköterskor med körkort till Natt/Larmpatrullen
HSB Omsorg erbjuder hemtjänst, hushållsnära tjänster och driver äldreboenden i Stockholmsregionen. Vi är en del av den kooperativa HSB-rörelsen och har arbetat med verksamheter inom äldreomsorg sedan 1993. Grundtanken i vår verksamhet är att kunden själv utformar sin omsorg och blir bemött med respekt. Våra tjänster anpassas efter våra kunders behov, önskemål och förväntningar. Vi är ett företag under stark tillväxt med 1 300 medarbetare och en årlig omsättning på över 360 Mkr. Vår värdegrund ETHOS: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan, präglar vår verksamhet. Mer information om HSB Omsorg finner du på vår hemsida, www.hsbomsorg.se HSB Omsorg söker undersköterskor med körkort till Natt/larmpatrullen i Täby. Tjänstgöringsgrad 55 %-65 %. Helgtjänstgöring ingår. Du erbjuds ett varierande arbete nattetid, där både larmutryckningar och fasta kundbesök ingår i arbetsuppgifterna. Vi söker dig som har ett genuint intresse och känsla för omsorg om människor. Du vill arbeta med omvårdnad hemma hos våra kunder och genomföra arbetet med hög kvalité. Vårt mål är att ge en omsorg som tilllåter varje individ att få fortsätta att vara unik. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består i att utföra kvalificerat omvårdnadsarbete i kundens hem. I arbetet ingår dokumentation vilket innebär att du måste ha datorvana samt kunna uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Vi erbjuder dig ett självständigt arbete med stort ansvar. Du kommer ingå i ett härligt dynamiskt team med duktiga och målinriktade medarbetare. Vi söker dig som har omvårdnadsutbildning eller motsvarande samt känner att följande personliga egenskaper passar in på dig; ansvarsfull med förmåga att planera och organisera, glad, hjälpsam och en posititiv kollega, trygg i din yrkesroll men öppen för idéer och har förmågan att hitta lösningar och möjligheter i olika situationer. Att du delar vår värdegrund, ETHOS, är en självklarhet för dig. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i rekryteringsprocessen. Vi ser gärna manliga sökande, då vi är en kvinnodominerad arbetsgrupp. Körkort och körvana är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten. Tjänsten är tillsvidare och vi tillämpar 6 månaders provanställning. Endast sökande med körkort och erfarenhet kommer att beaktas i processen. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så tveka inte att skicka in din ansökan till oss. I samband med anställning kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras in. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail, utan hänsvisar till extern länk. För mer information kring tjänsten, vänligen kontakta, Helena Ölwing. Telefon 070-255 45 33 Kontaktperson för Fackförbundet Kommunal, Jonas Forsberg. Telefon 08-758 10 30 Vi sköter hanteringen av denna rekrytering internt och avböjer därför extern hjälp med annonsering, urval etc.
Företag: HSB Omsorg
Ort: Täby
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor med körkort till Natt/Larmpatrullen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor med körkort till Natt/Larmpatrullen

Nannynu! Barnvakt Stockholm Södermalm 2 eftermiddagar/vecka
2007 NannyNu AB Om Nannynu! Nannynu! hjälper familjer som behöver en extra hand med deras barn och söker nu trygga, erfarna och lekfulla barnvakter. Som barnvakt hos oss blir du väl omhändertagen, vi har mycket personlig och tät kontakt med våra barnvakter och värdesätter dig högt. Du bestämmer själv hur mycket du vill arbeta och familjen kommer bo nära dig eller din skola. Våra uppdrag Nu söker vi många barnvakter till familjer som önskar hitta en barnvakt med start så snart som möjligt. Om uppdraget Familjen på Södermalm vill ha barnpassning 2 eftermiddagar/vecka ca kl 16-19, vilka veckodagar är flexibelt. Barnen är 5,5 och 1,5 år. Din profil Vi söker dig som: -Är student/har annat deltidsarbete och kan arbeta eftermiddagar från kl.15:00. -Har erfarenhet och ett genuint intresse för barn -Är ordningsam och lekfull -Söker ett långsiktigt uppdrag hos våra familjer Vi erbjuder -Ett roligt och meningsfullt extraarbete -Nannycertifieringskurs -Hjärt-och lungräddningskurs -Försäkring -En egen handledare -100-140 kr i lön per timme (inkl semesterersättning) -OB-tillägg samt storhelgstillägg Vid anställning hos nannynu! begär vi utdrag ur brottsregistret. Vi intervjuar löpande och tipsar dig att vara snabb in med din ansökan, följ länk nedan.
Företag: 2007 NannyNu AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nannynu! Barnvakt Stockholm Södermalm 2 eftermiddagar/vecka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nannynu! Barnvakt Stockholm Södermalm 2 eftermiddagar/vecka


Sök lediga jobb FU elektriker Sandvik AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se