Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan jobb - lediga jobb

Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan jobb Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i industriteknik- Falkenberg

 2. Studie- och yrkesvägledare- Falkenberg

 3. Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv- Falkenberg

 4. Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

 5. Studie- och yrkesvägledare- Falkenberg

 6. Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik- Falkenberg

 7. Studie- och yrkesvägledare- Falkenberg

 8. Lärare i Fotografisk bild på Estetisk och Media (ES-programmet)- Falkenberg

 9. Lärare i matematik- Falkenberg

 10. Specialpedagog för gymnasiet- Falkenberg

 11. Lärare till Barn och fritidsprogrammet- Falkenberg

 12. Studie- och yrkesvägledare- Falkenberg

 13. Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

 14. Lärare i Svenska som andraspråk- Falkenberg

 15. Lärare i Svenska som andraspråk- Falkenberg

 16. Resurspedagoger 2 st tjänster- Falkenberg

 17. Idrottslärare till gymnasieskolan- Falkenberg

 18. Specialpedagog- Falkenberg

 19. Lärare på RL, HT, HA- Falkenberg

 20. Kvalificerad handläggare, Falkenbergs Gymnasieskola och Kompetenscentrum- Falkenberg

 21. Lärare till Kompetenscentrum i Falkenberg- Falkenberg

 22. Lärare i kurserna Samhällskunskap 1b, och 2 samt ev. Historia 1b, Kompetens- Falkenberg

 23. Specialpedagog- Falkenberg

 24. Elevcoach med pedagogisk utbildning- Falkenberg

 25. Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan- Falkenberg

 26. Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola- Falkenberg

 27. Studie- och yrkesvägledare- Falkenberg

 28. Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg- Falkenberg

 29. Lärare i Teknik och ev ytterligare ämne, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 30. Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 31. Rektor grundsärskola Falkenberg- Falkenberg

 32. Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 33. Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska- Falkenberg

 34. Lärare i Svenska som andra språk- Falkenberg

 35. Lärare i Svenska som andra språk- Falkenberg

 36. Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola- Falkenberg

 37. Rektor till Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 38. Lärare i matematik, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 39. Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg

 40. Elevcoach med pedagogisk utbildning, Falkenbergs gymnasieskola- Falkenberg


Mer beskrivning

Lärare i industriteknik
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i verkstadsämnen såsom svarvning och fräsning i manuella maskiner både med elever på gymnasieskolan och inom vuxenutbildningen. Beroende på den sökandes kompetens och skolans behov kan ev undervisning inom andra industrikurser tillkomma. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning inom ämnesområdet. På industriavdelningen på Falkenbergs gymnasieskola jobbar vi med elever från flera olika program såsom industri-,teknik- och fordonsprogram liksom med vuxna vilket ställer krav både på förmågan att möta olika elever utifrån deras behov och på förmågan att samarbeta med olika kollegor. Vi strävar också efter att hela tiden utforma vår utbildning tillsammans med yrkeslivet vilket innebär att viljan och förmågan till samarbete med yrkeslivet är viktig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i industriteknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i industriteknik

Studie- och yrkesvägledare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenbergs kommun söker en vikarierande Studie- och yrkesvägledare. Studie- och yrkesvägledningen består av 8 tjänster med olika ansvarsområden. SYV- teamet arbetar tillsammans med att förbereda, stärka och motivera eleverna inför deras val av fortsatta studievägar och framtida yrkesliv. Du kommer att bli en i detta team som starkt tror på att en bra studie- och yrkesorientering bidrar till att alla får bästa förutsättningarna att lyckas i skolan! Du kommer att arbeta med elever i nära samarbete med rektor, lärare och andra studie- och yrkesvägledare. Du förväntas både vara drivande och stödjande i skolans studie och yrkesorienterade insatser. I tjänsten ingår SYV- uppdrag på särskola. Samordning och vägledning till elever i den obligatoriska särskolans klasser inför valet till gymnasiesärskolan, samt elever på gymnasiesärskolan. Erbjuda vägledning till föräldrar och samarbeta med avlämnande skolors särskoleansvariga och gymnasiesärskolan. Samordning av gymnasiesärskolans elevers praktik samt elevstödsarbete och föräldrakontakter. KVALIFIKATIONER Du skall ha arbetat med vägledning och/eller coachning. Du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i de obligatoriska och de frivilliga skolformerna. Du ser ett värde i att skolan utvecklar kontakter och samarbete med andra verksamheter i närsamhället. Du skall ha studie- och yrkesvägledarutbildning, ha lätt för att skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Arbete inom särskolan är en merit. Du är en glad och öppen person som strivs med att arbeta med barn och ungdomar. Du skall ha erfarenhet av och tycker om att arbet i team. Tydlighet, integritet, proffessionalism, lyhördhet och flexibilitet är honnörsord för dig i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenbergs kommun har under ett år drivit ett projekt som handlar om att en samordnare skall bygga upp och ansvara för utveklade kontakter mellan skola och näringsliv med syfte att bättre förbereda, stärka, utmana och motivera eleverna inför deras val av fortsatta studievägar och framtida yrkesliv. Den nuvarande samordnaren har sökt sig mot nya utmaningar, därför söker vi nu dig som kan arbeta vidare med detta utmanande uppdrag. Du kommer att arbeta kommunövergripande och i nära samarbete med rektor, lärare och studie- och yrkesvägledare. Du förväntas både vara drivande och stödjande i skolans studie- och yrkesorienterade insatser. Som samordnare kommer du att ha möjlighet att ta fram nya arbetssätt och metoder för att stödja att eleverna på våra skolor i kommunen ska få ett brett underlag för att välja fortsatt utbildning. Detta förutsätter att grundskolan har ett nära samarbete med såväl gymnasieskolans utbildningar som arbetslivet och närsamhället i övrigt och att du tillsammans med övrig personal skall hitta framkomliga vägar, även med utgångspunkt från det arbete som utförts fram till idag. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av samverkan mellan skola och arbetsliv. Du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i framförallt de obligatoriska men även de frivilliga skolformerna. Du ser ett stort värde i att skolan utvecklar kontakter och samarbete med andra verksamheter i närsamhället. Du har kunskap om och erfarenhet av entreprenöriellt lärande. Du har relevant högskoleutbildning för uppdraget. Du har lätt för att skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Du är en glad och öppen person som trivs att arbeta med barn och ungdomar. Du ser lösningar där andra ser hinder. Du arbetar hellre på "fältet" än i ditt arbetsrum. Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta i team. Tydlighet, intigritet, proffessionalism, prestigelöshet, lyhördhet och flexibilitet är honnörsord för dig i ditt arbete. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av samverkan mellan skola och yreksliv och själv har arbetat med detta. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Samordnare med ansvar för samverkan skola - arbetsliv

Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning på SFI på Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. Du får vara beredd på att arbeta med både våra dag- och klällsgrupper. Undervisning i religion kan bli aktuellt. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning 4-9 och behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kompetenscentrum Falkenberg

Studie- och yrkesvägledare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen i Falkenbergs kommun söker en vikarierande Studie- och yrkesvägledare. Studie- och yrkesvägledningen består av 8 tjänster med olika ansvarsområden. SYV- teamet arbetar tillsammans med att förbereda, stärka och motivera eleverna inför deras val av fortsatta studievägar och framtida yrkesliv. Du kommer att bli en i detta team som starkt tror på att en bra studie- och yrkesorientering bidrar till att alla får bästa förutsättningarna att lyckas i skolan! Du kommer att arbeta med elever i nära samarbete med rektor, lärare och andra studie- och yrkesvägledare. Du förväntas både vara drivande och stödjande i skolans studie och yrkesorienterade insatser. I tjänsten ingår SYV- uppdrag på särskola. Samordning och vägledning till elever i den obligatoriska särskolans klasser inför valet till gymnasiesärskolan, samt elever på gymnasiesärskolan. Erbjuda vägledning till föräldrar och samarbeta med avlämnande skolors särskoleansvariga och gymnasiesärskolan. Samordning av gymnasiesärskolans elevers praktik samt elevstödsarbete och föräldrakontakter. KVALIFIKATIONER Du skall ha arbetat med vägledning och/eller coachning. Du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i de obligatoriska och de frivilliga skolformerna. Du ser ett värde i att skolan utvecklar kontakter och samarbete med andra verksamheter i närsamhället. Du skall ha studie- och yrkesvägledarutbildning, ha lätt för att skapa goda relationer till dem du möter i ditt arbete. Arbete inom särskolan är en merit. Du är en glad och öppen person som strivs med att arbeta med barn och ungdomar. Du skall ha erfarenhet av och tycker om att arbet i team. Tydlighet, integritet, proffessionalism, lyhördhet och flexibilitet är honnörsord för dig i ditt arbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i matematik 1a, 1b och 2c samt fysik 1a på såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Tjänstens innehåll kan efter överenskommelse komma att ändras utifrån den sökandes kompetens och organisationens behov. Vi förväntar oss att du tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Anställningsintervju kommer att genomföras löpande. Tjänsten är ett vikariat. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning i fysik och/eller matematik på gymnasienivå. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och fysik, alternativt lärare i matematik

Studie- och yrkesvägledare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Studie- och yrkesvägledningen är samlad i en gemensam organisation med vägledare inom samtliga skolformer. I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att man är vägledare på vissa grundskolor, gymnasieprogram eller inom andra skolformer. Detta gör att man jobbar nära sina kollegor om än med sina egna ansvarsområden. Då en av våra medarbetare nu planerar att gå vidare behöver vi under en kortare tid en ersättare. Tjänsten kommer att omfatta SYV- uppdrag på antingen nationella gymnasieprogram eller introduktionsprogrammet. Då huvuddelen av vägledningspersonalen är kvinnor så ser vi gärna manliga sökande. KVALIFIKATIONER Studie- och yrkesvägledarutbildning. Relevant erfarenhet från gymnasieskola är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare i Fotografisk bild på Estetisk och Media (ES-programmet)
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Lärare i Fotografisk bild kurs 1 och 2. KVALIFIKATIONER Gymnasielärare med behörighet att undervisa i foto. Vikarierande lärare inom media och estitik, inriktning mot fotografisk bild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Fotografisk bild på Estetisk och Media (ES-programmet) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Fotografisk bild på Estetisk och Media (ES-programmet)

Lärare i matematik
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i matematik 1a 1b såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Vi förväntar oss att du tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning matematik på gymnasienivå.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

Specialpedagog för gymnasiet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Specialpedagog med inriktning mot tal och språk. Du kommer att arbeta nära eleverna i en stödverksamhet riktad till elever med behov av stöd inom tal och språk. KVALIFIKATIONER Specialpedagogexamen med behörighet mot gymnasieskolan. Meriterande med inriktning mot tal och språk, dyslexi, arbete med elever med särskilda behov, alternativ/kompensatoriska verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog för gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog för gymnasiet

Lärare till Barn och fritidsprogrammet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarie för undervisning på Barn och fritidsprogrammet. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med kompetens att undervisa i följande kurser: Grundläggande vård och omsorg. Specialpedagogik 1. Kost och hälsa. Lärande och utveckling. Hälsopedagogik. Etnicitet och kulturmöten. Meriterande att ha arbetat i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Barn och fritidsprogrammet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Barn och fritidsprogrammet

Studie- och yrkesvägledare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Studie- och yrkesvägledningen är samlad i en gemensam organisation med vägledare inom samtliga skolformer. I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att man är vägledare på vissa grundskolor, gymnasieprogram eller inom andra skolformer. Detta gör att man jobbar nära sina kollegor om än med sina egna ansvarsområden. Eftersom ett par medarbetare är föräldralediga behöver vi nu rekrytera en ny medarbetare under minst delar av vårterminen. Vilka skolformer som tjänsten innefattar är ännu inte fastställt utan kan komma att bero på den sökandes kompetens och erfarenhet. Då huvuddelen av vägledningspersonalen är kvinnor så ser vi gärna manliga sökande. KVALIFIKATIONER Studie- och yrkesvägledarutbildning. Relevant erfarenhet från gymnasieskola och/eller andra skolformer är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER På Kompetenscentrum i Falkenberg studerar elever och kursdeltagare på bl a SFI, Lärvux,Grundvux, Gyvux, Yrkesvux och Vårdvux och vi söker dig som med stort engagemang vill arbeta som speciallärare/specialpedagog med vuxna elever och kursdeltagare med olika kunskaper och erfarenheter och vara en viktig aktör i deras arbete mot uppsatta mål. Dina arbetsuppgifter kommer bl a att innefatta att genomföra pedagogiska utredningar och analysera svårigheter på organisationsgrupp- och individnivå, ge individuellt stöd till elever med olika former av svårigheter, vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor till såväl rektor som till kollegor och vara ett stöd för rektor i pedagogiska skolutvecklingsfrågor, medverka vid utveckling av pedagogiska lärmiljöer och metoder med målet att kunna möta behoven hos alla våra elever och kursdeltagare samt utveckla och kvalitetssäkra de specialpedagogiska metoderna utifrån aktuell forskning och beprövad erfarenhet. KVALIFIKATIONER Vi söker en medarbetare som har en specialpedagogisk examen och lärarbakgrund samt erfarenhet som specialpedagog från olika skolformer, gärna från nya gymnasiestrukturen. Kunskap och erfarenhet från språk och språkstörning är en merit och vi ser gärna att du dessutom har erfrenhet från matematikämnet. Du skall vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du skall ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog till Kompetenscentrum Falkenberg

Lärare i Svenska som andraspråk
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska som andraspråk på Introduktionsprogrammets språkintroduktion. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk för grundskola. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk

Lärare i Svenska som andraspråk
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska som andraspråk på Introduktionsprogrammets språkintroduktion. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk för grundskola. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andraspråk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andraspråk

Resurspedagoger 2 st tjänster
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vara ett stöd för två funktionshindrade elever på Barn- och fritidsprogrammet år 1, såväl pedagogiskt som i övrigt. KVALIFIKATIONER Lärarexamen från gymnasieskola i första hand. Årskurs 6-9 i andra hand. Erfarenhet av att ha arbetat med ungdomar med funktionshinder är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagoger 2 st tjänster jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagoger 2 st tjänster

Idrottslärare till gymnasieskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter som ingår i läraryrket. KVALIFIKATIONER Behörig idrottslärare för gymnasiet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare till gymnasieskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare till gymnasieskolan

Specialpedagog
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Specialpedagog för verksamheterna Navet och Ordverkstaden. Navet är en skolövergripande stödverksamhet som i första hand vänder sig till elever med behov av stöd inom NPF-området. På Navet arbetar lärare, coacher och specialpedagog. Ordverkstaden är en stödverksamhet som i första hand vänder sig till elever med läs- och skrivsvårigheter. På Ordverkstaden arbetar specialpedagoger. I arbetsuppgifterna ingår verksamhetsutveckling, kartläggning, handledning till coacher och övrig personal, individuellt stöd till elever, kontakt med hem/vårdnadshavare etc. Du kommer att samarbeta med skolans elevhälsa, konsultativ specialpedagog, kurator, skolsköterskor - samt övriga elevresurser skolan erbjuder. KVALIFIKATIONER Utbildad specilapedagog. Meriterande med erfarenhet av gymnasieskola, NPF, läs- och skrivsvårigheter, handledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Falkenberg, Specialpedagog Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Lärare på RL, HT, HA
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Turism på HT-programmet. Undervisning i karatärsämnen på HA- programmet. Uppgifter som hör ihop med APL såsom: planering, handledning och efterarbete. Branschrelaterad undervisning, samt kontakter med näringslivet. KVALIFIKATIONER Behörig lärare med erfarenhet av arbete på gymnasienivå. Du har en öppenhet för alternativa undervisningsformer, lösningsfokuserad och har en förmåga att knyta kontakter med både kollegor, elever och branschen. Personlig lämplighet är av yttersta vikt för oss. Vi söker en person som har god samarbetsförmåga, är serviceinriktad, kommunikativ, social och entusiasmerande. En god branschkunskap och erfarenhet från branschen är ett krav. På skolan arbetar vi utifrån perspektivet "Alla skall lyckas". Vi kommer vid en intevju vilja höra hur du tänker kring din kunskapssyn, elevsyn, ditt ledarskap och vilken kultursyn du har på skola.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare på RL, HT, HA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare på RL, HT, HA

Kvalificerad handläggare, Falkenbergs Gymnasieskola och Kompetenscentrum
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta inom gymnasieskola och vuxenutbildning för att utveckla en ny administrativ yrkesroll nära skolans ledningsgrupp på Falkenbergs gymnasieskola! I Falkenberg arbetar vi med visionen ”Alla ska lyckas!”, att öka vår måluppfyllelse och ge alla barn och elever en möjlighet att lyckas. Därför söker vi en kvalificerad handläggare för att ge rektorer förutsättningar att utveckla det pedagogiska ledarskapet genom att avlasta rektorsrollen administrativa delar. Det kan vara uppgifter av skiftande komplexitet/svårighetsgrad, vilket betyder att Du kan förvänta Dig att arbeta både med betydande utmaningar och med enkla rutinärenden. Du förväntas bl a kunna ta fram kvalificerat och lämpligt underlag för rektors analys och beslut, göra presentationer, ta fram statistik och enkätresultat, hålla samman det systematiska kvalitetsarbetet i form av handlingsplaner, uppföljningar och översyner samt utreda frågor av skoljuridisk karaktär. Det handlar också om återkommande översyn och uppdatering av rutiner och riktlinjer, i grupper kunna vara gymnasieskolans representant och kontakt utåt liksom att samarbeta med övrig administrativ personal. Men eftersom syftet är att avlasta rektorer administrativa uppgifter, kan det lika gärna handla om vardagliga uppgifter som korrespondens, bokningar och samtal. KVALIFIKATIONER Du måste därför vara drivande och klara att arbeta självständigt, Du måste kunna undersöka, pröva nytt samt problematisera. Den kvalificerade handläggaren ska inte bara klara av nuvarande och närmast kommande arbetsuppgifter, utan även kunna utveckla tjänsten – med arbetsuppgifter som då tillkommer. Kort sagt ska Du kunna komplettera rektor, utan att vara arbetsledare. Vi ser att Du har en akademisk examen (på magister- eller kandidatnivå) inom systemvetenskap/statsvetenskap/förvaltningsjuridik eller annan akademisk utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Erfarenheter från skolvärlden och/eller annan offentlig verksamhet är meriterande. Du ska ha mycket god förmåga att arbeta med verksamhetsstödjande IT-system samt kunna formulera Dig enkelt, klart och korrekt i skrift och i tal. Du måste även vara en god organisatör. Vi förutsätter att Du har lätt för att samarbeta och är noggrann i Ditt arbete, även under press – uthållighet är en viktig egenskap.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad handläggare, Falkenbergs Gymnasieskola och Kompetenscentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad handläggare, Falkenbergs Gymnasieskola och Kompetenscentrum

Lärare till Kompetenscentrum i Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning inom Utbildningen svenska för invandrare (SFI) kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär att undervisa vuxna inom svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning inom SFI och/eller vuxenutbildning. Du ska vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag, kunna ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du skall ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Kompetenscentrum i Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Kompetenscentrum i Falkenberg

Lärare i kurserna Samhällskunskap 1b, och 2 samt ev. Historia 1b, Kompetens
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Samhällskunskap 1b och 2 samt eventuellt Historia 1b, på vardera 100 p för vuxna studerande på Kompetenscentrum Falkenberg. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning gymnasiet och behörighet att undervisa i samhällskunskap och historia. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i kurserna Samhällskunskap 1b, och 2 samt ev. Historia 1b, Kompetens jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i kurserna Samhällskunskap 1b, och 2 samt ev. Historia 1b, Kompetens

Specialpedagog
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Specialpedagog för verksamheten Ordverkstaden, en stödverksamhet som i första hand vänder sig till elever med läs- och skrivsvårigheter. I arbetsuppgifterna ingår främst att ge specialpedagogiskt stöd och handledning till elever, samt även arbeta ihop med lärare, ledning och överig personal kring elever. Du kommer att samarbeta tätt med Ordverkstadens andra specilapedagog samt med skolans elevhälsa; konsultativ specialpedagog, kurator, skolsköterskor - samt övriga elevresurser skolan erbjuder. KVALIFIKATIONER Utbildad specialpedagog. Meriterande med erfarenhet av Gymnasieskola, Ordverkstaden, läs- och skrivsvårigheter, handledning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Falkenberg, Specialpedagog Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Elevcoach med pedagogisk utbildning
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som elevcoach i vårt team på Navet (ett team riktat mot elever med neuropsykiska funktionsnedsättningar). Som elevcoach har du en mycket viktig roll för eleven, då du hela tiden ska fungera som ett extra stöd i olika studiesituationer. Utgångspunkten för ditt arbete är en övertygelse om att alla kan lyckas och eleverna ska bl a ges möjlighet att växa, utvecklas och stärka sin självkänsla. I arbetslaget ingår specialpedagoger, elevcoacher och pedagoger. I arbetsuppgifterna ingår bl a: Att ta reda på vad eleverna gör och vad de ska göra samt hjälpa dem att styra upp sina studier. Att vara en länk mellan elevhälsa, lärare, rektor och andra elever. Att motivera och hjälpa samt göra eleverna medvetna om skola och dess syfte. Att kunna medla i konflikter, hantera akuta problemsituationer och vara en förebild för eleverna. Att samtala, etablera relationer samt följa upp elevernas studiegång. Att arbeta förebyggande och långsiktigt. KVALIFIKATIONER Du ska ha en pedagogisk utbildning eller motsvarande som krävs för befattningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, och kunskap om arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd, gärna med inriktning på asberger/autism. Du ska vara lugn, flexibel och kunna hantera konflikter. Du bör vara en strukturerad person med hög stresströskel och stort tålamod samt ha förmåga att hitta alternativa lösningar för dessa elever. Du måste vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag och ha god samarbetsförmåga. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd och/eller elevvårdsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Elevcoach med pedagogisk utbildning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevcoach med pedagogisk utbildning

Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på SMHL4 (specialutformat program mot handel och livsmedel) söker en fritidspedagog till vår grupp med ungdomar som har behov av extra stöd. I tjänsten ingår viss undervisning. KVALIFIKATIONER Vi söker nu en fritidspedagog. Du är en lugn och strukturerad person. Intresse/erfarenhet av handel och livsmedel samt erfarenhet av liknande arbete är meriterande. Du ser det som en positiv utmaning att vara flexibel i ditt arbetssätt. Det är viktigt att du är social och trivs med att arbeta tillsammans med andra då du kommer ha ett nära samarbete med annan personal. Vi förutsätter att du har ett intresse av att arbeta med ungdomar i behov av extra stöd. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-07
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog 80%, Gymnasiesärskolan

Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarie för undervisning, dels inom barn- och fritidsprogrammets karaktärsämnen samt på övriga gymnasieskolan i kurser inom idrott och hälsa. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarexamen i idrott och hälsa samt barn- och fritidsämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare idrott och hälsa samt barn och fritidsämnen, Fbgs gymnasieskola

Studie- och yrkesvägledare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Studie- och yrkesvägledningen är samlad i en gemensam organisation med vägledare inom samtliga skolformer. I det dagliga arbetet finns en ansvarsfördelning som innebär att man är vägledare på vissa grundskolor, gymnasieprogram eller inom andra skolformer. Detta gör att man jobbar nära sina kollegor om än med sina egna ansvarsområden. Eftersom en medarbetare är föräldraledig behöver vi nu rekrytera en ny medarbetare under en kortare tid. Vilka skolformer som tjänsten innefattar är ännu inte fastställt utan kan komma att bero på den sökandes kompetens och erfarenhet. KVALIFIKATIONER Studie- och yrkesvägledarutbildning. Relevant erfarenhet från gymnasieskola och/eller andra skolformer är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Elevassistent inom Utbildningen svenska för invandrare (SFI) Kompetenscentrum i Falkenberg. Tjänsten är en visstidsanställning och innebär, bland annat, att vara ett språkligt stöd inom ramen för undervisning i svenska som andraspråk. KVALIFIKATIONER Dokumenterat goda kunskaper i svenska och arabiska är ett krav. Goda kunskaper i somaliska är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta som elevassistent inom SFI och/eller annan utbildning. Du ska vara en trygg och stresstålig person, som är positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag. Du ska ta egna initiativ och kunna arbeta både självständigt och i team. Du ska ha både vilja och förmåga att se möjligheter och därmed vara delaktig i att utveckla vår verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-06
Sök fler jobb liknande: lediga Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arabisktalande Elevassistent till Kompetenscentrum Falkenberg

Lärare i Teknik och ev ytterligare ämne, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Teknikprogrammet på Falkenbergs gymnasieskola erbjuder fyra av de fem nationella inriktningarna. Sedan 2010 är vi ett certifierat teknikcollege tillsammans med skolans el- och energiprogram och industritekniska programmet. Detta innebär att våra utbildningar skall utvecklas i samarbete med teknikföretagen och övriga inblandade teknikcollege i Halland i enlighet med de kriterier som finns för teknikcollege. De senaste åren har antalet elever på programmet ökat och vi behöver därför rekrytera en ny medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa inom aktuella delar av teknikämnet och eventuellt ytterligare något ämne inom programmet eller annat program inom teknikcollege, och att utveckla verksamhet tillsammans med andra. Tjänsten exakta innehåll kommer att bero på den sökandes kompetens och skolans behov men kommer bl.a. att omfatta undervisning i CAD-teknik, konstruktion samt teknik 2 och/eller teknik – specialisering, därutöver kommer även att ingå uppgiften att utveckla innehållet i dessa kurser och teknikprogrammet i enlighet med teknikcollege kriterier. Den omfattar också att handleda gymnasiearbeten och att vara elevhandledare. Vi söker dig som tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Förmågan till samarbete tillmäts stor betydelse. Då huvuddelen av personalen på teknikprogrammet är män så ser vi gärna kvinnliga sökande. KVALIFIKATIONER Lärarexamen inriktning teknik
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Teknik och ev ytterligare ämne, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Teknik och ev ytterligare ämne, Falkenbergs gymnasieskola

Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Sedan 2010 är industritekniska- och teknikprogrammen tillsammans med delar av skolans el- och energiprogram ett certifierat teknikcollege. Detta innebär att våra utbildningar skall utvecklas i samarbete med teknikföretagen och övriga inblandade teknikcollege i Halland i enlighet med de kriterier som finns för teknikcollege. De senaste åren har antalet elever som läser kurser från industritekniska programmets utbud ökat, bl.a. genom att vuxenutbildning genomförs och vi behöver därför rekrytera en ny medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa i industritekniska ämnen och eventuellt ytterligare något ämne inom programmet eller inom teknikprogrammet, och att utveckla verksamhet tillsammans med andra. Tjänsten exakta innehåll kan komma att bero på den sökandes kompetens men kunskaper att undervisa i några av ämnena produktionsutrustning, produktionskunskap och sammanfogningsteknik kommer att krävas och kommer då att betraktas som meriterande. I tjänsten kommer också att ingå att utveckla innehållet i dessa kurser och på programmen i enlighet med teknikcollege kriterier. Den kan också komma att omfatta att handleda gymnasiearbeten och att vara elevhandledare. Vi söker dig som tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Förmågan till samarbete tillmäts stor betydelse. Beroende på omfattningen av vuxenutbildningen och yrkesintroduktion på skolan under läsåret 14/15 kan det bli aktuellt att med två tjänster, båda tidsbegränsade, varav den ena i så fall troligen blir en mindre timanställning. Då huvuddelen av personalen på industritekniska- och teknikprogrammen är män så ser vi gärna kvinnliga sökande. KVALIFIKATIONER Lärarexamen inriktning industritekniska ämnen
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola

Rektor grundsärskola Falkenberg
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och leda, styra och utveckla verksamheten inom skolan i Falkenberg? Barn och utbildningsförvaltningen söker dig som vill ha ett utmanande arbete inom vår verksamhet. Tjänsten innebär förutom ett pedagogiskt ansvar även verksamhets-, elevhälso-, budget-, arbetsmiljö-, och personalansvar. Några av de utvecklingsarbeten som är aktuella i kommunen är systematiskt kvalitetsarbetet i förskola och skola, formativt lärande/bedömning, IT som redskap för lärande samt utvecklande av våra lärmiljöer. Ett aktivt arbete inom dessa olika områden är en viktig del i rektorns roll. För att läsa mer om Falkenbergs kommun och ledningsorganisationen gå in på www.edu.falkenberg.se KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk högskoleexamen, helst erfarenhet som skolledare och god insikt i verksamheten för barn 7-16 år; Grundskola och Särskola. Du är en drivande visionär med en coachande ledarstil som skapar möjlighet för dina medarbetare att växa. Du vill leda, och utvecklas som ledare, tillsammans med dina rektorskollegor. Du är väl förtrogen med IT som en naturlig del i lärprocessen och i övrig verksamhet. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga samt kunskap i ekonomi och budgetarbete. Du är tydlig i din kommunikation och har modet att gå från ord till handling när det gäller krav på förändring och utveckling, utifrån gällande styrdokument. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är önskvärt med genomgången rektorsutbildning.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor grundsärskola Falkenberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor grundsärskola Falkenberg

Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Sedan 2010 är industritekniska- och teknikprogrammen tillsammans med delar av skolans el- och energiprogram ett certifierat teknikcollege. Detta innebär att våra utbildningar skall utvecklas i samarbete med teknikföretagen och övriga inblandade teknikcollege i Halland i enlighet med de kriterier som finns för teknikcollege. De senaste åren har antalet elever som läser kurser från industritekniska programmets utbud ökat, bl.a. genom att vuxenutbildning genomförs och vi behöver därför rekrytera en ny medarbetare. Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa i industritekniska ämnen och eventuellt ytterligare något ämne inom programmet eller inom teknikprogrammet, och att utveckla verksamhet tillsammans med andra. Tjänsten exakta innehåll kan komma att bero på den sökandes kompetens men kunskaper att undervisa i några av ämnena produktionsutrustning, produktionskunskap och sammanfogningsteknik kommer att krävas och kommer då att betraktas som meriterande. I tjänsten kommer också att ingå att utveckla innehållet i dessa kurser och på programmen i enlighet med teknikcollege kriterier. Den kan också komma att omfatta att handleda gymnasiearbeten och att vara elevhandledare. Vi söker dig som tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Förmågan till samarbete tillmäts stor betydelse. Beroende på omfattningen av vuxenutbildningen och yrkesintroduktion på skolan under läsåret 14/15 kan det bli aktuellt att med två tjänster, båda tidsbegränsade, varav den ena i så fall troligen blir en mindre timanställning. Då huvuddelen av personalen på industritekniska- och teknikprogrammen är män så ser vi gärna kvinnliga sökande. KVALIFIKATIONER Lärarexamen inriktning industritekniska ämnen
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i industritekniska ämnen och/eller teknik, Falkenbergs gymnasieskola

Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Kompetenscentrum i Falkenberg söker lärare för undervisning i svenska som andraspråk, svenska och engelska. Undervisning på grundvux och gymnvux. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning på grundskolans åldrar och behörighet att undervisa i ovanstående ämnen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk, svenska och engelska

Lärare i Svenska som andra språk
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Falkenbergs gymnasieskola söker lärare för undervisning i Svenska som andraspråk, på Introduktionsprogrammets språkintroduktion. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk för grundskola. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andra språk

Lärare i Svenska som andra språk
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Falkenbergs gymnasieskola söker lärare för undervisning i Svenska som andraspråk, på Introduktionsprogrammets språkintroduktion. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i Svenska som andraspråk för grundskola. Erfarenhet av arbete med nyanlända elever är en merit. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska som andra språk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska som andra språk

Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER I augusti startar vi ett projekt (Steget vidare) i kommunen som innebär att vi under tre år särskilt ska arbeta för att ungdomar med lindrig utvecklingsstörning ska kunna öka sina möjligheter att komma in på den reguljära arbetsmarknaden. För att detta ska lyckas söker vi en projektsamordnare till gymnasiesärskolan, en person som både kan vara en spindel i nätet genom att skapa goda kontakter såväl inom kommunen som mellan gymnasieskola och privata arbetsgivare. Anställningen innebär att du ungefär halva tiden arbetar med arbetslaget inom vårt nationella program på gymnasiesärskolan. Du är en drivande person med relevant högskoleutbildning som har lätt att samarbeta och enkelt uttrycker dig i tal och skrift. Som projektsamordnare är du föredragande för kommunledningen en gång per termin. Underlaget är på 50%, men under 2014 är det sammanlagt 70%. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer. KVALIFIKATIONER Högskolexamen Har du erfarenhet av att arbeta med ungdomar/människor med funktionsnedsättning tidigare är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektsamordnare, Falkenbergs gymnasiesärskola

Rektor till Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och leda, styra och utveckla verksamheten inom skolan i Falkenberg? Barn och utbildningsförvaltningen söker dig som vill ha ett utmanande arbete inom vår verksamhet. Förutom ett pedagogiskt ansvar, har du även verksamhets-, elevhälso-, budget-, arbetsmiljö-, och personalansvar. Tjänsten innebär att du tillsammans med gymnasieskolans övriga fem rektorer under verksamhetschefen leder skolans arbete. I ledningsgruppen ingår även rektor för Kompetenscentrum samt rektor för grundsärskolan. Några av de utvecklingsarbeten som är aktuella i kommunen är systematiskt kvalitetsarbetet i förskola/skola/gymnasium, formativt lärande/bedömning, IT som redskap för lärande samt utvecklande av våra lärmiljöer. Ett aktivt arbete inom dessa olika områden är en viktig del i rektorns roll. För att läsa mer om Falkenbergs kommun och ledningsorganisationen gå in på www.edu.falkenberg.se Vi söker nu rektor med programansvar till gymnasieskolan. I tjänsten ingår sedvanliga rektorsuppgifter samt vissa skolövergripande ansvar. Specifikt ansvar kan komma att förändras inom gruppen beroende på verksamhetens förutsättningar och behov. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer. KVALIFIKATIONER Du har pedagogisk högskoleexamen samt erfarenhet av pedagogiskt arbete i ledande ställning, gärna från gymnasieskolan. Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta i team och har lätt för att skapa goda relationer med dem du arbetar tillsammans med. Du kan och vill leda, samt utvecklas som ledare. Tillsammans med dina rektorskollegor driver du, med uthållighet, arbetet med våra visioner. Du har en coachande ledarstil som skapar möjlighet för dina medarbetare att växa. Du är tydlig i din kommunikation och har modet att gå från ord till handling när det gäller krav på förändring och utveckling, utifrån gällande styrdokument. Du är väl förtrogen med IT som en naturlig del i lärprocessen och i övrig verksamhet. Du har god organisatorisk och strukturell förmåga samt kunskap i ekonomi och budgetarbete. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Det är önskvärt med genomgången rektorsutbildning.
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor till Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor till Falkenbergs gymnasieskola

Lärare i matematik, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tjänsten omfattar undervisning i matematik på såväl yrkes- som högskoleförberedande program. Vi ser gärna att den som söker har specialpedagogisk kompetens. Vi förväntar oss att du tycker om att jobba med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. Anställningsintervjuer kommer att genomföras löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning matematik på gymnasienivå. Lärarlegitimation
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik, Falkenbergs gymnasieskola

Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och NO på Introduktionsprogrammet (IM) på Falkenbergs gymnasieskola. Du trivs med att arbeta med ungdomar och tillsammans med andra vuxna för att få ungdomar att utvecklas. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i matematik och NO för grundskolans senare år. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO, Falkenbergs gymnasieskola

Elevcoach med pedagogisk utbildning, Falkenbergs gymnasieskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som elevcoach i vårt team på Navet (ett team riktat mot elever med neuropsykiska funktionsnedsättningar). Som elevcoach har du en mycket viktig roll för eleven, då du hela tiden ska fungera som ett extra stöd i olika studiesituationer. Utgångspunkten för ditt arbete är en övertygelse om att alla kan lyckas och eleverna ska bl a ges möjlighet att växa, utvecklas och stärka sin självkänsla. I arbetslaget ingår specialpedagoger, elevcoacher och pedagoger. I arbetsuppgifterna ingår bl a: Att ta reda på vad eleverna gör och vad de ska göra samt hjälpa dem att styra upp sina studier. Att vara en länk mellan elevhälsa, lärare, rektor och andra elever. Att motivera och hjälpa samt göra eleverna medvetna om skola och dess syfte. Att kunna medla i konflikter, hantera akuta problemsituationer och vara en förebild för eleverna. Att samtala, etablera relationer samt följa upp elevernas studiegång. Att arbeta förebyggande och långsiktigt. Att hjälpa eleven utforma strategier för att klara sina studier på ett önskvärt sätt. KVALIFIKATIONER Du ska ha en pedagogisk utbildning eller motsvarande som krävs för befattningen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av, och kunskap om arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd, gärna med inriktning på NPF/Autism. Du ska vara lugn, flexibel och kunna hantera konflikter. Du bör vara en strukturerad person med hög stresströskel och stort tålamod samt ha förmåga att hitta alternativa lösningar för dessa elever. Du måste vara positiv till ett pedagogiskt arbete i ett arbetslag och ha god samarbetsförmåga. Du bör ha god erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd och/eller elevvårdsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer
Företag: Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Elevcoach med pedagogisk utbildning, Falkenbergs gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevcoach med pedagogisk utbildning, Falkenbergs gymnasieskola


Sök lediga jobb Falkenbergs kommun, Gymnasieskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se