Falkenbergs kommun, Kost och städservice jobb - lediga jobb

Falkenbergs kommun, Kost och städservice jobb Falkenbergs kommun, Kost och städservice jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Falkenbergs kommun, Kost och städservice. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Falkenbergs kommun, Kost och städservice. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola- Falkenberg

 2. Administrativ assistent, Kost och -Städservice och FAMI- Falkenberg

 3. Ekonomibiträde, Solhaga kök- Falkenberg

 4. Kock, Morups förskola kök- Falkenberg

 5. Ekonomibiträde, Vitklöverns förskola Kök- Falkenberg

 6. Ekonomibiträde, Söderskolans kök- Falkenberg

 7. Ekonomibiträde, Söderskolas kök- Falkenberg

 8. Ekonomibiträde, Köket på Ängens förskola- Falkenberg

 9. Kock, Älvgården kök- Falkenberg

 10. Kock, Björkhaga kök- Falkenberg

 11. Ekonomibiträde, Ringare Gustavs förskolas kök- Falkenberg

 12. Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök- Falkenberg

 13. Enhetschef inom Kost- och Städservice, området Centrum- Falkenberg

 14. Ekonomibiträde, Skogstorpskolans kök- Falkenberg

 15. Kock, timanställd i vikariepoolen- Falkenberg

 16. Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök- Falkenberg

 17. Ekonomibiträde placerad på Kök Boken- Falkenberg

 18. Kock, Furubackens förskolekök i Ullared- Falkenberg

 19. Ekonomibiträde, köket på Vinbergs förskola- Falkenberg

 20. Kock med teamledarfunktion, Långavekaskolans kök- Falkenberg

 21. Kock med teamledarfunktion, Solhagas kök- Falkenberg

 22. Kock med teamledarfunktion till Furugårdens kök- Falkenberg

 23. Ekonomibiträde, Furugårdens kök- Falkenberg

 24. Lokalvårdsamordnare- Falkenberg

 25. Kock, Vikariepoolen kök- Falkenberg

 26. Ekonomibiträde, Vikariepoolen kök- Falkenberg

 27. Ekonomibiträde, med placering i köket på Vessigebro förkola- Falkenberg

 28. Enhetschef inom Kost- och Städservice, Området Centrum Norr- Falkenberg

 29. Ekonomibiträde, med placering i Tallgläntans kök- Falkenberg

 30. Ekonomibiträde med placering på Solhagens förskola- Falkenberg

 31. Ekonomibiträde med placering på Hjortsbersskolans kök- Falkenberg

 32. Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök- Falkenberg

 33. Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök- Falkenberg

 34. Ekonomibiträde med placering i Slöingeskolans Kök- Falkenberg

 35. Ekonomibiträde med placering i köket på Skreavandrarhem- Falkenberg

 36. Kock med placering i köket på Solhaga- Falkenberg

 37. Kock med placering på Regnbågensförskola- Falkenberg

 38. Ekonomibiträde med placering i köket på Solhaga- Falkenberg

 39. Kock/Kokerska- Falkenberg

 40. Kock timanställd i vikariepoolen- Falkenberg


Mer beskrivning

Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta själv och svara för servering diskning och städning vid Falkenbergs Montessoriskola. Tjänsten är för närvarande placerad på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i nära samarbete med personalen i Tångaskolans kök och den pedagogiska personalen. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde till Falkenbergs Montessoriskola

Administrativ assistent, Kost och -Städservice och FAMI
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Kost och -Städservice driver alla de kommunala köken i falkenbergs kommun. Varje år produceras ca 1,4 miljoner luncher till skola, särskola, barnomsorg och äldreomsorg. Kost och -städservice ansvarar även för upphandling och kvalitetskontroll av lokalvård av kommunens lokaler. Falkenbergs arbetsmarknads- och introduktionsenhet (FAMI) ansvarar för kommunens arbetsmarknadsinsatser till personer som av olika anledningar står utanför arbetsmarknaden. FAMI samarbetar med olika myndigheter och andra aktörer för ökad sysselsättning, minskad arbetslöshet och minskat bidragsberoende. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Du kommer bland annat att arbeta med vikarieanskaffning med hjälp av systemet Time Care Pool, administrera timmanställningar och sköta allmänna kontorsgöromål för Kost- och Städservice. Du kommer även administrera olika former av åtgärdsanställningar såsom lönebidrag, utvecklingsanställningar, OSA, mm. Arbetet innebär att du arbetar med hela processen, från att skriva anställningsavtal, rekvirera pengar från arbetsförmedlingen, kontakt med fackliga organisationer, osv. Du kommer också att ha en konsultativ roll mot kommunens övriga förvaltningar i frågor som berör åtgärdsanställningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning mot administration eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms relevant. Högskoleutbildning inom personal administration och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är meriterande.Då du arbetar tätt tillsammans med Kost och -Städservice medarbetare och enhetscheferchefer samt FAMI:s interna och externa sammarbetspartners är det viktigt att du är utåtriktad och vill kunna erbjuda riktigt god service. Du är prestigelös när det gäller arbetsuppgifter och hjälper till där det behövs. Vidare trivs du i en föränderlig miljö där många saker händer på en gång. Du ska ha en god förmåga att uttrycka dig skriftligt och muntligt på svenska. Du skall även ha god datorvana och erfarenhet av arbete i windowsmiljö och i office paketet. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga och ordningssinne.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Administrativ assistent, Kost och -Städservice och FAMI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administrativ assistent, Kost och -Städservice och FAMI

Ekonomibiträde, Solhaga kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Solhaga kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 350 portioner lunch till hemtjänste och äldreboende. Som ekonomibiträde kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. I tjänsten ingår bland annat beställning av varor, dietmatlagning, packning av portioner och städ. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Solhaga kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Du ska även behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Solhaga kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Solhaga kök

Kock, Morups förskola kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Morups förskolas kök är ett av Falkenberbergs kommuns mindre kök. Här tillagas alla måltider till förskolans enda avdelning. Som kock på en liten enhet utför du alla arbetsuppgifter som förekommer i köket, så som matlagning, städning och servering. Du kommer också att sköta vissa administrativa uppgifter och ansvara för att egenkontroll genomförs. KVALIFIKATIONER Du skall ha kockutbildning, eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig. Datorvana krävs. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger .Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Morups förskola kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Morups förskola kök

Ekonomibiträde, Vitklöverns förskola Kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vitklöverns förskolekök är ett av Falkenberbergs kommuns mindre mottagningskök. Här serveras ca 35 portioner lunch. Som ekonomibiträde på en liten enhet utför du alla arbetsuppgifter som förekommer i köket, så som tillredning av sallad, städning och servering. Du kommer också att sköta vissa administrativa uppgifter och ansvara för att egenkontroll genomförs.Tjänsten är förnärvarande placerad på Vitklövens förkola kök. KVALIFIKATIONER Du skall ha utbildning som ekonomibiträde, eller annan utbildning/ erfarenhet som av arbetsgivaren anses likvärdig. Datorvana krävs. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger .Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Vitklöverns förskola Kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Vitklöverns förskola Kök

Ekonomibiträde, Söderskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Söderskolans kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 400 portioner lunch. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Söderskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Söderskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Söderskolans kök

Ekonomibiträde, Söderskolas kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Söderskolans kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 400 portioner lunch. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Söderskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Söderskolas kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Söderskolas kök

Ekonomibiträde, Köket på Ängens förskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Ängensförskolekök är ett mindre mottagningskök som varje dag serverar ca 40 portioner lunch till förskolans två avdelningar. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning och städning. Tjänsten är för närvarande placerad på Ängensförskolas kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Köket på Ängens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Köket på Ängens förskola

Kock, Älvgården kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att få göra alla förekommande arbeten i storköket enligt rullande schema. Du skall kunna ta ansvar för matlagning, dietmatlagning, beställningar med mera. Tjänsten är för närvarnde placerad på Älvgårdens kök.Helgtjänstgöring på dagtid förekommer. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du som person är service inriktad och att du har god sammarbetsförmåga, då du kommer att arbeta i ett team. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restautang och storkök är meriterande. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Älvgården kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Älvgården kök

Kock, Björkhaga kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Björkhaga kök är ett meddelstort tillagningskök som bereder ca 100 luncher dagligen. Du kommer att få göra alla förekommande arbeten i storköket enligt rullande schema. Du skall kunna ta ansvar för matlagning, dietmatlagning, beställningar med mera. Tjänsten är för närvarnde placerad på Björkhaga kök .Helgtjänstgöring på dagtid förekommer. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du som person är service inriktad och att du har god sammarbetsförmåga, då du kommer att arbeta i ett team. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restautang och storkök är meriterande. Du skall behärska svenska i tal och skrift.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Björkhaga kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Björkhaga kök

Ekonomibiträde, Ringare Gustavs förskolas kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Alla inom Kost- och Städservice förväntas följa Kommunstyrelsens jämnställhets- och mångfaldsplan eftersom vi ser anställdas lika värde som en självklarhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde utför du alla arbetsuppgifter som förekommer i mottagningsköket, så som servering, städning och diskning.Tjänsten är för närvarande placerad på Rigare Gustavs förskolas kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Ringare Gustavs förskolas kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Ringare Gustavs förskolas kök

Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta själv och svara för servering diskning och städning vid Falkenbergs Montessoriskola. Tjänsten är för närvarande placerad på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i nära samarbete med personalen i Tångaskolans kök och den pedagogiska personalen. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök

Enhetschef inom Kost- och Städservice, området Centrum
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Kost- och Städservice är en del av Kommunstyrelseförvaltningen och har ca 160 medarbetare fördelade över 49 kök. Städservicen sköts av externa entreprenörer . Våra tillagnings- och mottagningskök servar såväl skola och barnomsorg som äldreomsorg. Verksamheten leds av en verksamhetschef och är indelad i fyra områden, Centrum, Centrum Norr, Söder och Inlandet. Inom ditt geografiska ansvarsområde arbetar ca 40 anställda på 12 olika arbetsplatser. Kost- & Städservice viktigaste mål både nu och i framtiden är att ha nöjda matgäster. Ett led att nå dit är att servera välsmakande, näringsriktiga måltider i en bra miljö av engagerad måltidspersonal. Har dina ledord varit bra service, god vällagad mat, nöjda medarbetare och kunder/gäster? Vill du då vara med och utveckla vår verksamhet Varje område har en enhetschef som driver verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du ekonomi-, personal- arbetsmiljö- och verksamhetsansvar i ett geografiskt område. Verksamheten är intäktsfinansierad detta innebär att enhetschefen driver den affärsmässiga utvecklingen av kostverksamheten i relation till beställaren. I dina arbetsuppgifter ingår verksamhetsdrift med fokus på kvalitet och effektivitet.Du arbetar även med personalutveckling, effektiv resursförsörjning och arbetsmiljö. Samverkan med såväl interna som externa aktörer är en del av det dagliga arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med kostekonomutbildning eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. I verksamheten arbetar vi med Kostdataprogramet Mashie, det är meriterande om du arbetat med detta eller annat kostdataprogram. Du bör ha goda kunskaper om ekonomi och vara väl insatt i och följa de riktlinjer och lagar som gäller egenkontroll, hygien, näring och livsmedel. Ditt ledarskap kännetecknas av sammarbetsförmåga, handlingskraft, tydlighet och helhetsyn. Du arbetar målorienterat för att leda och motivera dina medarbetare till att nå goda resultat på kort såväl som på lång sikt. Du lägger stor vikt vid god kvalité och god produktivitet. Att du har goda datakunskaper och har lätt att uttrycka dig i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort krävs.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom Kost- och Städservice, området Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom Kost- och Städservice, området Centrum

Ekonomibiträde, Skogstorpskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Skogstorpskolans kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 500 portioner lunch. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering,dietmatlagning, diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Skogstorpskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Skogstorpskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Skogstorpskolans kök

Kock, timanställd i vikariepoolen
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Att vara timanställd vikarie i Vikariepoolen kök innebär att du arbetar som vikarie i kommunens alla 49 kök. Ibland kan vikariaten komma med kort varsel vid exempelvis hastig sjukdom. Vi söker därför flexibla vikarier som brinner för service. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som timanställd kock kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i Kost- och städservice olika kök. arbetsuppgifter som matlagning, salladsberedning, servering,dietmatlagning, diskning och städning. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat kock och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i olika team och förväntas kunna samarbeta med pedagoger och vårdpersonal. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Vi söker flexibla vikarier som kan ta arbetspass med kort varsel och vill arbeta på många olika arbetsplatser. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, timanställd i vikariepoolen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, timanställd i vikariepoolen

Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta själv och svara för servering diskning och städning vid Falkenbergs Montessoriskola. Tjänsten är för närvarande placerad på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i nära samarbete med personalen i Tångaskolans kök och den pedagogiska personalen. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Falkenbergs Montessoriskola kök

Ekonomibiträde placerad på Kök Boken
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Kök Boken är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 500 portioner lunch till förskola, skola och äldreomsorgen. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering,dietmatlagning,matlagning diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Kök Boken. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde placerad på Kök Boken jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde placerad på Kök Boken

Kock, Furubackens förskolekök i Ullared
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Som anställd inom Kost- och städservice bidrar du till att skapa ett samhälle där våra barn, ungdomar och gamla trivs och mår bra genom att med gott bemötande servera god och näringsriktig mat. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Furubackens förskolas kök är ett av Falkenberbergs kommuns mindre tillagningskök. Här tillagas alla måltider till förskolans två avdelningar. Som kock på en liten enhet utför du alla arbetsuppgifter som förekommer i köket, så som matlagning, städning av kök och beställning av varor. Du kommer också att sköta vissa administrativa uppgifter och ansvara för att egenkontroll genomförs. Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Vi kommer att kräva ett belatningsregister. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande KVALIFIKATIONER Du skall ha kock eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig. Datorvana krävs. Erfarenhet från storkök eller liknande är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger .Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Furubackens förskolekök i Ullared jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Furubackens förskolekök i Ullared

Ekonomibiträde, köket på Vinbergs förskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde i ett litet mottagnigskök kommer du att utföra många olika arbetsuppgifter, som att hand om disken, städa i köket och i förskolans lokaler och ansvara för att egenkontrollprogramet följs. Du kommer också att servera lunch och mellanmål till förskolans enda avdelningar. Placeringen är för närvarande i köket på Vinbers förskola. Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde ellet annan erfarenhet som arbetsgivaren anser likvärdig samt ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära både förskolans pedagoger och kollegorna i tillagningsköket. Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personliglämplighet.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, köket på Vinbergs förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, köket på Vinbergs förskola

Kock med teamledarfunktion, Långavekaskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Långavekaskolans kök tillagar varje dag ca 100 luncher till såväl skola som förskola. Som teamledare kommer du att få praktiskt utföra och leda övriga arbetsgruppen i alla förekommande arbetsuppgifter i ett tillagningsköket. I tjänsten förekommer vissa administrativa uppgifter,men du skall även ta ansvar för matlagning och dietmatlagning. Tjänsten är för närvarnde placerad på Långåsskolans kök. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du som person är service inriktad, en tydlig ledare och har god sammarbetsförmåga är ett måste, då du kommer att leda det dagliga arbetet i köket. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restautang och storkök är önskvärt. Du skall behärska svenska i såväl tal som skrift. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. Mer information ges före eventuell anställning.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med teamledarfunktion, Långavekaskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med teamledarfunktion, Långavekaskolans kök

Kock med teamledarfunktion, Solhagas kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Solhaga kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 350 portioner lunch till hemtjänst och äldreboende. Som teamledare kommer du att få praktiskt utföra och leda övriga arbetsgruppen i alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. I tjänsten förekommer vissa administrativa uppgifter,men du skall även kunna ta ansvar för matlagning och dietmatlagning. Tjänsten är för närvarnde placerad på Solhagas kök. Helgtjänstgöring på dagtid förekommer. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbetsledande position är meriterande. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du som person är service inriktad, en tydlig ledare och har god sammarbetsförmåga är ett måste, då du kommer att leda det dagliga arbetet i köket. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restautang och storkök är önskvärt. Du skall behärska svenska i såväl tal som skrift. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. Mer information ges före eventuell anställning.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med teamledarfunktion, Solhagas kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med teamledarfunktion, Solhagas kök

Kock med teamledarfunktion till Furugårdens kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Furugårdens kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 100 portioner lunch till hemtjänst och äldreboende. Som teamledare kommer du att få praktiskt utföra och leda övriga arbetsgruppen i alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. I tjänsten förekommer vissa administrativa uppgifter,men du skall även kunna ta ansvar för matlagning och dietmatlagning. Tjänsten är för närvarnde placerad på Furugårdens kök. Helgtjänstgöring på dagtid förekommer. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning / erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Tidigare erfarenhet av arbetsledande position är meriterande. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Att du som person är service inriktad, en tydlig ledare och har god sammarbetsförmåga är ett måste, då du kommer att leda det dagliga arbetet i köket. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restautang och storkök är önskvärt. Du skall behärska svenska i såväl tal som skrift. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. Mer information ges före eventuell anställning.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med teamledarfunktion till Furugårdens kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med teamledarfunktion till Furugårdens kök

Ekonomibiträde, Furugårdens kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Furugårdens kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 100 portioner lunch till äldreomsorgen och hemtjänsten. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, dietmatlagning, matlagning diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema. Tjänsten är för närvarande placerad på Furugårdens kök. Helg tjänstgöring förekommer på dagtid. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. Mer information ges före eventuell anställning.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-28
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Furugårdens kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Furugårdens kök

Lokalvårdsamordnare
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Tjänsten som lokalvårdssamordnare ingår i Kost- och Städservice verksamhet som är en del av kommunstyrelseförvaltningen. Tjänsten ledigförklaras då vår nuvarande lokalvårdsamordnare går i pension. Verksamheten omfattar kök, måltider och lokalvård, den har ca. 150 medarbetare och leds av en verksamhetschef. Kost- och Städservice är uppdelad i fyra geografiska områden som leds av fyra enhetschefer som liksom lokalvårdsamordnaren är direkt underställda verksamhetschefen. Vårt mål är att driva verksamheten med kunden i fokus. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som lokavårdssamordnare ansvarar du självständigt för samordning av kommunens lokalvård, upphandling av städtjänster samt att arbetet utförs i enlighet med avtalen. Huvuddelen av lokalvården i Falkenbergs kommun utförs av externa företag. Arbetet innebär regelbunden kontakt med de olika förvaltningarna i kommunen för uppföljning, utveckling och anpassning av beställd tjänst. Vi följer nordisk städstandard (INSTA 800). Den regelbundna kontakten har du med både de verksamheter som har upphandlat lokalvård samt utförarna av kommunens lokalvård. De enheter där vi idag har upphandlad lokalvård är mestadels skolor, förskolor, äldreboenden och idrottshallar. Utöver ditt uppdrag som Lokalvårdssamordnare erbjuder vi ett brett strategiskt och administrativt uppdrag gentemot vår övriga verksamhet där din uppgift blir att utveckla och stötta. KVALIFIKATIONER Du ska ha en slutförd gymnasieutbildning samt eventuellt någon form av påbyggnadsutbildning inom ekonomi/offentlig upphandling/administration eller annan lämplig utbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom lokalvårdsbranschen och av budgetarbete inom politisktsytyrd organisation. Du är noggrann, mål- och resultatinriktad och gillar att lösa problem. Du har B körkort, goda kunskaper i Officepaketet och då specielt i Excel samt god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Mycket av arbetet sker självständigt men i samverkan med andra enheter inom kommunen vilket kräver god samverkansförmåga och helhetssyn. Det är viktigt att du som person är strategisk, handlingskraftig och har förmågan att omsätta tanke i handling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lokalvårdsamordnare jobb, Lokalvårdsamordnare Falkenberg, Lokalvårdsamordnare Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lokalvårdsamordnare

Kock, Vikariepoolen kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Att arbeta i Vikariepoolen kök innebär att du arbetar som vikarie i kommunens alla 48 kök. Ibland kan vikariaten komma med kort varsel vid exempelvis hastig sjukdom. Vi söker därför flexibla vikarier som brinner för service. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som kock i Vikariepoolen kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i Kost- och Städservice olika kök. Arbetsuppgifter som matlagning, salladsberedning, servering, dietmatlagning, diskning och städning. Du kommer också att utföra egenkontroller och sköta vissa administrativa uppgifter som beställning av varor och rapportering av statistik. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat kock och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i olika team och förväntas kunna samarbeta med pedagoger och vårdpersonal. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Vi söker en flexibel person som kan ta arbetspass med kort varsel och som tycker om att arbeta på olika arbetsplatser. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kock, Vikariepoolen kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock, Vikariepoolen kök

Ekonomibiträde, Vikariepoolen kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Att arbeta i Vikariepoolen kök innebär att du arbetar som vikarie i kommunens alla 48 kök. Ibland kan vikariaten komma med kort varsel vid exempelvis hastig sjukdom. Vi söker därför flexibla vikarier som brinner för service. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde i Vikariepoolen kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, dietmatlagning, matlagning diskning och städning. Du förväntas också kunna beställa varor, rapportera statistik och sköta egenkontroll. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde eller ha lång erfarenhet av att arbeta i storkök och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i olika team och förväntas kunna samarbeta med pedagoger och vårdpersonal. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Vi söker flexibla vikarier som kan ta arbetspass med kort varsel och vill arbeta på många olika arbetsplatser. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, Vikariepoolen kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, Vikariepoolen kök

Ekonomibiträde, med placering i köket på Vessigebro förkola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde i ett litet mottagnigskök kommer du att utföra många olika arbetsuppgifter, som att beställa varor, ta hand om disken och städa i köket. Du kommer också att servera lunch och mellanmål till förskolans två avdelningar. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära både förskolans pedagoger och kollegorna i det närbelägna tillagningsköket. Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personliglämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, med placering i köket på Vessigebro förkola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, med placering i köket på Vessigebro förkola

Enhetschef inom Kost- och Städservice, Området Centrum Norr
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Kost- och Städservice är en del av den nybildade Serviceförvaltningen och har ca 150 medarbetare fördelade över 49 kök. Städservicen sköts av externa entreprenörer . Våra tillagnings- och mottagningskök servar såväl skola och barnomsorg som äldreomsorg. Verksamheten leds av en verksamhetschef och är indelad i fyra områden, Centrum, Centrum Norr, Söder och Inlandet. Inom ditt geografiska ansvarsområde arbetar ca 40 anställda på 12 olika arbetsplatser. Kost- och Städservice viktigaste mål både nu och i framtiden är att ha nöjda matgäster. Ett led att nå dit är att servera välsmakande, näringsriktiga måltider i en bra miljö av engagerad måltidspersonal. Är dina ledord bra service, god vällagad mat, nöjda medarbetare och kunder/gäster! Vill du då vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett spännande och kreativt jobb inom en verksamhets som utvecklas snabbt. Som enhetschef har du ekonomi-, personal- arbetsmiljö- och verksamhetsansvar i ett geografiskt område. Verksamheten är intäktsfinansierad detta innebär att enhetschefen driver den affärsmässiga utvecklingen av kostverksamheten i relation till beställaren. I dina arbetsuppgifter ingår verksamhetsdrift med fokus på kvalitet och effektivitet. Du arbetar även med personalutveckling, effektiv resursförsörjning och arbetsmiljö. Samverkan med såväl interna som externa aktörer är en del av det dagliga arbetet. Vi söker dig som brinner för både mat och service och som vill påverka utvecklingen av kommunens restauranger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med kostekonomutbildning eller annan relevant utbildning. Det är meriterande om du har ledarerfarenhet med ansvar för verksamhet, ekonomi och personal. I verksamheten arbetar vi med kostdataprogramet Mashie, det är meriterande om du arbetat med detta eller annat kostdataprogram. Du bör ha goda kunskaper om ekonomi och vara väl insatt i och följa de riktlinjer och lagar som gäller egenkontroll, hygien, näring och livsmedel. Ditt ledarskap kännetecknas av sammarbetsförmåga, handlingskraft, tydlighet och helhetsyn. Du arbetar målorienterat för att leda och motivera dina medarbetare till att nå goda resultat på kort såväl som på lång sikt. Du lägger stor vikt vid god kvalité och god produktivitet. Att du har goda datakunskaper och har lätt att uttrycka dig i det svenska språket i både tal och skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. B-körkort krävs. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef inom Kost- och Städservice, Området Centrum Norr jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef inom Kost- och Städservice, Området Centrum Norr

Ekonomibiträde, med placering i Tallgläntans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tallgläntans kök är ett av kommunens största tillagningskök, varje dag lagas ca 1000 portioner lunch till förskola, skola och äldreomsorgen. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, dietmatlagning, matlagning diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema. Tjänsten är för närvarande placerad på Tallgläntans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde, med placering i Tallgläntans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde, med placering i Tallgläntans kök

Ekonomibiträde med placering på Solhagens förskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde på en förskola utför du många olika arbetsuppgifter som förekommer i ett tillagningsköket, så som servering, salladsberedning, städning och diskning. Du kommer också att städa på två av förskolans avdelningar. Tjänsten är för närvarande placerad på Solhagens förskolas kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering på Solhagens förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering på Solhagens förskola

Ekonomibiträde med placering på Hjortsbersskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Hjortsbergsskolans kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 400 portioner lunch. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning, städning och övrigt köksarbete. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Hjortsbergskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering på Hjortsbersskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering på Hjortsbersskolans kök

Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Gymnasieskolans kök är ett våra största kommunala kök. Där serveras ca 900 portioner per dag. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Gymnasieskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök

Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Gymnasieskolans kök är ett våra största kommunala kök. Där serveras ca 900 portioner per dag. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, servering, diskning och städning. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten för närvarande placerad på Gymnasieskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering i Gymnasieskolans kök

Ekonomibiträde med placering i Slöingeskolans Kök
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Slöingeskolans kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 200 portioner lunch. Som ekonomibiträde kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter som salladsberedning, diskning och städning. Du kommer också vara behjälplig på en närbelägen förskola med servering av lunch och mellanmål. Tjänsten är för närvarande placerad på Slöingeskolans kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering i Slöingeskolans Kök jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering i Slöingeskolans Kök

Ekonomibiträde med placering i köket på Skreavandrarhem
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som ekonomibiträde i ett litet mottagningskök kommer du att få göra många olika arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta själv och svara för servering av lunch, tillagning av mellanmål, diskning, städning och övriga kökssysslor . Tjänsten är för närvarande placerad i köket på Skrea vandrarhem. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger. Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Det är bra om du beställer detta utdrag från rikspolisstyrelsen i god tid, då de har en handläggnings tid på ca två veckor.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering i köket på Skreavandrarhem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering i köket på Skreavandrarhem

Kock med placering i köket på Solhaga
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Solhaga kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 350 portioner lunch till hemtjänst och äldreboende. Som kock kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i storköket på ett rullande schema. Du skall även kunna ta ansvar för matlagning, dietmatlagning, beställning av varor med mera. Tjänsten är för närvarnde placerad på Solhagas kök. Helgtjänstgöring förekommer på dagtid. KVALIFIKATIONER Kockutbildning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Datorvana krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, att du som person är service inriktad och har god sammarbetsförmåga, då du kommer att arbeta i ett team. Vi söker dig som brinner för kockyrket och som vill utveckla både dig själv och vår verksamhet. Tidigare erfarenhet av arbeta inom restaurang och storkök är önskvärt. Du skall behärska svenska i tal och skrift. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan ska ske genom Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras ber vi sökande lämna utdrag ur belastningsregistret. Mer information ges före eventuell anställning.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med placering i köket på Solhaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med placering i köket på Solhaga

Kock med placering på Regnbågensförskola
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Regnbågens förskola är en liten förskola med eget tillagningskök, här lagas cirka 25 portioner per lunch. Som kock på en liten enhet utför du alla arbetsuppgifter som förekommer i köket, så som matlagning, städning och servering. Du ansvarar även för lokalvården på avdelningen. Du kommer också att sköta vissa administrativa uppgifter och ansvara för att egenkontroll genomförs. KVALIFIKATIONER Du skall ha kockutbildning, eller annan utbildning som av arbetsgivaren anses likvärdig. Datorvana krävs. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta nära förskolans pedagoger .Du ska behärska svenska i både tal och skrift. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. ÖVRIGT All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kock med placering på Regnbågensförskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock med placering på Regnbågensförskola

Ekonomibiträde med placering i köket på Solhaga
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Solhaga kök är ett medelstort tillagningskök som varje dag lagar ca 350 portioner lunch till hemtjänst och äldreboende. Som ekonomibiträde kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i ett storkök. I tjänsten ingår bland annat beställning av varor, dietmatlagning, packning av portioner och städ. De olika arbetsuppgifterna gör du på ett rullande schema med arbetsrotation under dagen. Tjänsten är för närvarande placerad på Solhaga kök. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat ekonomibiträde och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i ett team. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Då tjänstens placering kan ändras kräver vi ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomibiträde med placering i köket på Solhaga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomibiträde med placering i köket på Solhaga

Kock/Kokerska
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Att vara tillsvidareanställd i Vikariepoolen kök innebär att du arbetar i kommunens alla 48 kök. Ibland kan vikariaten komma med kort varsel vid exempelvis hastig sjukdom. Vi söker därför flexibla vikarier som brinner för service. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som kock i Vikariepoolen kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i Kost- och Städservice olika kök. Arbetsuppgifter som matlagning, salladsberedning, servering, dietmatlagning, diskning och städning. Du kommer också att utföra egenkontroller och sköta vissa administrativa uppgifter som beställning av varor och rapportering av statistik. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad kock och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i olika team och förväntas kunna samarbeta med pedagoger och vårdpersonal. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Vi söker en flexibel person som kan ta arbetspass med kort varsel och som tycker om att arbeta på olika arbetsplatser. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Vi undanber oss all kontakt med bemanningsföretag. All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kock/Kokerska jobb, Kock/Kokerska Falkenberg, Kock/Kokerska Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock/Kokerska

Kock timanställd i vikariepoolen
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Att vara timanställd vikarie i Vikariepoolen kök innebär att du arbetar som vikarie i kommunens alla 49 kök. Ibland kan vikariaten komma med kort varsel vid exempelvis hastig sjukdom. Vi söker därför flexibla vikarier som brinner för service. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Som timanställd kock kommer du att få göra alla förekommande arbetsuppgifter i Kost- och städservice olika kök. arbetsuppgifter som matlagning, salladsberedning, servering, dietmatlagning, diskning och städning. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildat kock och ha datorvana. Erfarenhet från storkök är meriterande. Flexibilitet och samarbetsförmåga är en förutsättning då du kommer att arbeta i olika team och förväntas kunna samarbeta med pedagoger och vårdpersonal. Andra önskvärda egenskaper är förmåga att ta ansvar, kreativitet och servicekänsla. Vi söker flexibla vikarier som kan ta arbetspass med kort varsel och vill arbeta på många olika arbetsplatser. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav. ÖVRIGT Urval sker löpande All ansökan sker via Offentliga jobb, vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersansökan. Inom våra verksamheter i skola och förskola gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873).Vi kräver därför ett utdrag ur belastningsregistret. Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Kost och städservice
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kock timanställd i vikariepoolen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock timanställd i vikariepoolen


Sök lediga jobb Falkenbergs kommun, Kost och städservice

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se