Fagersta kommun jobb - lediga jobb

Fagersta kommun jobb Fagersta kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Fagersta kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Fagersta kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Leg Sjuksköterska till Sjuksköterskeorganisationen- Fagersta

 2. Undersköterksa/Vårdare med inriktning LSS- Fagersta

 3. Studie och yrkesvägledare år 7-9- Fagersta

 4. Lärare i Ma/No- Fagersta

 5. Leg. Arbetsterapeut 50% & Leg. Sjukgymnast 50%- Fagersta

 6. Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och 1-6- Fagersta

 7. Projektledare för projekt; Våld i nära relation- Fagersta

 8. Specialpedagog/speciallärare/lärare 7-9- Fagersta

 9. Socialsekreterare för barn och familj- Fagersta

 10. Bibliotekarie 75%- Fagersta

 11. Lärare i förberedelsklass, flerspråkiga elever, svenska som andra språk- Fagersta

 12. Förvaltningschef 100%- Fagersta

 13. Studie och yrkesvägledare år 7-9- Fagersta

 14. Undersköterskor till Sollidens vårdboende- Fagersta

 15. Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem- Fagersta

 16. Grundskollärare/klasslärare 1-7, alt. 4-9- Fagersta

 17. Beteendevetare/socialpedagog- Fagersta

 18. Familjebehandlare- Fagersta

 19. Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och år 1-6- Fagersta

 20. Lärare i Ma/No- Fagersta

 21. Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9- Fagersta

 22. Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9- Fagersta

 23. Samordnare till Vasavägens boende- Fagersta

 24. Lärare för flerspråkiga elever och i svenska som andra språk- Fagersta

 25. Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9- Fagersta

 26. Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9- Fagersta

 27. Lärare i En/Ty alternativt En/Sp år 7-9- Fagersta

 28. Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9, inriktn sv/ma- Fagersta

 29. Förskollärare- Fagersta

 30. Ett antal förskollärare- Fagersta

 31. Förskollärare- Fagersta

 32. Förskollärare- Fagersta

 33. Ett antal förskollärare/barnskötare- Fagersta

 34. Ett antal resursassistenter- Fagersta

 35. Förskollärare- Fagersta

 36. Boendepersonal till Norrbygårdens ungdomsboende- Fagersta

 37. Projektledare- Fagersta

 38. Skolkurator- Fagersta

 39. Leg sjuksköterska med ansvar för psykiatri/LSS- Fagersta

 40. Sommarvikarier boendepersona- Fagersta


Mer beskrivning

Leg Sjuksköterska till Sjuksköterskeorganisationen
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Fagersta kommun/Socialförvaltningen söker till Vård och Omsorg Leg. Sjuksköterska till Sjuksköterskeorganisationen Ref.nr: 2013/48 Tjänsten: Tills vidare 100 % Sista ansökningsdag: 2013-08-18 Tillträdesdag: 2013-10-01 eller efter överenskommelse Vård och omsorgsavdelningen är en verksamhet som pågår dygnet runt året om. Arbete inom vård och omsorg innebär att man arbetar inom äldreomsorg, psykiatri och LSS. Hemsjukvård kvällar och helger. Tjänsten innebär ansvar för hälso-och sjukvård inom sjuksköterskeorganisationen. Schemalagd tjänstgöring 100 % ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska inom kommunal hälso- och sjukvård. Socialförvaltningen arbetar med Senior Alert, Palliativa registret. Arbetsledande funktion i hälso-och sjukvårdsärenden. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska. Du är en noggrann och strukturerad, arbetar självständigt, tar eget ansvar och har en god planeringsförmåga. Du ska ha lätt för att samarbeta med olika personalgrupper. Du är flexibel och tycker om att arbeta inom kommunal vård. Datavana krävs då vi arbetar i olika datasystem bland annat Procapita och Prator. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Samordnare Maria Granström 0223-445 66 Fackliga företrädare: Jenny Guldbrandsson, Vårdförbundet 0223-443 43, anträffbar från och med vecka 32. Övrig tid hänvisas till Vårdförbundet i Västerås Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Leg Sjuksköterska till Sjuksköterskeorganisationen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg Sjuksköterska till Sjuksköterskeorganisationen

Undersköterksa/Vårdare med inriktning LSS
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Uppdraget som Undersköterska/vårdare enligt LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) skall främja jämlikhet och full delaktighet i samhällslivet. Målet skall vara att den enskilde får möjlighet att leva som andra. Arbetsuppgifter Du stödjer personerna i boendet att hantera vardagslivet med allt vad det innebär. Arbetsuppgifterna är både praktiska och pedagogiska. Du arbetar schemalagd arbetstid. Arbetstiderna varierar. Schemaplaneringssystemet Time Care tillämpas. Kvalifikationer Du skall ha ett intresse för att arbeta med personer med funktionsnedsättning. Tidigare erfarenhet av LSS är meriterande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vi ser gärna manliga sökande. Upplysningar Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Enhetschef Tram Stenquist 0223 ?445 45 Fackliga företrädare Kommunal 0223 ? 442 58
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterksa/Vårdare med inriktning LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterksa/Vårdare med inriktning LSS

Studie och yrkesvägledare år 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Studie- och yrkesvägledare år 7-9 Arbetsuppgifter Vägleda elever både enskilt och i grupp, där målet är att varje elev ska göra ett väl underbyggt studie- och yrkesval. Informera om utbildningsvägar och yrkesmöjligheter samt stimulera elevernas intresse och nyfikenhet för framtida yrkesval. Arbeta i skolans stödteam. Genusarbete inom årskurs 1-9. Övrigt I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Kvalifikationer Studie- och yrkesvägledarutbildning. Upplysningar Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, 076-787 07 65. Fackliga företrädare Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Studie och yrkesvägledare år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie och yrkesvägledare år 7-9

Lärare i Ma/No
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Ma/No Arbetsuppgifter Lärare i Ma och No i år 7-9. Du kommer att arbeta i profilklasser med inriktning Idrott. Kvalifikationer Grundskollärare 4-9 eller senare år med inriktning Ma/No. Övrigt Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Upplysningar Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, telefon 076-787 07 65. Fackliga företrädare Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No

Leg. Arbetsterapeut 50% & Leg. Sjukgymnast 50%
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 500 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker till Rehabteamet Leg. arbetsterapeut 50 % & leg. sjukgymnast 50 % Ref.nr: 2013/45 Tjänsten: Vikariat 50 %, 2013-09-01-2014-05-31 Sista ansökningsdag: 130811 Tillträdesdag: 130901 I Fagersta kommuns rehabteam arbetar tre arbetsterapeuter, två sjukgymnaster samt en syn- och hörselinstruktör. De tilltänkta tjänsterna som arbetsterapeut respektive sjukgymnast innebär vikariat för ordinarie befattningsinnehavare under den tid då dessa kommer att arbeta i ett projekt. Arbetsuppgifter: Dina arbetsuppgifter är att tillsammans med arbetsterapeuter och sjukgymnaster ge rehabiliterande insatser till personer i särskilt boende, ordinärt boende samt kommunens korttidsboende. I arbetsuppgifterna ingår också att utbilda och handleda personal i ett rehabiliterande arbetsätt och förflyttningsteknik samt medverka i vårdplaneringar. Kvalifikationer: Legitimerad arbetsterapeut och legitimerad sjukgymnast, gärna med erfarenhet från liknande arbete. Körkort erfordras. Du ska behärska svenska språket bra i tal och skrift. Vi ser det som en fördel om du även talar finska. Vi ser gärna manliga sökande till tjänsten. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Förmåner som anställd är arbetskläder, tillgång till tjänstebil, friskvård, gratis gym och bad. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Enhetschef Åsa Gustavsson, 0223-442 12 Fackliga företrädare FSA, Josefin Wendel, 0223-445 18, josefin.wendel@fagersta.se LSR, Kristina Tinkler, 0223-445 29, kristina.tinkler@fagersta.se Ansökan via extern webbplats: www.hrsupporten.se/fagersta.php Vi undanbeder oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Körkort klass -B---.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Leg. Arbetsterapeut 50% & Leg. Sjukgymnast 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg. Arbetsterapeut 50% & Leg. Sjukgymnast 50%

Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och 1-6
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 500 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Mariaskolan: Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet att undervisa i förskoleklass och år 1-6. Arbete som fast vikarie, förskoleklass och år 1 - 6. Behörighet att undervisa i förskoleklass och år 1-6. Du behöver vara mycket flexibel då du skall ersätta ordinarie personal vid deras frånvaro. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från läraryrket samt att du är tydlig i ditt ledarskap. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Mariaskolan har ca 40 medarbetare och 270 elever. Verksamheten omfattar förskoleklass, fritidshem och grundskola år 1-6. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Lena Jansson, 0223-444 41, 070-696 29 29 lena.jansson@fagersta.se Lärarförbundet ? Lena Qvick-Eriksson tel 0223-445 40, Lärarnas Riksförbund ? Margareta Westman tel 0223-445
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och 1-6

Projektledare för projekt; Våld i nära relation
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 500 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker: Projektledare för projekt; Våld i nära relation Ref.nr: 2013/43 Tjänsten: 100 %, visstidsanställning i projekt t.o.m. 2014-04-30 Sista ansökningsdag: 2013-07-28 Tillträdesdag: 1 september eller efter överenskommelse Socialförvaltningen är uppdelad i tre avdelningar; Försörjning och arbete, Individ och familjeomsorgen samt Vård och omsorg. Inom projektet kommer du att arbeta inom alla tre avdelningarna Socialförvaltningen har fått beviljat medel för att utveckla kvalitén för socialtjänstens arbete för våldsutsatta kvinnor och barn som bevittnat våld. Målsättning med projektet är att genom en kartläggning öka socialförvaltningens kunskaper om våldsutsatta kvinnor och barn. Utifrån kartläggningen ska en handlingsplan utformas samt dokument för intern och extern samverkan. Projektet har en inriktning mot ?tidig upptäckt? och är en fortsättning av tidigare projekt ?Våld i nära relation?. ARBETSUPPGIFTER Som projektledare ska du driva projektet framåt genom att genomföra kartläggning och i samband med detta ta de interna och externa kontakter som behövs. Vidare ska du under ledning av en styrgrupp ta fram handlingsplan och dokument. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har vana av att arbeta i projekt samt har vana av att skriva rapporter. Lämplig högskoleutbildning är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha lätt för att samverka med olika aktörer. Vidare ska du ha en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Eva Blomberg, utredare, 0223-442 78 Martina Nordin, biträdande socialchef, 0223-442 62 Facklig företrädare: Mona Söder, Vision, 0223-442 58 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare för projekt; Våld i nära relation jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare för projekt; Våld i nära relation

Specialpedagog/speciallärare/lärare 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9 med erfarenhet att stödja elever inom autismspektrat. Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen har vi idag vuxit till drygt 12 600 invånare. · I första hand handleda arbetslag/lärare i planering av stöd för elever med inlärningssvårigheter - Undervisning i liten grupp, Studiero - Stöd i klass och för enskild elev - Ingå i skolans stödteam Specialpedagog-, speciallärar- eller lärarexamen med inriktning år 7-9. Flerårig erfarenhet av stöd till elever med svårigheter inom autismspektrat. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare/lärare 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare/lärare 7-9

Socialsekreterare för barn och familj
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker till Individ- och familjeomsorgen: Socialsekreterare för barn och familj, 100 % Ref.nr: 2013/49 Tjänsten: Tillsvidareanställning, heltid Sista ansökningsdag: 2013-08-23 Tillträdesdag: snarast Vid Individ- och familjeomsorgen arbetar idag 20 personer, varav 4 heltidstjänster inom myndighetsutövning för barn och familj. Inför 2013 har vi förnyat vår organisation och skapat en mottagningsfunktion som tar emot och fördelar ärenden. Vi bedriver ett fortgående utvecklingsarbete inom myndighetsutövning, öppenvård och förebyggande insatser. Vi utgår från ett nätverksorienterat arbetssätt. ARBETSUPPGIFTER Dina arbetsuppgifter blir att enligt BBIC utreda och verkställa insatser för barn, ungdomar och deras familjer. Vårt arbetssätt präglas av att lyfta fram och stärka familjens egna resurser. Du kommer att få ett spännande och omväxlande arbete med stora möjligheter att påverka verksamheten. Du kommer att ha nära samarbete med vuxenhandläggarna samt personal inom öppenvården. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som är en erfaren, kunnig och engagerad socialsekreterare med socionomexamen. Vi ser gärna att Du har erfarenhet av utredningsarbete med barn och ungdomar. Du är som person utåtriktad, nyfiken och intresserad av utvecklingsarbete. Du skall vara öppen för nytänkande och vara villig att pröva nya lösningar. Vi ser gärna manliga sökanden. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Avdelningschef, Sari Korpelin, 0223-442 67 Biträdande avdelningschef, Inga-Lill Strand, 0223-443 44 Fackliga företrädare: Vision, Britt-Marie Nohrstedt, 0223-442 95 SSR, Ann-Christine Persson, 0223-442 71 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare för barn och familj jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare för barn och familj

Bibliotekarie 75%
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Ref.nr: 2013/39 Tjänsten: Tillsvidare 75 % Sista ansökningsdag: 2013-08-28 Tillträdesdag: 2013-10-01 ARBETSUPPGIFTER Boken-kommer service och anpassade medier. Inköp samt nedladdningar av talböcker och andra anpassade medier till biblioteket Arrangera kulturprogram och på boenden och bibliotek Arrangera träffar på biblioteket för olika grupper Arbeta med läsfrämjande och arrangera kulturprogram för ungdomar Tjänsten innefattar även allmän biblioteksservice och att tillsammans med övrig personal delta i löpande arbete. Arbetsuppgifterna är förlagda i huvudbiblioteket i Fagersta samt fililaen i Västanfors. Kvälls- och helgtjänstgöring enligt schema. KVALIFIKATIONER Folkbiblioteksarbete är ett utåtriktat arbete och handlar till stor del om service och bemötande av allmänheten. Vi förutsätter att du liksom vi sätter besökaren i centrum Bibliotekarieexamen, eller examen i biblioteks- och informationsvetenskap. Vi önskar att du har erfarenhet av arbete inom bibliotekssektorn samt att du har examen i biblioteks- och informationsvetenskap. God IT-kompetens och förtrogenhet med biblioteksdatasystemet BOOK-IT är meriterande egenskaper. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten där initiativförmåga, engagemang, samverkan nytänkande och flexibilitet är viktiga egenskaper, samt att du ser möjligheter och är positiv till förändringar. ÖVRIGT Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. UPPLYSNINGAR Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Susan Pour, bibliotekschef, tfn 0223-442 49 e-post susan.pour@fagersta.se Fackliga företrädare Mona Söder, Vision, tfn 0223-442 58 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie 75%

Lärare i förberedelsklass, flerspråkiga elever, svenska som andra språk
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. ARBETSUPPGIFTER Arbete i förberedelseklass med flerspråkiga elever i grupp och individuellt. Tjänsten innebär även undervisning i svenska som andra språk. Kvalifikationer Grundskollärarexamen. Inriktning i svenska som andra språk, eller högskolepoäng i flerspråkighet är meriterande. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. UPPLYSNINGAR Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Yvonne Flodström 0223-444 15, 073-812 52 68 eller nuvarande lärare Linda Tiitinen 070-305 4717 Fackliga företrädare Eva Åkerberg tel:0223-44420
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förberedelsklass, flerspråkiga elever, svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förberedelsklass, flerspråkiga elever, svenska som andra språk

Förvaltningschef 100%
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar övergripande för strategisk planering, styrning och uppföljning för att säkerställa att fastställda mål uppnås och budgeten hålls inom givna ramar. Förvaltningschefen är föredragande i Utbildnings- och Fritidsnämnden. Du ingår i kommunens ledningsgrupp där arbetet huvudsakligen är inriktat på strategisk utveckling och samverkan ur ett helhetsperspektiv. KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten relevant akademisk examen inom utbildningsområdet och goda kunskaper i ekonomi. Flerårig ledarerfarenhet med god förståelse, intresse för och vilja att leda en politiskt styrd organisation är en förutsättning för att lyckas i uppdraget. Som person är du driven, handlingsinriktad och lyhörd. ÖVRIGT Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. UPPLYSNINGAR Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Hans Granlund, ordförande i Utbildnings- och fritidsnämnden, telefon: 073-940 52 72 Christina Kaloinen, förvaltningschef Socialförvaltningen samt Utbildnings-och fritidsförvaltningen, telefon: 0223-442 65 Fackliga företrädare Kommunal, Anne-Marie Noppa, tfn 0223-442 57 Vision, Mona Söder, tfn 0223-442 58 Lärarförbundet, Eva Georgsson, tfn 0223-443 86 Lärarnas Riksförbund, Michael Bergström, tfn 070-566 19 45
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningschef 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningschef 100%

Studie och yrkesvägledare år 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Studie- och yrkesvägledare år 7-9 Arbetsuppgifter Vägleda elever både enskilt och i grupp, där målet är att varje elev ska göra ett väl underbyggt studie- och yrkesval. Informera om utbildningsvägar och yrkesmöjligheter samt stimulera elevernas intresse och nyfikenhet för framtida yrkesval. Arbeta i skolans stödteam. Genusarbete inom årskurs 1-9. Övrigt I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Kvalifikationer Studie- och yrkesvägledarutbildning. Upplysningar Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, 076-787 07 65. Fackliga företrädare Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studie och yrkesvägledare år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie och yrkesvägledare år 7-9

Undersköterskor till Sollidens vårdboende
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker till Sollidens vårdboende: 1 undersköterska 75% 1 undersköterska 100% 1 undersköterska 75%, finsktalande Ref.nr: 2013/50 Tjänsten: tillsvidare Sista ansökningsdag: 15 september 2013 Tillträdesdag: 23 september 2013 Sollidens vårdboende söker en undersköterska till 75 % tjänst till avd strömmen, 100 % till avdelning Linjan och 75 % tjänst till vår två språkiga avdelning Milan/miilu. ARBETSUPPGIFTER Arbete på vårdavdelning. Din uppgift som undersköterska är att tillgodose de boendes behov vad det gäller omvårdnad, daglig livsföring, kontakt och gemenskap. Kontaktmannaskap och dokumentation hör till arbetsuppgifterna. Arbetet är för närvarande lagt till dag, kväll och helg. Avdelning milan/miilu är en tvåspråkig avdelning där boende talar svenska och finska, vi söker därför en finsktalande undersköterska. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har undersköterskeutbildning och erfarenhet av vårdarbete samt ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor. Du ska vara flexibel och självständig, ha god samarbetsförmåga och kunna ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Enhetschef Madeleine Wallin 0223-443 31 Fackliga företrädare Kommunal: 0223-442 57 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 09-06
Sök fler jobb liknande: lediga Undersköterskor till Sollidens vårdboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Undersköterskor till Sollidens vårdboende

Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Mariaskolan: Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem / Förskollärare Ref.nr: 2013/42 Tjänsten: 100 %, vikariat med eventuell övergång i tillsvidaretjänst. Sista ansökningsdag: 2013-10-31 Tillträdesdag: 2013-11-25 ARBETSUPPGIFTER Arbeta i förskoleklass och fritidshem. KVALIFIKATIONER Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem. Vi ser gärna att Du även har behörighet att undervisa i de lägre åldrarna. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Mariaskolan har ca 40 medarbetare och 275 elever. Verksamheten omfattar förskoleklass, fritidshem och grundskola år 1-6. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Lena Jansson, 0223-444 41, 070-696 29 29 lena.jansson@fagersta.se Fackliga företrädare: Lärarförbundet ? Lena Qvick-Eriksson tel 0223-445 40, Lärarnas Riksförbund ? Margareta Westman tel 0223-445 40 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare med inriktning mot arbete i förskoleklass och fritidshem

Grundskollärare/klasslärare 1-7, alt. 4-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Mariaskolan: Grundskollärare/klasslärare 1-7 alt 4-9. Ref.nr: 2013/44 Tjänsten: Tillsvidare 100 % Sista ansökningsdag: 2013-10-31 Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER Du ska arbeta som klasslärare med nuvarande placering i år 4. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen med behörighet att undervisa i sv/so, alt ma/no och gärna mu eller andra ytterligare ämnen. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Mariaskolan har ca 40 medarbetare och 275 elever. Verksamheten omfattar förskoleklass, fritidshem och grundskola år 1-6. Rekrytering kommer att påbörjas under ansökningstiden. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Lena Jansson, 0223-444 41, 070-696 29 29 lena.jansson@fagersta.se Fackliga företrädare: Lärarförundet ? Lena Qvick-Eriksson 0223-445 40 Lärarnas Riksförbund ? Margareta Westman 0223-445 40 Välkommen med din ansökan med meritförteckning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/klasslärare 1-7, alt. 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/klasslärare 1-7, alt. 4-9

Beteendevetare/socialpedagog
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen/Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker Beteendevetare/socialpedagog Ref.nr: 2013/51 Tjänsten: Tillsvidare 100 % Sista ansökningsdag: 4 november 2013 Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Tjänsten är fördelad 50 % som samordnare på Familjecentralen samt tidiga insatser inom socialtjänstens öppenvård för barn och familjer. 50 % inom grundskolan med förebyggande arbete mot stor frånvaro. ARBETSUPPGIFTER Du ska jobba med tidiga insatser för barn och unga och ge stöd till föräldrar. Du kommer att ha nära samarbete med samverkansparterna inom Familjecentralen; Mitt Hjärta och Västanfors församling. Du fungerar som en länk mellan skolan och socialtjänsten. Du kommer att ingå i skolans resursteam. KVALIFIKATIONER Du ska ha god förmåga att samverka med inblandade parter, du är flexibel, självständig och drivande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Sari Korpelin, Socialförvaltningen, 0223-442 67 Kickie Svensson, Utbildnings- och fritidsförvaltningen, 0223-446 04 Fackliga företrädare: Vision: Britt-Marie Nohrstedt, 0223-442 95 SSR: Ann-Christine Persson, 0223-442 71 Lärarförbundet: Rigmor Jernström-Johansson, 076-880 68 99 Lärarnas Riksförbund: Michael Bergström, 070-566 19 45 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Beteendevetare/socialpedagog jobb, Beteendevetare/socialpedagog Fagersta, Beteendevetare/socialpedagog Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Beteendevetare/socialpedagog

Familjebehandlare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker till Individ- och familjeomsorgen: Familjebehandlare Ref.nr: 2013/52 Tjänsten: 100 % tillsvidare Sista ansökningsdag: 5 november 2013 Tillträdesdag: 7 januari 2014 eller enligt överenskommelse Inom Individ- och familjeomsorgen arbetar ett 20-tal personer. Vi arbetar med inriktning mot öppenvård och utgår från ett nätverksorienterat arbetssätt. Inom familjebehandlingen finns två heltidstjänster som arbetar i nära samverkan. Även samverkan med öppenvården för vuxna/missbruk och myndighetsgruppen är en viktig del av arbetet. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i socialtjänstens öppenvård och arbeta med stöd och behandling till familjer med barn i åldern 0-18 år. Arbetet utgår ifrån att barn utvecklas i samspel med sina föräldrar. Vi arbetar därför tillsammans med föräldrar och barn för att hitta lösningar, bryta mönster och se andra möjligheter. KVALIFIKATIONER Du är socionom, beteendevetare, socialpedagog eller har annan likvärdig utbildning. Du har god förmåga att skapa en respektfull och tillitsfull kontakt med familjen ur ett tydligt barnperspektiv. Vidareutbildning och erfarenhet inom området är meriterande. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Sari Korpelin, avdelningschef, 0223-442 67 Inga-Lill Strand, bitr avdelningschef, 0223-443 44 Annalena Löving, familjebehandlare, 0223-440 19 Facklig företrädare: Britt-Marie Nohrstedt, Vision, 0223-442 95 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Familjebehandlare jobb, Familjebehandlare Fagersta, Familjebehandlare Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjebehandlare

Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och år 1-6
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Mariaskolan: Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och år 1-6. Ref.nr: 2013/43 Tjänsten: 100%, tillsvidare. Sista ansökningsdag: 2013-11-08 Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER Arbete som fast vikarie, förskoleklass, fritidshem och år 1 - 6. KVALIFIKATIONER Behörighet att undervisa i förskoleklass, fritidshem och år 1-6. Du behöver vara mycket flexibel då du skall ersätta ordinarie personal vid deras frånvaro. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från läraryrket samt att du är tydlig i ditt ledarskap. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Mariaskolan har ca 40 medarbetare och 275 elever. Verksamheten omfattar förskoleklass, fritidshem och grundskola år 1-6. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Lena Jansson, 0223-444 41, 070-696 29 29 lena.jansson@fagersta.se Fackliga företrädare: Lärarförbundet ? Lena Qvick-Eriksson tel 0223-445 40, Lärarnas Riksförbund ? Margareta Westman tel 0223-445 40 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonsering- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och år 1-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fast vikarie, tidigarelärare med behörighet förskoleklass och år 1-6

Lärare i Ma/No
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Ma/No Ref.nr: 2013/45 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-12-06 Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER · Lärare i Ma och No i år 7-9, mest ma-undervisning. · Du kommer att arbeta i profilklasser med inriktning Idrott, där dator/I-pad används i undervisningen. · Du kommer att delta i Matematiklyftet med övriga matematiklärare i kommunen. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år med inriktning Ma/No. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, telefon 076-787 07 65. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No

Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9 Ref.nr: 2013/46 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-10-31. Tillträdesdag: 2013-11-04 eller enligt överenskommelse. ARBETSUPPGIFTER · Lärare i svenska som andraspråk i år 7-9 under höstterminen 2013 · Lärare i svenska som andraspråk i år 1-6 from 7 januari 2014 KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år, inriktning svenska som andraspråk. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9

Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9 Ref.nr: 2013/47 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-10-31. Tillträdesdag: 2014-01-07. ARBETSUPPGIFTER · Lärare i svenska som andraspråk i år 7-9. · Du kommer ingå i ett arbetslag med SVA-lärare, modersmållärare och studiehandledare KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år, inriktning svenska som andraspråk. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk, år 7-9

Samordnare till Vasavägens boende
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Socialförvaltningen söker till Försörjning & Arbete: Samordnare till Vasavägens boende Ref.nr: 2013/53 Tjänsten: Heltid, tills vidare Sista ansökningsdag: 2013-11-17 Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Socialförvaltningen är indelad i följande verksamhetsområden, Administration, Individ-och familjeomsorg, Vård och omsorgsavdelningen och Försörjning & Arbete. Socialförvaltningen har kunden i centrum och med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Försörjning & Arbete söker en samordnare till Vasavägens boende som inrymmer stödboende med 12 platser, härbärge med 5 platser, 4 lägenheter för särskilt boende. I lokalerna bedrivs även Lågtröskelverksamhet som är en daglig verksamhet kombinerad med behandling inom öppenvården samt sysselsättning. ARBETSUPPGIFTER Som samordnare ansvarar Du för den dagliga driften av samtliga verksamheter på Vasavägens boende. Du planerar, leder och utvecklar verksamheten utifrån de mål som organisationen satt upp. Det är viktigt att Du på ett positivt och tydligt sätt tar tillvara och utvecklar medarbetarnas kompetens och engagemang. Vi har ett lösningsfokuserat arbetssätt. KVALIFIKATIONER Du har för tjänsten lämplig utbildning mot socialt arbete och erfarenhet av liknande arbete. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Avdelningschef Elisabet Iveblad Grahn, 0223-442 09 Enhetschef Helena Reigans, 0223-440 10 Fackliga företrädare: Vision, Mona Söder 0223-442 16 Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare till Vasavägens boende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare till Vasavägens boende

Lärare för flerspråkiga elever och i svenska som andra språk
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Alfaskolan: Lärare för flerspråkiga elever och i svenska som andra språk Ref.nr: 2013/48 Tjänsten: Vikariat Sista ansökningsdag: 2013-11-20 Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER Arbete i språkverkstad med flerspråkiga elever i grupp och individuellt. KVALIFIKATIONER Grundskollärarexamen/lärare tidigare år. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Yvonne Flodström 0223-444 15, 073-812 52 68 Facklig företrädare: Eva Åkerberg, 0223-444 20 Välkommen med din ansökan med meritförteckning!
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare för flerspråkiga elever och i svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare för flerspråkiga elever och i svenska som andra språk

Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9 Ref.nr: 2013/49 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-11-24. Tillträdesdag: 2014-01-07. ARBETSGIVARE Mottagande av asylsökande skolbarn i år F-9. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år, inriktning svenska som andraspråk. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9

Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9 Ref.nr: 2013/50 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-11-24. Tillträdesdag: 2014-01-07. ARBETSUPPGIFTER Mottagande av asylsökande skolbarn i år F-9. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år, inriktning svenska som andraspråk. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk, år F-9

Lärare i En/Ty alternativt En/Sp år 7-9
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i En/Ty alternativt En/Sp år 7-9 Ref.nr: 2013/51 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-11-25. Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER Lärare i engelska och tyska, alternativt engelska och spanska i år 7-9. Du kommer att arbeta i profilklasser med inriktning Idrott, där dator/I-pad används i undervisningen. KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 eller senare år, inriktning tyska/engelska/spanska. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i En/Ty alternativt En/Sp år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i En/Ty alternativt En/Sp år 7-9

Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9, inriktn sv/ma
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9 inriktning sv/ma Ref.nr: 2013/52 Tjänsten: Tillsvidare, 100 %. Sista ansökningsdag: 2013-12-01 Tillträdesdag: 2014-01-07 ARBETSUPPGIFTER · Undervisning i liten grupp, vid behov · Stöd i klass och för enskild elev, vid behov · Handleda arbetslag/lärare i planering av stöd för elever med svårigheter inom autismspektrat · Ingå i skolans stödteam · Vi arbetar med ipad/dator i undervisningen KVALIFIKATIONER · Specialpedagog-, speciallärar- eller lärarexamen år 7-9 · Flerårig erfarenhet av stöd till elever med svårigheter inom autismspektrat Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, 0223-443 91. Fackliga företrädare: Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9, inriktn sv/ma jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare/lärare år 7-9, inriktn sv/ma

Förskollärare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidförvaltningen söker till förskolan Stjärnan Förskollärare Ref.nr: 2013/53 Tjänsten: Tillsvidareanställning, 100 % Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. Stjärnan är en förskoleavdelning för somaliska barn, vilket innebär att stor vikt läggs på integrationsarbetet. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolechef Lotten Arkestad-Aronsson: 0223-445 39 Facklig företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell: 0223-442 93 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Fagersta, Förskollärare Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ett antal förskollärare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen Ett antal förskollärare Ref.nr: 2013/54 Tjänsten: Tillsvidareanställning, 100 % Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 För att möta det ökande behovet av förskoleplatser utökas verksamheten med nya avdelningar. Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolechef Lotten Arkestad-Aronsson: 0223-445 39 Facklig företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell: 0223-442 93 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ett antal förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett antal förskollärare

Förskollärare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Björksta Förskollärare Ref.nr: 2013/55 Tjänsten: Tillsvidareanställning, 100 % Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolechef Helena Larsson, 0223-440 25 Facklig företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell: 0223-442 93 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Fagersta, Förskollärare Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förskollärare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskolan Prästkragen Förskollärare Ref.nr: 2013/56 Tjänsten: Tillsvidareanställning, 100 % Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolechef Ann-Christin Palmqvist, 0223-446 20 Facklig företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell: 0223-442 93 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Fagersta, Förskollärare Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Ett antal förskollärare/barnskötare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till Förskoleavdelningen Ett antal förskollärare/barnskötare Ref.nr: 2013/57 Tjänsten: Vikariat Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. Barnskötarutbildning. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Avdelningschef förskoleavdelningen Jeanette Behrens, 0223-445 38 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell: 0223-442 93 Kommunal, Maria Adamsson, 0223- 440 29 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ett antal förskollärare/barnskötare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett antal förskollärare/barnskötare

Ett antal resursassistenter
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen, Stödteamet Ett antal resursassistenter Ref.nr: 2013/58 Tjänsten: Vikariat Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. ARBETSUPPGIFTER Arbete med barn i behov av särskilt stöd. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. Barnskötarutbildning. Utbildning för arbete med barn i behov av särskilt stöd. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolekonsulent Lena Wede, 0223-441 74 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell, 0223-442 93 Kommunal, Maria Adamsson, 0223- 440 29 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Ett antal resursassistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ett antal resursassistenter

Förskollärare
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildnings- och fritidsförvaltningen söker till förskoleavdelningen, Vikariepoolen Förskollärare/barnskötare Ref.nr: 2013/59 Tjänsten: Tillsvidare, 100 % Sista ansökningsdag: 2013-11-22 Tillträdesdag: 2 januari 2014 Samtliga förskolor i Fagersta har utmärkelsen Grön Flagg och arbetar efter metoden Sapere, vilket innebär att uppleva maten med alla sinnen. Det läggs stor vikt på arbete med matematik, språk och NTA (Natur och Teknik för alla). Just nu pågår en satsning inom IT/media och pedagogisk dokumentation. Arbetsområdet för tjänsten är Kolarbyområdet. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter i barngrupp med barn i åldern 1-5 år. KVALIFIKATIONER Förskollärare, lärare mot yngre åldrar. Barnskötarutbildning. I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Förskolechef Lotten Arkestad-Aronsson, 0223-445 39 Fackliga företrädare: Lärarförbundet, Stina Forsell, 0223-442 93 Kommunal, Maria Adamsson, 0223- 440 29 Välkommen med din ansökan med meritförteckning! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Fagersta, Förskollärare Fagersta kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Boendepersonal till Norrbygårdens ungdomsboende
Verksamhetsbeskrivning Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen har vi idag vuxit till cirka 12 900 invånare. Norrbygårdens ungdomsboende ligger organisatoriskt under Försörjning & Arbete, som är en del av socialförvaltningen inom Fagersta kommun. Fagersta kommun har sedan april 2010 ett boende med 12 platser för ensamkommande ungdomar från 14 år. Boendet är välfungerande och samarbetar mycket med samhället i övrigt; t ex skola och föreningsliv. Vi har ett lösningsfokuserat arbetssätt. Boendet har också ansvar för ungdomar som befinner sig i utsluss, som är ett mellanboende för ungdomarna på väg mot ett eget boende. Arbetsuppgifter På Norrbygården arbetar vi med att tillhandahålla ensamkommande flyktingungdomar en stabil miljö och ge en god förberedelse för den unge att leva ett självständigt liv i det svenska samhället. Du handleder ungdomarna i vardagslivet och utför praktiska göromål på boendet tillsammans med övrig personal och ungdomarna. Du arbetar schemalagd tid där arbetstiderna varierar. Nattjänstgöring ingår, även ensamarbete förekommer. Utbildning/Erfarenhet Vi söker en stabil och lugn person som kan sätta gränser och har erfarenhet av att jobba med ungdomar. Du har god förmåga till kommunikation med andra människor och trivs med att arbeta i en grupp. Du bör ha en pedagogisk eller social utbildning och flera års arbetslivserfarenhet. Flerspråkighet och djupare kunskap om olika kulturer är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta Kommun, Försörjning och Arbete
Ort: Fagersta
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Boendepersonal till Norrbygårdens ungdomsboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendepersonal till Norrbygårdens ungdomsboende

Projektledare
Socialförvaltningen söker till Försörjning & Arbete: Projektledare med uppdrag att leda en förstudie avseende arbetsintegrerande sociala företag Verksamhetsbeskrivning Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen har vi idag vuxit till drygt 12 900 invånare. Socialförvaltningen är indelad i följande verksamhetsområden: Administration, Individ-och familjeomsorg, Vård och omsorgsavdelningen och Försörjning & Arbete. Socialförvaltningen har kunden i centrum och med kvalitet, engagemang, omsorg och förståelse ska vi, inom ramen för vårt uppdrag och gällande lagstiftning, tillgodose behov som uppfyller våra medborgares önskemål. Försörjning & Arbete söker en projektledare med uppdrag att leda en förstudie avseende arbetsintegrerande socialt företagande. Efter avslutat projektår är målsättningen att det skapats arbetsintegrerade sociala företag i olika former. Arbetsuppgifter Utreda förutsättningar för arbetsintegrerade sociala företag, medverka till att verksamheter startas upp samt avknoppa befintliga kommunala verksamheter. Utbildning/Erfarenhet Din bakgrund kan vara eget företagande. Vi söker dig som är en eldsjäl, du måsta ha inre drivkrafter till att föra processen vidare då det är ett självständigt arbete. Du ska ha lätt för att skapa kontakter och vara smidig i samarbete med andra aktörer samt ha grundläggande kunskaper om socialt företagande. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Övrigt Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta Kommun, Försörjning och Arbete
Ort: Fagersta
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Projektledare jobb, Projektledare Fagersta, Projektledare Fagersta Kommun, Försörjning och Arbete
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektledare

Skolkurator
Verksamhetsbeskrivning Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 900 invånare. Arbetsuppgifter Tjänsten är en visstidsanställning med möjlighet till eventuell förlängning och tillsvidaretjänst. Tjänsten ingår i Resurscentrum som är Fagerstas övergripande elevstödsorganisation. I arbetsuppgifterna ingår att arbeta med elever 6-12 år, stöd till föräldrar, konsultation till skolpersonal samt att samverka med andra myndigheter och organisationer. Du har ett nära samarbete med övrig personal, samt en viktig roll i elevhälsoteamen på skolorna. Utbildning/Erfarenhet Vi söker dig som är utbildad socionom, eller har annan likvärdig utbildning. Övrigt I Fagersta kommun har vi rökfri arbetstid. Vi strävar dessutom efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta Kommun utbildnings- och fritidsförvaltningen
Ort: Fagersta
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator jobb, Skolkurator Fagersta, Skolkurator Fagersta Kommun utbildnings- och fritidsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator

Leg sjuksköterska med ansvar för psykiatri/LSS
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen har vi idag vuxit till cirka 12 900 invånare. Socialförvaltningen söker till Vård och Omsorg: Leg. Sjuksköterska med ansvar för Psykiatri/LSS Ref.nr: 24/2014 Tjänsten: Tills vidare 75% Sista ansökningsdag: 140209 Tillträdesdag: snarast Vård och Omsorgsförvaltningen är en verksamhet som pågår dygnet runt året om. Arbete inom vård och omsorg vänder sig mot äldreomsorg, psykiatri, LSS, demens. Sjuksköterskorna arbetar i team med olika inriktning där man ersätter för varandra. Tjänsten innebär ansvar för psykiatri och LSS boenden i första hand. Under 2015 tillkommer ansvar för boenden på Stolpvretens psykiatri och LSS avdelningar i samband med medarbetares pensionering. Schemalagd tjänstgöring, 75%. ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska med inriktning psykiatri och LSS. KVALIFIKATIONER Sjuksköterskeutbildning, legitimation. Du är noggrann och strukturerad, kan arbeta självständigt, ta eget ansvar och ha god förmåga att planera. Du ska ha lätt för att samarbeta med olika personalkategorier. Du är flexibel och tycker om variation i ditt arbete. Önskvärt är utbildning/inriktning psykiatri alternativt reell kompetens/erfarenhet av psykiatri/LSS. Datavana krävs då vi arbetar i olika datasystem, bland annat Procapita och Prator. B körkort erfodras. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Upplysningar Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Enhetschef Åsa Gustavsson 0223-44212 Samordnare Maria Granström 0223-44566 Fackliga företrädare Vårdförbundet Jenny Guldbrandsson 0223-44343 Välkommen med din ansökan med meritförteckning. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons. Körkort klass -B---.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 01-15
Sök fler jobb liknande: lediga Leg sjuksköterska med ansvar för psykiatri/LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg sjuksköterska med ansvar för psykiatri/LSS

Sommarvikarier boendepersona
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen har vi idag vuxit till cirka 12 900 invånare. Socialförvaltningen söker till Försörjning och arbete SOMMARVIKARIER BOENDEPERSONAL till Norrbygården, boende för ensamkommande flyktingbarn Ref. nr: 25/2014 Sista ansökningsdag: 2014-02-28 Tillträdesdag: Efter överenskommelse Är Du över 18 år och tycker om att arbeta med människor är Du välkommen att höra av Dig till oss snarast. Du som kan arbeta vecka 25 ? 32 har lättare att få anställning. Lön Enligt avtal. I ansökan ska dina utbildningar framgå samt betyg ska uppvisas vid anställning. Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. I din ansökan ser vi gärna att du anger referenspersoner med namn, titel , företag och telefonnummer. Upplysningar Enhetschef Jesper Folkesson 0223-440 20 Fackliga företrädare Kommunal 0223-442 57 Vision 0223-442 58 Vårdförbundet 070-445 59 72 Välkommen med din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringhjälp i samband med denna annons.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sommarvikarier boendepersona jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sommarvikarier boendepersona


Sök lediga jobb Fagersta kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se