Falkenbergs kommun, Tångaområdet jobb - lediga jobb

Falkenbergs kommun, Tångaområdet jobb Falkenbergs kommun, Tångaområdet jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Falkenbergs kommun, Tångaområdet. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Falkenbergs kommun, Tångaområdet. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare 4-9, 80-100%, Tångaskolan- Falkenberg

 2. Lärare 4-9, 30%, Tångaskolan- Falkenberg

 3. Lärare 4-9, 100%, Tångaskolan- Falkenberg

 4. Skolsköterska inom Tångaområdet, 75%- Falkenberg

 5. Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan- Falkenberg

 6. Skolsköterska för nyanlända, 50-100%- Falkenberg

 7. Lärare 4-9, 80-100%, ma/no Tångaskolan- Falkenberg

 8. Resurspedagog, 80-100% på Ljungbyskolan- Falkenberg

 9. Lärare grundskola 1-7, 75-100%, Tångaskolan- Falkenberg

 10. Lärare sva/eng, 80% Tångaskolan- Falkenberg

 11. Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan- Falkenberg

 12. Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan- Falkenberg

 13. Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan- Falkenberg

 14. Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan- Falkenberg

 15. Resurspedagog, 75-100% på Ljungbyskolan- Falkenberg

 16. Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan- Falkenberg

 17. Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan- Falkenberg

 18. Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan- Falkenberg

 19. Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan- Falkenberg

 20. Lärare 4-9, 50%, ty/eng, Tångaskolan- Falkenberg

 21. Lärare 4-9, 100%, so Tångaskolan- Falkenberg

 22. Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan- Falkenberg

 23. Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan- Falkenberg

 24. Skolkurator, 80-100%, Tångaområdet- Falkenberg

 25. Lärare 1-7, sva, 60-100%, Tångaskolan- Falkenberg

 26. Lärare fritidshem 50-100% Tångaskolan- Falkenberg

 27. Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan- Falkenberg

 28. Lärare 4-9, spanska, 40-50%, Tångaskolan- Falkenberg

 29. Lärare fritidshem 60-90% Tångaskolan- Falkenberg

 30. Slöjdlärare, i Trä- och metall, 100%, Tångaområdet- Falkenberg

 31. Lärare 4-9, 100%,sv/sva, Tångaskolan- Falkenberg

 32. Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan- Falkenberg

 33. Lärare 1-7, idrott, 50%, Tångaskolan- Falkenberg

 34. Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan- Falkenberg

 35. Resurspedagog 50-80%, Tångaskolan- Falkenberg

 36. Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan- Falkenberg

 37. Lärare 4-9, 100%, ty/eng, Tångaskolan- Falkenberg

 38. Resurspedagog 50%, Tångaskolan- Falkenberg

 39. Rektorsstöd 80-100%- Falkenberg

 40. Lärare tidigare år, matematik, 75-100% till Tångaområdet- Falkenberg


Mer beskrivning

Lärare 4-9, 80-100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som spanska, engelska och svenska som andraspråks lärare i år 6-9 på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, spanska/sva alt. svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 80-100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 80-100%, Tångaskolan

Lärare 4-9, 30%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som spanska, i år 6-9 på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, spanska Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 30%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 30%, Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som spanska, och svenska som andraspråks lärare i år 6-9 på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, spanska/sva Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, Tångaskolan

Skolsköterska inom Tångaområdet, 75%
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en skolsköterska för elever på Montessoriskolan (F-9) samt Ljungbyskolan (F-5). Tjänsten innebär arbete på ovanstående två grundskolor. Montessoriskolan åk F-9 består av 175 elever och Ljungbyskolan omkring 120 elever. Som skolsköterska arbetar du utifrån basprogram för skolhälsovården. Andra arbetsuppgifter som ingår är bland annat att bedriva öppen mottagningsverksamhet och utveckla det hälsofrämjande och förebyggande arbetet på skolorna. Som skolsköterska är du en del av skolans elevhälsoteam och du kommer att samarbeta med personal och föräldrar, men även andra verksamheter utanför skolan för att skapa en skolmiljö som främjar hälsa, lärande och trygghet. Vill du ha ett spännande, utvecklande och inspirerande arbete så är arbetet som skolsköterska absolut någonting för dig. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktsköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. B-körkort samt tillgång till bil för att kunna förflytta dig mellan de olika arbetsplatserna är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska inom Tångaområdet, 75% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska inom Tångaområdet, 75%

Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ma/no och teknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan

Skolsköterska för nyanlända, 50-100%
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en skolsköterska som i huvudsak kommer att arbeta mot nyanlända. Du kommer att samarbeta med andra instanser, inskrivning i skolor och med basprogramet för skolhälsovård. I första hand kommer du arbeta mot gymnasiet och skogstorpsskolan men även andra skolor kan komma i fråga. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning som distriktsköterska, barnsjuksköterska eller skolsköterska. B-körkort samt tillgång till bil för att kunna förflytta dig mellan de olika arbetsplatserna är ett krav.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska för nyanlända, 50-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska för nyanlända, 50-100%

Lärare 4-9, 80-100%, ma/no Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ma/no och teknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 80-100%, ma/no Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 80-100%, ma/no Tångaskolan

Resurspedagog, 80-100% på Ljungbyskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Resurspedagog till Ljungbyskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen mot de tidigare åren. Önskvärt med inriktning ma/no. Vi ser gärna manliga sökande.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog, 80-100% på Ljungbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog, 80-100% på Ljungbyskolan

Lärare grundskola 1-7, 75-100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning tidigare år med behörighet att undervisa i Sva.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskola 1-7, 75-100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskola 1-7, 75-100%, Tångaskolan

Lärare sva/eng, 80% Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som svenska som andraspråks lärare och engelska i år 6-9 på Tångaskolan. Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, sva/eng. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sva/eng, 80% Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sva/eng, 80% Tångaskolan

Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på Tångaområdet söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i slöjd/textil. Du kommer att arbeta med elever i åk 3-9. Du kommer att tjänstgöra på Tångaskolan. Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet för åk 4-9 med inriktning slöjd/textil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ma/no och teknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ma/no och teknik. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ma/no och teknik. Legitimation Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, ma/no Tångaskolan

Resurspedagog, 75-100% på Ljungbyskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker en Resurspedagog till Ljungbyskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen mot de tidigare åren, alt senare år. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog, 75-100% på Ljungbyskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog, 75-100% på Ljungbyskolan

Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot fritidsverksamhet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan

Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot fritidsverksamhet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare fritidshem 75-100% Tångaskolan

Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan i en 4-5:a. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation alt.Lärarexamen med inriktning tidigare år. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan

Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan i en 1-3:a. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation alt. Lärarexamen med behörighet att undervisa i de tidigare åren. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare grundskola 1-7, 100%, Tångaskolan

Lärare 4-9, 50%, ty/eng, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation alt.Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i ty/eng. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 50%, ty/eng, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 50%, ty/eng, Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, so Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot år 4-9, med behörighet i so. Legitimation Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, so Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, so Tångaskolan

Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på Tångaområdet söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i slöjd/textil. Du kommer att arbeta med elever i åk 3-9. Du kommer att tjänstgöra på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet för åk 4-9 med inriktning slöjd/textil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Grundskola, 80% textilslöjd, Tångaskolan

Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på Tångaområdet söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i slöjd/textil. Du kommer att arbeta med elever i åk 6-9. Du kommer att tjänstgöra på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet för åk 4-9 med inriktning slöjd/textil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan

Skolkurator, 80-100%, Tångaområdet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som skolkurator inom Tångaområdet. Som skolkurator ingår du i ett elevhälsoteam tillsammans med rektor, specialpedagoger, skolsköterskor samt andra resurspersoner. Ditt arbete som skolkurator kommer bl.a. att innefatta enskilda elev- och föräldrakontakter, stödsamtal, samarbete med enskilda lärare och arbetslag, gruppsamtal med elever, samt kontakt med socialtjänst, polis, BUP m.fl. KVALIFIKATIONER Socionomexamen. Erfarenhet av arbete som kurator är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 01-26
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkurator, 80-100%, Tångaområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkurator, 80-100%, Tångaområdet

Lärare 1-7, sva, 60-100%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som sva lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation mot de tidigare åren med behörighet att undervisa i sva. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, sva, 60-100%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, sva, 60-100%, Tångaskolan

Lärare fritidshem 50-100% Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot fritidsverksamhet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 02-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare fritidshem 50-100% Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare fritidshem 50-100% Tångaskolan

Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på Tångaområdet söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i slöjd/textil. Du kommer att arbeta med elever i åk 6-9. Du kommer att tjänstgöra på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet för åk 4-9 med inriktning slöjd/textil. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Grundskola, 80-100% textilslöjd, Tångaskolan

Lärare 4-9, spanska, 40-50%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som spanska lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation mot de senare åren med behörighet att undervisa i spanska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, spanska, 40-50%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, spanska, 40-50%, Tångaskolan

Lärare fritidshem 60-90% Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot fritidsverksamhet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare fritidshem 60-90% Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare fritidshem 60-90% Tångaskolan

Slöjdlärare, i Trä- och metall, 100%, Tångaområdet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi på Tångaområdet söker nu Dig som vill arbeta hos oss som lärare i trä och metall slöjd. Tjänstgöringen är på Vinbergs-, Ljungby- och Tånga/Montessoriskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i trä och metall slöjd. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, i Trä- och metall, 100%, Tångaområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, i Trä- och metall, 100%, Tångaområdet

Lärare 4-9, 100%,sv/sva, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med inriktning mot år 4-9, med behörighet i sv/sva samt gärna behörighet i eng/fr. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 05-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%,sv/sva, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%,sv/sva, Tångaskolan

Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i arabiska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i arabiska Gymnasiutbildning eller motsvarande svensk gymnasieutbildning. Goda kunskaper svenska språket och engelska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, Tångaskolan

Lärare 1-7, idrott, 50%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare i idrott på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i idrott. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal. I samband med denna rekrytering undanber vi oss kontakter från rekryteringsföretag och andra annonsörer.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7, idrott, 50%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7, idrott, 50%, Tångaskolan

Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i somaliska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i somaliska. Gymnasiutbildning eller motsvarande svensk gymnasieutbildning. Goda kunskaper i svenska språket och engelska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan

Resurspedagog 50-80%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som resurs för barn i behov av särskilt stöd i skola. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Pedagogisk, och specialpedagogisk kompetens och erfarenhet är meriterande. Stor vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog 50-80%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog 50-80%, Tångaskolan

Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaskolan i Falkenbergs kommun söker nu dig som vill arbeta som studiehandledare i somaliska. Studiehandledning på modersmål, med syfte att stödja kunskapsutvecklingen hos flerspråkiga elever. KVALIFIKATIONER Goda kunskaper i somaliska. Gymnasiutbildning eller motsvarande svensk gymnasieutbildning. Goda kunskaper i svenska språket och engelska. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i somaliska, Tångaskolan

Lärare 4-9, 100%, ty/eng, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som vill arbeta som lärare på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarlegitimation med inriktning mot år 4-9, med behörighet i eng/ty. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 4-9, 100%, ty/eng, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 4-9, 100%, ty/eng, Tångaskolan

Resurspedagog 50%, Tångaskolan
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som resurs för barn i behov av särskilt stöd på Tångaskolan. KVALIFIKATIONER Lärarexamen. Stor vikt vid personlig lämplighet. Gärna manlig sökande. Sportintresse och pedagogisk kompetens meriterande. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Resurspedagog 50%, Tångaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurspedagog 50%, Tångaskolan

Rektorsstöd 80-100%
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaområdet består av tre F-5 skolor, Vinbergsskolan, Ljungbyskolan och Tångaskolan F-5, samt Tångaskolan 6-9 och Falkenbergs Montessoriskola F-9. Ledningsgrupp Tånga består av fyra rektorer som är placerade på Tångaskolans expedition. Administrativt stöd till områdets fyra rektorer. Detta innebär att i samråd med och på uppdrag av respektive rektor bland annat genomföra: Dokumentation • Elevärenden och likabehandling • Uppdatering av planer (utifrån protokoll?) • Kallelser • Protokoll Statistikbearbetning Samordning av möten Ansökningar gällande ekonomiska medel Samordning av inköp och investeringar (t.ex. offerter) Schemaläggning Kalendarium KVALIFIKATIONER Du som söker har en högskoleexamen inom administration, ekonomi, juridik eller annat som arbetsgivaren anser vara likvärdigt. Du är flexibel, stresstålig, strukturerad, har ett lösningsfokuserat förhållningssätt samt en förmåga att prioritera. Du förväntas kunna arbeta både enskilt, tillsammans med andra och under ledning av andra. God IT-kompetens är ett krav, likaså att kunna uttrycka sig väl på svenska i såväl tal som skrift. Meriterande är tidigare erfarenhet av arbete inom skola/barnomsorg. Önskvärt är tillgång till egen bil och körkort. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Rektorsstöd 80-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektorsstöd 80-100%

Lärare tidigare år, matematik, 75-100% till Tångaområdet
Vill du jobba på en plats med optimism och framåtanda? Där saker och ting händer och där du som medarbetare kan trivas och utvecklas? Då är Falkenbergs kommun något för dig. Falkenberg är en stad på attraktiva västkusten som befinner sig i ständig utveckling. Vi bygger nya bostadsområden, utvecklar våra verksamheter och fler och fler väljer att flytta hit. Det finns också goda möjligheter att pendla till Falkenberg. Att vara anställd hos oss innebär många möjligheter med chans att kunna växa och utvecklas oberoende av yrkesval. Vi vill skapa en hållbar framtid för vår miljö, våra medarbetare, för våra barn, ungdomar och gamla. Vi tycker att Falkenbergs kommun som arbetsplats blir bättre av mångfald och söker därför människor med olika bakgrund och erfarenhet. Vill du vara med och utveckla vår verksamhet? ARBETSUPPGIFTER Tångaområdet söker en lärare inom ramen för lågstadiesatsningen. Arbetet består i att vara en förstärkt resurs för områdets F-5-enheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: har lärarlegitimation mot de tidigare åren med inriktning matematik • ser språk och begrepp som grundläggande för lärandet • är intresserad av skolutveckling med eleven i fokus • har ett elevnära arbetssätt • har erfarenheter som kan berika verksamheterna ÖVRIGT Inom våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (SFS 2000:873). Ytterligare information ges i samband med eventuellt anställningserbjudande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av redan befintlig personal.
Företag: Falkenbergs kommun, Tångaområdet F-9
Ort: Falkenberg
Publicerad : 10-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år, matematik, 75-100% till Tångaområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år, matematik, 75-100% till Tångaområdet


Sök lediga jobb Falkenbergs kommun, Tångaområdet

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se